(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Messi…ah, Messi-a-ratat…

Posted by Arca lui Goe pe iulie 15, 2014

Vedem lumea nu cum este ci cum suntem

A apus soarele peste inca un campoinat mondial… Acest mini-razboi mondial castigat de Germania sub privirile radioase ale cancelarului… Zdrobit, inamicul a acceptat infrangerea trimitandu-si presedintele sa ofere capitularea si sa inmaneze trofeul de aur invingatorilor… Presedintele Braziliei a evitat pana in ultimul moment sa atinga statueta de aur a Dumne-zeului Fotbal, iar stanjeneala, graba si lipsa de solemnitate cu care a dat-o mai departe invingatorilor sunt greu de descris in (putine) cuvinte… Dilma Rousseff  a pasat trofeul germanilor pentru ca acestia sa-l duca in Rusia, la urmatorul mimi-razboi mondial. La fel de inefabil stanjenitoare ramane si tristetea afisata de Lionel Messi, fortat sa accepte un titlu care i-a fost acordat din mila si in/corectitudine a/politica: Balonul de aur, pentru cel mai bun fotbalist al… finalei?… al turneului?…  pentru intreaga cariera? Ce sta sa apuna… Duminica 13 (iulie) Lionel, com-patriotul papei Francisc, a ratat intlnirea cu sansa de a fi un Mesia al fotbalului… pe Maracana, acest templu al fotbalului si al ghinionului… Scorul (1 – 0) cu care echipa nemesianicului Messi a pierdut partida, sugereaza ca lui Lionel i-a lipsit putin (atat de putin) pentru a-si implini destinul… In realitate insa i-a lipsit mult, foarte mult. Ratarea lui Lionel este plenara… intrarea in aceasta legenda anume fiindu-i refuzata destul de categoric. Poti fi ratat dupa o viata de succes… Nu este singura pilda a aceestei editii a campionatului mondial, mustind de semnificatii si simboluri, ratate toate pe Arca lui Goe… cu prilejul nesansei (anuntate) de a face cronica la cald a cestui Campionat mondial peste care apune soarele…

Avem insa bucuria de a constatata ca nici cei mai juști analisti politici nu se pot eschiva total in fata emotiilor induse de mirajul planetar al Zeului fotbal, abandonandu-se melancoliilor de microbisti. Rezultate notabile in aceasta privinta se gasesc pe un site atacat de niste hackeri (zice-se) care insa n-au cum sa-i vina de hac, aici:

Para don Alfredo

Marele califat german

Uber cu Schurrle si fanfare: Gotze, Gotze, Gotze

P.S. Daca noi vom rata sau nu sansa de a tacea, din memorie, pe Arca lui Goe, despre intamplarile simbolice ale acestui Campionat Mondial din Brazilia, consumate in anuul de gratie 2014, deo-cam-data nu se poate spune. Deocamdata se poate constata doar ca doamnele se implica emotional in fotbal din ce in ce mai mult, in aceasta afacere pana mai ieri 100% barbateasca, ceea ce noua ne produce teama dar si o mare bucurie. Si nu-i vorba de un fenomen izolat sau numai virtual… Oooo, nu, nici vorba… La urma urmelor cancelarul Germaniei si presedintele Braziliei sunt doua doamne. 🙂

 

__01_de6ccc8098da6fbf58870a2b837a0e76 __00_brazil_riodejaneiro_travel_

21 răspunsuri to “Messi…ah, Messi-a-ratat…”

 1. Gena said

  @AVP
  Au încercat și alții să-și convingă cititorii de ce e bine, frumos și adevărat să iubim fotbalu’. Da’ veneau cu argumente prea telenovelistice. Nu m-au impresionat.

  Un prieten rugbist, fost membru in echipa națională, îmi cita din Pierre de Coubertin: „Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe când fotbalul este un sport de domni practicat de golani”.

  Domnia ta m-ai convins, prin această postare, că fotbalul, sportul practicat de „golani”, poate avea un rol planetar benefic. Inteligență de Poesel, dec.

  MULȚAM!

 2. stely said

  @Gena, asta cu ” prietenul rugbist ” si cu fotbalul practicat de golani este veche (la a treia mana ) pe blogul de la Corabia. Mai intai mi-a spus mie prin mail (mult mai jignitor) . De fapt spunea ca fotbalul este „practicat „‘si „vizionat” de golani. Bag de seama ca dinsa care se lauda ca iubeste „dialogul civilizat „(nu ca mine sau altcineva ) a omis sa spuna la vedere(si) pentru „privitorul „(golanul AVP ).
  Pe mine insa ma amuza, dar ma si deranjeaza altceva , anume, ca a inceput din nou sa ma bombardeeze cu e-mailuri despre ce trebuie sa( fac sa sa nu fac pe Arca lui Goe . Drept urmare am vrut sa stie si AVP cu ce se ocupa dinsa , dar m-am lasat pagubasa . Nu de altceva, dar nu vreau sa mai am de-aface cu delirurile lor. Insa il postez aici, fiindca ati adus vorba despre ceea ce am considerat ca sunt „platitudiile” marginaliei. In fond este o continuare a unui alt razboi( virtual) in care este implicat fotbalul. 🙂
  Iata ce scrisesem :
  @AVP, dupa cum vezi am vrut sa comentez „on topic” . Mai degraba sa spun de ce am dat „like” singurului tau text (destul de amuzant ) despre finala CM de fotbal. In loc de comentariu mai in gluma, mai in serios am scris asta :
  stely Says:
  14 iulie 2014 la 10:29 PM
  As spune si eu ceva , dar nu-mi da voie “Marginalia … “

  Nu am mintit (ca nu-mi da voie…) dar nu continuat discutia intrucit nu aveam de gind .Am vrut doar sa se stie ca „cineva” imi urmareste activitatea pe alte bloguri cu un scop numai de el/ea cunoscut . De fapt nu eu sunt urmarita principala ci altcineva caruia ii simte lipsa si , neavind cum sa comunice cu el o face prin intermediul meu. Dar asta este o poveste extrem de complicata si foarte vasta (sute chiar mii de e-mailuri) .

  Ei bine, acum am de gind sa continui discutia intrucit ma simt vizata direct de ceea ce spune doamna aici :

  Marginalia non turpia Says:
  15 iulie 2014 la 11:02 AM
  ” Democrația presupune un dialog civilizat. DA, am susținut întotdeauna și voi continua să susțin această „platitudine”.
  Democrația mai presupune RESPECTUL VALORILOR. Nu e totalitarism, adică nu egalizează valorile.
  Pentru mine, Viorel Padina și AVP reprezintă valori culturale. Așadar, le respect.”

  Da, cred ca ceea ce spune dumneaei sunt vorbe goale ( platitudini ) intrucit nu concorda cu faptele .
  Hai sa vedem impreuna ce considera dinsa un „dialog civilizat „, democratic, principial etc.

  1. Iar l-ai pomenit necuviincios pe AVP, ca sa-l starnești pe GOVA. Nu poți fără zâzanie?!
  2. Gova, decent, nu ne mai vizitează. BRAVO LUI!
  3. Voi aprecia și mai mult decența lui Gova când ne va scoate din blogroll. O va face in curand. Mi-a promis.
  PS. Te-am rugat sa te porți decent, căci nu mi-e ușor sa-ți tot scriu astfele de rugăminți. Din suflet te rog, nu mai provoca!
  Nu-mi place că-l provoci pe Gova. Lasă lucrurile să se liniștească. E în stare săvină iar prin SPAM-uri.
  Uită-ne. Așa va fi bine pentru toți, inclusiv pentru tine. Oprește-te. E mai bine.

  Consider (de fapt ) ca ceea ce scrie dumneaei acolo nu este „dialog civilizat ” ci un monolog dizgratios . Daca nu ar fi atit de orgolioasa si-ar exprima dezaprobarea, fata de faptul ca am adus textuetul tau pe Arca lui Goe, in mod deschis, public.
  Nu stiu de ce prefera sa se ascunda scriindu-mi scrisorele numai mie. Zau , m-as bucura daca ar aborda problema undeva (pe blogul sau, al tau si chiar pe Arca lui Goe.) Dumneaei insa prefera sa se foloseasca de o falsa prietenie fata de tine ca sa vorbeasca despre Dl Goe.

  P.S. De fapt a citit cu mare atentie (pe Arca lui Goe )comentariile frumoase despre CM. Insa i-a picat tare greu, faptul ca „DlGoe „mi-a multumit, iata : Va multumesc pentru ca ati acceptat sa fiti partener de comentarii si “co-vizionar” pe Arca lui Goe, pe durata acestei editii a Campionatului Mondial.

  • Dl.Goe said

   Pe lume există fiiniţe (şi nefiinţe).
   Fiinţele sunt cuvântătoare (şi necuvântătoare).
   Cuvântătoarele sunt vorbitoare (şi nevorbitoare).
   Vorbitoarele sunt gânditoare (şi negânditoare),
   Iar gânditoarele sunt geniale (şi banale)…
   Şi – sau – sau…
   Exerciţii de comunicare valabile,
   bi-laterale,
   se pot întâmpla numai intre entitati din acelaşi regn.
   Acelaşi regn.
   Fiinţele cu Fiinţele,
   (Nefiinţele cu Nefiinţele),
   Cuvântataoarele cu Cuvântataoarele,
   (…)
   Vorbitoarele cu Vorbitoarele,
   (…)
   Gânditoarele cu Gânditoarele,
   (…)
   Geniile cu Geniile… şi aşa mai departe, hă-hă,
   Aproape mult mai departe.

   De la un regn la altul,
   Comunicarea nu se poate…
   Se pot hârjoane, jocuri, jucării… divertisment şi iluzie
   …în jos ştiintă, în sus religie…

   • stely said

    neputință

    n-am ce să-i cer păsării
    n-am ce să-i pământ greierului
    n-am ce să floare fluturelui
    n-am ce să minte gândului
    n-am ce să suflet tristeții
    și nici ce să trup bătrâneții
    n-am ce să cuvânt ție
    n-am ce să poezie.
    (Iv cel Naiv)

   • Dl.Goe said

    P.S. Ceea ce voiam sa va comunic era despre senzatia mea ca va straduiti in van sa amorsati un canal de comunicare cu „doamna” si/sau cu „poetul” din dotare. Doamna este o cuvântatoare dar nu este vorbitoare. D-ei nu vorbeste. D-ei exerseaza compunerea frazelor, imbinarea cuvintelor… la nivel gramatical… nu semantic. Sensurile accidentale care pot incarca asemenea fraze nu pot costitui punctul de intrarea in vreo conversatie cu rang de comunicare, ci doar cel mult intr-o harjoana ne/vinovata, intru satisfacerea nevoilor ludice ale fiintei (divertiment sau studiu, bascalie sau terapie). Daca n-ati epuizat resursele de amuzament si/sau materia de studiu pe care le etaleaza o atare creatura, fireste, puteti relua iterativ, re-nuantzand mereu, harjoana ludica cu cuvântatoarea respectiva. Incolo nu. Identificand sensurile accidentale (adesea pline de un haz nebun) in decretele ritoase, plate si pompoase totodata, in care „doamna” mimand vorbirea produce propozitii, n-ar avea niciun sens sa-i vorbiti compunind (mereu) raspunsuri logice in prelungirea acelor sensuri accidentale. Raspunsul rezultat va fi mereu o alta imbinare gramaticala de cuvinte care cocheteaza, (exclusiv) prin sonoritate, cu semantica, producand accidental alte „asemenea sensuri” la mare distanta de cele anterioare. Citatele ilustrative extrase din doamna, pe care le-ati reprodus mai sus, alaturi de cele aduse de Gena (purtatoare) nu sunt deloc noi… pentru noi, dar pot avea haz pentru noi… cititori. Nu si pentru cei vechi, intrucat doamna si-a epuizat complet hazul fiind extrem de limitata ca cuvântatoare nevorbitoare. Pseudo-dialogul d-ei cu „poezelul-vorbitor-dar-negânditor” ramane o mimå interesanta exclusiv pentru niste spectatori noi, dar nu si pentru noi, cei vechi. Respectiva relatie binomiala persista din cauza convergentei care-i plaseaza pe cei doi protagonisti pe traiectoria unei iminente compatibilitati depline, poezelul-co fiind pe cale sa-si piarda definitiv darul vorbirii prin decadere in regnul cuvantatoarelor nevorbitoare. Mult a fost putin a ramas. Raspunsurile sale „serioase” fata cu frazele compuse ad-hoc de catre „doamna” sunt (alte) semne certe ale acestei inevitabile si ireversibile decaderi. Este interesant de vazut ce si cum se va inttampla atunci cand, intalnindu-se in acelasi regn, cei doi vor amorsa, in fine, un dialog real si egal intre ei. Oare ce-si vor spune? E posibil sa devina iarasi interesanti (sub aspect stiintific sau, sau si, ca divertisment). Pana atunci insa, impresia noastara, este ca va straduiti in van sa le oferiti argumente rationale, sensuri logice, etice, morale… gânduri… Este desigur aceasta o simpla impresie „personala”, care poate fi inxacta sau gresita de-a dreptul…

    • stely said

     Am inteles incotro „bate ” poezia , dar ma bucur ca ati „dezvoltat” ideea . Sigur ca as fi putut sa-i ignor stereotipiile … chiar imi pare rau ca m-am lasat condusa de o anume dorinta de a o determina sa inceteze cu acest gen de comunicare . Am vrut sa se lecuiasca . Aproape ca reusisem. Sper insa ca de data asta m-am lecuit si eu . 🙂
     Multumesc pentru ajutor.

 3. stely said

  Rezultate notabile in aceasta privinta se gasesc pe un site atacat de niste hackeri (zice-se) care insa n-au cum sa-i vina de hac,aici :
  Chiar asa este. Site-ul „Certocratia” nu poate fi vizionat.Am citit topicele pe Vox Publica. Am crezut ca mi se intimpla numai mie , dar vad ca si d-voastra. Hmmm… nu cumva …??Mda, tot ce e posibil …

  • stely said

   Gest emoţionant a lui Mesut Ozil, care şi-a donat prima de la Mondial! » Şi argentinienii au făcut la fel

   Mijlocaşul german a oferit prima de 300.000 de euro pentru operaţiile chirurgicale de care au nevoie 23 de copii brazilieni. Jucătorul şi-a explicat iniţiativa pe reţelele de socializare.
   ”Înainte de Cupa Mondială am sprijinit operaţiile a 11 copii bolnavi. Dar după ce am cîştigat Mondialul, care nu e o muncă făcută de 11 jucători, ci de o întreagă selecţionată, am decis să cresc numărul copiilor pe care îi ajut la 23. Aceasta este mulţumirea mea personală pentru ospitalitatea poporului brazilian”, a scris Ozil.

   Gestul făcut de neamţ nu este singular. Lionel Messi şi Javier Mascherano au donat 12.000 de euro pentru un spital din Buenos Aires, cu două săptămîni înainte de încheierea CM 2014. Colegii din naţională au susţinut iniţiativa celor doi jucători ”albiceleste”, suplimentînd suma donată cu 88.000 de euro.
   Argentina a pierdut finala în faţa Germaniei, scor 0-1.

   http://www.gsp.ro/international/cm-2014/gest-emotionant-a-lui-mesut-ozil-care-si-a-donat-prima-de-la-mondial-si-argentinienii-au-facut-la-fel-430314.html

   • stely said

    Jucătorii naţionalei Argentinei i-au trimis Papei Francisc un tricou al vicecampioanei mondiale cu semnăturile fotbaliştilor, a anunţat mijlocaşul Maxi Rodriguez, pe contul său de Twitter, informează AFP.

    Jucătorul echipei Newell’s Old Boys a publicat o fotografie, în care apare alături de Lionel Messi, cei doi ţinând împreună un tricou. „Acesta este cadoul pe care jucătorii îl trimit Papei Francisc!”, se arată în explicaţia fotografiei.

    Suvernaul Pontif, născut la Buenos Aires, este pasionat de fotbal. El este suporter declarat al echipei San Lorenzo.

    http://www.gandul.info/international/jucatorii-argentinei-i-au-facut-papei-francisc-cel-mai-frumos-cadou-foto-12939015

    • Dl.Goe said

     Papa Francisc este destul de atipic ca Papa. Pare o persoana cu minte deschisa si cu o personalitate puternica. Din ceea ce se vede pare un om bun si bineintentionat, opus mafiei si coruptiei. Ar fi fost totul nepotrivit pentru o astfel de persoana sa nu aiba afinitati cu fenomenul fotbalistic. A nu rezona cu fenomenul fotbalistic denota cel putin o forma de autism, inabilitatea de a manifesta empatie fata de oceanul emotional existent in restul omenirii (atata vreme cat miliarde de oameni sunt mai mult sau mai putin microbisti). Desigur ca universalitatea emotiilor produse in intriorul fenomenului fotbal nu ofera garantii calitative sau morale pentru cei care le impartasesc (si desigur ca nici viceversa), dar asta este o alta discutie (despre cum si cat de frumos si adevarat este fotbalul si microbismul), la care autistiilor le este imposibil sa ajunga, neavand premisele necesare.Lor le este suficient sa „se gândeasca”-ca, la urma urmei, si prostul gust e universal. Unii dintre ei insa, actionand ca niste comercianti cinici si socipati, incearca sa se asocieze in mod artficial fenomenlui, pentru a drena o parte din emotiile pozitive asociate fenomenului catre ei insisi. Niste hotzomani sentimentali de doi bani, gata sa se declare ocazional fani ai fotbalului (sau ai fenomenului omonim) daca vreun mic interes le-ar cere. Asta cand nu se comporta ca vulpea vizavi de strugurii la care nu poate ajunge. Niste proaste care n-au cum sa intelega ca daruindu-le o cutie cu bomboane de ciocolata, le-ai daruit chiar sufletul tau, dupa cum si le imagina Radu Cosau pe superficialele iubite ale lui Jaques Brell, care, abandonandu-l il faceau sa-si cante sine insusi, cu infinita tristete: Ne me quitte pas, Ne me quitte pas… o alta oda in metru antic. Pentru ca „Ne me quitte pas” inseamna la fel de bine si „pe mine mie rede-ma”. Va place Brell?

    • stely said

    • stely said

     Papa Francisc nu s-a uitat la finala Cupa Mondiale la fotbal, ca să rămână „neutru”, a informat astăzi șeful de ceremonii al Vaticanului, Guillermo Karcher. Papa argentinian este cunoscut ca microbist înfocat, având chiar legitimația clubului San Lorenzo din Buenos Aires, dar Karcher a spus că duminică suveranul pontif nici măcar nu a tras cu ochiul spre meciul pe care conaționalii săi l-au pierdut cu 1-0 în favoarea Germaniei în prelungiri. Karcher, care este și el argentinian, a recunoscut însă că Papa a fost „ținut la curent” cu evoluția meciului. AFP amintește că Francisc și-a păstrat neutralitatea și înaintea finalei, limitându-se să scrie pe Twitter că fotbalul poate prilejui schimburi interculturale benefice.

     http://www.europalibera.org/archive/news/20140714/445/445.html?id=25456724

    • stely said

     Cum sa nu-mi placa Jaques Brell ?

     Într-un sondaj din 2005 al Radioteleviziunii belgiene de limbă franceză (RTBF) a fost proclamat cel mai mare belgian din toate timpurile, înaintea regelui Baudouin.

     http://cinemavf.net/les-risques-du-metier-streamingvf.html

 4. stely said

  Avem insa bucuria de a constatata ca nici cei mai juști analisti politici nu se pot eschiva total in fata emotiilor induse de mirajul planetar al Zeului fotbal, abandonandu-se melancoliilor de microbisti.
  Am vazut, am citit si, da , postarile domnului Dorin Tudoran (un „just analist politic”) sunt meseriase .Dovedesc o mare pasiune ( un microbist pur singe) si o buna cunoastere a „fenomenului fotbal „.

  Dar „surprize, surprize” …despre fotbal (sI) pe blogul celuilallt „cel mai just analist politic din ultimii 30 de ani”. 🙂

  http://viorelpadina.wordpress.com/2014/07/14/fotbalul-va-fi-garantul-pacii-in-urmatorii-patru-ani-cel-putin/#comments

  • Dl.Goe said

   Prostii, naivitati, pretexte de a se lua in seama… auto-publicitate pe seama fotbalului ca fenomen universal. Textele si pre-textele in care este pomenit fotbalul de catre cel mai just analist politic de 2 bani din ultimii 30 de ani (numarati in urma de acum 30 de ani) sunt ca o reclama la hamburger, iar cliseele produse reflex de catre doamna care-i sprijina ontologia sunt de-a dreptul comice.

   Proorocul de serviciu ar fi putut sa vina cu un spot publicitar mai consistent mentionand ca si Adolf Hitler a declansat razboiul mondial numai dupa ce a organizat jocurile olimpice… Ceea ce inseamna ca razboiul nu va incepe inainte de 2018 dar si ca nu va putea fi evitat apoi.

 5. stely said

  @Dl Goe , dar handbalul va place ? Iata, „fetele noastre ” au batut Olanda ! 🙂

  Selecționata României s-a calificat ”en fanfare” în semifinalele Campionatului Mondiale de handbal feminin Under-18, din Macedonia, după ce a surclasat, miercuri, la Ohrid, formația Olandei cu scorul de 36-22 (22-12), în sferturile de finală.
  România va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Brazilia și Muntenegru (miercuri, ora 15,30), meciul fiind programat vineri, tot la Ohrid, de la ora 18,00.

  http://www.agerpres.ro/sport/2014/07/30/handbal-feminin-romania-s-a-calificat-in-semifinalele-campionatului-mondial-under-18-15-00-37

  • stely said

   O mica(mare?)specificare aici : in loc de ” Iata, “fetele noastre ” au batut Olanda ! avem …junioarele noastre au batut Olanda .
   A, vor juca in semifinala cu Muntenegru .

  • Dl.Goe said

   Pe undeva, printr-un afund de sentiment imi place handbalul, sportul si legenda, doar ca nu-mi mai este un sentiment de actualitate… Si da… Intotdeauna la copii si juniori stam foarte bine, talent cu carul, seriozitate… olimpiade, competitii … succese. La seniori insa tot traditional stam foarte prost, cu foarte rare exceptii, nici acelea depline. Pentru ca drama sa fie completa in mod inevitabil juniorii devin mereu seniori. Dupa acelasi calapod bimilenar: ne nastem talente si murim promisiuni pe meleag, pe-un picior de plai, o gura de rai, etc.

   P.S. Sper ca productia de tomate si bulion merge conform asteptarilor. 🙂

   • stely said

    De fapt stirea „senzationala” era ca au „batut” Olanda (sic) si ca s-ar putea sa joace in semifinala cu Brazilia (in caz ca va fi cistigatoarea din sferturi) . Mi s-a parut a fi o coincidenta hazlie, precum ca iata ne-am luat si noi revansa( cu handbalul) in fata Olandei si chiar poate si Braziliei, marele semifinaliste de la CM de fotbal, ce tocmai l-am urmarit cu sufletul la gura.
    Am uitat insa sa specific despre ce „fete ” este vorba. Sigur ca stirea ca ar avea loc CM de handbal feminin (senioare)ar fi fost mullt mai comentata si poate asa as fi aflat de evenimentul ce ar urma sa se desfasoare (zilele , orele si ce televiziune il va transmite )si nu m-as mai ofticat ca am ajuns pina in sferturi si nu am vazut nici un meci. Imi place handbalul tot atit cit si fondbalul de pe vremea cind… era bunica fata 🙂 si echipa de handbal masculin a Romaniei cucerea medalii de aur ( de 4 ori la rind ) la CM . Dar acum la fel ca in fotbal nimic nu mai e – nici la masculin nici la feminin. 😦
    Sa speram insa ca junioarele vor cistiga( acum )titlul mondial si peste patru ani vor repeta performanta .
    Pana atunci insa ma voi” bucura” de productia de tomate (peste asteptari.) .Eheee , nici nu stiti ce bogatie am pe cap. Dupa bulioane, gemuri, compoturi de capsune , caise si piersici vor urma zacusca si alte gemuri , compoturi etc.

    • Dl.Goe said

     Uluitor. Se intampla cu adevarat. Dupa ce a eliminat Olanda si Brazilia, Romania ajunge in finala cu Germania si conduce avand sansa sa castige Campionatul Mondial. E o faza de „chinograma”, vorba ‘ceea. Doar ca la handbal…. feminin… juniori… Eee, tot e ceva.

     Dar ce? Parca e singurul fapt uluitor? Ca nu e. Uite, uzurpatorul Mazare cel mare då gratis Dobrogea moldovenilor lui Stefan cel Mare spre intristarea postuma a umbrei lui Mircea cel Mare de la Cozia. Dar de… Tinand seama ca Geoana e un „luzår”, Mazare nu putea fi Mircea cel Batran. Nici Decebal…(din motiv de Traian) si Nici Ovidiu… si incai nici Mihai Viteazu (ca apucase Becali sa fie)… Deci prin urmare… Stefan… Lume, lume… Merci popor ca l-ati ales. Dar stai asa… Parca fostul primar de la ba-cau fuse si el Stefan cel Mare… De ce nu vrea nimeni sa fie Constantin Brâncoveanu sau Horia, Closca si Crisan?

    • stely said

     Eheee , uite ca mi-at luat-o inainte. Daaa, am batut” si Germania!!! … si la scor mare : 32-21 . Bravo junioarelor, si cind veti mari (peste 4 ani?) sa faceti la lel!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: