(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Iarna australopitecilor

Posted by Arca lui Goe pe ianuarie 14, 2022

Tocmai s-a încheiat Australia Open. Turneul a fost câștigat ca de obicei de Novak Djokovic. De mâine ne putem întoarce liniștiți la treburile noastre si la rutina cotidiană. De mâine…

Tocmai s-a încheiat Australia Open. Bis închis. Dreptatea a învins. Dreptatea si adevărul au ieșit la lumină. Răul a fost învins si va fi trimis acasă. Putem în sfârșit să răsuflăm ușurați. Oamenii de bine de pe planetă exultă, sunt împăcați si fericiți. Unii plâng, alții aplaudă. Li s-a făcut în sfârșit dreptate. Si egalitate. Mai ales egalitate. Egalitate si fraternitate. Li s-a dovedit că nu sunt mai proști si mai prejos decât ei înșiși, si că iată totuși mai există o speranță pentru un viitor glorios si luminos al omenirii. Cetățeni ai planetei, dormiți în pace. Omenirea veghează pentru voi. Vestea bună vine din tara cangurilor (în care au fost aclimatizați cu succes si porcii si alte animale de la Fermă), unde de curând a fost evitată, în ultima clipă, o catastrofă umanitară si o epidemie groaznică. Agentul patogen a fost identificat si eradicat după o săptămână de luptă si efort la care a contribuit toată planeta, toată suflarea. Numai uniți vom izbândi. Rămâneți vigilenți tovarăși.

Tocmai s-a încheiat Australia Open. Un cetățean al planetei (un tenismen, un visător), si-a imaginat că are drepturi universale si că poate participa liber la o competiție sportivă. A făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a-si împlini visul fără a aduce atingeri demnității, libertății si sănătății nimănui, ale altora dar si ale lui însuși. Omul, care vorba ceea poate fi nimicit dar nu învins (că omul n-a venit pe lume ca să fie învins), crezând că trăim într-o lume liberă (fără proceduri medicale si inoculări obligatorii, forțate) si-a imaginat că fiind sănătos, testat si atestat, ca sportiv, poate participa la o competiție. I s-a demonstrat că nu este așa. Intr-o săptămână. Tie ți se vor putea demonstra acest lucru si altele mult mai ușor.

Tocmai s-a încheiat Australia Open. Turneul a fost câștigat ca de obicei de Novak Djokovic. De mâine ne putem întoarce liniștiți la treburile noastre si la rutina cotidiană. De mâine…

49 răspunsuri sa “Iarna australopitecilor”

 1. Iosif said

  (999)Noi una, am zice ca, ignoranta, batjocura, umilinta, ironia, persecutia si asasinarea marilor (genii) valori autentice din toate domeniile activitatii si evolutiei omului inteligent, rarional-sentimental, creat de Dumnezeu pe Terra, niciodata în istoria milenara de la Geneza pâna azi, nu s-a manifestat cu atât de profunda si atâta ferocitate, la o scara atât de mare, iar aceast paradoxal, ne mai auzit si ne mai pomenit în istoria universala, ar trebui (zic eu) sa dea de gândit, chiar si celor ce nu gândesc, din vârful Pi Ra (0)Midelor sistemelor puterilor mondiale.

  Apreciază

  • @Iosif – Admirabilă tenacitatea cu care găsești, în orice, prilej de a încerca să tragi spuza pe turta ta. Are ceva poetic si atemporal aceasta tenacitate. Păcat că ești IG-nar absolut. Deh, mirajul absolutului, atemporalului si… a restului… Brânzovenescu si Farfuridi sunt mici copii:

   i-auzi una (de uhăi bade):

   (999)Noi una, am zice ca, ignoranta (n.b. ???), batjocura, umilinta, ironia, persecutia si asasinarea marilor (genii) valori autentice din toate domeniile activitatii si evolutiei omului inteligent, rarional-sentimental, creat de Dumnezeu pe Terra, niciodata în istoria milenara de la Geneza pâna azi, nu s-a manifestat cu atât de profunda si atâta ferocitate, la o scara atât de mare, iar aceast paradoxal, ne mai auzit si ne mai pomenit în istoria universala, ar trebui (zic eu) sa dea de gândit, chiar si celor ce nu gândesc, din vârful Pi Ra (0)Midelor sistemelor puterilor mondiale.”

   Sunt terifiat. Iosif, bă urecheatule, nu băga groaza in mine (nici in fabrici si uzine). Care va să zică că „ignoranța… marilor (genii) valori autentice din toate domeniile etc ” e cauza relelor… O fi.. mai ales dacă zici tu… prostia umana … da, da, cauza tuturor lucrurilor, fericiți cei ce cunosc cauza lucrurilor căci al lor va fi împărăția cerurilor… Mă scuzați că vă întreb, vă referiți cumva la Giordano Bruno? Sunteți fan?

   „…aceast paradoxal, ne mai auzit si ne mai pomenit în istoria universala…’ ?!? 😦 Acest paradoxal si ne mai auzit… ce? Că l-ai lăsat in aer de nu mai stie vârful piramidei lui Keops la ce sa se gândească…

   Apreciază

   • AdAmAmA78901000112 0xyzw said

    @Arca lui goe
    Fiti linistit ca…”vârful piramidei lui Keops” stie si controleaza (aparent) totul pe Terra, cu exceptia unui singur lucru, care este ascuns (tainic) de „ochii” zeitatilor Horus & Seth.

    Apreciază

    • Greblea dar tu mai crezi si in alte zeități, nu doar in Isus?

     P.S. Am impresia că-ti miroase a loc liber pentru poziția de mascotă si vrei să-ti depui iarăși candidatura, acuma repede câtă vreme cuplul OR-Bau-Bau sunt încă date la fund, na, na…

     Apreciază

    • @Iosif – Mă, când să zici si tu, vorba aia, Doamne ajută, hop că se bagă D’Artagnan în față peste rând, si-ti ia caimacul si candidatura la poziția de mascotă. Ghinion teribil, scumpul meu. Să știi totuși ca D’Artagnan a fost înaintea ta pe arcă, si si-a lăsat sacoșă la rând.

     Apreciază

    • AdAmAmA78901000112 0xyzw said

     @Goe…
     Sa nu uitam ca, primul, si cel mai paradoxal razboi mondial s-a declansat de la un assasinat, aparent nu prea important, (Sarajevo 28/ 06/1914) însa, lumea întreaga a bulversat, afectat si …infectat. Conspiratia „zeilor” va continua pâna la sfârsit, stati linistit. vorba aceea: „Buturuga mica rastoarna Carol cel Mare”

     Apreciază

     • Doamna Bau-Bau vă rog din suflet să apreciați ce e de apreciat la acest comentator, care nu e cu nimic mai prejos decât OR si D’Artagnan. Va rog mult… fără discriminări si/sau favoritisme. Contez pe d-voastră ca pe Sfântul (Roger Moor). Nu va lăsați păcălită de semnătura artistului, e el, omul nostru din Tecuci, Iosif Greblea de Pompadur. Hai, un rând de aplauze v-as ruga.

      Apreciază

     • @Iosif – Se pare ca ai ghinion. Desi d-na Bau-Bau in general nu prea are tinere de minte, se pare că totuși nu a uitat felul brutal în care i-ai respins avansurile data trecută si uite te lasă fără aplauze si fără încurajări. Poate a contat si faptul că te-a luat Neamțu Țiganu sub aripa lui ocrotitoare (numindu-te, parcă, un om in relație cu Dumnezeu) si ca urmare d-na Bau-Bau a căutat să evite un conflict de interese, că așa e dânsa, o doamna educată care nu vrea sa pațe conflicte, motiv pentru care le si e vită. Sau poate contează faptul că, iată, de curând si-a găsit bărbat mai de onoare decât d-ta, tot off topic. 🙂

      Apreciază

 2. Este posibil ca la Roland Garros sa fie admiși doar cei blonzi. Regulile fi-vor reguli. Fără excepție si fără excepții. Oare ce va face Rafael Nadal? Se va oxigena? La păr, că la creier nu are cum. La Wimbledon vor fi admiși doar cei castrați. Oare ce va face Stephanos Tsitsipas? Se va conforma? Sau va alege, liber, sa nu vină? Ori va veni cu adeverință că este deja castrat la creier. Nici n-ar fi nevoie, că se vede cu ochiul liber.

  Bine acuma, gurile rele si comentatorii cârcotași vor zice (cu calm si detașare) că masurile preconizate pentru Roland Garros si Wimbledon sunt absurde, aberante, ilogice si că prin urmare nu se poate ajunge la asemenea reglementari imaginare. Ei aș ! De când e absurdul unui fapt o garanție de nemanifestare a acestuia? Uite la Australia Open, de ex, nu sunt admise persoanele nevaccinate dar sănătoase, în schimb sunt admise persoanele vaccinate si bolnave de COVID. Astfel de tenismeni joacă si fac conversații si pariuri cu arbitri despre boală. Poate fi ceva mai aberant si/sau mai absurd? Poate fi ceva mai ilegal si mai imoral, mai împotriva drepturilor universale ale omului decât ceea ce se întâmplă acum, in aceste zile? Poate fi un abuz mai mare decât acesta făcut de niște politicieni corupți si disperați? Sunt desigur întrebări retorice. Firește că pot exista si abuzuri mai mari, mult mai mari, ceea ce însă nu le justifică pe acestea comise deja. Cele de azi le anticipează pe cele de mâine. Oricum dacă se continuă în direcția asta la Roland Garros si Wimbledon nu vor participa decât blonzi si castrați. Pe teren și în tribune.

  Apreciază

  • Stely said

   Eu inca mai sper ca Nole va castiga si de data aceasta in instanta:
   https://www.digisport.ro/tenis/speranta-moare-ultima-ce-urmeaza-acum-pentru-novak-djokovic-si-ce-urmareste-liderul-mondial-1468
   1. Exista dovada clara ca Nole nu este un pericol pentru sanatatea publica , intrucat este la fel de sanatos ca si ceilalti competitori , avand un test negativ. S-a dovedit ca nu a fost nici cand a intrat in tara, prin urmare nu avea cum sa contamineze pe cineva.
   2. Motivul „ilogic” precum ca Nole va fi un exemplu negativ pentru unii cetateni ai tarii si ca va urma un „val ” de refuz al vaccinarii nu se bazeaza pe absolut nimic. Antivaccinistii daca vor fi , vor ramane aceiasi nicidecum nu vor fi mai multi. Sa-l folosesti pe el drept exemplu negativ nu este altceva decat o masura de pedeapsa inadmisibila .

   Nici un judecator nu va da un verdict pe baza unor temeri , unor banuieli ,punand raul precum” drobul de sare” inainte. Cum ar putea dovedi avocatul ministrului ca Nole a facut ceva gresit in sensul ordinii si sanatatii publice ? Eu cred ca avocatii lui Nole vor aduce in sprijinul lui si ceea ce spune OMS cu privire la vaccinarea obligatorie „ca ultima solutie” , dar si a masurii de a interzice intrarea in tara a persoanelor nevaccinate.
   iata : „Aceștia(purtatorii de cuvant ai OMS) au explicat că OMS recomandă vaccinarea obligatorie doar ca ultimă soluție. Mai mult, intrarea persoanelor în alte țări nu ar trebui să depindă de statutul lor de vaccinare, așa cum se întâmplă în prezent în Australia. ”

   Ce vor mai mult ? S-a zis pana acum ca trebuie sa lasam specialistii sa decida iin privinta pandemiei de COVID -19. Daca acestia spun ca „intrarea intr-o tara nu trebuie sa depinda de statutul de vaccinarii , de ce vii tu politician sa iei niste masuri contra unor oameni care din motive personale nu s-au vaccinat ?

   Apreciat de 1 persoană

   • Abuzurile si josnicia guvernului australian, încălcarea flagrantă a drepturilor universale ale omului pe care le comite la adăpostul haosului această bandă de politicieni idioți sunt de o gravitate extremă, constituind fapte inimaginabile în urmă cu câțiva ani. Desigur că aceste abuzuri nu se refera doar la Novak Djokovic si nu este vina lui Nole ca jigodiile australopitece își instrumentalizează singure dezastrul care va veni, căci cu siguranță că manipularea opiniei publice nu-i va putea ajuta la nesfârșit. Ar fi fost de preferat ca cel mai mare tenismen al lumii sa nu fie atras in aceasta farsă planetară. Dincolo de speculații si blasfemii, Djokovic nu si-a acordat singur viză, nu singur a respins în justiție abuzurile comise de birocrația australiană, si cu siguranță că nu este vinovat de măsura arbitrată, luată la comandă, împotriva justiției, a logicii si bunului simt, de către un ministru al imigrării dintr-o fostă colonie britanică (cică în scopul protejării sacrificiilor făcute de poporul australian in ultimii 2 ani). Faptul că stupizii din toată lumea sunt uniți în a-l blama pe Nole, este doar cireașa de pe tort în aceasta tragi-comedie fără (aproape 🙂 ) nicio miză.

    Apreciază

   • P.S. Este reconfortant faptul că mai sperați in minuni. Nu cred totuși că se vor produce. Prostia si spaima politicienilor din tara australopitecilor este mult prea mare în perspectiva alegerilor care urmează peste circa 3 luni, așa ca presiunile în contra unei eventuale decizii favorabile lui Nole sunt uriașe. Oricum turneul de mare slam de la Melbourne este compromis, un fiasco si o rușine in lumea liberă. In mod normal, logic ar fi ca pe viitor, competițiile sportive din Australia să fie boicotate, la fel cele din China, Filipine, Correa de Nord. Fără discriminare.

    Apreciază

    • Stely said

     Sunt optimista intrucat cred in justitie , poate doar sa gaseasca un judecator corupt sau obedient . Dar nu vad , zau , pe ce dovezi, fara echivoc ,s-ar baza in luarea deciziei? Pai daca motivatia ministrului de anulare a vizei are drept „punct forte” doar niste interpretari subiective (vorbe nu fapte) cum ar putea un judecator sa dea verdictul doa pe baza acestora?Plus de asta , judecatorul ce urmeaza a lua hotararea , nu are cum sa nu tina cont de hotararea celuilalt judecator. Ce dovada in plus ar putea sa aduca avocatul ministrului fata de cele din primul proces ? S-or face politicienii de tot rasul, dar judecatorii sunt totusi din al aluat . In orice caz eu una, fara Nole , nu voi viziona nici un meci de baieti la AO. 🤢
     P.S. Am citit undeva ca Nole are un pasaport diplomatic din partea statului Australiei care posibil sa-l foloseasca… Nu se stie insa daca ar avea specificat vreun statut favorizant in orice privinta.

     Apreciază

     • O să mă uit doar la finală. Si doar dacă ajunge Nole in finală. 🙂

      Apreciază

     • …sau măcar Miomir Kecmanović 🙂

      Apreciază

     • stely said

      Da, am vazut ca a castigat in primul tur. Cine stie, poate Nole a fost steaua lui norocoasa.. Altfel ar fi fost victima sigura, Sa-i tinem pumnii, deci. ☘

      Apreciază

     • Stely said

      Iata aici ce spune Miomir si inca doi tenismeni sarbi prezenti la AO. :

      Tenismenul sârb Miomir Kecmanovici l-a învins, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, 6-1, pe italianul Salvatore Caruso, care a intrat pe tabloul principal al Australian Open în locul lui Novak Djokovici, expulzat din ţara de la Antipozi. Kecmanovici a spus că a câştigat şi pentru compatriotul lui, a cărui viză a fost anulată de autorităţile australiene.
      „Trebuia să câştig şi pentru el. Ştiu că nu putem face multe pentru el, dar facem tot posibilul să fim alături de el şi să-l ajutăm să treacă de această perioadă. Este un mare campion şi a fost dureros să văd ce se întâmplă cu el, în special după ce am aflat că o să-l înfrunt pe Rod Laver Arena. Mă simt foarte rău pentru el şi sper să revină şi mai puternic”, a declarat Kecmanovici, potrivit lequipe.fr.”

      „Modul în care l-au tratat pe Djokovic a fost teribil de rău. Decizia în sine este teribil de greşită. Motivul pentru care au luat-o este, de asemenea, teribil de greşit. Pentru viitor, va depinde de evoluţia pandemiei şi de deciziile guvernelor. Evident, vor fi luate decizii grele, dar nimeni nu ştie ce se va întâmpla în următoarele câteva luni. Sper că, în viitor, jucătorii vor putea juca turnee aşa cum cred ei că este cel mai bine pentru ei. Şi sper că până la urmă Novak va fi cel mai bun jucător din istorie şi că acest caz va fi doar un episod trist”, a spus Lajovici.

      „Novak a făcut întotdeauna asta, să răspundă provocărilor. Este şi în mentalitatea sârbă. Această ţară a trecut prin momente foarte grele. Am fost uneori trataţi urât, într-un mod nemeritat. Novak va extrage o mare putere din această poveste. Se va întoarce mai puternic ca niciodată. Sunt sigur… Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, nu doar sârbii. Este sigur că va exista o altă părere despre Australia.

      Nu vreau să fiu prea dur, dar… Nu ştiu toate detaliile, dar lui Novak i s-a dat o scutire şi nu mai este printre noi. Ceva n-a mers bine. Este o situaţie catastrofală. Chiar şi uitând că a fost de nouă ori campion aici, Novak este o persoană bună care încearcă să-i ajute pe alţii. Şi vedem că marea majoritate a australienilor a vrut doar ca el să plece. Nick Kyrgios a amintit şi el că a ajutat financiar, atunci când au fost acele incendii uriaşe în ţară. Şi acum oamenii îi întorc spatele…”, a declarat Djere.

      https://ziare.com/novak-djokovic/miomir-kecmanovici-inlocuitor-novak-djokovic-victorie-australian-open-turul-1-1720604

      P.S. Sunt impresionata de declaratiile celor trei conationali sarbi ,dar mai mult de faptul ca au amintit de ajutorul substantial al lui Djokovic cu prilejul incendiilor devastatoare din Australia de anul trecut . N-o le-o fi rusine , Nesimtii !! 😠

      Apreciat de 1 persoană

 3. d'Artagnan said

  Cum ia pasiunea mințile omului…

  Arca lui Goe, etalon al inteligenței, un open mind al virtualului, o încântare a spiritului… devine, din cauza lui Nole, din cauza unui subiectivism dus la extrem, o simplă goarnă a naționalismului primitiv.
  A complexului mioritic.

  Dacă mi-ar fi pus cineva articolele, comentariile, în față, n-aș fi bănuit că ele provin de pe Arcă.

  P.S. Oricum, mă bucur când văd așa o dragoste între Stely și Dl. Goe.
  După ce s-au păruit ani întregi, de a trebuit eu să intervin eu să nu facă omor răzgâiatul, iată că iubirea a învins! Dragoste cu năbădăi!

  Este înduioșător cum se aprobă unul pe altul! Cum se susțin ca doi soți!
  Casă de piatră!

  Apreciat de 1 persoană

  • @D’Artagnan – „goarnă a naționalismului primitiv” ???, „o dragoste între Stely și Dl. Goe.” ???

   Dragul meu amic de odinioară si din totdeauna, înțeleg ca ai fost atins la lingurică in plex si că ti-a rămas un rest de zis pe goarnă, dar sa vii cu un așa rezon fără motiv si cu asemenea gargare gen Radu Humor & Neamțu Țiganu mi se pare de-a dreptul rușinos. Rușinos pentru tine si retroactiv si pentru mine (ca amic al guguștiucului)… ori de glumești (cu așa șicane subțirele care ar denota lipsă de inspirație teribilă si infantilism congenital) ori de vorbești serios (ceea ce ar denota ca ești căpiat), oricum ar fi, de vreme ce ai simțit nevoia sa faci deplasarea până aici pentru atâta lucru tot rău e, in exact același context pe care l-am stabilit dățile trecute. Mie mi-o fi luat nu mi-o fi luat pasiunea mințile… omului… dar tu pari să fi ajuns spălat pe creier totalmente nemotivat, din senin. Nu pot decât să-ți mulțumesc pentru vizita si sa-ti urez cele bune, cu speranța că-mi vei da șansa să păstrez o amintire cât de cât luminoasa fostului conte, hangiu, muschetar si amic.

   Apreciază

   • d'Artagnan said

    Căcat, pardon, bonjour!

    Apreciază

    • @D’Artagnan – n-ai stofa de troll. Te scremi in zadar in direcția asta.

     Crezi că ai putea acorda răspunsuri simple si clare acestor doua întrebări:

     1. Ti se pare normal ca lui Novak Djokovic sau oricărui alt tenismen (testat la zi pentru COVID cu rezultat negativ) să-i fie interzisă participarea la un turneu de tenis din motiv că nu e vaccinat?
     2. Ar trebui să fie vaccinarea obligatorie?

     Apreciază

     • d'Artagnan said

      Chestiunea nu e în temă. E o pistă falsă.

      Apreciază

     • Ce spui Franz? Pista falsă? Alergi in vreo competiție? Campionatul eschivelor? Falsă sau nu ia si dă acolo niște răspunsuri simple, scurte, la obiect, lasă paradigmele propagandistice.

      Si dacă nici ațâța lucru nu ești in stare, hai fugi la Milcov cu grăbire, că ești prost dintr-o ochire? Scuze, n-am găsit alta rimă.

      Apreciază

  • Stely said

   @D’Artagnan ,
   Ar fi normal sa va referiti la comentariile in sine . Ce anume din ele considerati ca ar fi pline de subiectivism si mai ales ce anume ar fi o sustinere orbeasca pentru ce spune Dl Goe? Vezi ce am spus inaintea primei hotarari judecatoresti in care s-a cerut anularea vizei lui Nole pe alte motive decat cele expuse de ministrul migrarii. Am spus atunci ca va castiga , argumentand ca judecatorul va judeca pe dovezi ci nu politic si asa a fost. La fel spun si acum . Am adus „n” argumente. Va rog spuneti , care dintre ele vi se par subiective ? Cea in care OMS-ul se exprima in favoarea lui Nole? Cele in care spun ca Nole are dreptul sa paticipe in turneu deoarece nu este un pericol pentru ordinea si sanatatea publica, fiind la fel de sanatos si are teste negative ca si ceilalti competitori? Cum puteti argumenta valabilitatea motivatiei ministrului de a-l expulza pe Nole , desi a castigat in instanta un proces contra statului australian ? Cine este afectat de subiectivism in cazul acesta ? Judecatorul care a judecat cu dovezile in fata, sau ministrul care le-a ignorat si a luat o hotarare dupa cum i-a fatat mintea lui ? Va rog, nu aduceti in discutie niste dispute de acum cativa ani . Altele erau vremurile(faptele )atunci . La tenis, fotbal, handbal etc ne-am inteles de la inceput.
   „Pasiunea” aici nu este pentru subiectul Nole ci este pentru principii (drepturi si libertati individuale). Mergeti pe firul lor si veti vedea ca cel care le ignora din cauza subiectivismului sunteti chiar dvs.

   Apreciază

   • Normal ar fi ca prietenul nostru dl. D’Artagnan, înainte de a presta comentarii colaterale, să fie în stare să răspundă sincer si concis la două întrebări simple:

    1. Ti se pare normal ca lui Novak Djokovic sau oricărui alt tenismen (testat la zi pentru COVID cu rezultat negativ) să-i fie interzisă participarea la un turneu de tenis din motiv că nu e vaccinat?
    2. Ar trebui să fie vaccinarea obligatorie?

    Ca sa stie toata lumea ce si cum stăm la cap. Pe urma da, ne putem deda risipei, floricelelor si broderiilor…

    P.S. @Stely, vă mulțumesc pentru apropare, susținere si dragoste. 🙂 Mă bucur că partajam împreună valorile naționalismului (primitiv) si ale complexului mioritic.

    Apreciază

    • Stely. said

     Arca lui Goe ,
     Si eu la fel . 🙂

     P.S. Ma intreb cum va reactiona D’Artagnan daca Nole va castiga si de data aceasta procesul cu guvernul australian. Stiu, pare neverosimil avand in vedere ca se „joaca” pe terenul lor. Dar daca( totusi )judecatorul va ignora” gargara „guvernului si va judeca ce-i de judecat, anume dreptul Omului de a juca intr-o competitie sportiva cu „arme” egale precum ale celorlalti jucatori ?
     PPS Nu asteptati vreun raspuns de la D’Artagnan . Are obiceiul „experimentat ” pe pielea mea de a se eschiva . Asta, intrucat, mai ales in privinta vaccinarii este plin de prejudecati.

     Apreciază

     • Trebuie să-i tragi suturi serioase că să-l faci să vină înapoi si să strângă cojile de semințe care-i cad din gură si alte cocoloașe pe care le aruncă (chipurile) la misto, provocator, pe punte, în goana „calului”. (că în zburda lui, măgarul Narcis așa se cred el, cal)

      Apreciază

  • Bau Bau said

   @D Artagnan

   LIKE, domnule D Artagnan! Pentru spirit de observație, curaj, obiectivitate.

   Apreciat de 1 persoană

   • @D’Artagnan – Te-as ruga să fii cavaler si să n-o dezamăgești pe tanti Bau-Bau, ignorând-o, căci i-ai zdruncina încrederea in abilitățile ei de stimulent stimulativ al loazelor vorbitoare pe Arca lui Goe si i-ai zdrobi cariera de la percepție. Că percepția e totul. Te rog aibi pietate de un suflet rătăcit. Contez pe luciditatea si empatia d-voastră.

    Apreciază

 4. d'Artagnan said

  Este evident că în Australia a primat politica în cazul Djokovici.
  Față de banii AO.

  Este evident.

  Dar pentru mine nu asta e problema cu Nole.
  Eu sunt șocat cum poate să mintă.

  Chestia aia că un om din stafful lui a bifat greșit căsuța la întrebarea dacă a mai călătorit și în alte țări e colosală. Acolo scrie clar că dacă minți o bulești rău cu Australia.
  Ei, și un oarecare no name zice, căcat, pun și eu o bifă aici. Vedeți pe vreunul să aibă curajul să pună un asemenea star în pericol, fără să întrebe!?

  Der Spiegel și New York Times, desigur, niște oficine ale lui Gates, au publicat că testul lui Djokovici a fost initial negativ. Apoi pozitiv. Dar cu un QR atribuit unui test din zilele următoare.

  Părerea mea e că Nole s-a dus așa nonșalant la întâlniri, fără mască, nu pentru că-l durea în cur că-i infecta pe ceilalti, ci pentru că știa că-i negativ.
  De ce “ vaccinarea asta la chiuveta”? Pentru că toată Serbia e la picioarele lui. Iar lui i s-a urcat la cap.

  Părerea mea e că Nole e un șmecher balcanic. Cum ne place nouă. Mai puțin mie.

  Auzindu-i in plus familia ce gavaresc, imaginea e completă.
  Am zis la un moment dat că cel mai mare adversar al lui Nole în câștigarea celui de-al 21-lea trofeu, peste Nadal și Federer, este el împreună cu familia.
  N-am crezut că și Serbia o să pună umărul la treaba asta. Adică să fie adversarul lui Nole.

  Eu sunt cu Federer.
  Dar nu sunt deloc fericit că o chestiune pur sportivă s-a tranșat în felul ăsta.

  P.S. Read my lips!
  Minciunile pe care vi le-am evidențiat eu o să-l termine pe Nole, nu regulile ciudate ale Australiei.
  Mă rog să nu am dreptate. Mă rog să fie fair.
  Dar slabe șanse. Omul deja a trecut în politică.

  Dl.Goe, mă dezamăgiți teribil. Scriu din inerția fascinației pentru locul ăsta. Lăsați miștocăreala cu mine. Pe dumneavoastră vă coboară, nu pe mine.

  Apreciat de 2 persoane

  • Cuminte, (sanchi) nenea Narcis n-a vrut să răspunză…

   A preferat sa mai posteze odată aceleași refrene terne pe care le-a auzit el de la celălalt clovn fan-Federer. aka CTP.

   Wow ! Esti șocat de minciunile lui Nole si cum a bifat căsuță… Nu de abuzurile politice. Si ești plin de presupuneri ca un comisar al poporului… Părerea mea, părerea mea, după părerea mea… Băi țâcă ție nu ti-e băi rușine de tine? Să te prezinți cu asemenea surogate de raționament? Să-ti pretinzi opiniile drept fapte? Să vii cu știri a la Radu Humor. Să debitezi umori fără umor dar cu speranțe deșarte: „Eu sunt cu Federer. Read my lips! Minciunile pe care vi le-am evidențiat eu o să-l termine pe Nole” Ce-o sa termine băi sărmane?

   Băi tu ai zburat vreodată cu avionul? Ai completat vreodată vreun formular din ala? Ia uite care era pista adevărată. Căsuță ne bifată de Nole. Si alte diversiuni luate de pe net. In afară de Novak Djokovic a mai fost verificat cuiva felul si consistența in care era completat formularul ăla? Vii cu prostii si diversiuni, cu baliverne copiate de la alții în loc sa adresezi miezul problemei: Este normal ca lui Novak Djokovic sau oricărui alt tenismen (testat la zi pentru COVID cu rezultat negativ) să-i fie interzisă participarea la un turneu de tenis din motiv că nu e vaccinat? Faci pe prostul sau ești prost?

   „Omul deja a trecut în politică.” ??? Esti un pic canalie moncher Narcis.

   Apreciază

  • Dl.Goe, mă dezamăgiți teribil. Scriu din inerția fascinației pentru locul ăsta.” – Vai, dezamăgire si fascinație… Băi amărâtele, băi penibilule, scrii pentru că te-ai bășicat de felul în care ti-au fost primite micile prostii cu pretenții pe care le-ai postat zilele trecute, de-aia scrii. Si de-asta ti le-am si luat in seamă, ca să scrii, că mă cam plictisisem de alde Iosif-OR si de Bau-Bau zâna platitudinilor. Să vedem cât te ține elanul scribăreț… 🙂

   Apreciază

  • Bau Bau said

   @D Artagnan
   LIKE, pentru onestitate apropo de Arcă, pentru respingerea minciunilor lui Djokovic și pentru evaluarea corectă a miștocărelii practicate de D-l Goe.

   Apreciat de 2 persoane

   • @Bau-Bau – Va mulțumesc pentru felul in care încurajați dezbaterile pe Arca lui Goe si participarea publicului la discuții, aplaudându-i prompt pe cei molâi si/sau in răspăr cu realitatea, insuflându-le cu mult curaj inconștientă. Sunt alături de d-voastră in acest demers, caci vorba ‘ceea, fără interacțiune comunicarea ar fi fadă, iar expunerea faptelor lipsită de haz. Acuma cât sunteți d-voastră însevă încă obosita in a mai debita platitudini, minciuni, sau simple stupizenii si de a face efortul de a le lega in mici texte in proze (numite comentarii) mi se pare firesc să-i încurajați pe alții sa o facă in locul d-voastră. Admirabil talentul si inspirația cu care-i alegeți pe aceștia, inclusiv când ei se axează pe subiecte sau teme despre care nu aveți habar si/sau interes. Importantă rămâne animația pe Arca lui Goe. Vă mulțumesc sincer pentru „aport”. Sunteți de generic pentru Gala desenului Animat.

    P.S. Cred că nu veți avea succes în stimularea papagalului vorbitor de hăis si vran-cea, întrucât omul prezintă mici urme de luciditate, de care se sperie cand le simte, precum iepurele de umbra sa.

    Apreciază

 5. castanman said

  Apreciat de 1 persoană

  • 🙂 Sunteți alb sau negru? Berbec? Ma refer la zodie desigur.

   Pot si eu sa va spun nu ce dar cum sunteți: off topic.

   Apreciază

   • castanman said

    Off topic postând un imn închinat antivaccinării când tu postezi, poetic, despre un cetățean căruia tu crezi că i s-au încălcat drepturile universale?

