Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA6 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA5 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița |
Posted by Arca lui Goe pe decembrie 31, 2013
This entry was posted on decembrie 31, 2013 la 11:59 pm and is filed under Arcaluigoeologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, sau trackback from your own site.
Stely said
La Multi Ani cu veselie si umor ! Un An Nou mai bun si tot ce va doriti !
ApreciazăApreciază
INTJ said
asa, de curiozitate: v-ati intrebat vreodata cata cruzime se ascunde (de fapt) in spatele urarilor uzuale ca „Un An Nou mai bun si tot ce va doriti!”? ajunge un „da” sau „nu”, n-am de gand sa dezvolt subiectul …
ApreciazăApreciază
RALG said
Du! Na!
P.S. La urma urmei fiecare (el/ea) poata in sine macar o urma de masochism, fiind in cautarea sadicului care sa se dedea (fara excese) la cruzimile potrivite.
ApreciazăApreciază
Stely said
Nu ! Nici cind urarea pleaca de la mine si nici cind vine de la altcineva . Gindesc ca exista totdeauna loc de mai bine … Cind am facut urarea m-am gindit si la mine . Apoi , la ora aceea nu eram, zau, nici sadica si nici masochista ci pur si simplu euforica 🙂 Sa inteleg ca ar fi trebuit sa tac ?
ApreciazăApreciază
INTJ said
@RALG & Stely … multumesc de raspunsuri
@Stely … cu/prin ce-i mai buna/potrivita tacerea? 😉
ApreciazăApreciază
stely said
@INTJ – Citeodata tacerea este mai buna si mai potrivita pentru a-ti lasa tie insuti un moment te ragaz incit sa-ti concentrezi atentia asupra universului tau interior. Nevorbind poti sa te „auzi „mai bine ,sa-ti plingi de mila in tacere 🙂 apoi sa -ti recapeti resursele pentru a lua-o de la capat. Acum cred si mai mult ca in momentul acela, al parcurgeri timpului (un minut ) ar fi fost mai potrivit sa tac .Sa-i acord vechiului an respectul cuvenit (un minut de reculegere )si sa-l intimpin pe cel nou cu „bateriile ” incarcate .
Dar am vorbit ,iata, si nu-mi pare rau. Am spus ca in momentul acela eram vesela (euforica) si am simtit nevoia sa impartasesc minutul acela (si ) cu d-vosatra . Am fost impresionata de gestul(grija) domnului Goe de a ne face (si) pe noi cei din virtual fericiti . Bucuria (euforia mea) a fost indusa de cele trei postari bine alese si ca atare am „rostit” acea urare „uzuala” (banala) pe care, poate, ati simtit- o altfel decit mi-am dorit.
ApreciazăApreciază
stely said
@INTJ & RALG – Referitor la da sau nu („Du ! Na!”) precum si la intrebarea -„cu/prin ce-i mai buna/potrivita tacerea? „, as vrea sa stiu daca acest ( altfel )de raspuns este mai potrivit decit celelelalte :
Partea lui da aflată în nu
şi partea lui nu aflată în da
ies cîteodată din albia lor
şi se unesc în alta albie
care nu e nici da nici nu .
În această albie curge fluviul celor mai repezi ape
(Poesie verticale – Roberto Juarrov)
ApreciazăApreciază
INTJ said
ca raspuns la prima intrebare (unde cautam „cantitate”) nu … la a doua (unde cautam „calitate”) e „la fel de bun” (aka din ambele variante se pot extrage multe invataturi).
ApreciazăApreciază
stely said
Multumesc pentru raspuns. Cât despre („aka din ambele variante se pot extrage multe invataturi”) m-as bucura daca vreodata , poate cind va fi si Dl Goe disponibil, veti „dezvolta subiectul ” despre respectivele „invatauri ” care se pot extrage din cele doua comentarii (variante de raspuns).
P.S. Eu voi asista in tacere … 🙂
ApreciazăApreciază
stely said
Descântec
„a tăcea tăcând tăcere
picură pe buze miere
se topeşte ochiul piere
pierde gândul din putere
a tăcea tăcând tăcere
picură pe buze fiere
nu şti dacă e durere
poate-i vis poate-i plăcere. ”
….scoate-l Doamne din …tacere .Amin . 🙂
ApreciazăApreciază