(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

LCFCD(46) – Arca lui Goe

Posted by Arca lui Goe pe iunie 3, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

Arca lui Goe

Lume, lume…

Interesul pentru cultura si culturism ramane mereu treaz. O trasatura a umanismului multi-dimensional, si si multi-cultural, caci este (nu-i asa?) si cultura o dimensiune a spiritului uman, la orice varsta.

Loc pentru explicatii inventive:

… ceea ce se va rata cu brio, in zbor… caci momental nu-mi vine nimica potrivit in minte… desi la un moment dat era cat pe aci sa ne vina o idee. 🙂

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

5 răspunsuri sa “LCFCD(46) – Arca lui Goe”

 1. Dl.Goe said

  …si Peiu loveste din nou. Cicå: Donald Trump este despre razboiul cultural.

  Si Petrisor Gabriel nu e un fitecine ci el este doctor al Universitatii Politehnica din Bucuresti (1996), a fost consilier al premierului Radu Vasile (1998-1999) si al premierului Adrian Nastase (2001-2002), subsecretar de stat pentru politici economice (2002-2003) si vicepresedinte al Agentiei pentru Investitii Straine (2003-2004). Este coordonator al Departamentului de Analize Economice al Fundatiei Universitare a Marii Negre (FUMN). Aceasta este titulatura sa completa. Mai pe scurt un idiot. Unul care mai e si ciudat, caci feciorul este un ciudat din spita Dezideriu Dudas. Desigur ca aceste etichetari reprezinta, in prima instanta, o opinie, nu un fapt. Nu ca n-ar fi si fapt… doar ca pentru asta ar trebui argumentat pe text. Nu merita insa Peiu un asemenea gest si atata atentie. Curiosilor inteligenti le va fi suficienta citirea textelor peiene mai mult decat auto-i-lustrative.

  Apreciază

 2. Dl.Goe said

  Spectacolul pe care-l ofera umbra lui Djokovic la Roland Garros este, pentru spectatorul (bine) ales, sursa unor emotii bizare (as zice), dintre care se disting anxietatea, durerea si sperantele desarte  Este un stres dureros sa vezi acea umbra a Cidului, care aduce atat de bine la alura si mimica, cu insusi Novak Djokovic de odinioara, ca se comporta ca o creatura amnezica. Umbra lui Novak pare sa-si aminteasca, vag, si doar in unele momente, ce este „Novak Djokovic”, ce va sa zica entitatea „ascunsa” sub acest simbol, pentru a aparea apoi scufundata in uitare, confuzie si incertitudine, luptandu-se cu neputinta de a-si aminti cine si ce este… Djokovic. In acele momente, abstras din propria identitate, marcat de nedumerire si angoasa, actualul Djokovici abia reuseste sa fie un jucator de tenis, oarecare, din top 30, cu sanse minimale (practic nule) de a castiga turneul din acest an de la Roland Garros. Spectatorul (bine) ales, ramane si el victima a unor emotii confuze, sperand in desert ca amnezia lui Djokovic se va ameliora substantial in partida urmatoare, pana la care umbra a reusit cumva sa se strecoare, profitand de pasagerele iesiri din amnezie. Greu, greu cu uitarile astea.

  Usor patetice incercarile umbrei de a-si compesa pierderile pricinuite de amnezie, prin efortul de a crea un camunflaj pe frontiera cu lumea extrioara (restul lumii). Si-a luat un breloc in forma de Andre Agassi (in marime naturala), si-a plasat in tribuna sosia spirituala (din persoana fratelui Marko), travestita intr-un Djokovic zambitor si senin, impacat cu universul… si-a invitat parintii (care nu par sa-si gaseasca locul in peisaj) sa asiste la incercarile lui Novak Djokovic de a fi Novak Djokovik. Ba chiar trimite buchete de flori tenismenelor, intr-o incercare de reconciliere cu universul… In sfarsit, dupa cum spuneam, omul e dator sa incerce.

  Apreciază

 3. Dl.Goe said

  Presupun cå si Grindeanu il va face la steaguri pe prefectu de partid, iar la Roland Garros vom asista la triumful talentului… lui Marinicå…

  Apreciază

 4. Radu Humor said

  „Noi, romanii, de exemplu, am fost siliti sa falimentam mineritul si sa ne umplem campiile patriei cu turbine eoliene (pe care le platim insa nu la pretul pietei, ci prin scumpirea energiei clasice, adica mutam banii din Romania spre Germania).”
  Asta te-a făcut să sari de cur în sus , măi împieliţatule ( de fapt tu eşti probabil ceva mai dezpeliţat, ca toţi circumcişii 😉 ) ? Dacă nu eşti român, ci doar o lepră care pentru bani o face şi pe mă-ta curvă ( nu că n-ar fi fost, dar vorba aia, lasă-i pe alţii s-o spună ! 😳 ) şi-l faci idiot doar pentru că e un bun român, nu o lepră ordinară ca tine ?!
  Mizerabil, ce eşti !

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ce fåcausi må råducule? Iar te ilustrasi? Pai tu nu-ti dai seama må pråpåditule, cå nici nu se putea sustinator mai potrivit decat domnia ta, pentru Peiu (dobitocul blazat)? Cum e sacu’ asa si petecu’. Bravos. Pe cine altcineva putea nimeri mai bine stupidul cu patalamale, decat pe unul ca tine, din tagma limbicilor patrihoti? Ca n-avea pe cine.

   Acuma de… totul se (cam) potiveste. Ce? Parcå americii nu i se potriveste Trump… Ba i se potriveste perfect. Si-l merita pe deplin. Integral. Båsca ca e si foarte, foarte reprezentativ. Ca profil. Ce så mai!, pretutindeni in omenire, omul potrivit, la locul (si la timpul) potrivit. Iatå cå esti si matale, ca sustinator al idiotului Peiu, limbricul potrivit la locul potrivit in timp ce, pe arca, te dovedesti, ca cititor, foarte docil. Unde te trimit acolo te duci. Te-am trimis la Peiu, la Peiu te-ai dus si… ai aprofundat. Uite, ca sa nu te plictisesti, acuma te trimit la Aldous Huxley. Ce zici? Te duci? Sigur ca te duci…

   P.S. Radule, de ani si ani de zile, de când tot sugi matale materie pe Arca lui Goe, stand cu gura pe noi, tot incerci din rasputeri, dar in zadar, så må circumcizi, cu gingiutzele din dotare. De fiecare data declari operatiunea reusita, apoi, de fiecare data, o iei iarasi si iarasi, de la cap, cu aceleasi gingii moi. Probabil ca ai facut din asta un scop in sine, caci in rest nimica.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: