(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Buletin de veşti

rasarit_la_vadu

Buletin de veşti

•    In geo-politica mare Romania a jucat mereu rolul UDMR-ului de pe la noi in politica Romaniei mari, iubind tradarea si urandu-i pe tradatori.

•    Lui Seby, ai lui Base i-au ridicat licenta de liber profesionist pe baza careia practica zicerea adevarului incomod din pozitii comode. Data afara de la Munca va fi obligat acum sa munceasca la negru. Pentru Alba ca Zapada. Ca uite vine iarna. Si iarna nu-i ca vara.

•    Corina Ilievna Cretzu nu e creatza. E blonda. Sora vitrega cu Sorin Op. dupa tata, sânge din sângele lui Ion. (Nina nicevo ne znaet). E mai blonda decat  Oana de Mizil (care e arzoaica tuciurie, ca bunicile multor mizileni) si mai amarnica decat Mioritica Roman-easca. Apropo de Oana (nu Roman) si Mioara (fosta Roman),  amândoua nedîndu-se scoase din casele mostenite pe linie paterna de la partidul bunicilor, pot intra in atentia caselor de pariuri. Cine rezista mai mult pe pozitii? Oana sau Mioara?

•     Baconsky (fiul) seamana din ce in ce mai mult cu Nastase (tatal), omologul sau de peste timp din partidul PDSR. Mi-e teama de tradare. Partidul nu conteaza. Totusi noul viitor fost ministru de externe se cam grabeste. Si-a deschis blog cu acord intelectual inainte de a fi fost prim-ministru. Ceea ce poate deruta destinul politic.

•   Bleen a redevenit blogger. Ca si Baconschi (vs. Baconsky si de ce). Si invers decat ITM-ul lui Baconsky care continua sa consuleze la Marsilia.

•   Conul Dorin continua sa fie in concediu de/la Certocratia. Impreuna cu dânsul au disparut in mod misterios 2 comentarii (si noi nu stim care) din cele postate initial pe coada celui mai recent post al sau.

•  Omul zilei: Sebastian Lazaroiu, Monica Macovei, Sever Voinescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu si, cu voia d-voastra ultimul pe lista, Marean Vanghelie care l-a declarat pe Paleologu Jr „un intelectual de remarca„.

•   Stirea cresterii Zero. Unii prevad inexorabil SUE. Altii planuiesc desfiintarea zonei Euro si revenirea indubitabila la monedele nationale. Cele doua trenduri se anihileaza reciproc (oricum nimeni nu are niciun habar) asa incat nu se intampla nimic. Meci nul. Zero la zero.

•   In schimb dincolo se intampla. I-auzi una tare si discreta: Google este interconecat cu Guvernul SUA si si CIA. Anonimi din toate tarile uimiti-va. In maxim cinci ani nu vor mai exista bloguri si comentatori anonimi si nici conturi anonime de e-mail. E un pronostic. Unu solist.

•    Viitorul iminent prezidentiabil Teodor Baconschi / sky (sanchi) si-a deschis campania electorala cu un blog (ceea ce nu e rau) si cu un moft român: insistenta pentru un Muzeu al Comunismului. O prioritate.  Succes garantat. In cazul in care nu va fi tras pe linie moarta ca sa amenajeze Muzeul Schengen. 🙄

•     In finalul stirilor, rubrica de umor. Dam legatura la Corabia.

Felul in care blogarul dunarean se ia in serios este de un comic savuros: Sa randem cu Abalaru.

Cetateanul Viorel, fara nicio competenta profesionala, in afara de distilarea tzuicii de corcoduse si cultura pătlăgelelor rosii in curtea blogului, a pus la cale viitorul Europei intr-o SUE. Intr-o postare istorica pe blog care a starnit ecouri chiar si peste ocean, in familia Merfu. Bun.

Omul, care vorba ‘ceea poate fi nimicit dar nu invins, este ferm convins ca Basescu si/sau consilierii acestuia (actualii ca si fostii, triada Plesu-Udrea-Lazaroiu y compris) stau cu ochii pe blogul de la Corabia ca pe butelie si ca i-au furat geo-strategia fara sa-i zica macar merci. Pai e frumos? Acuma Basescu s-a apucat sa se laude cu SUE la lume fara sa spuna de unde s-a inspirat. In curand regii, presedintii, cancelarii si premierii de vârf ai continentului o sa-l unga pe plagiatorul Traian B. ca autor al ideii. Repet intrebarea: Pai e frumos? Ca nu e. Maine-poimâine ne trezim afland ca acelasi Traian i s-a laudat lui Obama timp de 25 de minute cu Planeta Ou, propunand un guvern planetar care sa guverneze lumea condus de o Doamna de Fier (apropo de Poemul de Otel). Si geniul ce sa faca? Sa ramâie iar repetent (ca subsemnatul) si cu buzele umflate. Fara coltdzi. Peste poate. Pac depeşa la Corabia.

Comicul nu se sfarseste aici. Autorul semi-zdatului „NU” (si al unor interviuri nimerite-n Braila) ne spune si de ce anume ar pofti domnule sa recunoasca preseditele ca citeşte ca pe apa blogul lui avpica: Ca sa-i faca pe comentatorii de soi sa se inghesuie deodata pe blogul sau (vedeti, vrea sa aiba „coledzi” de conversatie) si sa-i primeneasca astfel pe cei vechi (cam enervanti si fara anvergura) care n-ar mai avea loc de voinicii cu fruntea lata. Le-a si spus-o, ca de onest e onest (cand doarme). Eu pot sa-l asigur pe poet ca presedintele nu se gandeste la el ci la mine. Iar dovada se afla AICI.

Ma astept din clipa-n clipa ca Vladimir Tismaneanu sa se lamureasca cu cine (adica cu ce) s-a legat la cap si sa faca pasul final necesar in deparazitare: scoaterea din blogroll a lui AVP.

E adevarat ca domnia sa, la fel ca si mult-prea-ciudatul-banal Sorin Ilisiu, s-a prins ca te faci de râsul targului defiland cu asemenea plotoagă şi a rarit-o cu vizitele in bârlogul cersetorului corabian (cerseste atentie 😉 ) dar asta nu-i destul. Nu-i vreme de sentimentalisme, de mile si inertii. Domnia sa trebuie sa faca degraba ceea ce au facut mult mai rapid altii: ale Dorin Tudoran, Mihail Neamtzu, Blogary si alte bloguri inainte de a fi asociat in vreun fel cu scabia de la Corabia.

Apropo de Blogary, bomboana pe coliva tragi-comediei corabiene este acuzatia de plagiat si neinspiratie in alegerea denumirii „Madame Blogary”, care-l „vexeaza” pe Madam Padina cât o ofensa personala, amintindu-i-o saracului mai degrabă pe Madame Bovary, nisfirita cu celebru-i spleen generat de întâmplarea banală că ea se credea predestinată pentru o viaţă muult mai elevată, deşi nu era decât o biată provincială cam deboşată . Adica iarasi AVP cu patentul si altii cu gloria?

Un răspuns sa “Buletin de veşti”

  1. Dinuvial Pasa TV said

    Ascâm batal, haihui garv co gemiuspa is toval. Dav sina vote hischiop holer padâr ne Padina? Haic defes otijnâbab steclads ta finert o-golub. Yrep, yrep, magizalat cadânv bechet!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: