(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Craciun fericit

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 1, 2016

__forsee1-31

12 răspunsuri sa “Craciun fericit”

 1. arcaluigoe said

  __si-ninge __th

  Apreciază

 2. d'Artagnan said

  A-nceput de ieri să cadă
  Câte-un fulg, acum a stat,
  Norii s-au mai răzbunat
  Spre apus, dar stau grămadă
  Peste sat.

  Nu e soare, dar e bine,
  Şi pe râu e numai fum.
  Vântu-i liniştit acum,
  Dar năvalnic vuiet vine
  De pe drum.

  Sunt copii. Cu multe sănii,
  De pe coastă vin ţipând
  Şi se-mping şi sar râzând;
  Prin zăpadă fac mătănii;
  Vrând-nevrând.

  P.S. Adevarul e ca nu cade niciun fulg, degeaba se dau mari și Coșbuc, și Bacovia. O fi de vină încălzirea centrală. Ăăă, globală,
  Copii cu sănii?! Hmmm… S-a dusără pe apa feisbucului și a lipsei de precipitații.

  Crăciun fericit!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Draga d-le D’Artagnan, va multumesc pentru gest. Caci vorba ‘ceea, „gestu conteaza„. Ati ramas brav ca intotdeauna, si independent. Va urez si eu Craciun Fericit si adaug, in accord cu teoria incalzirii globale, un calduros La multi ani!

   Sper ca sunteti gata cu pregatirile (nu ca altii/altele care acum, pe ultima suta, dau ca gargaunele-n foc) si ca puteti intimpina cum se cuvine sarbatorile, traditiile, intalnirea cu sine, cu familia cu prietenii, departe de cenusiul restului lumii si al inevitabilului cotidian de peste an.

   P.S. Am vazut ca la han nu se mai fac serbari galante (nu vad lumini, n-aud cantari de baluri… etc) dar am vazut recent palpaind o Luminita. Cel mai tare mi-a placut fandarea finala, ultima propozitie de fotoni: „Răspunsul îl putem avea chiar în acest secol.”, pe care mi-ar placea sa o comentez candva. Nu acuma ca sa n-o stric, fiind in mare graba.

   Apreciază

 3. Dl.Goe said

  __craciun-20

  Apreciază

 4. arcaluigoe said

  Muzica,Text si interpretare: Ioan Gyuri Pascu
  de pe albumul Ce Frumos e de Craciun
  la violoncel:Virgil Oprina

  Apreciază

 5. INTJ said

  tinand cont ca acu’ trei zile s-a implinit o luna de cand am vazut certificatul de deces al sotiei, ieri a decedat altcineva din familie si maine ar fi fost ziua de nastere a mamei mele (care a murit acum cinci luni) … eu unul nu pot decat sa va urez tuturor (celor care mai arunca cate un ochi pe aici) multa sanatate si un an nou fericit.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @INTJ – Nu cred ca exista cuvinte potrivite pentru a raspunde mesajului d-voastra. Dupa cum nu exista nici taceri potrivite. Cerandu-mi iertare pentru ceea ce cuvintele mele nu pot face, dar si pentru sporul de mâhnire pe care l-ar putea aduce, as zice: fie ca „Dumnezu” sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei plecati din preajma d-voastra, iar pe d-voastra sa va ajute sa gasiti sens si alinare, si macar vreo urma oricat de firava de frumusete colaterala, in aceasta lume ramasa in urma lor. Va multumesc pentru urari, probabil cel mai pretioase oferite vreodata pe Arca lui Goe, si va urez la randul meu sanatate si un an nou mai bun si mai ingaduitor cu d-voastra.

   Apreciază

 6. Dl.Goe said

  Apreciază

 7. Radu Humor said

  Cum se sărută o asemenea “instalație”?

  Adorabil Andrei Pleșu în comentariile domniei sale despre modificările grotești ale buzelor. Cu o singură precizare: nu cu botox se face sluțirea, ci cu acid hialuronic. Deh, bărbat, de unde să știe. 🙂

  “Altă stupoare vizuală: văd tot mai des, mai ales în emisiuni de divertisment nocturn, o mulţime de fete cu buze exorbitante, baroce, turgescente, prelucrate cosmetic în aşa fel încît să pară doi crenvurşti aplicaţi samavolnic pe vechea gură a purtătoarei. Adesea, îmi dau seama că duduile cu pricina sînt, la bază, frumuşele. Botox-ul a dat însă totul peste cap. Chipul se reorganizează în jurul unui exces, în jurul unei excrescenţe invadatoare. Aspectul tumoral al noilor buze e gîndit, probabil, să ducă sex-appeal-ul pînă la urlet. În realitate, eu unul rămîn perplex şi inapt de orice divagaţie erotică: contemplu siderat o vietate din lumea ciudăţeniilor de la moşii de pe vremuri. (Îmi aduc şi acum aminte de Drăgaica de la Buzău, unde vizitatorii erau invitaţi să intre într-un mic circ improvizat, în care urmau să vadă „Feemeia, feeeemeia, Efeeea, Pompeeea, care se culcă c-un jaguaaar!“.)
  buze hialuronic
  Nu reuşesc să desluşesc „ideologia“ ascunsă în spatele acestei decizii anatomice. E vorba oare de un accent pus pe o inavuabilă „funcţionalitate“? E un fel de a atrage atenţia privitorului că persoana pe care o vede constă, strict, în buze, sîni şi popou? Problema este că, în mod evident, buzele supradimensionate sînt invalidante: posesoarele lor au dificultăţi să vorbească articulat, să zîmbească, să mănînce! Par corcite cu o altă fiinţă, care le parazitează, agresiv, chipul. Oricum, e limpede că folcloricul canon al „guriţei“ (cu ale sale „buze dulci“) e depăşit. Se preferă „guroiul“, ventuza cosmică, ochiul vulcanic al unui balaur. Nu poţi să nu te întrebi, candid, cum se sărută o asemenea „instalaţie“? De unde să începi? Nu rişti să te îneci, să te prăvăleşti în abisul interlabial? Sau să te sufoci, cu nasul prins în faldurile unui angrenaj imprevizibil? Fapt e că doamnele despre care vorbesc par fericite. Reuşesc să rîdă mai tot timpul, expandînd lateral, cu oarecare îndemînare, depozitul de carne dintre maxilare, afişează o feciorelnică mîndrie în legătură cu adaosul creator pe care l-au impus portretului dat de Dumnezeu şi au mare succes în emisiunile de gang ale cîtorva moderatori fără prejudecăţi, sau în dormitorul lui Leo din Strehaia. În ce mă priveşte, bombăn senil, mă simt defazat şi recapitulez, visător, buzele mult mai elocvente pentru gustul meu ale cîtorva vedete de pe vremuri… Pînă şi bunicile mi se par mai sexy.”
  P.S.
  Ştiu că tu te vizitezi mai des cu Pleşu, aşa că poate-i şopteşti discret că mai există şi sexul oral, nu doar examenul cu acest nume !
  Nu că buzoaiele ar face furori în materie ( cică preferate sunt edentatele 😳 ), dar orişicît….

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Bine mai limbricutz ortodox, asta te-a framantat pe tine in zilele de Craciun asa de tare, de-ai simtit nevoia irepresibila, in miez de noapte, sa (te) impartasesti lumii?

   Apreciază

 8. Dl.Goe said

  Sorin Grindeanu – Muci de primavara.

  Apreciază

 9. […] decembrie 26, 2016 la 5:45 pm e […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
<span>%d</span> blogeri au apreciat: