(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Google este interconectat cu Guvernul SUA și are relații cu CIA

Steve Rambam: ”Google este interconectat cu Guvernul SUA și are relatii cu CIA”

Din ce în ce mai mulți oameni își fac publice, prin intermediul internetului, informații personale. Acestea sunt folosite frecvent pentru marketing, însă există și numeroase cazuri de fraudă sau furturi de identitate. De asemenea, Steve Rambam, fondator și CEO al agenției internaționale de detectivi Pallorium, susține că la toate aceste informații au acces și guvernele.

”Oamenilor le pasă din ce în ce mai puțin de intimitatea lor, sau cel puțin așa se comportă. Cea mai mare partea cantității de date este pusă la dispoziție benevol. Locația, ce vă place, ce vă displace, religia, orientarea sexuală, ce votați, unde locuiți, cine sunt prietenii voștri, care e familia voastră, ce muzică ascultați, ce cărți citiți. Toate acestea sunt o fereastră spre sufletul vostru. Toate acestea le puneți singuri la dispoziție. Și, desigur, Sfântul Graal al investigației – locația și fotografiile. Voi raportați mereu locația în care vă aflați și postați fotografii”, a declarat, pentru RT, Steve Rambam.

Fondatorul Pallorium susține că site-urile de socializare cooperează cu diverse instituții guvernamentale, iar, în anumite situații, sunt chiar controlate de acestea.

”Serviciile secrete specializate în infracțiuni cibernetice sunt cu siguranță suficient de inteligente încât să pună unul dintre serviciile lor tehnice să intre pe internet și să se uite pe pagina ta de Facebook, pe fluxul de Twitter, pe fluxul de Youtube. Nu cred că e nevoie să ceară permisiunea acestor site-uri. Dar în fapt toate aceste site-uri cooperează cu forțele de aplicare a legii. Și cred că așa și trebuie. Și nu e vorba doar de site-urile rețelelor sociale. Google este atât de intim interconectat cu guvernul SUA! Google are, de fapt, relații cu CIA, are o relație apropiată cu NSA, Google are intrare lăturalnică pe care o fac accesibilă serviciilor secrete și FBI-ului. Nu spun că e ceva rău, dar oamenii ar trebui să fie conștienți de acest lucru”, încheie Rambam.

Steve Rambam: ”Google este interconectat cu Guvernul SUA și are relații cu CIA”:

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/steve-rambam-google-este-interconectat-cu-guvernul-sua-si-are-relatii-cu-cia-153188.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: