(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Un frumos inceput de logica

Posted by Arca lui Goe pe februarie 14, 2014

In debaraua d-lui Ni-Ku s-a intamplat un timid si frumos incept de (constrctie) logica:

Ruptzi in figuri.

Pacat insa ca constructul såu va ramâne ca (si) Delirul (lui Preda), nesfârsit, neterminat, ca o simfonie pentru pianina mecanica… Dar ce-ati vrea? Concert in debara? Faptul ca dl.Ni-Ku nu se straduieste nitel sa(-si) ofere (siesi ca altcuiva cui? Idolului mut de la Washington?), in concluzie, un raspuns (logic) la retoricele-i intrebari, si-o deschidere pentru un „va urma” pe cale logica, „ne doare foarte tare”. Debaraua lui Ni-Ku, spre deosebire de Manastirea lui Manole n-are Anå si va ramane un zid parasit si neispravit – conditia sine qua non a unui haz neingradit, fara limite. Dl.Ni-Ku a ales nemarginirea.

P.S. Profitam de ocazie pentru a-i multumi sincer d-lui Ni-Ku pentru lunga perioada de timp in care a mentinut Arca lui Goe, in blogroll-ul domniei sale (in mod total dezinteresat),  asigurandu-l totodata de faptul ca-i vom purta aceleasi sentimente calde ca si pana acum, dublate de o duioasa amintire.

12 răspunsuri sa “Un frumos inceput de logica”

 1. draga goe,

  ramii, se pare ca definitiv, un mare neintzeles, cel putzin de catre mine, pina la ultimele consecintze si intzelesuri adinci, atit de adinci ca aproape ca il intrecetzi chiar si pe dom dudas, ceea ce trebe sa recunoastetzi ca reprezinta o performantza.

  eu chiar va admir in multe privintze, asta ca probabil pentru ca nu va cunosc in prea mare masura partea aceea intunecata care i’a bagat in sperietzi pe dom tudoran sau pe don avp, iar incercarea timida pe care atzi incercat’o ridicind un coltzuletz de la plapoma, facind pe hecaru, n’a reusit sa ma inerveze chiar pin acolo incit sa va scotz din piedica’n calea uitarii, cum a facut’o devoalarea de catre dom tudoran a unor mesaje cu carne si blesteme care sint muuuult supt nivelu d-voastra.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   D-le Niku, nu sunt singurul neinteles. Totusi, vorba altui domn, dl.Tudoran, chiar daca nu inteleg prea exact motivele gesturilor d-voastra (in sensul intelegerii lor in contextul spiritual pe care-l propuneti d-voastra din vorbe), sunt motivele d-voastra si le respect ca atare, asa dupa cum le-am respectat (tacit) si pe cele alte cateva care m-au vizat de-a lungul timpului. Chiar si creditului acordat pe neve d-lui Tudoran merita respect. Nu ma simt nici vexat, nici intristat, nici nedumerit de acel credit si (prin urmare) nici de consecintele despre care sugerati ca ar decurge din acel credit, cu atat mai putin m-as simti obligat sa explicitez de ce intelectual Dorin Tudoran nu-i chiar indreptatit sa primeasca credite in alb, in roz ori in vreo alta culoare lipsa din curcubeu. Pot presupune insa ca diferenta de creditare fata de conul Dorin (vizibila intre dl.Niku si dl.Goe) provine din lipsa (a) accesului la informatie (informatiile potrivite), (b) a atentiei nutrite fata de „subiect”, (c) a disponibilitatii pentru informare pe tema data, si (vai) (d) a unor factori subiectivi-sentimentali care-l afecteaza (a)(b)(c)(d) mai mult pe unul dintre noi decat pe celalalt… dintre noi. Sa lasam timpul sa-l stablieasca pe acela.

   P.S. Sper ca nu va veti supara ca v-am pastrat in blogroll, mutadu-va insa intr-o sectiune (si o companie) mai potrivita sub aspect simbolic. Important este ca ramanem prieteni. Cu aceeasi simpatie al dv. dl.Goe

   Apreciază

   • hotarit lucru, lumea incepe sa devie mult prea complecsa pentru mintea mea din ce in ce mai putzina, iar intelectualii astia si mai complecsi.

    mare natzie am fi putut fi!

    (eu dusmanos? nu ma facetzi ca va bag din nou. fara legatura cu eventuale noi hechereli. si fara legatura cu eventualul timp pe care l’atzi putea petrece in alt mod decit ala de a exaspera lumea)

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Faptul de a mi se petrece mie timpul (intamplator) intr-un mod irelevant sau daunator, adica faptul in sine al petrecerii alternative a acelui timp, este un efect cuantic colateral (intapmpalator), probabil inevitabil, al dizarmoniei nimicului care guverneaza lumea. Incolo nu, caci, in fapt, de exasperat (acea lume, lume-lume) ne este la indemana in no time.

     P.S. „dusmanaos” doar pentru ca n-am gasit alta rima. Accentul cade pe „prietenie”.

     P.P.S Nu stiu despre ce „hechereli” vorbiti.

     Apreciază

 2. d'Artagnan said

  Ia uite, trecu DL.Goe și pe-aici, pe-acasă!
  Domnu Niku, scuze, nu vreau să întrerup, am vrut doar să-l anunț pe Dl.Goe că văz că se discută despre un bun prieten comun în virtual: http://badraganm.wordpress.com/2012/02/27/din-nou-despre-neutrino/
  Știe mnealui…

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ooo, ce surpriza. Stiti foarte bine ca-l iubesc pe Neutrino ca pe mine insumi, si ca am o adevarata fascinatie pentro toti neutrinii din univers (care-l si instantiaza pe Neutrino intr-o infinitate de entitati; presupun ca sunteti la curent cu faptul ca exista o infnitate de neurrini in Univers, in timp ce fiecare dintre celelalte particule asa zis elementare exista doar intr-un numar finit, inclusiv palizii fotoni), asa ca va multumesc pentru recomandarea de lectura si pentru oferta alternativ a de a-mi ptrece timpul liber (uite-l nu-i) intr-o maniera mai putin distructiva. Sa vedem, zise orbul.

   Apreciază

 3. draga goe,

  mi’a trecut (nervii), ca io nu tziu suparare, „decit” p’anumitzi p’oliticieni & p’oliticometrese care „miau (ca pisica) inselat sperantzele”.

  v’am re-bagat, supt camuflagi, ca sa sporesc curiozitatea din ce in ce mai putzinilor vizitatori, pe care, de altfel, nici nu incerc sa’i sporesc in mod artificial, eventual prin re-intrarea pe oroarea aia de feisbuc.

  si zicetzi ca nu d-voastra mi’atzi hecerit adresa de meil, inclusiv poza mea cu dintzi excesivi, pentru a ma pune bine cu dom tudoran?

  hai sa va cred!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   D-le Nikule, si io am boala på oroarea då feisbuc (stiu io ce situ, nu-i momentu sa insist) asa ca pân tranzitivitate imi place de aia care nu le place då feisbuc… adica ca mai avem, iata, inca un punct in comun pe harta care reda intalnirea marilor spiritisti (adica care fac spirite de gluma mai mult sau mai putin inteligibile).

   Intrucat io nu sunt blogger (as zice si parol dar nu tiu sa fiu crezut), arca asta fiind doar un MIJLOC (de transport in comun) imobiliar, adica imobil ca mobila din casa (bridge, buffer, stack, heap, chestii socoteli), nu un SCOP, nu-mi pasa la modu direct daca sunt sau nu sunt in blogroale. La mine ca si la hamlet-ovici a fi sau a nu fi nu e decat nebunie si trista si goala, caci ochiu te minte, urechea te-nsala etc. A fi sau a nu fi e doar un semn consemnabil pe rabojul de bord, de mila sau nemila måriilor lor bloggerii (de e bloggeri, si pentru care blogu e mai mult un scop decat un mijloc). O informatie analitica si sintetica si atat. Asadar c-am re-aparut in debara ma lasa la fel de rece (cald) ca si mai inainte cand cu febra (lipsa) ocazionata de disparitia-mi prematura din aceeasi onrabila debara. A fi e fix totuna cu a nu fi. Indirect insa, faptul gestului d-voastra de A FACE ceva (o actiune) care-l vizeaza sentimental pe dl.Goe (pupilul nostru) imi starneste (ce-i drept) emotii pozitive. Rezultatul gestului nu conteaza (ca nu sunt blogger) dar gestu, nu-i asa?, chiar ca conteaza. Merci. // Caci „a face”, in HUVACA, inseamna mult mai mult decat „a fi”, ca sa fiu nitzel vitzel firoscos. A fi nu inseamna nimic. A face (inseamna) Totul. De aceea ne si amuza atat de tare scremerile unora de a fi iar nu de a face.

   P.S. Chiar daca as avea interesul sa va pun rau på matale cu conu Dorin (dar n-am), n-as prea avea cum sa va pun (in senu ca mi-ar lua mult mai mult efort decat ar putea merita o asa fapta). Deci n-am. Oricum daca conul Dorin va place/tolereaza asa cum sunteti, adicå cå contradictoriu, si ma refer aci la faptul ca men-tineti in acelasi blogrol in care-l men-tionati si på dansul, atat på domnu Goe cat si på, de ex., ex-friendul sau AVP (men-toru de la Corabia… al nåtåraului Iliesiu) ar fi greu de gasit in mod simplu tehnici de a vi-l antagoniza pana la agonie pe d-lui, conu D.T. pentru a va arunca på dv. (ca ce chestie?) in conu de umbra certocrta. Mai degraba va inrautati singur situatia (de victima colaterala) d/in acea pen-umbra, comentad aici, unde conul catå atent si frec-vent si ia aminte. Nu crez sa-i placa de cei care-l freGfenteaza explicit på dl.Goe. Sou, chiar daca faptul existentei sau inexistentei, aci, a comentariile d-voastra, ma lasa nechimbat sub aspect termic, totusi faptul gestului de a va asuma asemenea riscuri este un alt gest care conteaza. Merci again.

   Daca mesajele re-marcable, prin care se conseneaza ca Et in Arca lui Goe Niku, ii bucura pe unii si/sau ii intristeaza på altii, cu atat mai bine pentru economia sentimentala, pentru rulaj si si pentru cifra de afaceri in HUVACA. in general. Pentru noi nu-i decat un bonus… neimpozabil.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: