(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Lumea cum fu ?! Cam da! (4)

Posted by Arca lui Goe pe ianuarie 31, 2017

Герой человечества

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

29 răspunsuri sa “Lumea cum fu ?! Cam da! (4)”

 1. stely said

  Apreciază

 2. d'Artagnan said

  Apreciază

 3. d'Artagnan said

  Cred că ar trebui să începem ușor, ușor cu micii…
  https://republica.ro/femeia-din-piata

  Apreciază

 4. Dl.Goe said

  Voi ce-n Luna zburati
  Cu ale voastre izbânzi
  Nu uitati c-aveti frati (frate, frate, da’…)
  Pe planeta flamanzi (si hoti)…
  Voi degeaba zburati… etc, etc, etc..

  Universul este guvernat nu de gravitatie ci de democratie… cam ca-n Romania (o subdiviziune a Universului, in raionul Sistemul Solar, plasa Europa (då est)). Si in Univers e la fel, o mânå de stele si galaxii se agita, tipa, demonstreaza, SE MANIFESTA, in spectrul vizibil, luminos, dar legea (DURA LEX, SED LEX) este facuta de majoritatea intunecata a universului, (materia si energia intunecata), peste capul si in contra minoritatii luminoase. Ceea ce se intampla in Romania este expresia cea mai pura a democratiei originale. Partidul, cu complicitatea poporului (care a acceptat cu bucurie mita oferita de partid, consimtind tacit la furt si redistribuire) isi impune legea (auto-adresata). Partidul si poporul sunt o majoritate. O mare majoritate. Cata vreme perceptia majoritatii indica o situatie favorabila, acceptabila (indiferent cat de nociva si de distrugatoare este in realitate o asemenea „evolutie”) lucrurile se cheama „democratie”. Si cancerul este tot asa, o forma de manifestare democratica a celulelor din organism. Doamne fereste de malignizare… Dar de… iradierea Rusiei numai de bine nu e. Desteapta-te române din somnul cel de moarte in care te-adancira barbarii de tirani…

  Apreciază

 5. d'Artagnan said

  S-a rătăcitără vreun mesaj prin spam?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Da, se ratacise un mesaj in spam… Cred ca guvernul banditesc a incercat sa saboteze anuntul. In tot cazul avea tot interesul s-o faca. 🙂

   Apreciază

   • d'Artagnan said

    Dl Goe, mușchetarii cred că au nevoie de DlGoe. Ați avut dreptate, este un an… greu. Sincer, m-am săturat de mici, de unde și pauza, dar nu am încotro. V-aș ruga să punem un pic de pauză la superba retrospectivă începută. Avem un pic de treabă, să-i dovedim pe virtual pe formatorii ruși, pesediști, sau săracii cu duhul de la mama natură.
    Încerc să scriu în cât mai multe locuri. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră.
    Știți ce a reușit Dragnea? Să mă fac să mă gândesc că ar trebui să intru pe feisbuc.Și a mai reușit să-mi reactiveze mândria de a fi, ei drăcia dracului, român!i Că tot mă cheamă DArtagnan, cu terminație românească.
    P.S. La urma urmei, nu-i mișto? Trăim.Suntem vii. Elvețienii cred că mor de plictiseală.

    E o onoare și o plăcere să fim din nou de partea Buna a Fortei. 🙂

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Adica sa luptam in contra guvernului banditesc? De ce nu?…

     Ei… sa nu le ducem de grija elevetienilor… caci ei au federerul lor + alte compensatii 🙂

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Vad ca dl. D’Artagnan a ales sa lupte in contra guvernului la beraria tinutå de borfasul fitzos Adrian Nastase. Nu e rau. Meci nul. N-a produs daune, n-a fost ranit, chit ca inimicii l-au inconjurat, injurat si inghesuit din toate partile. Fiind d-lui inconturnabil a reusit sa-i tina la o oarecare distanta pe drojdierii borfasului fitzos, cu discursul si cu spada. Cum ziceam, efecte in mersul revolutiei zero. Totusi un castig (acelasi dintotdeauna) a fost: stârniti de vajnicul muschetar omuletii lui gopo si-au dat din nou in petic etalandu-si iarasi sminteala. Sper ca dl.D’artagnan nu-si face vreo iluzie cat de mica ca vreunul dintre cei afiliati epavei de la Cornu (cornu burtii mele madam Ubu) este corijabil in vreun fel rezonabil, cu vorba buna, cu vorba rea, cu argumente, demonstratii sau dovezi. Nicio sansa prietene. Sunt acestia bolovanii (din proverbul cu apa care trece) agatati de gleznele patriei. Nici sa-i scuipi nu merita. Trebuie tolerati si satirizati, atat si nimic mai mult. Fara iluzii, fara sperante. Vorba poetului (care poet?) moartea lui Hamlet este mult mai putin deprimanta decat eternitatea dobitocilor.

     Apreciază

     • d'Artagnan said

      https://republica.ro/un-sinucigas-vrea-sa-moara-cu-tara-de-gat

      Sunt de acord cu finalul:” Orice om salvat din ficțiunea periculoasă a lui Liviu Dragnea este un mic pas pentru salvarea țării.”
      Pe blogurile astea, partizane, nu mă adresez celor care scriu, ci celor care citesc, și care sunt ceva mai mulți. Dacă reușesc să eliberez măcar un prizonier din capcana minții atunci mi-am făcut treaba.
      P.S. La urma urmei, nu-i asta esența ”mușchetarismului”, să te lupți pentru o cauză pierdută, dar nobilă?! Altfel ar fi prea ușor. 🙂

      Apreciază

     • Dl.Goe said

      Noi unul n-am zisårå sa nu luptati muschetåreste (inclusiv in incercarea de a salva ce s-o putea dintre „prizonieri” si/sau „ostatici”, auto-captivii lui Dragnea), dar ne indoim ca borfasul fitzos Nastase ar avea in mod constant cititori (recuperabili) mai de soi decat cei care comenteaza pe acolo, prin vizuina. Utilitatea demersului d-voastra consta exclusiv in frumusetea lui si in artificiile colaterale produse in interactiunea cu gânganiile, precum scintilatiile din camera cu ceata a acceleratoarelor de particule, care ne ajuta sa deducem unele lucruri despre natura (umana) a materiei…

      Apreciază

    • Dl.Goe said

     Cred d-le D’Artagnan ca mult mai interesant (in sens dl.Goe) ar fi ca in loc sa comentati la Nastase, sa combateti un pic la vechea adresa : Decablogul Muschetarilor, unde licheaua Phortos, fostul amic si orinic, isi da-n petec cu un elan demn de o cauza mai nobila. Insul acesta se comporta foarte bizar in opinia mea, ca si cand ar avea o mare si scabroasa musca pe caciula si care se asteapta in orice moment sa fie saltat de mascati. Parca si-ar pregati preventiv apararea, pedaland pe chestia asta cu Romania stat politienesc la cheremul dicataturii DNA. Are in mod cert profilul unui borfas marunt care spera sa se faca mare, sau care se vede vede el insusi un borfas mare, de teapa celor vizati de ordonanta lui Dragnea. Tot demna de dispret mi se pare si niznai-iaua care semneaza Observator, cu glas subtire. Astia sunt inca si mai dihai decat amarâtii de genul lui Radu Humor, care inainte de a fi lichele sunt simpli dobitoci. Acuma puneti-va si in locul lui Dragnea. Cat de prost sa fii sa ai in spate o asemenea armata moca (de voluntari), un popor intreg (cam cat poporul albanez de mare), si sa nu profiti? Mai ales ca lumea larga e totalmente ocupata si preocupata cu altele, neavand timp sa-i acorde atentie lui Liviu de Teleorman.

     Apreciază

 6. d'Artagnan said

  Iar vă lucrează guvernul banditesc, a ajuns ceva în spam…

  Apreciază

 7. d'Artagnan said

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Progres prin muzica si voie buna… E o cale buna. Poate cea mai buna. Inclusiv Dragnea si șleahta pot fi priviti cu seninatate, cu ironie, si alte asemenea sentimente inofensive, dar ucigatoare. Frumusetea trebue sa invinga. Nu urâtenia. Si daca frumusetea castiga batalia pe partea asta, cine sitie? Poate prind si binele si adevarul curaj pe partea cealalta in contra raului si minciunii. Faptul ca o mare de oameni s-a lasat cumparata de un personaj precum Dragnea (de o atat de joasa spetă, mai dau chiar decat predecesorii) a fost un succes al urateniei (de la orase si sate). Totusi frumusetea exista. Iat-o pe strazi. Canta. Traiasca Romania frumoasa!

   Apreciază

 8. d'Artagnan said

  E tare…

  ”Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit într-o declarație dată site-ului DCNews despre eventualitatea abrogării ordonanței de urgență.

  „Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile”, a spus șeful PSD pentru DC News.”

  Asta mai ales e tare: dacă premierul acceptă!!
  Parcă îl văd pe Grindeanu cum îl trimite la plimbare pe Dragnea!

  Apreciază

 9. d'Artagnan said

  Dumitru Borțun, fost consilier al lui Ion Iliescu, într-un interviu spune:

  Poate nu știți, dar eu știu de la oameni care au lucrat cu Liviu Dragnea încă de la începuturile carierei lui, că acest om nici nu concepe să fie contrazis sau să asculte o părere diferită. Oprește în jurul lui numai oameni care nu îi ies din cuvânt. Știți care este testul de fidelitate pe care îl dă Liviu Dragnea?

  Reporter: Sincer, nu știu.
  Dumitru Borțun: Îi trimite după țigări. Nu este glumă. Vorbesc serios. Îi trimite după țigări și le vede reacția. Dacă respectivul zice „Da, șefu’! De la care să iau, de la colțul din dreapta sau de la colțul din stânga?”, rămâne. Dacă se uită jenat că este pus să plece după țigări sau spune „nu”, acesta din urmă nu mai are carieră politică lângă Dragnea. Vreau să înțelegeți ce tipuri umane sunt prezente acum la conducerea partidului și prin urmare la formarea guvernului, la conducerea țării. Acești oameni nu au cum să comunice.

  Intreg interviul despre Dragnea

  http://www.rfi.ro/social-92837-expert-comunicare-politica-psd

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Dragnea asta, ca personaj al vietii lui, chiar adre haz. Serios acuma. E clar din Caragiale… Ar fi ideal intr-o comedie ca presedinte al unei obscure asociatii de bloc in Pantelimon. Faptul ca exista insa o masa intunecata care a propulsat un asa ceva in pozitia de lider de partid, de tara, de audienta, de notorietate, este deopotriva comic, cinic, terifiant. Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea… Doamne ce mai urmeaza? (Cred ca mai erau unul in serie dar nu-mi amintesc cum il cheama 🙂 )

   Apreciază

 10. Dl.Goe said

  Il privesc pe Yuri Gagarin cum ne priveste de sus, cum se uita serios dar senin la comentariile noastre aparent of topic si ma gandesc ca omul nu-si da seama ca tot despre Uniunea Sovietica este vorba, in fond. Dar la o adica, mai poti sa faci haz (de necaz) de caricatura umana (de mare succes) numita Vladimir Putin, cand America te plesneste peste ochi cu Donald Trump? Bai, frate, comedie, inteleg, dar pana unde? Nu poti scoate la nesfarsit omenirea din plictiseala cu acest gen de comedie de care toti se vor plictisi foarte repede si profund. Si atunci… Teama mi-e ca nu cumva omenirea profunda (aia de-a poftit Vladimir, Donald, Liviu, Dodon etc) sa vrea droguri inca si mai tari. Si sa vezi distractie. Tie, mie si la toata Lumea. Baiete doua mici, si nota. te-as ruga.

  Apreciază

 11. d'Artagnan said

  DlGoe, ajutați-mă că mi se încurcă sinapsele. Ce dracu vrea să zică ministrul Agriculturii, fost secretar de stat?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Nu prea stiu daca fata de o asa solicitare ar trebui sa fiu vexat sau magulit 🙂 si nici daca prestatia comica si fabuloasa a personajului Daea e mai mult de râs sau mai mult de plâns. Pai daca asa merge treaba in curand pana si Radu Humor o sa fie bun de ministru. La interne, de exemplu.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: