(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Rezolutii pentru 2021 (IV)

Posted by Arca lui Goe pe ianuarie 5, 2021

17 răspunsuri to “Rezolutii pentru 2021 (IV)”

  1. Adam3 said

    Apreciază

  2. fotosinteză12 said

    Apreciază

  3. Sper ca se vor gasi curajosi care sa nu se teama de dileme sau de rezolutii contradictorii care se bat cap in cap precum bunaoara rezolutia III si IV. Una sugereaza sa-ti urmezi fericirrea iar alta te pune sa te tii dupa soare… Probabil ca de aceea si sunt mai multe rezolutii, ca sa avem (si) la alegere… unele obligatorii, altele facultative… Succes in alegeri. Fiecaruia. Dar in special celor care au ales Arca lui Goe ca izvor de inspiratie pentru rezolutii virtuale in 2021. Anul 21 din secolul 21.

    Apreciază

  4. Adriana said

    Nu ma intereseaza cum fost ieri, nici cum va fi maine, doar acum este momentul care conteaza. Daca in 2020 toate rezolutiile au fost adaptate conjuncturii totusi am invatat sa nu renunt la obiective. Frumoasa alegere Following to sun

    Apreciat de 1 persoană

    • ACUM e ACUM. Ziua? Ora? Minutul? Secunda? Clipa? Momentul? Unora ACUM le include ieri-azi-maine. Altora mai mult. Altora mai putin. Dar de ACUM (si numai ACUM) nimeni nu poate scapa. Asa cred. Acum va urez un an nou plin de alegeri potrivite. In fiecare… moment? Nu, in fiecare ACUM. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  5. fotosinteză12 said

    Ați citit trilogia lui Liu Cixin? Nu? Să o puneți pe listă.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Adam3 said

    Faine foto sintezele smaraldelor ! „Văd insule frumoase și mări necunoscute Și splendide orașe și lacuri de smarald.”
    – Alecsandri –

    Apreciază

    • fotosinteză12 said

      Urări de bine și de bucurie, dl Iosif. 🙂

      Apreciază

      • Adam4 said

        Asemenea si d-voastra si nemtilor si rusilor, englezilor, canadienilor, americanilor, tziganilor, negrilor, albilor, rosilor, galbenilor, mai cu seama dusmanilor, fratilor & surorilor si tuturor românilor, mafiotilor, varsatorilor, clar vazatorilor, francmaçonilor, iluminatilor, conspirationistilor, vânzatorilor, cumparatorilor de pretutindeni de pe Terra Nova..La Multi Ani cu sanatate, PACE, libertate, egalitate, fraternitate si în mod exceptional JUSTITIE & DREPTATE !

        Apreciază

        • Må Iosife cu sorcova se vine de sf.Vasile nu de sf.Ion. Ai cam intarziat dar nu conteaza caci tu oricum esti plecat cu sorcova tot anul si-ti mai si place sa te iordånesti si pe uscat. Adica pe sec. Vad ca servesti slata pe care ai facut-o varza. Dar cu ce ocazie? Si ce PM sunt alea „rosilor”?

          Adam4 ??? Bå Iosife tu re-nasti ca iepuroaicele sau pur si simplu inveti sa numeri?

          P.S. Defularea ca defularea dar cred ca n-ar trebui sa neglijezi nici tratamentul medicamentos. Si sa nu-ti mai iei pastilele cu tuica ca uite ce-ti iese pe goarna. Ci te du!

          Apreciază

  7. Stely said

    O” rezolutie” luata de pe facebook : 😂

    „Vedeți că vaccinurile distribuite cu pizza sunt de calitate inferioară deoarece sucul gastric le afectează cipurile.
    O să auziți un bâzâit permanent în stomac. În cazul acesta cipul se fixează acolo pentru că pe unii îi conduce creierul și pe alții stomacul.
    Din păcate, tipurile ăstea de vaccin care se bagă în mâncare, gen pizza, cârnați, zaibăr, ciorbă, conserve de pește și altele, nu au trecut prin toate fazele de testare, au sărit etapele.
    Așadar, aveți grijă ce mâncați și nu vă bazați pe etichete: NU APARE SCRIS G-ul!!
    E un zvon, neverificat, că doar cartofii fierți, fără sare, ar distruge cipul total. Fasolea, în schimb, potențează receptorul.”

    P.S. Nu era vorba de vaccinuri distibuite cu pizza ci …

    https://www.capital.ro/imagini-socante-intr-un-spital-din-romania-vaccinul-este-transportat-in-cutii-de-pizza.html

    Apreciat de 1 persoană

    • RALG said

      Rezolutia pe care o deduc prin inductie in mesajul d-voastra se refera, cred, la alegerea unei diete sanatoase in anul nou. O rezolutie universal valabila. Pentru mai multa siguranta am putea consuma mzluri (adica mezeluri fara E-uri), friptura de barbacane (bio) si supa de cubidouri (organice). Printre altele. Valabil desigur pentru aceia dintre noi care nu fac fotosinteza. 🙂

      P.S. Deocamdata despre vaccinurile anti-covid nu zic nimic. Dar nu-i incurajez si pe altii sa faca la fel si nici nu-i descurajez sa procedeze altminteri, in lumea mirifica a libertatii de exprimare (de mare pricopseala) cu care Arca isi rasfata pe fata vizitatorii. La capitolul rezolutii pe anul 2021 ce ati pus pe lista in privinta asta? Sa va vaccinati SAU sa nu va vaccinati? De curiozitate…

      Apreciază

  8. neamtu tiganu said

    Atentie, atentie, pericol… acest blog ia o curva periculosa, tinde sa intre in stapinirea despletitelor, muzica peltea, floricele pe cimpii.. sa va aduc cu picioarelepe pamint, pe zapada, pe parchet pus de mine http://la-neamtu-tiganu.blogspot.com/2021/01/schiul-din-trecut-si-de-azi.html

    Apreciază

    • RALG said

      D-le Vasile Roiata nu va fie teama… Prin constructie arca este facuta sa reziste oricaror intemperii, tangaje, vanturi, valuri, sa transporte orice fel de pasageri si orice fel de marfa, si sa suporte supra-incarcarea cu orice fel de filozofii, fara sa fie afectata prea tare si/sau prea indelung. Si apoi chiar de-ar fi sa fie vreo primejdie, credeti domnia voastra ca se rezolva problema sirenelor cu sirene? Ei as. Acuma daca vreti sa le atrageti in blogul d-voastra, caruia-i faceti reclama, asta ar fi o solutie, si puteti face din asta o rezolutie pe anul nou. Dar cum stati cu magnetimul? Cu busola? Ca sirenele astea sesizeaza imediat perturbatiile magnetice si disfunctionalitatile la busola.

      P.S. Rezolutiile muzicale sunt un paravan de separare intre anul nou si anul vechi. Dupa ziua de nastere a lui Mihaitza revenim la proza. Va astept/åm cu contributii narative pe masura tariei cu care trageti azi sirena de coada in vazul lumii… Ma rog atata cata este. Plus invizibilii. V-ati vaccinat?

      Apreciază

Lasă un comentariu