(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Bidiviii

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 1, 2016

Priveste cu atentie cele doua imagini de mai jos,
mai presus de orice suspiciune,
si spune care „tzantzar” ti se pare mai armasar si de ce?
Dar mai periculos?

tzantarreal x

Un răspuns sa “Bidiviii”

 1. Dl.Goe said

  Poza din dreapta a circulat intr-un e-mail (din acelea care face ocolul pamantului in 80 de zile) insotita de urmatorul (pre)text:

  Pentru cine n-a vazut “Eye in the Sky”

  Incredibil unde a ajuns stiinta !!! Este acesta un tantar …? NU! este o „DRONE SPY INSECT” deja in productie. Aceasta poate fi controlata de la mare distanta si este echipata cu un aparat de fotografiat, microfon si poate ateriza pe tine, poate folosi acul pentru a lua o mostra de ADN, durerea simtita fiind cea a unei intepaturi de tantar. Sau poate injecta un micro-dispozitiv de urmarirea RFID sub piele. Sau poate ateriza pe tine, iar tu il vei lua in casa ta, sau poate zbura printr-o fereastra. New York Times”Microdronele” reprezinta cea mai importanta inovatie din domeniul militar realizata in ultimii ani. Aceasta … a fost odata science fiction.

  * * *

  Dupa cate-mi dau seama chestia respectiva este inca science-fiction, dronele cele mai mici fiind inca mult mai mari. Dar la cate enormitati zboara prin spatiul virtual asta nici n-ar fi asa de mare. Probabil ca daca ar exista o drona atat de mica ar avea un pret foarte mare si n-ar fi rentabila tinand seama c-ar putea sfarsi foarte usor plesnita din greseala de catre obiectivul tinta. Pe moment, cel putin, mai periculos ramane tzantzarul din stanga care are caracteristici tehnice absolut fabuloase si chiar poate fi purtator de germeni extrem de periculosi precum virusul Nilului de Vest.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: