(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

2014 – Un an memorabil

Posted by Arca lui Goe pe decembrie 31, 2014

5 răspunsuri sa “2014 – Un an memorabil”

 1. Stely said

  Suntem intr-un moment de rascruce si, in acelasi timp, de bilant. Unde este societatea romaneasca in acest moment?

  Rasturnarea de situatie din turul al doilea al alegerilor prezidentiale a schimbat in mare masura perspectiva mea despre ce se-ntampla-n Romania de 25 de ani incoace. Daca vreti, momentul de rascruce a fost pentru mine cel in care Victor Ponta a iesit, inaintea anuntarii oricaror date oficiale, ca sa-si declare infrangerea.

  Nu crezusem pana atunci ca mai pot fi recuperate cele zece procente care-i desparteau pe candidati. Am avut atunci o stare de entuziasm pe care n-am mai simtit-o din momentul plecarii lui Ceausescu, cu elicopterul, de pe acoperisul Comitetului Central. Adancul meu pesimism in privinta destinului Romaniei s-a legat, in toti acesti 25 de ani, de mostenirea comunismului si-a Securitatii, de suprematia acestora sub diverse nume – si mai ales sub numele de PSD – in politica romaneasca.

  Am fost primul care, in 2009, l-a vazut pe primarul Sibiului ca pe-un posibil presedinte al Romaniei, dar ulterior am fost dezamagit de cooptarea sa in cercul Ponta – Voiculescu – Antonescu, care l-au propus prim-ministru al unei formatiuni catastrofale pentru Romania.

  Slava Domnului ca, atunci, Traian Basescu nu l-a acceptat.Dac-ar fi fost atunci prim-ministrul USL, azi n-ar mai fi fost presedintele Romaniei.

  http://www.ziare.com/mircea-cartarescu/traian-basescu/exclusiv-mircea-cartarescu-despre-iohannis-basescu-enigma-si-miracol-hidra-nu-se-va-lasa-usor-decapitata-interviu-i-1339946

  Apreciază

 2. Dl.Goe said

  Iarasi ultima zi… Mereu ultima. Ziua in care, cu speranta, toate premiile sunt reportate ferm pentru tragerile viitoare, in timp ce toate ghinioanele sunt consemnate, discret (aluziv), in jurnalul trecutului vag, de depus in arhive. Avem de reportat (iarasi) povestile „revelioanelor de alta data” precum si multe alte povesti, emotii, idei, stari… fara nume. De consemnat? Mai nimic, peste ceea ce s-a consemnat de la sine, pas cu pas… stare de gol, in anul aproape trecut. De maine vine anul nou…

  …Prietenilor nostri de arca, prietenosi, dusmanosi, silentiosi si/dar neindiferenti, care inca mai au ochi, le uram un an nou fericit, cu sanatate si succese. La multi ani!

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Poate fi şi ăsta un eveniment ?!

  http://www.cotidianul.ro/prin-numirea-lui-razvan-ungureanu-la-cotroceni-iohannis-ne-da-cu-vita-kobe-peste-nas-254076/

  Poate că l-a adus, din aceleaşi motive pentru care şi-a adus unul vaca la târg :
  Ca s-o facă de râs !
  – Bădie, dacă singur recunoşti că nu-i bună de nimic, e stearpă, bolnavă, împunge şi zvârle, de ce-ai mai adus-o la târg !
  – Ca s-o fac de râs !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: