(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Groapa de gunoi

z-Arca trolilor – Mesaje off-topic si alte abuzuri

Aceasta zonă din cala Arcei lui Goe este destinată păstrării mesajelor off-topic, zgomotelor, clișeelor si altor felurite aberații, propuse abuziv ca comentarii, de către troli, demenți si alte categorii de nefericiți aduși de vânturi, pe puntea Arcei lui Goe. Oricine dorește în mod expres, să citească mesajele transferate aici, este liber să o facă pe propria răspundere si este liber să comenteze si interacționeze cu autorii mesajelor originale, în subsolul acestei pagini.

* * *

0001. on septembrie 29, 2021 at 9:43 pm https://arcaluigoe.wordpress.com/2021/09/30/tiganul-djokovic-ii/#comment-138627
De la 1 octombrie vor fi disponibile oficial 5 terapii pentru Covid – se va renunța la vaccin în UE !!

Vești bune fraților. DISTRIBUIȚI LA TOȚI cei care nu vor să fie „vaccinați”.
Toate vaccinurile nu vor mai fi justificate începând cu 20/10/2021: informații verificate. Uniunea Europeană a aprobat (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 terapii care vor fi disponibile în toate spitalele din statele membre pentru a trata Covid. Aceste terapii sunt aprobate prin decret al Consiliului European (Parlamentul European) și vor fi în vigoare începând cu 01/10, deci vor fi distribuite puțin câte puțin în jurul datei de 20/10. Vaccinurile au fost aprobate în „formă experimentală provizorie”, cu toate acestea, întrucât prin decret va exista prescrierea obligatorie a acestor 5 medicamente noi, utilizarea vaccinului va fi oprită. Prin urmare, înțelegem de ce toate statele au spus „între septembrie, este necesar ca …”. Știau deja totul. Trebuie sa ai rabdare. Nu acceptați niciun șantaj. Fii răbdător. Acum că ivermectina a fost re-autorizată, nu mai este nevoie de un vaccin. Sunt vești excelente..

Institutul Pasteur recunoaște eficacitatea Ivermectinei. La unii oameni, o singură ingestie ar putea eradica tot materialul genetic al SARS covid-19.

Vești bune: ivermectina este acum recunoscută științific ca un medicament eficient pentru profilaxia și tratamentul covid-19 de către cercetătorii de la Institutul Pasteur din Franța. Rezultatele studiului lor au fost publicate în revista EMBO Molecular Medicine pe 12 iulie 2021, deci sunt recente. O analiză a rezultatelor altor cercetări publicate în American Journal of Therapeutics solicită cu tărie, cu dovezi justificative, să înlocuiască liniile directoare ale agenției de sănătate și să includă ivermectina ca standard de îngrijire. Guvernul lui Macron știa asta …

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299

Fă bine și nu ezita să îi încurajezi pe cei care nu vor să fie vaccinați

* * *

0002. https://arcaluigoe.wordpress.com/2021/09/30/tiganul-djokovic-ii/#comment-138652

Dr. Vladimir Zelenko avertizează împotriva unui genocid planetar: Este un război împotriva lui Dumnezeu!

Dr. Vladimir Zelenko avertizează împotriva unui genocid planetar: Este un război împotriva lui Dumnezeu!
Dr. Vladimir Zelenko este medic de familie agreat de Consiliul de Administrație de peste 20 de ani. A fost descris de către pacienții săi ca membru al familiei a mii de familii și este un medic consilier pentru Corpul Ambulanțelor Voluntare la Kiryas Joel din New York.
Dr. Zelenko a elaborat cunoscutul protocol Zelenko care a salvat nenumărate vieți în lumea întreagă.
– Bine ați venit, Dr. Zelenko. Mulțumesc că ne sunteți alături. Aș dori să comentați subiectul nostru.
Dr. Vladimir Zelenko: Vă voi împărtăși pe scurt experiența mea. Echipa mea a tratat în mod direct 6000 de pacienți. Am format sute de medici care acum își formează studenții. Și, ca grup, am tratat milioane de pacienți, cu succes. Președintele Trump a fost pacientul meu, Rudy Giuliani a fost pacientul meu, Rabi Haim Kanievsky a fost pacientul meu, Rabi Litzman, ministrul vostru, al sănătății, din Israel anul trecut a fost pacientul meu. Vă spun doar ce persoane m-au contactat pentru tratamente, printre care și președintele Bolsonaro din Brazilia.
Acum, experiența mea mi-a dat o perspectivă unică în abordarea Covid 19, care îi ține pe oameni departe de spital.
În ceea ce privește copiii, singurul motiv pentru care ați vrea să-i tratați este dacă credeți în jertfirea copiilor… Dacă vreți să faceți experiențe pe copii ca pe carbon, este un foarte bun motiv să le faceți o injecție. Altfel nu este necesar. Vă voi explica.
De fiecare data când evaluați un tratament, trebuie să-l examinați sub trei unghiuri: 1. Este sigur? 2. Funcționează? 3. Aveți nevoie de el? Nu trebuie să-l utilizați numai pentru că aveți capacitatea, trebuie să fie o necesitate medicală, trebuie să aveți nevoie!
Uitați-vă la CDC, la statisticile pentru copiii sub 18 ani care sunt sănătoși, indicele de supraviețuire este de 99, 998% – indicele de supraviețuire fără tratament. Așa cum a spus Dr. Yeadon, virusul gripei este mai periculos pentru copii decât Covid-19. Și el a făcut o estimare că vreo sută de copii la un milion ar putea muri din cauza vaccinării. Cred că numărul ar putea fi mult mai ridicat și am să vă explic și de ce.
Dacă aveți un grup demografic care nu are niciun risc de a muri de o boală, de ce l-ați injecta cu o otravă mortală?
Hai să vedem dacă funcționează. Sunt doua țări din lume care au cel mai mare număr de cetățeni vaccinați: Israel, cu un indice de vaccinare ridicat, de 85%, și o națiune de pe o insulă din oceanul Indian, Seychelles, unde sunt peste 80% de persoane vaccinate. Cele două țări cunosc o epidemie cu varianta Delta. Vă rog, lăsați-mă să vă pun o întrebare: dacă ați vaccinat majoritatea populației dumneavoastră, de ce mai aveți încă epidemie? Asta este numărul unu și, numărul doi: de ce să mai faceți a treia doza cu același lucru care nu a mers primele două dăți? Asta ca să știm dacă funcționează sau nu.
Hai sa vorbim despre siguranță. Iată adevărata problemă! Sunt trei nivele de siguranță sau de decese, pe carte trebuie sa le vedem. Unul este acut, altul sub-acut și pe termen lung..
I) Acut, aș defini din momentul injecției până la trei luni. Riscul nr. 1 al injecției este formarea de cheaguri de sânge, așa cum a spus Yeadon și conform institutului Salk, de altfel. Apropo! Tot ceea ce spun este susținut de documente, așa că vă rog să nu mă credeți pe cuvânt, faceți propria voastră cercetare. Pot să vă furnizez dovezi la tot ceea ce spun. Conform Institutului Salk, când o persoana primește o injecție cu așa ceva, corpul devine o uzină producătoare de proteine Spike, producând trilioane de proteine Spike care migrează spre endoteliu ce căptușește interiorul vaselor sanguine. Și sunt, în mod esențial, mici spini în interiorul sistemului vostru vascular. Cum celulele sangvine circulă printre ele, se deteriorează și astfel cauzează cheaguri de sânge. Dacă acestea ajung la inimă, apare o criză cardiacă; dacă se întâmplă în creier, se produce un AVC. Deci, prima cauză de decese pe termen scurt este formarea de cheaguri de sânge. Și cele mai multe se petrec în primele 3-4 zile. 40% se întâmplă în primele trei zile după injectarea acestei otrăvi mortale.
Acuma, cealaltă problemă este că provoacă o miocardită ușoară sau o inflamare a inimii copiilor, sau a tinerilor adulți.
Și a treia problemă, cea mai îngrijorătoare, este, potrivit unui articol din New England Journal of Medicine, conform datelor lor preliminare, rata de avorturi spontane în primul trimestru, la femeile care se injectează în timpul primului trimestru de sarcină, crește de la 10% la 80%. Vreau sa înțelegeți ce tocmai v-am spus: rata de avorturi spontane în primul trimestru la femeile gravide când sunt vaccinate crește cu un factor de 8! Sunt date preliminare și pot să se schimbe în timp, dar vă spun numai situația de astăzi. Aceasta este cea mai mică problemă.
II) Cea de-a doua problemă este moartea sub-acută, care este următoarea. Studiile, care au fost făcute pe animalele injectate cu aceste vaccinuri, au arătat ca toate animalele au reacționat bine prin generarea de anticorpi. Când au fost atacate de virusul împotriva căruia au fost imunizate, un mare procent din ele au murit. Și, când s-a investigat, s-a descoperit că sistemul lor imunitar le-a omorât. Asta se numește cam așa: “amplificare dependentă de anticorpi” (ADE : Antibody-Dependent Enhancement) sau amorsaj patogen sau amplificare paradoxală a sistemului imunitar. Dar e un fapt că multe din aceste animale au murit. Poți contrazice susținând că poate oamenii sunt diferiți de aceste animale. Răspunsul meu este: poate! Totuși, aceste studii nu au fost făcute! Voi sunteți cei pe care se fac studiile în acest moment! Directorul de la Pfizer a spus: “Israelul este cel mai mare laborator al lumii“. Și, deci, aceste studii, pe termen lung pot exclude ….
Doctorul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină pentru descoperirea HIV, a spus că este cel mai mare risc pentru umanitate și cel mai mare risc de genocid din istoria omenirii. Și, deci, riscul unei reacții ADE la oameni, care se produce mai târziu, nu este exclus.
Întrebarea mea este următoarea: de ce aș vaccina pe cineva cu o substanță potențial distrugătoare și mortală, fără să exclud mai întâi acest risc?
III ) Și, al treilea element, consecințele pe termen lung. Sunt dovezi incontestabile că aceasta afectează fertilitatea, perturbă funcția ovarelor, reduce nr. de spermatozoizi. Numarul 1.
Numarul 2, crește cu certitudine numărul de boli autoimune. Cine știe, de-a lungul timpului, cum aceasta va reduce durata de viață. Și, săptămâna trecută, a fost publicat un articol care arată că aceasta crește riscul de cancer.
Deci, din orice unghi ai privi, fie în context acut, în care provoacă cheaguri de sânge, inflamația inimii și avorturi spontane la jumătatea sarcinii, fie în context sub-acut, în care poate antrena o reacție imunitară patologică dezastruoasă, fie pe termen lung, când provoacă o creștere a bolilor autoimune, cancer și infertilitate. Este foarte îngrijorător!
De fapt, voi spune așa: din punctul meu de vedere, guvernul israelian este o încarnare a lui Josef Mengele. Au permis, au angajat experimentarea umană a propriului popor! (…)
Primesc zilnic amenințări cu moartea, îmi risc viața, cariera, finanțele, reputația, aproape și familia, totul, doar pentru că stau aici și vă spun aceste lucruri!
Pe scurt, voi rezuma, acest vaccin nu e necesar și nimeni nu are nevoie de el. Copiii, deja am spus, au 99, 998% șanse să se însănătoșească. Tinerii adulți, între 18 și 45 de ani au 99, 95% șanse să se însănătoșească. Asta conform CDC, același concept.
O persoană care deja a avut Covid-19, și care are anticorpi naturali rezultați, are o imunitate naturală care este de un miliard de ori mai eficientă decât imunitatea artificială indusă de vaccin. Atunci, de ce să vaccinezi pe cineva cu o otravă mortală, care face anticorpi inferiori sau periculoși, când are deja anticorpi sănătoși?
Și pe urmă, dacă va uitați la populația cu un risc crescut, care are un indice de mortalitate de 7, 5%… Deci, datele mele, care au fost primele în lume, pe care le-am publicat într-un jurnal evaluat de medici, și care au devenit baza a mai bine de 200 alte studii, care au coroborat cu observațiile mele, arată că dacă-i tratați pe oameni din timp, reduceți mortalitatea cu 85%. Deci, la 600 000 americani, am fi putut preveni ca 510 000 să meargă la spital și să moară. I-am prezentat această informație lui Bibi Netanyahu în mod direct, i-am dat-o în mâini când se ducea în Australia, în aprilie 2020. Și am informat fiecare membru al Ministerului vostru, al Sănătății.
Deci, va întreb: dacă pot să reduc rata mortalității de la 7, 5% la mai putin de 0, 5% la persoanele cu risc crescut, de ce să folosesc o otravă mortală care nu funcționează și care are efecte secundare teribile și oribile?
Vă propun un alt exercițiu de gândire. Dacă ar fi ca toată planeta să facă Covid-19 și să nu fie tratată, indicele de mortalitate mondial ar fi inferior la 0,5 %. Nu este ceea ce preconizez eu. Sunt mulți oameni, asta înseamnă că ar muri 35 de milioane. Totuși, dacă urmăm sfaturile unor “lideri mondiali” precum Bill Gates, care a spus anul trecut că 7 miliarde de persoane trebuie să fie vaccinate, indicele de mortalitate ar fi peste de 2 miliarde de persoane.
Deci, treziți-vă! Este al treilea război mondial, este un nivel de răutate și rea intenție pe care nu l-am mai văzut probabil în istoria omenirii..
Sunt împotriva sacrificării copiilor, sunt împotriva ideii de a avea un alt Zeroah. Si cred că, într-adevăr, Dumnezeu vrea să încerce pe fiecare. Și iată testul: vă veți închina Mie? Veți cere protecția Mea? Frica voastră vă va conduce la Mine și îmi veți cere ajutorul? Sau veți alerga la alte „Zeroah”, ale vaccinului, ale guvernelor voastre, ale despoților și tiranilor, ale sociopaților, ale dumnezeilor aspiranți. Nu e nimic nou sub soare. Aceștia nu sunt diferiți de faraoni, se cred dumnezei. Iar voi veți închina lor! Dacă vă veți prosterna înaintea lor, OK, să vă protejeze ei atunci! Să vedem cum se va termina!
Am văzut cum frica îi împinge pe oameni să facă lucruri complet iraționale, care nu au sens, să își sacrifice propriii copii. Și da, Ministerul Sănătății voastre vă minte, statisticile voastre sunt eronate. Dacă vreți ceva real, este un site care se numește worldometers.info. Duceți-vă la Israel și puteți vedea că de pe 20 dec. începe un vârf mare pe curba morților în Israel. Știți ce s-a întâmplat pe 20 dec. în Israel? A început vaccinarea națională. Și aceste cifre sunt raportate de guvernul israelian! Sunt prea proști ca să le ascundă.
Nu există absolut nicio justificare pentru a utiliza această otravă mortală, decât dacă vrei să sacrifici ființe omenești. Cred că am terminat.
– După tot ce ați spus, nu cred ca ați terminat. Apreciem timpul și efortul dvs., modul de expunere foarte clar. Vă suntem recunoscători.
– Aveți întrebări?
– Multe întrebări. Dar, pentru a rezuma: 2 miliarde ar muri dacă 7 miliarde ar folosi injecția, după cum a spus d-l. Doctor. E exact?
– Nu, nu după cum am spus eu, ci după cum spun experții mondiali. Vedeți ce spune dr. Malone, care a inventat tehnologia mARN, care are brevetul original pentru vaccin. El spune să nu fie folosit. Guvernele vă mint. Efectele secundare sunt oribile. Dr. K. Hill din Irlanda a declarat că ea crede că de-acum în doi ani, 90% din persoanele vaccinate vor muri. Când dr. Michael Yeadon – sper că va putea să confirme, sper că este încă aici – când i s-a pus aceasta întrebare, a spus ca nu ar merge chiar până acolo. Deci, nu știu încă, poate nu chiar 90%. Care este procentul? Și poate nu va fi în doi ani, ci poate în trei. Și dr. Luc Montagnier, care este laureatul premiului Nobel pentru descoperirea HIV, spune că este cel mai mare risc de genocid din istoria omenirii.
– Deci, o clipă, dacă (…) luăm ca procente din 3 milioane [de vaccinați cu Pfizer], ar însemna sa avem 500 000, 800 000?
– De-a lungul timpului!
– Dr. Zelenko, ați menționat studii care, desigur, au venit, și care [arată că vaccinul] este cu siguranță o cauză pentru probleme de fertilitate, a nr. de spermatozoizi și, recent, un studiu despre cancer care spune că acesta cauzează cancerul. Guvernul va arăta aceste [studii]? De ce le țin ascunse? Vedem tot timpul tot felul de studii: nu e nicio problemă de fertilitate! Nicio problema cu nr. de spermatozoizi! Cancer, la fel! Tot ceea ce ați spus este contrazis nu doar de către guverne, ci de cea mai mare parte a industriei medicale, care ne spune că toate aceste studii care ne spun că vaccinarea este periculoasă sunt toate inventate, sunt toate false și nebunești.
– Pot să răspund acuma, da?
– Da!
– Pentru persoanele pe care le-ați menționat, dacă ați aduna câți pacienți au tratat de Covid 19 în total, ar da zero! Iar eu am tratat peste 6000 pacienți. Deci, trebuie să știți cu cine vorbiți. Eu n-am nimic de câștigat aici decât să-mi pierd viața.
Am să vă spun următoarele: da, este un efort foarte bine coordonat pentru a suprima informațiile care ar putea salva vieți, medicamentele precum hidroxiclorochina și ivermectina – care sunt medicamentele cele mai sigure din istoria medicinei-, care au fost suprimate și nu puteți nici măcar să le obțineți în Israel. Medicii care îndrăznesc să spună ceva care contravine narativei oficiale au fost cenzurați, inclusiv experții mondiali precum dr. Malone, de exemplu, care a pus la punct vaccinul ARNm și care a zis ceva împotriva narativei, a fost scos afară de pe toate platformele media. Puteți să-mi spuneți de ce? Și puteți să-mi spuneți de ce sunt suprimate informațiile despre efectele secundare ale acestei injecții otrăvitoare mortale? Și apoi, de ce există această constrângere incredibilă, această presiune psihologică? Iar acum utilizează forța pentru a spune oamenilor să se vaccineze! Voi ar trebui să răspundeți la aceste întrebări, nu eu! Este un efort coordonat aici, și Israelul deschide calea!
– Absolut, diversele date din SUA nu arată cu adevărat cifrele pe care ni le comunicați.
– De acord, voi ați început. Datele lor arata astăzi 11 000 morți și 450 000 efecte adverse. Mai întâi: asta nu este suficient? Care este pragul vostru pentru morți?
– Niciunul.
– Ai lor admit deja unul. La CDC este un lansator de alertă care a spus recent că nu sunt 11 000 de morți, ci 45 000. Asta nu e suficient? Și mai este un studiu de la Harvard din 2009, care a spus că doar 1% din efectele adverse reale sunt raportate. Acum, pot să consider că erupțiile cutanate sunt raportate cu un indice mai mic decât decesele. Deci, pentru beneficiul îndoielii, să spunem ca 20% din decese sunt semnalate, și sunt foarte generos. Deci, dacă luați cele 45 000 ale lansatorului de alertă, sau chiar dacă luați 11 000, așa cum admit ei, cifra este de 50 000 sau de 200 000, aveți de ales.
Și mai sunt alte două probleme cu aceste date!
Am colegi care au pierdut pacienți după vaccin, încearcă să raporteze aceasta și sistemul le respinge rapoartele fără motiv! A doua problemă, și am dovezi și pentru asta: rapoartele pe care le-au depus sunt acum „curățate” din sistem, și nu le mai puteți găsi! De fapt asta nu este o teorie a conspirației, este o conspirație, nu o teorie. Dacă v-aș fi spus acum 18 luni că Covid-19 este o armă biologică, ați fi spus că sunt un teoretician al conspirației. Știți, Noe din Biblie, era un teoretician al conspirației până a început să plouă. Deci, acum, dacă vă spun că este o armă biologică artificială, este o conspirație, dar nu o teorie. Toată lumea e de acord că aceasta a fost creată artificial.
Și chiar știu, știu exact când a fost făcută și numerele de brevet care sunt asociate modificărilor. În 1999, Dr. Ralph Barrett de la Universitatea Carolina de Nord a modificat un coronavirus de liliac și o proteină de suprafață pentru a infecta ființele umane. Apoi această cercetare a devenit ilegală în America. A fost trimisă pe banii contribuabililor americani de către Fauci la Wuhan unde această cercetare a continuat până au găsit o modalitate de a modifica acest virus, pentru a-l face extrem de distructiv pentru plămânii oamenilor și să cauzeze cheaguri de sânge. Deci, au luat un virus natural și au făcut încetul cu încetul două schimbări de-a lungul timpului. Le-a trebuit 20-22 de ani pentru a-l modifica să devină infecțios pentru oameni și apoi, odată ce infectează oamenii, să le distrugă țesuturile.
Nimeni nu spune că sunt un teoretician al conspirației. Oamenii spun că este o conspirație. Este o conspirație pentru a comite un genocid. E atât de dificil pentru evrei să creadă că ar putea exista un grup de persoane gata să distrugă?
Este un război împotriva lui Dumnezeu!
Sunt două feluri de a vedea viața: fie priviți ființa umană creată după chipul lui Dumnezeu, și dacă sunteți făcuți după chipul lui Dumnezeu asta înseamnă că viața voastră este sacră. Dacă viața voastră este sacră, aveți drepturile omului. Și dacă aveți drepturile omului, nu este treaba voastră sau a mea să decidem câte persoane trebuie să fie pe planetă și câte trebuie să trăiască sau să moară. Corect?
Celălalt sistem, să-l numim sistemul eugenist al lui Darwin, dar în realitate vine de la Cain, este sistemul care spune, în mare, cine este în vârful ierarhiei dominante a vieții? Cei care au cel mai mare avantaj de a supraviețui, ceea ce inevitabil duce la trei categorii de persoane: Ubermensch [Supraomul], Mensch [o persoană integrală și onorabilă] și Untermensch [Subomul]. Dacă aplicați asta acum 80 de ani, Ubermensch erau naziștii, care spuneau că sunt descendenți din dumnezei arieni, care în esență era prerogativa lor, dreptul lor de a decide cine să trăiască sau cine să moară. Apoi Menschen, care erau anglo-saxonii; europenii puteau să trăiască și să fie sclavi. Și Untermenschen: evreii, slavii, handicapații, țiganii, prizonierii politici, aceștia trebuiau să devină praf. Pare dintr-o poveste, numai că a omorât 200 milioane de persoane. Și acum este exact același lucru, cu excepția că nu este vorba de antisemitism. Pentru moment e complet diferit. Încă există un grup de persoane care au impresia că au evoluat la un nivel de conștiință mai ridicat și a căror nouă inteligență și nouă perspicacitate le permite să determine aceste lucruri. Nu cred că au evoluat, cred că au involuat ca păgânii. Cred că sunt mamzers [bastarzi], cum se numesc în Torah, și, apropos, nu e nicio diferența cu moloh.
– Înțeleg asta, dar noi, CDC însuși și, de asemenea, dl. Biden avem un program de vaccinare. Să spunem că sunt împotriva programului de vaccinare, dar știți, puteți să strigați aici, însă oamenii din America, cred că sunt 200 de milioane de persoane, au făcut vaccinul. Îmi pare rău, asta-i tot ce cer.
– Atunci lăsați-mă să vă vorbesc despre CDC. Președintele Trump a emis un decret în care se spunea că fiecare american ar trebui să aibă acces la hidroxiclorochină. Acest ordin a ajuns la Secretarul Sănătății și Serviciilor Sociale, Azar, și a ajuns până la urmă la CDC prin dr. Rick Bright. Și, ceea ce a făcut dr. Rick Bright, în loc să folosească dreptul și să încerce să facă o lege care ar fi dat accesul la acest medicament fiecărui om, de fapt fiecărui american și fiecărui om din lume – pentru că cea mai mare plângere pe care am primit-o din Israel a fost că CDC-ul vostru și FDA-ul vostru nu l-au aprobat. Pentru că mai ales guvernul israelian este o mare marionetă a tot ceea ce fac americanii. Deci, pentru că americanii nu erau gata să facă asta, nici Israelul nu era gata să o facă. Și atunci ce au făcut? Au creat o autorizație de utilizare restrânsă care restrângea și limita accesul numai la pacienții spitalizați, ceea ce are ca efect tăierea lui de la pacienții cu consultații externe, acasă. Aceasta a fost documentat de către Dr. Rick Bright însuși într-un documentar intitulat „Totally Under Control”. Nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele lui.
Și mai mult decât atât, au retras mai apoi și autorizația de utilizare în urgentă a hidroxiclorochinei, și au folosit studiul din Lancet care arată că hidroxiclorochina omoară oameni. Problema acestui studiu este că e vorba de o fraudă, și Lancet a trebuit să-l retragă pentru că era bazat pe date care nu există. Dar FDA și CDC au folosit acest studiu după ce a fost retras, pentru a revoca autorizația utilizării de urgență. Motivul este că dacă un medicament are o autorizație de folosire în urgență, celelalte medicamente n-o pot avea. Trei săptămâni mai târziu, Remdesivir, fabricat de Gilead Pharmaceuticals a primit o autorizație de folosire de urgență și un contract de 3 miliarde de dolari. Și Remdesivir n-a dovedit niciun beneficiu. A redus sejurul la spital cu 5 zile, dar fără beneficii de supraviețuire. Și costă 3200 $ pentru un pacient și e intravenos. Medicamentele pe care le foloseam costă 20 de cenți pilula, acasă, și a redus decesele și spitalizările cu 84%. Aceasta înseamnă că a redus partea de piață a Remdesivir-ului cu 84%. Deci CDC nu este o autoritate pentru mine. Știți, după NHI (Institutul Național de Sănătate), în acest moment nu vă puteți să trata de Covid- 19 decât în spital și dacă oxigenul din sânge este sub 92%. Astea sunt acuma sfaturile și recomandările unui guvern care vă vrea moartea.
După 18 luni și zeci de studii care au arătat că sunt 85 % în medie de beneficii pentru vindecare, evitând spitalizările și decesele, aveți o agenție guvernamentală care încă mai face recomandări proaste. Au pierdut toată credibilitatea. Da, guvernele noastre sunt corupte. Da, guvernele noastre complotează.
Știți că dacă eu aș organiza așa ceva, m-aș duce la un lider mondial, la Bibi (Netanyahu) sau Bennet și le-aș spune: „Ascultați, iată aici 500 milioane de dolari, îi vom pune într-un cont pe care nimeni nu îl poate urmări. Doar ascultați-ne. Dacă nu, vă vom omorî familia.”
– De acord.
– De fapt, (…) un singur evreu din 10 a părăsit Egiptul și a ajuns în Israel. Asta înseamnă că doar 10% din poporul nostru este capabil să facă trecerea psihologică de la sclavie la gândirea mântuitoare. Asta e problema!
Este un conflict între două sisteme care nu pot coexista: o conștiință centrată pe Dumnezeu și o conștiință centrată pe sine. Nimic nou sub soare. E același lucru. Doar că acum câmpul de bătălie este Covid-19.
– De acord. Mulțumesc mult, domnule doctor! Vreau să fac și un comentariu personal, pentru că am folosit protocolul dvs. Eu însumi am făcut Covid- 19 și am putut să obțin protocolul dvs. aici.
– Sunt fericit că sunteți mai bine. Sper ca toți ceilalți evreii să fie ca dvs.
– Ei bine, sunt în aceeași barcă. A funcționat în 4 zile. Vă mulțumesc d-le dr.!
– Pentru puțin! Atunci de ce toți ceilalți evrei nu pot?
– Este o experiență personală în ceea ce mă privește.
– Bineînțeles, dar nu este vorba de mine, e vorba de Kol Israel. De ce ceilalți evrei de pe tot pământul nu au același tratament?

* * *

0003. https://arcaluigoe.wordpress.com/2021/09/30/tiganul-djokovic-ii/#comment-138659 ShalOM, dragi mioritici simpatici, geniali, inteligenti si minunati, pe aceasta (b)Arca veche îmbarcati, testati, mascati, vaccinati, imunizati –
„Voi întări casa lui Iuda şi voi izbăvi casa lui Iosif; îi voi aduce înapoi, căci Mi-este milă de ei şi vor fi ca şi când niciodată nu i-aş fi lepădat, căci Eu sunt Domnul Dumnezeul lor şi-i voi asculta.
Efraim va fi ca un viteaz; inima lor se va bucura ca de vin; fiii lor vor vedea lucrul acesta şi se vor veseli, inima lor se va bucura în Domnul.
Le voi fluiera şi-i voi aduna, căci i-am răscumpărat, şi se vor înmulţi cum se înmulţeau odinioară.
Îi voi risipi printre popoare şi îşi vor aduce aminte de Mine în ţări depărtate; vor trăi împreună cu copiii lor şi se vor întoarce.Îi voi aduce înapoi din ţara Egiptului şi-i voi aduna din Asiria; îi voi aduce în ţara Galaadului şi în Liban şi nu le va ajunge locul.
Israel va trece prin strâmtorile mării, va lovi valurile mării şi toate adâncimile râului Nil se vor usca; mândria Asiriei va fi frântă şi toiagul de cârmuire al Egiptului va pieri..
Îi voi întări în Domnul şi vor umbla în Numele Lui”, zice Domnul.”
Fiti vesnic binecuvântati !

* * *

0004.

67 răspunsuri sa “Groapa de gunoi”

 1. Mesal off-topic transferat de AICI

  AdAmAmA789 0xyz said
  octombrie 2, 2021 la 8:55 pm e

  Apreciază

 2. Mesaj off-topic postat de catre trolul Radu Humor. Mesajul a fost transferat de AICI

  former military russian intelligence exposes the coronavirus hoax spune:
  5 OCTOMBRIE 2021 LA 16:17
  Ei bine , va invit sa accesati acest titlu (doar pe cei care sunteti in S.U.A ori cei care puteti accesa un server V.P.N de acolo si sunteti in Europa) . Nu stiu de ce ?????????????????????????????????????????????????????????????????? , americanii , au interzis tarilor din U.E , accesul la acest filmulet .
  Este essential sa aflam si parerea rusilor (specialistilor military adevarati) ,despre aceasta mascarada covrig . Cei care o sa reusiti sa accesati acest film , o sa va convingeti (inca o data ) de mascarada covrig .

  Am urmarit inceputul unui meci de box (din U.S.A) spune:
  5 OCTOMBRIE 2021 LA 16:18
  Boxerii , au fost invitati in fata publicului de catre commentator . La un moment dat , unul din boxeri ,pune mina pe microfon si incepe sa-l injure pe bideu (referitor la obligativitatea vaccinarii) ,transmitindu-I ca nu se va vaccina niciodata . Nu am mai auzit injuraturi mai spurcate . Auzind aceste lucruri , cele citeva mii de oameni (din sala) OVATIONAU STIND IN PICIOARE. Boxerul cu care trebuia sa lupte , a renuntat spunind : “nu mai am puterea sa ma lupt cu omul acesta “.
  La ora actuala , americanii si aliatii(populatia) , nu mai sunt dispusi sa lupte pt guverne care vor sa-I vaccineze . Din acest punct de vedere , aceste state AU O MARE PROBLEMA IN FATA CHINEI SI A RUSIEI .

  Apreciază

 3. Mesajul off topic a lui Radu Humor, mutat de AICI

  Se desfășoară o campanie de propagandă masivă împotriva celor care aleg să nu se vaccineze anti-COVID-19 cu vaccinurile experimentale cu ARN mesager.

  Presa corporatistă, marile companii tehnologice și guvernul nostru și-au unit puterile pentru a recompensa obediența și pentru a pune la stâlpul infamiei și marginaliza nesupunerea.

  Mantra lor afirmă că este vorba de o pandemie a nevaccinaților. Persoanele care aleg să nu se vaccineze sunt prezentate ca persoane lipsite de inteligență, egoiste și paranoice, care nu citesc prea mult și trăiesc într-un parc de rulote în Florida (sau Alabama, Texas… numiți dvs. statul).

  Niciodată nu a existat un asemenea efort de a amăgi, de a manipula prin frică și de a-i pedepsi pe oamenii care refuză să accepte un medicament experimental.

  Totuși, pe măsură ce trece timpul și se strâng mai multe informații despre virus și vaccin, nevaccinații par tot mai deștepți de la o zi la alta.

  S-a demonstrat astfel că vaccinații seinfectează și răspândesc virusul la fel ca nevaccinații.

  Continuă să curgă informații despre efectele adverse ale vaccinurilor, care fac riscurile de vaccinare prohibitive în timp ce pandemia dispare.

  Pe măsură ce riscurile de vaccinare ajung la cunoștința publicului, medicațiile orale sau intravenoase (flccc.net) devin mult mai atractive ca tratamente timpurii, în special deoarece vaccinații vor avea nevoie de o serie nesfârșită de rapeluri la fiecare șase luni.

  Să vorbim mai întâi despre nivelul de inteligență al nevaccinaților.

  Ezitarea la vaccinare ține de mulți factori, dar are prea puțin de a face cu educația sau cu inteligența.
  Carnegie Melon University a realizat unstudiu de evaluare a ezitării la vaccinare la toate nivelurile de educație. Conform studiului, știți care este nivelul de educație cu cea mai mare ezitare la vaccinare? Nivelul celor cu doctorate (Ph.D.)!

  Aceste titluri au fost acordate celor specizați în domeniile liberale. În mod evident, oamenii de știință capabili să citească datele și să evalueze riscurile sunt printre cel mai puțin susceptibili să se vaccineze.

  Afirmația potrivit căreia avem de-a face cu o pandemie a nevaccinaților este așadarîn mod evident falsă.

  Iată ce întrebare punea recent o asistentă medicală pensionară din California:

  „De ce cei protejați au nevoie să fie protejați prin obligarea neprotejaților de a utiliza protecția care nu i-a protejat pe protejați?”

  Dacă vaccinul nu împiedică infectarea, atunci vaccinații rămân supuși aceluiași risc și devine și mai improbabil ca nevaccinații să accepte un vaccin lipsit de eficiență.

  Eficiența vaccinului ARNm este foarterestrânsă și concentrată pe tulpina originală Alfa a COVID-19. Vizarea unui grup antigen este folositoare împotriva tulpinei originale Alfa, dar nu oferă protecție împotriva tulpinei Delta, și probabil nu va oferi protecție nici împotriva tulpinilor care vor apărea în viitor.

  De asemenea, se pare că eficiența vaccinurilor dispare după 4-6 luni, ceea ce aduce în discuție rapelurile la rapeluri.

  Mai mulți cercetători au subliniat că vaccinarea cu un vaccin ineficient, în condițiile unei pandemii, forțează virusul să caute scăpare prin mutații.

  Dacă rapelul nu este decât o repetare a aceluiași vaccin, este probabil că nu va ajuta împotriva noilor tulpini, ci va exercita o presiune evolutivă asupra virusului pentru a produce și mai multe tulpini și a ne expune la și mai multe efecte secundare.

  De ce atunci strategia rapelurilor în serie este aplicată peste tot în lume?

  Această vastă Fază 3 de experiment clinic al vaccinurilor ARNm la care sunt supuși americanii, în special prin frică, nu decurge bine. Este absolut clar pentru oricine apără sănătatea publică că programul de vaccinare trebuie oprit.

  Islanda a încetat total să mai vaccineze cu Moderna, ceea ce reprezintă un pas în direcția cea bună.
  Suedia, Danemarca și Finlanda au interzis vaccinarea cu Moderna la orice persoană cu vârsta sub 30 de ani.

  VAERS, sistemul american de declarare a efectelor adverse ale vaccinurilor, indica la începutul acestei săptămâni 16.000 de decese, 23.000 de invalidități, 10.000 de cazuri de miocardită, 87.000 de îngrijiri medicale de urgență, 75.000 de spitalizări și 775.000 de efecte adverse, în total.

  VAERS este binecunoscut pentru gradul de sub-raportare a evenimentelor situat între1 și 10%.

  Eudravigilance, sistemul similar de raportare european, asociază deja 26.000 de decese proximității imediate a administrării vaccinului.

  Date scurse din sistemul CMS (grafice ale sistemului de asigurare Medicare) arată aproape 50.000 de decese în sistemul Medicare, după vaccinare.

  Un program de monitorizare cu inteligență artificială, Project Salus, care supraveghează de asemenea grupul persoanelor din sistemul Medicare, arată că persoanele vaccinate se plâng de efecte adverse din ce în ce mai grave și mai numeroase de la o săptămână la alta, de tipul Creșterii Dependenței de Anticorpi.

  Acest fenomen apare atunci când anticorpii vaccinului accelerează în realitate infectarea.
  Creșterea Dependenței de Anticorpi a apărut deja la testele altor vaccinuri împotriva coronavirușilor la animale.

  CDC și FDA șterg aceste date, astfel că nimeni dintre cei care se vaccinează nu o poate face în urma unui consimțământ bine informat.

  Declarația de la Roma număra până la data de 14 octombrie peste 12.000 de semnături de medici și oameni de știință, care atestă că actualul mod de gestionare a pandemiei echivalează cu o crimă împotriva umanității, deoarece refuză cel mai bun tratament medical și continuă să pledeze în favoarea vaccinurilor nocive.

  Dovezile se află în fața americanilor (și a oamenilor de pretutindeni) pentru a pune capăt propagandei vaccinării și a psihozei măștii.

  Discursul fricii permanente colportat de presă se prăbușește. Norvegia, Suedia și Danemarca au pus capăt tuturor restricțiilor legate de COVID-19 și situația este mult mai bună decât în Statele Unite, Marea Britanie sau Israel, trei țări care continuă să vaccineze în timpul pandemiei.

  Mexicul, Guatemala, Indonezia, cvasi-totalitatea Africii și unele părți din India au rate mici de vaccinare și situația este mai bună decât în Statele Unite, lucru posibil prin gestionarea pandemiei cu ajutorul ivermectinei.

  Peste 500.000 de persoane au participat la manifestarea motocicliștilor Sturgis, în august, și nu s-a înregistrat o creștere a răspândirii COVID-19.

  Sezonul de fotbal a început în august și stadioanele din toată țara sunt pline cu peste 80.000 de persoane care strigă și urlă fără măști.

  Nu s-au înregistrat cazuri de supra-răspândire, însă elevii sunt obligați să poarte măști în clasă. Nu are nici un sens.

  Dacă vaccinul este atât de important, atunci de ce politicienii și imigranții care intră ilegal în țară nu sunt obligați să îl facă?

  În prezent, 13 state americane conduse de Democrați și cu o rată mare de vaccinareînregistrează cele mai înalte rate de infectare, în vreme ce statele Republicane o duc bine. Cum s-a ajuns aici?

  Ar trebui să fie clar că guvernul a folosit COVID pentru a crea o stare de frică permanentă, astfel încât să renunțăm la libertatea noastră.

  În această bătălie colosală între guvernul nostru și cei nevaccinați, sper ca suficient de mulți oameni să refuze să se supună, astfel încât să putem rămânem uniți și să oprim această nebunie. Știu că este o decizie foarte dificilă pentru mulți, atunci când există riscul de a-și pierde slujba.

  Celor vaccinați le spun să înceteze să se mai injecteze cu noi doze, deoarece în acest fel doar perpetuează riscul efectelor adverse și al unor noi tulpini.

  Dacă permitem guvernului să ia această decizie medicală pentru noi, atunci nu mai rămâne decât un pas mic până când guvernul va afirma că trebuie să ia și alte decizii medicale în locul nostru.

  De exemplu, că nici o persoană peste 75 de ani nu mai trebuie resuscitată; că nu sunt permiși mai mult de trei copii (sau doi, sau unul), cu sterilizarea obligatorie a femeilor; sau că refuzul conformării la decizia guvernului duce automat la pierderea asigurării de sănătate.

  Dorești să trăiești într-un astfel de stat totalitar? Dacă acum ești mândru că ești vaccinat și de partea guvernului, cum va fi la următoarea măsură guvernamentală obligatorie, atunci când te vei situa încealaltă tabără, forțat să accepți o decizie pe care nu o dorești. Cum te vei simți atunci?

  Este evident că guvernul (cu grupul Fauci), presa și Big Tech încearcă să ne dezbine și să ne confiște libertatea.

  Mă rog ca toți cei care își spun americani să se poată uni pentru a pune capăt tiraniei și a elibera America înainte de a fi prea târziu.

  Rezistați pașnic și nu vă supuneți!

  Apreciază

 4. Mesaj al troll-ului Radu Humor mutat de: AICI

  Radu Humor said
  noiembrie 2, 2021 la 8:13 pm e

  Să dea Dumnezeu să n-aveți nevoie de el :
  Pentru că unii trompeto-medici se plâng că nu există prospectul acestui antiviral, ActiveNews vă oferă prospectul în limba română al medicamentului Arbidol:

  Efect farmacologic

  Arbidol este un medicament antiviral, are capacitatea de a suprima virușii din grupurile A și B. Instrumentul are un efect imunostimulator ușor, reduce susceptibilitatea organismului la boli virale. După un curs de tratament, se reduce posibilitatea recurenței și a complicațiilor. Terapia cu acest medicament reduce durata bolii, accelerând recuperarea.

  Toxicitatea medicamentului este practic absentă.

  Farmacocinetica

  Medicamentul are o absorbție rapidă în tractul digestiv.

  Majoritatea medicamentului este metabolizat în ficat. O parte minoră este excretată prin rinichi. În prima zi, medicamentul este aproape complet eliminat din organism.

  Dozare de medicamente

  Medicamentul trebuie administrat oral înainte de mese.

  Doză unică pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani – 50 mg;
  De la 6 la 12 ani: 100 mg;
  De la vârsta de 12 ani și peste, precum și adulți, 2 comprimate (100 mg) sau 4 comprimate (50 mg).

  Recepție pentru profilaxia nespecifică

  În momentul contactului cu un pacient cu ARVI și alte boli virale similare, medicamentul trebuie luat în conformitate cu această schemă:

  copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani: o singură doză de 50 mg;
  6 până la 12 ani: 100 mg;
  adulți: 150-200 mg o dată pe zi.

  Cursul de prevenire este de 7-14 zile.

  În perioada bolilor sezoniere, precum și pentru a preveni complicațiile, medicamentul este administrat în același mod ca și pentru profilaxia nespecifică. Cursul terapiei este mărit la 21 de zile.

  Pentru a evita complicațiile după operație, agentul este prescris în aceleași doze ca pentru profilaxia nespecifică. Arbidol trebuie administrat cu 2-3 zile înainte și după operație, în decurs de 3-6 zile.

  Cum să luați Arbidol?

  Pentru boli precum ARVI, gripa, etc. fără complicații, medicamentul este recomandat în următoarele doze:

  copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani – 50 mg;
  de la 6 la 12 ani -100 mg;
  copii de la 12 ani și adulți – 200 mg.

  În timpul zilei există 4 recepții unice, nu mai mult de 5 zile.

  Pentru tratamentul ORVI, a gripei și a bolilor similare cu complicații, medicamentul trebuie luat în următoarele doze:

  copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani 50 mg;
  de la 6 la 12 ani la 100 mg;
  de la 12 ani și peste 200 mg.

  Tabletele sunt destinate să primească la fiecare 6 ore timp de 5-6 zile, apoi să reducă doza: până la 1 timp pe săptămână timp de 4-5 săptămâni.

  Pentru infecțiile respiratorii acute, copiii de la vârsta de 12 ani și adulții trebuie să ia 200 mg de Arbidol de 2 ori pe zi. Cursul de terapie este de 7-12 zile.

  Tratamentul complex al infecțiilor intestinale acute:

  copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani 50 mg;
  de la 6 la 12 ani la 100 mg;
  aproximativ 12 ani, de la 200 mg până la 4 ori pe zi.

  Cursul de terapie este de 5-7 zile.

  Indicații pentru utilizare

  Antiviralele pot fi administrate copiilor și adulților pentru tratamentul și prevenirea următoarelor afecțiuni:

  SARS, gripa A și B, infecții respiratorii;
  consolidarea sistemului imunitar;
  în tratamentul pneumoniei, bronșitei, cu recurența bolilor virale;
  ca profilaxie după procedurile chirurgicale de restabilire a sistemului imunitar;
  ca un medicament suplimentar în terapia complexă a infecțiilor intestinale.

  Contraindicații

  Nu desemnați copii sub 3 ani;

  Contraindicat în prezența reacțiilor alergice la componentele active ale medicamentului.

  Efecte secundare

  În cazuri rare, sunt posibile reacții alergice sub formă de erupții cutanate sau urticarie.

  Supradoză

  Supradozajul acestui medicament nu este fixat.

  Interacțiunea cu medicamentele

  Arbidol este permis să se ia în combinație cu alte mijloace. Nu sunt detectate manifestări negative.

  Perioada de gestație și alăptarea

  Au fost raportate informații despre efectele negative ale Arbidol în timpul sarcinii sau alăptării. Înainte de a începe consultarea, este necesar să se consulte un medic

  Compoziție, formă de eliberare, ambalare

  Arbidol este disponibil sub formă de comprimate filmate ușor cremă. Un comprimat conține 50 mg (Arbidol pentru copii) sau 100 mg din substanța activă: umifenovir.

  Componente suplimentare: amidon din cartofi, calciu, celuloză.

  Disponibil în cutii de carton de 10, 20.30 și 40 bucăți.

  Depozitare

  Arbidol trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat, la îndemâna copiilor. Permisiunea de a primi în termen de 2 ani de la data fabricării.

  Instrucțiuni speciale

  Medicamentul Arbidol nu are efect sedativ asupra activității sistemului nervos central. Poate fi aplicată pacienților a căror activitate este legată de conducere și alte mecanisme de mișcare.

  Nu se recomandă pentru copii sub 3 ani.

  Condiții de obținere din farmacie

  Medicamentul poate fi achiziționat fără prescripție medicală.

  Analogi ai medicamentului

  Următoarele medicamente ar trebui atribuite analogilor de Arbidol:

  Arbivir Health (disponibil sub formă de capsule și tablete, ingredientul activ umifenovir);
  Arbivir-Health Forte (agent antiviral, efectul medicamentului începe după 1-1,5 ore);
  Arbidol-Lance (este un agent antiviral și imunostimulator);
  Arbimaks (efectul terapeutic al administrării medicamentului începe după 1,5 ore. Nu este recomandat copiilor sub 6 ani);
  Arpeflu (aprobat pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării);
  Imustat (agent antiviral pentru utilizare sistemică. Permis pentru copii de la 2 ani).

  Recenzii și recomandări ale medicilor despre medicamentul Arbidol

  Arbidol se recomandă să se desfășoare în primele etape când boala nu este încă în desfășurare. Când se utilizează medicamentul la începutul răcirii, acesta ajută la umplerea alimentării lipsite de interferon, reducând astfel severitatea bolii și accelerează procesul de vindecare.

  Medicamentul nu poate fi administrat în doză dublă, dacă a fost ratată recepția anterioară, deoarece este posibil un impact negativ asupra sistemului nervos central și a sistemului cardiovascular.

  Arbidolul este permis pentru admitere în timpul sarcinii, dar în prezența gripei tip A. Acesta este cel mai periculos pentru făt, prin urmare, numirea lui Arbidol este recomandabilă.

  De asemenea, medicii nu vă recomandă să luați acest instrument în timpul alăptării. În cazurile în care consumul de droguri devine obligatoriu, atunci lactația trebuie oprită temporar.

  În general, recenziile medicilor despre medicamente pozitive.

  Sursa prospectului: ro.medicine-worlds.com

  Apreciază

  • @Radu Homor – Jigodia hilară zice: ” …În cazurile în care consumul de droguri devine obligatoriu, atunci lactația trebuie oprită temporar…. „… Domn doctor, si mai du-te băi si-n pizda mă-ti cu textele tale cu tot.

   Apreciază

 5. Trolul ordinar Radu Humor continuă să facă abuz de libertatea de a cotcodăci postând comentarii off topic, nesolicitate, ca parte a unei campanii de propagandă conspiraționistă cu care se îndeletnicește în scopul de a mai uita cât de cretin, prost si inutil este ca creatura. Asa își ostoiește d-lui aleanul de ființă profund ratată, poluând spatiile virtuale, abuziv si abundent cu reziduuri produse de ganglionii limfatici ai limbricilor de teapa sa. Am mutat aici alte trei mesajele cu care Radu Humor își îngrijește de mizera-i existentă. Să fie primit:

  Mesajul 1. Mutat de AICI
  Radu Humor said noiembrie 14, 2021 la 2:12 pm e

  Din fericire nu toți vaccinați :
  https://mariusmioc.wordpress.com/2021/09/13/ce-se-afla-in-singele-celor-vacsinati-atic0vid-dr-charles-hoffe-explica-aparitia-cheagurilor-de-singe-care-produc-leziuni-unele-microscopice-dar-in-numar-mare-si-debilitante-la-inima-plamini-cr/#comment-24645

  Mesajul 2. Mutat de AICI

  Radu Humor said noiembrie 14, 2021 la 2:30 pm e

  Ce contin A TREIA si A PATRA DOZA? Germenii REVOLUTIEI!

  La inceput ne-au spus ca ne inchid in case oleaca, pana trece pandemia. N-a fost oleaca, a fost mult mai multa vreme.

  A urmat o scurta pauza de oarecare libertate.

  Apoi ne-au spus ca iar ne inchid in case pana ce vor fabrica vaccinul.

  Dupa ce l-au fabricat, ne-au spus ca nu va fi obligatoriu iar daca ne vaccinam 70% dintre noi, va fi suficient pentru crearea imunitatii de turma. Si iar ne-au dat o pauza.

  In timpul asta, unele neamuri s-au vaccinat mai mult, altele mai putin, altele si mai putin. Pana a venit toamna lui 2021, cand din ce in ce mai multe state au inceput a vorbi despre vaccinarea obligatorie. Iar unele au trecut de la vorbe la fapte.

  Si brusc, nu mai este suficient procentul de 70%, ci se doreste si mai mult. Unde se vor opri? Care va fi procentul magic?

  In Gibraltar s-au vaccinat … 119% si tot nu-i bine, caci in aceasta toamna numarul de teste pozitive a tot crescut pana ce-au ajuns in zona rosie:

  E limpede deci ca 100% nu este suficient. Iar olandezii ofera o explicatie: scăderea eficacităţii vaccinurilor odată cu trecerea timpului. Solutia lor? Săptămâna viitoare va începe campania de administrare a celei de-a treia doze:

  Olanda reinstituie restricţii după înmulţirea cazurilor de COVID-19. O cauză ar fi diminuarea în timp a eficacităţii vaccinurilor. Prin urmare, săptămâna viitoare va începe campania de administrare a celei de-a treia doze

  Si nu sunt singurii. Ba mai rau, pana nu faci si doza trei, esti ca si nevaccinat, chiar daca te-ai lasat injectat deja de doua ori:

  Doza 3 pentru a beneficia de certificatul verde. Macron schimbă strategia de vaccinare în Franța

  Si, evident, va urma si doza a patra:

  Agenția Europeană a Medicamentului: A PATRA DOZA

  Si tot asa.

  Pana cand? Raspunsul la intrebarea asta pare a avea doar trei variante: pana le i-a dracu’ pe noroade sau pana ce ii ia dracu’ pe guvernanti sau pana ce ii ia dracu’ si pe unii si pe altii.

  Guvernantii merg pe prima varianta deoarece spera ca astfel se va gasi si pentru ei un os de ros, cazut de la masa stapanilor dupa Marea Resetare. Sau pentru ca n-au incotro, avand schelete in dulapuri. Sau doar pentru ca sunt niste idioti utili.

  In varianta a doua cred cei ce se iluzioneaza ca o revolutie ii va rasturna pe guvernanti si va fi bine pe Pamant.

  Eu insa consider ca va fi varianta a treia si mai consider ca este varianta pe care o doresc chiar papusarii cei mari din varful piramidei. De aceea am si pus titlul:

  Cu rare exceptii, sunt absolut sigur ca in fiecare neam se vor vaccina mai putini cu a treia doza decat au facut-o deja cu primele doua, iar cu a patra si mai putini decat cu a treia. Si astfel va mai ramane doar un nucleu dur de indivizi pro vaccin, minoritar dar galagios.

  Si nu doar ca se vor vaccina din ce in ce mai putini cu noile doze, dar ura ce va mocni in ei va creste din ce in ce mai mult, mai ales din cauza surubului care se va tot strange.

  Daca guvernantii s-ar fi limitat doar la o singura doza (doua in cazul Pfizer), poate ca prin propaganda si constrangere s-ar fi ajuns la procente foarte mari de vaccinati in aproape toate tarile de pe intreg Pamantul. Caci cei ce s-ar fi vaccinat azi, maine, poimaine, s-ar fi tot adaugat la numarul celor ce deja s-au vaccinat de la inceputul anului si pana ieri.

  Dar nu va fi deloc asa. Foarte curand primii vaccinati vor figura ca fiind nevaccinati. Unii vor inghiti galusca a treia, dar sigur nu toti. A patra galusca insa, greu va mai fi de inghitit.

  Din ce in ce mai multi vor realiza deci, ca traiesc un cosmar. Dupa ce s-au vaccinat ei si familia lor si copiii lor, trebuie sa o ia mereu de la inceput, fara a se intrevede vreun final. Si nu va fi doar atat. Pe masura ce trece timpul, in familia lor sau printre rudele, prietenii si cunoscutii lor vor tot vedea sau auzi de cazuri de vaccinati morti testati pozitiv Covid sau de morti la scurta vreme dupa injectare. Iar pe masura ce guvernantii si mass-media vor ascunde din ce in ce mai abitir astfel de cazuri, tocmai de aceea oamenii vor crede din ce in ce mai tare ca ele exista si ca sunt multe, pana intr-atat incat chiar si acolo cand nu e cazul tot vor zice ca este.

  E treaba simpla, de psihologia maselor. Se va ajunge curand in punctul dincolo de care, indiferent ce vor zice guvernantii si mass-media, din ce in ce mai putini vor crede. Cine a prins anii ’80, va intelege mai bine ce-am scris eu aici.

  Asadar, curand oala va fi sub foarte mare presiune. Ce-i va lipsi sa explodeze? CRIZA plus altele. Despre altele voi scrie intr-un viitor articol.

  Si va fi o criza cum nu a mai fost in istoria omenirii, declansata voit de catre stapanii mecanismelor:

  Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

  Au aparut semnele clare ca restrictiile Covid arunca SUA in foamete si uriase tulburari sociale. Noi stim insa ca tocmai de aceea papusarii le-au ordonat idiotilor utili din administratie implementarea acestor masuri: pentru a se ajunge la foamete si uriase tulburari, adica la REVOLUTIE

  Si astfel se va declansa revolutia.

  Intr-un alt viitor articol vor detalia si care este diferenta dintre revolutie si razmerita, pentru ca, din comentarii si e-mailuri am constatat ca unii frati n-o cunosc. Spun ei ca nu va avea loc o revolutie de succes, deoarece guvernantii au armate, jandarmi, politiii, servicii secrete.

  Pana la acel articol, cateva intrebari:

  Regele Frantei n-a avut?

  Tarul Rusiei n-a avut?

  Nicolae Ceausescu n-a avut?

  Si totusi…

  revolutia este o constructie extrem de complexa si intotdeauna este pregatita de papusari. Nu este o rascoala furata apoi de papusari, ci este o inginerie in care sunt folosite masele si care are rezultatul dorit. Ca altfel nu s-ar mai numi revolutie. Si ca sa poata folosi masele, intai le infurie impotriva unor tinte.

  Mesajul 3. Mutat de AICI
  Radu Humor said noiembrie 14, 2021 la 2:49 pm e

  În timpul interviului acordat lui Hunt, Gates a spus că ar trebui să existe o ‘nouă modalitate’ de a fabrica vaccinuri care să poată opri mai bine transmiterea unui virus. Acest lucru ar necesita, de asemenea, cercetare și dezvoltare la nivel mondial, a spus el.

  „Știți, nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Avem vaccinuri care te ajută la sănătate, dar care nu au redus decât puțin transmiterea”, a explicat el.

  „Avem nevoie de un nou mod de a prepara vaccinurile”.

  „ Așadar, din punct de vedere logic, legal, juridic, constitutional si cum mai vor ei, acum subiectul obligativitatii vaccinului este picat definitiv. Este inutil, ilogic, ilegal, neconstitutional etc…, pt ca atata timp cat este recunoscut oficial chiar si de catre marele guru al vaccinarii mondiale ca vaccinul nu opreste aproape deloc transmiterea, atunci „justificarea” care impunea obligativitatea spunand ca de aia trebuie sa te intepi tu obligatoriu, ca ma imbolnavesti pe mine, este lovita de nulitate.
  Pt ca virusul se transmite la fel de catre toti oamenii. Iar daca se mai emite inepta judecata ca „faci o forma mai usoara”, aia e strict FORMA MEA si numai a mea, cum o fac. Pe tine nu te mai priveste, nu te mai influenteaza cu nimic. Nu mori tu din cauza ca eu o sa fac o forma mai usoara (pt ca sunt imunizat natural) ca sa fiu realist.

  Forma in care eu fac boala nu te influenteaza pe tine cu nimic, tu nu mai ai treaba cu mine, nici eu cu tine, mai ales ca esti si vaccinat. Aleg sa nu ma risc in acea parte a efectelelor adverse majore si cu gramada dovedite, si sa ma „risc”-chipurile, aici, alegand sa trec prin forma dorita de mine, din motivele expuse in mesajul anterior, care tin de imunitatea naturala, celulara, limfocite T, nu bombardare de anticorpi provocati de spike, care zapacesc si dinamiteaza imunitatea naturala, blocheaza limfocitele T pt totdeauna, devenind dependent pe viata de vaxx.
  Tu vaccinatule nu mai ai nicio treaba cu mine, pt ca tu iei mereu de la un vaccinat boala ta.
  Dimpotriva, virusul blocandu-se de o imunitate naturala a unui nevaccinat, persista mai slabit si mai putin in societate… Oricum, datorita „interconectivitatii” dintre un vaccinat si un nevaccinat prezentate pana acum, care nu mai este de actualitate, ea fiind ilogica si inutila, datorita conectivitatii vaccinat-vaccinat care e una bolnava si care transmite permanent virusul, OBLIGATIVITATEA vaccinarii, cel putin ea!, va trebui sa cada absolut cu brio in secunda 2.
  In rest, sa faca cine-o vrea, daca vor toti!
  Insa obligativitatea a devenit o totala ineptie inutila, iar daca nu are de-a face cu stupizenia, atunci ea e de-a dreptul satanica, caci alt motiv nu mai exista.”

  Apreciază

 6. Trolul ordinar Iosif Greblea continuă să facă abuz de libertatea de a cotcodăci postând comentarii off topic, nesolicitate, ca parte a unei campanii de propagandă mistico-conspiraționistă cu care se îndeletnicește în scopul de a mai uita cât de cretin, prost si inutil este ca creatura. Asa își ostoiește d-lui aleanul de ființă profund ratată, poluând spatiile virtuale, abuziv si abundent cu reziduuri produse de ganglionii limfatici ai limbricilor de teapa sa. Am mutat aici inca un mesaj off topic cu care Radu Humor își îngrijește de mizera-i existentză. Să fie primit:

  Comentariu mutat de AICI

  AdAmAmA78901000112 0xyzw said noiembrie 26, 2021 la 3:10 pm e

  …aici si în vesnicie !
  …si la ce te mai ajuta ca stii ? ( 1 Ioan 5.19)
  Publicat pe noiembrie 26, 2021 de behaitul oilor si Glasul Pastorului
  Domnul Dumnezeu a ingaduit in Eden duhului numit Satan sa insele omenirea incipienta si sa performeze o modificare genetica ce a cauzat moartea fizica si pe care nomeni nu a mai putut sa o elimine din trupul material ,

  Pana in acea ZI pe Calvar, in care Marele nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos, Cel care a luat un chip de Om si S-a dat pe Sine ca jertfa pentru Rascumparare a trupului omenesc, a sfarsit lucrarea de salvare si a invins puterea mortii .

  Cuvantul vorbit al lui Dumnezeu ,scris in Cartea Sfanta Biblia si descoperit pe deplin in aceste vremuri pe care le traim astazi in forma numita Mesajul Orei ne-a invatat ca partea feminina a spiritului Adam a devenit Eva, adica Mama tuturor celor vii dupa ce Domnul Dumnezeu a facut separarea printr-o creatie secundara, aducand in existenta fizica femeia ca si trup material diferit de barbatul Adam, omul creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu insusi,

  Odata cu aceasta creatie secundara Insa, Dumnezeu a pus in Om si atributul de vointa libera, adica posibilitatea de a deosebi notiunile spirituale de bine si rau, de adevar si minciuna, notiuni care au putut sa fie exprimate numai prin cunoastere in domeniul material.

  Domeniul material inseamna virtutea, adica puterea Omului de a implini porunca lui Dumnezeu de

  Adam, omul creat material singur, adica Unic, a avut in el puterea Divina de a se inmulti prin cuvant, la fel cum Creatorul lui ” zice si se face, porunceste si ce porunceste , ia fiinta ” Acea virtute nu i-a fost luata nici dupa separarea fizica, fiindca avea viata in el .

  Adam a pierdut puterea de viata atunci cand a accepta propunerea de a trece peste interdictia impusa de Creator .Adamul devenit Eva a decis sa cunoasca taina deosebirii , adica cunostinta binelui si a raului, revelata de Potrivnicul lui Dumnezeu, o alta creatura spirituala, prin persoana unui animal numit Sarpele cel vechi Diavolul sau Satana .

  Din Biblie am invatat ca Planul lui Dumnezeu din vesnicie este sa locuiasca in trup material , ca Duhul Sau infinit sa se imparta , asa cum a dovedit El in ziua Cincizecimii ( Rusaliii) in oameni.

  Este scris in Biblie ca duhul Satan a avut in el pusa, de la creatie, dorinta, nelegiuirea de a fi ca DUMNEZEU, adica de a face pe cineva sa I se inchine, adica de a i se supune ca si Creatorului si astfel sa poata si el locui in oameni. Acest deziderat a fost implinit atunci cand Eva a acceptat propunerea impreunarii prin sex cu Sarpele cel vechi, apoi EA a impartasit acea experienta sexuala cu barbatul Adam, devenind astfel nu numai mama urmasilor lui Adam, cu si a tuturor celor vii adica si a unei rase hibride, modificate generic prin injectarea unei seminte de viata straina trupului uman original .

  De atunci incoace, omenirea traieste cunoasterea deosebirii evidence intre cei buni si cei rai, intre Samanta pe care a semanat-o Tatal si aceea pe care a semanat-o vrajmasul Lui, devenit si el tata, asa cum a spus Domnul Isus , aratand originea fariseilor din vremea Lui .

  Acceptand acesta descoperire fascinanta pentru majoritatea crestinilor denominationali din aceasta generatie, dar simpla si usor de observat de catre oamenii nascuti din nou prin Duhul Sfant, , acestia intelegand motivul pentru care Salvatorul a trebuit sa vina intr-un trup nascut de o fata fecioara, prin Cuvantul vorbit de Ingerul Domnului, nu prin impreunare sexuala, Omul Isus Hristos fiind numit Omul Al doilea, ( Al doilea Adam ), El fiind Duh din cer, nu pamantesc, adica creat din pamant, asa cum a fost primul Adam.

  Acceptand deci aceasta revelatie exceptionala, care infirma toate teoriile si interpretarile teologice si pseudostiintifice actuale ale Sfintei Scripturi , observam si chiar vedem cu ochii cum se desfasoara in societatea omeneasca Ultima incercare a duhului Satanic locuitor in cei care poarta samanta modificata genetic in Eden. de a modifica genetic intreaga populatie in aceste zile, asa cum el ragneste ca in leu ( glas cu scop de intimidate si amenintari ) poruncind vaccinarea mARN, fiindca stie ca ai are putina vreme pana cand lucrarea lui de a semana moartea va fi inghitita de viata vesnica pusa in fiii si fiicele adevaratului Dumnezeu

  O mare victorie pentru Omenire și Libertate:
  Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști.
  Bill Gates, Fauci (falsul specialist americain în boli infecțioase), și Big Pharma au pierdut procesul în fața Curții Supreme a Statelor Unite, pentru că nu au putut dovedi că toate vaccinurile lor din ultinii 32 de ani au fost fără pericol pentru sănătatea publică!

  Plângerea penală a fost depusă de un grup de savanți și juriști în frunte cu senatorul Robert F. Kennedy Jr. care a declarat:
  “NOUL VACCIN COVID TREBUIE EVITAT CU ORICE PREȚ”. Vezi:https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa zisul ”VACCIN ARNm”, de ultimă generație interferează direct cu genomul pacientului, alterând materialul genetic al acestuia.
  Aceasta este o manipulare genetică interzisă și considerată crimă.

  Bun sau rău, Vaccinul tradițional conținea agentul patogen (microb sau virus) fie ucis, fie atenuat sau slăbit, care se injecta în corpul omenesc pentru a produce anticorpi. De data asta este vorba de altceva. Produsul ARNm este o armă biologică de luptă, modificare, manipulare și exterminare genetică a omenirii.>

  ARMELE GENETICE ARNm fac parte din grupul cel mai récent de pretinse “vaccinuri”. Odată injectată în organism, această armă genetică pătrunde în celulele omului, reprogramând ARN-ul și ADN-ul care încep să fabrice un alt tip de preoteină decât cea normală, lăsată de Dumnezeu sau Mama Natura. Altfel spus, acest așa zis vaccin nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale, fiind un instrument de influență genetică,
  O ARMĂ GENETICĂ!

  Cu alte cuvinte este vorba de distrugerea pământenilor. Ce se va întâmpla cu cei ce nu vor muri într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă după injectarea armei genetice în corpul lor?
  Răspuns:
  ACEȘTIA VOR DEVENI OAMENI MODIFICAȚI GENETIC!

  Ca urmare a prezenței acestei arme în corpul lor, cei în cauză nu vor mai putea trata consecințele posibile ale acesteia. Vrând, nevrând, cei în cauză vor trebui să accepte aceste consecințe, care nu vor mai putea fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din organism. Practic, aceștia vor prezenta o boală genetică precum sindromul lui Down, sindromul lui Klinefelter sau cel al lui Turner, insuficiență cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindromul lui Rett, etc., sindromul genetic dobândit fiind veșnic.

  Aceasta înseamnă că:
  dacă un simptom al injectării apare după efectuarea acesteia, nici eu, nici alt terapeut, nimeni nu va putea ajuta pe cel în cauză, pentru că distrugerea provocată de această armă genetică este ireversibilă.

  Frans Daems

  https://fb.watch/9vPdMwIGTT/

  Apreciază

 7. Mai jos poate fi admirat mesajul troll-ului ordinar Radu Humor, un rateu nefericit al speciei, un sughiț rural, o crăcărează care n-are alta treaba decât să care de colo până colo texte cretine propuse de unii spălați pe creier pentru alții spălați pe creier. Radu Humor, o jigodie, un netrebnic, un zgomot, un gunoi, un reziduu toxic al libertății de exprimare in medii virtuale.

  Comentariu mutat de AICI

  Radu Humor said
  noiembrie 27, 2021 la 8:45 pm e
  PAUL KINGSNORTH, cunoscutul scriitor britanic despre ce ne arată APOCALIPSA COVID.
  „Chiar dacă ar fi să fiu convins că aceste vaccinuri funcționează în siguranță, nu aș putea niciodată să-mi obțin un pașaport pentru vaccin și să accept segregarea tehnologică a societății. Nu mi-aș putea scana codul fără să tremur. NU POT SĂ PARTICIP LA ASTA”

  Momentul Vaccinului, prima parte. Despre zilele revelației

  Paul Kingsnorth

  O fi din pricină că sunt englez sau o fi de vină vârsta mea sau poate este doar o prejudecată oarbă, dar când mă trezesc cu vestea că guvernul austriac a impus internarea unei treimi întregi din populația sa naţională ca fiind un „pericol pentru sănătatea publică”, un fior îmi curge pe şira spinării.

  Austria, îmi zic. Ah.

  Mă uit la fotografiile de la știri cu polițiști înarmați, mascați, îmbrăcați în negru, care opresc oamenii pe străzi pentru a le cere actele digitale și citesc poveștile altora care au fost arestați pentru că și-au părăsit casa mai mult de o data pe zi – cât este permis – și îi aud pe politicienii austrieci declarând că cei care refuză să-şi facă injecția trebuie să fie ocoliți și transformaţi în țapi ispășitori până când vor accepta. Apoi mă uit la interviuri cu „oameni obișnuiți” și aceştia spun că cei „nevaxaţi” o căutau cu lumânarea. Unii dintre ei spun că toți ar trebui închiși, acești dușmani ai poporului. În cel mai bun caz, „anti-vaxxerii” sunt paranoici și dezinformați. În cel mai rău caz, sunt rău intenționați și ar trebui pedepsiți.

  Câteva zile mai târziu, mă mai trezesc cu câteva știri despre Austria: de anul viitor, toată lumea din țară va avea parte de un vaccin covid introdus în ei cu forţa de către stat, trecând peste dreptul lor la ceea ce anumiți oameni, care în ultima vreme au devenit extrem de tăcuţi, numeau „autonomie corporală”.

  Apoi mă uit peste graniță la Germania. Văd că, în Germania, politicienii iau în considerare și internarea „ezitantului vizavi de vaccinare” și, de asemenea, au fost de acord recent să impună vaccinarea fiecărui cetățean. Până la sfârșitul iernii, spune înviorător de sincerul ministru al sănătății german, nemţii vor fi „vaccinați, vindecați sau morți”. Se pare că nu există a patra opțiune.

  Au fost ocupați în Germania. Recent au pus garduri în unele orașe pentru a-i separa pe nevaccinaţii cei rău de vaccinaţii cei buni la târgurile de Crăciun. În aer liber. Poate că vor oferi celor buni și pietre pe care să le arunce peste acele garduri. Când văd caricaturi ca cea din partea de sus a acestei pagini, care a apărut recent într-un ziar german cunoscut, cred că acea situaţie nu e prea îndepărtată. Aici, bărbatul de pe canapea și-a cumpărat un joc cu împușcături cu care se poate distra ucigând oameni nevaccinati. Va fi, spune caricaturistul, „o lovitură de succes sub bradul de Crăciun.”

  Ha ha ha, mă gândesc. Germania. Garduri. Internare. Injecții forțate. Poliție înarmată. Scanați-vă codul. Omorâți-i pe nevaccinaţi.

  Ha ha ha.

  Urmăresc toate acestea din Irlanda, țara care are cea mai mare rată de vaccinare din Europa de Vest, la peste 94% din populația adultă. În același timp, în mod curios, avem şi una dintre cele mai mari rate de infectare cu covid din Europa de Vest. Guvernul nu a putut explica acest fapt, dar este o tendință care s-a manifestat recent și în alte locuri foarte vaccinate: Gibraltar, Israel, Flandra de Vest. Nivelurile ridicate de vaccinare nu par să fie în tandem cu niveluri scăzute ale bolii; deseori e chiar invers.

  În alte părți ale lumii se întâmplă şi lucruri ciudate. Cum e în Africa, de exemplu. Populația Africii este cea mai mare, cu cea mai rapidă creștere și cea mai săracă din punct de vedere material de pe orice continent. Puține guverne de acolo își pot permite să furnizeze oamenilor lor vaccinuri corporative scumpe pe care noi, în Occident, ne-am mizat națiunile. Doar 6% din populația Africii este vaccinată, iar sistemele naționale de sănătate abia există în multe locuri, totuși OMS descrie continentul drept „una dintre cele mai puțin afectate regiuni din lume” de virus. De fapt, părțile mai bogate, mai „dezvoltate” ale lumii par să sufere cel mai rău din cauza pandemiei.

  Nimeni nu pare să poată explica nimic din toate acestea, dar asta nu a schimbat mersul oficial al lucrurilor. Cu siguranță, în Irlanda, scenariul rămâne același. De șase luni trăim cu apartheid-ul vaccinului, cu cei „nevaxați” excluși din marea parte a societăţii, dar nu a funcționat. Ratele de infecție cresc odată cu sosirea iernii – așa cum v-ați putea aștepta de la un virus respirator. Recent, ni s-a spus tuturor să lucrăm de acasă, iar un alt lockdown e în cărţi. Recent, s-a impus un orar de închidere la miezul nopţii pub-urilor și cluburilor de noapte. Acest lucru este ciudat, deoarece doar persoanele vaccinate au fost lăsate să intre în ele în ultimele luni de zile și am fost asiguraţi în mod repetat că e sigur să te afli în preajma persoanelor vaccinate.

  Într-o societate onestă, toate acestea ar fi făcut obiectul unei dezbateri publice intense. Am fi văzut oameni de știință de toate orientările dezbătând deschis la TV, la radio și în presă; filmuleţe de toate felurile difuzate pe rețelele de socializare; jurnalişti investigând riguros rapoartele atât despre succesele vaccinurilor, cât şi despre pericolele lor; explorări serioase ale tratamentelor alternative; dezbateri publice despre echilibrul dintre libertățile civile și sănătatea publică și chiar ce înseamnă „sănătate publică”. Dar nu am văzut asta și nici nu o vom vedea, pentru că dezbaterea, ca și opoziţia, sunt demodate. Mass-media de aici, din Irlanda, nu a pus o întrebare critică nimănui aflat în funcţiile de autoritate de cel puțin 18 luni. Algoritmii Google sunt ocupați să îngroape date incomode, în timp ce canalele de social media de la care majoritatea oamenilor își primesc viziunea asupra lumii elimină sau suprimă opiniile critice, chiar dacă acestea provin de la virusologi sau editori ai British Medical Journal.

  Zi de zi m-am trezit întrebându-mă: ce se întâmplă?

  Internare. Medicaţie forţată. Segregarea unor secțiuni întregi ale societății. Demiteri în masă. Un consens mediatic la semn. Cenzurarea sistematică a opoziţiei. Crearea deliberată de către stat și presă a unui climat de teamă și suspiciune. Ce ar putea justifica acest lucru? Poate combinația dintre o pandemie teribilă care a ucis sau mutilat procente mari dintre cei pe care i-a infectat și existența unui medicament sigur și de încredere, care s-a dovedit că previne răspândirea acestuia. Aceasta, desigur, este ceea ce se spune că trăim. Aceasta este Narațiunea.

  Dar este suficient de clar până acum că Narațiunea nu este adevărată. Covid-19 este o boală urâtă care ar trebui luată în serios, în special de către cei care sunt deosebit de vulnerabili la ea. Dar nu este nici pe departe suficient de periculoasă – dacă ar putea fi ceva vreodată – pentru a justifica crearea unui stat polițienesc global. Cât despre vaccinuri – ei bine, să recunoaștem doar că vaccinarea a devenit un subiect despre care este practic imposibil de discutat cu calm sau claritate, cel puțin în public. Ca în aproape orice altă problemă importantă din Occident de astăzi, opinia este împărțită de-a lungul liniilor tribale și filtrată prin mlaștina fetidă a rețelelor anti-sociale, pentru a se ivi monstruoasă și scurgându-se în lumină.

  Adesea, într-o ceartă, motivul pentru care oamenii cred că se ceartă nu este adevăratul subiect al dezacordului, care este mai profund și adesea nespus, dacă este chiar înțeles. La fel este şi aici. Separările care s-au deschis în societate cu privire la vaccinurile covid nu sunt deloc despre vaccinurile covid: sunt despre ceea ce simbolizează vaccinarea în acest moment. Ce înseamnă să fii „vaxxat” sau „nevaxxat”, sigur sau periculos, curat sau murdar, sensibil sau iresponsabil, obedient sau independent: acestea sunt întrebări despre ce înseamnă să fii un membru bun al societății și ce este societatea însăşi și ele se detonează ca niște încărcături de adâncime sub suprafața culturii.

  Acest lucru nu înseamnă că dezacordurile de suprafață nu contează. Contează. Există o mulțime de motive întemeiate pentru a fi îngrijorat cu privire la aceste medicamente și la utilizarea lor forțată. Aici avem o tehnologie nouă, nefolosită până acum la o astfel de scară sau în acest scop, folosită pentru a crea o serie de vaccinuri care au fost lansate spre milioane de oameni înainte chiar ca studiile lor clinice să fie finalizate. Aceasta este o situație fără precedent – la fel și vaccinarea împotriva unui virus respirator în mijlocul unei pandemii, despre care unii oameni cu experiență serioasă avertizează că poate agrava situația, mai degrabă decât să îi pună capăt. Companiile care produc aceste lucruri realizează profituri fără precedent clipă de clipă, iar istoria lor lungă de rea credinţă și mușamalizări, plus faptul că sunt imuni din punct de vedere legal la orice răspundere pentru problemele care decurg din aceste vaccinuri, face imposibil să fie luate în serios garanţiile lor privind siguranța. Și când asistăm la o campanie activă de stat/media împotriva tratamentului timpuriu al unei boli – exact opusul a ceea ce fiecare medic este învăţat la facultatea de medicină – împreună cu un refuz de a raporta oricare dintre dovezile tot mai mari ale efectelor secundare pe termen scurt, ar trebui să fie clar că se întâmplă ceva care nu poate fi explicat prin povestea care ni se spune.

  Pentru toate aceste motive și pentru multe altele, nu m-am vaccinat împotriva covid și nici nu plănuiesc să o fac. Mă aștept ca cititorii acestui eseu să poată polemiza cu mine în legătură cu decizia mea dacă asta simt să facă și mă aștept să pot să le aduc contraargumente. Cu toții am putea arunca unul celuilalt studii evaluate de colegi pe care nu le înțelegem cu adevărat și toate ar rata obiectivul, deoarece nu vaccinul este punctul esențial. Ideea este ceea ce el simbolizează – și modul în care este folosit pentru a construi ceva.

  Sunt scriitor. Știu să construiesc povești. Știu ce le face să reușească sau să eșueze și am fler pentru a şti când o poveste nu stă în picioare. Narațiunea covid este doar o astfel de poveste. Nu se leagă, nici măcar în proprii săi termeni. Ceva este în neregulă. Povestea de suprafață nu reflectă ceea ce se află dedesubt. Și ceea ce se află dedesubt este ceea ce mă interesează acum.

  Trăim într-un timp apocaliptic, în sensul originar al cuvântului grecesc apokalipsis: revelație. Ceea ce se întâmplă la suprafață dezvăluie ceea ce a stat întotdeauna dedesubt, dar care în vremuri normale este ascuns vederii. Toată acțiunea acum este în lumea subterană. Sub argumentele legate de a face sau nu un vaccin care poate sau nu să funcționeze în siguranță, zace ceva mai vechi, mai profund, mai lent: ceva cu tot timpul din lume. Un mare spirit a cărui muncă este să folosească aceste timpuri fracturate pentru a ne dezvălui tot ceea ce trebuie să vedem: lucruri ascunse de la întemeierea lumii moderne.

  Covid este o revelație. Ea a scos la iveală rupturi în țesătura socială care au fost întotdeauna acolo, dar care ar putea fi ignorate în vremuri mai bune. A dezvăluit conformitatea mass-media și puterea Silicon Valley de a organiza și controla conversația publică. A confirmat necinstea vicleană a liderilor politici și supunerea lor supremă față de puterea corporatistă. A arătat „Știința” ca o ideologie compromisă ce este.

  Mai presus de toate, a dezvăluit tendința autoritaristă care se află sub atât de mulți oameni și care apare întotdeauna în vremuri de frică. Numai în ultima lună am urmărit comentatorii mass-media care cer cenzura adversarilor lor politici, profesorii de filosofie justificând internarea în masă și grupurile de lobby pentru drepturile omului păstrând tăcerea despre „pașapoartele pentru vaccin”. Am văzut mare parte a stangii politice trecand pe faţă în mişcarea autoritarianist, mișcare care probabil a fost întotdeauna astfel, și nenumărați „liberali” care făceau campanie împotriva libertății. Pe măsură ce libertăţile au fost luate una după alta, am văzut intelectual după intelectual justificând toate. Mi s-a adus aminte de ceea ce am știut întotdeauna: inteligența nu are nicio legătură cu înțelepciunea.

  Am învățat mai multe despre natura umană în ultimii doi ani decât în precedenţii 47. Am învățat și câteva lucruri despre mine însumi și nu-mi plac nici ele în mod deosebit. Am observat tentația mea continuă de a deveni partizan: să-i judec și să-i condamn pe cei de cealaltă parte a problemei – acele oi, acei dușmani răuvoitori ai Adevărului. Am observat tendința mea de a căuta doar surse de informații care îmi confirmă convingerile. Revelația nu este niciodată confortabilă.

  Deasupra a toate, însă, ceea ce mi-a dezvăluit apocalipsa covidului este că atunci când oamenii sunt speriați, pot fi controlați cu ușurință.

  Controlul: aceasta este povestea vremurilor. În întreaga lume, asistăm la o pretenție fără precedent de a controla de către forțele statului, în alianță cu forțele capitalului corporatist, asupra vieții voastre și a mea. Toate acestea converg către simbolul dezvăluit al epocii noastre: codul QR de pe smartphone care, cu o viteză înspăimântătoare și aproape în tăcere, a devenit noul pașaport pentru o viață umană împlinită. Ca întotdeauna, uneltele noastre s-au întors împotriva noastră. O altă revelație: nu au fost niciodată uneltele noastre de la început. Noi eram ai lor.

  Printre mulțimea de fapte contestate care se învârtesc în jurul acestui virus ca un murmur de grauri, întunecând cerurile și amețind mintea, unul iese în evidență. Este singurul fapt care face o gaură în formă de catedrală în strategia urmată de guverne în prezent și care oferă o privire în criptă. Este faptul că aceste vaccinuri, indiferent de eficacitatea lor în alte domenii, nu împiedică transmiterea virusului.

  Acest fapt unic – care este cunoscut de mult timp, dar abia de se menționează vreodată – distruge argumentele în favoarea pașapoartelor pentru vaccin, segregării, blocării celor „nevaxați” și a tuturor măsurilor similare. Chiar dacă credeți (sau vă prefaceţi că credeţi că) acest virus este suficient de periculos pentru a justifica noile forme radicale de autoritarism care au apărut în jurul lui – și cu siguranță nu cred – acele forme oricum vor eșua dacă atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate îl pot răspândi; ceea ce știm că pot.

  Care poate fi, deci, justificarea sistemului de control și monitorizare tehnologic care a apărut în jurul nostru cu o rapiditate și o fluiditate curioasă în ultimul an? Și ce ar putea explica limbajul ciudat de asemănător în care guvernele lumii explică și justifică acest sistem, pe care atât de mulți l-au adoptat în moduri similare, cu tehnologii similare, în perioade de timp similare? Pretextul este faptul că „nevaxații” sunt un pericol pentru societate și că „vaxații” trebuie protejați de ei. Dar așa cum vedem pe teren în Irlanda, pretextul este lipsit de temei.

  Dacă am opera, așa cum pretindem că o facem, pe temeiul rațiunii – dacă am fi cu adevărat „adepţi ai Științei” – atunci am demonta aceste sisteme în acest punct. În schimb, ne mişcăm mai adânc în ele. Suntem conduși într-un viitor în care scanarea unui cod pentru a dovedi că ești un membru sigur și ascultător al societății va fi o trăsătură permanentă a vieții, la fel de indiscutabilă precum cardurile de credit și permisele de conducere. Ne îndreptăm către vaccinarea obligatorie forțată a întregii populații – inclusiv copiii – și pedepse cu închisoarea pentru cei care refuză. Până la sfârșitul iernii, am putea trăi într-o lume în care statul a preluat controlul complet asupra corpului nostru, iar singura noastră șansă de a rămâne membri activi ai societății este să ne supunem fiecărei instrucțiuni și să acceptăm monitorizarea digitală permanentă pentru a ne dovedi supunerea.

  În urmă cu optsprezece luni, oricine sugera că aceasta va fi direcția de deplasare atunci când acest virus a apărut ar fi fost respins ca un fan paranoic al lui David Icke. Dar în acele optsprezece luni am trecut fără probleme de la „două săptămâni pentru a aplatiza curba” la „injecții obligatorii pentru a evita închisoarea”. Am normalizat acest lucru și am acceptat-o. Nu am pus întrebări. Cei care s-au opus au fost cenzurați, reduşi la tăcere, hărțuiți și abuzați.

  Chiar și în timp ce scriam acest eseu, situațiile din Germania și Austria au fost eclipsate de știrile din Down Under. În acest weekend, armata australiană a început să transfere persoanele infectate cu covid în tabere de stat. Părți din Teritoriile de Nord ale Australiei au intrat într-un „lockdown dur”, în care nimeni nu își poate părăsi casa pentru niciun motiv, cu excepția unui tratament medical urgent. Cei care au contactat virusul sau pur și simplu au fost în contact cu cineva care a avut, vor fi acum „transferați” cu forța de către soldați într-o tabără condusă de guvern unde vor fi ținuți până când statul decretă că sunt suficient de în siguranță pentru a fi eliberați.

  Aceste „facilități obligatorii de carantină sub supraveghere” au fost folosite pentru a pune în carantină călătorii care vin în ultimul an. Acum sunt folosite pentru a „reține” cetățenii australieni. Şi mai multe sunt construite pentru o utilizare viitoare. Puteți urmări această măsură anunțată de guvern aici. Puteți vedea un alt politician australian fulminând despre „nevaxați” și despre ce i-ar plăcea să le facă aici. Dacă după aceasta nu ești plin de presimțiri sumbre, atunci nu știu ce să-ți spun.

  Propriul meu sentiment de presimțire se adâncește zilnic. Sub suprafață, în acele adâncimi, sunt departe de a fi singurul care poate vedea ce iese. Narațiunea nu se leagă, povestea nu se adună, totuşi își face treaba. Este folosit pentru a invoca și justifica o tehnocrație autoritară fără precedent, care ne blochează pe toți fără consimțământ, fără dezbateri și fără drept de renunțare.

  În doi ani scurti, dar importanți, acesta este ceea ce am devenit. Noi, cei din Occident, care am petrecut decenii, dacă nu secole, dând lecții restului lumii despre „libertate” și, uneori, încercând să-i bombardăm ca să o accepte. Noi cei care am inventat chestia asta numită „liberalism”; noi care acum o îngropăm. Nu a fost nevoie de mult, nu-i așa, pentru ca cuvintele noastre să fie dezvăluite ca fiind goale?

  În urmă cu aproape un deceniu, am scris un eseu numit The Barcode Moment [Momentul Codului de Bare]. Este cules în cartea mea Confessions of a Recovering Environmentalist, dar puteți citi și versiunea originală, în trei părți, aici, aici și aici. Era vorba despre avansul tehnologiilor intruzive, iar întrebarea pe care o punea era: unde îți vei trasa linia? Încercam să găsesc singur răspunsul la această întrebare, care mă sâcâie ani de zile. În ce moment devine direcția de mers a Mașinii atât de evidentă, atât de intolerabilă, atât de înspăimântătoare, încât nu mai poți achiesa? Care este punctul de rupere? Pentru unii oameni au fost smartphone-urile. Pentru alții ar fi putut fi rețelele sociale. Zilele astea cred că oamenii cu adevărat deștepți au coborât din carusel în perioada modemurilor dial-up și au plecat în liniște în pădure.

  Acel eseu a fost ușor de scris în comparație cu acesta. În urmă cu zece ani, m-am înfiorat la vederea noii tehnologii Glass de la Google, care, privind în urmă, a fost o imagine timpurie a unui prototip al metaverse și am scris despre ce ar putea prevesti. Se pare că este de o mie de ori mai ușor să scrii despre un viitor al controlului tehnologic care ar putea fi după colț decât să scrii despre el manifestându-se în jurul tău.

  Dar asta se întâmplă astăzi. În ultimele șase luni am scris despre evoluția vastei rețele de control tehnologic pe care o numesc Mașină: de unde a venit, ce o dă putere, cum o manifestăm în cultura noastră și în viața noastră individuală. În următoarele câteva luni, plănuiam să scriu despre cum se manifestă aici și acum, în politica, societatea și cultura noastră. În continuare voi face asta, dar mă trezesc depășit de evenimente. Până când voi termina de scris aceste eseuri, vom trăi într-o lume foarte diferită de cea în care am trăit când le-am început. Deja trăim în ea.

  Pandemia covid s-a dovedit a fi experimentul controlat perfect pentru lansarea următoarei etape a evoluției Mașinii. Aceasta este piesa lipsă din puzzle fără de care restul nu poate fi descifrat. Narațiunea nu are sens până când nu înțelegem că privim o nouă formă radicală de tehno-autoritarism care se desfășoară în fața ochilor noștri. Nu este un accident și nu este temporar. În UE, permisele de vaccin pe smartphone-uri sunt disponibile cel puțin din 2018. Întregul scenariu de pandemie a fost exersat cu mai puțin de un an înainte de a se întâmpla. Tehnologia era gata, iar strângerea rotiţelor era de mult anticipată. Era nevoie doar de un eveniment declanșator. Așa cum am scris în ultimul meu eseu aici, viitorul într-o societate care se prăbușește este o combinație atât de dezmembrare, cât și de restricționare. Si asa incepe.

  Nu este necesară nicio „teorie a conspirației” pentru ca acest lucru să fie adevărat. Nu înseamnă că virusul nu este real sau că Bill Gates vrea să vă injecteze microcipuri (ei bine, ar putea, dar asta-i altă discuţie…) Nu e nevoie ca vreo cabală ocultă să dețină controlul. Oamenii care dețin controlul – sau cel puțin, care tind spre asta – sunt la vedere și au fost de ani de zile, iar majoritatea dintre noi fie nu observă, fie nu le pasă. Suntem prea ocupați să ne jucăm cu jucăriile pe care le fac pentru noi.

  Ceea ce vedem este că Mașina face ceea ce a făcut mereu; ceea ce am urmărit prin istoria sa în ultimele șase luni. Profită de evenimente pentru a-și consolida dominația. Ne colonizează societățile, corpurile și mințile. Înlocuiește natura cu tehnologie și cultura cu comerț. Ne face parte din matricea sa operațională și se folosește de frica noastră pentru a justifica încleştarea. Când ne este frică, primim controlul, salutăm autoritarismul, întâmpinăm cu braţele deschise lideri puternici care ne vor salva pe Noi excluzându-i pe Ceilalţi. Renunțăm de bună voie la libertatea noastră pentru siguranță și nu ajungem la niciuna. Frica noastră ne conduce de mână către următoarea etapă a lungii noastre călătorii departe de Pământ și între artificii; departe de libertatea umană și în rețeaua digitală.

  Poate crezi că asta sună exagerat. Isteric, chiar. Cu doar câteva luni în urmă s-ar putea să fi fost şi eu de acord. Cu un an în urmă, aproape sigur aș fi făcut-o. Dar acum un an nu văzusem ce am văzut acum. Nu văzusem pașapoartele smartphone-urilor, scanerele QR, conformarea publicului, ridicarea deliberată a fricii și a urii de către liderii politici. Nu văzusem ordinele de vaccinare obligatorie. Nu văzusem taberele.

  Săptămâna viitoare voi scrie mai multe despre ceea ce văd că se întâmplă și încotro se îndreaptă. Dar, deocamdată, este suficient să spun că Momentul meu personal de vaccinare a sosit. Acolo unde eram cândva pe gard, acum sunt ferm în afara lui. Chiar dacă ar fi să fiu convins că aceste vaccinuri funcționează în siguranță, nu aș putea niciodată să-mi obțin un pașaport pentru vaccin și să accept segregarea tehnologică a societății. Nu mi-aș putea scana codul fără să tremur. Nu pot să particip la asta.

  Cu toții avem un punct de rupere, și cu toții ar trebui să-l avem, pentru că acesta este mijlocul prin care intuiția noastră umană ne strigă că ceva nu este în regulă. Acesta este al meu. Nu voi fi de acord cu ceea ce se întâmplă. Nu voi valida ceea ce iese la iveală. O să-i rezist. Mă voi opune cu hotărâre.

  Ceea ce a fost interesant în ultimele zile doar, cât m-am luptat căutând modul în care să mă exprim aici, este că un număr mare de oameni au ieșit în stradă pentru a spune același lucru: Destul! Pe măsură ce presiunea crește, încep exploziile. În urma revoltelor și a grevelor larg răspândite în SUA în ultimele săptămâni, sute de mii de oameni din întreaga Europă au început să iasă în stradă pentru a se opune supunerii realizate prin tehnologie. Puține dintre aceste demonstrații vaste au fost raportate în mass-media – un altul dintre acele fapte care, dacă lumea ar fi ceea ce pretinde a fi, ar declanşa alarma, dar cu care ne-am obișnuit în epoca Spectacolului.

  Ceva se întâmplă acolo, însă. Este ca și cum Momentul Vaccinului ar fi un fel de gândire ce are formă, plutind prin aer, așezându-se asupra a milioane dintre de noi deodată ca o ploaie blândă. Sau poate e mai degrabă o ceață care s-a ridicat brusc. Poate că tot mai mulți oameni vin să vadă că ceea ce se întâmplă acum este Rubiconul epocii noastre. Nimic nu va mai fi la fel după aceasta și nu se dorește să fie la fel. Dacă nu vrem ca viitorul să arate ca un cod QR care pâlpâie pe chipul uman pentru totdeauna, va trebui să facem ceva în privința asta.

  Apreciază

 8. Comentariu off topic (de mai jos) al gunoiului Radu Humor a fost mutat de AICI

  Radu Humor said
  noiembrie 28, 2021 la 7:55 pm e

  235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”

  FOTO: Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie, acuza probleme de respirație în timpul meciului

  Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul acesta se întâmplă.

  Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.

  Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că „vaccinul COVID este un vaccin normal, sigur și eficient”.

  Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se întâmple după primele vaccinări COVID.

  Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor – aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.

  Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului.

  Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:

  Atac de cord sau stop cardiac
  Cheaguri de sânge sau tromboză
  Accident vascular cerebral
  Bătăi neregulate ale inimii
  Aritmie
  Neuropatie
  Moarte

  „Lista sportivilor decedati in urma vaccinarii anti-covid tot creste. In vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piata.

  Sportivii sunt cumva in luminile rampei, dar oamenii obisnuiti care sufera efecte adverse nu se vad si acestia sunt cu mult mai multi. Dar oamenii obisnuiti nu fac O STIRE.

  Presa, mai nou, nu vorbeste nici despre sportivi. Pentru ca presa a incetat sa existe.

  OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteti ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Deschideti linkul si vedeti-i pe toti, cu nume si prenume, cu cauza decesului si explicati-mi de ce mor. De ce pana acum un an nu erau astfel de probleme in lumea sportului?

  Ma atentioneza facebook ca e stire falsa. Pai mergeti pe google si cautati ce sportiv vreti din lista aia. O sa gasiti stiri despre el, ba ca a murit, ba ca a facut stop cardiac, ba ca a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri si sanatosi e falsa? Nu va e rusine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.

  ActiveNews a publicat o listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

  De asemenea s a atras atenția că tot mai mulți fotbaliști cad în timpul meciurilor sau al antrenamentelor. Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc a devenit o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume

  Apreciază

 9. Comentariu off topic (de mai jos) al gunoiului Radu Humor a fost mutat de AICI

  Radu Humor said
  noiembrie 30, 2021 la 8:38 pm e
  Operațiunea Omicron: Conspiratorii Marii Resetări declanșează Al II-lea Covid Mondial

  Panica trebuie întreținută zi de zi, ceas de ceas și în proporție de masă. Dictatura nu se menține cu dezmierdări, ci cu teroare. Să nu îi lași bietului om nici o clipă de liniște. Nici o cirtă de reflecție. Nici un moment de bucurie. Mai ales în pragul Sărbătorilor.

  Serialul horror cu care este îngrozită populația planetei continuă neabătut. A fost lansat un nou episod de succes: Omicron.

  (La rând în alfabetul grec veneau Nu și Xi, dar OMS s-a grăbit să sară peste ele: prima semăna prea mult cu „New” și ar fi favorizat calambururi deplasate, a doua risca să fie confundată cu numele dictatorului chinez. Or, flagelul Xi Jinping este unic.)

  În fața noii amenințări, Europa și America se baricadează disperate. Pasămite, niciodată amenințarea nu fu mai mare. Premierul belgian Alexander De Croo merge până acolo încât declară că Omicron este atât de devastator încât ar trebui botezat COVID-21.

  Covidul 21 va fi spărios sau nu va fi deloc.

  Iar Frank Ulrich Montgomery, președintele World Medical Association, este cutremurat de revelația că noua tulpină ar putea fi la fel de periculoasă ca Ebola. Ce este de făcut? Simplu: mai întâi trebuie ucis Crăciunul. Toate târgurile de Crăciun trebuie închise și oamenii băgați înapoi în case, spune Montgomery
  .
  În al doilea rând, trebuie vaccinat tot ce mișcă. Cu forța dacă e nevoie.

  Radiologul (!) din Hamburg a mârâit:

  „Dacă oamenii nu sunt conștienți de responsabilitatea lor socială sau nu vor să și-o asume, atunci cineva trebuie să o facă cu ceva mai multă duritate.”

  Dar după bici vine și zăhărelul, dacă Bubico șade mumos:

  „În cazul unei vaccinări obligatorii – dacă Stiko (comisia germană de vaccinare – n.a.) o va permite începând de la cinci ani (!) – toate restricțiile vor fi curând ridicate. Ne vom putea întoarce curând la viața noastră normală.”

  Numai că normalitatea despre care ni se tot spune că este conținută de vaccin și nu figurează în prospect nu e chiar „normală”.

  Câteva clipe mai târziu, Montgomery ne pune definitiv cu botul pe labe:

  „Știm astăzi că va trebui să continuăm să vaccinăm lumea timp de ani de zile de-acum încolo.”

  Anthony Fauci a ținut și el să își înspăimânte compatrioții americani, avertizându-i că „se îndreaptă (ei, nu el!) spre o iarnă sumbră”.

  Omicron este „glasul de trâmbiță” care cheamă lumea la vaccinare, a clamat dramatic Gnomul de pe Potomac, atât de priceput la goarne.

  (Peste noapte, când lumea încă nici nu auzise de noua tulpină, a fost scos din joben și vaccinul anti-Omicron. Evident, de Bill Gates. Hotărât lucru, știința începe să semene tot mai mult cu iluzionismul.)

  Pe Dâmbovița, nici nu ne scăzuse bine incidența că, într-un sincronism perfect cu Occidentul, la care Eugen Lovinescu a râvnit toată viața, cioclii autohtoni au și început să croncăne despre urgia care ne va lovi. Și care, vai, ne prinde tare nevaccinați, amărâții de noi.

  A venit dar momentul să luăm și la noi taurul de coarne. Să-i băgăm pe români, fie și cu anasâna, în șeptelul lumii civilizate, în care orice cap de vită furajată se identifică cu un „certificat verde”.

  În tot acest proces de amorsare a unui nou haloimăs isteric, cine să stea să-i mai asculte pe doctorii de la Pretoria, cei care l-au descoperit pe Omicron?

  Barry Schoub, președintele Comitetului Ministerial Consultativ pentru Vaccinuri din Africa de Sud, a declarat duminică la Sky News că țara sa numără în prezent 3.220 de persoane infectate cu coronavirus, însă, deși noua tulpină se răspândește cu rapiditate, nu s-a înregistrat o creștere a spitalizărilor.

  „Cazurile care s-au produs până în prezent au fost toate cazuri blânde, cazuri (cu gravitate) de la ușor la moderat, iar acesta este un semn bun.”

  Mai mult, în răspăr cu istericalele apocaliptice ale noii „narative”, Schoub spune că numărul mare de mutații descoperit la tulpina Omicron pare să destabilizeze virusul, lucru care l-ar putea face mai puțin „voinic”decât Delta.

  Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, este de acord cu colegul său Schoub.

  Ea a constatat că simptomele celor infectați cu Omicron sunt „atât de diferite și de blânde în comparație cu cele pe care le-am tratat înainte”.

  Mai mult, Coetzee spune că „nu am internat pe nimeni în spital cu noua tulpină. Am discutat cu alți colegi ai mei: aceeași situație.”

  Ea a calificat panica creată în jurul noii tulpine drept o „furtună într-un pahar cu apă”.

  *

  „Să ascultăm de experți!”, ne învață noua dogmă. Dar cine sunt experții de care trebuie să ascultăm? Fauci și Montgomery? Schoub și Coetzee? Malone și Montagnier?

  Expertul anevoie se cunoaște. Nu există criterii clare de încadrare. Ce se poate însă deduce după aproape doi ani de pandemie este că expertul trăiește pe lângă casa politicianului. Mai ales a celui de stânga. Și se hrănește cu firimituri de la Big Pharma. Cu cât este politicianul mai progresist și firimiturile mai big, cu atât este expertul mai expert.

  Și reciproc: nu se poate numi expert cine nu este suficient domesticit.

  Aceasta este geniala găselniță a pandemiei: arondarea politico-economică a medicilor. Aceasta este arma infailibilă a noii dictaturi: înregimentarea pe șest a Științei.

  Și cine se încumetă să contrazică Știința?

  În comunism și nazism, lucrurile erau de o simplitate brutală: exista un singur adevăr, cel stabilit de Partid. Știința, ca și Artele, ca și Filosofia sau ca orice alt domeniu de activitate, oricât de eterat, trebuia să se supună dogmei politice. Și, oricât de mari erau aberațiile, oricât de grosolană mistificarea, oamenii care trăiau în comunist SE FĂCEAU că le iau drept adevăruri. Dar ȘTIAU că sunt minciuni. Și, măcar în viața privată, se puteau lepăda de ipocrizie și trăi în adevăr.

  Societatea occidentală de astăzi este însă radical diferită. Dictatura spre care ne îndreptăm este una de catifea, în care – cel puțin deocamdată – se ajunge rareori la brutalitate. Încă se păstrează aparențele.

  Omul contemporan, creație a epocii liberale postbelice, se leagănă încă în visurile mitice fondatoare din urmă cu câteva decenii. „Nu am învins două dictaturi și nu am dărâmat Zidul Berlinului ca să ne transformăm într-o altă formă de tiranie”, își spune.

  Un simulacru de pluralism, o spoială de dezbatere și în general o mulțime de forme fără fond îl leagănă aromitor întreținându-i iluziile. La ele se adaugă și orgoliul personal. Mândria de bărbat înșelat care face țândări oglinzile pentru a nu-și zări coarnele în toată splendoarea lor.

  Se uită în gura lui alde Fauci sau Montgomery și refuză să creadă că asistă la o formidabilă demonstrație de ventrilocie. La un spectacol sofisticat, ca un show ABBA cu holograme, dar care, în esență, nu este altceva decât un playback ordinar.

  *

  Noii dictatori se grăbesc. Au intrat în criză de timp. Nu mai pot prelungi la nesfârșit pandemia. Nu pot inventa valuri după valuri fără a risca o trezire a populației. Sau fisuri tot mai adânci în rândul „experților”.

  Pozițiile în răspăr ale doctorilor de la Pretoria demonstrează că unitatea corpului medical nu mai poate fi menținută multă vreme. La fel cum manifestațiile de stradă, cu o amploare tot mai mare, demonstrează că deznodământul se apropie.

  Lucrurile trebuie tranșate în câteva luni. În câteva zeci de zile, trebuie convinși să se vaccineze cât mai mulți oameni posibil. Evident că nu pentru sănătatea lor. Nici măcar pentru profituri care oricum au fost uriașe.

  Ci pentru a se ajunge la o masă critică din populație controlabilă prin certificatele verzi. O masă suficient de mare încât să îi facă pe „rebeli” insignifianți în echilibrul social.

  Omicron este ultimul truc pe care magicianul îl mai are la dispoziție în joben. De aceea, numărul trebuie să fie teribil. Nemaivăzut. „Marea bombă a serii!”. Să țintuiască și să cutremure asistența, ca niciodată de la începutul spectacolului, în 2019.

  Și pentru că această scamatorie trebuie să fie unică, i s-a inventat un nume nou, mai înspăimântător decât orice altă literă grecească.

  I s-a spus COVID-21. Al Doilea Covid Mondial.

  Apreciază

 10. Mesaj off topic adus de AICI

  Neamtu+Tiganu said
  decembrie 2, 2021 la 12:42 pm e
  O anume Helena Dalli, cam grasa dupa gustul meu, care vorbeste cu gurita mica, statea asa la biroul ei din Bruxelles si se plictisea. Se gindea ea ce sa mai faca, sa mai auda lumea de ea, cum sa salveze ea planeta si uitindu-se la TV a aflat ca vine Craciunul si Mos Niculaie. A apucat-o o frenezie sarbatoreasca, s-a pus pe elaborat documente. In definitiv asta e sarcina ei, sa elibereze documente de cum trebe lumea sa se comporte. Indignata de sot, care era plecat probabil cu alta, s-a hotarit sa interzica, intern, adica la ea acasa si la EU, folosirea cuvintelor denigratoare Craciun, Pavel etc. Noi romanii eram pregatiti, il aveam deja pe Mos Gerila, care nu mai e asa de Gerila din motive de incalzire globala, am putea sa-i spunem Mos Incalzire, dar s-au trezit altii. Ce sa vezi, s-a ajuns si la Vatican, s-au facut congrese cu Cardinali si fete bisericiesti. Duamna Helena, nu stiu cum draq se face dar numele asta e un pic blestemat, a fost fericita, a scos documentul si se apuca sa faca altul.
  Intre timp un adevarat cavaler, de scoala veche si proasta, unu Alin Mituța, europarlamentar roman, s-a trezit sa ne spuna ca suntem noi timpiti, ca documentul de fapt e doar asa de pus pe hol la EU, ca sa nu se mai injure europarlamentarii, ca sunt atit de timpiti ca nu stiu sa vorbeasca si trebuie cineva sa-i invete.
  Ma intreb daca ar fi fost duamna Helena angajata la o firma privata in cit timp ar fi fost aruncata pe strazi si ce sanse ar fi avut sa gaseasca un post la pizerie? Dar asa, sta linistita pe miile de euroi de sefa la comisie, la fel ca si Alin Miluta si ride de prostia noastra.
  Merkel se va retrage zilele astea. La retragere va avea loc si o ceremonie cu muzica. Traditional cinta, un fel de fanfara militara, bucati pe care si le-a dorit Merkel. Printre ele e si „Großer Gott, wir loben dich”.
  Puneti-va cizmele in fereastra, inca mai avem sanse.

  Apreciază

 11. Comentariu off topic adus de AICI

  Neamtu+Tiganu said decembrie 3, 2021 la 4:36 pm e

  Nu, Merkel nu a fost preferata mea, a facut multe lucruri bune, dar si o multime de prostii, pt a caror corectare va fi nevoie de multi ani. Dar a iesit la pensie si s-a organizat o ceremonie, traditional asa numitul “Zapfenstreich”.
  In ciuda incalzirii globale a fost f frig, dar totusi Merkel a suportat cu stoicism, de fapt asta a fost calitatea ei de baza.
  Se spune ca hainele il fac pe om, sau nu. Se spune ca esti ceea ce maninci, ce citesti, ce respiri, ce prieteni ai, ce nefasta, dar cite alte lucruri nu se mai spun?
  Se spune si ca esti muzica pe care o asculti, care iti place.
  Sa vedem ce si-a dorit Merkel sa se cinte la despartirea ei!
  Pe primul loc a fost „Du hast den Farbfilm vergessen“, (Ai uitat filmul color). E un cintec f vechi, de cind avea Merkel 20 de ani in DDR. L-a cintat Nina Hagen, o cintareata punk din DDR, care mai tirziu a fugit in Anglia si Germania. O mare figura, si acum la batrinete face tot felul de prostii. Sa ascultam cintecul: Nina Hagen Du hast den Farbfilm vergessen Ein Kessel Buntes – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=PLcgZCDO26Y
  Povestea cintecului, e a unor iubiti, pe el il chema Mihai, care-si amintesc de cind mergeau prin nisip, dar amintirile erau alb-negru pt ca si-ar fi uitat filmul color. Desigur o frumoasa alegorie, a imaginilor sepia ale trecutului. „Mein Michael Nun glaubt uns kein Mensch, wie schön’s hier war haha, haha” (Mihail al meu, acum nimeni nu ne crede, ce frumos a fost aici)
  Al doilea e „Für mich soll’s rote Rosen regnen”, (Pt mine ar trebui sa ploua cu trandafiri rosii). Ascultati-l aici
  Hildegard Knef – Für mich soll’s rote Rosen regnen 1968 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=PuXU6zOg1YA
  Hildegard Knef a fost actrita, cintareata, umblata mult prin lume, chiar la Hollywood, car es-a intors la batrinete in Germania. Cintecul “vorbeste” de o fata de 16 ani, careia lumea ii sta la picioare, care are dorinte mari, de care e convinsa ca i se vor indeplini. Stie ca merita sa ploua cu trandafiri rosii. Ich will, will alles oder nichts, eu vreau totul sau nimic. Si mai tirziu ramine optimista, „Will immer noch siegen
  Will alles, oder nichts,“ vreau inca sa inving, vreau totul, sau nimic.
  In sfirsit cel de-al treilea e un cintec religios catolic, pt cor il ascultati aici Grosser Gott wir loben Dich – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=8yLZnM2KFkY
  E cunoscut si-n engleza
  „Holy God we praise thy name” https://www.youtube.com/watch?v=DII6ap7bj0Q
  Großer Gott, wir loben dich, Herr, wir preisen deine Stärke.
  Vor dir neigt die Erde sich und bewundert deine Werke.
  Wie du warst vor aller Zeit, so bleibst du in Ewigkeit.
  Concluzii, credeti ca poate cineva sa spuna ceva despre personalitatea lui Merkel in urma alegerii acestor bucati?

  Apreciat de 1 persoană

  • Oricine poate spune orice inclusiv despre personalitatea Angelei Merkel… așa că, pe cale de consecință răspunsul este DA, poate cineva sa spună ceva despre personalitatea lui Merkel in urma alegerii acestor bucăți. De ce n-ar putea?

   Apreciază

 12. Trollul ordinar Radu Humor, amicul virtual al lui Neamtu Tiganu continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said decembrie 5, 2021 la 1:24 am e

  Vaccinurile de tip mARN pot provoca în organism producerea în masă de PRIONI, proteine care „mănâncă creierul”? De ce in 2011 CDC avertiza despre bolile prionice si dadea sfaturi practice utile in cazul unei APOCALIPSE ZOMBI? De ce tot in 2011 Pentagonul avea deja un plan cu detalierea amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie?

  In 2011, Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC) dadea cateva sfaturi practice, utile in cazul unei Apocalipse Zombi:

  „APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI…

  Si se vorbea acolo despre … bolile prionice care iti pot afecta creierul, de zici ca esti zombie.

  In 2014 au fost dezvăluite documente ale Pentagonului, ce demonstrau existenţa unui plan pentru apărarea rasei umane de la extincţie, având data de 30 aprilie 2011, cu detalierea amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie şi tehnici de supravieţuire.

  În textul documentului putea fi găsit un avertisment care scotea în evidenţă că „acest plan nu a fost gândit să fie o glumă”:

  Document: PENTAGONUL are un PLAN DE SUPRAVIETUIRE pentru o APOCALIPSA ZOMBIE. Ce ni se pregateste?

  In 2012 opinia publica afla despre faptul ca militarii, agentiile guvernamentale, politia, etc. folosesc inclusiv tinte de tipul REALISTIC ZOMBIE:

  De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”?

  Este posibil ca vaccinurile de tip mARN sa provoace … boli prionice? Iata ce putem citi la PROOF that COVID “vaccines” cause prion disease de pe NATURAL NEWS:

  DOVADA că ‘vaccinurile’ anti COVID provoacă boală prionică

  De Ethan Huff, 29 Noiembrie 2021, Natural News

  Ceea ce urmează să citiți i-a adus lui Steve Kirsch, de la COVID-19 Early Treatment Fund, o interdicție permanentă pe Twitter, deoarece dovedește că ‘vaccinurile’ administrate în plandemie duc la boli prionice.

  Înainte ca vaccinurile să fie introduse pentru prima dată de către administrația precedentă, ca parte a Operațiunii Warp Speed, nu era aproape niciun caz de boli prionice. Acum, boala prionică devine rapid un subiect comun.

  „Nu există nicio îndoială că vaccinurile de tip mARN provoacă boli prionice”, scrie Kirsch. „Oamenii nu aveau aceste boli înainte de vaccinare, iar acum brusc, le dezvoltă după ce s-au vaccinat. Nu există nicio altă explicație pentru asta”.

  „Niciunul dintre ‘verificatorii de fapte’ nu poate oferi o altă explicație a sursei ratelor excesive. Bolile prionice sunt incurabile, și întotdeauna fatale. Poți muri chiar și la 6 săptămâni după vaccinarea anti COVID.”

  Twitter, între timp, spune că acest lucru este fals, chiar dacă o simplă interogare VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) arată un ‘exces’ considerabil al numărului de cazuri de boli prionice de când au început injecțiile în brațele oamenilor.

  La doar câteva ore după ce Kirsch a postat pe Twitter un articol al ‘bunei sale prietene’ Jessica Rose despre acest subiect, zeii de la Twitter au eliminat contul lui Kirsch, inclusiv tot conținutul său din ultimii 12 ani pe care l-a pus la dispoziția celor aproximativ 75.000 de urmăritori ai săi.

  „Mesajele mele au fost eliminate”, spune Kirsch. „Nu mi s-a oferit oportunitatea de a-mi descărca materialele”.

  Twitter este un dușman al adevărului

  În mai 2021, profesorul Byram Bridle a făcut publică o cerere FOIA (Freedom of Information Act) privind datele de biodistribuție ale vaccinului Pfizer. În această dezvăluire, s-a menționat că proteina spike a fost asociată cu formarea corpului Lewy, care este asociată cu boala prionică.

  La vremea respectivă, Bridle și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că injecțiile ar putea provoca boli prionice, cum ar fi demența, Alzheimer și boala Creutzfeldt-Jakob (CJD), despre aceasta din urmă Rose discută pe larg în articolul său (care este disponibil doar pentru plătitorii de abonamente).

  Se pare că îngrijorările lui Bridle au fost justificate. O interogare VAERS arată că singurele injecții care cauzează rate serios crescute de boli prionice sunt cele administrate pentru gripa Fauci.

  Aproape 84% din toate cazurile în exces de demență și Alzheimer din acest an sunt asociate cu injecțiile pentru gripa chinezească. Pentru boala Creutzfeldt-Jakob, care este mult mai rară, această cifră este de aproape 86%.

  „Nu uitați, acestea sunt cercetări pe 30 de ani pentru toate vaccinurile”, notează Kirsch în articolul său.

  „Este clar că există un exces de rapoarte. Și știm că VAERS nu este ‘supra-raportat’ în acest an, ceea ce am arătat de mai multe ori înainte (evenimentele care nu sunt cauzate de vaccin sunt raportate la rate comparabile cu alte vaccinuri).”

  Dacă toate aceste cazuri în exces de boală prionică nu au nimic de-a face cu vaccinurile, așa cum susține Twitter, atunci ce cauzează această creștere bruscă? Ar trebui să fie ignorate toate dovezile ieșite din comun care indică injecțiile, doar pentru că mass-media refuză să le recunoască?

  Rețineți că nici măcar un singur ‘verificator de fapte’ nu s-a deranjat să se uite la VAERS, sau la afirmațiile făcute despre datele acestuia. Ei pur și simplu resping dovezile pentru că nu se potrivesc cu povestea oficială a guvernului.

  „Dacă nu puteți explica cum de toate aceste cazuri de CJD și Alzheimer, care NU au apărut NICIODATĂ (în număr semnificativ) *înainte* de aceste vaccinări, apar acum în masă *după* aceste vaccinări, atunci puneți oamenii în PERICOL cenzurându-mi tweet-ul și suspendându-mi contul”, spune Kirsch.

  „Dacă aveți de gând să-mi anulați contul, cel puțin puteți să-mi arătați dovada dvs. inatacabilă că Tweet-ul meu a fost înșelător, când toate dovezile științifice (și datele VAERS) susțin ceea ce am scris.”

  Cele mai recente știri despre injecțiile cu virusul chinezesc, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva, pot fi găsite pe Genocide.news.

  Sursele pentru acest articol includ:

  SteveKirsch.substack.com

  NaturalNews.com

  JessicaR.substack.com

  Apreciază

 13. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said
  decembrie 5, 2021 la 11:58 pm e
  SÂNGERARE PÂNĂ LA MOARTE ÎN INTERIOR DIN CAUZA HIDROXIDULUI DE GRAFEN DIN VACCINUL DE TESTARE RULETA RUSĂ

  Tradus din Cairns News

  Nu este vorba doar despre ARNm. Și guvernele vor să ofere acest amestec mortal copiilor?

  Dr. Andreas Noack a făcut un apel video sincer (Austria) în care spune că vaccinurile anti-covid conțin LAME NANOMETRICE din hidroxid de grafen ce taie vasele de sânge ale injectaților.

  La câteva zile după aceea el a fost agresat și cel mai recent raport presupus al partenerului său spune că acum este mort.

  Aceasta a fost explicația lui așa cum a fost transcrisă:

  Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra Madrid, el científico que dirige la investigación? – Alerta Digital
  dr. Pablo Campra.
  „Există un profesor la Universitatea din Almeria, profesorul dr. Pablo Campra.
  El a studiat vaccinurile pentru prezența oxidului de grafen folosind spectroscopie Micro-Raman. Este studiul frecvențelor. Există benzi de frecvență. Două dintre aceste trupe sunt importante. Ei arată că nu este oxid de grafen, ci mai degrabă hidroxid de grafen.
  Aș dori să explic ce este „lama de carbon” din hidroxidul de grafen.

  Este un carbon activat monostrat. Există inele C6. A găsit-o în toate mostrele. Fiecare colț este un atom de carbon. Aceasta este la nanoscară. Dacă are 5 nm lungime, există 500 inele la rând. Acestea sunt grupuri hidroxi (OH). În oxidul de grafen aveți oxigen dublu legat, dar în hidroxidul de grafen aveți o grupă OH. Electronii sunt delocalizați (complet mobili).
  Piesa are o lungime de 50 nm (nanometri), dar o grosime de numai 0,1 nm.
  Aceste structuri C6 sunt extrem de stabile. Puteți face plăcuțe de frână din asta.
  Nu se descompune biologic.

  Aceste structuri la nanoscară pot fi descrise cel mai bine ca lame de ras.

  Aceste lame de ras sunt injectate în corp.
  Lame de ras minuscule la scară nanoscară. Un strat gros de un singur atom.
  Grupările hidroxi OH pot desprinde un proton. Când protonul este separat, ei capătă o sarcină negativă răspândită pe întregul sistem.

  Practic este un acid.
  Se suspendă bine în apă din cauza sarcinii negative.
  Deci acestea sunt lame de ras răspândite omogen în lichid.

  Aceasta este practic ruleta rusă.

  Vasele de sânge au celule epiteliale ca căptușeală interioară. Este extrem de netedă, ca o oglindă și este tăiată de aceste lame de ras. Asta este atât de periculos. Dacă injectați vaccinul într-o venă, lamele vor circula în sânge și vor tăia epiteliul.

  Chestia este că testele toxicologice se fac într-o cutie petri (un vas de mică adâncime, circular, transparent, cu un capac plat, folosit pentru creșterea microorganismelor), așa că nu vei găsi nimic.
  Acestea sunt cele mai ascuțite structuri imaginabile, deoarece au o grosime de doar un strat de atom.

  Sunt specialist în Carbune Activat. În teza mea de doctorat am transformat oxidul de grafen în hidroxid de grafen. M-am alăturat celui mai important producător mondial de cărbune activat. Eram responsabil de noile produse cu carbon activat…

  Dacă realizați o autopsie victimelor nu veți găsi nimic. Toxicologii realizează probele lor în plăci petri.
  Nu-și pot imagina că există structuri care pot tăia vasele de sânge.
  Lumea sângerează până la moarte în interior.
  La cei mai buni sportivi care cad morți sângele curge rapid.
  Cu cât sângele este mai rapid, cu atât mai multe daune vor face „lamele de ras”.

  Ca profesionist chimist, dacă injectezi asta în sânge, știi că ești un criminal.
  Este un material nou, toxicologii nu sunt încă conștienți de el.

  Vedeți cum persoane se prăbușesc imediat după o vaccinare și au o criză.
  Aceste persoane au ghinion în această ruletă rusească.
  Foarte probabil, o venă a fost lovită de seringă.

  Crezi că un pediatru înțelege ce este oxidul de grafen?

  Un concept important în știință este disputa. O dezbatere științifică.
  Baza medicinei sau a produselor farmaceutice este chimia.
  Substanțe complet noi, necunoscute, sunt injectate cu vaccinurile.
  Toată lumea vorbește despre ARNm care este complex.
  Dar fiecare chimist înțelege ce face hidroxidul de grafen.
  Povestea ARNm este posibil o diversiune.

  Nu-mi pot imagina că cineva îmi va putea da, ca specialist carbon, o explicație adecvată cu privire la motivul pentru care aceste lame de ras din carbon se găsesc în vaccin.
  Acesta este razboiul.

  Chiar dacă oamenii nu mor imediat, vasele de sânge se taie puțin câte puțin. Distruge inima. Toate atacurile de cord. Toate loviturile. Creierul este tăiat. Vasele de sânge sunt tăiate.
  Aceste structuri de grafen sunt atât de stabile, încât nu se degradează. Fiecare chimist știe asta.
  Celulele epiteliale devin aspre atunci când sunt tăiate astfel și lucrurile aderă la ele.

  Acest material este declarat vaccin experimental dintr-un motiv.
  În Germania sau Austria nu există nimeni cu experiența mea. Cel mai important specialist german în carbon, Dr. Harmut von Kienle, a fost mentorul meu timp de un an. Mi-am scris teza în acest domeniu…”

  Asa că, ai grijă cu utilizatorul. Nu știi ce lot primești. La urma urmei, este un studiu clinic.

  ****

  Apreciază

 14. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said decembrie 6, 2021 la 8:34 pm e

  Șeful Comisiei Permanente de Vaccinare din Germania – STIKO, Thomas Mertens, a declarat joi că nu și-ar vaccina în prezent copilul de șapte ani pentru că „nu există date” privind toleranța vaccinului la grupul de copii de la 5 la 11 ani, informează SWR.

  „Nu mi-aș vaccina copilul împotriva Covid-19, nu există nici date sau studii de autorizare privind compatibilitatea vaccinului în categoria 5-11 ani. Nu putem ști nimic, pe moment, privind eventualele daune pe termen lung”, a afirmat Mertens în cadrul unui podcast la Frankfurter Allgemeine Zeitung conform Ziarului Românesc din Germania.

  „Tocmai pentru că infecțiile cu coronavirus la copii sunt de obicei inofensive, trebuie să fim cu atât mai siguri că vaccinarea este bine tolerată pe termen lung. STIKO are în vedere acum acest aspect”, continuă Mertens.

  Declarațiile lui Mertens au creat discuții, având în vedere că STIKO se pregătește să facă o recomandare privind vaccinarea copiilor sub 12 ani, în jurul datei de 13 decembrie, după ce vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copii între 5 și 11 ani a fost aprobat de către Agenția Europeană a Medicamentului ( EMA).

  THE EXPOSE: THE UK HAS FALLEN – 85% of Covid-19 deaths are among the Vaccinated, Child deaths have risen by 83% since they were offered the jab, the Covid-19 Vaccines have negative effectiveness as low as -132%

  MAREA BRITANIE A CĂZUT – 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor vaccinați, decesele în rândul copiilor au crescut cu 83% de când li s-a făcut vaccinul, vaccinurile Covid-19 au o eficacitate negativă de până la -132%

  Publicat pe 03 Noiembrie 2021, de THE EXPOSÉ

  Cele mai recente date ale Ministerului Sănătății Publice din UK arată că persoanele vaccinate anti Covid-19 reprezintă 85% din decesele cauzate de Covid-19 în ultimele patru săptămâni, în timp ce datele Agenției britanice de Securitate Sanitară arată că vaccinurile împotriva Covid-19 au o eficacitate negativă de până la minus o sută treizeci și doi la sută, iar datele Biroului Național de Statistică arată că, de când copiii au fost vaccinați pentru prima dată împotriva Covid-19, numărul deceselor în rândul copiilor a crescut cu 83% față de media înregistrată în ultimii cinci ani.

  Marea Britanie se îndreaptă spre dezastru, cu un program de vaccinare care a eșuat în mod clar, dar, mai îngrijorător, este posibil ca acum să ucidă copii, judecând după statistici, și este posibil să ucidă și mai mulți.

  Datele nu ar putea fi mai clare. Aruncați doar o privire la ultimul raport statistic privind Covid-19 al Ministerului Sănătății Publice din Scoția, publicat la 27 octombrie. Tabelul 25 din raport arată că marea majoritate a deceselor cauzate de Covid-19 între 18 septembrie și 15 octombrie 2021 au fost în rândul populației complet vaccinate, cu 457 de decese înregistrate, reprezentând 82% din toate decesele cauzate de Covid-19.

  Dacă adăugăm cele 17 decese care au avut loc în rândul celor parțial vaccinați, înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 85% din decesele cauzate de Covid-19 în Scoția între 18 septembrie și 15 octombrie

  Apreciază

 15. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said decembrie 6, 2021 la 11:52 pm e

  „Cine controleaza plandemia

  Black Rock și Vanguard sunt firmele ce controlează toată economia mondială.
  Acționari la aceste firme sunt:
  – Familia Rothschild
  – Familia DuPont
  – Familia Rockefeller
  – Familia Carnegi
  – Familia Orsini
  – Familia Bush
  – Familia regală britanică
  „Laboratorul Biologic Wuhan este deținut de Glaxosmithkline, care (în mod accidental) deține Pfizer!, cel care face vaccinul împotriva virusului care a fost (întâmplător) conceput la Laboratorul Biologic Wuhan, care a fost (accidental) finanțat de Dr. Fauci, care ( accidental ) promovează vaccinul.
  GlaxoSmithKline este (accidental) administrat de divizia de finanțe de Black Rock, care (accidental) gestionează finanțele Companiei Open Foundation (Fundația Soroș) și (întâmplător) conduce AXA franceză.
  Soroș (întâmplător) deținea compania germană Winterthur, care (întâmplător) a construit un laborator în Wuhan și a fost cumpărată de germana Allianz, care (întâmplător) are ca acționar Vanguard, care (întâmplător) este acționar în Black Rock, care (întâmplător) controlează băncile centrale și gestionează aproximativ o treime din capitalul investițional global.
  Black Rock este de asemenea (întâmplător) un acționar majoritar de MICROSOFT, deținut de Bill Gates, care (întâmplător) este acționar Pfizer (cine, vă amintiți? Vinde un vaccin miracol) și (întâmplător) este acum primul sponsor al OMS!”

  Ca sa vedeti de ce toate se leaga si de ce au atata putere: toti sunt unul!”

  Apreciază

 16. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said – decembrie 7, 2021 la 8:38 pm e

  Ăia au un colonel patriot, noi doar un gheorghiță 😉 :
  COLONELUL MARTÍNEZ-VARA CERE SUSPENDAREA IMEDIATĂ A VACCINĂRII ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN FORȚELE ARMATE ȘI POPULAȚIA CIVILĂ

  Potrivit informațiilor publicate de portalul Rambla Libre, colonelul Carlos Martínez-Vara a semnat o declarație prin care solicită suspendarea imediată a vaccinării împotriva Covid-19 în Forțele Armate și populație.

  Un tataranieto de Vara de Rey reivindica en Ibiza la figura del militar – Diario de Ibiza
  CARLOS MARTINEZ-VARA DE REY NOVALES (DNI 05385042-Y), Colonel EA (CGEO) Șef Secția de Înalte Studii a Liceului de Forțe Armate (ESFAS), Centrul Superior de STtudii al Apărării Naționale (CESEDEN) în virtutea articolului 28 din legea organică 9/2011, din 27 iulie, privind drepturile si îndatoririle membrilor Fortelor Armate
  Expune:

  „Populația spaniolă, atât în ​​sfera civilă, cât și în cea militară, primește recomandarea autorităților sanitare de a se vaccina împotriva COVID-19 cu medicamente de la diferiți producători, care, fără a fi încă aprobate oficial, sunt administrate sub protecția legală a unui autorizație condiționată de introducere pe piață, pe cale de urgență, eliberată de Agenția Europeană pentru Medicamente (AEMPS).

  Deoarece există suficiente publicații în literatura științifică în care sunt expuse analize și studii efectuate asupra acestor medicamente, ale căror concluzii avertizează asupra riscului potențial pentru sănătatea umană derivat din prezența materialelor toxice în flacoanele utilizate. În acest sens, pe 2 noiembrie, dr. Pablo Campra Madrid, profesor la Universitatea din Almería, a publicat un studiu spectroscopic micro-Raman efectuat pe o prelevare aleatorie de fiole de vaccinuri COVID-19 comercializate de diverse companii farmaceutice (Pfizer, Moderna, Janssen si Astra Zeneca), in care concluzionează că au detectat obiecte care „corespund fără echivoc OXIDUL DE GRAFEN REDUS”.
  Deoarece multe dintre reacțiile adverse grave, foarte grave și letale care au fost raportate în legătură cu administrarea vaccinurilor menționate mai sus la sistemul european de notificare a reacțiilor adverse asociate cu medicamente, EudraVigilance, (atacuri de cord, mio/pericardită, tulburări de coagulare/vasculare, tulburări ale sistemului respirator, tulburări ale sistemului reproducător, tulburări imunitare, tulburări renale, tulburări hepatice, cancer etc.), sunt compatibile cu efectele adverse care ar putea deriva din prezența oxidului de grafen redus în ele.„
  Deoarece aceste rapoarte sunt susținute de cea mai înaltă rigoare științifică, coroborate de datele de farmacovigilență ale Sistemului american de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) și susținute de concluzii similare raportate de laureații Nobel, aceiași creatori ai tehnologiei vaccinului ARNm și cei mai înalți profesioniști biomedicali din lume în domeniul imunogeneticii din țări precum SUA, GB, Germania, Franța, Japonia și China, printre altele.
  El poder antitumoral del gazpacho sobre personas, a prueba
  Campra Pablo, doctor în științe chimice și licențiat în științe biologice. „DETECȚIA GRAFENULUI ÎN VACCINURILE COVID19 PRIN SPECTROSCOPIE Micro-RAMAN”. (02/11/21) Pagina 14

  Deoarece loturile de vaccinuri care sunt comercializate în prezent în Spania nu au fost analizate de laboratoarele Agenției Spaniole pentru Medicamente și Produse de Sănătate, astfel de loturi fiind eliberate doar prin proceduri de revizuire documentară, în ciuda riscului clinic potențial grav sau foarte grav. că pentru populație ar presupune prezența particulelor străine în preparatele parenterale lichide precum vaccinurile menționate mai sus.
  Că Ministerul Apărării dispune, din motive de securitate națională, de o metodologie suplimentară și independentă în domeniul recepției și controlului calității materialelor care necesită prelevare semnificativă conform unei eșantionări de referință stabilite, cu respectarea caietului de sarcini definit și aprobarea loturilor cu semnătura unui responsabil. De asemenea, se înțelege că această procedură de acceptare este repetitivă de fiecare dată generează un nou lot, necesitând în orice caz transparența furnizorului pentru un audit de către Managerii de Calitate ai Ministerului Apărării pentru a colecta datele și rezultatele testelor producătorului și furnizorului, precum și analiza probelor alese în fiecare lot, fără a se proceda la utilizarea loturilor menționate până la aprobarea acestora de către responsabilii de calitate ai Ministerului apărare.

  Deoarece, fără îndoială, imunitatea naturală este superioară imunității induse de vaccinare deoarece include apărarea imunitară înnăscută și beneficiul pe care administrarea acestor vaccinuri îl poate oferi personalului care a dezvoltat în mod natural anticorpi datorită depășirii bolii. Dimpotrivă, autoritățile științifice din imuno-epidemiologie estimează că această strategie ar compromite starea imunitară a populației, făcând imunitatea de grup din ce în ce mai de neatins, provocând nu doar o situație de dependență perpetuă, ci și o slăbire progresivă a răspunsului imun al populației, consecințe extrem de nedorite.
  Sentința TC 120/1990, 27 iunie (Temeiul juridic): definește dreptul recunoscut la Art. 15.1 CE, precizând că prin aceasta „se apără inviolabilitatea persoanei, nu numai împotriva atacurilor care vizează vătămarea corpului sau a spiritului acesteia. , dar și împotriva oricărui fel de intervenție care nu are acordul proprietarului”. Art. 3 din Carta Drepturilor Fundamentale a UE stabilește dreptul la integritate fizică în Art. 3 al acesteia. Cel mai relevant este includerea unei serii de ipoteze specifice pentru protecția integrității fizice în cadrul medicamentului și biologie, față de care, articolul 3 prevede că se respectă în special consimțământul liber și în cunoștintă de cauză al persoanei în cauză, în conformitate cu modalitățile stabilite de lege. În domeniul nostru trebuie respectată Legea 41/2002, din 14 noiembrie, de bază pentru reglementarea autonomiei pacientului și a drepturilor și obligațiilor privind informarea și documentarea clinică.

  Serviciul de Farmacologie al FAS are capacitatea tehnică de a efectua analizele pertinente ale vaccinurilor menționate anterior sau de a supraveghea corectarea celor pe care le subcontractează pentru a efectua verificarea absenței oricărei toxicități care ar putea afecta calitatea și siguranța vaccinului. Prezența acestor elemente în orice vaccin ar reprezenta o încălcare a conformității obligatorii de către producătorii și/sau importatorii laboratoarelor farmaceutice a vaccinurilor menționate anterior cu cerințele stabilite de Capitolul IV din Decretul regal 824/2010, din 25 iunie, de către cel care reglementează laboratoarele farmaceutice, producătorii de ingrediente active de uz farmaceutic și comerțul exterior al medicamentelor și medicamentelor de investigație, dedicate regulilor de fabricație corectă. În același mod, aceasta ar presupune nerespectarea prevederilor Farmacopeei Europene privind prezența particulelor în preparatele parenterale.

  Pentru tot ce s-a afirmat până acum, colonelul solicită:

  Sunt date instrucțiunile pertinente, în sfera Ministerului Apărării sau în coordonare cu alte entități ale Administrației de Stat, astfel încât să se efectueze contraanalizele loturilor aleatorii de inoculări care se administrează în prezent Forțelor Armate și populației spaniole. Dr. Campra însuși propune în raportul menționat mai sus să efectueze „analize ulterioare cu tehnica descrisă sau alte complementare pe baza unor mostre semnificative care să-i permită să evalueze cu semnificație statistică adecvată nivelul prezenței materialelor grafen în aceste medicamente, precum și caracterizarea lor chimică și structurală detaliată”. Acest control al calității ar trebui să necesite, pe lângă prelevarea de probe, colectarea documentației relevante și a certificatelor analitice emise de producător sau importator. Membrii FAS exercită un grad de confidențialitate care nu compromite secretele pe care companiile farmaceutice producătoare doresc să le păstreze. De asemenea, probe din fiecare lot trebuie păstrate pentru analiză, chiar și după acceptarea și utilizarea lor, pentru un timp suficient, pentru a garanta contraprobe pertinente în cazul în care se fac cereri sau pretenții la Jurisdicția Militară sau Civilă, dintre cei care au acceptat loturile ca fără riscuri.
  Să fie oprită actuala campanie de vaccinare împotriva Covid-19 în Forțele Armate și în populație ca măsură de precauție, atâta timp cât îndoielile cu privire la prezența oxidului de grafen redus și a altor posibile particule și elemente potențial toxice pentru sănătate nu sunt înlăturate.
  Tradus de Karen Smith din El Distrito

  Apreciază

 17. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said decembrie 15, 2021 la 11:10 pm e

  Ce îi ucide pe acesti piloți? 111 au murit in 2021 pana in septembrie, fata de 6 in 2020 si 1 in 2019

  NATURAL NEWS: Situation Update: Dead pilots, vaccine tyranny, and the exopolitical Artificial Intelligence origins behind the plot to depopulate planet Earth

  Situation Update (Situația la zi): Piloți morți, tirania vaccinurilor și originile exopolitice ale inteligenței artificiale din spatele complotului de depopulare a planetei Pământ

  De Mike Adams, 13 Decembrie 2021, Natural News

  SITUATION UPDATE (SITUAȚIA LA ZI) 13 DECEMBRIE 2021: ORIGINILE EXOPOLITICE ALE IA ȘI ALE COMPLOTULUI PENTRU DEPOPULAREA PLANETEI PĂMÂNT

  Articolul de astăzi și podcastul ‘Situation Update’ nu sunt pentru cei slabi de inimă, și sunt multe lucruri care nu pot fi scrise aici deoarece vor fi citite și analizate instantaneu de sistemele automatizate. Unele dintre aceste sisteme automatizate se află probabil în spatele actualei epurări a umanității care are loc la scară planetară. Așa că va trebui să ascultați podcastul (mai jos) și să faceți legătura între puncte pentru a afla întreaga poveste.

  Dar ceea ce putem scrie aici se referă la toți piloții morți – acum peste 111 piloți comerciali morți până în septembrie 2021, unde au fost doar 6 piloți morți pe parcursul întregului an 2020. (Și doar 1 în 2019.) Ce îi ucide pe toți piloții? Răspunsul este evident: vaccinurile.

  Steve Kirsch a scris chiar despre acest fenomen alarmant la Substack.com. Iată imaginea din revista Air Line Pilot Association, care listează toți piloții morți (până acum) în 2021:

  În podcastul de astăzi, de asemenea, am distribuit un videoclip din anul 2010, în care Alex Jones și cu mine am prezis cu exactitate și în mod public pașapoartele de vaccinare și taberele de carantină pentru oricine refuză vaccinurile. Veți fi șocați să auziți acest fragment video din 2010, deoarece el și cu mine am prevăzut acest lucru cu zece ani înainte de aproape întreaga lume:

  https://www.brighteon.com/535c4cb7-7f5a-404a-948b-0ab60000814e

  Cine dă ordinele pentru depopularea la nivel mondial a planetei Pământ?

  În condițiile în care globaliștii își dublează acum eforturile în ceea ce privește tirania vaccinurilor, iar CDC insistă cu disperare asupra vaccinării femeilor însărcinate, este foarte clar că ‘plandemia’ vaccinurilor nu este altceva decât o campanie globală de depopulare care vizează oamenii de pe planeta Pământ.

  Dar de unde vin aceste ordine? ‘
  Rezultatul este că un supercomputer cu inteligență artificială suficient de avansat ar putea controla aproape fără efort întreaga civilizație umană, și ar putea obliga oamenii să urmeze planurile sale dorite pentru a obține un rezultat singular.

  Se pare că acest rezultat este decimarea umanității și curățarea etnică a planetei Pământ. Acest lucru ar putea explica de ce atât de mulți medici au devenit criminali, de ce politicienii au devenit tirani, și de ce chiar și domeniul „științei” a fost corupt în totalitate până la absurd. Oamenii care conduc lumea au fost compromiși, și li se ordonă, sunt amenințați sau recompensați să întreprindă anumite acțiuni și să ascundă anumite dovezi (cum ar fi rețelele de pedofilie sau dovezile că vaccinurile cauzează daune), urmărind o motivație și un scop final care sunt stabilite de sistemul de inteligență artificială.

  Este important de menționat că acești oameni nu au nicio idee că vorbesc cu un supercomputer IA. Ei cred că sunt amenințați sau recrutați de alte ființe umane. În realitate, este vorba doar de o voce pe telefon sau de un text într-un e-mail… ambele pot fi redate fără efort de un sistem de supercalculatoare IA care pur și simplu pretinde că sunt ființe umane.

  Cel puțin așa spune teoria. Înscrieți acest lucru în categoria scenariilor devastatoare din categoria „inteligenței artificiale malefice”. Apropo, mai multe filme SF au explorat această teorie, inclusiv Eagle Eye (2008), cu Shia LaBeouf în rolul principal, care prezintă un sistem de inteligență artificială malefică ce manipulează comportamentul uman prin amenințări țintite la nivel individual:

  Asta este ceea ce se întâmplă cu lumea noastră chiar acum? Asta rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi să decidă, dar dacă este adevărat, sistemul malefic de inteligență artificială a convins deja aproximativ jumătate din populația lumii să facă o injecție mortală de eutanasie cu ‘vaccin’, care îi va ucide pe cei mai mulți dintre ei în următorul deceniu. Asta da inteligență artificială malefică!

  Ca să se consemneze, alți observatori nu sunt de acord cu teoria IA, și ne reamintesc că singura cerință pentru ca toate acestea să se întâmple sunt globaliștii malefici care încearcă să depopuleze lumea pentru a „salva planeta” de schimbările climatice.

  Deși există mai multe teorii cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat cu lumea noastră în acest moment, nicio persoană informată nu poate contesta faptul că decesele provocate de vaccinuri se accelerează exact așa cum am avertizat în mod repetat. Decesul umanității a început, iar în următoarele șase luni (până la sfârșitul lunii martie 2022), vom vedea aproape sigur milioane de oameni morți în întreaga lume din cauza bolilor de scurtă durată, a cancerelor, de ADE și tulburări autoimune induse de vaccinuri. Ar putea dura un deceniu pentru a se realiza pe deplin bilanțul real, dar decesele au început deja.

  Ascultați întregul podcast pentru mai multe detalii și alte noutăți:

  https://www.brighteon.com/410512cd-bd84-41d1-aff9-25cf1363ea87

  Apreciază

 18. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Mesajul de mai jos al jegosului troll a fost mutat de AICI

  Radu Humor said decembrie 16, 2021 la 9:35 pm e

  Prezentăm mai jos una dintre analizele recente ale doctorului Joseph Mercola, t

  • Folosind testul cardiac PULS, cercetătorii au descoperit că vaccinurile COVID cu ARNm de la Pfizer și Moderna cresc dramatic biomarkerii asociați cu tromboză, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare

  • Au fost comparate testele PULS pre- și post-injecție de la 566 de pacienți. În medie, scorurile PULS ale acestora au crescut de la un risc de 11% de a dezvolta un sindrom coronarian acut în următorii 5 ani, la un risc mai mult decât dublu, de 25%, pentru aceeași perioadă de timp.

  • Cei care au făcut vaccinul de teamă că boala COVID-19 le-ar putea afecta negativ inima se confruntă acum cu realitatea sumbră că au schimbat un risc potențial cu unul mai sigur

  • Un alt studiu detaliază modul în care injecția cu ARNm poate provoca trombocitopenie (scăderea numarului de trombocite) printr-un mecanism care implică activarea trombocitelor de către anticorpii îndreptați împotriva proteinei spike (anticorpii anti-spike)

  • Un mister neelucidat încă este motivul pentru care doar anumite persoane cu anticorpi la proteina spike (anticorpi anti-spike) dezvoltă simptome de activare plachetară și trombocitopenie. O ipoteză este că doar un subset de anticorpi anti-spike formați după vaccinare poate activa trombocitele și provoca trombocitopenie.

  Într-o postare pe Twitter din 21 noiembrie 2021, dr. Aseem Malhotra, cardiolog, scrie: [1]

  „Extraordinar, tulburător, îngrijorător. Acum avem dovezi ale unui mecanism biologic plauzibil prin care vaccinul cu ARNm poate contribui la creșterea evenimentelor cardiace. Rezumatul este publicat în revista de cardiologie cu cel mai mare impact, așa că trebuie să tratăm aceste descoperiri cu foarte mare seriozitate.”

  Rezumatul despre care vorbește este intitulat: „mRNA COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: A Warning,” („Vaccinurile COVID cu ARNm cresc dramatic markerii inflamatori endoteliali și riscul de SCA măsurat prin testul cardiac PULS: Un avertisment”), publicat în numărul din 16 noiembrie 2021 al revistei Circulation.[2] (SCA – sindrom coronarian acut).

  Avertizare de risc cardiac

  Testul cardiac PULS (Protein Unstable Lesion Signature)3 este un test simplu de sânge care detectează ruptura leziunilor cardiace instabile, una dintre principalele cauze ale atacurilor de cord. După cum au menționat autorii acelui studiu, aceasta este „o măsurătoare validată clinic a biomarkerilor multipli de proteine”, care includ:

  • IL-16, o citokină proinflamatoare

  • Fas solubil, un inductor al apoptozei

  • Factorul de creștere a hepatocitelor (HGF), un indicator pentru chemotaxia celulelor T în epiteliu și în țesutul cardiac

  Acestea și alte câteva proteine ​​indică răspunsul sistemului imunitar la leziunile arteriale care pot duce la leziuni cardiace. Aceste leziuni pot deveni instabile, iar dacă se rup, pot duce la un atac de cord.

  „Concluzionăm că vaccinurile cu ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T în mușchiul cardiac și pot explica constatările de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare.” ~ Revista Circulation a Asociației Americane a Inimii, 16 noiembrie 2021

  Deci, pe baza nivelurilor acestor biomarkeri, testul vă oferă un scor care vă prezice riscul pe 5 ani, ca posibilitate procentuală, de a dezvolta sindrom coronarian acut (SCA). Nivelurile ridicate vă cresc scorul PULS, în timp ce nivelurile sub limită îl scad.

  Pacienții vaccinați anti-COVID sunt predispuși unui risc mai mult decât dublu de a dezvolta SCA

  Potrivit autorilor studiului din revista Circulation:[4]

  „Scorul a fost măsurat la fiecare 3-6 luni în rândul grupului nostru de pacienți, timp de 8 ani. Recent, odată cu apariția vaccinurilor Covid-19 cu ARNm de la Moderna și Pfizer, au început să se observe schimbări dramatice ale scorului PULS la majoritatea pacienților. Acest raport rezumă acele rezultate.

  Un total de 566 [de pacienți], cu vârsta cuprinsă între 28 și 97 de ani, raport masculin – feminin 1:1,consultați într-un cabinet de cardiologie preventivă, au fost supuși unui nou test PULS la 2 până la 10 săptămâni după a doua injecție COVID și a fost comparat cu scorul PULS anterior, efectuat cu 3 până la 5 luni înainte de injectare.

  Linia de bază IL-16 a crescut de la 35 = / – 20 peste normă la 82 = / – 75 peste normă post-vaccinare; sFas a crescut de la 22 +/- 15 peste norma la 46 = / – 24 peste norma post-vaccinare; HGF a crescut de la 42 +/- 12 peste norma la 86 +/- 31 peste norma post-vaccinare. Aceste modificări au dus la o creștere a scorului PULS de la 11% riscul de SCA la 5 ani la 25% riscul de SCA la 5 ani.

  La momentul prezentului raport, aceste modificări persistă timp de cel puțin 2,5 luni după a doua doză de vaccin.

  Concluzionăm că vaccinurile ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T a mușchiului cardiac și pot explica observațiile de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare.

  După cum a menționat Malhotra, acest lucru este într-adevăr extraordinar de tulburător. Pacienții care au primit un regim de două doze de ARNm și-au dublat riscul de SCA pe cinci ani, conducând-o de la o medie de 11% la 25%. Imaginează-ți doar forma în care va fi sistemul nostru medical și societatea în general dacă 1 din 4 persoane care au primit regimul cu două doze va avea insuficiență cardiacă acută.

  Semne și simptome de urmărit

  ACS este un termen umbrelă care nu include doar atacurile de cord, ci și o serie de alte afecțiuni care implică o reducere bruscă a fluxului de sânge către inima ta. Semnele și simptomele SCA încep de obicei foarte brusc și includ: [5]

  Durere/disconfort toracic, adesea descris ca durere, presiune, senzație de senzație de strângere sau arsură

  Durere care iradiază de la piept către umeri, brațe, abdomenul superior, spate, gât și/sau maxilar

  Greață și/sau vărsături

  Indigestie

  Dificultăți de respirație

  Transpirație puternică bruscă

  Amețeli, amețeli și/sau leșin

  Oboseală neobișnuită sau inexplicabilă

  Neliniște și/sau teamă

  Dacă bănuiți SCA, nu vă duceti la spital, conducand masina. Apelați la o ambulanță, deoarece este o adevărată urgență medicală care poate necesita asistență medicală promptă. Factorii de risc pentru SCA au inclus în trecut vârsta înaintată, hipertensiunea arterială, fumatul de țigară, lipsa exercițiilor fizice, dieta nesănătoasă, excesul de greutate corporală și diabetul. Infecția cu SARS-CoV-2 a fost adăugată recent la acea listă, dar se pare că trebuie să adăugăm și vaccinul COVID. Cei care au primit injecția de teamă că COVID-19 le-ar putea afecta negativ inima acum se confruntă cu realitatea sumbră că sunt schimbate un risc potențial cu unul mai sigur.

  Trombocitopenie indusă de vaccin

  În știri conexe, o lucrare publicată în jurnalul Blood Advances analizează „Activarea trombocitelor dependentă de Spike-SARS-CoV-2 în trombocitopenia indusă de vaccinul COVID-19.” [6] Trombocitopenia este termenul medical pentru numărul scăzut de trombocite. Autorii subliniază că, în urma lansării vaccinurilor cu ARNm și ADN-ul COVID, au fost raportate peste 150 de cazuri de trombocitopenie.

  Referința pentru această statistică este o lucrare din 9 martie 2021 din Jurnalul American de Hematologie [7], iar leziunile se strâng cu o viteză vertiginoasă. Începând cu 12 noiembrie 2021, au fost raportate în S.U.A. 4.387 de cazuri de trombocitopenie. Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS), [8], deci este mult mai frecvent decât ceea ce afirmă ei. (Există, de asemenea, 9.332 de rapoarte de infarct miocardic, despre care tocmai am discutat, și 13.237 de raportări de miopericardită, adică inflamația inimii și/sau a sacului cardiac.[9])

  Potrivit autorilor, identificarea mecanismului prin care injecțiile provoacă trombocitopenie ar facilita dezvoltarea unui test de diagnostic. Din punct de vedere istoric, trombocitopenia indusă de heparină a fost diagnosticată folosind un test de eliberare a serotoninei (SRA). Folosind SRA, un subgrup de pacienți cu COVID-19 în stare critică au fost testați pozitiv pentru complexele imune activatoare de trombocite care pot provoca tromboză.

  Alți cercetători au arătat, de asemenea, că anticorpii IgG de la pacienții cu COVID-19 în stare critică pot activa trombocitele, ducând la un eveniment trombotic. Aici, folosind un SRA modificat, au descoperit complexe imunitare dependente de spike, activatoare de trombocite la un pacient cu trombocitopenie indusă de vaccin, sugerând că proteina spike este factorul cauzal. Ei explică: [10] „Pacienta noastră a fost o femeie de 25 de ani care s-a prezentat la spital la 10 zile după ce a primit vaccinul Moderna ARNm COVID-19 cu oboseală, pete și purpură umedă.

  Numărul inițial de trombocite a fost de 1.000 pe milimetru cub, fără dovezi de schistocite pe frotiu de sânge. Studiile de coagulare au fost în limitele normale… Acest lucru exclude probabil prezența unui anticoagulant lupus, având în vedere utilizarea unui reactiv sensibil la lupus pentru testarea PTT. Anticorpii anti-factor 4 antiplachetar (PF4)/heparină nu au fost detectați… iar testul clasic SRA, cu sau fără heparină sau PF4 exogen, a fost negativ.

  Testele pentru trombocitopenia imună indusă de medicamente cu trombocitele donatoare spălate au fost, de asemenea, negative pentru legarea trombocitelor cu vaccin, PEG2000 sau proteina Spike SARS-CoV-2 … Pacientul a fost tratat cu dexametazonă și imunoglobulină intravenoasă (IVIg) pentru un presupus imun purpură trombocitopenică.

  Numărul de trombocite sa normalizat în ziua a șaptea de tratament. Testarea suplimentară a serului a identificat anticorpii proteici Spike SARS-CoV-2 din clasele IgG … IgA … și IgM …. Anticorpii împotriva proteinei nucleocapside SARS-CoV-2 au fost absenți, confirmând anticorpii induși de vaccin fără infecție prealabilă.

  Pentru a investiga în continuare mecanismul trombocitopeniei, am testat serul pacientului folosind un SRA modificat cu adăugarea proteinei Spike SARS-CoV-2 recombinate (Spike-SRA). Am observat activarea trombocitelor dependentă de doză cu creșterea proteinei Spike SARS-CoV-2…

  Reacția a fost inhibată de un blocant FcyRIIa… și IVIg… confirmând activarea trombocitară dependentă de FcyRIIa. Activarea trombocitelor a fost demonstrată, de asemenea, într-o măsură mai mică, cu cantități tot mai mari de vaccin Moderna… și excipientul PEG2000… Mai mult, activarea trombocitelor nu a fost detectată într-o probă de control de la un pacient care a primit vaccinul Moderna și nu a dezvoltat trombocitopenie… Proteina Spike circulantă a fost detectată în serul pacientului nostru utilizând testarea imunoenzimatică… Împreună, aceste rezultate sugerează că trombocitopenia la acest pacient a fost secundară activării trombocitelor mediate de FcyRIIa de către complexele imune Spike SARS-CoV-2.

  Mecanism potențial identificat

  Dacă ați considerat că secțiunea citată mai sus este prea complexă, iată mesajul de luat acasă: injectarea de ARNm poate cauza un nivel excepțional de scăzut de trombocite printr-un mecanism care implică anticorpi împotriva proteinei spike (anticorpi anti-spice) care duce la epuizare. de trombocite prin activarea acestora. Trombocitele sunt celule specializate care opresc sângerarea și au receptori ACE2, de care se leagă proteina spike SARS-CoV-2. Când proteina spike se leagă de receptorul ACE2 de pe trombocite, le activează. Această activare a trombocitelor poate duce la coagulare intravasculară diseminată, adică o suprastimulare patologică a sistemului dumneavoastră de coagulare care poate duce la coagulare anormală a sângelui și care poate pune viața în pericol, precum și trombocitopenie (număr scăzut de trombocite) și hemoragie.

  Doctors for COVID Ethics a descris acest mecanism într-o scrisoare[11] din 28 februarie 2021 către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). În scrisoarea respectivă, ei au avertizat că, pe baza acestui mecanism, injecțiile de COVID pe bază de proteine ​​​​pic pot provoca cheaguri de sânge, tromboză a venelor cerebrale și moarte subită, ceea ce am văzut de atunci. În esență, ajungi să ai atât de multe cheaguri de sânge în sistemul vascular, încât sistemul tău de coagulare este epuizat, de unde numărul scăzut de trombocite.

  Numărul scăzut de trombocite, la rândul său, este ceea ce permite hemoragia (sângerare anormală).

  Întrebările rămân

  Un mister care rămâne de rezolvat este motivul pentru care doar anumite persoane cu anticorpi la proteina spike (anticorpi anti-spice) dezvoltă simptome de activare a trombocitelor și trombocitopenie. De ce nu toate?

  „O ipoteză este că activarea trombocitelor depinde de epitopi unici ai proteinei spike, care sunt recunoscuți doar de o minoritate de anticorpi identificați”, sugerează autorii.[12] În încheiere, ei afirmă: „Cazul nostru… evidențiază aplicabilitatea SRA pentru a detecta tulburările de activare a trombocitelor în afară de HIT [trombocitopenia indusă de heparină]. Deși se face în mod clasic în prezența heparinei, poate fi modificat pentru a include diferite antigene pentru a provoca formarea complexului imun și a identifica activarea trombocitelor…

  În cele din urmă, rolul proteinei Spike SARS-CoV-2 necesită clarificări suplimentare în ceea ce privește activarea trombocitelor, precum și rolul activării trombocitelor dependente de vaccin și PEG. Noi postulăm că un mic subset de anticorpi împotriva proteinei Spike, formați după vaccinare, poate activa trombocitele și poate provoca trombocitopenie. Prevalența acestui fenomen rămâne de stabilit clinic. Indiferent, SRA modificat prezentat aici poate fi un test de diagnostic util, deoarece sunt recunoscute mai multe cazuri de trombocitopenie indusă de vaccin.”

  Riscurile vaccinarii COVID depășesc în mod clar orice beneficiu potențial

  Cu mult înainte de lansarea acestor injecții COVID, oamenii de știință și medicii au tras un semnal de alarmă, subliniind o serie de mecanisme potențiale prin care pot provoca rău. Acum, la aproape un an, multe dintre temerile noastre se dovedesc a fi justificate. Ele provoacă leziuni cardiovasculare foarte grave, tulburări de sânge și disfuncții de reproducere. Cel mai rău dintre toate, autoritățile noastre sanitare au abandonat mandatul de a proteja sănătatea publică și acoperă epava în numele producătorilor de profit. În plus, medicii și asistentele care vorbesc despre daunele colaterale pe care le văd sunt reduși la tăcere și persecutați atât de consiliile medicale, cât și de oficialii guvernamentali. Acum, injectăm aceste împușcături mortale copiilor de la 5 ani. Nu văd cum să se termine cu o notă plăcută.

  Ca societate, pe măsură ce decesele și rănile, în special la copii, continuă să crească, ne vom confrunta cu niște momente extrem de dificile. Pentru a vă aminti de unde a început acest articol, persoanele care au primit două injecții de ARNm și-au dublat, în medie, riscul pe cinci ani de evenimente coronariene acute. Dacă nu v-ați vaccinat, cred că probabil că nu o veți face în acest moment.

  Dar dacă ați luat deja unul sau două, vă îndemn cu tărie să revizuiți mecanismele de vătămare și să evaluați dacă merită să continuați cu un al treilea. Modificările adverse cauzate de injecții persistă cel puțin 2,5 luni. Acesta este nivelul de jos. Încă nu știm care este limita superioară de timp.

  Ar putea dura un an sau mai mult, iar riscurile cu siguranță nu se diminuează cu dozele suplimentare ulterioare. În raportul OpenVAERS din 12 noiembrie 2021, [13] au adăugat un grafic care arată ratele de vaccinare și rapoartele VAERS în funcție de stat.

  După cum puteți vedea, există o corelație clară între rata de „vaccinare completă” într-o anumită stare și numărul de răni COVID raportate din acel stat. (Indiana, dintr-un motiv oarecare, iese în evidență ca o singură excepție, cu un număr disproporționat de mare de rapoarte față de numărul de complet „vaccinați.”) Zonele gri sunt populate; barele albastre sunt numărul total de vaccinați; barele roșii reprezintă numărul de răni raportate. (Toate numerele au fost împărțite la 1.000.) Aceasta este încă o dovadă că avem o problemă serioasă pe mâini.

  Ce poți face dacă ai remușcări că ai facut vaccinul?
  Dacă acum credeți că obținerea testului COVID a fost o greșeală și doriți să vă reduceți riscul dublat de complicații cardiace, vă sfătuiesc câteva strategii de bază.

  1.Asigurați-vă că măsurați nivelul de vitamina D din sânge și luați suficientă vitamina D pe cale orală (de obicei aproximativ 8.000 de unități/zi pentru majoritatea adulților) pentru a vă asigura că nivelul dvs. este de 60 până la 80 ng/ml (100 până la 150 nmol/l).

  2. Elimină toate uleiurile vegetale (semințe) din dieta ta, ceea ce implică eliminarea aproape a tuturor alimentelor procesate și a majorității meselor din restaurante, cu excepția cazului în care îl convingi pe bucătar să gătească numai cu unt. Evitați orice sos sau sosuri de salată în restaurante, deoarece sunt încărcate cu uleiuri de semințe. Evitați, de asemenea, carnea de pui și de porc, deoarece acestea sunt foarte bogate în acid linoleic, grăsimea omega-6 care este mult prea mare în aproape toată lumea și contribuie la stresul oxidativ care provoacă boli de inimă.

  3. Luați în considerare să luați aproximativ 500 mg/zi de NAC, deoarece ajută la prevenirea cheagurilor de sânge și este un precursor pentru organismul dumneavoastră pentru a produce glutationul important antioxidant.

  4. Luați în considerare enzimele fibrinolitice care digeră fibrina care duce la cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale și embolii pulmonare. Doza este de obicei de două ori pe zi, dar trebuie luată pe stomacul gol, fie cu o oră înainte, fie cu două ore după masă. În caz contrar, enzimele vă vor digera alimentele și nu fibrina din cheagul de sânge.

  1 Twitter Aseem Malhotra November 21, 2021

  2, 4 Circulation November 16, 2021; 144(Suppl_1)

  3 PULS Cardiac Test

  5 Mayo Clinic ACS

  6, 10, 12 Blood Advances November 1, 2021 DOI: 10.1182/bloodadvances.2021005050

  7 American Journal of Hematology March 9, 2021: 10.1002/ajh.26132

  8, 9, 13 OpenVAERS Report as of November 12, 2021

  11 Letter to EMA by Professor Sucharit Bhakdi and Colleagues February 28, 2021

  Sursa: Mercola.com

  Apreciază

 19. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariile de mai jos al jegosului troll au fost mutate de AICI si de AICI

  Radu Humor said decembrie 17, 2021 la 11:41 pm e

  Adevărul despre miocardită! Anunț pentru cei care au făcut acest tip de vaccin

  Vești de ultimă oră pentru persoanele care s-au vaccinat cu serul produs de Moderna. Cercetătorii sunt îngrijorați, după ce un nou studiu a confirmat o legătură între vaccinul Moderna și o serie de afecțiuni cardiace. De asemenea, femeile au fost afectate mai mult decât bărbații, spun cercetătorii.

  Un studiu publicat în cursul zilei de joi, care a fost realizat la nivelul întregii populaţii daneze generează îngrijorări în rândul cercetătorilor.

  Rezultatele studiului arată că vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania americană Moderna induce un risc minor de afecţiuni cardiace. Pe de altă parte, acest risc nu prezintă consecinţe grave, informează AFP.

  Studiul a fost publicat în British Medical Journal (BMJ), iar conform rezultatelor, au fost indicate mai multe riscuri cardiace asociate vaccinului anti-COVID-19, însă doar în rândul femeilor.

  „Vaccinarea cu serul Moderna este asociată cu un risc mai mare de miocardită sau de pericardită pentru danezi, în primul rând pentru grupa de vârstă 12-39 de ani”, au precizat autorii studiului.

  De menționat este faptul că aceste concluzii confirmă practic rezultatele unor studii precedente, care au determinat autorităţile sanitare din anumite ţări, precum Franţa şi Danemarca, să suspende utilizarea vaccinului Moderna în rândul tinerilor. La rândul ei, Islanda a decis să suspende acest vaccin pentru toţi rezidenţii adulţi.

  ***
  Radu Humor said decembrie 17, 2021 la 11:50 pm e

  După atâtea vești bune, și una proastă. Sigur, Pfizer, Moderna și restul au primit așa repede autorizație de urgență tocmai pe considerentul că nu există tratament pentru boală. Dar acum că Pfizer anunță și pastila de covid, de ce-l mai facem!? Ne răspunde, veterinarul de la Pfizer, Albert Bourla:

  „Mă tem că sunt oameni, care vor gândi așa. E o foarte mare greșeală! Vaccinurile sunt necesare. Vaccinul e prima frontieră, pe care o folosim să oprim boala. Scopul nu e să te îmbolnăvești. Și apoi să iei un medicament, care să te salveze. Ținta e să nu te îmbolnăvești. (…) Și pentru cei care au ghinionul să se îmbolnăvească. Sau pentru cei care nu s-au vaccinat, avem acum o pastilă, care va salva o mulțime de vieți”.

  (Deci asta era – e pastila anti-ghinion. Ca vâscul.)

  Apreciază

 20. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariul de mai jos al jegosului troll a fost mutate de AICI

  Radu Humor said – decembrie 20, 2021 la 12:13 am e

  Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Michael Yeadon, a înaintat o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI), în numele cetățenilor britanici, împotriva malthusianistului Boris Johnson (foto dreapta jos cu malthusianistul Bill Gates) și a autorităților britanice, a lui Bill și Melinda Gates, a directorilor executivi ai marilor companii farmaceutice, a președintelui executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab (foto sus), și a altor persoane, pentru crime împotriva umanității, potrivit LifeSiteNews.

  Grupul britanic i-a acuzat, de asemenea, pe dr. Anthony Fauci; pe Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS); pe June Raine, director executiv al Agenției britanice de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA); pe dr. Rajiv Shah, președintele Fundației Rockefeller; și pe dr. Peter Daszak, președintele EcoHealth Alliance, ca fiind „responsabili de numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg… crime de război și crime de agresiune” în Marea Britanie și în alte țări.

  După mai multe încercări eșuate de a intenta o acțiune în instanță prin sistemul juridic englez, reclamanții au decis să apeleze, „de maximă urgență”, la CPI, „pentru a opri desfășurarea campaniilor de vaccinare COVID, introducerea pașapoartelor de vaccinare ilegale și toate celelalte tipuri de război ilegal… care se duc împotriva populației din Marea Britanie”.

  În plângerea depusă de grup în data de 6 decembrie, aceștia prezintă dovezi că „vaccinurile” COVID-19 sunt, de fapt, terapii genice experimentale, create cu ajutorul unor cercetări privind mutațiile cu câștig de funcție de la coronavirusul liliacului, argumentând că aceste „vaccinuri” au provocat numeroase decese și vătămări și că guvernul britanic nu a deschis nici o anchetă în legătură cu aceste decese și vătămări raportate; că numărul de cazuri și decese COVID a fost umflat artificial; că măștile faciale sunt dăunătoare din cauza hipoxiei, hipercapniei și a altor factori; și că testele PCR sunt „complet nesigure” și „conțin oxid de etilenă, care este cancerigen”.

  În plus, ei au afirmat că unele tratamente eficiente împotriva COVID-19, cum ar fi hidroxiclorochina și ivermectina, au fost suprimate, ceea ce a dus la un număr mai mare de decese cauzate de COVID-19 decât ar fi trebuit.

  Aceștia susțin că măsurile de carantinare au fost adoptate în baza unor date umflate artificial cu privire la numărul de infectări și decese provocate de un virus modificat, precum și că „vaccinurile” experimentale au avut ca rezultat:

  Numeroase vătămări și decese survenite la scurt timp după vaccinare, cu cel puțin 395.049 de reacții adverse raportate după administrarea „vaccinurilor” COVID numai în Marea Britanie; o creștere bruscă a numărului de apeluri la ChildLine în timpul lockdown-urilor, făcute de copii vulnerabili; distrugerea economiei și a întreprinderilor, prin lockdown-urile impuse; „privarea drastică de libertate fizică, prin încălcarea normelor fundamentale de drept internațional”, inclusiv interdicții de călătorie și de adunări, precum și carantină forțată și autoizolare; apartheid determinat de segregarea cauzată de pașapoartele de vaccinare; și „scăderea preconizată a fertilității” după „vaccinare”, printre alte efecte fizice și psihologice vătămătoare.

  Apreciază

 21. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariul de mai jos al jegosului troll a fost mutate de AICI

  Radu Humor said – decembrie 30, 2021 la 11:31 pm e

  Este mai târziu decât credeți! Noi dezvăluiri ale Prof Sucharit Bhakdi: Vaccinurile COVID au fost CONCEPUTE SĂ EȘUEZE. Priviți la cei cu trei doze care se îmbolnăvesc. 0,1% dintre vacciniști știu dar sunt fie cumpărați fie criminali. Rolul OFTALMOLOGILOR

  Într-o filmare publicată pe 27 noiembrie de organizația Doctors For Covid Ethics pe contul acesteia de Rumble, eminentul savant virusolog prof. Sucharit Bhakdi expune minciunile cele mai frecvente și recente legate de vaccinurile anti-Covid. Punctul său de vedere pe care îl redăm în format video mai sus și tradus de administratorul grupului Telegram Este mai tarziu decat credeti (care deține și blogul cu același nume – creat după afirmația Ieromonahului Serafim Rose „Este mai târziu decât credeți! Grăbiți-vă deci ca să faceți lucrarea lui Dumnezeu”) a fost completat de un studiu, publicat pe 4 decembrie, împreună cu dr. Michael Palmer și un alt medic, care a fost silit să-și ascundă identitatea. Studiul este intitulat „Imunologie 101: de ce vaccinarea intramusculară împotriva COVID-19 trebuie să eșueze” iar filmarea „Vaccinurile COVID au fost concepute să eșueze”.

  Într-o opinie video pe marginea acestui studiu, savantul afirmă că vaccinurile administrate în mușchi nu vor apăra niciodată organismul față de viruși care pătrund pe cale respiratorie. Proteina spike produsă de celule din afara plămânilor ca urmare a administrarii vaccinului va duce la o luptă cu celălalte celule.Așa apare miocardita la vaccinați. În premieră, aflăm că oftalmologii pot vedea cheagurile formate cu oftalmoscopul dacă vor examina pacienții vaccinați, medici pentru care sacantul face un apel planetar.
  Aceasta este traducerea intervenției de 10 minute a reputatului profesor:

  „Acum, pe scurt, am să vă spun ceva care îmi stă în minte de aproximativ opt săptămâni, și am să vă spun acum fără niciun fel de pregătire prealabilă.

  În Germania, în Europa, în toate țările, dar mai ales în țările vorbitoare de limbă germană, se discută despre focarele de infecție cu SARS COV2 în rândul persoanelor vaccinate. Se spune că noul virus și mutațiile acestuia depășesc efectele vaccinului. Asta, desigur, este unul dintre cele mai stupide lucruri pe care oricine din lume le ar putea rosti vreodată. Mă înfurie să aud asemenea stupidități fără sens zi și noapte!

  Ce știți despre asta?

  Întrebați-vă politicienii, întrebați-vă medicii și vă vor spune: „Nu înțelegem: ai fost vaccinat cu prima doză, cu a doua doză, cu a treia doză, și te-ai îmbolnăvit de covid. Cum se poate asta?”

  Acum, ceea ce noi spunem de aproape un an, dar nu am așternut cum se cuvine pe hârtie, este că sistemul imunitar combate toți virușii prin două mecanisme:

  Primul mecanismul se referă la anticorpi care previn „andocarea” și legarea virusului de celule. Acesta este mecanismul minor, care joacă numai un rol foarte mic în viață și în evoluție.

  Cel de-al doilea mecanism are rolul cel mai important, și acesta este mecanismul limfocitelor. Limfocite care vor căuta și vor ucide acele celule în care a patruns virusul.

  Indiferent dacă acest virus este în tractul respirator, zona gastro-intestinală, sau în corp, în organe ,nu are importanță.

  Limfocitele sunt cele care distrug acele celule care produc virusul.

  Așa că acum, ceea ce oamenii nu știu de fapt este că anticorpii care sunt trimiși să încerce să prevină intrarea virusului în celulele din corp sunt de două feluri: unii sunt anticorpii din sânge, care previn ca virușii să ajungă la celulele de destinație din organe, din organele interne, și al doilea tip sunt anticorpii care sunt pe suprafețele acelor zone care iau contact cu aerul, sau sunt expuse tractului gastrointestinal. Virusul poate intra prin nas sau pe gură.

  Aceste două părți ale sistemului imunitar operează independent aproape, aproape în totalitate independent, ceea ce înseamnă că anticorpii care sunt creați de acele limfocite care sunt responsabile de organele interne nu vor ajunge pe suprafețele tractului gastrointestinal sau ale tractului respirator. Nu vor ajunge.

  Așa că, dacă vă trebuie anticorpi împotriva acelor viruși, trebuie să vă injectați sau să aplicați antigenul asupra acelor suprafețe, precum un spray nazal. Asta ar fi rezolvat problema.

  Dar acestea nu au fost produse pentru a trata covid, au fost produse împotriva răcelii, iar dacă funcționează sau nu vom aflaș

  Dar principalul aspect este că toate aceste vaccinuri care sunt distribuite miliardelor de oameni de pe planetă sunt destinate eșecului, deoarece aceste vaccinuri nu vor cauza niciodată și nu vor stimula producerea de anticorpi care să fie propulsați în sistemul respirator pentru a preveni ca acei viruși să intre în celulele tractului respirator.

  Așa că niciunul dintre aceste vaccinuri nu poate funcționa.

  Iar ceea ce am văzut și la ceea ce suntem martori acum, este ceea ceva am spus acuma aproape un an că se va întâmpla: nu există niciun vaccin pe care să ți-l injectezi în mușchi și care să te protejeze vreodată de infecții ale tractului respirator. Punct. Asta e.

  Oricine spune altceva este fie ignorant, fie minte.

  Din păcate 99,9% dintre oamenii care spun asta sunt ignoranți.

  Ei nu știu pentru că nu au învățat vreodată despre asta, pentru că nu au studiat vreodată asta, pentru că nu au cercetat niciodată.

  Cu toate astea, toți cei 0,1% care știu despre ce e vorba sunt fie cumpărați, fie criminali.

  Așa că haideți să vorbim despre noile valuri de infectii. Acestea sunt infecții naturale curente, care trebuie să apară deoarece nu există nici un tip de imunitate împotriva infecțiilor cu Covid-19.

  Fie că e un vaccin inactivat, fie că e un vaccin pe bază genetica, este cu totul irelevant.

  Nu există si nu va exista nicio bază de niciun fel pentru o vaccinare intramusculară! Nu există nicio bază! Și fiecare încercare este sortită eșecului.

  Acum dacă există vreo necesitate de vaccinare, acest aspect iese cu totul din discuție.

  Nu exista nicio necesitate pentru nicio vaccinare.

  Dar, ceea ce știm este că, în mod deosebit oamenii tineri, cu un sistem imunitar foarte bine pus la punct, cu o bună drenare a mușchilor, au un risc major ca sistemul lor imunitar să atace celulele care îndrăznesc să exprime această proteină virală în afara plămânilor.

  Asta se întâmplă acum din cauza vaccinării. Vaccinul ocolește calea infecțioasă umana normala, biologică a bolii. Astfel, dacă îți introduci aceea genă în mușchi, va ocoli plămânii, va intra in celule care nu au fost niciodată menite să exprime această proteină virală, aceste celule vor fi atacate, vor fi distruse, vor fi omorâte.

  Și acum știm cu siguranță că mii de oameni tineri suferă de miocardită, iar miocardita aceasta nu este nimic altceva decât atacul sistemului imunitar asupra celulelor din inimă care au îndrăznit să exprime această genă virală (proteina spike).

  Acum să trecem la oftalmologi. Care este potentialul rol al lor in aceasta poveste?

  Deoarece aceastei gene virale blestemate i s-a permis să ocolească plămânii, din cauza „dragilor” noștri colegi doctori, care bagă acul în brațele tinerilor, a copiilor, a oamenilor care nu au avut niciodată nevoie de acest vaccin – și acești doctori ar trebui să meargă cu toții la închisoare. Nu vorbesc despre politicieni, pe care îi găsesc… Nu voi spune ce cred despre ei..

  Dar în momentul în care aceste gene ajung în celulele care căptușesc pereții vaselor, ale oricăror vase sanguine, aceste celule vor fi atacate, vor fi omorâte și veți avea cheaguri.

  Asta spun Doctorii care se ocupă de Etica Covid încă din februarie 2021 și puteți oricând să găsiți informația și să o citiți (Doctors for Covid Ethics – Doctorii care se ocupa de etica Covid au scris catre EMA avertizand despre anomalii de coagulare, de sângerări si anomalii plachetare determinate de vaccinurile bazate pe gene)

  Ceea ce se întâmplă acum era foarte ușor de prevăzut, e informație de bază din manualele de medicină, așa trebuia să fie și așa va fi, și va fi atât de oribil, atât de îngrozitor, deoarece ceea ce doctorul S. ne-a arătat este că oamenii care au primit acest vaccin au tendința uriașă de a dezvolta cheaguri care se văd la pacienții în viață, în retina.

  Oftalmologii sunt singurii doctori care se uită direct la trombina.

  Ei au instrumentele necesare să se uite în ochi și să vadă cheagurile. De aceea ei sunt acum destinați, sunt chemați acum. Oftalmologi din toată lumea, voi o puteți face! Voi ne puteți arăta!

  Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați în ochii oamenilor care au fost vaccinați.

  Fie că vin la Dvs pentru că au nevoie de ochelari noi, sau pentru că vor să își controleze glaucomul, nu are importanță pentru ce vin pacienții, uitați-vă la vasele de sânge din ochi, fotografiați-le, documentati-le, adunați-le, și în câteva săptămâni sunt sigur că vom avea atât de multe cazuri colectate în toată lumea.”

  Vedeți și Expunerea savantului Sucharit Bhakdi după AUTOPSIILE UNOR VACCINAȚI: Organele morților injectați cu serurile Covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism, ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moarte!

  Apreciază

 22. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariul de mai jos al jegosului troll a fost mutate de AICI.

  Radu Humor said – ianuarie 5, 2022 la 11:57 pm e
  87% dintre copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani sunt internați în sᴘιтᴀʟ după ce au fost v̫a̫c̫c̫i̫n̫ați

  Până pe 19 noiembrie, S̫U̫A̫ au înregistrat 14.428 de cazuri de мιocᴀʀᴅιтă la copii

  Dr. Peter McCullough, cardiolog, internist și epidemiolog, și editor a două reviste de evaluare inter pares, a fost în mass-media și în prima linie medicală ʟuᴘтâɴᴅ pentru un tratament timpuriu pentru C̫O̫V̫I̫D̫. McCullough a fost, de asemenea, deschis despre potențialele ᴘᴇʀιcoʟᴇ ale v̫a̫c̫c̫i̫n̫urilor cu C̫O̫V̫I̫D̫ și despre lipsa necesității acestora. În mod curios, agențiile care în prezent pun în aplicare nu au autoritatea de a dicta modul în care se practică medicina.

  Dr. Peter Mc Cullough avertizează că mii de copii vor fi u̫c̫i̫și̫ sau мuтιʟᴀțι de ιɴנᴇcțιι inutile îмᴘoтʀιvᴀ C̫o̫v̫i̫d̫.

  Administrația S̫U̫A̫ pentru Alimente și Мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇ, de exemplu, nu are puterea de a spune medicilor ce să facă sau cum să trateze ᴘᴀcιᴇɴții. National Institutes of Health sunt o organizație guvernamentală de cercetare și nu le poate spune medicilor cum să trateze ᴘᴀcιᴇɴții.

  Idem pentru Centrele pentru Controlul și Prevenirea ʙoʟιʟoʀ din S̫U̫A̫, care este o organizație de analiză epidemiologică. Este sarcina medicilor practicieni să identifice protocoale de tratament adecvate și eficiente, ceea ce face McCullough de la începutul acestei pandemii.

  În august 2020, lucrarea de referință a lui McCullough „Bazele ᴘᴀтoғιzιoʟoԍιcᴇ și justificarea tratamentului precoce ᴀмʙuʟᴀтoʀιu al ιɴғᴇcțιᴇι cu S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2” a fost publicată online în Jurnalul ᴀмᴇʀιcᴀɴ de Medicină.1

  Când vine vorba de ιɴנᴇcțιιle pentru C̫O̫V̫I̫D̫, McCullough citează cercetări care arată că cei care au cel mai mare risc de a мuʀι din cauza C̫O̫V̫I̫D̫-19 au, de asemenea, cel mai mare risc de a мuʀι din cauza injectării C̫O̫V̫I̫D̫. În plus, ιɴנᴇcțιιle ᴘʀovoᴀcă ʟᴇzιuɴι cᴀʀᴅιᴀcᴇ sᴇvᴇʀᴇ la persoanele mai tinere al căror risc de a мuʀι din cauza C̫O̫V̫I̫D̫ este nesemnificativ.

  El subliniază că semnalul de siguranță este foarte clar, cu 19.249 decese fiind raportate la Sistemul de Raportare a Evenimentelor ᴀᴅvᴇʀsᴇ ale V̫a̫c̫c̫i̫n̫urilor din S̫.U̫.A̫. începând cu 19 noiembrie 2021.

  Semnalul este, de asemenea, consistent atât intern, cât și extern. O serie de reacții ᴀᴅvᴇʀsᴇ sunt raportate în număr mare și foarte aproape de momentul injectării, care validează suspiciunea că ιɴנᴇcțιιle sunt vinovate. Datele din S̫U̫A̫ sunt, de asemenea, în concordanță cu datele din alte țări, cum ar fi sistemul Yellow Card din Ʀᴇԍᴀтuʟ uɴιт.

  În ciuda acestui fapt, nu a fost efectuată nicio evaluare a siguranței pentru a elimina factorii de risc și altele asemenea. „Suntem de aproape un an în program și nu a existat nicio încercare de atenuare a riscurilor”, spune McCullough. În același timp, au existat încercări grosolane de a-i constrânge pe ᴀмᴇʀιcᴀɴi să ia ιɴנᴇcțιιle – de la bere gratuită sau un dans ᴇʀoтιc gratuit, până la loterie de un milion de dolari și burse plătite pentru universitățile de statale.

  Astfel de тᴇɴтᴀțιι ʀᴇᴘʀᴇzιɴтă o îɴcăʟcᴀʀᴇ ιɴᴇԍᴀʟᴀʙιʟă a eticii cercetării care interzice cu strictețe orice fel de constrângere asupra subiecților umani. După cum s-a bănuit și prezis, de îndată ce мιтᴀ a încetat să funcționeze, funcționarii guvernamentali au început să vorbească despre mandatele de v̫a̫c̫c̫i̫n̫are.

  Președintele Biden a declarat în mod ιɴғᴀм că răbdarea lui cu „ezitarea la v̫a̫c̫c̫i̫n̫” „era pe terminate”. Insinuarea era că, dacă persoanele refuză v̫a̫c̫c̫i̫n̫ul, s-ar confrunta cu repercusiuni ԍʀᴀve, iar acum vedem că aceste repercusiuni se dezvoltă zi de zi, pe măsură ce persoane sunt concediate și expulzați din școală pentru că au refuzat injecția.

  Între timp, ei nici măcar nu au determinat care v̫a̫c̫c̫i̫n̫ este cel mai eficient, ceea ce este remarcabil. Dacă guvernul ar dori cu adevărat să pună capăt pandemiei cu un v̫a̫c̫c̫i̫n̫, nu ar determina ei care v̫a̫c̫c̫i̫n̫ funcționează cel mai bine și nu ar promova utilizarea acestuia? Dar nu, ei ne spun că orice v̫a̫c̫c̫i̫n̫ sevește.

  „Faptul că nu există un raport de siguranță, nu îți spun dacă iei cel mai bun v̫a̫c̫c̫i̫n̫, faptul că este într-un fel ᴅιsтoʀsιoɴᴀт legat de capacitatea ta pentru a lucra și merge la școală, că îɴcăʟcăм coᴅuʟ ᴅᴇ ʟᴀ ɴüʀɴʙᴇʀԍ, îɴcăʟcâɴᴅ ᴅᴇcʟᴀʀᴀțιᴀ ᴅᴇ ʟᴀ нᴇʟsιɴκι— pur și simplu nu se potrivește. Nu se vede bine pentru cei care promovează v̫a̫c̫c̫i̫n̫ul”, spune McCullough.

  Adăugați la toate acestea descoperirea clară că v̫a̫c̫c̫i̫n̫urile oferă doar protecție liмιтᴀtă pentru o perioadă foarte scurtă de timp – în cel mai bun caz șase luni. Potrivit lui McCullough, există mai mult de 20 de studii care arată că eficacitatea scade la zero după șase luni. De asemenea, au avut o eficacitate foarte liмιтᴀtă îмᴘoтʀιvᴀ variantei ᴅᴇʟтᴀ, care a fost tulpina predominantă de câteva luni.

  De ce o doză de agent de imunizare este un ᴘᴇʀιcoʟ pentru sănătate

  „Am afirmat adesea că, după toate probabilitățile, riscul de efecte secundare va crește cu fiecare injectare suplimentară”. McCullough citează o investigație care arată că corpul tău va produce proteina t̫o̫x̫i̫c̫ă S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2 pentru 15 luni.

  Dacă corpul tău încă produce proteina spike – care este ceea ce cauzează cheaguri de sânge și ᴅᴀuɴᴇ cardiovasculare – și faci o injecție suplimentară la fiecare șase luni, va veni un moment în care corpul tău pur și simplu nu poate ʀᴇzιsтᴀ ᴅᴀuɴᴇlor cauzate de toate proteinele spike care se produc.

  De asemenea, luați în considerare acest lucru: deși obțineți o protecție de cel mult șase luni de la orice injecție, fiecare injecție va provoca ᴅᴀuɴᴇ timp de 15 luni. Dacă continuăm cu ιɴנᴇcțιι de întărire, rapel, în cele din urmă va fi imposibil să eliminăm vreodată proteina spike.

  El continuă să discute despre investigațiile din 2017, care au arătat că мιocᴀʀᴅιтᴀ la copii și tineri apare cu o rată de patru cazuri pe milion pe an. Presupunând că există 60 de milioane de copii ᴀмᴇʀιcᴀɴi, rata de fond pentru мιocᴀʀᴅιтă ar fi de 240 de cazuri pe an. Câte cazuri de мιocᴀʀᴅιтă au fost raportate la VAERS după injectarea cu C̫O̫V̫I̫D̫ până acum? 14.428 din 19 noiembrie 2021.

  „Medicii nu au văzut niciodată atât de multe cazuri de мιocᴀʀᴅιтă”, spune McCullough, citând cercetări care arată că printre copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, 87% sunt internați în sᴘιтᴀʟ după ce au fost v̫a̫c̫c̫i̫n̫ați. „Atât de ᴘᴇʀιcuʟos este”, spune el. „Este frecvent și este ԍʀᴀv.”

  Cu toate acestea, FDA susține că мιocᴀʀᴅιтᴀ după v̫a̫c̫c̫i̫n̫area C̫O̫V̫I̫D̫ este „rară și ușoară”. Acum primim și rapoarte de cazuri ғᴀтᴀʟᴇ de мιocᴀʀᴅιтă la adulți în vârstă de 30 și 40 de ani. „Мιocᴀʀᴅιтᴀ în acest moment arată ca un ᴅᴇzᴀsтʀu total”, spune McCullough, „atât pentru tineri, cât și pentru adulți”.

  Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au șanse de cinci ori mai mari să fie sᴘιтᴀʟizați cu мιocᴀʀᴅιтă indusă de C̫O̫V̫I̫D̫-19 decât să fie internați pentru ιɴғᴇcțιe cu C̫O̫V̫I̫D̫. Aceste date coɴтʀᴀzιc afirmația că problemele cardiace induse de C̫O̫V̫I̫D̫ sunt o problemă mult mai mare decât ʟᴇzιuɴιʟᴇ cᴀʀᴅιᴀcᴇ induse de „v̫a̫c̫c̫i̫n̫”

  Din nefericire, copiii nu obțin nici un beneficiu din v̫a̫c̫c̫i̫n̫uri, așa că totul este un risc și niciun beneficiu pentru ei. McCullough subliniază că nu au fost înregistrate ғocᴀʀᴇ școlare și nicio transmitere de la copil la profesor. El estimează că 80% dintre copiii de vârstă școlară sunt deja imuni, ceea ce ar explica acest lucru.

  Și să nu uităm, dacă faci un v̫a̫c̫c̫i̫n̫ pentru C̫O̫V̫I̫D̫, ai șanse de 100% să fii expus la orice risc asociat cu acea v̫a̫c̫c̫i̫n̫are. Pe de altă parte, dacă refuzi injecția, nu este 100% șansă să faci C̫O̫V̫I̫D̫-19, cu atât mai puțin să мoʀι din cauza asta. Aveți o șansă de mai puțin de 1% să fiți expus la S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2 și să vă îмʙoʟɴăvιțι.

  Așadar, este 100% determiniant că acceptând injecția te expune la riscurile pe care acaesta le generează și mai puțin de 1% determină că vei primi C̫O̫V̫I̫D̫ dacă nu faci injecția.

  Apreciază

 23. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariul de mai jos al jegosului troll a fost mutate de AICI

  Radu Humor said – ianuarie 6, 2022 la 12:19 am e

  „ NOAPTEA MINȚII !!!
  Ambasada Israeului la Bucuresti critica vehement afirmatiile liderilor AUR potrivit carora disciplina ”Istoria evreilor.Holocaustul” reprezinta o „tema minora” (deși aceștia nu au folosit acest termen) intre materialele de studiu si considera acest tip de a drept o extremista, invocandu-ne. noua, romanilor, ca trebuie sa nu asumam trecutul si tot ce-am facut noi rau…
  Acuma, draga ambasada a Israelului, as dori sa iei in considerare urmatoarele obiecte, daca tot vorbim despre GENOCID:
  1. De ce titlul viitorului manual OBLIGATORIU va fi ”Istoria Evreilor.Holocaustul”? De ce va opriti la ”holocaust”? Pai eu sunt de acord sa fie studiata istoria evreilor in Romania cu totul , si inainte si dupa, adica si dupa 1946, astfel incat elevii romani sa afle si despre Ana Pauker, Silviu Brucan (Brukner), Mihai Dulgheru (sef al inchisorilor), Stefan Koller (sef al inchisorii politice de la Aiud), Erno Neunlander (maior KGB, tatal lui Petre Roman), Ion Iliescu, William Suder (sef al contraspionajului), Vass Ghizela (fosta sefa la Externe si bunica lui Bogdan Olteanu), Leon Tismaneanu (de fapt Lev Moiseevici Tismeneţki, adica tac-su lu Tismaneanu ala care a intocmit un raport de ”condamnare a comunismului”, in contextul in care tocmai el era fiu de tortionar comunist) si multe alte sute de persoane. Ce au in comun aceste nume? Pai… toti erau evrei si sunt responsabili directe si/sau indirect de moartea a zeci si sute de mii de romani, in mare parte elite intelectuale, latifundiari si tarani care li s-au impotrivit dupa 1946. Ca atare, draga Ambasada a Israelului, vei avea. bunavointa sa includ si aceste aspecte in viitorul manual? Oare, prin aceste nume insirate, nu v-ati razbunat destul si pentru facute si nefacute de catre noi? Hai, asumati-va si voi cele rele facute de ai vostri !
  2. Un procent semnificativ din populația actuală a Israelului are descendentă din bunici și strabunici care au trait in Romania. Se poate, cumva, sa se instituie si in Israel, la nivel de liceu, ca materie obligatorie de studiu ”Istoria Romanilor”?
  3. Pentru ce este nevoie de un manual intreg al vostru (respectiv zeci de ore de predare in scoala), in contextul in care propria mea istorie este milenara si, totusi, nu i se aloca atata atentie?
  4. Din banii romanilor se plateste activitatea unui institut (Elie Wiesel), care nu spune de ani buni ce urat ne-am purtat noi cu evreii, care nu denigreaza personalitatea culturala si istoria. Mai au mult de studiat? Ca sa stim cat ii mai finantam din banii nostri…
  5. In loc de ”politica pasilor marunti”, nu mai bine ne spuneti voi direct ce doriti de la noi?
  6. Suntem multi…nu putem fi scosi toti in afara legii…”

  Apreciază

 24. Trolul O.R. continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu texte off topic. Cele mai recente producții au fost mutate aici:

  O.R. said ianuarie 5, 2022 la 8:06 pm e Cum va explicati faptul ca mortul cand este bagat in biserica este extraordinar de greu, iar la iesirea din biserica dupa toate slujbele devine usor ca un fulg?

  O.R. said ianuarie 5, 2022 la 9:22 pm e – Cum va explicati faptul ca peste 3000 de oameni numiti autotrofi traiesc fara sa consume hrana solida, multi dintre ei si fara sa consume lichide?
  Autotrofi au organismul capabil sa transforme energia solara in hrana prin fotosinteza.

  O.R. said ianuarie 6, 2022 la 8:48 pm e” Cum va explicati faptul ca gandurile afecteaza structura moleculara a apei?

  O.R. said ianuarie 6, 2022 la 9:49 pm e Cum va explicati faptul ca o simpla imbratisare poate reduce cu 30% simptomele de boala?

  O.R. said ianuarie 6, 2022 la 9:52 pm e Cum va explicati faptul ca materialul genetic al bebelusului ramane ca o amprenta in corpul mamei ani buni dupa nastere, practic ca o amintire a locului unde a petrecut 7/9 luni?

  Apreciază

 25. Comentariul de mai jos al trolului Bau-Bau a fost mutat de AICI

  Bau Bau said ianuarie 12, 2022 la 1:16 pm e
  COD ROȘU

  Era frig. Cădeau fulgi rari de zăpadă.

  Muscoiul era foarte îngrijorat de starea Adminului.
  Moșul cu șlapi roz peste cipicii mov era ambetat absolut cu oțet și stropea cu el (apotropaic) în toate direcțiile. Puntea se scălda în licoarea miraculoasă.
  Toți cei care gândeau altfel decât el erau fie proști, fie trolli perverși, fie amândouă.
  Memoria sa obosită suprapunea comentatori și timpuri, ca într-un palimpsest.

  Bietele musculițe mai slabe de înger se re-brănduiau cu sârg. Zumzetul lor scutura Araratul.

  Muscoiul începu să se închine și să se roage: „Fum, tămâie, lumânare / dă Doamne minune mare! / Luminează astă barcă / dă-le iute sănătate / că-i mai bună decât toate!”

  Apreciază

 26. Comentariul off topic al trolului Iosif a fost mutat de AICI

  Iosif said ianuarie 12, 2022 la 9:01 am e

  „Voi toti cei insetati, veniti la ape, chiar si cel ce n-are bani! Veniti si cumparati bucate, veniti si cumparati vin si lapte fara bani si fara plata!
  De ce cantariti argint pentru un lucru care nu hraneste? De ce va dati castigul muncii pentru ceva care nu satura? Ascultati-Ma, dar, si veti manca ce este bun, si sufletul vostru se va desfata cu bucate gustoase.
  Luati aminte si veniti la Mine, ascultati, si sufletul vostru va trai: caci Eu voi incheia cu voi un legamant vesnic, ca sa intaresc indurarile Mele fata de David.
  Iata, l-am pus martor pe langa popoare, cap si stapanitor al popoarelor.”

  Apreciază

 27. Comentariul off topic al trolului Iosif a fost mutat de AICI

  Iosif said ianuarie 12, 2022 la 10:54 am e

  Apreciază

 28. Comentariu off topic mutat de AICI

  Radu Humor said ianuarie 12, 2022 la 2:06 pm e

  Contemporan cu noi și tot în București trăiește și liderul AUR George Simion ….

  – George Simion este absolvent cu 9,62 a Lic. „Gh. Lazăr” din București, al Univ. București , fac. de profil ec.com, cu un masterat la Univ. „Al.I.Cuza” din Iași cu tema ”Istoria Crimelor Comunismului”.
  Părinții sunt amândoi profesori și are o soră mai mare care este judecătoare .

  – Se face caz de alăturarea adjectivului minor, nu holocaustului , ci predării lui în școlile românești , în dauna altor materii care au ajuns să fie ori scoase din programă, ori minimalizate tematic până la nivel de schițe. Și este vorba de Istoria României, a Geografiei, sau a Limbii Române, în comparație cu care, chiar acest subiect Holocaustul , pentru mine ca român este minor :
  Nu mă ajută cu nimic, sau aproape deloc, dacă nepoții mei știu cu exactitatea câți evrei și-au găsit sfârșitul în lagărele hitleriste ( de altfel cifrele se tot schimbă), dacă nu știe câți români au murit în temnițele comuniste la comanda tot a unor evrei.
  Observăm că aceste crime s-au întâmplat după holocaust și se pare că nici ei n-au învățat nimic din toată această tragedie umană, dar au pretenția ca noi să o știm la perfecție !
  Pentru ce ? Tocmai pentru a nu se mai repeta ! Ei însă n-au învățat nimic din lecția primită, ba mai mult au folosit exact aceleași mijloace de distrugere în masă. Dar mai ales a elitelor românești.
  Noi, ca popor creștin ,sigur nu vom urma astfel de exemple criminale, fie că ni se predau, sau nu, nu știu câte ore pe această temă, în dauna altora !

  Oare tam-tam-ul acesta cu spusele lui George Simion nu are legătură cu un alt scandal pe cale a se înfiripa, dacă nu se pune capacul pe el, cel cu refuzul facerii cunoscute a dublei cetățenii a celor care ocupă funcții de conducere în Statul Român ?!
  Măi, să fie : că dacă o luăm ca peștele, de la cap se-mpute treaba, sau mă rog, de la Cotroceni și dacă o luăm în jos , se pare că-i bai ! Mai mare ca ăla a lui George, care pare întradevăr minor.
  Că dacă luăm peiorativ sensul a „ niște evrei” , cu predarea unei materii privind Holocaustul, frumos ambalat și cu alte materii de studii de ”importanță capitală” cum ar fi educația sexuală,de gen sau mai nou chiar de mediu curat , sau verde, calificativul de minoră ca importanță pălește în fața disprețuitorului epitet cotrocenist.
  Până la urmă dacă pentru noi românii acest subiect este de importanță capitală să zicem și nu minoră, pentru evrei cum ar putea fi ?!
  Ca să nu mai spunem că în Israel nici nu se pomenește de pățaniile noastre. În curiculla școlară, că așa ca de la om, la om, chiar foarte mult !
  Dovadă că nu-i un subiect minor, ci nici nu există !

  Se întreba cineva cum de cu tot derapajul, mai mult decât spectaculos a lui Johanus , mai ceva ca niște coborâri în pantă cu schiurile, sau vreo nimerire din prima a vreunei alte găurici decât cea de la Sibiu, la vreuna din numeroasele partide ( mUE PSD 😉 ) de golf ,nici Florian , nici Wiesel , ca Institut plătit din banii noștri nu au scos nici un scâncețel ?
  Păi, ce-s proști ? Când îl ai pe unul la mână cu ceva, profiți mai întâi la maxim de el , cât are ce îți da, mai bine zis de complicitatea lui și apoi, în cazul de față, se pare că nici nu-i nevoie să intervină ei, că ăsta și așa-i în cădere liberă. Sau, mai știi, poate că i-au pus pe cei de la AUR ( cine se pricepe mai bine decât ei la tranzacțiile cu el 😉 ) să strângă semnături pentru suspendarea lui ?!

  Apreciază

 29. Comentarii off topic mutate de AICI

  Bau Bau said ianuarie 12, 2022 la 5:42 pm e

  Vorba ceea: COD ROȘU

  Era frig. Cădeau fulgi rari de zăpadă.

  Muscoiul era foarte îngrijorat de starea Adminului.
  Moșul cu șlapi roz peste cipicii mov era ambetat absolut cu oțet și stropea cu el (apotropaic) în toate direcțiile. Puntea se scălda în licoarea miraculoasă.
  Toți cei care gândeau altfel decât el erau fie proști, fie trolli perverși, fie amândouă.
  Memoria sa obosită suprapunea comentatori și timpuri, ca într-un palimpsest.

  Bietele musculițe mai slabe de înger se re-brănduiau cu sârg. Zumzetul lor scutura Araratul.

  Muscoiul începu să se închine și să se roage: „Fum, tămâie, lumânare / dă Doamne minune mare! / Luminează astă barcă / dă-le iute sănătate / că-i mai bună decât toate!” ”

  Apreciază

  Bau Bau said ianuarie 12, 2022 la 5:52 pm e
  Faină povestioară, nu? :)))

  Apreciază

 30. Comentariu off topic mutate de AICI

  Bau Bau said – ianuarie 12, 2022 la 7:16 pm e

  Cât despre domnia voastră, doar atât: COD ROȘU

  Era frig. Cădeau fulgi rari de zăpadă.

  Muscoiul era foarte îngrijorat de starea Adminului.
  Moșul cu șlapi roz peste cipicii mov era ambetat absolut cu oțet și stropea cu el (apotropaic) în toate direcțiile. Puntea se scălda în licoarea miraculoasă.
  Toți cei care gândeau altfel decât el erau fie proști, fie trolli perverși, fie amândouă.
  Memoria sa obosită suprapunea comentatori și timpuri, ca într-un palimpsest.

  Bietele musculițe mai slabe de înger se re-brănduiau cu sârg. Zumzetul lor scutura Araratul.

  Muscoiul începu să se închine și să se roage: „Fum, tămâie, lumânare / dă Doamne minune mare! / Luminează astă barcă / dă-le iute sănătate / că-i mai bună decât toate!” ”

  Apreciază

 31. Comentariu off topic mutat de AICI

  Neamtu+Tiganu said – ianuarie 12, 2022 la 10:20 pm e

  Se spune ca daca de la o virsta-ncolo te trezesti fara sa te doara nimic, inseamna ca esti mort. Azi dimineata eram extrem de viu, atit de viu ca ma durea fiecare osulet, ligament. Am regretat din nou ca nu am instalat o camera de supraveghere, deoarece de mult banuiesc ca sotia ma bate in somn cu usa, asa cum vazuse in niste filme crimi, pe care le vizioneaza cu placere si ia si notite.
  Al doilea gind, tare nastrusnic, a fost ca am avut toata noaptea sex salbatic, cum vazusem in alt film, nu in ala crimi. Aceasta alternativa mi s-a parut putin probabila, de aceea m-am gindit ca poate iar m-am imbatat ca un porc. Deschizind un pic un ochi si-ncercind sa-l fac roata am remarcat totusi, ca simtomele actuale nu corespund, de ex. nu ma durea capul si nici nu aveam ameteli si nici nu-mi fatase o pisica-n gura. Am trecut in revista un numar de boli de care cu siguranta sufar, incepind cu Covid, continuiind cu boli rusinoase si nevindecabile. Mi-am dat seama ca nu poate fi vorba nici de lepra, nici de ciuma, iar daca ar fi o gripa, pai ar fi una catastrofala.
  Nu stiam ce sa fac, sa astept sa mor in liniste, sau mai bine sa ma duc la baie, ca aveam o nevoie stringenta. Ma ridic usor pe marginea patului fiind convins ca-mi vor cadea membrele, coastele, bicepsii si tricepsii. Eram o ruina, ma gindeam la marile constructii ale omenirii care s-au prabusit si eu nici nu ajunsesem sa devin legenda, nici macar Capitoliu. Ajuns in baie nu-ndraznesc sa ma uit in oglinda, sunt totusi o fire sensibila si imaginea m-ar putea afecta emotional.
  Oare ce am facut ieri? Unde m-am imbolnavit? Incet, incet incepe sa se infiripe o bucatica de memorie, trec ziua de ieri in revista, m-am sculat f devreme, am mers cu masina cam vreo doua ore, dar unde m-am dus si de ce? Aha, era destul de frig si alb… exact, am fost la schi, chiar am si schiat. Cine ar fi crezut?

  Apreciază

 32. Comentariul off topic mutat de AICI

  Radu Humor said februarie 4, 2022 la 11:17 pm e

  ISRAEL 365 NEWS: Rabinul Chananya Weissman ii numeste TARFELE industriei farmaceutice pe rabinii ce indeamna la vaccinare

  De DAVID SIDMAN, 03 Februarie 2022, Israel365 News

  Într-un e-mail usturător, rabinul Chananya Weissman îi acuză pe unii dintre cei mai proeminenți rabini din Israel că sunt ‘prostituate’ ale Ministerului Sănătății, pentru că aceștia sfătuiesc națiunea israeliană să se vaccineze anti covid ignorând efectele secundare cu potențial mortal.

  Un rabin, David Amran, a recunoscut că nu știe dacă există o legătură între vaccinuri și moarte, dar a insistat totuși că toată lumea trebuie să le facă.

  Un alt rabin a fost acuzat că este un fals profet după ce a susținut că însuși Dumnezeu i-a vorbit direct spunând că „nu există niciun leac în lume și nici nu va exista vreun leac”. Rabinul Nir Ben Artzi a mai susținut că Dumnezeu a plasat un înger real în Ministerul Sănătății, și a spus să ascultăm doar ceea ce spune Ministerul Sănătății. În mod ironic, Ben Artzi a spus să nu ascultăm ceea ce spun rabinii sau chiar judecătorii, ci doar ceea ce spune Ministerul Sănătății – o afirmație care contravine învățăturilor Torei.

  Un alt rabin, rabinul Ayal Amrami, a spus că, dacă rabinii de rang înalt îți ordonă să te vaccinezi, trebuie să o faci – ‘chiar dacă te lasă paralizat’. El își bazează declarația pe ideea că, din moment ce rabinul Kanievsky, cel mai influent rabin din Israel, a spus să facem vaccinul, atunci trebuie să-l facem fără să mai punem întrebări – afirmație care contrazice, de asemenea, învățăturile de bază ale Torei. Talmudul este o colecție de cărți care implică dezbateri între rabini. T

  Un alt rabin, Ben Zion Mutzafi, a refuzat să asculte măcar o întrebare împotriva vaccinului. Între timp, rabinul avid Yosef, fiul fostului rabin șef Ovadia Yosef, și-a arătat ignoranța susținând că nu a auzit niciodată opoziția față de vaccin, spunând: „Nu am auzit niciodată pe nimeni spunând că nu ar trebui să se facă vaccinul…. Nu am auzit niciun expert vorbind împotriva vaccinului…”.

  ‘EI SUNT MALEFICI’

  Rabinul Weissman și-a încheiat scrisoarea sa tăioasă cerând națiunii Israelului să înțeleagă că se află în război, și că acești rabini, despre care spune că aparțin Multitudinii Mixte, ar trebui să fie înlocuiți cu adevărata conducere evreiască, spunând:

  Ei sunt niște prostituate. Ei sunt malefici.

  În decembrie, Israel 365 News a relatat că 93 de medici israelieni au făcut o petiție împotriva vaccinării copiilor anti covid, spunând că ‘graba este de la draci’.

  Fauci al Israelului, dr. Cyrille Cohen, un Arafat ceva mai mare, recunoaște că A GREȘIT! Vaccinații se infectează în același ritm cu nevaccinații. IMUNITATEA DE TURMĂ este inevitabilă. De aceea recomandă ELIMINAREA Certificatelor de Vaccinare.
  Conceptul de pașaport verde/ pașaport de vaccinare nu mai este relevant în era Omicron și ar trebui eliminat treptat (se așteaptă ca acest lucru să se întâmple în scurt timp în Israel);
  – El și colegii săi au fost surprinși și dezamăgiți de faptul că vaccinurile nu au împiedicat transmiterea, așa cum sperau inițial;
  – Cea mai mare greșeală care s-a făcut în Israel în timpul pandemiei a fost, din punctul lui de vedere, închiderea școlilor și împiedicarea educației – și-a cerut scuze pentru acest lucru;
  – Infectarea pe scară largă este acum o parte inevitabilă a imunității viitoare – cunoscută și sub numele de imunitate de turmă.
  – Omicron a accelerat evoluția pandemiei spre faza endemică, în care Covid va fi ca o gripă obișnuită.

  Apreciază

 33. Comentariul off topic al trolului Iosif Grebllea mutat de AICI

  Apreciază

 34. Comentariul off topic al trolului Iosif Grebllea mutat de AICI

  AdAmA4 said februarie 5, 2022 la 10:49 pm e

  P.S. Nu fiti pRea trist si deznadajduit, (999)Noi unA ThotDeaUna v-Am citit, chiar daca ne-ati Banat si… bestelit.

  Apreciază

 35. Comentariul off topic al trolului Iosif Grebllea mutat de AICI

  AdAmAmA78901000112 0xyzw said februarie 5, 2022 la 11:22 pm e

  PareNice, v-ati fotosintetizat si vaccinat cu Labus.

  Apreciază

 36. Comentariul off topic al trolului Iosif Grebllea mutat de AICI

  AdAmAmA78901000112 0xyzw said februarie 6, 2022 la 12:26 am e

  „Pentru ce se întărâtă neamurile şi pentru ce cugetă popoarele lucruri deşarte?
  Împăraţii pământului se răscoală şi domnitorii se sfătuiesc împreună împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său, zicând:
  „Să le rupem legăturile şi să scăpăm de lanţurile lor!”
  Cel ce şade în ceruri râde, Domnul Îşi bate joc de ei.
  Apoi, în mânia Lui, le vorbeşte şi-i îngrozeşte cu urgia Sa, zicând:
  „Totuşi Eu am uns pe Împăratul Meu pe Sion, muntele Meu cel sfânt.”

  Apreciază

 37. Comentariul off topic al trolului Iosif Grebllea mutat de AICI

  AdAmAmA78901000112 0xyzw said februarie 6, 2022 la 12:29 am e

  3Acum dar, împăraţi, purtaţi-vă cu înţelepciune! Luaţi învăţătură, judecătorii pământului!
  Slujiţi Domnului cu frică şi bucuraţi-vă tremurând.
  Daţi cinste Fiului, ca să nu Se mânie şi să nu pieriţi pe calea voastră, căci mânia Lui este gata să se aprindă! Ferice de toţi câţi se încred în El!3

  Apreciază

 38. AdAmAmA78901000112 0xyzw said

  Zarurile au fost aruncate…

  Apreciază

 39. Trolul ordinar Radu Humor continua sa polueze cu spațiul comentariilor cu gunoaie pe care le tot cară de colo colo. Comentariul de mai jos al jegosului troll a fost mutate de AICI

  Radu Humor said – februarie 8, 2022 la 8:04 pm e

  Bombă! Comisia Europeană a obligat România să cumpere 120 milioane de vaccinuri

  Sursa: https://www.national.ro/coronavirus/bomba-comisia-europeana-a-obligat-romania-sa-cumpere-120-milioane-de-vaccinuri-751910.html

  Răspunsul oficial adresat de Ministerul Sănătății într-un dosar din instanță a fost absolut halucinant. Contractele României cu firmele producătoare de vaccinuri anti-Covid sunt strict-secrete, deoarece ar privi interesele politice și economice ale țării. Totodată, potrivit Ministerului Sănătății, numărul de 120 milioane de doze de vaccin pentru România a fost stabilit de Comisia Europeană.

  Enigma a fost dezlegată. Numărul uriaș de doze de vaccin anti-Covid pentru țara noastră este, de fapt, o obligație impusă chiar de Comisia Europeană. Deși foarte puține date sunt accesibile publicului, România a primit cele mai multe doze de vaccin din UE raportat la numărul populației, pentru care s-au plătit și urmează a se plăti peste un miliard de euro. Informația privind faptul că România a fost obligată să achite (și în avans) bani grei pentru 120 milioane de doze de către Comisia Europeană a apărut într-un dosar la Curtea de Apel București, la cererea instanței, în urma unei acțiuni a Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept.

  ”Ministerul Sănătății a primit de la reclamanta Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, reprezentată legal de Elena Radu, în calitate de președinte, adresa nr.25/2021 prin care a solicitat, în conformitate cu Legea nr.544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, ca Ministerul Sănătății să furnizeze informațiile de interes public solicitate de reclamantă, respectiv cele patru contracte încheiate de Ministerul Sănătății pentru achiziționarea vaccinurilor Covid-19: Pfizer, Moderna, Johnson& Johnson și AstraZeneca. Instanța de fond a reținut în mod corect că în speță sunt aplicabile dispozițiile art.12 din Legea 544/2001, în sensul că aceste contracte încheiate de Ministerul Sănătății cu producătorii de vaccinuri Covid-19 sunt informații clasificate. Acordul de cumpărare în avans încheiat de Uniunea Europeană cu producătorii celor patru vaccinuri nu poate fi separat de contractele încheiate de Ministerul Sănătății cu producătorii celor patru vaccinuri, deoarece aceste contracte sunt parte integrantă a acestui acord”, se arată în întâmpinarea făcută de Ministerul Sănătății la recursul de la Curtea de Apel București.

  Strict confidențial
  Ministerul Sănătății mai precizează, în întâmpinarea depusă la instanță, că accesul României la vaccinuri împotriva Covid-19 a fost posibil prin intermediul Comisiei Europene, care a încheiat contracte cu producătorii la nivel centralizat pentru toate statele membre. ”Aceste contracte nu au fost încheiate de Ministerul Sănătății și nici în temeiul Legii privind achizițiile publice. Se poate observa că pe toate contractele există mențiunea confidențial, în sensul că atât Comisia, statul membru, cât și contractantul nu pot divulga niciunei terțe părți informațiile despre acestea. Acest lucru ar afecta grav interesele economice și politice ale României”, mai arată Ministerul Sănătății.

  Acord de cumpărare în avans
  Totodată, potrivit documentului depus la instanță de către Ministerul Sănătății, contractele de pe urma cărora România are acces la vaccin împotriva Covid-19 sunt încheiate centralizat la nivelul Comisiei Europene în numele tuturor statelor membre și sunt sub forma unui Acord de cumpărare în avans. ”Cele patru contracte încheiate de statul român cu producătorii de vaccinuri sunt parte integrantă din Acordul de cumpărare în avans, deoarece numărul de doze pentru fiecare stat membru și prețul la care au fost achiziționate vaccinurile au fost stabilite de către Comisia Europeană”, se stipulează în documentul elaborat de Ministerul Sănătății.

  Apreciază

 40. Comentariu off topic mutat de AICI

  Radu Humor said – februarie 9, 2022 la 10:45 pm e

  Din documentele desecretizate , PARȚIAL(❗) ale pfizer !
  Ceea ce vroiau sa ascunda oe 50 de ani! text preluat : ” : din 42000 de înțepați au scăpat teferi 19582, adică mai puțin de jumătate (!!!!!) restul sunt toți paradiți sau decedați.
  Adică, pe românește, vaccinul este infinit mai periculos decât boala în sine.
  Și asta după studiul pe trei luni, nu pe treiZECI de luni !!!
  Ăștia toți care au contribuit la așa ceva trebuiesc condamnați la moarte, la plutonul de execuție, direct.
  Iar firmele producătoare închise, cifra de afaceri confiscată și folosită pentru despăgubirea victimelor.
  Să tragem nădejde că în SUA or mai fi judecători curajoși.
  Deci pentru o boală cu rată de vindecare de 99,98% AU IMPUS POLITIC ȘI PRIN CORUPȚIE un vaccin cu rată de DISTRUGERE A ÎNȚEPATULUI (invaliditate+deces) de peste 50% .
  Genocid.
  Genocid demonstrat acum și statistic, pe cifrele lor.
  Această foaie este însăși dovada CORUPȚIEI și ale crimelor generate de ea. Crime cu premeditare.
  În loc să trăiască bine sănătoși 99,98% după trecerea naturală prin boală, după vaccinare mai rămân bine sănătoși doar 46,52%, ADICĂ AU NENOROCIT 99,98 minus 46,52, au nenorocit sau omorât 53,46% din populația injectată. Și nu știe nimeni rezultatele pe trei ani, nu pe trei luni !!!!
  Cred că aceste cifre compromit pentru totdeauna nu doar instituțiile de veghe ale statului, OMS-ul vieții, președinți, prim-miniștri, Ursule și ursuleți, dar compromit firmele producătoare și însuși CONCEPTUL DE VACCINARE ÎN SINE.
  Industria de vaccinuri va cădea luni la Burse piesă după piesă, ca un domino.

  Apreciază

 41. Comentariu off topic mutat de AICI

  Radu Humor said – februarie 24, 2022 la 12:16 am e
  Adevărații demoni :

  „ Ca să ne dăm seama despre cum au câștigat unii din boșii lumii în ultimii 2 ani ai Pandemiei, sa menționăm că numai din punctul de vedere al trezoreriei americane s-au printat aproximativ 20 trilioane de dolari (20 de mii de miliarde) conform sursei de AICI. În ultimii 200 de ani se printaseră doar 4 trilioane de dolari. Deci 80% din dolarii actuali s-au printat în ultimii 2 ani.

  Nu vorbim aici si despre câți euro s-au tipărit, care au alimentat „familiile” bogatașilor de pe piața europeana, ci doar de dolari, pentru că sunt luați ca referință în averile globale. Practic, asta arata ca banii actuali – în totalitatea lor – nu mai au nicio valoare si ca odata eliberați de sub controlul bancar, banci detinute de „o mână de bogați ai planetei”, toate economiile se vor prăbuși ca la un semn. Deocamdata economiile locale sunt sustinute de valutele locale, care au devenit „bani virtuali” in relatie cu dolarul. Adica, lumea are doar impresia ca mai are economii, ca primesc plati si fac plati in bani locali…

  Odata cu economiile nationale, cand va veni „eliberarea financiară”, se va distuge si capitalul clasei de mijloc, rezervele bancare ale populatiei, dând prilejul unei reorganizarii globale financiare, un segment important al Marii Resetari prin care populatia globala „nu va detine nimic, dar va fi fericita”, conform declaratiei lui Klaus Schwab, seful Forumului Economic Mondial, care recent s-a laudat cu „școala sa de la Davos care a pregatit liderii mondiali”.

  Asa ca Pandemia n-a fost niciodată despre virus si sanatate planetara. In vreme ce popoarele celor 194 de guverne care au actionat „la unison” (indiferent de regimuri politice) – cu restrictii, lockdown-uri, vaccinari forțate si segregari – „plecau după fentă” comentand absurdul situațiilor si contrazicerile autoritatilor (voit aduse in prim plan pentru a abate atentia), în vreme ce oamenii se imparteau intre vaccinati si nevaccinati, intre vaccinisti si anti-vaccinisti, cei ce detin fraiele planetei intrau in pasul esential al Great Reset, imbogatindu-se peste masura si tiparind bani ca sa imprumute statele si sa faca achizitii și speculatii financiare, pregatind terenul pentru prabusirea economiilor globale si saracirea populatiei. Asta dupa ce averile lor personale si cele din fonduri de investitii gen Vanguard si Blackrock (care detin aproape toate marile companii ale lunii) vor fi fost puse la adapost in alte asseturi, inclusiv viitoarele monede virtuale.

  Cand vorbim de astfel de averi, ne referim doar la bani, nu punem la socoteala si proprietatile in terenuri, alte imobiliare, actiuni in companii etc. Astea reprezinta restul pana la 17 triloane de dolari, conform acelorasi surse. Ca să realizati cum s-au tranzactionat actiunile, 1,5 trilioane s-au dus în bursă, mai mult decât în ultimii 20 de ani adunați. Cat despre monede virtuale, deocamdata doar 1,5 trilioane s-au investit în criptomonede. Restul au generat o inflatie mondiala printr-un consm accelerat (prin imprumuturi masive ale statelor – de pildă România a imprumutat aproape 200 de miliarde de dolari in acesta perioada), iar banii s-au intors in averile personale si ale companiilor „greilor” planetei.

  Practic, banii tipariti au fost „spalați” prin Pandemie de cei care i-au tiparit. Ca la Mafie. Guvernele au devenit masinariile optime de spalat bani pandemici – pandemodolari. „Băieții deștepți” ai planetei, le-au dat valoare banilor tipăriți doar pentru averile lor personale, în rest – deja – sărăcindu-i pe ceilalti (cei multi), deocamdata, economiile, fiind tinute sub control ca sa nu se prabuseasca sub inflatie de catre banci, pana la acel „semn” de care aminteam. O alta forma de control este circulatia banilor intre stat si indivizi, de pilda prin criza energetică și războiul energetic care tocmai s-a „afișat” opiniei publice mondiale, prin „situatia din Ucraina”, de pildă. Ucraina fiind deja detinuta de una din marile familii, printre cele mai vechi „acționare” planetare, manevra facuta printr-un alt fond de investitii.

  Sa mai recapitulam din stirile lunillor trecute ca tot in acesti doi ani, in topul de „lux” al miliardarilor planetei au mai aparut peste 500 de noi membri, in vreme ce 100 dintre cei de la varf au averi personale intre 100 si 500 de miliarde de dolari, conform Oxfam, organismul care contabilizeza averile mondiale.

  Din aceste 20 de triloane de dolari tipăriti, 5 triloane se regasesc in averi personale directe ale „premianților”, conform CNN. In momentul de fata, clubul milionarilor reprezinta 2.662 de persoane la nivel global, detinand 13,76 triloane de dolari in averi personale din conturi bancare (respectiv aproape 70% din totalul banilor nou scosi pe piata). Conform Oxfam, cei din top 10 miliardari si-au dublat averile in timpul pandemiei. Iar 50% din averea totala este detinuta in majoritate de 26 de familii repartizate pe glob. Acum e clar despre ce a fost vorba si ce urmeaza?!”

  Apreciază

 42. Mesaj off topic al trolului Greblea mutat de AICI

  Iosif said martie 5, 2022 la 8:50 pm e

  Stiti cumva cu ce se combat „sectele” reale si/sau insectele virtuale, ireale, vatamatoare ?

  Apreciază

 43. Mesaj off topic mutat de AICI

  Iosif said martie 5, 2022 la 8:58 pm e

  Stie „nefasta” d-voastra ce limba infecta aveti… sau acest blog îi este necunoscut…?

  Apreciază

 44. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said martie 20, 2022 la 7:33 pm e

  AAA … peut-être êtes-vous un… AAA NihilAtionniste…?! 🙂

  Apreciază

 45. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said martie 23, 2022 la 5:58 pm e

  Exista ordine desavârsita în microuniversul viu,
  Iar în exterior totul e trecator, schimbator si relativ.
  Isus hristos e punctul culminant pe care-L stiu,
  Din El, prin El si pentruEl sunt toate… la superlativ…

  Apreciază

 46. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said martie 23, 2022 la 6:36 pm e

  Vous aimez la purée de marrons ?.

  Apreciază

 47. mesaj off topic mutat de AICI

  Iosif said martie 24, 2022 la 9:04 am e

  Apreciază

 48. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said – martie 27, 2022 la 5:45 pm e

  Sut si…gooo(e)l ! Ralg.

  Apreciază

 49. comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said – martie 28, 2022 la 7:57 pm e

  D(0i) țe(i)pari iesiti din mare, 0 perfecta-ngemanare, Goe-n (b)Arca, cu o FL0are… s-aveti spor(i) la de barcare !

  Apreciază

 50. comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said – martie 28, 2022 la 8:57 pm e

  dând off topic la limbrici, va situati tot …pe-aici, prin gauri negre mari si mici

  ***

  Iosif said – martie 28, 2022 la 9:13 pm e

  Ne-ati rupt în trei, sau poate-n sapte, voinici, simpatici zmei de-o zi si-o noapte

  ***

  Iosif said – martie 28, 2022 la 9:14 pm e

  P.S. Merci pentru blogul Ralg !

  ***
  Iosif said
  martie 28, 2022 la 10:45 pm e

  https://www.youtube.com/shorts/UDTMYZW9emU

  Apreciază

 51. Comentariu off topic mutat de AICI

  Radu Humor said aprilie 5, 2022 la 12:02 pm e

  Rusia a solicitat duminică o reuniune a Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite pentru a discuta luni despre ceea ce a numit o „provocare a radicalilor ucraineni” în oraşul Bucha, după ce Kievul a acuzat trupele ruse că au ucis civili acolo, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

  „În lumina provocării flagrante a radicalilor ucraineni din Bucha, Rusia a cerut convocarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU”, a scris pe Telegram adjunctul ambasadorului Rusiei la ONU, Dmitri Polianski.

  Ucraina a acuzat duminică Rusia de „genocid”, afirmând că a descoperit cadavrele a 410 civili în regiunea Kiev recent eliberată de sub controlul forţelor ruse, în urma retragerii acestora.

  Numai în oraşul Bucha, la nord-vest de Kiev, aproape 300 de persoane au fost înmormântate în gropi comune, conform autorităţilor ucrainene.

  Biroul ONU pentru Drepturile Omului a transmis că personalul său de pe teren nu a putut încă verifica aceste afirmaţii.

  Toată mascarada asta din parlamentul României n-a făcut decât să-i decredibilizeze și pe unii și pe alții !
  Pe măscăriciul Jelenski pentru tupeul de a cere imperativ României să intre în luptă alături de el ( ca ce chilipir ? vorba unuia ), firmele noastre să întrerupă importurile din Rusia, care ce să vezi, nu-s de armament, sau activiști politici, că și așa geme Țara de ei și de prostia lor, ci de gaz, petrol, alimente, fără de care murim pe capete , mai ceva ca-n filmele kiewene care tind să le depășească în ficțiune și pe cele hollywoudiene !
  Iar ca bătaia de joc să fie completă, România să refacă toate distrugerile lăsate de intervenția rusă , unde credeți, taman în Ucraina, că parcă pe cele de la noi, dacă fac rușii ce-ar vrea ovreiașul, dacă-i ascultăm ordinile, le va rezolva el, prin telepatia de pe unde se ascunde și iese ca cucul să dea dispoziții „tutulor” statelor( că l-a pomenit și pe Ceaușescu , căruia i-a dat probabil onorul lui de pionier 😉 ) pe care le vrea băgate în această „treabă mare” a lui, care se putea încheia, ba chiar nici nu începea, dacă nu-și băgau yankeii corupții lor la nivel înalt în biata Ucraină, făcută cap de pod contra Rusiei, de către un cap senil ca a lui Biden !
  Julieen Assange spunea că un război în zilele noastre se face în primul rând prin massmedia, ce dezinformează, manipulează, întărâtă și minte la greu.
  De aceea, mie personal mi-e greu să iau de bune toate datele din acest ”war” cu care sunt vopsite toate știrile, ce mai apoi se dovedesc a fi din cu totul alte locuri, sau timpuri !

  Apreciază

  • @Humor – Mă tu si ca limbric tot rebut ești, tot rateu al speciei, handicapat. N-ai fost in stare să te ții cu buza de maț si te-a luat valul de căcat… si dus ai fost. Un limbric venetic, trădător de neam si specie, ieșit accidental la lumină si la aer, își cară de colo-colo căcatul in care este ambalat (de natură rusofilă sută la sută, dar cu pretenții mioritice si traco-dacice)…

   Ce e mai limbric scârbavnic, ai terminat campania de anti-vaccinare si ai intrat in campania de pro-putinizare? Băi nenorocenie, băi scârbă, băi scursură, băi sub-ființă, un dictator dement si anacronic invadează o tara, provocând distrugere, moarte, jaf, dezastru, genocid, lăsând in urma gropi comune, si cadavre pe străzi, si tu vii să guiți gargare propagandistice rusofile? Grijania mă-ti de limbric.

   Apreciază

 52. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said aprilie 8, 2022 la 2:52 pm e

  https://www.bfmtv.com/economie/entreprises/industries/internet-spatial-contrats-geants-d-amazon-avec-trois-lanceurs-dont-ariane-6_AD-202204050316.html

  Apreciază

 53. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said aprilie 8, 2022 la 4:23 pm e

  Apreciază

 54. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said aprilie 9, 2022 la 2:18 pm e

  Apreciază

 55. Comentariu off topic mutat de AICI

  Radu Humor said
  aprilie 9, 2022 la 11:52 pm e

  O splendidă melodie folosită cu succes în manipularea covid :

  Versuri :
  Când pierd toate jocurile
  Când dorm cu singurătatea
  Când ieșirile îmi sunt închise
  Și noaptea nu mă lasă în pace
  Când îmi este frică de tăcere
  Când îmi este greu să mă ridic
  Când amintirile se răzvrătesc
  Și mă pun de zid
  Refren :

  Voi rezista, stând drept la tot ce mă va lovi
  Și deși vânturile vieții bat puternic sunt ca trestia care se îndoaie,
  Dar rămâne mereu în picioare

  Voi rezista, pentru a continua să trăiesc voi rezista la furtuni și nu voi renunța niciodată
  Deși visele-mi se sparg în bucăți -voi rezista, voi rezista.
  Când lumea pierde toată magia
  Când dușmanul meu sunt eu
  Când nostalgia mă înjunghie
  Și nici măcar nu-mi recunosc vocea
  Când nebunia mă amenință
  Când banii mei sunt pe sfârșite
  Când diavolul mă ispitește
  Sau dacă ți-ar fi dor vreodată de mine
  voi sta în picioare împotriva tuturor,
  mă voi întoarce punându-mi la bătaie pielea,
  și deși vânturile vieții de latitudine bat puternic,
  sunt ca trestia care se îndoaie dar rămâne mereu în picioare’
  Voi rezista să trăiesc în continuare,
  voi rezista loviturilor și nu mă voi da bătut niciodată,
  și chiar dacă visele mele se sparg în bucăți „
  Voi rezista, voi rezista”
  Când pierd tot jocul
  Când dorm cu singurătatea
  Cand iesirile sunt inchise
  Si noaptea nu ma lasa singur
  Voi rezista drept impotriva tuturor,
  Ma voi intoarce și mai puternic și mult mai îndârjit
  Si desi vanturile vietii bat puternic,
  Sunt ca trestia care se indoaie
  Dar mereu continua in picioare
  Voi rezista sa traiesc in continuare,
  voi rezista loviturilor
  Si nu ma voi da batut niciodata,
  Chiar daca visele mi se sparg in bucati’
  Voi rezista, voi rezista’

  Resistire ( voi rezista) este o melodie lansată de Duo Dinamico prin anii 1988 ( merită ascultată !) :

  și care a avut un succes deosebit abia la începutul lui 2020 ,când a trebuit promovat, cu orice preț covidișul : https://www.youtube.com/watch?v=L1eO9Z1MLSM https://www.youtube.com/watch?v=–a85QvfSWA
  Până la urmă numai morții n-au mai putut interpreta celebra melodie ……
  Dacă la lansare avea cam 80.000 de vizualizări, acum are cam 70.000.000 și sper să n-aibă tot atâtea victime până la urmă din rândul celor care au pus botul la această oribilă manipulare !

  Apreciază

 56. Comentariu off topic al troll-ului Iosif Greblea mutat de AICI

  AdAmAmA78901000112 0xyzw said mai 2, 2022 la 7:55 am e

  Va dati la ic uri reciproc, dându-va cu tesla(n) pi……

  Apreciază

 57. Comentariu off topic mutat de AICI

  Aldus said mai 10, 2022 la 1:20 am e

  Mai nou, de câte ori caști gura, de atâtea ori scoți porumbei în serie. Nici n-are rost să-i iau la puricat, dată fiind reacția ta la ultimul meu comentariu.

  „Ca și când ai ști ce înseamnă”.

  Apreciază

 58. Comentariu off topic mutat de AICI

  Iosif said mai 20, 2022 la 9:17 am e

  „La început era Cuvântul…”
  Viata bate filmul !
  CAN NES

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: