(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

OZN

Posted by Arca lui Goe pe august 13, 2022

Cronica unei invazii anunțate

Dacă mai exista cineva care se îndoia de existența extratereștrilor, de abilitățile lor tehnologice, precum si de faptul că ne vizitează în mod constant si sistematic de mii si mii de ani, a venit momentul ca toate îndoielile să fie risipite. Un bărbat din Tennesse a filmat un gigantic OZN roșu deasupra orașului. Vezi poza de mai sus si știrea originală AICI. Așadar este oficial suntem in vizorul extratereștrilor care nici măcar nu se mai străduiesc să-si camufleze prezența. Desigur că întrebarea cheie este de ce tocmai acum au renunțat la camuflaj. Probabil că unele lucruri pe care le-au descoperit în activitatea umanoidă i-au alertat făcându-i să se precipite si să lase la o parte prudența si circumspecția. Cu siguranță că ei știu mai multe decât stim noi, oamenii comuni, despre pragurile critice pe care elitele oculte ale omenirii le-au depășit in privința Inteligentei Artificiale, a computerelor cuantice si a obținerii energiei prin fuziune termonucleară si nu numai. Ne putem aștepta așadar la intervenția lor eficientă, așa după cum au procedat de nenumărate ori de-a lungul istoriei si preistoriei speciei homo sapiens (o specie creată artificial), doar că de data asta se pare că intervenția nu va mai fi ascunsă, ci la vedere. In curând toate lucrurile care ni se păreau importante vor trece pe planul doi, întreaga atenție fiind captată de evenimentele ce stau să se întâmple. Cred că am putea lua un pic în discuție, anticipat, felul in care se vor schimba lucrurile în legătură cu mersul lumii, al societății, al științei, tehnologiei, felul in care se vor transforma (practic peste noapte) religia, filozofia, artele, sportul si însăși viața cotidiană a oamenilor de pe aceasta planetă, a familiei împreuna cu preocupările noastre firești pentru perpetuarea speciei si pentru colonizarea universului, asistați de vechii noștri tutori si creatori. Așteptăm cu interes opinia prea-cinstitului cititor citit si unic al Arcei lui Goe, despre aceasta situație fără precedent despre care nu stim încă cu destulă precizie când anume se va declanșa si materializa, înaintea, în timpul sau după încheierea US Open. In tot cazul curând.

micro-Update: Știrea de mai sus este o ilustrare a libertății de exprimare. Si de receptare. Încolo nu. 🙂

Din păcate libertatea de exprimare se dovedește adesea a fi o vorba in vânt:

 1. Cine este scriitorul Salman Rushdie, înjunghiat în gât la un eveniment, și de ce mulți oameni își doreau să-l vadă mort

Scriitorul s-a născut în Mumbai într-o familie liberală de musulmani. La vârsta de 14 ani, Rushdie a plecat în Anglia, unde a studiat la importantul King’s College din Cambridge. După absolvire, Rushdie a lucrat pentru scurt timp ca copywriter, conform BBC. Prima sa carte publicată, „Grimus”, în anul 1975, nu a avut un succes uriaş, dar unii critici l-au văzut ca un autor cu potenţial semnificativ. Romanul care a fost apreciat pe scară largă şi s-a vândut în jumătate de milion de exemplare a fost „Copiii din miez de noapte”, publicat în anul 1981 şi distins cu Premiul Booker. Au urmat volumele „Ruşinea” (1983), „Surâsul Jaguarlui” (1987), „Harun şi Marea de Poveşti” (1990), „Ultimul suspin al Maurului” (1995), „Pământul de sub tălpile ei” (1999), „Furie” (2001), „Shalimar clovnul” (2005), „Seducătoarea din Florenţa” (2008) „Luka şi Focul Vieţii” (2010), „Doi ani, opt luni şi douăzeci şi opt de nopţi” (2015), „Casa Golden” (2017), „Quichotte” (2019) şi „Limbile adevărului, o culegere de eseuri” (2021). „Versetele satanice”, romanul suprarealist, post-modern, a stârnit indignare în rândul regimului iranian. Cartea a fost interzisă în multe ţări cu mari comunităţi musulmane: Iran, India, Bangladesh, Sudan, Africa de Sud, Sri Lanka, Kenya, Thailanda, Tanzania, Indonezia, Singapore, Venezuela şi Pakistan. Unii musulmani au considerat-o o insultă la adresa islamului. În roman, profetul Mahomed poartă un nume apreciat ca fiind ofensator, e pusă sub semnul întrebării divinitatea revelaţiilor sale, iar mai multe prostituate au primit numele soţiilor sale. Astfel, în anul 1989, Rushdie a fost condamnat la moarte printr-un decret religios emis de ayatolahul Khomeini. În luna ianuarie a anului 1989, musulmanii din Bradford au ars ritualic o copie a cărţii, iar agenţii de ştiri WHSmith au încetat să o mai afişeze acolo. În Mumbai, oraşul natal al lui Rushdie, 12 persoane au fost omorâte în timpul unor revolte musulmane, iar pe capul scriitorului a fost pusă o recompensă de 3 milioane de dolari (2,5 milioane de lire sterline). De asemenea, în luna iulie a anului 1991, un traducător japonez al volumului a fost asasinat, iar un altul italian, pe numele său Ettore Capriolo, a fost rănit. Din pricina revoltelor, Salman Rushdie a fost constrâns să se ascundă, sub protecţia poliţiei britanice timp de aproape 10 ani.

2. Presa din Iran, despre atacatorul lui Salman Rushdie: „Să sărutăm mâinile celui care a sfâşiat gâtul duşmanului lui Dumnezeu”

3. Salman Rushdie, într-un interviu acordat cu două săptămâni înainte să fie înjunghiat: Duc o viaţă relativ normală

4. Salman Rushdie trăiește de peste 30 de ani cu sabia lui Damocles desupra capului. Fatwa care i-a făcut viața un iad

***

Bine acuma știri din astea teribile despre mezeluri avem si in plan local si nu oriunde ci in revista Capital:

5. Informație de ultimă oră despre Florin Salam! Ce s-a întâmplat cu celebrul manelist. Este șoc total

Vă uram lectură plăcută, ușoară, liberă si salam alaykum.

Oricum epopeea continua: (a) Salman Rushdie ar trebui să primească Nobelul pentru Literatură, susține un filosof francez. ”Campania începe acum”

(b) Creatoarea romanelor lui Harry Potter, amenințată pe Twitter după atacul asupra lui Salman Rushdie. ”Nu te îngrijora, tu urmezi!”

Părerea mea ar fi că acuma, dacă tot urmează să vină extratereștrii normal ar fi ca premiul Nobel pentru literatură (sau pentru fizică) să-l primească un scriitor de literatură SF, mai ales că aceștia au tot fost nedreptăți de juriul suedez captiv sindromului Stockholm. N-am citit „Versetele satanice” dar pare un titlu destul de SF.

Vad ca știrea sa încăpăținează sa mai rămână un pic in atenție: Salman Rushdie şi versetul înjunghiat:

Satanic Verses” reprezintă o prelucrare imaginară, plecând de la un episod din viaţa fondatorului religiei islamului. Recitând Sura intitulată „Stelele”, Mohamed pune această întrebare: „Ce socotiţi despre Al-Lat şi Al-Uzza şi cealaltă, Manat, a treia?” Cele trei zeităţi feminine la care face referire textul erau obiectul unei asidue practici idolatre în Arabia. Orientalistul scoţian William Muir (1819-1905), specializat în istoria primului califat, a identificat aceste cuvinte cu „versetele satanice”, întrucât Mohamed le-a retractat ulterior ca pe nişte glose inspirate de diavol, iar nu de familiarul înger al revelaţiei, Gabriel. Deşi bine primite de tribul Qurayš din oraşul Mecca în anul 630, aceste cuvinte contestau monoteismul stabil al profetului, care s-a pocăit mai târziu pentru eroarea de-a fi ascultat glasul ispititorului şi atracţia zeităţilor feminine. Rushdie explorează parodic acest subiect vast pentru istoria religiilor: cum şi cine înregistrează o revelaţie? Care este rolul poftelor omeneşti, al creativităţii lingvistice şi al liberalismului interpretativ în redactarea şi transmiterea unui text sfânt? Vădita slăbiciune erotică a lui Mohamed lasă loc multor ambiguităţi, din care reiese faptul că numitul profet (Mahund, în proza lui Rushdie) e un ignorant analfabet, obsedat de unificarea politico-religioasă a unor triburi dezbinate. Spiritual, însă, el e incapabil să discearnă între divin şi demonic (de unde umbra lui Saladin). Rushdie ironizează, aşadar, complicaţiile naşterii unei cărţi sacre pentru musulmani, precum şi înclinaţiile carnale resimţite de fondatorul poligamiei religioase. Pentru acest experiment literar, Rushdie a fost înjunghiat. Tragic şi revoltător.

Dupa ce initial a propus puparea mâinilor dementului care l-a înjunghiat pe Salman Rushdie, presa iraniană, revine in legătura cu atacul asupra lui Salman Rushdie si zice ritos: „Un complot american ca să răspândească islamofobia în lume”

Ufologi din toate țările, uniți-vă !

hap-date:

Reacțiile explicite si implicite ale unor parti din public precum si lipsa de reacție a altor părți din publicul format exclusiv din prea-cinstitul cititor citit si unic al Arcei lui Goe, si cand zic „prea” mă refer la excesul si redundanțele benefice in context (…), denotă un deficit de transparență in privința conexiunilor atât intre parte si întreg, cât si între părțile dihotomiei prezentă sub umbrela OZN-ologiei naive, ceea ce este, cred, cauza principală a confuziei in care plutește acest topic, ca-ntr-un nimb. Constatarea vine însă foarte târziu, când oricum orice urmă de interes potențial este pierdută-n zarea depărtării, dincolo de orizontul evenimentelor. Prin urmare orice tentativa de a face acum corecții clarificatoare in legătură cu unitatea semantica a părților este desigur tardivă. Dar as menționa totuși, in contextul integrativ al acestui nevinovat intermezzo in raport cu sfinxo-babologia luciferică ce stă să se prăvală… in noi si noi episoade, că relația dintre satanismul versetelor si cel al extratereștrilor care ne bântuie este cvasi-incontestabilă si merită dezbatere (…). Si asta in afara de faptul că in topic sunt ilustrate prin liberă exprimare limitările libertății de exprimare care poate încuraja deopotrivă propagarea unor imbecilități cvasi-benigne si/sau a unor sentimente toxice capabile sa genereze violență, degringoladă, confuzii, etc… despre asta încercarăm fără vreun succes să vorbim. Măcar vorbirăm despre altceva. Liber. Tot e ceva. 

 Si-altădată, si-altădată o s-o facem si mai si mai lată. 

75 răspunsuri sa “OZN”

 1. Apreciat de 1 persoană

  • Stely said

   Un video clip(dragut) cu dedicatie cred… sau doar o potrivire de abreviere- BZN -OZN ? Altfel nu vad legatura cu topicul.
   Desigur , dau si eu un like -ul de rigoare. 🙂

   Apreciază

   • N-are nicio legătura cu topicul. Are cu titlul. Iar titlul articolului n-are nici el nicio legătură cu topicul. Comentariile vizitatorilor cu atât mai puțin. Talmeș-balmeș estival. Ce e val ca valul trece 🙂 Cavalul tace. Cascavalul se face. Haide Simo!

    Apreciază

    • si-mo-na, si-mo-na…

     Apreciază

    • Stely said

     Avem titlul !!! Bravo Simo , esti o eroina !!🥰😀

     Apreciat de 1 persoană

     • Doamne ce frumos a fost. Ca pe vremuri. Nu știu cum a fost in stare Simona s-o regăsească pe Halep-inia de odinioară, campioana. Simonamente Halepologic. !!!!

      Apreciază

     • Stely said

      M-am suparat pe ea in setul doi cand am vazut ca nu are nici o sansa sa mai revina si nu m-am mai uitat la meci . Deja ma resemenasem ca va pierde , dar cand am vazut ca in decisiv lupta la fel ca in semifinala, am stat cu pumnii stransi si cu indemnuri „de hai cu breack-ul , hai cu as-ul etc” si uite- asa am condus-o la victorie. 😘

      Apreciază

     • Cred că mai puțin pesimism ar fi fost de folos pentru clar-vizionare. Chiar dacă a pierdut destul de categoric setul al doilea (după scor), lupta a fost de fapt destul de strânsă si au existat semne clare ca Simona nu mai e dispusă să se resemneze așa ușor ca in anumite vremuri de tristă amintire. Desigur că după război multi viteji se arata, dar as zice totuși că de data asta am cam bănuit că in setul decisiv Simona nu va fi blazată si că diferența de experiență si valoare o să-si spună cuvântul. Simona a speculat bine anumite momente cheie care au ajutat-o sa câștige războiul psihologic si s-o dărâme de Beatriz sădindu-i in in minte îndoiala si panica, in ciuda forțezi fizice impresionante a braziliencei. Spre surprinderea mea de data asta pe Simona nu a mai trădat-o nici condiția fizica, resisted cu brio pana la final, fără cusur. S-o vedem la US Open. 🙂

      Apreciază

 2. Smaranda said

  Dacă știrea este corectă și adevărata, s-ar potrivi cu un flash pe care l-am avut săptămâna trecută. Dintr-un portal ieșeau niște nave și am auzit două cuvinte: vin fondatorii. S-ar putea să fie de bine căci unanitatea stă la răscruce și balanța văd că se înclină mai degrabă spre dezastru. Interesant.

  Apreciat de 1 persoană

  • Stil said

   Doamna Smaranda eu cred ca stirea este cat se poate de adevarata si mai cred ca pot veni chiar si fondatorii.

   Apreciază

  • Stil said

   Dedicatie pentru dumneavoastra si fondatori! Asa ca de pretrecerea de bun-venit!

   Apreciază

   • Smaranda said

    Faină primire, mulțumim. Râdem, glumim, dar poate ne trezim cu unul la ușă. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Stil said

     Eu zacasca am, am și dulceață de caise, cafea am, am și țuică de pruna veche de vreo nspe ani deci oricând ceva ceva am de pus pe masa în rest meniul zilei. Astăzi am ciorba de linte, ardei umplut cu orez și înghețată de casa, mâine fac peste, poimâine e sărbătoare e cu tort….. așa că sa vina fondatorii!

     Apreciază

     • As veni eu, ca si eu sunt un pic extraterestru. Dar nu azi, ca nu-mi place ciorba de linte. Vin miine ca ma omor dupa peste. Stiu, ma contrazic, dar am auzit ca ET nu manica peste, sunt cei care au intervenit la EU sa se certifice insectele.

      P:S Dar tuica e ceva ceresc! Sta in butoi de dud?

      Apreciat de 1 persoană

     • Stil said

      Normal, zace în lemn de dud, rămânând posterității cu mari șanse să fie consumată de fondatorii, extratereștrii, reptilienii într-un cuvânt de oamenii viitorului adică peste 500 de ani.

      Apreciat de 1 persoană

  • @Smaranda – „Dacă știrea este corectă și adevărata, … „. Normal că e. Si una si alta. Ce? V-am mințit eu vreodată pe d-voastră? Plus că noi unul nici n-am avea dexteritatea de a produce o știre corectă dar neadevărată sau incorectă dar adevărată. Merg pe consistență. As adăuga o întrebare: Știați că credința in existenta extratereștrilor care ne-au vizitat si ne tot vizitează planeta este una dintre cele mai răspândite credințe religioase de pe Terra?

   Apreciază

 3. Stil said

  Nu cred. Ma gandesc ca daca ar fi aparut ceva de niciunde imediat avioane de lupta l-ar fi incoltit. Nu aparea stirea in media decat peste vreo 1000 de ani lumina. Dar pentru amatorii de goange gen Domnul Goe cel viteaz e posibil sa vina extraterestii daca nu cumva au si venit deja chiar pe strada sa, pe strada sperantei la parter, pe strada din Knoxville, Tennessee, dar eu inclin sa cred ca era totusi Domnul Putin, adicatelea mirobolantul, cel cu chip de ceara, care in loc de avion a ales sa se plimbe de ne-bun taman prin USA, asa in ciuda ULII lui Biden cu o mega aviodrona…….

  Apreciază

 4. Florin said

  Nici nu știi care invazie o fi mai periculoasă. Asta despre care scrieți este tot de la Vladivostok la Dublin? Tot pe ambele emisfere?😀
  Până la urmă, ajungem iar la proverbul cu paltonul și cămașa – care-i mai aproape.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ceea ce se întâmpla acum in Rusia este, cum să zic?, inimaginabil. Felul in care se dezvolta azi imaginarul colectiv al nației ruse denota boala psihica colectiva (cum s-au mai tot întâmplat in istoria speciei) de o gravitate extrema. Este puțin probabil ca boala sa nu producă urmări. Grave. Pe mujici i-a luat capul. I-a luat valul. Intr-o proporție realmente îngrijorătoare. Criza de acum nu este ceva nou, este doar manifestarea unor afecțiuni cronice de care suferă in colectiv la psihic oamenii din zona aia de lume. Nu doar posibilele catastrofe economice, geo-politice, militare care pot decurge din dementa care-i cuprinde pe ruși sunt grave, ci însuși faptul ca astfel de efecte psihologice colective sunt posibile. Ce căcat de ființa inteligentă e homo sapiens dacă poate fi atrasă cu atâta ușurință in sminteli atât de tâmpite. La emisiunile televiziunilor din Rusia se pot urmări in aceste zile spectacole neverosimile, tragi-comedii ale absurdului grotesc, ce par a fi glume de 1 Aprilie, bune ca bășcălii. Te aștepți sa apară cineva si sa zică „ha-ha, hai bă că am glumit, cine a luat in serios glumele astea e puișor”. Dar nu apare nimeni, iar puișorii sovietici animații brusc de nostalgii si ambiț-uri sunt vrăjiți de sminteala care curge din televizor.

   Apreciat de 1 persoană

   • Florin said

    Din păcate, nu vă pot contrazice deloc.
    În ce privește manipularea maselor, să nu dăm toată vina pe mujici. Au încă specialiști adevărați. În fond, nici noi nu stăm grozav cu procentul proștilor manipulabili. Ei posedă superioritatea mujicilor. Ai noștri sunt doar proști. Ultimul lor recensământ l-a făcut Vasilica. Dar lucrurile pot fi îmbunătățite – numărul lor poate crește.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pentru cine are destul timp si/sau (destui) b/ani (in cap) ar fi recomandabilă lectura unui articol apărut sub egida centrului de studii sino-ruse:

     Clima nu este despre ideologie, ci despre matematică, iar China nu este vinovată de consumul de narcotice (fentanil) printre americani. China la zi

     Cu răbdare si detașare multe pot fi culese, alese si înțelese din conținut dar si de printre rânduri. Dar, cine mai are azi răbdare, detașare si restul celor necesare înțelegerii?