    Apreciază

    • Bau Bau said

     LIKE, pentru adecvare la topic.

     Apreciat de 1 persoană

     • Merci d-na pentru munca de prozelitism. Mascota noastră de la PR. 🙂 Păcat că nu prea aveți lipici si nu vă prea ia nimeni in serios. Nu-i un motiv să nu perseverați. Perseverați! Mai știi de unde o sări norocul fetii? Poate vă găsiți norocul. Sau chiar norodul! Poti să știi? Norodul în sensul de popor, desigur… 🙂

      Apreciază

    • @castanman – Dar tu ce crezi? Ca să revenim on topic.

     Apreciază

     • castanman said

      Înainte de toate, o precizare- Sârbul e unul din puținii sportivi (mă refer la toate sporturile) pe care îi admir.
      Statul australian a gafat. A încercat să modeleze politic porcăria sistemului.
      Sârbul a mințit în declarații și în acte. Toți o știu. Îi va afecta cariera.
      Va fi expulzat. Soluție corectă. Voi fi trist. Pentru pățania sârbului. Îmi va fi și mai scârbă de mecanismele de funcționare și control ale statului australian. Păcat că sunt continent, s-au comportat ca o comună (vorbesc de „comună” ca UAT)

      Apreciat de 1 persoană

     • Va fi expulzat. Soluție corectă” – Vă ante-pronunțați. De două ori. Rămâne de văzut. Si pentru una si pentru alta.

      Apreciază

 6. Radu Humor said

  Un reputat imunolog rupe tăcerea: Medicii evită să lege efectele secundare ale vaccinului, de echipă că vă veți persecuta!
  De Banica Theona – 15 ianuarie 2022

  Adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie
  Boala oferă mult mai multă protecție decât vaccinul
  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin
  Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor
  Nu există nici o urgență medicală
  Profesorul Ehud Qimron, șeful Departamentului de Microbiologie și Imunologie al Universității din Tel Aviv și dintre cei mai importanți imunologic și ai țării, a scris o scrisoare deschisă criticând aspru gestionarea către Israel și la nivel global a pandemiei de coronavirus.

  SĂ FIE DAT AFARĂ, PROPUN!

  Scrisoarea deschisă a lui Ehud Qimron, șeful catedrei de Microbiologie și Imunologie de la Universitatea din Tel Aviv, guvernul israelian:

  Adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie
  „Până la urmă, adevărul iese întotdeauna la lumină. Și adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie. Atunci când concepte distructive se prăbușesc unul după altul, nu mai rămâne decât să nu ne adresăm experților care au gestionat această pandemie: nu v-am zis!

  Cu doi ani întârziere, realizați în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice încercare de acest fel este destinată eșecului.

  Nu recunoașteți, pentru că nu ați recunoscut aproape nici o eroare în ultimii doi ani, însă, privind în urmă, este limpede că ați eșuat lamentabil în aproape toate măsurile voastre și până și preșei că a devenit greu să vă acopere rușinea.

  Ați refuzat să recunoașteți că infecția vine în valuri care dispar singure, în ciuda anilor de observație și a cunoștințelor științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val exclusiv măsurilor voastre și astfel, printr-o propagandă mincinoasă, „ați învins flagelul”. Și după aceea l-ați învins din nou. Și din nou, și din nou, și din nou.

  Ați refuzat să recunoașteți că testarea în masă este ineficientă, deși propriile voastre planuri de contingență afirmau asta (Planul de pregătire a sistemului de sănătate pentru o pandemie de gripă – 2007, p.26).

  Boala oferă mult mai multă protecție decât vaccinul
  Ați refuzat să recunoașteți că trecerea prin boală oferă mult mai multă protecție decât vaccinul, în cunoștințelor existențe și a observațiilor care arătau că persoanele vaccinate netrecute prin boală au un risc mult mai mare de a se infecta altele trecute prin boală.

  Ați refuzat, în ciuda a ceea ce arătau studiile științifice, să recunoașteți că persoanele vaccinate sunt contagioase. Pe această bază, ați încercat să ajungeți la imunitatea grupului prin vaccinare – ați eșuat și aici.

  Ați insistat să ignorați realitatea că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și pentru adulții vârstnici decât pentru tineri care nu fac parte din grupurile de risc, în informațiile care au venit din China încă din 2020.

  Ați refuzat să adoptați „Declarația de la Barrington”, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști medicali sau orice alt program de bun simț.

  Ați ales să îi ridiculizați, să îi calomniați, să le deformați spusele și să îi discreditați. În locul programelor bune și al persoanelor bune, ați ales niște profesioniști care le lipsea pregătirea potrivită pentru gestionarea pandemiilor (medici generaliști pe post de consilieri șefi ai guvernului, veterinari, agenție de securitate, personal din presă etc.)

  Nu ați creat un sistem eficient pentru a semnala efecte secundare ale vaccinurilor, iar rapoartele despre efectele secundare au fost eliminate până și pe pagina dvs. de Facebook.

  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin

  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin, de echipă că vă veți persecuta așa cum ați făcut-o cu unii dintre colegii voștri. Ați ignorat câteva cicluri care vorbeau despre schimbările în intensitatea și durata lor menstruale. Ați ascuns informații care ar fi permis o cercetare obiectivă și adecvată (de exemplu, ați șters datele pasagerii de pe aeroportul Ben Gurion).

  În schimb, ați decis să publicați articole lipite de obiectivitate împreună cu membrii din conducerea Pfizer despre eficiența și siguranța vaccinurilor.

  Totuși, de la înălțimea orgoliului vostru, ați ignorat și fapt că până la sfârșit Adevărul va ieși la lumină. Și el a început să iasă. Adevărul este că ați adus încrederea publicului în voi la un nivel fără precedent de jos și că v-ați erodat statutul de autoritate. Adevărul este că ați risipit în van sute de miliarde de șekeli – pentru a publica acte de intimidare, pentru a testa ineficiente, pentru lockdown-uri distrugătoare și pentru a tulbura rutina vieții în ultimii doi ani.

  Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor
  Ați făcut în așa fel încât copiii să se simtă să vinovați, să speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți de droguri și iritabili, după cum o atestă directorii de școli din toată țara. Ați distrus viețile, economia, drepturile omului, sănătatea mintală și fizică.

  I-ați calomniat pe colegii care au refuzat să vi se supună, i-ați asmuțit pe oameni unii împotriva altora, ați dezbinat societatea și ați polarizat discursul. I-ați etichetat, fără nici o bază științifică, pe oamenii care au optat să nu se vaccineze drept inamici publici și răspânditori de boală.

  Ați promovat într-un mod fără precedent, o politică draconică de discriminare, de negare a drepturilor și de selecție a oamenilor, inclusiv a copiilor, în funcție de opțiunile medicale.

  Nu există nici o urgență medicală
  O selecție lipsită de orice fel de justificare epidemiologică. Când compari măsurile distructive pe care le-ați urmat cu politicile raționale din unele țări, puteți să vezi cu claritate că distrugerile pe care le-ați provocat nu au făcut decât să adauge noi victime la persoanele deja vulnerabile la virus.

  Economia pe care ați ruinat-o, șerii pe care i-au fost și copiii victimei le-ați distrus educația provocată un surplus de rezultate exclusive în urma acțiunilor voastre.

  Nu există nici o urgență medicală, însă voi ați întreținut o asemenea stare de doi ani încoace din lăcomie de putere, de bani și de control.

  Singura urgență este faptul că voi încă decide măsurile și controlați bugete enorme pentru propagandă, și le manipulați în mod conștient, în loc să direcționați pentru a întări sistemul de sănătate. This urgență trebuie să înceteze!”, această scrisoare transmisă de reputatul imunologic, potrivit Italy24News.

  Apreciază

  • Prin bunăvoința d-lui „Castan man” acest mesaj stupid si tendențios al lui Radu Humor a devenit ușor on topic. 😦 De obicei mesajele de acest fel ale insistentului trol Radu Humorl erau mutate instantaneu, fără discuție, si fără discuții, la groapa de gunoi. Acum însă, daca dl Castan Man a deschis subiectul trebuie sa-i acord excelentei sale șansa democratică de a comenta propunerea lui Radu Humor. Asa e democratic, nu?, cu riscul de a divaga teribil si de a ajunge si mai off topic cu subiectul propus, după cum de altfel a ajuns, ușor, ușor, toată planeta.

   Apreciază

   • castanman said

    Sunt vaccinat. Cu doza a treia, booster, de doua saptamani. Dacă personajul israelian e real si ocupă o funcție atât de importantă, de ce nu publică niște studii bazate pe cercetări? În medicină cercetările se fac foarte atent, pe loturi bine clasificate dpdv al vârstei, sexului etc și rezultatele când sunt publicate pot fi verificate de ceilalți colegi. Scrisoarea deschisa are valoare de opinie. Nu poate fi publicată in niciun jurnal medical sau alta revista de specialitate.

    Apreciază

    • Din păcate Radu Humor nu poate să vă răspundă, fiind mut. Tot ce poate să facă este să mute de colo colo cu copy-paste fel de fel de texte zurlii care-i surâd pe net. A postat si aici nenumărate astfel de prostii fără seaman, mizând pe libertatea deplină de exprimare acordată aici oricui. Fiind aceste texte off topic au fost mutate in corpore într-o altă secțiune a arcei, într-o zonă tampon numită (întâmplător) Groapa de gunoi, unde pot fi vizionate, admirate, comentate. Nu știu de ce însă nimeni nu vizitează si nu comentează acea secțiune. Mi-e teama că Radu Humor este irelevant.

     Apreciază

    • Bau Bau said

     LIKE, Castan MAN! Pentru combaterea unui text cu argumente, civilizat, nu cu miștocăreală și batjocură. Ați putea deveni un model pe Arca lui Goe.

     Apreciat de 1 persoană

     • La combaterea cărui text va refereați? Unde vedeți d-voastră „textul”? Argumente? Sunteți abuzivă, abuzivă si a buzivă. Si nici n-aveți haz. In foarte multe cazuri ironia (uneori abrazivă) si umorul pe care cu iresponsabilitate le numiți miștocăreală și batjocură sunt cele mai adecvate argumente pentru a combate texte si mai ales pretexte, palavre si alte aluviuni verbale precum cele cu care obișnuiați să insistați nesolicitat si fluvial poluând intenționat comentariile pe Arca lui Goe, încercând să duceți temele in derizoriu prin diluare in stupizeniile marca Bau-Bau. Uluitor tupeul troll-ului venit să facă ordine si să impună reguli.

      Apreciază

 7. Vesti bune: Un jucător francez (debutant si vaccinat) a primit wild-card pentru a participa la Australia Open in locul lui Nole.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: