(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Anonimii spun lucruri traznite

In subsolul salubru al unui ariticol semnat de „republicanul” Dragos Paul Aligica (Trei observatii pe tema alegerilor din SUA) am gasit urmatoarele doua comentarii comentabile:

  1. Yuri spune:

03/11/2010 la 17:41

Yuri Bezmenov un fost agent KGB a expus infiltrarea vederilor stangiste in scolile, universitatiile si media americana inca din 1980 cand a dat acest interviu – atunci putea parea nebun, acum realitatea ii da dreptate :

Partea 1 : http://www.youtube.com/watch?v=B_LtOpqh6Mo
Partea 2 : http://www.youtube.com/watch?v=LacINAOTQ4I
Partea 3 : http://www.youtube.com/watch?v=e4k6b1_YG3Y

Si inchei cu un citat al lui Norman Matton Thomas, lider ar Partidului Socialist al Americii :

“The American people will never knowingly adopt socialism. But under the name of “liberalism”, they will adopt every fragment of the socialist program, until one day America will be a socialist nation, without knowing how it happend”

Dl.Goe:

Cum ar veni ca: „Poporul american nu va adopta niciodata socialismul in mod constient. Dar sub numele de „liberalism”, americanii vor accepta fiecare fragment al programului socialist, pana cand intr-o zi America va fi o natiune socialista, fara sa se stie cand s-a intamplat asta. ”

Asta-mi aminteste de bancul ala cu intrebarea de la Radio Erevan: S-ar putea construi socialismul in America? Raspuns: Da, dar ar fi pacat. (USA = Uniunea Sovietica Ailalta)

  1. Yuri spune:

03/11/2010 la 17:55

Societatea Fabiana are o mare legatura cu neo-liberalismul promovat in ultimii ani. Sa definim neo-liberalismul in termeni cat mai simplii : comunism pentru mase, capitalism pentru corporatii – totul sub masca corectitudinii politice, a libertatii sexuale si a egalitatii superficiale.

Si acum sa revenim Societatea Fabiana :

is a British socialist movement, whose purpose is to advance the principles of Democratic socialism via gradualist and reformist, rather than revolutionary, means. It is best known for its initial ground-breaking work beginning late in the 19th century and continuing up to World War I. The society laid many of the foundations of the Labour Party and subsequently affected the policies of states emerging from the decolonisation of the British Empire, especially India. The emblem of the society is the proverbial wolf in sheep’s clothing.

Today, the society is a vanguard think tank of the New Labour movement. It is one of 15 socialist societies affiliated to the Labour Party (sa nu uitam cate camere video CCTV au pus in Londra, peste 4 milione).

(este o miscare socialista britanica, care-si propune sa promoveze principiile democratiei socialiste intr-o maniera treptata, prin reforme mai degraba decat prin revolutie… Este una dintre cele 15 societati socialiste afiliate partidului laburist)

O prezentare succinta deosebit de interesanta – The Fabian Society & World Communitarianism
http://www.youtube.com/watch?v=LKW862_h-W4

Obesiile stangistilor (incluzand Uniuniea Europeana) sunt :

0. Taxe, taxe, taxe
1. Centralizare si statism
2. Statul ia tot, apoi imparte “frateste”
3. Legi, comisii si comitete si ministere care te sfatuiesc si iti “arata calea”
4. Birocratie

…. repet comunism pentru mase, capitalism pentru corporatii… acest lucru deja exista si se numeste China. Elitele saliveaza la Visul Chinez, o planeta de sclavi obedienti care muncesc 12 ore pe zi pentru a-si cumpara un Louis Vuitton din Mall crezand ca sunt capitalisti.

=-=-=-=–=
Conul Dorin – democratul – trage tare de spuză spre turta domniei sale facuta din coca de cozonac cu rahat sub ţăst sau in covată. Pe bune. A se verifica AICI. Comentariile: #11, #12, #13, #58, #60 dar si altele in care oftica e la putere. Daca e bal.

Acolo unde spuza si spusa e prea departe de turta sa bagă cenzura din banat. Ca la dânsul banatul e fruncea. Cand hăis, când cea.

Calup de comentarii nevinovate refuzate la con pe topicul despre pupincuristi. Ca domnia sa nu primeste cu sorcova decat pupincuristi. Altii nu.

Coane Dorine ziceti: „…De aceea, singura propunerea realista pe care o mai am la dispozitie este sa le spunem chiar pe nume si pronume…” 😯 – Dar amarnic mai sunteti la mânie coane Dorine. Misto asta cu numele si pronumele. Nume: Tudoran; Pronume: Tu. Sau nu? Tu si Tudoran. Mai bine sa le zicem pre numele de Botez: Mihai. Nu? Ca incurcate le-ati mai incurcat. Cred ca asta a fost din cauza ca v-ati adresat tocmai lui no name. 🙄

***

Intre timp conul Dorin a indreptat eroarea gresita din textul domniei sale scris in mare graba, la norma, ca mai toate din ultima vreme.

***

Coane Dorine, vad ca sunteti partial receptiv la critica. Ceea ce ar putea fi un bun inceput de sfarsit. Fericit. Pana atunci insa felul total nebalansat in care tratati talibanii de diverse orientari va descalifica totalmente din postura de arbitru al „elegantei” dâmb-o-vitzene si de critic de bine al moravurilor si moralei. Aspiratiile d-voastra fiind cu totul si cu totul caraghioase. Pacat ca nu realizati „cat de” insistand in a va da cu arama pe fatza. Satisfactiile egoice obtinute urechindu-i pe unii, mangâindu-i pe altii (in ciuda „dusmanilor”) se duc pe apa sambetei. Cea ce ramane este un fost poet, fost dizident, fost consilier, actualmente mofluz.
***

„Va mai amintiti cum se numeau autorii celebrelor biografii/monografii etc. aparute in Occident si dedicate lui Nicolae Ceausescu?” – Enormitate sa fie daca interesele ne-o cer dar sa stim si noi. Asadar Basescu e Ceausescu. Pe bune? Dar va mai amintiti cum se numeau autorii celebrelor biografii/monografii etc. aparute in Occident si dedicate lui Winston Churchill? Tot un betivan notoriu, nu? Keep walking, coane Dorine, keep walking.

***

P.S. Pupinii de pe blogul domniei voastre primesc exact ceea ce primesc si pupinii de aiurea, pe care incercati sa-i incriminati: maximul care se poate obtine prin pupincurism intr-un anumit timp si loc. Si sunt cel putin la fel de disgratziosi. Ii intrece in disgratie doar satisfactia afisata de clientul care beneficiaza de serviciile lor. Umorile d-voastra personale sunt simple completari ale uneltelor folosite de cei care numindu-i en gros „pupincuristi” nu doar pe toti cei care sustin activ un anumit lider politic sau un partid (de parca asta ar fi automat ceva gresit) ci pe toti care au o anumita optiune electorala, urmaresc doar propriile interese cel mai adesea venale. Pupincuristi, coane Dorine, sunt insa mai ales cei care se inghesuie sa scuipe anumite cururi foarte de aproape si foarte apasat din cauza ca n-au primit ceea ce li se cuvenea in aceasta tara de gogomai. Mai mare mila.
***
 Coane Dorine, pe americani nu-i intereseaza nimic despre Romania sau despre romani. Sa insemne asta ca nu ar trebui sa-i stimulam si sa-i facem sa devina interesati de Romania si de personajele care o populeaza? Sper ca veti raspunde da. Daca nu la revedere, daca da, atunci acceptati va rog ca fenomenul Basescu este unul istoric despre care merita sa se vorbeasca si sa fie consemnat in carti. In loc de critica minora pe un blog obscur mai bine scrieti d-voastra o carte interesanta despre Romania subjugata de Basescu si vindeti-le-o americanilor. La pretul potrivit. Daca nu, mu.

***

Pai ce facem coane Dorine? Dam inapoi? Ca racul? Sau ca ariciul? Pai nu ziceati domnia voastra ca singura solutie pentru pupincuristi e sa-i dam in gât cu nume si „pronume”? Si cand vine re-numitul Dan Culcer cu „pronumele” respective (sau Radu Humor cu ale sale) d-voastra ce faceti? Nuantati? Coane Dorine imi pare rau ca n-am incotro si trebuie sa va zic de la obraz: amice esti o canalie. Bine acum nu trebuie neaparat sa ma credeti sincer. Dar orisicat.

Un răspuns sa “Anonimii spun lucruri traznite”

  1. […] Uneori Anonimii spun lucruri traznite […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: