(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

bio-Ritm (0)

Posted by Arca lui Goe pe iulie 5, 2022

După cum prea-cinstitul cititor citit si unic al Arcei lui Goe va fi intuit deja, ambarcațiunea se află în vacanță de Wimbledon, iar Sfinxul si Babele sunt parcați in așteptare, pe puntea vasului, in vederea reluării ulterioare a temelor ramase in suspans. Deși din motive cvasi-inefabile am decis discreție si silențium in urmărirea desfășurării acestui Wimbledon cu cântec, dar fără puncte, facem o derogare pentru a consemna unui eveniment notabil, care însă nu s-a bucurat deloc de atenția cuvenită, alunecând pe nedrept în insignifianță prin ignorare. Evenimentul cu pricina n-are legătură nici cu Nole, nici cu Rafa, nici cu Kyrgios, nici cu Serena, nici cu Simona sau cu regele David (Goffin), cu Emma, Carlos, cu păcătosul Jannik sau cu ceremonia onorată cu prezența de felurite zeități ale tenisului, ci se referă la un fapt enigmatic, misterios, inexplicabil si anume, doamnelor, domnișoarelor si (fie si) domnilor, la eliminarea din competiție a Igăi Swiantek, un eveniment bizar, surprinzător si contraintuitiv (mai ceva decât mecanica cuantică). Așadar după cum am sugerat mai devreme n-as vrea să fac vreo atingere între viața privată a spectatorului profesionist de tenis la Wimbledonul în curs si fenomenologia arcagoeologică cu topice pentru publice, dar întâmplarea cu Iga iese oricum din cadrul Wimbledonului si al tenisului, calificându-se cu ușurința în zona dosarelor X. Așadar doamnelor, domnișoarelor si (fie si) domnilor, cum a fost cu putință? Aveți vreo explicație? Este nevoie de două explicații, una pentru întâmplarea per se si alta pentru faptul ignorării ei. Desigur că cei superficiali vor găsi preocuparea noastră pentru fenomen exagerată, nepotrivită, bizară chiar. A mâncat Iga bătaie! Așa si? Ce mare chestie? In tenisul eminamente feminin „surprizele” nu sunt surprinzătoare deloc.  Dimpotrivă, asta este regula, solidaritatea de gașca a fetelor din tenis fiind de notorietate. Ar trebui să ne miram teribil, să inițiem investigații si să elaboram ipoteze si teorii conspirationiste dacă brusc ar înceta „surprizele” si jucătoarele mai bune le-ar învinge pe cele mai slabe în mod constant. Așa o fi… Dar totuși Iga, învinsă de alizeu? Explicația nu poate fi decât una singură: domnișoara Swintek a fost pe stop în ziua fatidică a meciului cu Cornet. Ciudat este că implicațiile acestei ipoteze n-au ajuns încă în atenția si dezbătările publicului, presei, activiștilor, preferându-se în mod pudic si bizar ignorarea acestui fenomen. Poate că jucătoarele care s-ar găsi într-o astfel de situație în ziua meciurilor ar fi îndreptățite să solicite amânarea meciului până într-o zi fără probleme. Nu mi se pare deloc normal ca istoria edițiilor feminine ale turneelor de mare șlem să fie alterată barbar de evenimente atât de crude si sângeroase. Parcă văd că turneul de anul acesta de la Wimbledon (ratat lamentabil de cea îndreptățită să-l câștige) va parveni unei ilustre necunoscute sau în tot cazul nu celei mai tari în tenis. Așa-i in tenis?   

