(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

LCFCD(14) – Teleguță rezistentă la cutremure

Posted by Arca lui Goe pe Martie 4, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

Teleguță rezistentă la cutremure de 10 grade Celsius pe scara Richter.

wp_dailysanctuary-com_2015_03_rp077

 

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

19 răspunsuri to “LCFCD(14) – Teleguță rezistentă la cutremure”

 1. Dl.Goe said

  Vulcanii se întâmplă atunci când civilizațiile subpământene lansează rachete în cosmos… asa după cum cârtița este pasărea care zboară prin pământ.

  • arcaluigoe said

   La poalele vulcanului – Malcolm Lowry… si cartea si filmul… …vezi anticariate.

   • Dl.Goe said

    Apropo de bidiviul care trage teleguta, dar si de viata (fiecaruia, dusa inexorabil) la poalele vulcanului (Popocatepetl) cred ca la noi (pe Arca lui Goe) s-ar cuveni o varianta simplificata, esentializata, miortizata (prin scufundare in banal), pe intelesul (horor al) tuturor si mai ales al locului. Iata:

    caci (nu-i asa?) apa trece, pietrele raman. Si daca viata (care-i in sine o exa-gerare exa-geratå) exa gereazå cu noi, trebuie sa exageram si noi cu ea, inca si mai abitir, exponential. Ca sa tinem pasul cu viata trebuie sa fim mereu cu (macar) o mie de pasi inaintea ei. Si chiar si asa… la ironie, cu ironie…

    Ghiersul zilei: Azi ma simt ca un scai pe coapsa unei hiene…

    Ghiersul zilei de ieri, pe care uitasem sa-l mentionez, din cauza uitarii de ieri, suna cam asa (din cate-mi amintesc): Se petrece cate un big-bang de fiecare data cand dau drumul calculatorului… Imi da in schimb o lumina albastra.

    (Unii „scriitori”, mai putin „scriitori” decat altii, se ocupa cu proza scurta (ca gen literar). Noi ne-am gandit zilele astea, fiind asa ceva zilele astea, sa ne ocupam cu „poezia scurta”, un vers, maximum doua. Poezii usor de memorat si de recitat pe la serbari. 🙂 ) – am incheiat paranteza.

 2. MEDUSA said

  Domnule Goe, se poate spune și așa, cu vorbele unuia de pe FB:

  „stau pe un vulcan
  acolo m-a așezat dumnezeu
  mi-a spus fără multe vorbe că acesta îmi este locul
  plâng râd uit că stau pe un vulcan
  dacă simt că e prea multă fierbințeală în sufletul meu
  scriu

  uneori mă citește cineva alteori tremur însingurat

  așa e firesc aud vocea înțeleptului din mine
  cine ești tu
  să schimbi mersul vulcanilor lumii”

  • Dl.Goe said

   Se poate spune oricum. Universul vorbelor e mai mare decat Universul. Probabil. 😦

  • Dl.Goe said

   P.S. Nu se zice FB, ci FCSB. Cred.

   • MEDUSA said

    Da. Se poate spune oricum și orice la despre orice.

    • Dl.Goe said

     Dupa cum se si poate tacea despre orice… ori la despre orice… caci vorba multa este saracia omului, si pe cale de consecinta si a femeii. Din topicul precedent. Unii se aseaza singuri cu fundul pe vulcan si apoi pretind ca dumnezeu i-ar fi pus acolo, de parca bunul Dumnezeu nici n-ar avea alta treaba. 🙂

     • MEDUSA said

      Domnule Goe, iar ați reușit să mă amuzați. Lol! Tăcerea e de aur vulcanic. La bună vedere!

     • arcaluigoe said

      Ca de obicei, lol, va gadilati prea usor, lol. Felul in care taceti, lol, ramane, lol. 🙂 un fosnet de fular, ca osul de meduza unduindu-se si facand vålurele såråtzele, lolo, ca untul vara… topindu-se de bucurie, cu un fâsâit de sfârsit, lol. Dar tot nu se stie daca sunteti Medusa cea primordială sau a doua întrupare a Medusei, cea care a negat-o vehement pe precedenta, lol, lol, lol, etc… o copie a copiei, a copiei… Va urez si eu o bună vedere! Chiar clarvedere. 🙂

 3. Dl.Goe said

  Cât alcool bea pe zi Regina Marii Britanii. Ai nevoie de ficat bun să-i faci față!

 4. d'Artagnan said

  Săracu Moise, ce și-o mai ia…

  • Dl.Goe said

   Eu cred ca o sa scape… totusi… Dar ca comedia sa fie totala, maimutzoiul Mircea Badea l-a reclamat la organe, acuzandu-l pe Moise de dezinformarea publicului, sau cam asa ceva. Tupeul lui Mircea Badea denotå jålnicie cât cuprinde intr-un numar ingrozitor de mare de insi ai populatiei carpato-danubiano-pontice. Maimutoiul teribil, Mircea Badea, el insusi in persoana, nu-i decat o victima tragica a felului in care a fost modelat de acel numar ingrozitor de mare de insi. Bine, acuma si el a avut nativ in dotare materialul potrivit din care sa iasa un asemenea maimutzoi primitiv, dar sunt sigur ca un public mai normal l-ar fi putut modela altfel. Te apuca naiba si mila cand vezi cum a putut sa ajunga sarmanul babuin, hranit de umorile colective ale „fanilor” sai.

 5. Dl.Goe said

  Azi, prigoriilor si mierlelor de pe arca… (a) si (b):

 6. anonim said

  Si totusi : „Un imn de speranță pentru planeta noastră frumoasă, frumoasă”

  • Dl.Goe said

   Dar Planeta nu este a noastra, nu este a mea si nu este a voastra… Este a urmasilor nostri, si a urmasilor urmasilor nostri, în veacul vecilor !!! Amin. Sau viceversa.?!; A cui o fi planeta, nu se stie… O fi a furnicilor. A sobolanilor? A bacteriilor? Cine stie?! Poate ca noi oamenii om fi ai planetei (o râie)… dupa cum pieile rosii considerau ca pamantul nu-i al lor ci ei ai pamantului. Motiv pentu care l-au si cedat cu atata usurinta fetelor palide din Marea Britanie. 🙂

   Compunere despre planeta mea, Terra.

   Sunt mândru de planeta mea, Terra, o planeta frumoasă cum nu e alta pe lume. Din negura timpului, aceste plaiuri au fost considerate de locuitorii acestor pământuri un colţişor de rai. Codrii seculari, dealurile line şi râurile cu ape curate precum cristalul sunt tot atâtea motive de mândrie şi bucurie pentru cei care vieţuiesc pe Pamânt.

   Încărcată de o istorie zbuciumată, Terra este o planeta care şi-a câştigat demnitatea prin lupte şi războaie. Niciodată nu a cedat în faţa duşmanilor ei, iar idealul locuitorilor acestui pământ mirific a fost neatârnarea faţă de orice interes străin. Singura supunere cunoscută în vatra mea străbună, Terra, a fost în faţa lui Dumnezeu. Respectul cuvenit divinităţii, dar şi iubirea faţă de cele sfinte sunt exprimate prin obiceiuri, tradiţii şi sărbători populare. Mănăstiri şi biserici frumoase, cu o arhitectură deosebită, pot fi întâlnite pe întreg teritoriul Terrei. Aceste simboluri sfinte, închinate divinităţii, fac parte din farmecul Pamântului şi îi o oferă o identitate unică.

   Terra este planeta străbunilor mei, dar şi locul în care mă simt cel mai bine. Pentru mine, Terra reprezintă şi va reprezenta pentru totdeauna Acasă. Indiferent de zările spre care mă vor purta paşii, paneta mea, Terra, va fi mereu în inima şi în sufletul meu.

  • arcaluigoe said

   @anonim – Cred ca sunteti, de voie, cel putin dupa paloarea iconitei care va este avatar, cel mai anonim dintre anonimii care au trecut vreodata pe Arca lui Goe, de nevoie. Esentele se releva prin astfel de cazuri extreme si emblematice in extremismul lor. Dupa avatar ati putea fi domnul nimeni. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: