(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

LCFCD (50) – Ghici ciupercå

Posted by Arca lui Goe pe iunie 15, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

  pre-Text.

Nu-mi amintesc la ce este bunå memoria. N-om putea sti la ce-ar fi fiind bunå, câtå vreme (trece) nici måcar propria viatå nu ti-o poti aminti asa cum fu Panda, Ana (Lugojana)… lui Manole nici nu-i paså… de gol.

 

Fantastic! Nu exista „stiintific”! Exista doar „stiintifico-fantastic”. Se poate demonstra stiintific. Bunåoara atunci când încerci så explici unui copil de 8 ani cum functioaneazå un motor electric, în curent continuu.

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

Un răspuns to “LCFCD (50) – Ghici ciupercå”

  1. Dl.Goe said

    Desigur cå tevatura tragi-comicå greacå anticå, a guvernului sofoclian Grindeanu(-Ponta), in lupta sa epopeica cu Pericle-Teleormåneanul – PSD contra PSD, (o dramå comunå plinå de umor/i), este un eveniment ce proiecteaza in lumea umbrelor virtuale destula substanta (materie intunecata) care poate atrage gravitational vorbitori-dezbatatori-zumzaitori fara numar, fara numar… Crizå de guvern… monser, care, in fine, poate sa ne cauzeze… diverse… chestii, socoteli… Acuma evenimentele vizibile pe suprafata lucrurilor, simptomatice pentru ceea ce se întâmplå in adâncuri profunde, ne pot spune câte ceva despre cum stam si ce leafa luåm, despre care e situatia (starea de fapt), despre unde am ajuns pe drumul propasirii noastre sociale ca natiune abia iestia (?) din comunism in zbor. Chestii de teoria sistemelor (observabile si controlabile)… Totusi, in acest context (complex-confuz), mult mai mult decat dramoleta vremelnicei crize existentiale a eternului PSD, exista altceva, un amanunt, care ne spune mult mai subtil, mai adanc si mai abitir unde ne aflam (cu tara), unde am ajuns din fundaturå in fundaturå. Intr-un mare cåcat, stimati telespectatori. O instanta pre-finala ii condamna pe doi inculpati (notorii) la 14 ani de puscarie si plata unei sume de 250 milioane euro (!!!). Instanta finala ii achita. Nicio prapastie nu se casca. Firescul acestei intamplari si absenta oricaror urmari – o întamplare fara (d)efect – spune exact cum stam. Suntem o tara de mititei… care asteapta sa fie pusi pe gratare… Cati mititei ori fi necesari pentru a intrupa un avatar al lui Giordano Bruno? Unul, niciunul, o suta de mii? 23 de milioane? Uneori si infinitul mare e prea mic. Mai bine astemptam Wimbledon-ul ca sa ne continuam halepiada… Fair-play please…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: