(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Hârjoane semi-anonime in contumacie si confuzie

Pentru cine nu cunoaște, CMM & Stely sunt doo pretine de pe lista mea de friends (Stely fiind momentan ex…oops),  admiratoare înflocate ale sussemnatului pe vremea când io le păream a fi un susținător necondiționat al idolului lor, Băsel – când de fapt io am fost doar un susținător condiționat al “răului prichindel“, aloo -, dar care mai nou s-au cam supalat pe mine nu doar fiindcă refuz să fac propagandă ca un soldățel oranj tembel, d-ăla disciplinat ca un mel de fluerel, însă – mai rău decât atât – fac gât și-i critic pe portokakii cam urât, fiindcă mi se pare că ăștia vor să servească nația ca pe vremea sapei de lem & oalei de lut, ignorând rolul imaginii în era facebook-ului și-a altor new-medii, ce în alte părți s-au învechit hăt demult, și punând astfel în pericol reforma țărișoarei dodoloațe, la care ei păreau a se fi angajat cât de cât mai rezolut…

Stely – de-un paregazamplu -, vrăjită de propaganda ieftină a portokakiilor, crede că doar ea și cu alți snobili dup-aciia sunt contra plăgarilor și infractorilor de România (a tuturora, aloo, nu doar a celor “de stânga”, cam cum ar vrea ex-friends-ii care s-au supalat pe mine fiindcă nu joc după cum cântă păpușaru kaki ce-i agită pe ei ca pe niște imitații de copchii…) și că doar ei audemnitate și intelighență pe săturate, hic et now, pe când io sunt un mbow, fiindcă n-am scris decât “Poemul de oțel” și “Apelul către Europa” – pe vremea când tov S. cam lupta pentru formarea omului nou… oops – și n-am descoperit decât o “Planetă” în becisnicu Hău, și aia un simplu Ou… oops. O, sancta simplicitas, bobor al meu…
  • Carmen-Maria Mecu AVP, eu cred că uneori e mai important încotro merge un om decât de unde vine. Eu te percep ca fiind nedrept cu Stely.
  • Avp Viorel Padina De ce, bre ? Chiar sunt curios.
  • Carmen-Maria Mecu Eu mai cred ca tu ai demnitate și inteligență. Doar că acorzi imaginii construite, PR-ului mai multă importanta decat faptelor. Ti-am mai spus asta.
  • Carmen-Maria Mecu Eu cred ca Stely e de admirat ca nu s-a aliniat USL, cu PSD iesit din mantaua lui Iliescu.
  • Carmen-Maria Mecu Fosti comunisti de nadejde, asa au facut.
  • Carmen-Maria Mecu PS. Sa stii ca unui traducator i se mai spune si interpret, e drept, mai degraba pentru traduceri live.
  • Carmen-Maria Mecu Asadar, cand un fost comunist o ia spre dreapta si nu ramane la stanga lui , e de admirat ca a evoluat.
  • Carmen-Maria Mecu AVP, nu e acu context de dat in ARD. Acu e de votat, ca ne ard aia pe toti.
  • Avp Viorel Padina La timpu potrivit și eu am apreciat-o pe Steliana pentru ceea ce tu descoperi abia acum. Dar de ce eviți răspunsul direct la întrebarea mea ? Și de unde știi că tu ai dreptate, și nu eu, din moment ce eu sunt descoperitoru “Planetei-Ou” și-al “Povestii lu Ave”, aloou, nu un mbow ? :roll:
  • Carmen-Maria Mecu Am minte, ca si tine.
  • Carmen-Maria Mecu Iar vremurile s-au schimbat. AVP, esti prea inteligent sa traiesti doar din dividende.
  • Carmen-Maria Mecu Exprimare neeleganta: “Săraca S… :( Gonflată cu pompa de propaganda portokakiilor)”. Un om are dreptul sa aleaga ce crede. Tu nu esti GURU-ul ei.
  • Carmen-Maria Mecu Tu nu ai dreptul, in baza meritelor tale, sa jignesti alti oameni. Te cobori facand asta. Poarta o discutie civilizata, cu argumente, nu cu atacuri la persoana.
  • Carmen-Maria Mecu Asadar, condamn atacurile tale la persoana lui Stely.
  • Avp Viorel Padina Pai era si normal sa le condamni, dupa ce ii multumisei lu Stely pe wallu ei – cu M mare – pentru ca ma scosese din lista-i de friends si ma facuse incuiat la minte, fiindca ma uit la Antena denigratoare, mhă, dear surioare… oops. Acuma vrei naiba să oprești mitraliera aia dată prea tare și să te duci la Goe, în Ioropa legiuitoare, cum ar veni, unde să asiști cum ăia îl porcăiesc pe AVP ca tâlharii cei mai nașparlii… ?
  • Carmen-Maria Mecu Termina cu prostiile. Eu nu te porcaiesc pe acolo. Ce fac altii, treaba lor.
  • Carmen-Maria Mecu Pe barca aia, eu nu merg nici ca trimis al tau, nici ca dusman al tau. SUNT DE CAPUL MEU.
  • Carmen-Maria Mecu Lui Goe ii spun exact ce gandesc. El face la fel. Suntem chit.
  • Carmen-Maria Mecu Vrea sa discute despre tine cu mine, i-o retez. SIMPLU.
  • Carmen-Maria Mecu Am altele de vorbit cu el.
  • Avp Viorel Padina Deci cine naiba te va crede pe tine cum că nu mai poți de grija statului de drept, a legii și a Ioropii, când tu îl creditezi pe Goe și-i arăți că-l respecți aproape în poziție de drepți, în ciuda faptului că ăia se comportă ca niște demenți ? Deci ce cauți acolo, dacă zici că ai minte precum intelectualii nemți ?
    15 hours ago · Like · 1
  • Avp Viorel Padina Iar dacă mai vrei să dialoghezi cu mine, oprește mitraliera aia, aloo… Nu așa se dialoghează între doi intelectuali ioropeni, priatelo, decât poate dacă ambii se găsesc într-un salon de cuci din Congo. Am închis discuția.
    15 hours ago · Like · 1
  • Carmen-Maria Mecu Vaaai, cuc de Congo ce-mi esti!
  • Carmen-Maria Mecu Stai, frate , eu acu aflu ca te-a scos din lista. Eu nu te voi scoate, cum am mai zis.
  • Carmen-Maria Mecu EI, ai cucerit cu eleganta ta un om: Nicolae Margarit. De unde il stiu eu oare pe NM?
  • Avp Viorel Padina Mai bine ai răspunde ce cauți pe blogu lu goe, căruia uneori i te adresezi ca lu sfantu sisoe, cand vezi ca infractoru ala nu se comporta fata de mine ca un european cu respectu legii in sange ori macar cu responsabilitate de om de bine, ci este doar un anonim jmecheros, care insulta si calomniaza fara rusine ? Cum poti sa ceri altora sa nu mai voteze cu cei care incalca legea si ordinea si fura munca altora, cand tu dovedesti chiar acum si aicea ca te doare-n mec – cum ar venea – de tratamentu antieuropean pe care mi-l aplica goe al lu mboe strigoe si gasca sa ? Oare io am zis asta, sau mata ? “Termina cu prostiile. Eu nu te porcaiesc pe acolo. Ce fac altii, treaba lor.” Cum adica, treaba lor ?? Iar tu nici macar sa nu cabulipsesti sa le zici sa-nceteze cu porcaria, asa cum iti permiti sa-mi zici mie aci, apropo de ostracizata Stely of Slobozia ? Of, of, ioropenii lu pesce de Rumânia :)
  • Carmen-Maria Mecu Ma iei la rost de parca as fi ceva din curtea ta. Pai nu-s asa ceva.
  • Carmen-Maria Mecu Iti dau un sfat prietenesc, dezinteresat. Fa ca mine, nu-l lua pe Goe in serios. Goe asta e doar un Vrajitor din OZ. ZAU, ASA! Toti copiii inteleg ce spun! Tu, esti autorul apelului, poemului, planetei, povestii. Esti altceva.
  • Carmen-Maria Mecu Hei, Nicolae Margarit, vreau si eu un like!
  • Avp Viorel Padina Îți dau și io un sfat la fel de dezinteresat și cu aceeași logică de kkt, CMM : “Fă ca mine, nu-l lua pe Ponta în serios. Ponta este doar un Vrajitor criptoplagiator din Oz, care s-a săturat de tutela tatălui castrator & bășinos, ăla care vrea să controleze viețile tutulor tovilor și băieților, ca orișice dictator din boboru criptosecuriștilor. Zău așa! Pentru asta, el – Ponta – crede că merită să calce și legea și să supele Ioropa ! Toți copiii ar înțelege ce-ți spun acu, numai falșii ioropeni – nu ! Tu, ești admiratoarea apelulu, poemului, planetei, poveștii, aloo. Ești altceva, nu o simplă propagandistă portokakie de Dâmbovița, ca doamna S, ca doamna M, ca dl goe al lu mboe strigoe et allis ejusdem farinae. Ahoe ?”. Știi cum se spune : ori te poartă cum ți-i vorba, ori vorbește cum ți-i portu. Nu te poți purta ca o ioropeancă intransigentă ca drea, când e vba de a reacționa la obrăzniciile și ilegalitățile lu Ponta, Antonescu, Dragnea et compania față de Băse și trupa sa, și ca o rumâncă și savantă imparțială sadea când e vba de obrăzniciile și infracțiunile lu goe, radu humor și compania de trolli de maala față de mandea. Punctum.
  • Carmen-Maria Mecu Goe nu e prim ministru. radu humor nu e prim ministru. Ei sunt niste copii mari care se joaca de-a blogu.
  • Carmen-Maria Mecu Si cand e vorba de vot, optiune prim ministru, Goe e din barca mea. Asa “ciudat” cum poate parea in rest. Viata e foarte complicata, AVP.
  • Carmen-Maria Mecu Sa nu incurcam planurile, si va fi OK.
  • Avp Viorel Padina Păi, așa zic și io : să nu le încurcăm, aloo ; să nu fim pentru unii mumă, și pentru alții ciumă. Să nu credem că radu humor doar se “joacă” voios și plin de spor atunci când vituperează contra “jidanilor”, iar goe al lu mboe e cică doar un intelectual superior, fiindcă se uită nepăsător atunci când humor, neamtu tiganu, raducu și mulți alți ipochimeni anonimi din acel ciopor infractor îl spămuiesc de zor pe redactoru Apelului către Europa și-l fac turnător, cerșetor, plagiator, pupinbăsist și alt soi de hartist futurist, și nici măcar pe numele-i de forumist, ci pe numele real, ca să-l șicaneze & enerveze zi de zi și ceas de ceas într-un hal fără de hal… Ce lege europeană îți permite ție să crezi că cetățenii nu sunt egali în fața legii, stimată doamnă ? De ce crezi că eu n-am dreptul să fiu respectat ca orice cetățean adevărat ? De ce te porți cu Ponta ca un portokakiu turbat, fiindcă ista subminează legile în stat, iar pe goe al lu mboe, care nu respectă nicio lege față de un poesel mai puțin vinavat decât oricine în țerișoara asta de rahat, îl leengi pe fala ce i se-ndoaie d-atâta zoaie strigoaie… ?
  • Carmen-Maria Mecu AVP eu te respect. Pe ei nu-i iau in serios. Sunt buni de studiu. Cand Humor o ia razna de tot, Goe ia atitudine. Pe goe nu-l cred antisemit etc. E doar zarghit. Pentru Goe, tu esti o obsesie. E posibil sa stie sa faca exegeza Planetei -Ou. E f inteligent. Pacat ca pierde timp mult cu acest blog. O toana de trasnit.
  • Carmen-Maria Mecu Poate daca ai avea un pic de rabdare, ai vedea ca se poate sta de vorba cu el. Are multe idei interesante neduse pana la capat. mie Arca lui imi stimuleaza creativitatea. El vorbeste cu mine cu gandul la tine. Pe tine te vrea.
  • Carmen-Maria Mecu Cu Stely a facut la fel. Un mod de a ajunge la tine. esti pretios pentru el.
  • Avp Viorel Padina Eu nu le cer decât să respecte legea, așa cum le cereți voi lu Ponta, lu Antonescu ori sauronilor media ai lu Vociulescu. Îți repet că legea e una pentru toți, nu pentru unii mumă, iar pentru alții huidumă. Sau, dacă vrei să fii imparțială ca tot rumânu când i se scoală să fie sculă pe basculă totală și mafaldă mondială, atunci fii egală cu tine însuți, măcar, și admite că și Ponta e doar un mic mărar obsedat de nen-su mare, fiidcă ista e mai star și mai în stare sau pentru că are mioare mai blonde și mai miliardare decât dacianele-i din dotare… oops. Punctum, dear surioare (și mă adresez acum și doamnei S – oops -, care văd că stă ascunsă în păpușoi și se uită la noi nu ca un B 52, ci cu ochișori cam moi… :) )
  • Carmen-Maria Mecu Alte sunt legile pe net, atata vreme cat e permis anonimatul, pamfletul etc. Pentru ca m-ai facut Hy te puteam da in judecata si castigam cu brio! Am respectat legea facebookului si a blogului tau. Te-am facut si eu…stii tu cum. Cam asta e cu legile pe aici.
  • Carmen-Maria Mecu Ponta&Company sunt cetateni la vedere, ca mine si ca tine in lumea reala. Se supun legilor acelei lumi. Daca ce-mi spui aici mi-ai spune in lumea reala, nu s-ar mai chema pamflet ci proasta crestere, chiar penala.
  • Carmen-Maria Mecu Asa, ramanem for ever PRIETENI in lumea virtuala.
  • Avp Viorel Padina Păi tu nu înțelegi, mhă, ioropeanco a lu pesce, că-n timp ce humoracheneamtu tiganu și cu goe strigoe mă insultau și calomniau per rumânește, folosindu-se de numele meu real, deci nici măcar de cel virtual, firește, ei înșiși aveau grijă să nu cumva să se afle cine sunt în realitate, doamne ferește și păzește, a… ? Ce dreaq de logică ioropeană și morală ai, cucoană ? Și cum crezi că mai poți avea vreo credibilitate atunci când ceri ca Ponta să înfunde pușcăriile toate fiindcă e călcător de lege și direptate… ? Ba încă, se poate spune că Ponta ista e un domn și bărbat, fiindcă nu lovește mascat, nici pe la spate, ca “ioropenii” tăi de rahat… Zău, nu-mi mai răspunde ca un troll nemăsurat, ca să nu trec de la supalare la banat… :(
* * *
Dialogul de mai sus (usor fudul de urechi) a apårut initial pe facebook, apoi a fost portat prin bunavointa magnisima a bloggerului AVP pe blogul de la Corabia (sub titlul „Ioropencele lu pesce…”, acuma dânsul ca p(l)escar, de…), de unde l-am preluat si noi spre ilustra i-lustrare. Dincolo de ilustrarea eficienta a multora din lucrurile de ilustrat nu putem sa nu remarcam surprinzatoarea abilitate a doamnei Carmen Maria Mecu de a fi (mimând) lucida si si tenace in luciditatea ei, dupa cum si genialul AVP se incapataneaza sa fie si ramana claustrat in confuzie si jålnicie.  Nimic nu este dupa cum pare dar (totusi?) totul este dupa cum este. Vâjii!

210 răspunsuri to “Hârjoane semi-anonime in contumacie si confuzie”

  1. […] 2) Harjoane semi-anonime in contumacie si confuzie […]

    Apreciază

  2. Mos Nicolae said

    Carmen-Maria Mecu BRAVO, AVP! Abia astept reactia lui Goe.
    luni la 16:32 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Cu voi, pot muri de ras, desi as prefera sa mor de moarte buna.
    luni la 16:36 · Editat · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Duci doru lu Stely, moncher, dar ea mai constă…e la odihnă binemeritată ea.
    luni la 16:34 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Iar eu, ca sa ma scot, pot trece la … cum era sintagma aia preferata de Sorin?
    luni la 16:35 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Sigurissim, splendissim…cum naiba era…?!?!
    luni la 16:37 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu MERCI, AVP, PENTRU RECLAMA.
    luni la 17:02 · Îmi place

    Avp Viorel Padina „Cum naiba era ?” Superbissim.
    luni la 19:37 · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu Da, de acum voi trece la…superbissim, Maestre. Nu ma mai pacalesti sa fiu sincera. Nu de alta, da de ce sa-l alimentez eu pe Goe.
    marţi la 08:42 · Editat · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Spune-mi, te rog, cine e Nicolae Margarit, ultimul tau admirator? E totunul cu Nicu Margarit, cel care venea pe blog, cand nu-l inchisesesi?
    luni la 20:07 · Îmi place · 1

    Avp Viorel Padina Da. Fiindca am fost nevoit sa-nchid comentariile pe blog, din cauza nelegiuitului spameor goe al mboe strigoe, omul a fost nevoit sa-si deschida cont pe feisbuc. E un domn responsabil, stie ce-nseamna sa-l ai pe auctoru „Planetei-Ou” fix in contingentu tau si sa-l urmaresti ca pe un eon rar & nou. Now.
    luni la 20:53 · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu A, el e, deci.
    luni la 22:27 · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu Bine ca mi-ai spus.
    luni la 22:27 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Eu cred ca ar fi bine sa conversezi cu el. Poate accepta sa se comporte civilizat, daca negociezi ca doar in aceste conditii sa discuti cu el. Si se termina un razboi infantil, nedemn, inutil.
    luni la 23:22 · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu El ne-a perceput pe mine si pe Stely ca obstacole, s-a luptat sa ne „reeduce”, sa ne „distruga” ca să ne „reinventăm”. Eu, mai incercata de viata, am rezistat mai bine. Mi-a folosit, am înteles dinăuntru procedeele reeducarii de la Pitesti. Mă preocupă experimentul Pitesti de cand am văzut site-ul lui Sorin și am mai vorbit despre asta cu el. Mai am un motiv, secret. Pe acest blog, am făcut experienta Răului: într-un sens, ca oamenii aceia în închisori. Și am inteles că Raul e o cale spre Bine. Am rezistat, acum intuiesc mai bine ce mecanisme i-au ajutat pe cei ce au rezistat acolo. Noapte buna, AVP.
    marţi la 08:18 · Editat · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu PS. Imi asum intreaga responsabilitate a ceea ce am facut, cum am mai spus. Numai asa se invata. Eu sunt, in mare parte, o autodidacta.
    luni la 23:41 · Editat · Îmi place · 1

    Avp Viorel Padina CMM, pentru mine goe e un troll din nascare, un sociopat de salonu mare, un om fara rusine, cuvant sau onoare si un intelectzel oarecare, de care e pleen anonimatu internetului, dear surioare. Ipochimenu nu m-a interesat decat stirct atata timp cat il vedeam oripilat cum intra prin efractie in casa mea (pe usa, pe fereastra sau pe unde se nimerea & putea) si incepea sa-si deverseze acolo – ani si ani de zilisoare, dear surioare – putoarea din sufletu-i ca o hazna dezgustatoare. Acum, gata, trolu goe a disparut in neant, chit c-am fost nevoit sa pun lacatu pe comentariile de pe my blog pentru asta. Goe nu mai e – daca tii neaparat la asta – decat problema ta, daca atata minte ai, sa te-ncurci si pe mai departe c-un scai, dupa cum e si problema Politiei din Romanica-Ioropa pentru care te zbati in portocalia de pe plai… ps: Apropo, ai observat ca nici macar Base al vostru n-ar prea vrea sa castige partida ajunsa deja de culoarea & consitenta unui pai…? Cui prodest bulibaseala asta, CMM, ai…? 🙄
    luni la 23:58 · Îmi place · 3

    Carmen-Maria Mecu Sper din tot sufletul ca omul care gestioneaza acest blog sa fie cel pe care eu l-am banuit in proportie de 75&. Sper. Ca ocazie, pentru tine, de dialog.
    marţi la 08:51 · Editat · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu AVP, repet, am invatat mult, DE LA RĂI ÎNVEȚI MAI MULT.
    marţi la 08:20 · Editat · Îmi place · 1

    Carmen-Maria Mecu Tu fa cum crezi, in fond eu am alt destin si rost.
    marţi la 00:00 · Îmi place

    Carmen-Maria Mecu Basescu e un tip inteligent, asta e. Si printre toti golanasii astia, mai barbat. Eu tot votez ARD. Nu vreau cu rusii. Am o datorie fata de ai mei, parinti, stramosi..
    marţi la 00:02 · Editat · Îmi place · 1

    Apreciază

  3. CMM said

    Între 75% și 100%, infinite posibilități.

    ASTA NU VOR / NU DORESC / NU POT? SĂ ÎNȚELEAGĂ MINȚILE CONVENȚIONALE.

    În rest, dacă doriți să aflați mai multe despre mine, vizitați-mă pe facebook. S-ar putea să vă folosească la ceva.

    MULȚUMESC (b)A(Ă)RCE(I)I PENTRU RECLAMĂ.

    MULȚUMESC ȘI PENTRU PRESTAȚIILE REDACȚIEI ȘI ALE FANILOR ȘI NEFANILOR EI. MULT MATERIAL AM ADUNAT.

    ACEEAȘI.

    PS. SCUZE. NU POT PARTICIPA LA COCTEIL.

    Apreciază

  4. stely said

    „Stely ” vrea sa stie -in numele adevarului -cum a ajuns CMM ,la concluzia exprimata aici :

    Carmen-Maria Mecu El ne-a perceput pe mine si pe Stely ca obstacole, s-a luptat sa ne “reeduce”, sa ne “distruga” ca să ne “reinventăm”. Eu, mai incercata de viata, am rezistat mai bine. Mi-a folosit, am înteles dinăuntru procedeele reeducarii de la Pitesti. Mă preocupă experimentul Pitesti de cand am văzut site-ul lui Sorin și am mai vorbit despre asta cu el. Mai am un motiv, secret. Pe acest blog, am făcut experienta Răului: într-un sens, ca oamenii aceia în închisori. Și am inteles că Raul e o cale spre Bine. Am rezistat, acum intuiesc mai bine ce mecanisme i-au ajutat pe cei ce au rezistat acolo. Noapte buna, AVP.

    Tot in numele adevarului as vrea sa stiu daca am fost folosita in mod premeditat ca subiect de studiu pentru CMM si ca subiect (obiect) de experiment ,similar cu cel de la Pitesti ,pentru Dl Goe . Si , in caz ca este adevarat ,as vrea sa mai stiu in ce scop au fost realizate ?

    Apreciază

    • CMM said

      Stely, fiecare dintre noi poate deveni obiect de studiu pentru ceilalți / celălalt. Asta o spune părintele teoriei constructelor personale, Kelly. Suntem in viata cotidiană un fel de oameni de stiinta care emit si verifica ipoteze. Asta ne ajută să decidem, să ne construim modelele, relațiile interpersonale. În acest sens da, ai fost un obiect de studiu pentru mine. Am învățat multe lucruri de la tine și îți mulțumesc. Sper că și eu am fost un obiet de studiu pentru tine, sper că și tu ai învățat ceva de la mine. Eu nu cred în separarea gnoseologică subiect-obiect.

      Când spun că eu am fost mai încercată de viață mă refer la experiențe despre care nu e locul să discutăm aici. Facebookul oferă posibilitatea conversațiilor private. E mai bine așa. De altfel, semi-anonimatul îl păstrăm și în viață: nu dezvăluim orice, oricând, oricui. Cu drag pot vorbi cu tine despre asta într-o conversație privată. Mai avem și gmail.

      Eu am observat o similaritate a comportamentelor d-lui Goe in raport cu noi două. Uneori abordam diferite subiecte cu dl. Goe. Totul curgea fluent, într-o joacă blogaristică amuzantă (prietenii mei, care urmăreau de pe margine, se arătau încântați de „show”).
      Deodată, dl. Goe aducea vorba spre Corabia și AVP, ca nuca în perete. M-am uitat, cat mi-a permis timpul, și la discuțiile lui cu tine. Același biais (alunecare) către o obsesie, poate nu copilărească.

      Citește cu atențe intervențiile d-lui Goe pe blogul lui AVP. Încercări infantile de a-l deposeda de niște admiratoare. Doar că eu
      n-am fost niciodată ceea ce dl Goe credea că sunt. Radu Humor a înțeles mai bine esența mea. Asta pentru că el nu avea mintea încețoșată de obsesia comunicării cu AVP. El era un troll cinstit, bine definit. Du-te pe blogul lui D. Tudoran și vezi ce scrie RH, a propos de intervenția mea cu „viriditas”.

      Problema similarității cu Experimentul Pitești e problema mea, experiența mea. Ți-am explicat un pic de ce.
      Poate experiența ta a fost similară cu altceva.

      Ieri am stat mult de vorbă cu o veche prietenă psihoterapeută. Ei îi venea tare greu să înțeleagă ce am căutat eu pe (b)Arca asta.
      I-am explicat că a fost pentru mine un prilej de a mă confrunta jungian cu Inconștientul meu. Ea, care se teme rău de Internet, mă privea oareșcum șocată. I-am explicat că pentru un om cu istoria de viață a mea, aici nu sunt pericole mai mari decat cele din
      viața reala.
      Eu nu am nici un act murdar de ascuns. Nu am luptat niciodată pentru o imagine falsă a mea. Cine m-ar desconsidera pe mine în urma evolutiei mele în spațiul virtual, chiar nu ar merita prețuirea ori iubirea mea. Iată de ce pot accepta crizele de răutate ori furie de aici ale cuiva / oricui. Îmi place să învăț să le fac față. Nu-mi place să mă las manipulată, Nu-mi place să mă reinventez la sugestiile agresive ale cuiva.
      Am o experiență de copil rebel. Am învățat să îl transform în copil creator. Iată de ce am afirmat și că experiența de aici mi-a stimulat creativitatea. Prietena mea a observat că și vitalitatea, energia psihică.
      Asta înțeleg eu prin a folosi Răul spre Bine. Mă conectez pentru asta la…Infinit, altul decțt cel goesc, bănuiesc.

      Dacă ceva a rămas neexplicat și poate fi explicat aici, sunt cu tot dragul la dispoziția ta.

      Apreciază

      • stely said

        CMM :”Mai înțelege, Stely, că, așa cum ți-am spus, și eu pot fi pentru tine un studiu de caz. Așa suntem unii pentru alții, că vrem, că nu vrem. Viaț’a e un MAAARE EXPERIMENT ”

        Cred ca ceea ce ai scris mai sus, repezinta un raspuns concludent pentru mine . Atit pentru faptul ca ai recunoscut cinstit ,dar si pentru ca,asa cum spui , ai putea sa fii la rindul tau un studiu de caz pentru mine sau pentru altcineva..
        Recunosc ca in prima instanta nu m-am simtit prea bine .Asta ,intrucit am crezut ca te-ai folosit cu un anume scop (necunoscut mie )de diversele si multitudinea informatiilor date, la un moment dat si cu bune intentii de mine. Mi s-a parut necinstit sa nu cunosc demersul tau. Acum ,dupa ce mi-ai raspuns -frumos – asa cum zice si Dl Goe, ma declar multumita . Insa ,atunci cind te vei hotari sa folosesti „studiul ” sa-mi spui scopul ,dar si rezultatul studiului . Am (cred) dreptul asta.

        I-am cerut un raspuns (si) D-lui Goe .Desi nu a fost formulat intr-o anume postare de sine statatoare ,am pigulit d’ici de colo afirmatii,explicatii ,idei etc.. Le-am pus cap la cap si le-am considerat ca fiind un raspuns. Exemplu aici :

        „Desigur ca d.Goe s-a jucat adesea de imbinarea si dezbinarea personajelor cu care se hârjonea mai pasnic sau mai razboinic (dupa caz, naz, praz etc) dar asta n-a fost niciodata un scop in sine sau o problema de strategie si obiectiv. A fost vorba cel mult de tactici ludice punctuale, practicate in anumite ocazii (de nerefuzat, in acord cu mersul local al piesei) dar practicate in mod atat de transparent incat nu vad cum anume ar putea cineva sa faca din asta o mare descoperire si un insemn ….” sau aici :

        „Va asigur ca pentru dl.Goe n-ati putea fi in niciun caz obiect de disputa sau cobai in vreun experiment. Nu mai mult decat ar putea dl.Goe sa-si fie cobai lui insusi ”

        Da ,am stiut ,am fost parte unor asemenea „tactici ludice „etc… Citeodata m-am distrat ,am ris cu lacrimi (zau ),dar ,vai ,altadata n-am mai ris 😦 Ei ,din momentul acela am simtit ca ceva este gresit . Nu m-a „reeducat „si nici „reinventat „cineva anume. Daca se observa vreo schimbare asta am facut-o eu cu buna stiinta . Iar daca nu se observa cu atit mai bine. Asa sunt . Nici mai buna nici mai rea nici etc…Dar exista dovada ca nu am fost supusa unui experiment .

        Apreciază

        • CMM said

          Stely, îți respect opinia. Tu știi cel mai bine istoria ta aici, pe (b)Arcă. Eu nu cunosc decât o parte minusculă pe care am putut-o vedea. Am făcut deci o inducție incompletă.
          Imi pare bine că dl. Goe te-a făcut să înțelegi ce ai greșit în viața ta. E bine că ai încredere în domnia sa. E bine că vă înțelegeți amiabil. Asta te face să te simți confortabil pe (b)Arcă. Și cred că e bine așa.

          Imi corectez spusele:

          Aici, doar eu am fost si sunt, cât o mai trebui, parte a unui experiment.
          Ce fel de experiment?…asta imi amintește o vorbire a lui Johny Răducanu: Sunt țigan. Ce fel de țigan, e o altă poveste (citat din memorie).
          Până acum am fost troll. Ce fel de troll? Asta e o altă poveste.

          Stely, primește scuzele mele, te rog.

          D-le Goe, primiți , vă rog, scuzele mele cu privire la cele afirmate referitor la comportamentul dvs. față de Stely. Sunt un troll onest. Cer iertare dacă e nevoie.Și acum, e nevoie.
          IERTARE!

          Apreciază

        • CMM said

          Tot pentru tine, Stely.
          Studiul meu asupra ta, studiul tau asupra mea, erau metafore. Metafora lui Kelly este aceea că suntem, în viața cotidiană, „oameni de știință” care se „observă” unii pe alții și fac „deducții”. Așa că nu voi publica nicăieri un studiu despre tine. Rămâne doar în memoria mea.

          Apreciază

        • stely said

          CMM,
          Te rog sa mai citesti odata raspunsul meu .. N-am spus niciunde ce scrii aici :

          „Imi pare bine că dl. Goe te-a făcut să înțelegi ce ai greșit în viața ta. E bine că ai încredere în domnia sa. E bine că vă înțelegeți amiabil. Asta te face să te simți confortabil pe (b)Arcă. Și cred că e bine așa”

          Sunt simple deductii ,facute de tine . Cind spui amiabil ,intelegere ,incredere trebuie sa existe niste dovezi ,ceva…
          @CMM ,multumesc pentru raspuns … Si,da ,iti accept scuzele ..

          Apreciază

        • CMM said

          Sunt mai degrabă ipoteze.

          Ce ai vrut să spui prin: „Ei ,din momentul acela am simtit ca ceva este gresit?. La cine unde era ceva greșit”? Eu am înțeles că la tine, in acel moment din viața ta. Corectează-mă daca n-am înțeles bine.

          Am înțeles că ai încredere în dl. Goe, mai precis în afirmațiile domniei sale, pe care le-ai citat:
          “Desigur ca d.Goe s-a jucat adesea de imbinarea si dezbinarea personajelor cu care se hârjonea mai pasnic sau mai razboinic (dupa caz, naz, praz etc) dar asta n-a fost niciodata un scop in sine sau o problema de strategie si obiectiv. A fost vorba cel mult de tactici ludice punctuale, practicate in anumite ocazii (de nerefuzat, in acord cu mersul local al piesei) dar practicate in mod atat de transparent incat nu vad cum anume ar putea cineva sa faca din asta o mare descoperire si un insemn ….” sau aici :
          “Va asigur ca pentru dl.Goe n-ati putea fi in niciun caz obiect de disputa sau cobai in vreun experiment. Nu mai mult decat ar
          putea dl.Goe sa-si fie cobai lui insusi ”

          Dacă nu ai încredere în dl.Goe, cel care emite aceste afirmații, spune-mi. Eu am înțeles că ai.
          Dorești dovezi că Dl. goe e de încredere când spui: „amiabil ,intelegere ,incredere trebuie sa existe niste dovezi ,ceva…”

          Nu te simți confortabil pe Arcă? Dacă am greșit, ce te face să nu te simți așa?

          E nevoie să spunem lucrurilor pe nume, ca să ne înțelegem. Dacă lăsăm oamenii să deducă ceva dintr-un discurs ambiguu, li se întamplă ceea ce mi s-a întâmplat mie. Luminează-mă, așadar.

          Ai încredere în dl. Goe, mai precis,î}n discursul său?

          Relația ta cu dl. Goe este amiabilă?
          Dl. Goe înțelege discursul tau? Tu înțelegi discursul d-lui Goe?

          Dl. Goe te-a ajutat să înțelegi că ai greșit ceva, sau că altcineva din viața ta a greșit ceva?
          Ceva din acțiunile d-lui Goe te-a făcut să deduci că ai greșit ceva?

          Te simți confortabil pe Arcă?

          Multumesc.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @Stely – D-na CMM este un maestru (mare) amator al combinatiilor. Un fel de Oscar Bender cu poale lungi. Invavatzacel novice in artei manipularii, practica si dansa pe cine apuca. Aluneca-ca din intamplare in sensurile aflate la marginea sensurilor cuvintelor altora, pe care apoi incearca sa le consolideze prin repetitie si râvna, spre alte sensuri, adesea nici macar consistente cu propriile-i obiective (caci este si cam superficiala). Faptul ca-considera valide asemenea tertipuri grosolane este masura nepriceperii dansei de sine. Nu-mi pot imagina ca v-ar putea pacali in felul total artificial in care incearca sa dirijeze discutia vizavi de raporturile in care v-ati alfa d-voastra cu Arca lui Goe si/su cu dl.Goe, de parca aceste raporturi ar fi niste obiecte mici, sferice, aproape punctuale, monocrome si spontane, pe care va cere sa le descrieti transant, sugerand ca na, trebuie sa fiti in stare sa spuneti clar ceva despre niste bilute si ca v-ati descalifica daca n-ati face-o, exact in termenii propusi de catre nmeaei. Mie mi se pare amuzanta. Si prin asta cat se poate de dezirabila pe (b)arca lui Goe. Imi pare rau ca nu pot sa o urmaresc mai cu atentie sau macar sa pretind ceva mai consistent c-as lua-o in serios, pentru ca astfel ar putea fi inca si mai amuzanta. Va multumesc pentru amabilitatea de a tine-o de vorba in locul meu, aici pe Arca, fiindca altminteri tare mi-e teama ca as pierde-o de musteriu foarte repede.

          P.S. Va marturisesc ca sunt foarte curios sa vad ce-i veti raspunde la categoricele intrebari.

          Apreciază

        • CMM said

          @dl. Goe. Am să vă răspund cu replica domnului Băsescu, adresată lui Adrian Năstase (desigur adaptată):D-LE GOE NICI NU ȘTII, CÂT DE MIC ÎNCEPI SĂ FII!

          Cât despre Stely,nu o voi manipula, întrucât nu mai figurează pe lista mea de prieteni în facebook. E salutar pentru mine, și mai ales pentru dvs., așa.

          @Stely

          Eu, pe orice (b)Arcă m-aș afla, nu-mi expun prietenii. PA!

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          In atentia prietenilor d-nei CMM (inclusiv a celor fake-friends-face-book), citat din CMM:

          „Cât despre Stely,nu o voi manipula, întrucât nu mai figurează pe lista mea de prieteni în facebook.” 🙄 😯 😉

          Apreciază

      • CMM said

        @Dl. GOE & Curioși

        Puteți verifica. Am făcut acest lucru din două motive:

        1. Să înlătur suspiciunea d-lui Goe că aș pute-o manipula pe Stely, iar d-lui n-ar putea interveni prompt, ca aici.. Să vreau, n-am cum,nefiind pe lista mea, neconversând cu ea. Dacă e nevoie, spre a fi si mai convingătoare, o blochez.

        La fake-friends, am un avatar al d-lui Goe. Îl știe și AVP. Așadar d-l Goe s-a atenționat pe sine.

        2.. Pentru că Stely a divulgat din corespondența noastră privată.

        Mi-a expus public un prieten.

        A utilizat cu mine, public, discurs ambiguu de tip goesc.

        A încercat de n ori să mă oprească „să-l supăr” pe dl. Goe. Oridecâteori dl. Goe se comporta …goește, imi găsea vini,
        greșeli de abordare a acestui om deosebit. În opinia lui Stely, Domnia sa l Goe era mereu îndreptățit. Ce să cred? Prefer să
        nu avansez ipoteze.

        În rest, la nevoie, fraza lui dom’ Mitică, dimineața, la prânz și seara.

        Apreciază

        • arcaluigoe said

          Amico esti o canalie. Doar ca nu-ti dai seama.

          Apreciază

        • stely said

          CMM ,
          Erau niste sfaturi prietenesti .Sufeream cind vedeam cum te faci de ris. Ca si acum . Te rugam sa incetezi ,Ca si acum. Iti spuneam că prietena „care te monitoriza nu-ti este prietena adevarata . Altfel te-ar fi oprit ea .Ti-am spus s-o lasi dracu de „echipa „…
          Am facut tot posibilul sa te opresc .A facut-o in felul lui si AVP. Citeste-i toate comentariile .
          Sorin Iliesiu este o persoanalitate publica . El s-a expus mai mult decit am facut-o eu .N-am divulgat ceva ce nu se stie despre el..
          Am pus conversatia aceea ,intrucit simteam ca vrei sa ma faci complice la asa -zisa ta deconspirare …
          Acum se vede ca am avut dreptate .Grija ta era ca ti-am dejocat planul ..Ti-am derutat „echipa „.. . Acum la fel.. Biata echipa ! Era pe punctul sa descopere un dusman al poporului .,iar Stely s-a dovedit a fi o colaborationista ..M-ai scos din lista cu un minut inainte sa te scot eu. Asta pentru ca m-ai speriat …

          Apreciază

        • stely said

          p.s. Ce spui aici :”La fake-friends, am un avatar al d-lui Goe. Îl știe și AVP. Așadar d-l Goe s-a atenționat pe sine.” este tot o aberatie .Dar n-ai vrut sa tii cont de mine. Hai roaga-l pe cel cu „avatarul D-lui Goe ” (din lista ta de prieteni) sa -ti spuna adevarul,daca o mai fi acolo.

          Apreciază

        • CMM said

          @Stely,

          Noi știm si am știut mereu ce facem. Dovadă, furia lui Goe. Nu mai umblă cu menajamente, cu mine, că la mine n-a ținut manipularea.

          Sper să te lămurești și tu intr-o zi.

          Apreciază

        • CMM said

          @Stely
          Vreau sa fii li linistita. Am sters toata corespondenta cu tine.
          Numele tau nu va aparea nicaieri. Respectam confidentialitatea, suntem profesionisti.
          Vei ramane o anonima.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Desigur ca nu exista niciun avatar al d-lui Goe (b)Arcologul in lista vremelnicilor prieteni ai creaturii CMM. Creatura cu pricina cu asta se ocupa: cu inventii. Minte, mamnipuleaza, inventeaza. N-o sa stau acuma sa contrazic punctual toate miriadele de minciuni pe care le debiteaza cu insistenta, consolidandu-le prin repetitie, repetitie, repetitie de s-a umplut Arca. Dar nici nu i le interzic. Tocmai ca le las in voie sa se depuna si doamna sa se expuna. In toata splendoarea ei. Va fi apoi simplu. Banal. Vor fi puse cap la cap, impreuna, presatia CMM (pe Arca si prin alate parti). Va fi ca un desen animat in care un viermisor isi inghite coada incercand sa se auto-devoreze. Feroce viermisor. Desigur ca nu va reusi pentru ca-si va sta in gât. Apoi va acredita ideea ca dl.Goe este de vina intrucat i-a acordat prea multa libertate de exprimare dar nu i-a dat si puterea de a-si face treaba pana la capat, adica sa se gâdile singura cu exteriorul vârfului cozii pe interiorul vârfului cozii, riscand sa-si provoace singura apendicita, in incercarea de a se reinventa. Sper insa ca nu va abandona lupta. Poate ca pana la urma, (poate pe FaceBook) inghitindu-se, va reusi sa devina gestanta cu sine insusi, iar apoi sa (se si) re-nasca pe cale naturala, prin anus. Vivat semi-anonima CMM, intr-o noua (in)versiune. Acum cu arome.

          Apreciază

    • Dl.Goe said

      @Stely – Vad ca Troll-CMM s-a repezit ca pajura cu raspunsul. Dragut raspuns. Sa-l lasam sa se depuna (la fund) si apoi reluam discutia in ape limpezi. Azi la CMM un LEU depui, maine el va scoate pui. Unde-i baba?

      Apreciază

      • CMM said

        La reciclare, d-le Goe, la reciclare!

        Cu ape limpezi nu reușim să spălăm orice creiere.

        Asta era o dată, cand v-ati luat dvs. …examenul.

        Apreciază

        • stely said

          @CMM,
          Eu sunt dispusa sa astept ,dar te rog sa nu incerci sa” tulburi apele „,intrucit este vorba de mine ,de ceea ce vreau sa aflu (si )de la dl.Goe .In fctie de raspunsurile amindorura ,voi putea sa formulez raspunsul meu si sa adopt atitudinea adecvata .

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – Tocmai va laudasem pe alt fir pentru taria de a nu lua lucrurile in mod personal. Se pare ca m-am grabit. Privite mai cu atentie… tare mi-e teama ca interventiile d-voastre toate, asta tradeaza, ca nu iertati nimic luând totul asupra d-voastra. Si cu cat totul devine mai personal cu atat derapajele sunt mai consistente, in peisaj. Asa-i ca va place natura? Araturi de catifea. Totusi nu ignorati prea tare reactiile si sfaturile psihoterapeutului in favoarea tratamentelor naturiste alternative. Ati risca prea mult pentru prea putin. Zic si eu.

          Apreciază

        • CMM said

          OK Stely, o fac pentru tine. Pot ințelege nevoia ta.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @Stely – Doamna CMM traverseaza momente de fericire: si-a gasit si locul, si prilejul si justificarea pentru a-si lasa fanteziile sa zburde liber. Dansa fiind de moda veche nu le-ar fi putut acorda deplina libertate in absenta fie si numai a uneia dintre cele trei conditii necesare. Dl.Goe i le-a oferit (in sensul ca nu i le-a refuzat; cine sa aiba timp de asa ceva?) si din acest motiv, printr-un mecanism foarte cunoscut, domnia sa incearca sa-i transfere d-lui Goe responsabilitatea pentru ceea ce (i) se intampla. Colateral, in acest proces, tot printr-o reactie comuna, ca la carte (o carte anume) s-au nascut re-sentimentele dânsei pentru dl.Goe. Dansa le re-simte ca atare (n-are alternativa), dar pe (b)Arca lui Goe, pavata pe punte cu piatra filozofala ponce (anti-derapaj) toate aceste re-sentimente sunt transmutate in iubire. Ne confruntam cu problema inflatiei.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          As face pariu ca d-na carmen are un baiat (imaginar) lânga dânsa… martor indispensabil al fanteziilor zburatoare. Fara martori n-am facut nimica. Pana si cel mai glorios moment isi pierde stralucirea. D-na CMM, cam nimfomana, si-a inventat o multime de (astfel de) martori care lucreaza in echipa, ca la televiziune in dezbaterile cu public voyeurist contra cost (plata cu ora)… Tineti Pariul?

          Apreciază

      • CMM said

        Am permisunea lui Stely să fiu eu insămi. Tac dacă vreau, vorbesc dacă vreau. Mulțumesc, Stely.

        Așadar, din nou A II 1, GURU evaluator.

        Specific: alianță de evaluare (sugerată) cu interlocutorul. Încercare de contaminare (simulată) a interlocutorului cu FORȚA evaluatoare a lui GURU. „Ei, in fine, ceva nou”, zice băiatul de lângă mine.

        Apreciază

        • Dl.Goe said

          Ah! Dar ce facea „baiatul de langa d-voastra” in timp ce exclama cu nedisimulata satisfactie “Ei, in fine, ceva nou”?

          P.S. CMM presupun ca in mare secret v-ati dori sa fiti baiat. E adevarat?

          Inainte de a raspunde va rog sa tineti cont ca aveti permisunea lui Stely să fiu d-voastra insiva. Si grabiti-va pana nu v-o re-trage. Permisiunea. De… Multumesc, Stely.

          Apreciază

  5. CMM said

    Așadar, din nou A II 1, GURU evaluator.

    Specific: alianță de evaluare (sugerată) cu interlocutorul. Încercare de contaminare (simulată) a interlocutorului cu FORȚA evaluatoare a lui GURU.

    Nimic nou.

    Apreciază

  6. stely said

    CMM ,
    As vrea ca Dl Goe sa stie ca ,chiar daca avem o comunicare directa ,nu inseamna ca ti-am dat permisiunea sa ma implici in disputele tale, sau ca ne-am putea coordona imoptriva lui. Si ,ca sa fie mai clar am sa dezvalui in ce a constat „permisiunea”:

    CMM

    Cate zile ai vrea sa astept? O pot face pentru tine, de dragul tau.
    Dar as vrea sa-mi spui asta clar. caci ceea ce fac nu depinde doar de mine. E nevoie sa le explic si celorlalti.
    Sper ca pricepi ca ma ameninta.
    Si sper ca intelegi ce face acum.
    Ce a mai facut. Ma lauda pe mine si il batjocoreste pe avp, ca sa ne invrajbeasca. Urmeaza sa te invrajbeasca pe tine cu mine. Punem un pariu?
    Stely,
    CMM ,tu stii f.bine ce am crezut despre AVP, de la inceput ;stii si ce am crezut despre Goe, tot de la inceput .Stii ce m-a determinat sa -l scot din lista pe AVP si faptul ca am mai avut asemenea tendinte si m-ai oprit .Ti-am spus si ce m-a determinat sa postez pe Arca lui Goe .Din cite ai vazut eu nu m-am implicat ,nici in disputele dintre AVP siGoe de pe blogul lui ,nici ale tale cu ei amindoi sau separat cu fiecare .Am incercat sa-ti dau destule sfaturi ,dar tu ai spus ca stii ce faci. Acum vreau sa fac si eu ce ma duce capul. Asadar, fiecare pe cont propriu.

    18:45
    CMM
    Ok, atunci nu iti pot promite nimic.

    18:45
    Stely,
    Bine …

    18:45
    CMM
    Voi fi pe cont propriu, ne vom ciondani in vazul lumii va fi ok,

    18:46
    Stely,
    Nu ,eu nu in stare sa ma „ciondanesc”. Poate doar sa iau un Distonocalm..

    18:47
    CMM

    Lasa-ma sa fiu eu insami

    18:47
    Stely

    Daaa !

    18:47
    CMM
    Eu nu te opresc sa fii tu insati
    OK, mersi.

    18:48
    Stely
    Exact
    Asadar ,liber la „ciondaneala „. Eu doar voi trage concluziile .

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      @Stely – Dar parca era vorba ca lasam aluviunile sa se depuna. Pare din ce in ce mai clar ca-i o misiune imposibila. Clar ca nu poate fi clar. Cred ca desi CMM v-a oferit destule motive de a reactiona, totusi postarea unei convorbiri private, fara acordul ambilor interlocutori, este o reactie usor pripita. Cred ca ar fi putut exista niste variante alternative intermediare, pregatitoare, inainte de atingerea eventuala a situatiei care ar fi indreptatit pe deplin postarea conversatiei. Impresia mea este ca intentiile d-voastra sunt oneste, dar asta este mai putin important atat vreme cat lucrurile pot fi interpretate in dezavantajul d-voatra de catre persoane bineintentionate. Nu cred ca d-na CMM va recunoaste vreodata ca practic v-a dat acordul sa postati respectiva conversatie. Ba dimpotriva. In sfarsit. Im pare rau sa aflu ca cineva este amenintat. Nu-mi dau seama cum de este posibil asa ceva. Deasemenea as vrea sa mai spun ca, desi dl.Goe nu comunica cu nimeni pe canale oculte (decât cel mult cu cei care banandu-l voluntar au acess exclusiv la mesajele sale) nu ma afecteaza in niciun fel comunicarile private care l-ar putea avea ca obiect pe dl.Goe. Desi le iau in calcul ca ipoteza de lucru nu pun mare pret pe existenta lor efemera. Cred ca sunt simple auto-constrangeri ale celor care le practica, cedandu-si astfel, o parte din autonomie fara a avea cine stie ce mare castig. De altfel nu vad de ce anume, aici in HUVACA, personajele ar putea simti nevoia pentru asa ceva.

      P.S. In cazul in care CMM nu-i cu totul si cu totul confuza inseamna ca-i rau intentionata. Desigur ca d.Goe s-a jucat adesea de imbinarea si dezbinarea personajelor cu care se hârjonea mai pasnic sau mai razboinic (dupa caz, naz, praz etc) dar asta n-a fost niciodata un scop in sine sau o problema de strategie si obiectiv. A fost vorba cel mult de tactici ludice punctuale, practicate in anumite ocazii (de nerefuzat, in acord cu mersul local al piesei) dar practicate in mod atat de transparent incat nu vad cum anume ar putea cineva sa faca din asta o mare descoperire si un insemn al abilitatilor sale psihologice. Cum spuneam este fie semnul unei mari confuzii fie emblema unei marunte ticalosii. La alegerea persoanei in chestie.

      Apreciază

      • CMM said

        A II 1.
        Specific: sugestii de GURU binevoitor.

        Apreciază

      • Dl.Goe said

        Si lacoma, persoana in chestie nu alege, le inhatzå pe amandoua. Ne-am pricopsit. Oare pe ce fel de cititori o miza tot oferindu-le dezlegarile savante si codificate stiintific ale tacticilor goeiste in interpretarea cememista (de guru si-mai-bine-voitor)? Probabil ca mizeaza pe unii care s-au nascut ieri si care nu stiu ca orice reactie verbala poate fi „interpretata” spre a fi fortata sa apara in directia dorita, mai ales prin repetitie „interpretativa”. Presupun asadar ca l-a luat iarasi la tinta pe amorezul Radu Humor (unicul din zona cu profilul potrivit). Altmnteri nu vad cum s-ar putea interpreta cliseistica tip flasneta cu care tot insista. S-o fi blocat in refren si nu mai stie sa iasa. Tra-la-la, la-la… Am cememeaua mea. Sunt pionier. Da, da. Pionier.

        Apreciază

        • CMM said

          AICI:

          A II 1
          Specific: efort de ridiculizare a interlocutorului.

          REMEMBER:

          DIMINUARE LA NIVELUL PERSOANEI
          A. În mentalitate occidentală:
          I.Diminuare pozitivă
          1. Specializare. Pe (b)Arcă, personaj clar, preferabil cu blog, același nickname. Pentru dl. Goe, ordine și disciplină intelectuală, “fiecare la locul lui”.
          2. Diminuarea inflației eului, a automanipulării narcisiac / paranoiace prin dorințe satisfăcute iluzoriu. Protocolul d-lui Goe nu funcționează în toate contextele. Uneori tehnici inadecvate specificului persoanelor. Chiar o neinspirată lipsă de politețe.

          II. Diminuare negativă
          1.Micșorare periculoasă a eului /egoului, sentiment al ilegitimității, supunere necondiționată la presiunile Super-Egoului, înțelegand și presiuni venite de la “boieri ai minții”. Pe (b)Arcă, dl. Goe perceput ca Guru Goe : “Goe vrea ca tu să…” , “L-ai dezamăgit pe Goe…” , “Goe vrea să te protejeze de…” . Tehnici goești de manipulare: evaluare sibilinică / neargumentată a conținuturilor, atacuri subtile / grosiere la persoană, prezentarea așteptărilor proprii drept deziderate universale.
          B.În mentalitate orientală:
          I. Diminuare pozitivă
          1. Golirea minții de scheme perceptuale, gânduri, emoții provocatoare de bias – uri, adecvarea la obiect prin contemplare, participare la esență / “vid plin”. Pe (b)Arcă, dl. Goe emite sugestii uneori.
          II. Diminuare negativă
          1. Totalitarismele de orice fel, cultivarea conștiinței colective de turmă. Pe (b)Arcă, dl. Goe amestecă identitățile lighioanelor.
          C. În confluență Est – Vest (v.”Mind and Life Institute”):
          I. Diminuare pozitivă
          1. Cultivarea inteligenței emoționale, a compasiunii, accentul pe inter – dependențele și trans – dependențele umane, trăire meditativă a “vidului plin” (religios / nereligios). Pe (b)Arcă:
          – CMM și fratele RH
          – Dl Goe care afirmă: “Da, libertatea pe placul d-lui Goe, nu e libertate”.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          „efort de ridiculizare a interlocutorului.” – Haideti d-na ca rad si curcile de pre-textele d-voastra. Despre ce efort ar putea fi vorba cand ai de-a face cu un iterlocutor ridiculizat de-a-gata, de felul lui. Auzi, efort…

          Nu insist asupra celorlalte abureli care n-ar putea avea efect nici macar asupra lui Radu Humor, dar as mai zice ca incercati mistificari descalificante chiar si pentru un manipulator incepator. Este a treia oara cand promovati o informatie falsa zicand (chipurile citatand): – Dl Goe care afirmă: “Da, libertatea pe placul d-lui Goe, nu e libertate”..

          Ce va imaginati c-ati obtine promovand-o? Cred ca o sa incep sa va analizez cuafura. Sigur se pot deduce o multime de lucruri interesante din felul in care sunteti tunsa.

          Apreciază

        • CMM said

          “Da, libertatea pe placul d-lui Goe, nu e libertate”…da insemna că ați aceptat ideea exprimată de mine, spuneați că o veți folosi într-o colecție, nu stau acu să caut, mă bazez pe onestitatea dvs. Aceea bine ascunsă pe undeva prin cală.

          A II 1, în rest. Trist. Vă valorizam cândva ca interlocutor. Mai sper.

          Specific: diminuare prin ricoșeu, ceea ce poate accepta radu humor, nu poate fi de calitate…Ei, v-ați mai revenit, mai pot să sper?

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – In cazul in care nu „suguitzi”, se poate spune ca cu o prea mare usurinta auziti ceea cea ati vrea sa auziti in varianta cea mai convenabila cu putinta. Amuzandu-ma intr-un mod foarte placut naduful din formularea d-voatra (si numai a d-voastra) am preluat-o la vremea respectiva intr-un P.S. Acesta (scos din cala):

          P.S. “O libertate pe placul d-lui Goe, nu e libertate.” – Asta o s-o introduc in colectia cu maxime si aforisme minime pe (b)Arca lui Goe.

          Cum anume veti fi tras d-voastra concluzia de aici ca (va citez) „Dl Goe care afirmă: “Da, libertatea pe placul d-lui Goe, nu e libertate”…” numai d-voastra (n-)ati putea sti. Ca e manipulare ori auto-manipulare nu prea are a face in raport cu valoarea de adevar a ideii ca taman dl.Goe ar fi afirmat ceea ce d-voastra ati afirmat sperand sa fie afirmatia aceea un adevar asa… mai gogonat decat altele.

          P.S. Pun aerul concesiv din finalul mesajului d-voastra anterior pe seama oboselii (este ora la care obositi de obicei) altminteri ar trebui sa-mi imaginez ca v-ar placea sa fiti magarul pe care l-ati apreciat in mesajul meu despre cel care va ceda primul. Odihniti-va si reveniti. Va astept cu placere oricand. Si daca va reveniti si daca nu va reveniti. Fara constrangeri. Ca de aia e (b)Arca – Arca. Nu?

          Apreciază

        • CMM said

          OK, voi corecta. Oricum nu v-am văzut făcând uz de ea.

          Așadar: doar una din libertățile pe placul domnului Goe nu e libertate.

          Bine, corectat: dl. Goe care afirmă, chiar dacă restrictiv, că “O libertate pe placul d-lui Goe, nu e libertate.”

          Ooo, ce bine am dormit in după amiaza asta! Nu era joia – prin tradiție – ziua / noapte a confruntărilor?

          Acu, de la taur și toreador înlăcrimați ajunserăm la catâr și măgar? Ce poveste biblică e asta?

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Ah… Sunteti foarte obosita daca va imaginati ca insistenta si persistenta in eroare poate rezolva situatia. Dl.Goe n-a afirmat ca vreo libertate care e pe placul d-lui Goe n-ar fi libertate. Ceea ce va pot spune este insa ca daca aveti vreun interes sau vreo placere sa repetati un asemenea enunt fals aveti libertatea s-o faceti. Dupa cum si eu voi avea libertatea sa va contrazic in contra unei asemenea minciuni, cu mijloacele din dotare. Succes va doresc.

          Din catâr se poate extrage in egala masura si magarul dar si calul ori chiar zebra. Toate animale utile pe orice arca.

          P.S. Libertatea care este pe placul d-lui Goe este libertate de cea mai buna calitate! 🙂

          Apreciază

        • CMM said

          Vai, vai,vai, trecând peste eternizatul A II 1, (lipsă argumente, atac persoană, tot tacâmul)…..

          Să înțeleg, circular, că Libertatea care este pe placul d-lui Goe este libertate de cea mai buna calitate! și – simultan – Libertatea de cea mai bună calitate este libertatea care este pe placul d-lui Goe?

          OK. Ce înseamnă pentru dvs. libertatea de cea mai bună calitate? Negociem ceva cu toate ființele Arcei, adică facem o negociere de sens spre a construi împreună o lume a libertății noastre de cea mai bună calitate? Cum rămâne în cazul ăsta cu placul D-lui Goe?

          Că dacă alegem o libertate pe placul d-lui Goe și o postulăm de cea mai bună calitate, ne întoarcem iar la afurisitul de A II 1!

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Domnia voastra puteti decreta oricand ca interlocutorul este lipsit de argumente chiar si atunci cand va dovedeste negru pe alb ca mintiti cu buna stiinta.

          Chiar va imaginati ca alergand in cerc dupa cuvintele „o, libertate, pe, placul, d-lui, Goe, e, nu, e, libertate” veti putea ajunge undeva? Aveti libertatea sa spuneti ce doriti. Asta este tot. Am libertatea sa va raspund ce doresc. Restul incercarilor d-voastra de a demonta ceva sunt sofisme ieftine la care nici nu mai stiti cum ati ajuns si in ce scop. Explicatii exhaustive despre care anume este libertatea care este pe placul d-lui Goe si de ce aceea este libertate sunt puse la vedere peste tot pe Arca. Discutia cu domnia d-voastra este proba practica a teoriei respective, una dintre probele ilustrative de succes. Sfatul meu ar fi, sa inceracti sa depasiti faza enunturilor negative si sa definiti (clar, simplu) libertatea care ar fi pe placul CMM si de ce credeti ca ar meritata rangul de libertate. Ca sa avem ceva nou de discutat. Daca nu ne vom multumi cu cele existente: libertatea pe placul d-lui Goe. Sau a altuia care o avea chef sa si-o exprime. Ce-ar putea fi mai simplu decat asta?

          Apreciază

        • CMM said

          Aveti libertatea sa spuneti ce doriti. Asta este tot. Am libertatea sa va raspund ce doresc.

          Asta era libertatea de cea mai bună calitate?Pe placul d-lui Goe?

          Ok. Așadar….

          CORECTAT : “(O libertate pe placul d-lui Goe), nu e libertate.”

          După substituție, rezultă: (Aveti libertatea sa spuneti ce doriti. Asta este tot. Am libertatea sa va raspund ce doresc), nu e libertate.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Hm… Vad ca vreti sa evitati sa fiti „magarusul” dar mi-e teama ca veti ajunge tot acolo pe alta cale. Dl.Goe va ofera libertatea, aceea care este, aceea de care dispune, dupa chipul si asemanarea sa. Domnia voastra, prezenta en gros, o acceptati, (n-o refuzati), si, cu gura plina declarati ca nu e buna. Concluzia e inevitabla: Mancati cacat.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Corolar: Ori va place ori n-aveti alta sursa de proteine.

          Apreciază

        • CMM said

          Ia uite! Asta imi scăpa. CUM NAIBA?

          A II 1

          SPECIFIC: generozitate fara limite, in fapt, altruism egoist (v. Serge Moscovici)

          Seniorul Goe imi oferă hrana sa.

          Am altruismul meu: păstrați-o, nu vă pot infometa

          Apreciază

  7. CMM said

    Stely, eu cred ca nu e fair cea ce ai facut. Eu, un troll, nu aș fi făcut asta.

    Mi-ai îngreunat mult existența. Pentru mine, tu nu ești d-l Goe. Nici AVP.

    E mai greu pentru mine să dau spetacole verbale cu tine. Nu prea are sens. Iar (b)Arca asta nu e un confesional, gata să primească spaimele, durerile,îndoielile noastre.

    După asta, mă aștept la orice. OK, dacă va fi absolută nevoie, voi face față, voi supraviețui. Am mai făcut-o, o voi mai face și acum.
    Va fi însă cam mult timp consumat pentru mine.

    Foarte bine, așadar, numai fii atentă: doar pe voia ta să fie. Fii tu însăți, Stely!

    Apreciază

    • arcaluigoe said

      Ei, haide madame, nu da vina pe Stely. Nu din cauza dumneaei stim noi cu cine avem de-a face dar se crede perspicace.

      Apreciază

    • stely said

      CMM &Dl Goe ,
      Eu am vrut a aflu de la voi niste raspunsuri oneste . Nu vreau sa fiu prilej de dsputa ,de experimente sau studiu de caz. Ma simt jignita sa fiu folosita .Dar ,da ,am sa-mi fac mea culpa pentru impardonabila dezvaluire. As vrea .Dl Goe sa nu profitati de ea. Considerati-o o nedreptate, facuta lui CMM ,pentru care imi asum consecintele.

      Apreciază

      • CMM said

        Stely, EU ți-am răspuns onest și sunt dispusă să răspund în continuare onest oricărei întrebări puse de tine aici.

        Apreciază

        • CMM said

          Mai înțelege, Stely, că, așa cum ți-am spus, și eu pot fi pentru tine un studiu de caz. Așa suntem unii pentru alții, că vrem, că nu vrem. Viaț’a e un MAAARE EXPERIMENT.
          Alții nu ți-au spus-o. Ți-o spun eu. Pe lângă Experimentul Pitești, a fost si un alt experiment, unul la scară națională, care ne-a cuprins pe toți. Sorin a spus bine asta. Toți ne curățăm acum de OMUL NOU din noi. Dl. Goe nu e cu nimic mai altfel, e un om ca și noi.

          Pune-mi întrebări, îți răspund ca „un caz”. Poate le folosește și altora.

          Apreciază

      • Dl.Goe said

        @Stely – Sunt tentat sa va cer sa ma invatati cum anume as putea profita din respectiva dezvaluire. Rezist cu greu.

        (b) Dada Carmen (big sister) are dreptate. V-a raspuns onest si (atentie) este dispusa sa va raspunda în continuare onest oricărei întrebări puse de d-voastra aici. V-a concediat. V-ati lins pe bot de conversatii private.

        P.S. Va asigur ca pentru dl.Goe n-ati putea fi in niciun caz obiect de disputa sau cobai in vreun experiment. Nu mai mult decat ar putea dl.Goe sa-si fie cobai lui insusi.

        P.P.S. Cat priveste consecintele pe care sunteti gata sa vi le asumati, nu prea inteleg la ce anume ati putea sa va referiti. Cel mult s-ar putea deduce ca va veti impune sa suferiti mai mult decat este cazul pentru ca CMM va incerca sa para mai rece, mai distanta si mai discreta cu d-voastra pe canalele private de comunicare. Mare brânza.

        Apreciază

  8. stely said

    CMM ,
    Accept orice ,dar te rog sa nu mi-l dai exemplu pe Sorin Iliesiu, ca fiind unul dintre cei ce m-ar putea ajuta sa ma „curat „de OMUL NOU „care , banuiti voi , ar fi existat in spiritul meu. El ,daca a fost ,nu m-a afectat intrucit am facut exact ceea ce ar fi trebuit sa faca si ceilalti.M-am dezis plenar de ei .Au auzit toti cei care m-au cnsiderat o tradatoare. Pentru asta am suportat consecintele. Eu nu cred ca Sorin Iliesiu ,alaturindu-i-se lui Dan Voiculesu (USL) ar putea sa constituie un exemplu pentru mine. Stii f.bine ca este o deceptie pentru mine .Ca nu m-am asteptat sa se puna la dispozitia Antenelor ,al USL -ului si ca a participat alaturi de ei la puciul de asta vara.

    Apreciază

    • CMM said

      Cartea e valabilă și acum. Aș fi preferat să nu-i dăm numele integral, aici nu e un confesional. Repet, ne putem expune fiecare doar pe noi. Așa e fair. Eu nu am dat numele întreg. De unde știi la care Sorin mă refer? Am mulți în viața mea. Unii scriu despre comunism.

      Eu i-am lăsat și d-lui Goe infinitul dintre75% și 100% ca șansă de nedemascare.

      Apreciază

      • CMM said

        Omul nou, Stely, a existat în sufletul meu, eu recunosc asta. Dacă tu ai scăpat acelui experiment național, eu te cred. E OK. Ai fost și ești OK. Iartă-mă, nu am vrut să te jignesc.

        Apreciază

  9. CMM said

    Ei, eu cred că dl. Goe a obosit.

    Declar pe propria răspundere armistitiu. Nu știu cât va dura, că n-am avut cu cine negocia.

    Apreciază

  10. Radu Humor said

    Ce se ascunde în spatele procedurii de infringement la adresa României declanşate de CE
    Cedarea suveranităţii energetice a României pe axa Bruxelles-Berlin-Moscova
    de George Bogdan

    http://www.cotidianul.ro/cedarea-suveranitatii-energetice-a-romaniei-pe-axa-bruxelles-berlin-moscova-201456/

    Corespondenţă specială de la Bruxelles

    Referendumul din vară a dezvăluit un conflict major. Cel între democraţia naţională a românilor (voinţa lor exprimată prin vot de a-şi decide singuri soarta) şi tendinţele neo-imperiale ale Germaniei merkeliste (menţinerea la Bucureşti, cu ajutorul Comisiei Europene, a unui preşedinte-marionetă care să decidă el însuşi, dictatorial, soarta românilor, în funcţie de interesele Berlinului). Oficialii de rang înalt de la Comisia Europeană s-au comportat ca ospătarii Angelei Merkel. S-au amestecta în politica internă românească pentru a servi mai bine interesele germane. Au somat România să cedeze din suveranitatea ei politică.

    Acum Bruxelles-ul ne forţează să cedăm din suveranitatea noastră energetică. Independenţa energetică a României a devenit ţinta unui atac venit din partea unui lobby anti-românesc. Acesta operează pe axa Bruxelles-Berlin-Moscova. Băsescu este cel care favorizează această axă totalmente anti-românească.

    Am sperat ca Uniunea Europeană să îşi îndeplinească imperativul asigurării securităţii energetice pentru statele ei membre. Doream o politică comună energetică care să ne scutească de dependenţa de gazele ruseşti. Primim în schimb ameninţări că nu vindem românilor gazul de producţie internă cu preţruile din Occident, şi că nu punem la dispoziţia europenilor gazele pe care le importăm de la ruşi, cu preţul dorit de ei, nu cu preţul cu care le cumpărăm noi. Conform legislaţiei europene, statele membre sunt obligate de Comisie să asigure transportul de gaze prin conductele de interconectare în ambele direcţii, atât pe direcţia de import, dar şi pe cea de export, motivul invocat fiind sporirea securităţii aprovizionării în ansamblul UE.

    Ameninţarea Comisiei Europene cu declanşarea procedurilor de infringement la adresa ţării noastre, din cauza faptului că menţinem un preţ al gazelor de producţie internă mai mic cu 50% decât cel din restul UE, se face la presiunea unui oligopol format din câteva companii europene (OMV, WINGAS Germania, E.ON Germania, Gazprom Germania etc).

    Când i-am cerut italianului Carlo Corazza, purtător de cuvânt al comisarului european Antonio Trajani, să îmi spună dacă cei de la Comisia Europeană cunosc situaţia socială a românilor, şi dacă ştiu ce impact va avea o asemenea liberalizare, reacţia sa a fost una de sictir şi indiferenţă. „Nu vreau să comentez pe marginea situaţiei sociale a românilor şi nici să vă spun cine stă în spatele reclamaţiei care a dus la declanşarea procedurii de infringement. După cum ştiţi, acestea sunt informaţii strict confidenţiale”, a spus Corazza. Parcă vorbeam cu un consigliere al mafiei italiene, nu cu un oficial european. I-am reamintit că toţi de la Comisiei sunt plătiţi din banii noştri şi că trebuie să pună la dispoziţie informaţii de interes public, că aceasta este datoria lor în raport cu cetăţenii. Prin atitudinea sa, purtătorul de cuvânt italian nu a făcut decât să îmi reconfirme că actuala echipă de la Comisia Europeană este una implicată în tot felul de afaceri şi scandaluri suspecte, în sforării de culise, în relaţii de complicitatea cu lobbyuri comerciale. Cazul demisiei controvesate a fostului comisar John Dalli, executat de Barroso la ordinul unui lobby puternic al producătorilor de tutun, este ilustrativ în acest sens.

    „Liberalizarea” preţurilor – aliniere sinucigaşă la preţurile practicate în restul UE

    Bruxelles-ul cere ca România să liberalizeze preţul la gazele din producţia internă. Eurocraţii ne somează să ne „euro-conformăm”. Semnând Tratatul de aderare, ne-am asumat obligaţia să respectăm principiile competiţiei libere şi ale pieţei libere. Comisia Europeană promite fiecărui stat că, procedând astfel, cetăţenii vor fi avantajaţi, pentru că, în urma competiţiei, preţurile vor scădea, iar consumatorul va fi mai avantajat. În cazul României, respectarea acestei cerinţe perverse a Bruxelles-ului va aduce cu sine la decimare socială. Preţul gazelor din producţia internă românească la consumatorii din România este cel mai redus din Europa. La jumătatea preţurilor practicate în Uniunea Europeană. Pentru a permite şi altor competitori să intre pe piaţa energetică românească, pentru a nu-i defavoriza, Comisia Europeană cere statului român să vândă românilor gazul produs în România cu preţul de vânzare practicat în statele bogate ale Uniunii Europene. Guvernul român a ocoloit somaţiile Bruxelles-ului în această privinţă. Unei populaţii sărăcite, cu salarii minime ridicole, care nu se ridică nici la jumătatea salariilor minime din UE, nu poţi vinde gazul la preţurile practicate în Occident. Atâta vreme cât salariul mediu pe economie în România nu este aliniat cu cel din Uniunea Europeană, nu putem alinia preţurile interne la produsele necesare minimei supravieţuiri cu cele din restul UE. De aceea, România a cerut îngheţarea preţurilor. Situaţia este valabilă şi azi. De aceea, Comisia Europeană a ameninţat că Romania riscă procedura de infringement (aducerea în faţa Curţii Europene de Justiţie şi plata unor penalităţi până la aplicarea măsurii cerute de instanţă). Românii vor trebui să se bată şi să boicoteze această minciună a „beneficiilor cetăţenilor europeni” de pe urma liberalizării pieţei de gaze în Europa. Pentru că, prin directiva europeană privind liberalizarea pieţei gazelor din UE, asistăm la triumful modelului capitalist de jaf în UE, băgat pe gât europenilor în detrimentul a ceea ce a dobândit UE mai de preţ în anii extinderii ei: un model social.

    Un lobby energetic anti-românesc vrea să muşte din România

    De o asemenea liberalizare nu vor profita decât grupurile private. Se vor crea adevărate feude trans-europene ale exploatării şi vânzării de gaze. „Structura proprietăţii în companiile care asigură aprovizionarea pieţei europene de gaz poate fi caracterizată ca un oligopol extrem de complex”, precizează Tomislav Galović, cercetător croat, autor al unui studiu despre impactul liberalizării preţurilor la geze în UE.

    Perversiunea Comisiei Europene constă în faptul că, deşi pretinde că vrea prin liberalizarea preţurilor la gaze să apere principiul liberei concurenţe, principiu sacronsanct în Trataul UE, eurocraţii de la Bruxelles nu fac decât să ia piaţa gezelor din mâna statelor cu producţie internă şi să o plaseze în ghearele unor oligolpoiluri. Or, oligopolul este o structură anti-concurenţială, favorizând o structură de piaţă caracterizată printr-un număr foarte limitat de vânzători mari. Aceştia asigură cea mai mare parte a ofertei unui anumit bun sau serviciu, solicitat de numeroşi cumpărători sau consumatori. Ei au o poziţie dominantă, ei dictează politica preţului, volumul producţiei şi regulile pieţei.

    Liberalizarea preţurilor gazului intern nu va duce la scăderi de preţ, aşa cum ne vinde gogoşi echipa Barroso. Primul efect în România al liberalizării prin alinierea preţului intern al gazului românesc cu preţurile practicate în restul UE va fi o explozie a preţurilor şi a costurilor vieţii. Dar cel mai grav este faptul că o asemenea „liberalizare” va atrage după sine crearea unei situaţii de dependenţă a românilor faţă de dictatul de piaţă al câtorva companii europene, aflate în înţelegeri tacite cu Rusia.

    Germanii vor lua gaz ieftin de la ruşi şi ni-l vor vinde nouă mai scump. Totodată, măsura de liberalizare constituie un prima pas pentru companii străine să se instaleze pe piaţa românească şi să aştepte ca hienele o altă etapă. Cea în care România îşi va deschide venele resurselor naturale proprii, într-un viitor nu foarte îndepărtat, companiilor din oligopolul european al gazului, multe din ele în înţelegere cu Rusia. Atunci când va fi vorba de exploatarea unor zăcăminte de pe teritoriul românesc, companiile străine vor fi deja instalate pe piaţa din România şi gata să îşi adjudece prada.

    Practic, Bruxelles-ul ne aruncă în braţele „băieţilor deştepţi” din Europa, aflaţi în relaţii privilegiate cu Moscova, aflaţi în perfectă coordonare cu afacerişti din structurile informative ale unor ţări din estul Europei. România lui Băsescu a devenit terenul lor predilect. Băsescu a primit sprijin politic pentru menţinerea regimului său autoritar tocmai de la astfel de lobby-uri private, unele chiar din domeniul energiei. Unul din acoliţii săi, Adriean Videanu, printr-o semnătură, a pus România la cheremul Gazpromului. Când, potrivit unei legi care a fost adoptată de Camera Deputaţilor, în luna decembrie 2011, exportul de gaze din România a fost interzis, până cand vor fi diversificate sursele de import, guvernatorul de la Cotroceni a fost cel care s-a opus promulgării ei. Cel care declara altădată belicos, de la pupitrul lui de la Cotroceni, că Marea Neagră nu este lac rusesc şi că Europa trebuie să îşi asigure independenţa energetică faţă de Rusia a ajuns să vândă România unor interese energetice străine, sub privirile complice ale eurocraţilor de la Comisia Europeană şi ale actualului licurici de la Casa Albă.

    Marian Nicolae

    Apreciază

  11. CMM said

    CMM spus

    decembrie 7, 2012 la 1:01 am 0 0 Rate This
    Aveti libertatea sa spuneti ce doriti. Asta este tot. Am libertatea sa va raspund ce doresc.

    Asta era libertatea de cea mai bună calitate?Pe placul d-lui Goe?

    Ok. Așadar….

    CORECTAT : “(O libertate pe placul d-lui Goe), nu e libertate.”

    După substituție, rezultă: (Aveti libertatea sa spuneti ce doriti. Asta este tot. Am libertatea sa va raspund ce doresc), nu e libertate.

    Apreciază

  12. CMM said

    ASTA VREȚI?

    http://www.gandul.info/magazin/imaginea-sculptata-a-turnului-babel-a-fost-descoperita-pe-o-tablita-de-piatra-veche-de-2-500-de-ani-9113845

    Apreciază

  13. CMM said

    Acu vreau sa zic: NOAPTE BUNA!

    Dar să vă ferească D-zeu dacă încep să spun tot ce-mi tună prin minte si când vreau eu! Ce TROLL? O ființă angelică ar fi atunci trollul.

    Așa că, mai cugetați peste noapte la LIBERTATE, mai cugetați!

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Noapte buna si domniei voastre.

      Parca, parca, va apropiati de „realitate”, negand-o. Nu va temeti. Daca aveti curaj in d-voastra incepeti degraba, fara preget, sa spuneti tot ce va tuna prin minte atunci cand vreti TU. Am cugetat deja. Daca acordul meu va lipsea, il aveti. La treaba. (Dar ma rog cine sa ia in seama curajul uneia care se retrage la culcare). Recititi maine pe lumina mesajul pe care mi l-ati scris si veti vedea (poate) in ce consta si de unde (va) vine senzatia de falsa libertate: din interior. Ati vrea ca si pe aceea sa v-o dea tot dl.Goe. Domnia voastra chiar ma credeti GURU in HUVACA.

      Apreciază

  14. CMM said

    Că afirmație fără negatie si fără al treilea termen e …vai de noi ce e! 21 decembrie! 2012!

    Apreciază

  15. CMM said

    Ei, fir-ar să fie! Trei raspunsuri erau să-mi scape!

    ZICEAM CĂ ERAM GOE, dl. A II 1 și Răspundeam:

    1.Asta, e mișto: ” Sa mori tu c-o sa ma sinucizi?”

    2.Asta, e o prostie:

    „Nu. De vazut nu va vad. Nu va vad deloc. Nici libera nici nelibera. Pe Corabia pe care sugerati (?) c-ati fi libera sunt inchise comentariile. Libertatea este complet anulata. Din cauza cui? Desigur din cauza micului dictator, dar domnia voastra ati fost corabia diavolului care l-a impins sa ia decizia. Prin urmare, in termeni juridici, sunteti complice.

    Sa inteleg ca libertatea aceea de la Corabia este aceea libertate-libertate care va este pe plac. Tttt. Taci tu! Nu-mi spune”.

    Eu pot comenta acolo orice, că o fac pe facebook. De acolo direct. Si alții ca mine. Isteți.

    3.Asta e abureală de joasă calitate:

    „In limbaj CMM “OK” inseamna ceva? Sau altceva? Cred ca nu inseamna nimic. Trebuie sa zica si dansa ceva cand (nu) mai are nimic de zis”

    Si tot dl. Goe de aș fi, aș zice tandru :

    Du-te primul la culcare, frate!
    Că dacă sunt măgar, eu iarna nu dorm!

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Stimata doamna, deci la d-voastra OK inseamna OK si prin urmare ar fi rezonabil sa ma astept ca veti petrece in rugaciuni si meditatii pana la 21 decembrie? A, da? Desigur.

      Aoleu, ca sunt inchise comentariile undeva nu-i semn de lipsa a libertatii ca fiindca exista facebookul. O logica foarte tare, recunosc. Asa mai venim de acasa. Care va sa zica facebook e secretul libertatii. De ce s-or fi plans dizidentii pe vremuri de cenzura si dictatura cata vreme existau Europa Libera, Vocea Americii. Unii aveau acces acolo. Deci care era problema. Doamna, se pare ca tarele principale ale domniei voastre nu de la concubinajul corabian vi se trag. Acolo au fost doar puse in valoare. Ma miram eu cand va auzeam asa hodoronc-tronc vorbind de comunismul din noi. Eu dimpotriva cred ca majoritatea celor care comenteaza pe facebook nu sunt tocmai istetzi. Dar daca ziceti d-voastra, libera si cu foc, din mijlocul facebook-ului, cand nu mai aveti ce zice, fie, asa ramane „istetzi”, cucuieti, usa mamii descuietzi.

      Ce face? Suntem frati? Ah! Care va sa zica ca tot ce s-a intamplat pana acuma inte noi a fost incest. Tttt.

      Apreciază

      • CMM said

        Nu, asta s-ar fi întâmplat doar dacă eu aș fi fost d-l. Goe. M-a ferit D-zeu, nu sunt.

        Backgroundul delirului goesc precum și a modului său de relaționare (tip Guru – pacient): crede că ipoteticul e real. Cum a făcut aici.

        Apreciază

  16. CMM said

    DA MIE NU-MI PASĂ!

    Apreciază

  17. Dl.Goe said

    Hai mai ziceti un mesaj si dati-i si lui Viorel stingerea ca o fi epuizat saracul de atata lectura incrucisata.

    P.S. Asta cu pomenirea aparent neavenita a lui AVP ce cod avea: B 7 bis, parca.

    Apreciază

    • CMM said

      Delir 2 în curs de dezvoltare. Probabil v-ați realizat fantasmatic întâlnirea dorită , în noaptea ce, iată, a trecut.

      BUNĂ DIMINEAȚA! CUM STAȚI CU REINVENTAREA DE SINE?

      DESIGUR, NU AȘTEPT RĂSPUNS.

      Apreciază

  18. CMM said

    MANIFEST PENTRU SEMI-ANONIMITATE
    (forma scurtă, de afișat)

    Ei, am putea spune că cel care trăiește anonimatul în Viața Reală, și, spre binele său, a fost marginalizat, viețuiește și în HUVACA, cu fafa sa, în plin anonimat.

    Am mai putea spune că toți trăim Viața Reală în semi – anonimat. Acolo nu e cu banat.

    HUVACA, NOI, semi-anonimii, SUNTEM LEGITIMI, ÎN BAZA TERȚIULUI INCLUS!

    Apreciază

  19. CMM said

    Erata: FAȚA SA, în loc de FAFA SA

    Atenție la tipărire!

    Apreciază

  20. CMM said

    PENTRU CEI CARE DORESC SĂ ÎNȚELEAGĂ MAI MULT

    Imaginați-vă o linie orizontală, mărginită de două puncte: Anonimul Absolut in stanga, Not-Anonimul Absolut în dreapta. Desigur, puncte pe care le putem atinge doar la infinit.

    Conform terțiului inclus, avem combinații pe orizontală, de la stânga la dreapta: mai mult Anonim decât Not-Anonim; și Anonim și Not-Anonim nici Anonim nici Not-Anonim, simultan (aici, in lumea orizontală e Centrul, punctul de RUPTURĂ, de salt involuntar ); mai mult Not-Anonim decât Anonim.

    La nodul “superior” avem un complexio: Și Anonim Absolut și Not-Anonim Absolut (e locul privilegiat al al bine-raului actualizat, al extensiei voluntare de conștiință și al trecerii fără ruptură dintr-un sens în celălalt).

    La nodul “inferior” avem nici Anonim-Absolut nici Not-Anonim Absolut ( e locul privilegiat al bine-raului potențializat).
    Deasupra nodurilor avem un alt nod ce leagă, în simultaneitate, potentialitatea și actalizarea …. etc. etc. etc.

    PS. Pentru cine muncește să mă diminueaze, ori mă combate fară argumente, fraza lui dom’ Mitică!

    PPS: ATENȚIE, dețin copyright-ul schemei cu care am lucrat!

    Apreciază

  21. CMM said

    Era un spațiu al minții și al stărilor modificate de conștiință.

    Apreciază

  22. CMM said

    Dar, la ce bune, gandurile toate…

    Apreciază

  23. CMM said

    Era și un spațiu al realului tridimensional și al suprarealului n dimensional…
    Unul al actualizărilor și potențialităților…

    Dar, la ce bune, gandurile toate…

    E NOAPTE.

    Apreciază

    • INTJ said

      adica scrie „lingura” si cititoru’ sa faca bine sa inteleaga „polonic”? sau poate „furculita”? nu-i mai ok atunci o descriere gen „ustensila de bagat alimente lichide in gura”?

      iar daca era vorba de „suprareal n dimensional” … mai exista (fie si numai „descriptiv”) absolutul (care, prin definitie, e „neconditionat, perfect, desavarsit” … adica adimensional)? o fi existand … da’ nu cumva exista numai pentru observatorul limitat la acel numar (finit) de n dimensiuni?

      hm, e prea mult pentru putinii mei neuroni activi … va voi urma sfatul si voi reciti „fraza lui dom’ Mitică„. somn usor!

      Apreciază

      • CMM said

        Lumile reale ori imaginare sunt populate cu indivizi legați in chipuri felurite. Schema mea arăta un mod în care roluri contrarii dintr-o lume precum și varietăți ale lor se pot lega între ele, în lumea lor ori în lumile superioare care întemeiază lumea lor, așa cum în Flatlanda lumea bidimensională își găsea explicații în lumea tridimensională care o întemeia., Așadar, arătam că nu putem opune anonimatul neanonimatului într-o manieră tranșantă decât dacă mintea noastră gândește dual, în alb și negru. O minte care își poate imagina combinații funcționează după o altă regulă. Acea regulă era schematizată de mine.

        E drept, mi-ar fi trebuit mult spațiu și timp, metaforic vorbind, să explic mai mult.
        Am aruncat niște idei sperând că se află pe Arcă o viețuitoare care vorbește limba mea.

        O mare prostie din parte-mi. Voi inventa,dacă voi avea vreme să mă țin de asta, un esperanto pentru depășirea rupturilor de limbaj dintre specii.

        Doar dacă voi avea chef și vreme. E bine să poți accepta limitele.

        Iar absolutul absolut, el se compune pentru mine din toate lumile, actuale și potențiale, legate și întemeiate unele prin altele.

        Pentru o ființă bidimensională, absolutul poate fi o lume tridimensională. Celebrul exemplu cu furculita tridimensională care inteapă lumea bidimensională și lasă urme în ea: O fință bidimensională poate analiza entități din lumea sa create prin înțeparea ei de către o furculiță tridimensională, poate să le postuleze ca între ele nu nici o legătură, sau poate căuta filiații, cum s-au născut unele din altele. O ființă bidimensională care crede în absolut și e capabilă să trăiască stări de extensie a conștiinței sale în „absolut”, își poate imagina ceva care „leagă” altfel dinții furculiței prezenți în lumea sa, are „revelația” furculiței întregi.

        La fel, un obiect complex care leagă cumva, schematizabil, anonimi, semi-anonimi de diferite feluri, nonanonimi într-o lume superioară lumii noastre poate ajunge în contact cu lumea noastră „tridimensională”.
        Aici, la noi, unii pot vedea indivizi cu diferite roluri, entități ce există separat, ori pot avea revelația unui spațiu superior, un absolut în care aceste roluri sunt componente ale unui întreg, separabile doar cu o minte setată să separe.
        Așadar am schițat o schemă a „legării”. E acesta un concept-imagine, un soi de metaforă științifică.

        Apreciază

  24. Maria said

    inca un caz. erou sau escroc?

    Apreciază

  25. CMM said

    IATĂ, S – PUTUT VEDEA PE VIU CE POATE FACE O PERSOANĂ SUB MASCA „ANONIMATULUI”.

    PENTRU CINE NU POATE, ORI NU VREA SĂ PRICEAPĂ, dom Mitică zice: „LASĂ-I SĂ MOARĂ PROȘTI”.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Esti fabuloasa madame. Dar ce anume a fost in stare sa faca o „persoana” sub masca „anonimatului”? A reusit sa fie martorul amuzat al iesirii la lumina, de buna voie, a domniei voaste in calitate de: penibila barfitoare, calomniatoare, colportatoare de zvonuri si cacealmale, intrigant amator si agent profesionist in arta auto-manipularii. Un Radu Humor cu fusta. A mai reusit si altceva „persoana” in chestie? Da? Ce anume? De curiozitate…

      P.S. Carmen Maria Mecu dar tu nu ai niciun pic de rusine? Sa-ti fie. De bine.

      Apreciază

  26. CMM said

    S-A PUTUT

    Apreciază

  27. Maria said

    Intr-o biblioteca universitara, un tip se apropie de o banca in care mai statea o tipa si intreaba discret: „Te deranjeaza daca stau linga tine?”
    Tipa raspunde cu voce sonora: „NU VREAU SA MA CULC CU TINE!”

    Toti studentii din biblioteca incep sa se holbeze la tipul cel indraznet, care era extrem de jenat.

    Dupa cateva minute, tipa trece usurel pe langa masa unde era tipul si zice incetisor: „Sunt la psihologie, si stiu ce gandesc barbatii. Te-ai simtit jenat, asa-i?”

    La care el raspunde cu voce sonora: “
    1500 EURO PENTRU O NOAPTE? E MULT PREA MULT!”
    Toata lumea din biblioteca se uita socata la tipa.

    Tipul ii sopteste la ureche: „Sunt la drept, si stiu sa fac pe cineva sa se simta vinovat.”

    Apreciază

  28. CMM said

    @CINE CITEȘTE

    FINAL DRAMATIC: Lucrul cel mai greu de acceptat rămâne ADEVĂRUL, mai ales dacă îl exprimi civilizat.

    – Așa e, dom Mitică?

    – Lasă-i să moară proști!

    („Pentru cine bat clopotele, Mitică?”)

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      @CMM – Stimata doamna delirul d-voastra este plin de un haz fparte placut (exita si hazuri neplacute). Vad ca invocati cu foc „adevarul” (ca notiune) dar uitati sa-l precizati in varianta lui concreta. Asadar care este ADEVARUL pe care-l clamati stimata doamna? Aveti curajul si precizati-l in clar ca sa nu mai moara niciun nestiutor prost. Va rog sa luminati Planeta si (deodata cu ea) (b)Arca lui Goe. Nu fiti EGO-ista, va rog. Hai! Curaj. Nu riscati nimic. Mai ridicola decat sunteti oricum n-ati putea deveni. Ei dar poate ca nu aveti niciun adevar de spus lumii ci v-a casunat si d-voastra asa… prin nazarire, a nalucire… din plictiseala si agnoase…

      Adevarul, stimata doamna, pe care l-ati ilustrat magistral prin PREZENTA, fara sa-l mentionati explicit, este ca libertatea de expresie fara ingradiri ofera calea cea mai sigura si mai scurta catre Adevar. Prin Adevar la Adevar. Pe aceasta cale si Minciuna duce tot la Adevar, d-voastra fiind unul dintre cele cateva exemple vii, ilustrative, ale valabilitatii acestui enunt simplu, el insusi cvasi-evident, pe (b)Arca lui Goe. Va multumesc si d-voastra pentru participare si va mai astept. Sper sa va treaca supararea si sa reveniti curand intro era mai lucida a existentei d-voastra. Si daca nu, tot da. Sunteti binevenita oricum. Si la fel de bine plecata. Cu drag al dv. dl.Goe.

      Apreciază

    • Maria said

      Apreciază

      • Dl.Goe said

        Filmari la limita in/decentei. Dar facaute intr-o maniera profesionista. Knowing me, knowing you? Si ziceti ca-mi sunteti amica de aproape? De aproape de tot? Va rog sa nu bagati groaza-n mine.

        Apreciază

    • Maria said

      S-a intamplat pe barca lui goe:

      Apreciază

      • CMM said

        @Maria
        Da, Maria. Monștrii sunt blânzi, buni, iubesc copiii.
        În cultura chineză, vezi Mao Tzedun.

        Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – Stimata doamna, se pare ca n-am reusit sa va conving de nimic anume. N-am reusit sa va conving de faptul ca libertatea de exprimare deplina, cea care este pe placul d-lui Goe este o libertate de cea mai buna calitate, cea mai eficienta dintre toate in a furniza adevar si satisfactie, si nici n-am reusit sa va conving sa articulati domnia voastra felul in care ar trebui sa arate libertatea (de expresie) care sa fie pe placul CMM (poate nici n-o exista asa ceva). Ca n-am reusit sa va conving (de parca ar fi tebuit sa va inving ca sa va conving) a devenit pentru domnia voastra un titlu de glorie, un soi de atestat ca sunteti imuna la manipulari (goeiste)(nu ca altii). Perspective si perspective. As veni cu niste intrebari ajutatoare (intru clarificare), vizavi de felul in care ar trebui sa arate modelul de libertate pe care sa-l gasiti acceptabil pana si domnia voastra. Cu care dintre cele doua interpretari de mai jos credeti ca ati fi mai compatibila? Care dintre ele (A) sau (B) reflecta mai bine modul d-voastra de a vedea lucrurile?

          A. Mintea umana este o parte a intelectului infinit al lui Dumnezeu. Tot ce se întâmpla în obiectul ideii care constituie mintea umana trebuie sa fie perceput de catre mintea umana. În minte nu exista nici liber arbitru (free will) nici vointa proprie, mintea fiind predeterminata de alte cauze (vorbele izvorate din alte minti de ex), determinate la randul lor de alte cauze, determinate de alte cauze, si asa mai departe la infinit.

          B. Mintea omului este independenta. Cugeta deci exista. Vointa isi are sediul in mintea omului si acesteia ii este accesibila intelegerea si alegerea libera.

          Sau si mai pe scurt cu cine anume tineti d-voastra? Cu Spinoza sau cu Descartes?

          Ati putea sa alegeti liber intre aceste doua alternative si sa-mi comunicati alegerea d-voastra?

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Sau poate ca compatimiti total cu cele spuse (pe larg) pe aceasta tema de catre anonima Medusa? Dar dansa cum s-ar incadra mai bine? La spinozisti sau la descartisti? D-voastra cum considerati?

          Apreciază

        • CMM said

          Nu am vreme sa scotocesc dupa spusele Medusei. Îmi pare rau că vă dezamagesc. Dar o fac.

          Nu aleg nici A, nici B. Iar vă dezamăgesc.

          Eu cred că mintea umană participă mereu la re-construcția intelectului infinit al lui Dumnezeu. Așadar, avem și nu avem libertate în același timp. Iar va dezamagesc.

          Am invatat ca orice as face sau spune va voi dezamagi.

          Cineva trecut cu brio la examenul instituit de dvs. pentru atrasele pe Arca mi-a explcat, cu o dorință sinceră de a mă face să mă simt și să arăt bine în fața lumii, motivele pentru care va dezamagesc. „Ești prea pedagogica si prea profesionista”, mi-a spus. „Prea te pui in valoare”. „Intri prea des.” „Asta nu-i place lui Goe”.

          OK, LIBERTATEA MEA SE DEFINESTE RESTRICTIV aici, pe barcă. Sunt ceea ce pot fi la un moment dat: uneori pedagog, alteori profesionist, alteori un scotocitor curios, alteori un tovaraș de joaca, uneori troll, NICIODATĂ CEVA CE SE STRADUIESTE SA SATISFACA EXIGENTELE FORMULATE ambiguu si descifrate cu religiozitate de viețuitoarele „vindecate” ori care aspira din off sa fie „vindecate” DE DL. GOE

          Am libertatea d a-l dezamagi perpetuu pe dl. Goe, de a-i șoca uneori pe unii dintre locuitorii bine definiți ai Arcei, pe vizitatorii fani dl.Goe.

          Am libertatea de a fi RIDICOLA. Pentru ca sunt o ființă reală, „greșesc” la lumină, în numele meu, asumându-mă așa cum sunt.
          Lupta pentru imagine te poate oricând lăsa fără imagine. Îmi joc la loteria vieții imaginea mea din real.
          Asa că nu mă construiesc pe placul tuturor, ca soba lui Nastratin Hogea.

          Pentru perceptia NOT(b)Arcă, mă construiesc experimentând. Raspund la stimuli, produc stimuli pentru alții. Mă manifest contradictoriu deseori. Reflectez, integrez.
          Particip la experimentul perpetuu al minții divine. Imi asum și participarea la ridicolul mintii lui D-zeu. Asta sunt, liberă, eu.

          Apreciază

        • CMM said

          PS. Primul meu impuls a fost sa nu raspund. Eram sastisita de reactiile dvs. Am citit tarziu ce ati scris. Nimic nu ma motiva sa citesc.
          Am hotarat azi sa citesc totusi, să fac față iar, si am raspuns din respect pentru ceea ce eu consider a fi un limbaj si o atitudine normala, un context in care se poate dialoga.

          (Este pentru prima oara cand nu ma simt aici o intrusa venita de pe „blogul de la Corabia”.

          Loc pe care eu nu ma sfiesc sa declar ca il respect. Asa cum il respect pe disidentul si poetul AVP. Cele acum declarate fac parte din libertatea mea de expresie si de existență in virtual).

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          …Cuminte, tanti CMM n-a vrut sa raspunza! (Partea a patra. Finale)

          Apreciază

        • CMM said

          ACEEAȘI MASCĂ. Multumesc pentru simularea experimentelor comuniste. Excelentă. iată și mărturia mea.

          „LUCRURI SIMPLE ȘI TRĂITE DESPRE MANIPULARE

          Uneori ne putem lăsa cu ușurință induși de manipulatori.
          Un om care știe multe, se mișcă ușor, poate aparent ușor, prin ceea ce numim „cultură”, are chiar ceva mister (toti avem pe dinăuntru un copil căruia ii plac misterele) poate devein lesne, cu masca sau fara masca, dacă vrea, un MANIPULATOR.
          Dacă mai are și un limbaj agresiv (limbaj ce poate intimida ori înfuria un copil), succesul lui / ei e ca și asigurat.
          Mai mult, nimeni nu i se opune, nimeni nu încearcă măcar să demaște VRĂJITORUL din OZ, de frica de a nu deveni ridicol. Ca și cum, a spune cu calm adevarul in timp ce ești injurat te face pe tine ridicol, nu pe cel care te înjură.
          Totul se întâmplă de parcă imaginea ta s-ar putea construi doar din ce spune EL, VRĂJITORUL, despre tine și nu din ceea ce TU spui și faci, precum și din modul civilizat în care răspunzi într-un dialog în care ești agresat, diminuat, jignit, poate chiar înjurat.

          Am trecut, cu voia mea, printr-o astfel de experiență. Nu regret, multe am învățat. Cred că cele pe care le-am spus mai sus aruncă o mică pată de lumină inclusiv asupra modului în care intelectuali de infinit mai multă valoare decât mine sunt zilnic, sub ochii nostri inocenți și temători , diminuați”.

          Iar acum, pentru CODA, spumegați, înjurați, faceți ce ați învățat mai bine de la înaintași. Mult succes!

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – Va multumesc inca o data (poate ultima) pentru participare si contirbutie. Ati pus (fara sa vreti) multe puncte pe ï. Textele domniei voastre sunt o combinatia interesanta (pentru studii) intre minciuna intentionata si minciuna din necunoastere (acea necunoastere periculoasa a celui care are impresia ca cunoaste). Probabil din dorinta de a camunfla aceasta combinatie, intregul agregat este scufundat intr-un delir „chimic” pe post de diluant.

          a) Concluzia anterioara a d-lui Goe, care v-a vexat (facandu-va sa va simtiti diminuata), despre cumintenia lui tanti CMM care n-a vrut sa raspunza, nu are nimic ofensator, in afara situatiei in care adevarul va ofenseaza. Domnia voastra, cuminte, a decis sa evite un raspuns la intrebarea banala si benigna pe care v-am adresat-o (un raspuns simplu de formlat, imposibil e livrat). Dar, indemnata de un ego (vai de mama lui) ati ales calea cea mai jalnica oferind cu marinimie un pseudo-raspuns plin de niste detalii care confirma ca domnia voastra, impreuna cu ambigua si micuta d-voastra „teorie” despre „felul de libertate” pe placul CMM, va aflati cu totul si cu totul in interiorul spatiului libertatii de exprimare ce-i este pe plac d-lui Goe, undeva intr-o mica vagauna dintr-o pestera vasta, aflata intr-un munte de pe un continent al acelui spatiu al libertatii de tip Arca lui Goe. Va rog sa va revedeti „mica teorie” ca sa va lamuriti ca nu intra in nicio contradictie cu libertatea care-i este pe plac d-lui Goe si care va este propusa liber pe (b)arca lui Goe, mica d-voastra „teorie” fiind, dealtfel, exprimata de catre domnia voastra, in interiorul acelei libertati goeiste.

          b) Faptul ca va simtiti injurata, diminuata, ofensata si alte „ate” este totalmente responsabilitatea d-voastra. Nimeni (cel putin nu dl.Goe) nu incearca sa faca asa ceva sau un scop din asa ceva. D.Goe isi ingaduie exact aceleasi libertati pe care le-ati insirat ca fiindu-i ingaduite d-nei CMM. Insistenta cu care incercati sa acreditati ideea ca ati fi agresata pe (b)Arca lui Goe nu va avantajeaza. Denota fie faptul ca suferiti de mitomanie compulsiva fie ca sunteti in mod intentionat o mincinoasa (ticaloasa) care urmareste vreun scop oarecare, egoic. Iar daca senzatia d-voastra cum ca ati fi agresata, atunci cand vi se vorbeste intr-un dialog liber, liber, raspunzandu-vi-se la vorbe cu vorbe, este fie si partial sincera (intr-un acord oarecare cu vreo realitate afectiva) atunci asta denota doua lucruri: o mare slabiciune interioara si masochism. Aveti libertatea de a spune ce doriti. Dar aveti in egala masura libertatea de a nu spune nimic. Aveti libertatea de a nu veni aici unde va simtiti in mod gratuit agresata. Domnia voastra practicati aici aceasta libertate, nu oferita dar protejata de catre dl.Goe, si va plangeti ca n-ar fi ajustata perfect nevoilor d-voastra. Nu vi se pare ca cereti mult prea mult? Asa… in general dar si in particular in raport cu ceea ce oferiti domnia voastra? Pentru a va rezolva aceasta tensiune interioara nu aveti decat trei variante: varianta Radu Humor, varianta AVP si varianta dl.Goe. Alta varianta nu exista. Varianta CMM nu exista, e o iluzie din confuzie. Va rog (io) sa meditati si sa va decideti. Sau sa nu va decideti (este vorba despre o rugaminte nu despre un ordin). Aveti si libertatea de a trai indefinit in limbo daca asta este varianta pe care o agreaza amuzantul d-voastra ego.

          P.S. Faptul ca d-voastra acordati plauzibilitate ideii ca dl.Goe ar fi un soi de Vrajitor din Oz (chiar si numai aspirant) spune putine despre dl.Goe. Spune multe despre CMM. Cam prea multe pentru gustul meu.

          Apreciază

        • CMM said

          PROIECTII, d-le Goe, dacă cunoașteți termenul. SimplePROIECȚII. V-ați privit în oglinda. V-ați văzut. V-ați plăcut?
          Se pare că nu.
          Oricum, ați spumegat doct. BRAVO!

          Apreciază

        • CMM said

          PS. Abia aștept să am chef sa mai vin pe aici si să fiu blocata la moderare. Un deliciu democratic va fi.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          Va continuati jocul infantl (in stil Radu Humor) incercant sa mutati discutia spre detalii despre reactiile pe care le-ar putea avea interlocutorul in inchipuirea d-voastra, o indepartare de la continutul textului prin atac la persoana, la autor. Faceti ipoteze (fanteziste sau realiste nici nu conteaza) despre cum si de ce o fi scris cel care a scris ca sa evitati continutul inconvenabil al textului. Daca ziceti domnia voastra ca am spumegat asa trebuie sa fie, dar lucrurile raman dupa cum le-am precizat si dupa cum d-voastra le-ati acceptat tacit, mutand discutia spre spume. Va multumesc pentru promptitudinea cu care imi dati dreptate.

          P.S. Nu cred ca aveti capacitatea de a anticipa corect vreo blocare la moderare. Si nici s-o premeditati nu puteti. Deci nu va temeti.

          Apreciază

      • Dl.Goe said

        Uite si altele:

        Apreciază

  29. Mos Nicolae said

    Hapciu !!!

    Apreciază

  30. Radu Humor said

    Văd că măcar voi aveţi ceva jenă în a aduce în discuţie şi bineînţeles în apărarea Alianţei în flăcări, a articolului din FAZ complet defazat de realitatea politică românească . Autorul lui, un oarecare Schwarz, mai negru în cerul gurii decât Monica Macovei pe dedesubt, dar probabil mai bine plătit din bani publici (româneşti!, că dacă ar fi nemţeşti sau austrieci, unde un asemenea mediocru nu câştigă în 10 ani, cât câştigă atacând la ordin România, nu ne-ar interesa ! ) decât toată Antena 3 la uzn loc!!
    La dictarea ei a mai adăugat-o şi pe asta cu Hitler ( ca tot iluminatul : nu se lasă până nu scormoneşte până la fund kktul ).
    Numai că fără să vrea îl aduce în discuţie pe fuhrerul chiomb, dictachiorul român, care dacă ar avea puterea lui Hitler l-ar şi întrece.
    Dar unde era pistruiatul ăsta de mic şi negru când reuşea Băsescu să acapareze toată puterea în stat, de care nici acum nu duce lipsă prin toate serviciile şi principalele instituţii ale statului aflate la dispoziţia sa . La fel ca şi banii publici din care-şi permite să plătească asemenea mercenari.
    Cu asemenea ziarişti reînvie tot mi mult vechea
    „Minte ca o gazetă americană !” , mai nou germană, sau de ce nu…israeliană 😉 )!

    Apreciază

  31. Maria said

    Cum dăruieşti aşa primeşti.
    Răzbunându-te te faci egal cu adversarul. Iertându-l te arăţi superior.
    Iertând ne eliberăm pentru a ne putea înălţa.
    Să fim conştienţi că iertând îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând oferim libertate.
    Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.
    Că de nu iertaţi voi, nici Tatăl vostru nu vă va ierta vouă greşelile.

    Apreciază

    • CMM said

      Cu ghilimele, ar fi:
      http://danielroxin.blogspot.ro/2012/04/din-invataturile-lui-valeriu-popa.html

      Da,”Iertați-l pe fratele Alexandru”.

      Apreciază

      • CMM said

        @Maria only, supra. Of course.

        Apreciază

        • CMM said

          @Maria

          Am oferit / dăruit sinceritate și limbaj civilizat. Am iertat.

          Mi s-a raspuns golănește cu apelativul „tanti”. Răspunsul meu a fost, tot golănește, negat.
          Am raspuns la golăneală dur, dar civilizat, cum am făcut-o, când a fost necesar, și in real.

          Aștept reacția dvs. înțeleaptă. Poate sesizați ceva ce eu nu am sesizat.

          Apreciază

          • arcaluigoe said

            Daca as fi Maria (dar si daca as fi Carmen-Maria) as revedea oceanul de golanisme livrate de catre trollul CMM, care a experimentat nestingherit, testandu-si limitele libertatii, aici pe (b)Arca lui Goe (altundeva neavand unde) si as intelege apoi, ca la mijloc nu-i vorba despre golanisme, agresiuni, perversiuni etc. ci de amor liber consimtit.

            Haide ma tanti incearcati si d-voastra sa nu mai fiti asa de unilaterala. Din fata zimbru, din dunga timbru. Auzi la dânsa a fost ofensata de cuvântul „tanti”. Parol?

            Apreciază

        • CMM said

          „Troll” fiind, am fost unul civilizat. Nu mi-am permis licențe de limbaj. Verificabil, pentru cine vrea sa evalueze onest.

          Aici insă, era vorba de context. Daca ați auzit de cuvantul CONTEXT.

          Oricum, și dvs. ați spumegat frumos. BRAVO!

          Banii pentru formare n-au fost irosiți.

          Apreciază

          • arcaluigoe said

            Ati fost un „troll-civilizat” !!! Vai, vai, vai. Cum ar veni un „cacat-aromat”. Nu e rau. Dar cine si-a permis „licente de limbaj” stimata doamna? SAU si mai clar: cine este indreptatit sa aprecieze „civilitatea unui troll”? Trollul? Iata ca incepe sa bata un vant de libertate. Ce-ar fi sa lasam tiradele bune pentru gura-casca si sa revenim la cestiune. Aaaa… Presupun ca o sa va intrebati care e cestiunea… Pai despre ce vorbim noi aici doamna? Aaaa…

            Du-te, bey, maimuţoaico, d-aciia. Oi vrea să intru şi la ţăcăneală cu tine, cretino, a ?

            Apreciază

        • Maria said

          @CMM

          Nu stiu de ce-mi ceri sa fiu arbitru. Mie propozitia aceea nu-mi suna a golanie. Mi se pare ca am mai mai auzit-o undeva. Cred ca domnul Goe a vrut sa o prezinte sub forma de citat.

          Nu-mi pune aripi! – am strigat
          spre îngerul ce mă ţinea
          când îmi vâra aripi cu sila
          şi-n umeri mi le îndesa.

          Nu vreau!
          Dar el, cu o răbdare
          pe care numai îngerii o au
          Nu mă lăsa, deşi din ele,
          Spuneam că nu ştiu cum să dau…

          N-auzi?? – strigam.
          Tocmai cu mine?
          Nu fi aşa ne-ndurător!
          Nu le strica, le pui zadarnic.
          Eu niciodata n-am să zbor!

          Eşti surd?? l-am zguduit lovindu-l.
          Dar el tot mai aprins lucra.
          Ştia că voi avea nevoie
          Ştia c-odata voi zbura!

          Apreciază

        • Maria said

          @Arcaluigoe

          Domnule Goe nu voi merge sa citesc ce a scris CMM. Nu cred ca trebuie sa fac asta pentru ca o golanie nu poate fi justificata prin existenta unei alte golanii. Gentlemanii nu procedeaza asa.

          saşa
          te-am căutat în noaptea aceea
          când urletele se îndoiseră în mine
          de nu mai puteau ieşi
          dar ce lup a gonit cerbul de seară al cuvântului
          de nu te-ai mai întors la bază
          lângă umărul de cerneală al serii?
          în care parte vulturii duc dimineţile în cuiburi?
          ce frumos ardea istoria în mâna ta
          şi cum se întorceau munţii
          după balurile de la unu.

          saşa saşa
          altădată erai mai frumos ca grădinile semiramidei
          şi vorbeau oamenii de tine ca despre un război
          vorbeau oamenii de poemele tale ca de o revoluţie
          iar când ieşeam din vis alergau arborii după mine
          ca după trenuri.

          Apreciază

        • CMM said

          @Arca lui Goe

          Superb!
          Ati reusit!

          Apreciază

      • CMM said

        @Maria
        V-aș mai aminti că un om este un templu, unul pentru sufletul divin, metaforic vorbind. Isus Cristos însuși s-a răstit (desigur, nu golănește) cand templul similar a fost batjocorit. Avea Domnul o problemă cu iertarea? Poate il „intrebăm” și pe Nicu Steinhardt. Eu una, l-am cunoscut, și dârzenia de la el am învățat-o.

        Apreciază

        • Maria said

          Mie mi se pare ca-ti place sa te tachinezi cu domnul Goe.

          Apreciază

        • CMM said

          @Maria.

          Multumesc,
          Superbissim Maria!

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @Maria – Intuitia d-voastra a functionat corect. D-na CMM isi joaca cu placere toate rolurile din cadrul rolului, fiind toata un joc (chiar si ca „dobermanca”). Dar ceea ce este intristator este faptul ingratitudinii domniei sale fata de dl.Goe si Arca lui Goe. I se creaza toate conditiile, dl.Goe ii face jocul, ii da relica (in acord cu partitura de dansa propusa), i se vârå in pielea personajului, pentru ca d-na n-are dexteritatea d-lui Radu Humor ca sa poata sa-si exercite si singura libertatea de exprimare. Ii sunt tolerate toate stangaciile interpretative si improvizatiile amatoricesti cu care-si cârpeste prestatia. Si cate altele nu facem pentru dânsa. Si in schimb ce primim? Nicio compatimire. Nicio multumire. Nicio recunostinta. Doamne le ia pe toate (satisfactiile) cu aerul ca i s-ar cuveni de la sine. De la care sine? Sa joace oare meta-rolul ingratei de sorginte bovariana sau asa o fi dansa in realitate? D-voastra ce credeti?

          Apreciază

        • CMM said

          @MARIA

          Superbissim, părelnică Mărie, cu aceeași superbissimă pălărie!

          Apreciază

    • CMM said

      Superbissim, GURU GOE!

      SUPERBISSIM!

      Apreciază

      • CMM said

        Mulțumesc tuturor viețuitoarelor responsabile!

        MĂ VOI CĂI, MĂ VOI SCHIMBA, CA VOI VOI DEVENI

        …cândva.

        Apreciază

        • CMM said

          以力服人者,非心服也

          Apreciază

        • CMM said

          @Cine vrea sa știe

          http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/c/virgil-carianopol-7zudzst/-sasa-6zuonph.html

          Apreciază

        • stely said

          @CMM ,
          „MĂ VOI CĂI, MĂ VOI SCHIMBA, CA VOI VOI DEVENI

          …cândva.”

          Presupun ca ti-ai inchipuit ca m-ai redus la tacere , presarind ici si colo citeva citate scoase din miile de mesaje private pe care le-am avut cu tine pe facebook. Pe baza lor vad ca ti-a construit o aparare prin… atac .Te intreb insa :crezi ca vei reusi sa-i faci sa creada, pe cei care te-au urmarit in tot acest timp , ca detii controlul pe Arca lui Goe ? Ca vei reusi sa demonstrezi ce ti-ai propus, impreuna cu asa zisa ta echipa ? Adica ,sa denuntati planurile „odioase ” de pervertire a „sufletelor nevinovate ” care vin de buna voie pe Arca lui Goe ?
          Sau sa -i faci sa creada ,inclusiv pe D-l Goe ,ca ai avut un plan de cercetare a” manipularii cititorilor de catre bloggerii anonimi din blogosfera” ? Sau ca il vei deconspira pe@ dl Goe ?
          Daca crezi ca ii vei putea „aburi „, asa cum ai incercat s-o faci cu mine este cazul sa le spun acestora ,ca detin multe dovezi care sa ateste ca nu ai avut de gind nimic din toate astea. Ca n-ai detinut nici un control . Ca ai vrut cu totul altveva…
          Nu te amenint ,dar trebuia sa intervin ca sa-ti spun ca intinzi prea mult pelteaua .Sau ,ma rog, ca mergi pe o pista gresita.

          Apreciază

        • CMM said

          Stely, ZĂU CĂ EȘTI SUPERBISSIMĂ!

          TE-AU COOPTAT ÎN REDACȚIE?

          Apreciază

  32. CMM said

    DEJA?

    Apreciază

  33. CMM said

    HEI, CANDVA TE LUPTAI CU GOE PENTRU AVP?

    ACU LUPȚI PENTRU GOE CU MINE ȘI ECHIPA MEA?

    ANA IPĂTESCU EȘTI MATA?

    ANA LU’ MANOLE EȘTI MATA?

    ANA COFETĂRIA EȘTI MATA?

    SĂRI IUTE GOE ȘI APĂRĂ VIEȚUITOAREA TA!

    Apreciază

  34. CMM said

    Tot @STELY: OARE PE TINE COMUNISMUL NU TE-A INFLUENȚAT DE LOC?

    Apreciază

    • CMM said

      Si tot pentru tine Stely, fata mea:

      LUMEA E CEVA MARE ȘI PLIN DE MININĂȚII.

      IAR BLOGUL ACESTA, CU DEZVĂLUIRILE MATALE CU TOT, E CA O BILUȚĂ PRODUSĂ DE O TÂNĂRĂ OIȚĂ PE LÂNGĂ EA, LUMEA.
      Sări GOE, pregătește armurili, sună trompetili, pornim LUPTA!

      Apreciază

  35. CMM said

    @COMBATANȚI

    Da hai sa ne luptam iute, copii, ca plec la tara sa tai porcu’ și nu mai am vreme de batalii.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Vai doamna! Sunteti canibala! Si cabala si canibala. Da’ nu-i cam mult? O cumularda.

      Apreciază

    • stely said

      @CMM, n-am nimic impotriva sa continui asa cum crezi de cuviinta … Dar mi s-a parut ca raspunsurile tale au devenit cam stereotipe . Atit mai poate produce mintea ta ,cindva „superbissima „? (pe bune ,zau) Doar stii ce m-a determinat sa „te ghidez”,atit pe Arca lui Goe cit si pe blogul lui AVP. Mai stii si ce m-a determinat sa ma retrag incet,incet de pe blogul lui AVP . Stii ,ca ti-am spus , cum si de ce s-au iscat „luptele „mele cu dl Goe …
      Afla ca in „lupta” de acum m-ai introdus fara ca eu sa mi-o doresc .Stii,deasemenea , ca m-am simtit obligata sa ripostez. .Daca n-as fi ripostat abia atunci m-as fi considerat manipulata de tine si folosita,atrasa in” jocul” tau imprevizibil -construit din mers,fara un plan anume.
      Apropos,as vrea sa stiu ,daca ai elucidat ceva din dilemele (obsesiile ) tale referitoare la mutiplele nickuri atribuite d-lui Goe. Macar atit :”cine este @Mos Craciun ? A,si tot mai crezi ca sunt in echipa de securisti a D-lui Goe ? Ca doar asta a fost motivul pentru care m-ai scos din lista.

      Apreciază

      • CMM said

        VAI! EȘTI?

        Apreciază

      • arcaluigoe said

        @Stely – Impresia mea este ca d-na CMM nu-i tocmai stabila din punct de vedere pihic. Daca doar face pe nebuna pot depune marturie ca are un talent actoricesc iesit din comun. Daca nu, nu.

        Apreciază

        • CMM said

          VAI, CE PROMPT ATI REACTIONAT. LA TIMP DE REACȚIE STAȚI MINUNAT.

          @STELY
          Fata mea, să nu te mai împrietenești pe facebook cu oricine, că nu știi ce mai vine spre tine!

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – Stimata doamna sunteti ingrata, iar zbaterea va este indecenta si dizgratioasa. Daca nici d-na Stely nu v-ar baga in seama, si nici dl.Goe n-ar incerca sa copleteze benevol si dezinteresat deficitul de atentie pe care-l resimtiti acut, ati amuti ca o lebada in/cantatoare. Pe domnia voastra solipsisul v-ar ucide sau v-ar arunca iarasi in bratele lui Radu Humor. Norocul este ca omul demn (si de solitudine temator) a trecut peste accesele de gelozie si va primeste inapoi in asternut, cuminte, de fiecare data, indiferent prin ce alte brate mai treceti si in cate alte strachini mai calcati stramb. Fairplay-ul ma indeamna sa va anunt ca ati deveniti extrem de plictisitoare.

          Apreciază

  36. CMM said

    STELY, INOCENTA MEA, SECURIȘTII, CA ȘI NOI CEILALȚI, SUNT DE DOUA FELURILI: BUNI, RAI, plus al treilea termen.

    AȘTIA, DACA ESTE, DE CARE ESTE?

    CA POATE FI O FAPTA UTILĂ PATRIEI SĂ CULEGI CU SÂRG INFORMAȚII.

    Am fost colegă cu cel ce avea să devină rectorul de la INI.
    Ne-a chemat și pe noi, foștii lui colegi la o conferință academică.
    AVEAU O BIBLIOTECA, MAMĂ-MAMĂ!
    IAR STUDENȚII LOR, ȘTII CE BĂIEȚI FRUMOȘI ȘI DEȘTEPȚI ERAU?

    Apreciază

    • arcaluigoe said

      @CMM – Ati putea sa spuneti sincer pe care dintre urmatoarele doua enunturi il considerati domnia voastra mai plauzibil:

      a) dl.Goe e securist 😯
      versus
      b) CMM e psihopata 🙄

      …de curiozitate.

      Apreciază

      • CMM said

        Bun…
        Mai este variante: DL. GOE E SECURIST ȘI PSIHOPAT, DL GOE E PSIHOPAT, CMM E SECURISTA, CMM E SECURISTA ȘI PSIHOPATA, DL. GOE NU E SECURIST, DL. GOE NU E PSIHOPAT, DL GOE NU E SECURIST ȘI PSIHOPAT, CMM NU E SECURISTA, CMM NU E PSIHOPATA, CMM NU E SECURISTA ȘI PSIHOPATA.

        Masa și darurile…pe (b)ARCA.

        ACU’ hai sa-i vedem ce fac.

        Apreciază

        • CMM said

          AICI FUSERĂȚI MAI ZLĂBUȚI. SĂ FIU LA PERSONAL PE ACOLO, NU V-AȘ RECRUTA. DA MAI VEDEM.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          „Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă.”

          @CMM – Doamna ati avut o sarcina simpla: de stabilit care dintre cele doua enunturi era mai plauzibil. Atat. Si ati ratat.

          Apreciază

        • CMM said

          Ei, stilul ăsta se practica pentru a produce „deținuți de conștiință”. A se vedea Ion Vianu, comnicări la Asociația Psihiatrilor Liberi.

          Dragă Stely, dacă dl.Goe e securist, e unul cam demodat. Cam bătrâior, cu o gândire mai lentă. Târziu și vetust în scenă a intrat.

          Ei, ce mai vedem ?

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @CMM – Nu disperati. Chiar daca ati ratat raspunsul direct, ati raspuns in mod indirect corect si cu proptitudine: „CMM este psihopata!” – Aveti dreptate acesta este raspunsul castigator.

          P.S. Invocarea d-nei Stely este in atentia d-lui AVP, sau e tot un reflex haotic precum majoritatea replicilor pe care le scrieti la norma, de-a valma?

          Apreciază

  37. CMM said

    IA REPEDE DISTONOCALMU’ CELA, CĂ DE-ACU VINE CE-I MAI GREU!

    Apreciază

  38. CMM said

    @STELY

    VEZI TU, LUPTĂTOARE INIMOASĂ ȘI NOCTURNĂ, VOM PUTEA VEDEA DACA ASTA SUNT, ȘI DE CARE SUNT, DUPĂ FELUL ÎN CARE, ÎN LUPTA ASTA PE CARE TU AI PORNIT-O, VOR REACȚIONA.

    Echipa mea îți este recunoscătoare, Stely, pentru inițiativa ta.

    Apreciază

  39. CMM said

    Până vă mobilizați voi, plicicoșilor plictisiți, eu mai trag un pui de somn.

    TE POMENEȘTI CĂ NU SUNT SECURIȘTI?

    Apreciază

  40. CMM said

    Dragă Stely, CONCLUZIE PARȚIALĂ: După cât de greu le merge mintea, ăștia nu sunt securiști.

    Apreciază

  41. CMM said

    ORI POATE CĂ ERODAȚII SUNT TRIMIȘI SĂ ACTIVEZE PE BARCA ASTA?

    Că nu mai rezistă la sarcini de mare risc și stress..

    Apreciază

  42. CMM said

    Noi mergem la culcare. Dacă tu, Stely, mai ai nevoie de noi, venim, cu mult drag, și miine.

    Apreciază

    • arcaluigoe said

      Presupun ca acuma o sa-l imbrobodeasca pe barbatu-so (omul demn care se inalta la Corabia si caruia nu-i prea sunt la inima escapadele dumneaei pe Arca lui Goe) ca ea doar de dragul salvarii Stelianei se da-n barci de-i fâlfâie parul de pe picioare, inolo nu. Nici vorba. Ptiu drace, ca bine m-am pricopsit c-o asa zaluda. Stai sa vezi ca-i si somnabula. Buna de intzarcat copiii.

      Apreciază

      • CMM said

        SUPERBISSIM!

        Elegant, concis, inspirat, dar problema ridicată de Stely rămâne nerezolvată.
        Între 75% și 100%, Infinitul, cu Arcă și Goe în el.
        Eu nu mai pot contribui la elucidarea, fie și ipotetico-deductivă, a misterelor, până după sărbători.

        Mulțumesc pentru înțelegere.

        Cât despre restul, ca să nu folosesc vorbe urâte în locul acesta atât de curat, voi întreba:

        CINE MOARE DE GRIJA ALTUIA? (cuvântul din înțelepciunea populară, vă rog).

        .

        Apreciază

  43. Maria said

    Apreciază

  44. CMM said

    http://ron.proz.com/glossary-translations/chinese-to-english-translations/152

    Apreciază

Lasă un comentariu