Intr-o vreme era la mare modă teoria bioritmurilor (cel fizic, cel intelectual, cel emoțional, si, adăugat mai târziu, cel intuitiv). Pseudo-știința din spatele acestei teorii furniza un algoritm de calcul care, pe baza datei de naștere (ca la horoscop), îngăduia calcularea felului (sinusoidal) în care variază abilitățile (fizice, intelectuale, emoționale si intuitive), între un maxim si un minim, ceea ce ar putea da indicii în legătură cu performanțele (sau contra-performanțele) pe care le-am putea obține într-o zi oarecare. Conform respectivei teorii, ciclul fizic se repetă cu o periodicitate de 23 de zile, ciclul intelectual are 33 de zile, iar cel emoțional 28 de zile si, la femei, coincide cu ciclul menstrual, ceea ce, pe cale logică, ar însemnă (1) că toate femeile născute într-o anumita zi sunt pe stop în deplină sincronicitate, toate în același timp (ceea ce ar merita verificat), si (2) că si bărbații ar fi îndreptățiți să-si justifice toanele din cauza ciclului… emoțional, în acord cu teoria bioritmurilor.  Si acum gata. Inapoi la Wimbledon.   

38 răspunsuri sa “bio-Ritm (0)”

  1. issa like iga 🙂 (við tölum íslensku)

    Apreciază

  2. Stely said

    Am gasit un calculator de bioritm zilnic de unde am aflat starea in care m-am aflat cu doua saptamani in urma , la data de azi si ce va urma : Vedeti aici :

    Bioritm la data: 05.07.2022
    Bioritmul fizic influenţează factorii fizici ca: forţa, rezistenţa fizică, starea sănătăţii, rezistenţa la îmbolnăviri, coordonarea mişcărilor. O valoare mare înseamnă multă energie, iar o valoare mică înseamnă oboseală şi predispunere la îmbolnăviri ori accidente.

    Bioritmul emoţional influenţează stările emoţionale, ducând la momente de maxim şi minim în ceea ce priveşte creativitatea, percepţia, sensibilitatea emoţională şi armonia relaţiilor cu ceilalţi oameni. O valoare mare înseamnă fericire, mulţumire iar o valoare mică semnalează depresie şi tristeţe.

    Bioritmul intelectual influenţează atenţia, capacitatea de învăţare, memoria, creativitatea, claritatea în gândire. O valoare mare indică o zi bună pentru solicitări intelectuale, iar o valoare mică indică o zi în care nu se poate pune bază pe acestea.

    FIZIC: 73%
    EMOŢIONAL: 0%
    INTELECTUAL: 100%
    BIORITM GENERAL: 57%
    Zile critice in perioada: 25.06.2022 – 15.07.2022
    Zilele critice sunt cele în care bioritmul se schimbă de la pozitiv la negativ sau invers. Într-o astfel de zi capacităţile respectivului bioritm sunt foarte instabile.
    Mare atenţie în perioadele în care se succed sau se suprapun două sau trei zile critice!

    În zilele critice fizice, feriţi-vă de accidente şi evitaţi să vă planificaţi analize medicale ori operaţii.
    Nu vă bazaţi pe trăirile şi sentimentele din zilele critice emoţional şi nu luaţi nici o decizie importantă.
    Într-o zi critică intelectual e de dorit sa nu aveţi examene şi să nu vă planificaţi interviuri.

    INTELECTUAL : 27.06.2022
    FIZIC : 02.07.2022
    EMOŢIONAL : 05.07.2022
    FIZIC, INTELECTUAL : 13.07.2022
    Recomandări generale:
    Înţelegerea valorilor pozitive ale bioritmurilor vă va ajuta în planificarea evenimentelor intelectuale, sportive, medicale ori emoţionale.
    Înţelegerea valorilor negative ale bioritmurilor şi mai ales a reacţiilor şi comportamentelor avute în zilele „negative”, vă vor ajuta în viitor să evitaţi situaţii neplăcute, nenorocoase sau chiar accidente.

    Aici i-am calculat bioritmul Igai Świątek care ,dupa cum vedeti, este catastrofal mai ales fizic si intelectual. Problema ciclului menstrual cade,deoarece banuiesc ca cele 37 de victorii s-au petrecut in vreo 4 luni ceea ce inseamna cao fi coincis macar intr-o luna cu perioada pe „stop”si nu a avut nici un recul. Plus de asta exista din ce stiu tot felul de remedii pentru intarziere , Nu-mi vine sa cred ca fizioterapeutul ei nu a avut in vedere acest aspect . Dupa parerea mea, Iga a acumulat odata cu punctele si suma de bani si f.multa oboseala.S-a oprit la un moment dat, vizand pericolul dar s-a relaxat prea mult crezand ca este imbatabila si nu s-a antrenat, mai ales ca trecea la o suprafata de joc total diferita.Am inteles ca da vina pe antrenor. Este posibil sa fie si el de vina dar mai exista si altii care ar fi trebuit sa aiba un cuvant de spus.

    FiZIC: -52%
    EMOŢIONAL: 62%
    INTELECTUAL: 46%
    BIORITM GENERAL: 18%
    Zile critice in perioada: 23.06.2022 – 13.07.2022
    Zilele critice sunt cele în care bioritmul se schimbă de la pozitiv la negativ sau invers. Într-o astfel de zi capacităţile respectivului bioritm sunt foarte instabile.
    Mare atenţie în perioadele în care se succed sau se suprapun două sau trei zile critice!

    În zilele critice fizice, feriţi-vă de accidente şi evitaţi să vă planificaţi analize medicale ori operaţii.
    Nu vă bazaţi pe trăirile şi sentimentele din zilele critice emoţional şi nu luaţi nici o decizie importantă.
    Într-o zi critică intelectual e de dorit sa nu aveţi examene şi să nu vă planificaţi interviuri.

    FIZIC : 23.06.2022, 05.07.2022
    EMOŢIONAL : 30.06.2022
    INTELECTUAL : 05.07.2022

    Aici linku-ul in caz ca vreti sa vedeti cum stati bioritmul dvs . A, l-am cam scurtat ca era cam stufos . Presupun insa ca il veti gasi destul de repede asa cum l-am gasit eu tastand doar „bioritm” : Dar daca totusi vreti sa-l postez astept doar sa-mi spuneti si il voi posta asa cum este , apoi il vor ruga pe Dl Goe sa-l ajusteze . 😁

    http://www.calcule.ro/Calcul-Bioritm/Bioritm-Fizic-Intelectual-Emotional.aspx#&&/wEXBwURUGFnZUNvbW1lbnRzU3RhdGUFATUFBDQ5OTMFEzA3LzAzLzIw

    Apreciază

  3. Stely said

    Aoleu , aici bio-ritmul lui Nole :
    FIZIC: -100%
    EMOŢIONAL: 78%
    INTELECTUAL: -99%
    BIORITM GENERAL: -40%
    Daca ar fi sa ne luam dupa grafic Nole este la pamant in ce priveste starea fizica si intelectuala , dar emotiile sunt destul de mari ceea ce inseamna ca situatia de azi este extrem de critica . Sa vedem insa daca va fi asa avand in vedere faptul ca eu sunt intr-un stadiu critic cu emotii zero (!!!) insemnand ca daca emotii nu sunt la mine, Nole va castiga . 😀 Hai Nole!

    Apreciază

    • Dacă Nole nu castigă sunteti banată pe Arca lui Goe pentru 9…

      Apreciază

      • stely said

        …pentu 9 …ce, adica ?🙄

        P.S. Si, daca va castiga, ce o sa se intample atunci ? Dupa emotiile mele care sunt in limite normale cred ca va castiga, Hai Nole!
        Aropo, v-ati calculat bio-ritmul , cum stati cu emotiile ?

        Apreciază

        • 9 secole

          …iar dacă va castiga ( 🙂 ) atunci veti fi banată pentru -9 secunde.

          Apreciază

        • Stely said

          Hei , ce mai ziceti acum ? Ati vazut ca am avut dreptate ? Altadata sa credeti o” Balanta ” care le tine pe toate sub control ( emotii , intelect , chiar si fizic …zau!!)
          Bravo Nole , tin-o tot asa!!

          Apreciază

          • Aaaa… propos, ati vazut Balanta lui Pintilie?

            P.S. Eram pe cale sa va spun ca nu, nu mi-am „calculat” bioritmul, dar o să-mi consult musai horoscopul. 🙂

            Hai, Nole, hai Simona ! Tenismeni adevarati, nu din aia făcuti pe puncte… 🙂

            Apreciază

          • Stely said

            Bio-ritmul de azi al Simonei :
            FIZIC: -94%
            EMOŢIONAL: 43%
            INTELECTUAL: -62%
            BIORITM GENERAL: -37%

            Sper sa nu fie adevarat ca altfel va fi dezastru pentru Simona in sferturi cu Anisomva. Sa-i tinem pumnii, asadar . Hai Simona , inspira-te de la Nole !🤩

            https://www.eurosport.ro/tenis/novak-djokovic-pe-mod-avion-la-wimbledon-punct-din-alta-galaxie-reusit-de-nole-cu-sinner_vid1706662/video.shtml

            P.S . Insa nici Anisomova nu sta mai bine :

            FIZIC: 27%
            EMOŢIONAL: -43%
            INTELECTUAL: -99%
            BIORITM GENERAL: -38%
            Acum ce sa zic ? Sa se inspire si ea de la Sinner ca sunt cam de aceeasi varsta.😉

            Apreciază

          • @Stely – Să speram că Simona nu consultă horoscopul, nu stie că stă prost cu bioritmul (si nici nu-i spune cineva), asa incat efectul nocebo nu va avea cum să-i afecteze jocul. Dimpotrivă ar trebui sa simta ca cineva acolo sus o iubeste si ca acuma este momentul. Daca nu acum, atunci cand? Sper s-o vedem in finală, unde cel mai normal ar fi s-o întalnească pe Ghiulsum (Ons Jabeur) pe care in mod surprinzator ar putea s-o si bată, c-asa-i la fete. 🙂

            P.S. Teoria bioritmului nu-i chiar stiintifică (ceea ce desigur că nu-i esential, in general, in context cu atat mai putin) dar in plus nici nu prea functionează… suficient de precis pentru a fi luată realmente in serios. Desigur că niste ciclicitati biologice (în afara celor si asa prea-cunoscute si invocate cand ti-e lumea mai dragă 🙂 ) trebuie să existe, dar mi se pare foarte putin probabil ca acestea să fie ancorate atat de melodramatic la punct fix: data nasterii.

            Apreciază

          • Stely said

            Deocamdata fuse bine pe ziua de azi. Bravo Simona!😃
            Au fost cateva emotii dar poate ca a fost nevoie si de asa ceva. Sa conduci cu 1-0 la seturi 5-1 in setul doi ,apoi sa te trezesti( din senin )ca esti in pericol de egalare la 4-5 si 40-0 pentru adversara, nu a fost usor pentru nimeni. Si totusi Simona a reusit -cu cap ,”picioare ” bune si emotii „0”. Sunt mari sperante sa intre in fnala si sa castige. Presimt ca de data aceasta Nole va dansa cu Simona la gala castigatorilor .Hai Simo & Nole!

            Apreciat de 1 persoană

          • Lăudabilă performanța tenismenei din Constanța. Nu e de ici de colea să ajungi în semi-finala unui turneu de mare șlem. Felicitări Simonei si antrenorului ei. Bravo.

            Apreciază

    • Stely said

      FIZIC: -100%
      EMOŢIONAL: 22%
      INTELECTUAL: -76%
      BIORITM GENERAL: -51%

      Asa a fost si a fost de rau. 😦 A servit ca o paparuda. 😠

      Apreciază

      • Ceasul rău, pisica neagră…

        Apreciază

        • Stely said

          Pai da :

          „Nu înțeleg cum a putut să se topească această încredere. Problema este că nu a jucat așa cum ar fi putut să joace”, a spus CTP la Pro Tv.

          Pe facebook, Cristian Tudor Popescu a comentat:

          „După ce le-a hipnotizat pe Badosa și Anisimova, făcându-le să se bată singure, ce să spun acum decât că Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei! A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit – cu 9 duble greșeli și procentaje jalnice pe primul și al doilea, n-ai cum să câștigi, mai ales când de dincolo vin serviciile dureros de tari și precise ale ruso-kazahei. La jocul din câmp, Simona a fost egala Rybakinei, chiar cu câteva mingi extraordinare în plus. Probabil că avea șanse mai mari dacă servea Rybakina în toate game-urile!…

          Asta e.

          Să spunem totuși că Simona a revenit cu acest Wimbledon în tenisul de vârf, după o lungă absență, și să-i dorim să nu mai plece de acolo!”

          https://ziare.com/cristian-tudor-popescu/ctp-simona-halep-elena-rybakina-wimbledon-semifinale-1750128

          P.S „in tenisul de varf” insemnand in top 10 daca s-ar fi acordat punctele de rigoare. 😦

          Apreciază

          • Nu mi-am mai pierdut de multă vreme timpul într-o manierea mai prosteasca decât azi, urmărind cele două semifinale de la fete. Si ținând seama că de fapt am obiceiul de a-mi pierde adesea timpul prostește cu felurite futilități asta spune ceva despre nivelul tenisului etalat de cele patru mari jucătoare. Două tâmpenii de meciuri, anti-reclama totală făcută tenisului. Când îi vezi pe feluriți cronicari cum încearcă să dreagă busuiocul din cuvinte si pompozități nu poate decât să te umfle râsul.

            Apreciază

  4. ce tragedii domne cu Wimbledonul asta, parca-i Verdun, nu alta.

    Care o fi bioritmul lui Putin?

    Apreciază

    • Emotiile sunt sarea si piperul existentei bietelor creaturi anonime, anodine, insignifiante, trestii (aproape) gânditoare, in acest univers infinit, pe care (altfel) nu-l putem umple cu sufletele noastre. De unde si cum isi extrage fiecare emotiile este o alta poveste captivantă. Sper că nu desconsiderati sursele altora, chiar dacă acestea sunt din rândul celor în care d-voastră personal sunteti afon, aton, etc 🙂

      P.S. Pot depune mărturie că si jurnalul de calatorie, epopeic, al tiganului (transplantat din Băragan in mediu german), prin patria sa de odinioară, mi-a furnizat emotii… in fel de fel de game. Chiar si duiosie. Poate nu chiar ca povestea lui Ghilgames ori cea a lui Novak, dar orisicat. Felicitari autorului si salutari eroului epopeii mioritice.

      Apreciază

      • am un prieten care face colectie de pipe, i-am dat una cadou, deosebita, sa-l vezi ce emotii traia. ca fiecare intra in rezonanta la alte frecvente, ca totul e vibratie, cum zicea Celibidache.

        Apreciază

        • Nu sunt rare ocaziile în care mesajele d-voastră încep așa: „am un prieten care…„… De unde se poate deduce fie că aveți o mare si nenumărabilă mulțime de prieteni, fie că aveți un prieten (nenumit) bun… la (de) toate pe care-l dați mereu de exemplu. 🙂 Din păcate nu-l putem bănui pe Sergiu de a fi fiind fost acel prieten întrucât la ora asta (a prezentului), in mod categoric d-lui nu colecționează pipe. 🙂

          Eu am colecționat multă vreme timbre (celebrele mărci poștale). Colecția încă o mai am în netulburată posesie, dar pasiunea de a căuta noi exemplare s-a estompat aproape total, încât am senzația că nici n-am avut-o vreodată. E vreme lungă de când n-am mai adăugat nimic in colecție si nici n-am mai făcut schimb de timbre cu alti filateliști, cum obișnuiam odinioară. Multi dintre ei s-au si lăsat, înstrăinându-și colecțiile si apucându-se de alte hobby-uri… mai in ton cu vremurile. Mai recent am încercat sa colecționez vinuri dar n-a mers figura din cauză că o colecție atât de fluida a generat ispite ce au condus inexorabil la diminuarea acesteia, până la epuizarea integrală a stocului. 🙂

          Apreciază

          • „prieten” e un fel de a spune, adevarul e ca am o cerc de cunostinte f larg, unii, putini, imi sunt chiar buni prieteni. Cu unii sunt prieten din liceu, din facultate, sau fosti colegi de munca. Ciudat e ca nu se vad intre ei, de abia cind sunt eu pe acolo se string mai multi.
            Cartea a jucat un rol important in socializare, la prezentare au fost peste 200 fosti colegi, care nu se vazusera de multi ani. Si acum isi amintesc unii cu bucurie.

            Din nefericire cercul se micsoreaza, biologia, bat-o vina!

            Apreciază

          • Ne-am luat de maini si am facut un cerc in jurul bradului.

            Si de ce esti zgariat pe fatza?

            Pentru ca eram prea putini. 😁

            Apreciază

    • Stely said

      Astazi :

      FIZIC: 27%
      EMOŢIONAL: -43%
      INTELECTUAL: 91%
      BIORITM GENERAL: 25%
      Zile critice in perioada: 25.06.2022 – 15.07.2022
      Ce a fost a fost, dar ce va fi in curand (07,07. 2022) este important . Pe grafic arata emotii la cote maxime (100%)si nici cu intelectual nu sta prea bine . E posibil sa clacheze . Doamne ajuta!
      INTELECTUAL : 29.06.2022
      FIZIC : 04.07.2022
      EMOŢIONAL : 07.07.2022

      Apreciază

  5. Wimbledon-ul de anul acesta se încununează… Boris Jonson demisionează, Nadal abandonează, Kyrgios e calificat în finală, Ons la fel… Ar mai lipsi ca o rusoaică să triumfe, si apoteoza ar fi colosală si completă…

    Apreciază

    • Supercalifragilistic-expialidocious – Rusia a câștigat Wimbledonul. 🙂 🙂 🙂 Ducesa, rochie galbenă, pompon negru, pantofi albi, înmânează trofeul. Bonus, boring Boris pleacă acasă.

      Rușine, rușine, rușine, de trei ori rușine organizatorilor de la Wimbledon pentru felul în care au alterat competiția, pentru aroganță si nesimțire, pentru lipsa de logică, de fair-play. Felicitări Elenei Rîbakina, singura piesă inocentă a acestui puzzle, pentru palma dată gomoșilor londonezi. In rest Dumnezeu cu mila.

      Apreciază

      • Stely said

        Tocmai ce ma pregateam sa spun ca „palma” data organizatorilor Grand Slam-ului este intr-adevar rusinoasa , dar si Federatia rusa de tenis (ziceam eu) ar trebui sa primeasca una . Dar inainte de a scrie comentariul am vrut sa vad care este reactia oficialilor rusi. Si iata ce am gasit:
        „Într-o astfel de situație, mulțumesc lui Dumnezeu că nu i-au interzis pe toți cei care au rădăcini rusești sau ceva în legătură cu Rusia. Întotdeauna îi susținem foarte mult pe toți cei care au fost cândva în URSS. Când, din anumite motive, nu performăm, începem să încurajăm Kazahstanul, Belarusul și alte state prietene. Avem o legătură. Victoria Elenei dovedește încă o dată nivelul școlii noastre de tenis”, a declarat Zhurova într-un interviu acordat.
        https://www.eurosport.ro/tenis/wimbledon-4/2022/rusia-isi-adjudeca-titlul-cucerit-de-rybakina-la-wimbledon-reactii-incredibile-ale-oficialilor-rusi-_sto9029010/story.shtml

        Eu una nu cred ca organizatorii vor resimti palma si nu pentru ca ar fi niste nesimtiti ,ci pentru ca ei pe Putin au vrut sa-l pedepseasca nu pe sportivi. Si cred ca intr-un fel au reusit intrucat Putin nu poate sa strige in gura mare „Am castigat Grand-Slam-ul”! pentru ca nu l-a casigat Rusia ci Kazahtanul, care a avut incredere in ea si a sustinut-o financiar .Bravo ei, a stiut pe cine sa aleaga .
        In alta ordine de idei eu m-am bucurat pentru ea . A fost cea mai buna . Constat totusi ,putin inciudata, ca aproape toate tenismenele care joaca in fazele superioare cu Simona si o inving , castiga si trofeul. De data asta credeam ca nu va mai fi la fel. Mi se parea ca Ons Jabeur este de neinvins. Mi-a parut rau pentru ea . Merita trofeul . Nu cred ca va mai avea acest prilej. Sa vedem la US Open . Hai Simona ! 🙂

        Apreciază

        • Dubioșii gomoși londonezi nu-i puteau face lui Putin un serviciu propagandistic mai mare decât cel pe care i l-au făcut. Sunt pur si simplu cretini, ca toți aroganții care-si închipuie că stăpânesc lumea si că pot decide după bunul plac ce se cuvine si ce nu, sfidând bunul simt, democrația, logica si morala. O bătaie de joc, o lipsă de fair-play, niște caricaturi care au înghițit o gălușcă, dând apă la moară lichelelor ordinare de teapa lui Putin si a milioanelor de javre umane spălate pe creier care-l pupa-n cur pe frunte de micul Vladimir om mare. Este de neînțeles de ce trebuia schingiuit tenisul in acest fel. Fără sens, fără folos. Așa la Melbourne, așa si la Londra. Si se pare ca nici New-York-ul nu se va abate de la această linie aberantă. Tenis sau ce?

          Apreciază

  6. Mda, Novak Djokovic l-a învins pe Chack Norris… destul de frumos… dar parcă se re-simte nostalgia vremurilor în care semi-finalele valorau fiecare cât o finală pentru că protagoniști erau Nole, Rafa, Federer si Andy… Acuma, de… baza a rămas pe finală…

    Apreciază

    • Stely said

      Salutare! Cum stati cu bioritmul , emotii si alte alea? Eu cam stau rau, mai ales cu emotiile (90%) 🤔 Dar la Nole e de bine … daca luam in considerare doar ce vedem. 🙂 Hai Nole!

      Apreciat de 1 persoană

      • Acum stau si mai bine cu emoțiile, la fel de intense ca cele de mai devreme din timpul meciului, dar categoric de altă natură (vivat euforia). Mi-a plăcut finala si tensiunea pe care au reușit s-o creeze cei doi protagoniști, fiecare cu arsenalul din dotare. Mutatis mutandis. Si tenisul merge mai departe. NOLE(ns) volens. 🙂

        Apreciază

  7. like-uri. Unii ti le acordă așa la misto. La plezneală. Capricii, mofturi, sminteli. Alții ca să-ti semnalizeze prezența în cea mai comodă si confortabilă manieră. Alții sperând că astfel le-oi da si tu lor (fiind dependenți de like-uri). Alții iți acorda like in semn de prietenie, apreciere, încurajare sau în semn de bunăvoință, așa în general, pentru că simt nevoia să-ti facă un bine (merci). Alții îți acordă like la ceva ca să-ti transmită că restul articolelor le displac (fiind foarte slabe, sau de-a dreptul prostii). In fine există si like-uri care înseamnă pur si simplu că vizitatorului respectiv chiar i-a plăcut ceva dintre lucrurile sesizabile la fața locului. Dar, dincolo de toată această colecție (aparent exhaustivă) de motive si motivații, mai există încă o categorie de like-uri: categoria Aldus. 🙂

    Un cioban stătea rezemat într-o boată (bâtă), de toată frumusețea, aproape plină de încrustații făcute cu brișca. Un turist îl privește admirativ si-l întreabă: „Bade ce simbolizează aceste frumoase ornamente încrustate pe boată?” „Apoi dragă domnule, (îi răspunde baciul), aici in partea superioară sunt niște frumoase motive ardelenești, mai jos oleacă mi-s niște motive dobrogene, apoi dară niște motive oltenești, iar în partea de mijloc o mixtură de motive moldovenești si muntenești”. „Dar în partea de jos de ce n-ai încrustat nimica?” (insistă turistul). „Apoi, no, dară ce motive as fi avut?”. (P.S. Ar fi putut să folosească motive Aldus 🙂 )

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: