(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

LCFCD(20) – Omul cu sireturi

Posted by Arca lui Goe pe martie 27, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

Omul cu sireturi

British beauty – Biserica bolnavă, laureat al premiului No-Bell pentru litratură, ceea ce Scutură Lance n-a reusit.

Celor care, privind aceasta fotografie, vor fi recunoscut (din minte) personajul cat si acelora care l-au identificat dupa investigatii google-istice, le-as (mai) spune ca aceasta poza se vrea o ilustrare naiva a ceea ce poate insemna o schimbare la fata. Cu totii ne transformam din cate ceva in cate altceva. Ceea ce se vede la un moment dat si la fata. Celor care sunt amatori de observarea unor schimbari la fata mai putin ingenue  le-as recomanda sa-l studieze pe Traian Basescu. Dincolo de aspectele tragi-comice ale transformarilor lui Basescu, la fata, ramane nostima si situatia prin care o multime de trepadusi de rit „anti-båsesc-deci-exist” au fost lasati in offside, intrucat „dusmanul ireductibil” a ajuns sa sustina taman ceea ce sustin si ei insisi, care in cor, care pe cont propriu. Asa se face ca Mircea Badea (de ex) cat si multi altii din acest soi, au devenit basisti sadea, fiind sarmanii victime inocente ale unor schimbari la fata prin inductie si fenta. Normal ar fi sa se pupe. Piata independentii. Cine nu vrea cu Traian, poate vrea cu Elena.

 

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

5 răspunsuri to “LCFCD(20) – Omul cu sireturi”

 1. Dl.Goe said

  Dumnezeu explică de ce strică vremea în fiecare weekend: “Nu mai suport fumul vostru de mici”

  V-aţi întrebat de ce, în ultima vreme, avem parte de ploaie în fiecare weekend? Într-un interviu acordat postului de radio Trinitas, divinitatea supremă a recunoscut că strică intenţionat vremea de vineri până duminică, fiindcă s-a săturat de fumul de mici care se ridica săptămânal din pădurile României.

  “Nu era weekend să nu duhnească a mici din grădina maică-mii, de la români. Vă daţi seama cât fum ieşea de acolo dacă trecea prin 7 straturi de Rai şi ajungea la mine în birou”, explică Dumnezeu. “Îmi intra în haine, în perdele… Ca să nu mai zic că-mi făcea o poftă teribilă, şi suntem în post, ce dracu.”

  “Îmi pare rău pentru voi, v-a cam f*tut weekendurile faza asta cu ploaia, dar eu doar îmi fac datoria”, a spus Gigiil, arhanghelul responsabil de precipitaţii. “Poate, dacă promiteţi că o luaţi mai uşor cu grătarele, se mai înmoaie şi şefu’.”

  Furioşi, mii de români au ameninţat că se convertesc la islam, convinşi că Allah e băiat bun şi ştie să aprecieze orice formă de pârjolire.

 2. d'Artagnan said

  Oare când a început să se-ngrașe Sir Winston Churchill?!
  Nu prea puteai să te tragi de șireturi cu mnealui…nervos, autoritar, imposibil…

  • RALG said

   Probabil de cand a inceput sa bea. Ca omul bea, nu gluma, nu ca contemporanul sau Adolf H., care era un puritan abstinent (cel putin in privinta bauturilor alcoolice). Si se stie ca bauturile spirtoase cresc enorm pofta de mancare. Ceea ce ma surprinde pe mine este ca britanicilor nu le place ciorba de burtă, ba chiar dimpotrivă. Cred ca este si acesta unul dintre motivele de bază pentru care au comis Brexit-ul: ca sa-si pastreze nealterat meniul traditional, si să nu fie fortati sa incerce lucruri noi, precum sarmalelele cu mămăli Gutză, manelele sau limba franceză. Niste inchistati odiosi. Dar nu-i bai. Pot sa-i ignor fără efort. Mai mult ma enervează Galii si mai ales papa-Galii, precum Traian Ungureanu, care chiţăie enormităţi cu un aer aristocratic de curtean la Buckingham.

   P.S. Remarcabilă însă si străduinţa de a ţine pasul si de a fi la înalţime cu emiterea de enormităţi pe care o practica si mărunţeii, precum Porthos & Rromica Germansky.

 3. arcaluigoe said

  Celor care, privind aceasta fotografie, vor fi recunoscut (din minte) personajul cat si acelora care l-au identificat dupa investigatii google-istice, le-as (mai) spune ca aceasta poza se vrea o ilustrare naiva a ceea ce poate insemna o schimbare la fata. Cu totii ne transformam din cate ceva in cate altceva. Ceea ce se vede la un moment dat si la fata. Celor care sunt amatori de observarea unor schimbari la fata mai putin ingenue le-as recomanda sa-l studieze pe Traian Basescu. Dincolo de aspectele tragi-comice ale transformarilor lui Basescu, la fata, ramane nostima si situatia prin care o multime de trepadusi de rit „anti-båsesc-deci-exist” au fost lasati in offside, intrucat „dusmanul ireductibil” a ajuns sa sustina taman ceea ce sustin si ei insisi, care in cor, care pe cont propriu. Asa se face ca Mircea Badea (de ex) cat si multi altii din acest soi, au devenit basisti sadea, fiind sarmanii victime inocente ale unor schimbari la fata prin inductie si fenta. Normal ar fi sa se pupe. Piata independentii. Cine nu vrea cu Traian, poate vrea cu Elena.

 4. RALG said

  Dacă ţările europene ar ajunge să se unească, atunci cei 300 sau 400 de milioane de cetăţeni ai lor vor cunoaşte, prin intermediul unei moşteniri comune, o glorie, o bunăstare pe care n-ar putea-o limita nici un punct de frontieră sau graniţă. Trebuie să clădim ceva în genul Statelor Unite ale Europei. Iar primul pas în acest sens este constituirea unui Consiliu European”, spunea Winston Churchill la Zurich pe 19 septembrie 1946

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: