(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

8 Martie – Tentativă

Posted by Arca lui Goe pe martie 8, 2022

Nu poți felicitata toate femeile din lume. Dar merită încercat.

Vom începe, conform tradiției, cu acelea ale căror vibrații răzbat uneori (nu se stie cum, când si de ce) până pe puntea Arcei lui Goe, umplând-o de scântei, de parfumuri si/sau de iluzii si năluciri.

Așadar, doamnelor si domnișoarelor, întâmplă-se ce s-o întâmpla, zică si facă cine ce-o vrea, gândească cine ce-o gândi, dar astăzi de 8 Martie să aveți parte de clipe de extaz, de fericire, de tandrețe si de speranță, mult peste firavele așteptări.

Si fiindcă ziua are destule clipe, adăugați-le cu gratie si detașare si pe cele de beție, de nebunie si pe oricare altele s-or potrivi cu firile domniilor voastre. Si apoi țineți-o tot așa prin primăvară.

Eu așa vă doresc.

13 răspunsuri to “8 Martie – Tentativă”

  1. Stely said

    Încântatoare urări ! Mulţumesc .🤩

    Le transmit la rându-mi tuturor doamnelor şi domnişoarelor de langă dvs, sănătate , fericire şi dragoste cât cuprinde .Toate să se reverse si asupra domnilor de lânga dânsele . Sa fie iubiţi, giugiuliţi si drăgăliti până la adânci batraneţe! 😊 🌺☘🍁

    Apreciat de 1 persoană

  2. O.R. said

    La multi ani!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Stely said

    Apreciat de 3 persoane

  4. Mame, femei importante. Timid, in condițiile date, o dedicație pentru toate mamele din lume, inclusiv (sau mai ales) pentru cele din Ucraina si Rusia:

    Apreciat de 2 persoane

  5. Stely said

    Apreciat de 3 persoane

  6. […] Ziua inegalitățiiDilema veche, dilema nouă… si vouă8 Martie în fiecare ziDedicatie de 8 MartieLCFCD (15) – 8 Martie8 Martie – O sărbătoare desuetă∞ MartieProză de ajun(s) la ele…8 Martie – Tentativă […]

    Apreciază

Lasă un comentariu