     Apreciat de 1 persoană

    • @Florin – Ce-i drept e drept, proști abisali si manipulare există pretutindeni (iar in Miorizia mai abitir decât in alte parti), si (de fapt) nimeni nu scapă de efectele defectelor mecanismelor din „capuri”… dar una sunt aburelile mărunte, haotice (precum cea din știrea folosita ca pretext in topicul curent), inconsistente, browniene, cvasi-benigne, care se mai si atenuează si/sau anihilează una pe alta si cu totul alta este cangrena psihologică consistentă si coerent ordonată ce pare a cuprinde mentalul colectiv din Rusia. Ceva asemănător nu s-a mai întâmplat de pe vremea proliferării nazismului in Germania care fusese înfrântă in primul război mondial. Rusia a pierdut războiul rece si pare sa fi ajuns in condiții similare celor care l-au promovat ca personaj istoric pe piticul crăcănat cu mustăcioară. Rusii au si ei piticul lor, fără mustăcioară dar cu exact aceleași apucături. Mult mai grav decât ce face Putin (care poate dispărea mâine) este nebunia, demența insidioasă, uniformă, schizoidă care-i cuprinde pe ruși ca pe niște păpuși.

     Apreciat de 1 persoană

     • Florin said

      Am citit și articolul din link.
      Eu nu vreau în nici un fel să știrbesc responsabilitatea mujicilor . Dacă ar fi după mine, aș bloca turismul rusesc. Am subliniat că atitudinea maselor este dirijată și controlată. Este ceva pregătit de zeci de ani, o sută. Privind turismul rusesc, am întâlnit pe unii cu pașapoarte străine – Uruguai și Qatar – am povestit pe undeva. Problema au avut-o și americanii când au internat japonezii în lagăre. O au și acum cu rușii și chinezii cu cetățenii americane.

      Apreciat de 1 persoană

     • @Florin – Nu prea știu ce sa zic. Sunt ușor depășit de evenimente. Ca împărat pe Arca lui Goe ar trebui să am soluție (in plic) pentru orice problemă apărută pe punte. La asta cu turiștii ruși n-am. Nu știu ce să zic. Nu-s Mafalda sau Tiriac sa pot oferi cât ai clipi soluția (gen Cum ar încheia Ion Țiriac războiul din Ucraina: „Eu, dacă aș fi împăratul Europei, asta aș face!” (n. b. in gazeta sporturilor, 🙂 ca împărat i-ar aduna pe președinții tarilor si le-ar ordona sa rezolve)… in fine ce pot pentru ca să zic printre nervii pe care mi-i face Simona (o prietena de-a mea, n-o știți d-voastră) este că așa cred si eu că ceva trebuie făcut cu rușii ăștia, dar a-i tăia de la turism (un mărunțiș) nu mi se pare chiar o soluție practică si eficientă. Mi-e că efectele adverse ar fi mult mai grave decât simptomele pe care un asemenea medicament încearcă sa le calmeze prin masuri individuale.

      Si da, rușii emigranți in vest inclusiv in America sunt in mare măsură neintegrați si captivi până in măduva oaselor putinismului si televiziunilor rusești pe care le urmăresc ca când nici n-ar fi plecat de rău din Rusia. Dar trebuie să vă las că a început să-si revină Simona in simțiri si vreau să-i fiu alături la bine 🙂

      Apreciat de 1 persoană

 5. Stely said

  Eu cred ca OZN -ul acela este cat se poate de veridic. Faptul ca stirea nu a fost luata in serios nu este altceva decat ca aceasta a devenit banala , deoarece stiri cu aparitii de OZN -uri dainuie de foarte mult timp .Iata:

  *12 august 1883 -observațiile lui José Bonilla -Observatorul de la Zacateca -Mexic. În timp ce observa petele solare, José Bonilla, director al Observatorului Zacatecas a văzut cel puțin 283 de obiecte ce treceau prin dreptul discului solar. Bonilla nu a fost capabil să le numere deoarece au apărut simultan foarte multe. Cu toate acestea a făcut câteva fotografii care încă există și despre care se spune că sunt cele mai vechi fotografii cu OZN-uri din lume.

  *24 octombrie 1886 -Incidentul de la Maracaibo Venezuela . Într-o scrisoare, care a fost tipărită de revista Scientific American în chestiunea de pe 18 decembrie 1886, la pagina 389, consulul Statelor Unite ale Americii din Venezuela în Maracaibo, a raportat că un obiect luminos, împreună cu un zgomot de fond, a apărut în timpul nopții ploioase si tumultuose lângă o colibă din apropierea localității Maracaibo. Oamenii din colibă au prezentat apoi simptome de boală, care s-ar putea interpreta astăzi ca fiind simptome produse de radiații. Copacii din jurul colibei s-au uscat după nouă zile.

  *19 aprilie 1897 : Incidentul OZN de la Aurora ,Texas Statele Unite
  O presupusă prăbușire a unui OZN urmată de îngroparea pilotului, pretins a fi un extraterestru, în cimitirul local.

  Astea sunt cele mai vechi stiri, care dupa cum vedeti, au fost luate in serios existand dovezi clare de autencitate.
  De atunci si pana azi s-au tot scris stiri despre OZN -uri , dar cu trecerea timpului au intrat in derizoriu , desi sunt si acum dovezi .

  De exemplu , cea mai recenta stire (13 august 2022) o aflati aici :

  https://www.mediafax.ro/social/pentagonul-vorbeste-deschis-despre-ozn-uri-numarul-obiectelor-zburatoare-neindentificate-a-crescut-la-400-in-ultimul-an-20839242

  Dupa cum veti vedea stirea este validata de oficiali din Pentagon. Daca nici pe ei nu-i credem atunci pe cine @Stil?

  Eu cred ca postarea Arcei lui Goe este cat se poate de serioasa , insa faptul ca este privita ca o glumita buna se datoreaza stilului d-lui . Acela de a prezenta lucrurile serioase int-un anume mod care sa lase loc de diverse interpretari. Eu iau in serios toate chestiunile(argumentele) scrise in topic, mai ales pe cea despre omul creat artificial. De ce n-ar fi posibil ca cei din OZN-uri sa fie chiar CREATORII/L nostri, care vin ,poate , din locul de unde se afla Paradisul de unde Adam si Eva au fost expulzati special pentru a popula Pamantul ? 😇

  Apreciat de 2 persoane

  • Noi, pe Arca lui Goe, am tot tras semnale de alarmă (că dacă nu D-l Goe atunci cine?) si nu de ieri, de alaltăieri, ci de la bun început, din vremuri imemoriale. Avem in acest sens dovezi (ancestrale si abundente):

   Nevoia de știri si prostia umana

   Toate link-urile menționate in acest material, de la publicarea căruia vom aniversa in curând 11 ani, ar trebui revăzute, in lumina celor mai recente evenimente dar mai ales in lumina confirmărilor de care au avut parte aceste relatări in cei 11 ani scurși pe nesimțite de parca ar fi fost doar câțiva zile.

   Apreciat de 1 persoană

   • Stely said

    O fi ,nu zic nu , multa prostie umana in lumea terestra, dar privitor la stirile despre extraterestri nu toate sunt menite sa abureasca lumea . Faptul ca exista preocupari serioase , vorbesc despre cele ale unor oameni de stiinta , alimenteaza crearea de stiri false pentru credulii care se opresc doar la stirile respective, fara sa caute ce anume este adevarat din stirea aceea. S-a pomenit aici de un anume Fermi . Ei bine, cati dintre cei care au citit articolul Arcei lui Goe au facut legatura intre cele relatate in topic si Paradoxul lui Fermi ?
    Aici un articol despre paradox in care este inclusa si Ecuatia lui Drake
    https://www.mixdecultura.ro/2015/12/paradoxul-lui-fermi-si-ecuatia-lui-drake/

    P.S.In link-ul dat estimarea lui Dark este alta decat cea originala , pe care am gasit-o in alt articol, din care citez :

    „Estimările originale ale lui Drake erau situate între 20 de civilizații (la capătul pesimist al estimărilor) și 100.000.000 (la extrema cealaltă). Deci, deși înregistrăm progrese în privința unora dintre aceste numere, încă mai avem multe de descoperit.”

    Asa zic si eu ca mai sunt multe de descoperit, dar cred in estimarile lui Dark ca extraterestrii exista, Dintre cele doua variante o aleg pe cea pesimista . 🙂

    Apreciază

    • Stely said

     P,S. Scuze, am pierdut pe drum niste litere de la Drake la Dark . 😦

     Apreciază

    • multa prostie umana in lumea terestra…. ha, ha, ha… Stely s-a uitat in oglinda… nasol e ca prostia e umana, cum o fi una inumana… ha, ha, ha..

     Apreciază

     • De exemplu prostia porcului. Groh-groh, făcu her Schwein. Cică ha, ha, ha…

      sau prostia de iepure, fel de fel… Sau de extraterestru (pentru cei care cred in extratereștrii din preajmă)

      Neamtu Tiganu dar d-voastră aveți oglindă? Nu? Mă întreb cum vă bărbieriți? Probabil cu ochii închiși după o poză din tinerețe. 🙂

      Apreciază

 6. Stil said

  Știrea e cât se poate de adevărată ca de altfel toate știrile senzaționale.

  Apreciază

 7. micro-Update: Știrea de mai sus este o ilustrare a libertății de exprimare. Si de receptare. Încolo nu. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  • Stil said

   Carevasăzică ați păcălit două distinse doamne și anume Stely și Smaranda. Cu mine e altceva eu m-am prins.🤡

   Apreciază

   • Stely said

    Stil,
    Nu este nici o pacaleala, m-am folosit doar de asa zisa stire pentru a indrepta discutia intr-o directie ceva mai serioasa. Poate n-am abordat discutia cu mai multa lejeritate lasand impresia ca am luat in serios stirea existentei acelui OZN . Faptul ca mai toate stirile cu ozn -uri sau existenta extrateristrilor au titluri bombastice( in care sunt implicate institutii serioase ) menite sa atraga cititori de pe urma carora traiesc diversele site-uri de stiri, este binecunoscut . Ideea insa este ca aceste institutii nu se prea grabesc sa dezminta stirile de acest gen ,sau sa faca invetigatii serioase in interiorul lor ca sa opreasca scurgerea de informatii false . Eu cred ca ziaristii acestia de doi bani fac pe dracu in patru sa prinda din zbor o mica informatie luata(banuiesc) de la unii dintre salariatii institutiilor ,pe care apoi sale aranjeze frumos si arunca pe piata. Nu stiu cat castiga aceste ziare pe seama acestor stiri si cati cititori au ,dar de pe urma mea nu au nici un castig.

    Este serial pe Netflix inspirat din fapte reale cu un subiect in care sunt implicati ziaristi si detectivi corupti. Sunt la primul episod .

    P.S Ma uit la tenis si ma sperii. Simona o ia pe coaja .😨

    Apreciat de 1 persoană

    • 😦 Joca exact de parca ar fi fiind la sfârșitul meciului cu Coco, aceeași inexplicabila epuizare. Stam prost, prost cu fizicul. Si cu fizicul. Că meta-fizicul la Simo e poveste veche. Măcar acuma poate da vina pe mortagluuu că s-a întors din concediu cu aer de vacanță si i-a perturbat concentrarea. Mai bine era fără el. Putea Tony să-i administreze mierea aia de albine pe cale orală să prindă un pic de vlagă. Asa vine Pegula cu tratamentul. Amar. Simona Amânar. 😦

     Apreciază

     • Stely said

      Uf, hai ca sunt ceva sperante . Hai Simona , da-i bataie!
      P.S.Referitor la Moratoglu si Simona am citit deunazi o stire care m-a infuriat . Era vorba de o anume banuiala ca intre ei exista o relatie amoroasa. Mai precis asta:
      https://www.playsport.ro/ipoteza-scandaloasa-despre-simona-halep-si-mouratoglou-cei-doi-s-ar-fi-apropiat-suspect-de-mult-unul-de-celalalt-173798
      P.S. Intre timp Simona a inceput cu break.Bravo!

      Apreciază

     • v-a înfuriat ??? Zdâ… Adică de ce să vă fi înfuriat? Să vă fi intrigat mi s-ar fi părut mai rezonabil… Dar să vă înfurie? Păi ce, d-voastră sunteți Tony Iruc? Si v-a înfuriat pentru că ar fi fiind adevărat sau pentru că ar fi fiind o știre mincinoasă? Care varianta ar fi mai enervantă? La urma urmei Mouratoglou e bărbat bine si cu palmares remarcabil. Nu i-a scăpat (zice-se) nici Serena. Ce? Simona noastră e mai prejos decât altele? 🙂

      Apreciază

     • Stely said

      🎈🎉🎊😀

      Apreciază

     • Victorie, „suntem” in finală 🙂

      Apreciază

     • stely said

      Pai da … Felicitari !😍

      Pregatisem emoticoanele de victorie la scorul de 5-3 . Dar n-a fost sa fie atunci , s-a prelungit cosmarul pana la 5-4 cu Simona la serviciu si cu un efort nebun a casigat . Bravo Simo! Ai luptat cum n-ai mai facut-o de mult.
      P.S. Stirea cu relatia amoroasa m-a infuriat intrucat nesimtitii care au scris articolul s-au folosit de „palamaresul” lui Moratoglu introducand-o si pe Simona . Ce se scria despre ea pana atunci nu mai prindea la public. Vad insa ca stirea nu a fost preluata si de alte ziare .

      Apreciază

     • S-ar zice ca v-a dezamăgit falsitatea știrii si v-a înfuriat lipsa de profesionalism a jurnaliștilor. Sau invers. 🙂

      Mda, Simo a reușit o mobilizare de zile mari (bazata pe vasta sa experiență) învingând-o pe „urâta” aia bogată (foarte bogată) din America. S-o vedem in finală! 🙂

      Apreciază

    • Cred că n-ar strica o de-zbatere despre paradoxul Fermi pe Arca lui Goe. In care s-o atragem si pe d-na Carageani, mare amatoare de extraterstrism. 🙂

     Apreciază

    • Stil said

     Eu am crezut că ați crezut că extratereștrii sunt deja în Tenerife…dar acum am înțeles ❤️

     Apreciază

 8. Stil said

  Stați liniștită, nici nu am observat. Eram prinși în mrejele omuleților verzi

  Apreciază

 9. Stil said

  Nu mă interesează brazilianul mie îmi plac dor supernovele. Aldus nu cred că se uită la tenis cred că o lălăie undeva Într-o curte sau pe o Teresa sau chiar în balcon

  Apreciat de 2 persoane

  • @Olga – Cred că stai super-bine cu intuiția feminină. Chiar mai bine decât Aldus. Scena balconului pe care o propui este o mică bijuterie, o descriere plastică pe care oricine o poate vedea cu ochii mintii. Tu ca poetă ai avut mereu momente din astea de inspirație. 🙂

   Apreciază

 10. Oricum epopeea continua: (a) Salman Rushdie ar trebui să primească Nobelul pentru Literatură, susține un filosof francez. ”Campania începe acum”

  (b) Creatoarea romanelor lui Harry Potter, amenințată pe Twitter după atacul asupra lui Salman Rushdie. ”Nu te îngrijora, tu urmezi!”

  Apreciază

  • Părerea mea ar fi că acuma, dacă tot urmează să vină extratereștrii normal ar fi ca premiul Nobel pentru literatură (sau pentru fizică) să-l primească un scriitor de literatură SF, mai ales că aceștia au tot fost nedreptăți de juriul suedez captiv sindromului Stockholm. N-am citit „Versetele satanice” dar pare un titlu destul de SF.

   Apreciază

 11. Vad ca știrea sa încăpăținează sa mai rămână un pic in atenție: Salman Rushdie şi versetul înjunghiat:

  „Satanic Verses” reprezintă o prelucrare imaginară, plecând de la un episod din viaţa fondatorului religiei islamului. Recitând Sura intitulată „Stelele”, Mohamed pune această întrebare: „Ce socotiţi despre Al-Lat şi Al-Uzza şi cealaltă, Manat, a treia?” Cele trei zeităţi feminine la care face referire textul erau obiectul unei asidue practici idolatre în Arabia. Orientalistul scoţian William Muir (1819-1905), specializat în istoria primului califat, a identificat aceste cuvinte cu „versetele satanice”, întrucât Mohamed le-a retractat ulterior ca pe nişte glose inspirate de diavol, iar nu de familiarul înger al revelaţiei, Gabriel. Deşi bine primite de tribul Qurayš din oraşul Mecca în anul 630, aceste cuvinte contestau monoteismul stabil al profetului, care s-a pocăit mai târziu pentru eroarea de-a fi ascultat glasul ispititorului şi atracţia zeităţilor feminine. Rushdie explorează parodic acest subiect vast pentru istoria religiilor: cum şi cine înregistrează o revelaţie? Care este rolul poftelor omeneşti, al creativităţii lingvistice şi al liberalismului interpretativ în redactarea şi transmiterea unui text sfânt? Vădita slăbiciune erotică a lui Mohamed lasă loc multor ambiguităţi, din care reiese faptul că numitul profet (Mahund, în proza lui Rushdie) e un ignorant analfabet, obsedat de unificarea politico-religioasă a unor triburi dezbinate. Spiritual, însă, el e incapabil să discearnă între divin şi demonic (de unde umbra lui Saladin). Rushdie ironizează, aşadar, complicaţiile naşterii unei cărţi sacre pentru musulmani, precum şi înclinaţiile carnale resimţite de fondatorul poligamiei religioase. Pentru acest experiment literar, Rushdie a fost înjunghiat. Tragic şi revoltător.”

  Dupa ce initial a propus puparea mâinilor dementului care l-a înjunghiat pe Salman Rushdie, presa iraniană, revine in legătura cu atacul asupra lui Salman Rushdie si zice ritos: „Un complot american ca să răspândească islamofobia în lume”.

  Apreciază

 12. De fapt extratereștrii chiar s afla printre noi si merg ca pe apa:

  *) Recordul mondial al lui David: Veni, Vidi, Popovici… Întreaga planetă e la picioarele lui David Popovici » Materiale istorice pe L’Equipe, Marca și Gazzetta dello Sport: „De pe altă planetă, nu poate să fie om!”

  **) 5 medalii de aur şi 3 de bronz pentru România la Campionatul European de Canotaj de la München: „Cea mai bună ediție din istoria delegației tricolore”

  ***) Plus Simona 😉

  Apreciază

  • Stely said

   Se cuvine sa le adaugati si pe ele :

   „Medaliile cucerite de sportivele din România la Europenele de gimnastică de la Munchen

   Sabrina Maneca-Voinea a luat aurul la sărituri, cu media de 13,250 puncte, după 12.900 la prima săritură şi 13,600 la a doua.

   Amalia Puflea a obţinut şi ea aurul la sol, cu 13,233 puncte, în timp ce Sabrina Maneca-Voinea a câştigat bronzul, cu 12,966, argintul revenind italiencei Viola Pierazzini, cu 13,200.

   O medalie de bronz a cucerit şi Amalia Puflea, în finala de la bârnă, cu 12,400, iar Amalia Ghigoarţă a încheiat pe locul 6, cu 11,866 puncte. Ghigoarţă a încheiat pe locul 8 (ultimul) în finala de la paralele, cu 11,900.

   Bilanţul junioarelor (2-2-2) este completat de medalia de argint în concursul pe echipe şi de argintul Amaliei Ghigoarţă, la individual compus, notează Agerpres.”

   Apreciază

   • Ei da, mai avem ceva extratereștri in Romania. S-ar mai găsi. Avem si la fotbal. Meteoriți (bolovani cu origini incerte)… Bine măcar că avem extratereștri veritabili la tenis feminin, la înot, canotaj, gimnastică… si… cam atât. Mă rog, am auzit (si am auzit c-ar fi auzit si dl. Neamtu Tiganu) c-am avea un extraterestru inventator care ar atrage investiții majore din galaxie. S-o vedem si pe-asta. 🙂

    Apreciază

 13. In afara de Olga (si de Iosif), a citit cineva Versetele Satanice? Poate cineva să spună dacă ar fi fiind Salman Rushdie un candidat serios la premiul Nobel pentru literatura? Mai serios decât Mircea Cărtărescu si/sau Basarab Nicolescu? Aștept opinii serioase ca să știu dacă să încep sa-i fac lobby in Suedia printre cititorii de carte, si să-l recomand prietenilor mei din Stockholm. se știu ei care. Juriu, numai unul si una. 🙂

  Apreciază

  • Stil said

   Versete satanice nu am citit fiindcă eu nu mă uit la filme de Groază! Așa că nu pot emite vreo părere in legătură cu felul în care scrie Salman Rushdie. Nu știu pe ce criterii se alege marele Nobel, am citit că politicul are o mare influență și aici, dar cred că orice scriitor poate fi un candidat că oricum de câștigat va câștiga cine trebuie.

   Apreciază

   • Olga ai un stil… 🙂 Si doar ce menționasem că așteptam opinii in primul rând de la critici literari obișnuiți, nu de la somități gen stil Olga si Iosif. Dar mă rog, acuma daca tot ați venit cu opinia să fie pri-mită. Poate-i stimulează si pe alții mai timizi să se ia in coarne cu versetele satanice.

    Apreciază

  • Stely said

   Atat cat am citit din „roman'(vezi mai jos) pot sa spun ca mi-a placut foarte mult . Am sa cumpar cartea . Merita citita . S-ar putea sa ia Premiul Nobel dar parca nu am auzit sa fi fost pe lista scurta in vreun an .Pe de alta parte nu cred ca membrii juriului de la Stockholm vor fi atat de curajosi incat sa-i infrunte pe islamistii furiosi care vor inca sa-l lichideze pe Salman Rushdie. Despre Cartarescu nu am nici o idee , dar Basarab Nicolesu de data asta (anul asta) s-ar putea .
   P.S Nu-mi vine sa cred ca nu ati citit cartea. Bag mana in foc ca ati citit multe din cartile lui Rushide , mai ales pe-asta are este destul de incitanta,
   Chiar voiam sa va rog sa ma faceti sa inteleg de ce sunt islamistii porniti sa-l omoare pentru blasfemie ? Eu nu am depistat ce i-ar face atat de furiosi. Din ce am citit cartea pare a fi doar o ironie la adresa celor care au migrat in Occident, pentru mai mult decat ideea de libertate. El nu-si neaga credinta si nici tara de origine. Asa am inteles.

   Dă clic pentru a accesa Versetele%20satanice%20-%20Salman%20Rushdie.pdf

   Apreciază

   • Oare de ce anume ar trebui să se teamă (mai tare) membrii juriului pentru a nu-i acorda premiul Nobel pentru literatură lui Salman Rushdie? De islamism sau de ridicol? De reacțiile islamiștilor furioși sau de reacțiile celor care se așteaptă ca premiul respectiv sa fie acordat pentru literatură nu pentru bravură sau martiraj? Asa cum se va fi întâmplat întâmplându-se odinioară sau mă rog așa după cum spune statutul instituției si după cum se intenționa initial… Ar fi normal ca riscurile si sacrificiul pe care si le-a asumat scriitorul Salman Rushdie sa fie recompensate cumva, sa i se acorde o răsplată, protecție, recunoștința… Sa poată calatori gratis cu orice companie aeriana la clasa business (de ex), pe viată. Sau să poată mânca gratis la orice restaurant de lux. Să intre liber la orice spectacol artistic sau sportiv din lume la loja oficiala. Dar premiul Nobel pentru literatură să-i fie acordat numai si numai când si dacă vor exista probe convingătoare că-l merită sub aspect artistic. Altminteri va fi un premiu acordat pur si simplu islamului, adevăratul juriu care a decis că da, romanele scriitorului sunt într-adevăr tulburătoare, emoționante. Până la cer.

    Apreciază

 14. Pentru ca l-am pomenit in știrea despre Salman si pe Salam al nostru, as aduce in atenție ca si acest episod are o continuare: Reputatul tziganolg Gelu de Duminică încearcă să-l albească pe Florin (pe dl. Florin ci pe Florin de Salam). Zici ca-i un fel de reincarnare a lui Vivaldi. Hai bre (bro) ne-a Gelule mai ușor cu suspinul.

  Apreciază

  • Stil said

   Oricine ar fi o televiziune care se respecta nu da o știre neverificată și rasverificata mai ales că în cazul morții unui om familia poate anunța tragicul eveniment nu anunți așa de tâmpit și imbecil fără să întrebi familia că omul a murit.

   Apreciază

 15. Ah, am impresia că iepurele mi-a speriat porumbeii. I hate Mondays. 😦

  Apreciază

  • Stil said

   Inclin sa cred că iepurele fu mâncat de 🦊 vulpea cea șireată aici pe pământ și viețuiește bine mersi pe Marte intr-un OZN în compania unor entități simpatice care îl răsfață și dezmiardă cum doar ele știu să o facă.

   Apreciază

 16. Radu Humor said

  Comentariu off topic mutat AICI

  Apreciază

 17. Ce dracu de balmajeala faci bha Goie? Amesteci extraterestrii cu scriitorul injunghiat si cu Salam, ca mai apoi sa vorbesti de Simona. Si mai ai pretentii sa se ramina in topic.

  Apreciază

 18. Reacțiile explicite si implicite ale unor parti din public precum si lipsa de reacție a altor părți din publicul format exclusiv din prea-cinstitul cititor citit si unic al Arcei lui Goe, si cand zic „prea” mă refer la excesul si redundanțele benefice in context (…), denotă un deficit de transparență in privința conexiunilor atât intre parte si întreg, cât si între părțile dihotomiei prezentă sub umbrela OZN-ologiei naive, ceea ce este, cred, cauza principală a confuziei in care plutește acest topic, ca-ntr-un nimb. Constatarea vine însă foarte târziu, când oricum orice urmă de interes potențial este pierdută-n zarea depărtării, dincolo de orizontul evenimentelor. Prin urmare orice tentativa de a face acum corecții clarificatoare in legătură cu unitatea semantica a părților este desigur tardivă. Dar as menționa totuși, in contextul integrativ al acestui nevinovat intermezzo in raport cu sfinxo-babologia luciferică ce stă să se prăvală… in noi si noi episoade, că relația dintre satanismul versetelor si cel al extratereștrilor care ne bântuie este cvasi-incontestabilă si merită dezbatere (…). Si asta in afara de faptul că in topic sunt ilustrate prin liberă exprimare limitările libertății de exprimare care poate încuraja deopotrivă propagarea unor imbecilități cvasi-benigne si/sau a unor sentimente toxice capabile sa genereze violență, degringoladă, confuzii, etc… despre asta încercarăm fără vreun succes să vorbim. Măcar vorbirăm despre altceva. Liber. Tot e ceva. 🙂 Si-altădată, si-altădată o s-o facem si mai si mai lată. 🙂

  Apreciază

 19. Don Calogero Vizzini said

  Atenție, toată lumea: am găsit THE ULTIMATE PROOF CARE DEMONSTREAZĂ CĂ „GOE” E DANIEL ONACA DIN SUEDIA!

  Înainte, însă, să recapitulăm, f. pe scurt, argumentele (coincidențele CERTE) enumerate anterior: băsescopat cu spume; reșițean de origine; rezident într-o țară nordică („å”-ul); fan Pleșu, Cărtărescu, Tăpălagă, din care citează; înjurător de Dorin Tudoran; poet amator (în toate sensurile); pasionat de haiku-uri.

  Acum: țineam minte vag că, acum câteva luni, ÎNAINTE de a-l identifica pe „Goe” cu Daniel Onaca, constatasem cumva câtă dreptate am avut cu ani în urmă, când mi-am exprimat bănuiala că trăiește în Scandinavia, fiindcă am dedus recent (uitasem în ce fel) că e chiar din Suedia.

  And sure enough, ieri, făcând un efort de memorie, mi-am amintit în ce-a constat deducția/constatarea de acum câteva luni, conform căreia „Goe” trăiește, CU CERTITUDINE, în Suedia. Nimic mai simplu: pe 29 martie anul curent, d-na Stely a postat, pe acest blog, sub articolul „Basarabia”, publicat pe 27 martie, un extras din articolul meu „Alături de Vladimir Putin sau Dreptul Rusiei la o doctrină Monroe”, apoi și link-ul cu el, cu observația: „Aici il gasiti (daca doriti) pe individul raduprajan, in toata splendoarea lui”.

  Mesaj la care „Goe” a răspuns: „Radu Pârjan (alias Iepurele de Martie) este o curiozitate zoologică chiar mai exotică decât vrăbiuța Spererlig. Este de-a dreptul uluitor ca asemenea personaje exista aievea. Pe lângă ăsta până si Iosif pare om cu scaun la cap.” – semn CLAR că a citit articolul către care trimitea link-ul postat de d-na Stely (dând click pe el) și l-a comentat succint.

  Or, în acea zi, după cum am remarcat chiar atunci (și din nou ieri, căutând la statisticile și vizualizările de pe blogul meu), am avut 4 vizitatori și 10 vizualizări. Din aceste vizualizări, una a fost din Italia (în mod sigur, la postul cu video-urile în care Arnoldo Foa, fost director al RAI, demonstrează că vinovați de războiul din Ucraina sunt americanii), o altă vizualizare a fost din România, iar 8 din Suedia. E sigur, deci, că, din totalul de 4 vizitatori, unul a fost din România, unul din Italia și DOI DIN SUEDIA!

  Pe de altă parte, articolul „Alături de Vladimir Putin” a fost vizualizat în acea zi de numai două ori, de ambele dăți de pe… „Arca lui Goe” (asta se vede în categoria „Referenți”). Deci: DOI VIZITATORI DIN SUEDIA, CARE AU DAT CLICK, FIECARE, PE LINK-UL POSTAT DE D-NA STELY! Evident, cei doi coproprietari ai „Arcei lui Goe”: „Goe” însuși și partenerul său de blog (și de viață? 😉 ), care, conform propriilor mărturisiri, s-ar afla în spatele „Arcei” (și, poate, al lui „Goe” personal? 🙂 ).

  Să adăugăm și că, ieri, după ce am postat aici link-ul către ultimul meu articol, „Să ne luăm țara înapoi”, am avut nu mai puțin de 21 de vizualizări DIN SUEDIA!

  NICI O ÎNDOIALĂ NU MAI ESTE, DECI, PERMISĂ: „GOE” TRĂIEȘTE ÎN SUEDIA!

  Acum: e posibil să existe, în această țară, DOI băsescopați reșițeni, fugiți din calea comunismului, cu toate preferințele politico-literare enumerate mai sus? Categoric, NU!

  De altfel, tentativele repetate și naive ale lui „Goe” de a ne face să credem că locuiește nu în Suedia, ci în Norvegia, nu fac decât să confirme că e Daniel Onaca. Pt. că numai cine A FOST PRINS minte atât de sfruntat, pentru a îndrepta bănuielile în altă direcție.

  P. S.: D-le Onaca, vă rog să nu dați din nou dovadă de lașitate, mutând acest comentariu la „Groapa de gunoi”, sub pretexul că ar fi off-topic! Nu i-ați scris dvs. chiar aici lui Neamțu Țiganu că, la acest articol, toate off-topicurile sunt permise?

  P. P. S.: Evident, chestia cu comando-ul de patrioți, care te va găsi în „fermecătorul sătuc de pe valea Nissanei” sau la Malmoe și te va executa, era o glumă. Asta ca să stai matale liniștit, să nu-ți „cauzeze”, deși, în calitatea ta de gunoi băsescopat, nu meriți asemenea scrupule.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: