(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Revizie tehnică

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 1, 2021

Blog închis pe termen nelimitat.

Timp de peste 11 ani am activat în social media sub emblema Arca lui Goe din care aproape am făcut un brand cu recunoaștere internațională, având vizitatori și comentatori din mai toate țările lumii. Și după atâta vreme, cu bune și cu rele, umăr la umăr, alături de cititori și prieteni (inclusiv alături de prietenii dușmănoși), ori fata-n fata cu ei (și adesea spate-n spate), am ajuns acum forțați de împrejurări să trebuiască să închidem acest for. Am primit înștiințare scrisă că un nou magazin online www.arcaluigoe.com a obținut de la Uniunea Europeana dreptul exclusiv pentru de a folosi sintagma Arca lui Goe, și că prin urmare avem la dispoziție 24 de ore pentru a închide blogul sau pentru a-l muta la altă adresă. De la Word Press am obținut încurajare și vorbe frumoase dar niciun suport sau sprijin real. În cele 24 de ore ramase la dispoziție mă voi strădui să salvez ce se mai poate salva și să meditez dacă mai există vreun sens să încerc un nou început, într-o noua întreprindere de tip Arca lui Goe. Celor cu magazinul virtual a cărui adresă on line am precizat-o mai sus, cu toate că și-au început activitatea cu un furt, totuși pentru moment nu vreau decât să le urez vânzare bună și succese financiare consistente, de care poate vor avea nevoie mai mult decât își imaginează acum. Acestea fiind zise, mulțumesc tuturor colaboratorilor, vizitatorilor, comentatorilor și trolilor care au activat aici pe Arca lui Goe cea Veche, urându-vă toate cele bune în lume, și în cea reală și în cea virtuală. S-auzim de bine. Cu drag, al d-voastră, Dl. Goe, 1 Aprilie 2021 !

***

Update provizoriu (4 aprilie):

Intrucat astazi (duminică) este Pastele la ne-ortodocsi, cred că am putea sa intrerupem pentru un bob zăbavă celebrarea sărbatorii de 1 Aprilie, ai să:

1) Salutăm meteorica prezentă in randurile noastre, ale celor vremelnic ancorati in actualitatea Arcei (era sa zic „in realitate”) , a unei vechi relicve a vremurilor ante-diluviene, doamnelor si domnilor, Niku Elektriku, inviat din morti (mortiii virtuali), taman azi in ziua de Paste Catolic (si nu numai), si iesit din adormire (precum frumoasa din padure) special pentru a oferi un like pe articolul de adio al Arcei lui Goe. Merci nene Nikule, laudat fie-ti pseudonumele, binecuvântată debaraua, si dulce somnul de veci in chilia in care astepti, tăcut, judecta de apoi a blogarilor, care au luat in desert numele domnilor. Salve si slavă tie, măreată umbră. (Sanatate si virtute autorului de personaj).

2) Precizam ca prezenta Arcă a lui Goe, b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog (despre NIMIC), cea mai veche si cea aflată formal la originea tuturor insailarilor ulterioare care au împrumtat (pe gratis) formula respectiva, nu are nicio legatura cu niciuna dintre celelalte ipostaze, sau cu autorii acestora. Din cate stim mai exista niste tentative:

a) Arca lui Goe, pe blogspot (infiintata si desfiintata prin 2015), o arca cu un singur articol.
b) Arca lui Goe, Cotidianul.ro, propusa ca S.F. Politic de catre ziaristul Ovidiu Bufnila care intre timp a murit (Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnească). Comentariile sunt închise
c) 44 Arca lui Goe – Un interesant video-clip pe Youtube (Oct 30, 2017), cu recitarea unui domn Goe destul de simpatic… (interesant ar fi de stiut cine e autorul poemului recitat si ce alte productii mai are la bază)
d) Arca lui Goe – Necesitati si rasfat pentru copii si bebelusi – aparut anul asta (2021) – un site (pseudo)comercial improvizat, in paragina sau in curs de dezvoltare, nu se stie (autori anonimi cu intentii ne/cunoscute).
e) Arca lui Goe – o emisiune de radio…
f) Pe ici pe colea articole sau proze scurte intitulate asa „Arca lui Goe”…
g) Or mai fi si altele de care nu stiu…

Prin 2009 cand mi-a incoltit in cap ideea ca asa nu mai merge si ca trebuie sa-mi fac blog (repede pana nu trece moda) m-am chinuit si perpelit multa vreme sa gasesc titulatura potrivita (Ah ! atuncea ti se pare / Ca pe cap iti cade cerul: Unde vei gasi cuvantul / Ce exprima adevarul ?), reusind dupa luni de incercari sa gasesc formula potrivita care sa redea intentiile (arca, salvare, goe, ego, ratare, libertate, anonimitate, exprimare, replică, clandestinitate, ludic si amatorism)… Cred ca de fapt tot gandindu-ma la titulatura, am visat-o pana la urma, in somn. In dimineata in care m-am trezit cu ea in minte m-am grabit sa verific cu ajutorul d-lui Google daca nu cumva e luata, si daca n-o fi gasit-o altul mai devreme. Nu, nu era. Google nu gasea la vremea aceea nicio Arca a lui Goe, si atunci am zis, Arca lui Goe sa fie si asa a fost. In prima zi. Si asa este si acum in a saptea zi, de Duminica, de la facerea arcei.

***

Si bineinteles că acestea fiind zise si paranteza inchisă, ne putem intoarce la sarbatorirea perpetuă, cu voiosie, a zilei de 1 Aprilie, de-a pururi ziua cea de azi. Muzica! 🙂

65 răspunsuri to “Revizie tehnică”

  1. Adriana said

    Pacalici cu lipici – Dragalas ca un iepuras!!!
    Atentiune este 1 Aprilie – Fiti pe faza!

    Apreciat de 4 persoane

    • Issabela said

      Lol… :)))

      Apreciat de 1 persoană

    • Stely said

      @Adriana, nu te mai preface ca nu stii cine se afla in spatele celor care au furat brand-ul Arcei lui Goe. Cred ca ai planuit asta de mult. Nu ti-a ajuns magazinul de desfacere on line expus pe blogul tau . Ai vrut sa te extinzi , sa dai o dubla lovitura : una financiara (profit maxim) alta Arcei lui Goe in sine. Calea cea mai usoara de a-l cenzura pe Dl Goe. Ceea ce n-au reusit altii in cei 11 ani , iata ca ai reusit tu in cateva luni. Cred ca le-ai facut o bucurie celor de pe „planeta sperlingilor” mai ales „dl-ui Ion” care de fapt este un fricos ce nu a fost in stare sa intre pe Arca sa se apere singur . Te-a lasat pe tine , stiind ,cred ,ce ai de gand. Si dl Iosif se va bucura . Nu-l inteleg pe dl Goe, cum nu si-a seama ca si Dl Iosif a contribuit din plin la furtul brand-ului? Macar sa fi inteles aluzia postarii acelui vide-clip :”Quo vadis, Homo sapiens ?” ! Pai da, acuma , degeaba se zbate sa-si apere steagul (emblema) ca nu se mai poate. 😦
      P.S. Este posibil ca si nostrastella sa aiba o contributie anume. S-a prefacut ca te ataca pe tine, dar in fond (pe ascuns ) te- a ajutat.😠😉

      Apreciat de 2 persoane

      • Stely said

        Ca un fel de consolare si… de „adio”:🙄

        Apreciat de 2 persoane

      • Adriana said

        De, D-na Stely, când eu v-am făcut propunerea cu albinuța hărnicuța, ați strâmbat din năsuc. Ati dat ochișorii peste cap, mi-ați zâmbit în coț de buză, si mi-ati dat ignore. Ete na, că acuma apăru dovada, D-l Goe în loc să investească în albinuță hărnicuță a pus banii pe o altă lotcă. Ati intuit bine că Nostrastella a devenit peste noapte o mare amfitrioană. Ce mai poți spune, a dat din solduri într-un final și a obținut tot ce a vrut. Îmi pare sincer rău că doar dumnevoastră ați rămas pe dinafară dar promit că voi găsi o soluție la un moment dat. Ce face domne iubirea din om? Lugu, lugu, hopa,hopa și nu e ce face popa. Doame-ajută să le fie numa de bine, să aibă și gura lor ce manca! Poate, poate o rămâne și Nostrastella noastră borțoasă ……Se dădea ea fată mare dar până la urmă a intrat și ea în lumea desăvârșirii.

        Apreciază

      • @Stely – nu m-as fi gândit la așa ceva. trebuia. 😦

        Apreciază

    • @Adriana e coincidentă

      Apreciază

  2. versus

    din pipă ieșea fum în rotocoale
    precum dreptatea-nscrisă-n protocoale
    cu porcăria lumii ținea pasul
    de bază-n cântec toba și cu basul
    plecai urechea la vreo păsărică
    slalom urma între orgasm și frică
    dar dacă ascultai vreun păsăroi
    îți aminteai pe loc de radu doi
    căci frații nunweiller au fost vreo șapte
    cam cât păcatele trecute în cea carte
    morala o știm toți și este clară
    când te trezești în viață deja-i seară
    ” – DG Ontelus – extras dint-un alt blog, azi disparut (certocratia).

    Apreciat de 1 persoană

    • neamtultiganu said

      Eu regret toate disparitiile, chiar si ale dusmanilor, da, si dusmanii fac parte din viata, tare plictisitor ar fi fara ei.
      Dar si disparitiile sunt de mai multe feluri, voite, nevoite, sau chiar pur si simplu cineva dispare din aceasta lume. Ca, da, si blogheristii mor, chiar si aia nemuritori, tot mor.

      Ca tot vorbeam de pasarele, cica e una, una care devenise formatie de muzica misto, una Pfoenix, care, auzi domne, sa nu-ti vina sa crezi, s-a renascut din cenuse.
      As propune ca Goe sa-si rebranduiasca brandul sub sigla plutaluigoe, ar fi si mai potrivit, cine mai vine azi cu arca?

      Apreciat de 2 persoane

  3. Stely said

    Poate ca ar fi bine de stiut ca a mai fost o tentativa de a fura Arca lui Goe. Atunci a fost o ‘Defectiune tehnica” care insa a fost remediata in scurt timp. Deasemenea , cea care a fost acuzata ca a „hackerit” Arca , furandu-i parola , ca sa puna stapanire pe ea am fost chiar eu, care pe vremea aceea era intr-un asa zis razboi cu Arca lui Goe . A fost un „razboi” amuzant care s-a desfasurat pe doua bloguri simultan. Pe Arca lui Goe si pe blogul AVP. Am fost singura impotriva tuturor. Asta , intrucat am fost atacata ca fiind vinovata de furt ilegal pe ambele bloguri. Nici unul dintre bloggerii admini nu mi-a sarit in ajutor . Ba, Dl Goe a fost primul care a venit pe blogul AVP si mi-a cerut imperativ sa-i dau blogul inapoi, intrucat acuza ca nu mai poate sa intre in posesia lui.

    Asadar, iata ca dupa 11 ani Arca lui Goe este in pericol😨 de a fi furata. Altcineva insa mi-a luat locul.

    Aici,marturii ale „razboiului” dus de mine pe Arca lui Goe . Poate, daca voi reusi sa gasesc intr-un timp rezonabil topicul cu pricina pe blogul lui AVP, le voi aduce si de acolo.

    Stely said
    iulie 22, 2010 la 7:37 pm
    Hopa! Un alt loock ,un alt inceput …?
    Este semn ca „potopul” s-a incheiat si incepe reconstructia unui” prezent” mai bun, mai curat ,ecologizat, reciclat , bazat pe amintiri din” trecut”, care prin selectie naturala vor conduce la impacarea „ego-ului” cu trecutul , prezentul si …deocamdata atit ?! 🙄
    P.S. Dee Domnul ca „defectiunea tehnica” sa ramana asa !Sigur ,ca din cand in cand este binevenita si conditia de troll, dar unul bun, nu unul „stricat”- urat mirositor. 👿
    P.P.P. Acesta postare este un test. 😳

    Radu said
    iulie 22, 2010 la 7:58 pm
    Adica o golanca de cartier care primeste propuneri indecente e troll bun?
    Esti in eroare madam!
    Vezi ca in perioada de rebut al acestui blog organizata de tine si Unchiul Vania ai acceptat niste propuneri cam naspa pentru varsta ta.

    Dl.Goe said
    iulie 22, 2010 la 8:32 pm
    @Radu – Stimate domn, am urmarit ieri atent si cu sufletul la gura, ca orice spectator neutru si neputincios, desfasurarea ostilitatilor pe Arca. Impresia mea este ca sunteti confiscat unor dorinte anume. Am constatat ca unele dintre mesajele semnate „Stely” nu aveau iconul obisnuit, este posibil ca acea Stely sa nu fi fost aceasta Stely. Posibil si foarte probabil (desi este posibil si altminteri). Din (ne)fericire nu-mi sta la indemana sa verific care e realitatea. In acest context incert cred ca va grabiti cu afirmatiile despre propunerle naspa accetate de asa zisa Stely. Putea fi oricine. Oricine, adica-chiar dansa sau un dusman al dânsei. Zic si eu.

    Dl.Goe said
    iulie 22, 2010 la 8:24 pm
    @Stely – Nu exista trolli buni sau rai. Cei care le pari buni unora le par rai altora si invers. Exita troli si atat, sau mai bine zis sunt trolli pe care bloggerii ii suporta si trolii pe care nu-i suporta. Trollii sunt o specie la fel utila si la fel de deunatoare precum bloggerii insasi. Uneori se si confunda, alteori un blogger la el acasa e troll in alta parte si mai exista si cazuri (nu rare) in care un blogger e proriul sau troll. De obicei insa bloggerii si trolii gasesc o cale de a supravietui simbiotic impreuna pe anumite paliere, ceea ce nu se intampla cu trolii antagonici ei intre ei. Intre doi trolii aflati in competitie sau in confruntare nu va exista niciodata cale de impacare. Cum nici de exterminat nu se pot extermina ramane ceea ce se vede deja in toate cazurile particulare de jur imprejur. Spectacolul rezultat, tot de regula insa, este monoton si plictisitor.

    P.S. Ce testati? Sa vedeti daca mai aveti priza la dusmani sau la prieteni. Impartiti vina fix pe jumatate cu toti cei pe care-i acuzati ca va hartuiesc. Pratic le cereti sa o faca si va si place. E desigur doar o impresie personala care poate fi gresita. Sau nu.

    „Stely said
    iulie 22, 2010 la 8:30 pm
    @Radu ,
    Un prost ca tine, rar mi-a fost dat sa intalnesc la viata mea.. 👿
    Daca nici acum n-ai priceput cine a fost „Unchiul Vania” si nici care a fost evolutia spontana a temei de ieri , ce naiba trebuie sa mai astepte de la tine, bloggerul -admin ?
    Du-te , bai, sa te spanzuri, intrucit timpul tau este iremediabil pierdut, deoarece inteligenta ta este nula iar imaginatia ta este bolnava !
    Chiar vrei sa te ineci in propriile-ti fecale, urat mirositare sau sa traiesti ca musca verde pe o gramada de balega ?
    Pleaca, bai, in lumea ta cretinoida , de analfabeti notorii !
    Am sa-ti spun crudul adevar :mi-am batut joc de tine si de alti fraieri ca tine care mi-au picat in capcana . Am fost, asa cum bine a zis Dl Goe, un troll”sadea”. Am ras cu lacrimi .N-am mai ras de mult asa cum am ras ieri. Ia-o ca pe o pedeapsa si ca pe o razbunare binemeritata .Ieri a fost un razboi .Ati pierdut fraierilor!

    Dl.Goe said
    iulie 22, 2010 la 8:33 pm
    @Stely – Este tocmai ce va spuneam: va place harjoana. Ceea ce nu e rau.

    Radu said
    iulie 22, 2010 la 8:42 pm
    Cred ca individa e transexual!
    Asta e limbaj clar de limbric de cartier.
    Marfa.
    @domn goe
    Dta chiar credeai ca am pus botul la treaba aia cu traian ungureanu si stely parasuta?
    Bineinteles ca in numele bagaboantei posta altcineva!
    Dar proasta a cazut in plasa
    S-o lasam dracului sa aiba orgasm pe blogul ”măiaştrilor.”

    Dl.Goe said
    iulie 22, 2010 la 9:03 pm
    Nu exista afront mai mare pentru un indian din India deact a-l confunda cu un pachistanez si vicevesrsa. Ceea ce nu impiedica insa un observator neutru, din afara, sa nu remarce ca indienii si pakistanezii sunt atat de asemanatori si usor de confundat. Nu e greu de anticipat cum vor reactiona in cor (adica foarte asemanator) la o asemenea insulta si unii si altii.

    Stely said
    iulie 22, 2010 la 9:15 pm
    @Dl Goe,
    Impresia ta este total gresita .Si nu am de gind sa-ti explic. Daca nu pricepi, asta este .
    Nu-mi pierd timpul cu tine .N-ai deca t sa strici „orzul pe giste”. Daca ai talent incearca sa ti-l perfectionezi in compania unor personalitati consacrate si validate , nu in compania unor nulitati patentate . Uita-te la ei !Daca vezi ceva bun la ei inseamna ca nici tu nu esti mai bun .
    P.S.Daca nu ma crezi pe mine, intreab-o macar pe mama ta .Ea sigur iti va spune ce-i bun ptru tine, intrucit instinctul ei matern este intact si sanatos.
    Gata !Am fost un test si nu l-ai trecut. Ai pierdut ptru ca ai ales.

    Dl.Goe said
    iulie 22, 2010 la 10:27 pm
    @Stely – N-am ales nimic. D-voastra ati ales. Nu sunt in situatia de a face vreo alegere. Nu ma astept sa intelegti si sa acceptati acest adevar atat de simplu. N-am avut de trecut niciun test. Inteleg insa ca de pierdut v-am pierdut pe d-voasta. Sunteti, asadar, intr-un fel, pierduta. Pot sa va declar nula?

    P.S. Cand veti incheia socotelile cu blogul pe care actualmente sunteti troll, ceea ce va va ia tot timpul, in compania unor personalitati consacrate si validate, si in cazul in care nu primiti o oferta mai buna, va astept ca troll (bun sau rau nu conteaza) pe Arca lui Goe. N-am inteles exact ce ar trebui s-o intreb pe mama. Cand va mai trece supararea poate (re)veniti cu o intrebare mai clara. Daca nu, nu.”

    PPS. @Arca lui Goe,
    Ar fi bine , in caz ca nu veti reusi sa recuperati „emblema” Arcei lui Goe, sa spuneti ce s-a intamplat atunci cu adevarat. Vedeti ca i-ati promis in mod special lui Radu Humor. 🙂

    Apreciază

    • Adriana said

      Măiculiță, vă dați seama. Doamna Stely a ținut în ea din 2010 frustrarea pricinuită de învinuire și taman acu a găsit ocazia perfectă de a arunca năvodul pe mine. Cat ați mai tras Doamna Stely pe Arca, biciuită din toate părțile, acuzată pe nedrept. Jucăuși erau băieții, dar dumnevoastră naivă le-ati căzut direct în plasă. Propun ca cei neîndreptățiți să fie recompensați și pe noua îmbarcațiune să ajungă privilegiați, să conviețuiască în condiții de 5 stele.

      Apreciază

    • file din jurnalul de bord de la primul potop… că-mi cam uitasem povestea de alaltăieri… cu bagabontul, cand o aud pe d-ei ca zice: hai nene la iunion. Problema e ca acuma la iunion e bal mascat si nu mai știi care cine, ce, iar bibicul refuza vaccinul, masca dar si compania enemicilor.

      P.S. Nu-mi vine sa cred ca astăzi jefuitorii de arcă sunt niște dame de cartier. Si ce Cartier?

      Apreciază

      • Stely said

        Of, haI ca am gasit topicul destul de repede, dar mi-a lut mai mult timp pana ce am selectat dintre cele in jur de 100 comentarii pe cele care se refere la chestiunea furtului Arcei lui Goe si reactiile unora carora le cam stateam in gat .
        A, dupa ce am citit reactiile (destul de multe) am remarcat ca am avut multi aparatori , si de calibru, zau .Cititi aici (daca aveti rabdare ) ca sa va lamuriti :

        „Stely Says:
        21 iulie 2010 la 10:16 AM
        ‘neaţa!
        Hai ca m-am distrat copios . „Niste baieti destepti ” au facut curatenie la Goe .. @radu este foc si para pe noi ca nu si-a mai gasit „troaca „,unde sa-si faca băiţa cu „pretenii” de joaca
        P.S”baietii destepti ” 😉 merita felicitari , mai ales ca au preluat si ei topicul cu „Scenariul Sorin Iliesiu .

        Hantzy Says:
        21 iulie 2010 la 1:49 PM
        stely,
        odata spuneai ca esti pentru principii … sau hotia nu mai e hotie daca urasti victima?!

        Stely Says:
        21 iulie 2010 la 4:10 PM
        Hantzy ,
        Pe cuvint de onoare ca nu inteleg .. 🙄 La ce”hotie” te referi si la cin’sa fie „victima”!?
        Am facut eu ceva rau care sa te conduca la concluzia ca mi-as fi incalcat principiile ?! Ciudat ,zau ! Hai mai gindeste-te ! Poate ai inteles gresit .

        b.d. Says:
        21 iulie 2010 la 4:40 PM
        @stely,
        Hantzy are dreptate.
        Sa te bucuri de necazul altuia, ”distrandu-te copios”, este departe de…principii…
        Oare tot asa v-ati fi distrat daca disparea peste noapte acest blog ?
        Ce s-a intamplat pe blogul lui Goe este unul din cele mai oribile fapte pe care le-am vazut in acesti 8 ani de cand sunt pe internet.
        Iar ”baietii destepti”, (pe drept pusi in ghilimele, doar in alt sens), merita sa fie blamati, nu felicitati…:(

        Scrie opinia ta Says:
        21 iulie 2010 la 4:42 PM
        @stely,

        Daca „ceilalti” baieti destepti ar face ceva similar pe blogul asta (doar stergandu’l cu totu’ sau postand cine stie ce nastrusnicie despre Basel) ar merita, principial vorbind, aceleasi felicitari din parerea ta.

        Sau poate ca nu. Hackerii, ca si oligarhii/mogulii pot fi rai sau buni. Depinde doar pentru cine presteaza. Principial vorbind, nu’i asa?

        Stely Says:
        21 iulie 2010 la 5:12 PM
        bd &opinia ta,

        îl asteptam pe Hantzy sa-mi raspunda intrucit ne cunoastem de mult, si chiar nu-mi dau seama ce l-ar face sa creada ca am trecut peste principii si pe deasupra, vai, am devenit si hoata peste noapte 😦
        Dar, in asteptarea lui va pot raspunde si voua :

        Da,desigur , m-am distrat copios si pe deasupra i-am si felicitat pe „baietii destepti” , cei care l-au ajutat pe @Goe „sa curete” locul (troaca) ce incepuse sa se „imputa”destul de rau ..Asta da lovitura de ..imagine ! Sunt convinsa ca „blogul lui Goe PROSTU” va ajunge sa urce cat mai rapid in zelist .Trebuie sa recunosc ca ,desi promisem ca nu mai calc pe acolo ,nu am rezistat si ,iata ,am gasit o rezolvare . Am facut bine, am facut rau ? Nu stiu, ramane de vazut .Voi suporta consecintele . Nu mi-e teama . Am scapat eu din altele si mai rele .
        P.S. Asa, si ? Acum luati atitudine, ai ? Dar cand eram porcaita fara nici o vina de cei trei „mameluci” ,unde erai @sa-ti spui opinia ? Asa ca ,n-am sa va dau voua socoteala . : evil:
        Sunt o hackerita buna ,da , si ma mandresc cu asta ..

        b.d. Says:
        21 iulie 2010 la 6:13 PM
        @stely,
        chestia cu ”imputitul” este subiectiva…Fiecare are impresia ca blogul LUI miroase-a trandafiri si al altuia,…pute…

        Hmmm…, ciudat…m-ai surprins, recunosc…
        Zici ca ”ai gasit rezolvarea”? Si ca esti o Hackerita buna…
        Atunci, nu-mi ramane decat sa-l felicit pe AVP pt achizitie…
        Si mie, inca un motiv care sa ma tina departe de acest blog.

        PS. Da, ai dreptate, nu trebuie sa dai socoteala nimanui. In afara de constiinta ta…
        PPS. Cand erai, cum spui, ”porcaita”, din cat am citit nu era un monolog. N-ai prea ramas datoare. Asa ca, nu vad sensul ca sa se intervina in cearta cuiva…
        Dar ce s-a facut la blogul lui Goe, nu mai este o simpla divergenta de pareri. Este un act, pot spune,…penal.

        Hantzy Says:
        21 iulie 2010 la 6:19 PM
        @stely,
        lui AVP i s-a furat bicicleta, acum ceva timp. Mai stii?! Poate ca hotul nu era de fapt hot, ci s-a gandit sa-l scape de gioarsa aia de fier vechi, cu ghidonul indoit de sacosa cu cartofi. Iar AVP ar trebui in plus si sa-i multumeasca pentru ca i-a dat posibilitatea de a-si ingriji sanatatea, mergand pe jos.

        Asa si pe (b)arca! Proprietarul e singurul indrituit a decide forma si utilitatea obiectului pe care-l poseda, daca pentru el e arca sau troaca.

        P.S. pentru b.d. Stiam de muuuult ca esti corecta! Mersi pentru sustiner

        Dl.Goe Says:
        21 iulie 2010 la 8:55 PM
        @Stely – Doamna va bucurati degeaba. Va spun asta cu o dubla intristare, una pentru felul in care (nu) intelegeti lucrurile si o alta pentru felul in care va voi dezamagi in viitorul imediat. Daca nu voi reusi sa-mi recuperez Arca (de care ma atasasem cumva,dar nu in exces) voi crea destul de repede un proiect asemanator in care toate vechile postari (si multe dintre comentarii) se vor regasi. Chiar daca sunt (cam) neglijent cu parolele am totusi grija sa fac periodic copii de siguranta dupa tot ce misca. E doar o problema de timp sa reproduc tot ceea ce era pe Arca furata de prietenii d-voastra, pe care-i aplaudati cu inconstienta.

        @AVP – maeste de ceremonii cu cenzura, daca nu trece mesajul la public, macar transmiteti-i d-nei Stely esentialul. Bucuria pe care o afiseaza este de-a dreptul indecenta, iar cu logica sta si mai prost.

        AVP Says:
        22 iulie 2010 la 12:13 AM
        Buna seara.

        @b.d., ce dreq se-ntampla cu tine ? Io stiam ca esti o fiinta dreapta sau macar impartiala ca tont rumanu din Tzeara Sfanta, aloo… Daca ai vedea cum vorbesc trolii la spam despre Stely, ai rosi si tu, chit ca nu prea o-nghiti pe onesta doamna… Sa nu-mi spui ca esti geloasa, ca rid si curcile de noi, dreaq… 👿

        @Goe, daca blogul tau poate fi refacut in zece minute, ce sens avea sa fii hackuit, bey…? 🙄 Intre noi fie vorba, sabordarea era cel mai intelighent mod de a-ti scapa (b)arca de paduchii lati din carpatii turbati… Daca esti chiar tu in spatele zmecheriei, mai ca-mi vine sa-ti dau un SUP si sa te poop, ba chiar sa te sui in my blogroll, cu conditia sa te speli de namol, aloo…

        Calmeaza-te, bey… Io am pierdut pana acum doo My Doc si 3 forumuri, plus mii de avp’s docs pe forumurile sabordate de criminalii lor proprietari, asa ca paguba ta, daca e reala, e floricica la ureche, baiete… Hai, sterge-ti mucii si ia-o de la capat, insa termina cu prostiile, pleease… 👿

        devis grebu Says:
        22 iulie 2010 la 10:49 AM
        @stimate AVP, s-ar putea ca memoria sa-mi joace (iar…?)feste dar…nu cumva doamna(banuiesc) de mai sus, cu nume de Comix – care-i dispusa sa tina stindardul legionarilor- vulgari si brutali – de pe blogul mishtocarului -bashcalios si mai sus decat sus , improscand-o cu venin dispretuitor pe doamna Stely (a noastra draga”baricadista” -Marianne/si/Gavroche- la un loc ) ,era „acea” cunostinta-de vaza-( stabilita in Orientul Mijlociu-nu spui unde ,ca se supara si mai tare R.H.-ca soarele sfant de pe cer-) care se oferise galant sa ma ajute la redactarea mesajelor mele pe blog (ceva mai organizat ) dar ,ulterior s-a facut ca n-aude cantecul meu de”lebada” imbiend-o la cheat-uri dezinvolte ?
        In caz ca asa e , devine chiar amuzant ( si imperativ ) sa-i trantesc si eu usa-n nas , daca -cumva- simtindu-se amenintata de acesti trolli ( cel putin verbal) va ciocani timid si mieros .

        AVP Says:
        22 iulie 2010 la 11:05 AM
        Maestre, ati ghicit… oops Impartiala ca tont rumânu din Tzeara Sfanta, pretina noastra ar tine pana si cu antisemitu ordinar rh, numai sa-i dea preste degetele bietei Stely… oops

        Mare e gradina DOmnului, n-asa…? 😯

        Dl.Goe Says:
        22 iulie 2010 la 6:03 PM
        @AVP – Merci pentru incurajari, preocupari, concesii. Gestul conteaza.

        @dora – Pai Stely este ea insasi un troll, un troll ca la carte. Nu orice troll trebuie sa fie opus antagonic bloggerului. Altele sunt datele care compun profilul unui troll sadea. Si doamna Stely le are pe toate. Simpatica sau nu este neesential, la fel ca si in cazul bloggerilor in sine.

        Stely Says:
        22 iulie 2010 la 7:00 PM
        D-l Goe ;
        Ce trebuie sa cred ? E de bine , e de rau ? M-am calificat ?
        Sunt un „troll” bun, nu-i asa? 🙂 Si ce este esential in cazul trolilor ca mine ? Mi-am indeplinit rolul si misiunea sau m-am expus in zadar ? 😳

        Dl.Goe Says:
        22 iulie 2010 la 7:27 PM
        @Stely – Ca sa va raspund ma voi (pre)face (si eu) ca va iau in serios. In acest context pot sa va spun ca ar trebui sa stiti deja (si sunt sigur ca stiti) ca misiunile trollilor sunt intotdeauna auto-asumate (nimeni nu le atribuie acele misiuni umanitare) si de aceea ei si doar ei pot spune daca si-au indeplinit rolul si misiunea sau s-au expus in zadar, numai ei pot aprecia daca-cantitatea de materii produsa excede cantitativ-calitativ cantitatea de materii cu care au fost acoperiti, sau n-o excede. Totul se reduce la ceea ce simt ei insisi, vizavi de sentimental datoriei implinite. Deci d-voastra ce simtiti?

        AVP Says:
        22 iulie 2010 la 7:39 PM
        @Goe, sincer, am crezut ca evenimentele recente de pe bloaga ta au fost doar un mod intelighent de a-ti scapa barcazu de cei doi sociopati si a pasi astfel in randul lumii civilizate. Vazand insa ca tu ai revenit senin la vechea troaca, nu arca, ba chiar cu-o fudulie ce ma lasa masca, tratandu-ne cu proza despre Proust si cu versuletze angelice, in timp ce prin cotloanele-ti odioase nefelixitii aia doi practica un antisemitism or un ferentarism pur si simplu penal, sorry, insa io nu pot avea nicio atingere c-un asemenea „coleg” imoral sau amoral intr-un hal fara de hal… 👿

        Ca atare, fii atent ce-ti spun: te voi bana din nou, daca la randu-ti nu ii vei bana pe cei doi infractori si nu le vei sterge mizeriile de pe murdaru-ti blog. Alege! Prieten cu AVP, sau amic de taclale cu pleava hyperspatziului.

        Sincer, imi pare rau de mataputza, tinere, caci talentul de scriitor nu-ti lipseste. Insa pentru a ajunge scriitor mare – cum desigur ravnesti tu – tre sa ai si caracter de hero, aloo… Pe cand tu pari a fi un clasic mitica balcanic. Punctum.

        Stely Says:
        22 iulie 2010 la 7:56 PM
        D-l Goe ,
        Eu sunt impacata ca mi-am regasit timpul „pierdut „intr-un „prezent ” asumat ,cu gindul la o alta constructie mai buna .
        Deocamdata stau in expectativa .Voi vedea ce va urma .In orice caz misiunea mea ar putea esua in acest domeniu (al trolilor) daca bloggerul -admin nu va sti sa discearna si sa selecteze .Dar, daca tu zici ca sunt un troll sadea eu iau din asta ceea ce imi place .Adica ceva „de bine”. „

        Apreciat de 1 persoană

  4. Era să plec să mă leg cu lanțuri în Piața Victoriei, în semn de protest pentru abuzul Google. Dar e 1 aprilie, nu?

    Apreciază

  5. Văd că Adriana si-a si luat in primire postul de amfitrioană. Posteaza peste tot cu o verva ceva de speriat. Sunt curioas ce-o să facă cu musiu iosif Spiridon, cand o veni ăla să-ntrebe de Didina. O să-l dea pe chepeng afară? Sau o să-l ție de locțiitor?

    Apreciază

  6. Lucrurile se precipita. Sunt presiuni sa inchid sectiunea comentariilor (pentru ca s-ar cultiva tendentiozitatea si suspiciunile nefondate), asa ca cei care mai au, ce-or mai avea, de zis, sunt sfatuiti sa zica mai degraba, cat s-o mai putea… Cei care n-or apuca sa valorifice dreptul la replica pe Arca lui Goe din cauza inchiderii sectiunii comentariilor, sunt rugati sa-si depuna comentariile pe blogul vrabiutelor, si sa nu abandoneze ideea de libertate de exprimare, ca drept universal al oricarui ins dotat cu tastatura, cu sau fara blog. Din deplin anonimat. alaturi de d-voastra. Victoria va fi a noastra. Numai impreuna vom reusi sa ne luam Arca inapoi. Inainte prieteni!.

    Apreciază

    • Adriana said

      Trebuie să mă spovedesc.Am păcătuit din cauza „orgoliului”, „am gândit urât despre două ființe superbe, sublime, frumoase și grațioase etc despre Doamnele Manda și cu Sanda ”, l-am umilit pe D-l Goe, pe omul care m-a făcut OM mare, omul care mi-a oferit șansa de a creste, de a mă dezvolta și evolua, omul care m-a luat sub aripa lui de păsăroi, omul care m-a făcut să mă simt specială, o adevărată și brava Kamoyapitecus, m-am ascuns în spatele necurățeniilor, nu am putut scăpa de ispita furăciunilor și din lăcomie am șterpelit tot ce era mai frumos în ista lume O arcă a lui Goe fără Goe, am scris cuvinte nepotrivite, m-am mâniat pe NT când a afirmat că nu mă place. Mărturisesc că eu mă căiesc sperând într-o iertare a păcatelor lumești. La revedere! Bye – Bye! Au revoir! Auf Wiedersehen! さようなら!!!

      Apreciază

      • Mare pacat ca e 1 Aprilie si ca o sa aveti scuza asta. Va bântuie o surescitare categoric nesanatoasa. Relaxati-va si nu va mai lasati asa de usor dizolvata in propriile umori si emotii, avand impresia adecvarii. Sunteti aici la o distanta teribil de mare de realitatea in care va manifestati, multe fiind altfel decat vi le imaginati iar altele, desi calitativ se potrivesc, va creaza probleme de evaluare cantitativa, avand intesitati cu valori colosal de diferite de aprecierea d-voastra, de unde si bolnava surescitare. Aveti grijam ca inadecvarea e una, iar dizgratia e alta….

        Apreciază

  7. fotosinteză12 said

    Arcaluigoe.com despre care se vorbește pare să fie un fake. Nounouț. Voi glumiți aici? 😳

    Apreciază

  8. Dupa cum se stie de la jocurile de poker, trombon, macao sau hotii si vardistii, mai intotdeauna autorul faptei se dovedeste a fi fie cel mai agitat si mai vizibil fie cel mai rezervat si mai discret. Ori Adriana, ori Iosif. Desi pe Iosif nu-l prea cred in stare de asemenea inventivitate si nici de abilitati tehnice potrivite.

    Apreciază

    • Adriana said

      Clar, eu în agitația mea, am comis-o! In timp ce mă jucam rațele și vânătorii celelalte două rățuște au fost ochite și dilite iar eu rămasă singură m-am dedat la acte ireproșabile. Am zburat si am creat. Îmi asum, deci recunosc.

      Apreciază

      • Apreciază

        • Adriana said

          D-na Stely cu cascheta de ofiter apicultor

          Apreciază

          • Ati tot muscat-o pe Nostreastella de fund si pentru ca nu v-a bagat in seama acum ati trecut la Stely. Si ce sperati?

            Apreciază

          • Stely said

            Ar fi asa, dar din ce se vede imaginea este pusa sub comentariul tau. 🤣
            Si altceva: desi cred ca am intuit bine ca ai fi furat brand-ul Arcei lui Goe, intrucat ai avea „stofa” de afacerist berechet , insa parca vad ca va aparea faptasul adevarat si iti va sufla „afacerea” cat ai clipi de sub nas. Nu m-ar mira sa fie chiar …dar nu , mai astept. Te-am avertizat ca dupa cum ai vazut mai sus , am experienta intr-ale spartului de bloage. 👹

            Apreciază

          • @Stely – La fotbal v-ati mai uitat? Va intreb asa amical, despre meciurile oficiale, care par se se poarte exclusiv sub egida zilei de azi. Reprezentativa nationalitatilor conlocuitoare din Germania (simtindu-se in deplasare) a mancat bataie acasa de la Macedonia (si inca nu de la toata Macedonia ci doar de la cea de Nord), in timp ce cealalta echipa a neatului (tigan) a luant-o in freza de la Armenia… Deh, Armenia trebuie sa bata si ea pe cineva si daca nu pe Turcia si nu pe Azerdbaijan, atunci pe cine? Pai pe Radoi, aceste fante de mahala (dupa frizura, dupa port) care joaca fara convingere rolul de antrenor la unei cete de misei ce fac la randul lor pe fotbalistii. Macar aia din Andora, San Marino, mai si lucreaza ca ospatari, croitori, ceva… astia ai nostri sunt la baza asistati social si in timpul liber joaca miutza sub sigla FRF.

            La tenis? Bianca?

            Apreciază

          • Stely said

            M-am uitat, si la junIori si la seniori. Juniorii au facut si ei ce au putut, dar ce mai puteau sa faca cu golaverajul Olandei, care i-a luat caimacul Germaniei clasand-se astfel pe locul doi . La seniori am exultat la 3-2 dar la sfarsit au dat-o’n bara. 😦 Sunt catranita . Au fost greseli peste greseli , si la echipa si la antrenor. Germania a luat-o si ea in freza de la Macedonia de Nord. Sa fie la ea acolo .Intru-n fel ma bucur, ca a murit si capra lor. 🙂

            Da, ma bucur ca Bianca este pe cale sa-si revina la forma de acum doi ani cand a castigat Grand -slam-ul. Sa vedem cum va trece de Sakkari . Nu m-am asteptat s-o bata pe Osaka. Parea invincibila. Mai este putin si va incepe prima semifinala. Nu stiu la ce ora va intra Bianca, dar cred ca imediat dupa ce se va termina cel de acum. Va uitati si la fete , banuiesc ca la baieti v-ati uitat. Cred ca va pierde si Tsitsipas, ca si Medvedev.

            Apreciază

          • Stely said

            Pardon , am gresit scorul la care am exultat . A fost la 2-1 pana in min. 76, cand a egalat Armenia , p’ala de la 3-2 nici n-am stat sa-l vad. M-am uitat la tenis…

            Apreciat de 1 persoană

          • Ma bucur pentru tanarul Jannik Sinner. Sper sa-l bata pe Bautista….

            Apreciază

  9. 1 Aprilie, ziua re-cunoscuta oficial ca zi a farselor, a glumelor si a păcălelilor. E o gluma nu? Păcăleală la data fixă, cunoscută de toți!!! N-ai sa mai poți ieși cu o farsă in lume ca se ia păcăliciosii lae după d-ta, ca sa se râdă. Nu prea mi se pare corect sa trebuiască să faci farse cuiva care se așteaptă la așa ceva. Elementul de baza al unei farse fiind imprevizibilitatea. Corect ar fi să fie vreo doua-trei zile trase la sorti, la întâmplare si de care să fie înștiințați pe rand ba unii, ba alții, păcălitorii, iar nu si păcăliții, ca sa meargă treaba. Asa, nicio brânză.

    Asa si noi aici pe Arca lui Goe, pas de a putea păcăli pe cineva când toată lumea se aștepta la farse. Prin urmare, acum la spartul zilei, daca tot s-a prins toata lumea că nu-i vorba de nicio revizie tehnică si de nicio închidere a Arcei, să vă spun oficial cum stă treaba. Eu împreună cu câteva doamne mai răsărite din cartier, care mai de care cu copii mai răsfățați, am zis să punem de o afacere in care să îmbinăm plăcutul cu utilul, răsfățul cu taifasul. Profitând de marea popularitate a blogului Arca lui Goe am deschis si un site comercial pentru beneficiul d-lor si d-soarelor Goe. O doamnă cu filologia la bază (doi ani) s-a oferit sa scrie textele si așa am si făcut… Ce-a ieșit se vede la fata locului la http://www.arcaluigoe.com auzi taina (citez):

    „arcaluigoe.com este un spatiu online creat de parinti pentru parinti care isi doreste sa distileze spatiul de cautare al articole pentru copii in mediul online”.

    „părinți care își dorește sa distileze spatiul” ??? Știu suna ca dracu…

    si nici „spațiu online care își dorește sa distileze spațiul”

    iar asta le întrece pe toate „căutare al articole pentru copii in mediul online” „al articole”???, „copii in mediul online”???

    Am întrebat-o pe doamna unde a făcut filologia, dar d-ei n-a gustat gluma si a schimbat parola de admin a site-ului si m-a lăsat pe dinafara… Partea proastă este că d-ei s-a încuiat pe dinăuntru si nu prea știu pe unde o sa scoată cămașa…

    Mai mute detalii pe parcursul lumii de miere a păcălelilor apriliene. Țineți aproape pe planeta sperlingilor. Apropo, ați auzit? Si dl. Sperling el însuși in persoana se consideră un glumeț, dar trist din cauza oamenilor care nu(-i) știu de gluma. Tțțțț

    Mai vorbim.

    P.S. Nu cumpărați nimic de pe Arca lui Goe că e păcăleală si luați țeapă !!! 🙂

    Apreciază

  10. Si încă ceva… 1 Aprilie este printre zilele calendarului ceea ce este Las Vegas printre orasele lumii. Ceea ce se întamplă in Vegas, rămâne in Vegas. La fel si cu 1 Aprilie. Ceea ce se spune pe 1 Aprile, rămâne pe 1 Aprilie. 🙂 Sa nu ne auzim vorbe. 🙂

    Apreciază

  11. Stely said

    Misto site-ul . 🙂 Cred ca mai in gluma mai in serios Arca cea tanara va face concurenta Arcei batrane. Sa vedem cine se va prinde in joc. Cei mai mult imi place ‘Raftul cu carti”.
    Cred ca acolo este mana numai a D-lui Goe . Toate asa zisele greseli fac parte din scenariu . Mare pisicher , sunteti! Ne-ati intins o capcana aici ca sa puteti lucra linistit acolo. Ma miram eu sa fie doar atat. 🙂

    Apreciază

  12. AdamA4 said

    AAAE…
    Cu ea au curvit împăraţii pământului şi locuitorii pământului s-au îmbătat de vinul curviei ei!”

    Apreciază

  13. neamtu tiganu said

    p-aici e vinerea mare, mare de tot, de abia o asteptam, ma saturasem de post, acum pot sa stau in casa fara grije..

    Germania isi continua drumul, vorba poetului, de coborit in jos, nici la fotbal cu nasturi nu mai e capabila de ceva, asa ca nu cred ca va fi o inviere…

    Apreciază

  14. Radu Humor said

    Video: Daca v-am spune ca altii s-au facut stapani pe propriile voastre gene?

    Transcriptul:

    Big Tech vrea să aibe ”copyright” asupra genelor oamenilor.
    Emisiunea ”Subiecte tari”, cu Boris Malagursky

    Oare trăim într-o dictatură digitală ? Dacă ne uităm înapoi la era colonială, marile imperii ale trecutului cucereau pământul altor popoare, le luau resursele și chiar făceau sclavi. ”Marile puteri coloniale” din ziua de astăzi sunt miliardarii marilor companii tehnologice, care cuceresc mințile oamenilor prin faptul că exploatează cunoașterea despre cine sunt, pe baza materialelor pe care oamenii le distribuie și pe baza activității de pe internet. ”În ultimii ani am alocat foarte mult timp construirii de tehnologii informatice, care sunt mai sofisticate decât are orice altă companie în acest moment. Sincer, multe guverne nu au ce avem noi”, spune șeful Facebook, Mark Zuecherberg. De asemenea, ei colonizează chiar viața. ”De fapt, Bill Gates continuă munca făcută de Monsanto”, zice Vandana Shiva, activist de mediu și autor de cărți anti-globalizare.
    Dar oare suntem măcar conștienți că se încearcă înrobirea noastră ? Este important să conștientizăm că ”miliardarii filantropi” (fie că vorbim de Bill Gates, George Soros, sau alții ca ei) nu sunt soluția pentru problemele noastre globale. Vandana Shiva: ”Când Bill Gates toarnă bani în Africa cu găleata, ”pentru a-i hrăni pe săraci și a lupta împotriva foametei”, ce face el de fapt ? Încearcă să le bage oamenilor pe gât ”Revoluția Verde”, care a dat chix. El împinge înainte folosirea de chimicale, de organisme modificate genetic, și obținerea de patente”. Iar când renumita cercetătoare și activistă indiană Vandana Shiva vorbește de patente, este important să spunem că există o companie care deține drepturi exclusive asupra tehnologiilor de editare genetică … iar aceasta e compania ”Editas Medicine”, finanțată de Bill Gates și Google Venture (divizia Google pentru investiții). Vandana Shiva continuă: ” … el utilizează computerele pentru a afla secvența genomică a acelei gene, și apoi obține patent pe cercetarea respectivă. Deci obține patente prin editarea genetică, prin cartografierea digitală a genomului”.
    Și dacă aveți impresia că asta e o teorie scelerată a conspirației, ar trebui să știți că aproximativ 20 % din genomul uman (mai mult de 4000 de gene) deja fac obiectul cel puțin a unui patent în SUA. Ați auzit bine. Companii farmaceutice, oameni de știință și universități dețin patente pe multe gene din ADN-ul uman. Asta înseamnă că cei care vor să facă cercetare genetică pe ele trebuie să obțină o licență de la ei, pentru cercetarea pe genele pe care ei le ”dețin” (notă: așa pretind ei). Asta înseamnă că marile corporații decid cine poate face cercetare pe anumite gene umane, precum și stabilesc cât va consta terapia sau metoda de diagnostic dezvoltată din acea cercetare. Pentru noi asta e scandalos, dar e complet în acord cu lucruri pe care le înțeleg miliardarii: putere și profituri. Și ca să se asigure că nu ne vom revolta, ne colectează informațiile personale. ”Există un om care deține principalul mijloc de comunicare digitală de pe planetă. Fără să se împiedice de legislație, și deci fără să se împiedice de democrație”, afirmă Shoshana Zuboff, cercetătoare la Harvard. Ea vorbește, desigur, despre Mark Zuckerberg. Acești dictatori miliardari în dolari și-au folosit averea fabuloasă pentru a prelua controlul asupra sistemelor noastre democratice. Aceasta e o amenințare reală, și trebuie să vă treziți la realitate. ”Problema este că sunt prea puternici. Ei dețin puterea de a gestiona informațiile. Această putere le permite să își manipuleze utilizatorii, să scoată profit din informații și să-și zdrobească competiția”, spune cineva la un seminar Cisco. ”Eu aș zice că a venit timpul să dezmembrăm aceste companii (pentru a nu mai avea monopol). Eu zic că au devenit prea puternici, și că piețele bursiere nu pot să-i pună la punct”, spune altcineva la o emisiune Bloomberg.
    Spargeți monopolul marilor companii informatice, până nu e prea târziu.
    A consemnat Boris Malagursky.

    Apreciază

  15. Iosif said

    Apreciază

    • @Iosif Greblea – Stimate domn, v-as ruga cu toata seriozitatea si cu toata consideratia sa nu mai poluati spatiul comentariilor cu mesaje nesolicitate, off topic, cu zgomote, cu clisee si gesturi de claca. Intelg dorinta d-voastra de a va lua in seama cu orice pret, dar va asigur ca exista si mijolace mai oneste si poate mai eficiente de a o face. Oricat de blocata ar fi fiind mintea d-voastra in a respinge o asemenea posibilitate, sa stiti ca totusi ea exista. Chiar si pentru d-voastra. Nu fiti asa de fara speranta. Paste fericit!

      Apreciază

  16. Intrucat astazi (duminică) este Pastele la ne-ortodocsi, cred că am putea sa intrerupem pentru un bob zăbavă celebrarea sărbatorii de 1 Aprilie, ai să:

    1) Salutăm meteorica prezentă in randurile noastre, ale celor vremelnic ancorati in actualitatea Arcei (era sa zic „in realitate”) , a unei vechi relicve a vremurilor ante-diluviene, doamnelor si domnilor, Niku Elektriku, inviat din morti (mortiii virtuali), taman azi in ziua de Paste Catolic (si nu numai), si iesit din adormire (precum frumoasa din padure) special pentru a oferi un like pe articolul de adio al Arcei lui Goe. Merci nene Nikule, laudat fie-ti pseudonumele, binecuvântată debaraua, si dulce somnul de veci in chilia in care astepti, tăcut, judecta de apoi a blogarilor, care au luat in desert numele domnilor. Salve si slavă tie, măreată umbră. (Sanatate si virtute autorului de personaj).

    2) Precizam ca prezenta Arcă a lui Goe, b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog (despre NIMIC), cea mai veche si cea aflată formal la originea tuturor insailarilor ulterioare care au împrumtat (pe gratis) formula respectiva, nu are nicio legatura cu niciuna dintre celelalte ipostaze, sau cu autorii acestora. Din cate stim mai exista niste tentative:

    a) Arca lui Goe, pe blogspot (infiintata si desfiintata prin 2015), o arca cu un singur articol.
    b) Arca lui Goe, Cotidianul.ro, propusa ca S.F. Politic de catre ziaristul Ovidiu Bufnila care intre timp a murit (Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnească). Comentariile sunt închise
    c) 44 Arca lui Goe – Un interesant video-clip pe Youtube (Oct 30, 2017), cu recitarea unui domn Goe destul de simpatic… (interesant ar fi de stiut cine e autorul poemului recitat si ce alte productii mai are la bază)
    d) Arca lui Goe – Necesitati si rasfat pentru copii si bebelusi – aparut anul asta (2021) – un site (pseudo)comercial improvizat, in paragina sau in curs de dezvoltare, nu se stie (autori anonimi cu intentii ne/cunoscute).
    e) Arca lui Goe – o emisiune de radio…
    f) Pe ici pe colea articole sau proze scurte intitulate asa „Arca lui Goe”…
    g) Or mai fi si altele de care nu stiu…

    Prin 2009 cand mi-a incoltit in cap ideea ca asa nu mai merge si ca trebuie sa-mi fac blog (repede pana nu trece moda) m-am chinuit si perpelit multa vrema sa gasesc titulatura potrivita (Ah ! atuncea ti se pare / Ca pe cap iti cade cerul: Unde vei gasi cuvantul / Ce exprima adevarul ?), reusind dupa luni de incercari sa gasesc formula potrivita care sa redea intentiile (arca, salvare, goe, ego, ratare, libertate, anonimitate, exprimare, replică, clandestinitate, ludic si amatorism)… Cred ca de fapt tot gandindu-ma la titulatura, am visat-o pana la urma, in somn. In dimineata in care m-am trezit cu ea in minte m-am grabit sa verific cu ajutorul d-lui Google daca nu cumva e luata, si daca n-o fi gasit-o altul mai devreme. Nu, nu era. Google nu gasea la vremea aceea nicio Arca a lui Goe, si atunci am zis, Arca lui Goe sa fie si asa a fost. In prima zi. Si asa este si acum in a saptea zi, de Duminica, de la facerea arcei.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu