(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

LCFCD (63) – O nunta-n cartier

Posted by Arca lui Goe pe august 2, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

Gioconda se marita. Ghici cu cine!

 

Lume, lume…

Mi-ar placea sa stiu mai mult despre mireasa sfrijitului din poza alaturatå. Ce fel de fiinta era? Ce fel de persoana? Ce visuri si aspiratii avea? Ce nådejdi nutrea? Cat de adanca ii era fiinta? Si, asa in genere, cum se vedea lumea (universul?) prin ochii si mintea ei?

Probabil ca daca as fi in stare sa ghicesc cat de cat astfel de detalii, care sa compuna o imagine plauzibila a acestei mirese, as putea fi un candidat serios la premiul Nobel pentru literatura. Din pacate insa, intuitia imi este neputincioasa in aceasta privinta. Habar n-am ce fel de fiinta ar fi putut fi (fiind) mireasa sfrijitului din poza. O enigma.

Loc pentru explicatii inventive:

4 răspunsuri sa “LCFCD (63) – O nunta-n cartier”

 1. Sa (ne) râdem cu Serena


  Serena Williams, înså, nu se maritå. Si stie ea de ce. Pentru ca bårbatii e porci si albii e rasisti, dupa cum spune pe sleau chiar dânsa, care se straduieste sa fie nu doar o mare tenismena (foooarte mare), ci si o femeie fenomenala (auto-etichetatå asa ca sa afle si restul lumii despre aceasta postura inedita, dar mai putin vizibila din cauza anvergurii tenismanei omonime). Faptul ca barbatii e porci, albii e rasisti, iar d-ei nemaritata, n-o impedica insa pe Serena Williams, in marinimia ei, sa faca un copil cu un barbat alb. Iata sacrificiul de sine! Iata eroismul! Iata emanciparea (feminina?!). Iata implinirea visului (I have a dream) lui Martin Luther King, implinit de militanta Serena Williams, aceasta reincarnare a sa, a Maicei Tereza si poate chiar a Maicii Domnului. Iata zice-rea:

  Serena Williams, despre relatia cu tenismenii: Colegii mei au fost lipsiti de respect! Am fost victima atacurilor rasiste

  Serena Williams este intr-adevar o victima. O victima printre milioane de alte victime colaterale, rezultate din implementarea sistematica a „corectitudinii politice” (o forma de totalitarism). Oamenii sunt foarte usor de spalat pe creiere, cu cat mai netede cu atat mai simpla operatiunea. Este oare de vreo mirare ca am ajuns spectatori intr-o lume caricaturala, din care adevarul este evacuat? Serena Williams face generalizari sexiste si rasiste cu o seninatate demna de un film comic, iar comisarii corectitudinii politice o vor aplauda. Faptul ca se declara victima a (ah) atacurilor rasiste (in acceptiunea inoculata artificial de politicile corectitudinii politice si pleonastice) este o rusine si o umilinta pentru cei care chiar sunt sau au fost victime ale rasismului. Nicio „corectitudine” artificiala, impusa, care a incearcat sa reduca sau sa elimine libertatea de exprimare, n-a adus niciodata nimic bun, ci dimpotriva, a subminat cu succes exact cauza pe care declarativ a sustinut-o. Asemenarea cu „cultul personalitatii” este izbitoare. Atat de izbitoare incat va trece neobservata. Ridicolul si rizibilul sunt aceleasi in „cultul personalitatii” si in „corectitudinea politica”.

  P.S. Ciocolata cu lapte. Cine o detesta? (antitezå de doctorat).

  Apreciază

 2. d'Artagnan said

  Adică vreți să știți cum ajunge o mamă să-și omoare copiii pentru o cauză…Pierdută.

  Apreciază

 3. O intre-bare. Stiindu-se ca: | x / (x-1) = 1 / (x-1) | , sa se calculeze x.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: