(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Mecu

Pagina lu’ Me Cu & Co.

Free Mecu (aka Margi… Cememitza).

CarmenMariaMecuPoeta

Intrucat a luptat cu zel si daruire sa-si castige un loc aparte pe Arca lui Goe, etaland meritele si calitatile necesare, azi d-na Carmn-Maria Mecu isi vede visul cu ochii. Ii dedicam o pagina speciala, pentru etalare si vizibilizare, in care valoarea mesajelor sale inestimabile sa nu se diminueze sau sa se iroseasca prin contact cu cine stie ce alte comentarii. Perlele trebuiesc pastrate aparte. Le vom centraliza aici, la gazeta de perete, asa incat sa le poata vedea si comenta oricine o avea chef. Ii facem acest hatar in deplin acord cu dreptul la libera exprimare (pe care dansa nu-l acorda, nu-l respecta, si nu-l intelege), dreptul la replica si dreptul la datul in petec, altminteri pagina fiind lipsita de orice justificare intrucat mesajele ne sunt adresate personal (sau ma rog asta este intentia „scritoarei”. Existenta acestui centralizator ne va usura si nou munca de a-i raspunde din cand in cand insistentei doamne. Grupand mesajele in care se repeta obositor vom putea sa-i oferim un raspuns unic sau unificator. Tuturor curiosilor le uram bun venit in aceasta pagina (de z-garda). Sa speram ca aceasta avansare in ierarhia Arcei lui Goe, acordata cu bunavointa d-nei Mecu (egala lui Radu Humor) o va stimula sa persevereze.

Mecu Show:

Comentariu
marginalia non turpia Scriu un text care sigur va fi cenzurat.Scriu așadar un ”text de folder”.Eu cred că frumusețea lumii vine și din faptul că nu avem toți aceeași iluzie.Și din aceea că iluziile noastre se suprapun parțial.Altfel, la ce bun să vorbim? Putem să tăcem frumos impreună, în lotus.Iar daca avem maeștri (Vai, frica de modele!), nu sunt toți la fel. Și ne pot învăța să ne rupem de ei. Să ne detașămDar s-o luăm mereu cu toate de la inceput, doar spre a nu urma pe nimeni…să inventam mereu și fiecare dintre noi roata, alfabetul, ciorba, PC-ul…nu prea pricep cum vine asta.*
marginalia non turpia D-le ”G”, am vorbit un pic cu P. Cernat despre matale. Ca am vrut sa te inteleg mai bine.
I-am spus ca incerci să creezi –prin dialog un text fara lume de referință. A ras si mi-a raspuns: Face ”actiune textuală”!*
marginalia non turpia Anima ție și mie (și lui, și ei), Pace să fie!Dar…cât o să (-ți) ție (ție)?Pântecelul oneness se va deschide iar, și iar…War!(Aergistal?)*
marginalia non turpia Ei, ”GGĂ”,1. asa fac toti profanii. Pun diagnostice.2. Eu, ca meseriaș, ma abtin sa fac public diagnosticul matale. (Incă doi specialiști sunt de acord cu mine).3. Bine e de trăit cu ”bipolar disorder”. ”Boala” lui Goethe! O boală nobilă, de creator cu viață lungă.4. Da cu boala lu`mata nu se creează nimic. Doar se distruge. Poezia. proza. Eventual, chiar o generatie.
Nu esti Dali! Doar el a reusit, de altii n-am auzit.PS. Mori de ciudă că am scris despre Padina. Sîc!PPS.Da` sotul meu ce ai, de ce mi-l invidiezi? Tot succesele profesionale, banuiesc. Tare ești meschinuț.Nu declasifica. Tine pentru tine.*
marginalia non turpia Prietene ”G”,Realizezi că, de când ți s-au închis în năsuc ușițe de blogulețe, ești trollișor pe propriul bloguletz?1. Imi place cum îți sabotezi temele serioase, cu bancuri. Unele acceptabile.2. Recunosc, ți-am sabotat-o si eu pe una.
Ai venit triumfător în zori de ziuă cu foi dintr-o carte pentru care imi stârniseși interesul ( fii linistit, chiar o s-o citesc), iar eu nici măcar nu le-am citit, darmite să comentez ceva. Păi realizasem că îmi bat mintea de pomană cu tine. Tu aveai chef de ”clănțăneală” și atât. Eu nu sunt intr-o astfel de perioadă.3. Te frământă (ca să nu folosesc un termen golănesc, sunt doar un biet cățel trist) grija de Romanul meu. Fii sigur, îl scriu la anul.
Te-a frământat grija de ”Planeta-Ou”. Ai ”clănțănit fără oprire despre ce o să fac eu. Uite că am scris, uite că va apărea studiul.
Am zis că fac blog, l-am făcut. Nu o sa-l inchid cum ai închis mata ”Arca lui Goe”. Am chinezul devotat. Mata nu ai avut pe Nimeni.SFAT:Nu mai declasifica tot, băiete, nu-i bine.*
marginalia non turpia Te treziși.
Asta e bine.
Sper că te simți bine azi.Explicație necesară1. Poate pricepi ”într-un final dramatic” (cum zicea un bun prieten) de ce nu meriți ( cu accent pe ”i”) decât un ”schelălăit”. Lucrurile mai serioase ”te-au obosit”. Da, ești fragil. Tomnai n-ai reușit să termini un alt topic. Vai!2. Ce dai, aia primești.Schelălăitul tău s-a intors ca un bumerang la tine. Eu n-am mari merite, cu accent pe ”i ”pentru asta. Eu doar nu am opus rezistență.3. Și nu uita: sunt un modest construct al tău. Atât. Atât vrea ”mind-ul” tău.PS. (Mitzaa din obor, știi bine, nu te arăta mai prost decât ești, pardon).PPS. Ti-am dat multe răspunsuri ”în orb” și m-am amuzat de vehemența cu care schelălăiai împotrivă-mi, ca un dog bătrân și bolnav.PPPS. Acu văzui că îți scoți Anima la lumină. Te rog să schelălăi ceva interesant. Nu te baza doar pe alții.Diseară, când mă declasifici, mă poți admira drept spectator-evaluator. Dau likeuri.
Doar ție, dacă le meriti.Schelălăit spornic!PPPPS. Nu prea mă mai inspiri, zău așa. Trist. Mă simt ca la o înmormântare. Calmă, foarte calmă, ajutând cu calmul meu un suflet să plece liniștit.*

Radu Humor
Înscris în 2013/08/31 la 1:08 am | In reply to arcaluigoe.

Băi, boule !
Te faci că nu observi că-i CMM, doar şi-o face milă de tine şi va continua să-ţi ducă mai departe kktul ăsta de blog !?

===================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/08/31 la 8:33 am

TEST. DREPTUL LA REPLICA.

Vreau sa vad daca si mie mi se permite de catre administrator sa public ceva aici.

Mi-a cenzurat 5 mesaje. Probabil nu a gasit replică. Greu cu oameni nemanipulabili, asa ca mine.

Da, ”G”nu imi este GURU. A ratat sansa asta.

Multumesc, si cu aceasta ocazie, pentru scoaterea din Blogroll.

PS. Pe blogul meu nu voi publica nimic in replica. Nu am un blog polemic.

=======================================

Radu Humor
Înscris în 2013/08/31 la 12:58 pm | In reply to Stely.

Ce chestie 😉
Este pe aici una, care se crede femeie (doar pentru că are vagin) şi unul care se dă bărbat, doar pentru că încă nu ştie nimeni cum arată 😉
Dar cu siguranţă, că în afară de mojicie şi pretinsă inteligenţă, n-ar avea ce arăta 😆

===============================================

Radu Humor
Înscris în 2013/08/31 la 8:07 pm | In reply to Dl.Goe.

Beatificarea Prinţului Vladimir Ghika este un gest de reparaţie morală şi spirituală ce merită toată preţuirea, înţelegerea şi sprijinul nostru !
Din păcate mai sunt de făcut şi alte gesturi reparatorii, la fel de împortante pentru istoria noastră !
Mai ales când mă gândesc că unii au mers până acolo cu, să-i zicem doar, invocările, încât organizează şi un concurs de “Miss Holocaust” 🙄
P.S.
Ce-ar fi să organizăm şi noi ceva asemănător 🙄
Să zicem ” Mister Cominternist “……

======================================================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/08/31 la 9:59 pm

T

====================================================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/01 la 9:47 am

Mesaj T, adresat doar celor care au înțeles de ce am zăbovit eu pe aici (am descoperit un subiect uman interesant pentru cercetător)

Estimez acum că autorul Echipei ”Goe” ar putea fi o doamnă. Folosește extrem de des adjectivele ”drăguț” și ”simpatic”. Studiile arată că le găsim statistic semnificativ in vocabularul duduilor iubitoare de telenovele. Din multe filme pe care le postează mai reiese că suportă foarte greu femeile intelectuale.

====================================================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/02 la 7:28 am

@Autorul echipei ”Goe”

Bate vântul pe bărcuța ta.

Mai ții minte când nu pridideai să ne răspunzi?

Te simțeai ”ca găina în grămada”.

Țineai la colț, împărțeai indulgențe, ”filosofai” adânc.

Azi injuri pe alte bloguri, ca odinioară.

Pe mine nu reușești să mă înfurii, simt pentru tine o mare milă.

Aceleași teme, aceleași comentarii la ele, aceleași argumente ”ad hominem”, aceeași furie conținută. Păcat. Nu mă uimești, nu mă șochezi, nu mă inspiri. Trist.

=============================================

Radu Humor
Înscris în 2013/09/09 la 1:35 pm

Crin Antonescu dovedeste (din nou !) ca este un politician patriot, realist si (poate) deloc corupt !
Se pare ca asta este omul pe care-l asteapta românii de peste un sfert de secol !
P.S. Mai mira pe cineva ca prin sondaje masluite de cretini profitori, Crin Antonescu este adus la acelasi numitor cu Basescu?
Adica daca al lor e în kkt, de ce sa nu-l bage alaturi si pe Crin alaturi 🙄

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins
Alex Goaga Articole publicate de Alex Goaga, 9 Sep 2013 , 12:49 Recomanda
Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins
“Proiectul Rosia Montana trebuie respins”, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana, fiind primul politician major care isi exprima un punct de vedere ferm asupra problemei.
pub Ceasuri Fossil, Seiko, Citizen, 100% originale! Cele mai bune preturi!
“Multimea de oameni nu este increzatoare asupra faptului ca resursele ce urmeaza a fi extrase din sol vor fi folosite pentru natiune. Am un punct ferm, proiectul trebuie sa fie respins!”, a spus Crin Antonescu in urma cu cateva minute, intr-o conferinta.
“Acest proiect nu actioneaza in interes public si exista suspiciuni puternice din partea protestatarilor ca mai multi politicieni au de castigat de pe urma acestui contract”, continua presedintele Senatului.
Mai mult, Crin Antonescu, intr-una dintre primele reactii transante ale unui politician, spune ca, desi nu este ecologist, sustine ca trebuie gasite solutii pentru exploatarea aurului cu un impact cat mai mic asupra mediului.

“Este o problema nationala, ce trebuie sa primeasca un raspuns national. Trebuie cautate alte solutii pentru Rosia Montana, pentru gasirea de locuri de munca”, mai spune Crin Antonescu.
In opinia sa, este foarte important sa existe o sustinere publica, acest lucru fiind mai important decat datele tehnice ale proiectului respectiv. Antonescu a mentionat ca proiectul produce o semnificativa scindare in societatea romaneasca, un numar semnificativ de cetateni neavand incredere ca un asemenea proiect va utiliza resursele acestei natiuni in beneficiul acestei natiuni.
Citeste si ce a spus Adrian Nastase despre proteste.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Economie/153844/crin-antonescu-proiectul-rosia-montana-respins.html#ixzz2eOG8o37d
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

====================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/10 la 9:14 am
A trata in bășcălie subiecte grave, un accident ori o mo[n]stră de ”specific național”?

===========================================================================

Radu Humor
Înscris în 2013/09/10 la 12:02 pm
Basescu&Guvernul ne vrea de partea ăstora:

Atentie, imagini cutremuratoare interzise minorilor.
Din cate am aflat de la un comentator, o hoarda de sunniti sauditi imbarcati in 10 masini 4X4 tip camioneta (50,000$ bucata), au patruns pe pamant sirian prin desert si au oprit in trafic trei camionagii sirieni pe care i-au legitimat si intrebat de religie. Cei trei de frica au spus ca sunt sunniti, insa se pare ca erau crestini. Li s-a cerut ca sa recite din rugaciunile musulmane si n-au stiut.
Pt. asta au fost ucisi prin impuscare. Si parca batjocorirea celor de-o credinta cu noi nu ar fi indeajuns, Base&Co. ne vrea ca sa fim “aliatii” asasinilor.
Adica mai pe sleau, sa ne renegam crestinatatea tinand partea asasinilor de crestini !

==============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/10 la 3:41 pm | In reply to RALG.

1. Iar ma vezi pretutindeni?

Ce vina are biata ”Masca”?
A folosit, ca ?i mine, cuvantul magic ”ba?calie”?
Hai sa-l ”eutanasiem” din vocabular.

2. Iarta-ma ca, fara voia mea, am contribuit la decompensarea ta.

Emi?i injurii stereotipe, deci previzibile. Plicticos. Very ranchiunos.

================================================================================

Masca
Înscris în 2013/09/10 la 6:45 pm

Ceva va streseaza. Sper ca n-am deranjat economia blogului. Rani vechi?

Am senzatia ca pune?i multa patima in ceea ce spune?i.

Relax, totul curge.

==============================================================================

Multumesc

Înscris în 2013/09/10 la 6:48 pm

Puneti multa patima in ceea ce scrieti.

Relax, totul curge.
Masca.
===============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/10 la 7:19 pm

RECUNOSTIN?A si COMPASIUNE

1. Folosind munca de harnici documentari?ti prestata de domnia ta si de d-l INTJ, cu privire la anonimat, voi scrie candva un topic interesant. Merci.

2. Cam multa implicare in afacerea asta cu ”Masca”. O zgaiba veche? O fi ”Medusa”?
Simptom îngrijorator.

Eu zic sa nu mai pui totul la suflet a?a u?or.
Ai grija de inima ta.

==============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/11 la 7:58 am

D-le G,

Ai ucis ”Masca” si mi-ai adus cadavrul.
Exact asa face si psica mea. Îmi aduce câte un vânat de-al sau, sa vad cât e de harnica.

Bravo mister!
Good boy!
=========================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/11 la 10:50 am

REFLEC?IE

Autorul lui ”RH”- un om cu nume si oras de resedinta, o persoana care poate fi trasa la raspundere pentru atitudinile sale negative.

Autorul Echipei ”G” – un fugar, ascuns sub un nick de împrumut/ sub mai multe nickuri, o persoana care nu-si asuma responsabilitatea atitudinilor sale.

==========================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/11 la 5:24 pm

@ ”G”

Lucru nou: masluie?ti mesaje .

”Dragu?”. Ui?i ca administrez un blog ?i ca ma prind ce întreprinzi.

Ce nu face omul la necaz? Vrei, cu orice pre?, ultimul cuvânt.

Te în?eleg ?i mi-e mila de tine.

===============================================================================================

n.b. Carmen-Maria Mecu, babeta slinoasa si libidinoasa, care se crede languroasa, continua sa emita ineptii si sa minta cu nerusinare, incercand sa profite de faptul ca, momental, n-avem chef sa comentam punctual fiecare tâmpenie pe care o debiteaza. Ii uram succes, spor si prolificitate „intelectuala”. Decontul la vremea potrivita. 

===============================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/11 la 8:35 pm

1. Un caz intâmplat pe undeva prin America: un tip cu IQ foarte inalt este sistematic deranjat de un vecin mai prostuț, care dă muzica la maximum. Nereușind să se înțeleagă cu el, genialoidul nostru îl ucide, convins fiind că este indreptățit, întrucât contribuția sa socială este mai importantă, pe măsura inteligentei sale.

Eu cred că cei mai puțin inteligenți, mai puțin educați, mai puțin bogați, mai puțin empatici, ori mai puțin contributivi social, au același drept la viață ca și cei plini de calități.

2. Circumstanțele atenuante ar trebui să se acorde in funcție de situație. De pildă, fur ca sa-mi salvez familia ori o persoană iubită ori fur ca sa am cât mai mult, ca sa-mi satisfac lăcomia. Ucid fara sa vreau, aparandu-mă, ori ucid de placere. Agresez pentru ca sunt agresat, ori agresez de plăcere.

3. Mi-e milă de Diavol și sper că va fi mântuit, de ce nu mi-ar fi milă de un om?

PS. Probabil că postarea mea va fi făcută arșice și afișată pe pagina cu ”orori”. Nu mi se va da dreptul să răspund, să argumentez.

OK, imi asum riscul. Imi place tema, în sfârșit, ceva ne-copiat de pe alte bloguri, ceva scris chiar de administrator. Am simțit nevoia sa spun ce cred. Mi-ar placea să dialoghez, prevăd insă că nu mi se va acorda acest drept.

=====================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/11 la 11:22 pm

Stimate d-le G,

Iți spun, cu tot respectul datorat unei ființe umane:

Realizezi ce faci?

Pentru mine e din ce în ce mai comic.

Ce frică ori ce furie te mână?

In ce scop ți-ai construit ”un loc de dat cu capul”? Mă refer la ”pagina Mecu”.

Nu ai auzit de efectul de bumerang?

PS. Si…ce rost au comentariile alea ”off topic” cu privire la bloguri unde nu ești acceptat?

Treaba lor ce fac, nu-ți înțeleg preocuparea pentru statusul lor.

Cum mi-e greu să-ți înțeleg preocuparea de a-i reeduca prin bășcălie. Tipic ”sudist”. Eu vin din nord,la noi e altfel.

Ce-ar fi să-ți folosești inteligența și cultura mai eficient?
E păcat să scrii un topic ”mișto”, apoi să începi să umpli spațiul de comentarii cu atacuri la adresa unor ”dușmani” care te ignoră.

<== n.b. Margi Cememitza continua epopeea anti-evidentelor probandu-si cu sârg limitarile intelectuale si exhibandu-si fara rusine problemele psihiatrice. 

==================================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/13 la 8:58 am

FILĂ DE JURNAL. (Observator extern al (b)Arcei)

Materiale interesante culese de pe net.

Un dialog plicticos între ”G”și INTJ.

Gheorghe Iovu adus ca meloterapeut.

O grațioasă evocare a mea.

În București a plouat năpraznic.

Reflecție: ”D-le Go-E, nici nu știi, cât de mic începi să fii”!

============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/13 la 9:10 am

Ha, ha, ha! ( E un râs admirativ. Nimic ironic).

Ai trecut la reeducarea prin bășcălire a lui Tolle. Te extinzi și asta e bine.
Mă uit să văd dacă are blog.

Eu cred că te-ai simți foarte confortabil în spamul blogului său. Confort occidental.

––––––––––––––––––––––––––

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/13 la 12:07 pm

ANALOGIE, pour les connaisseurs

Cred că relația dintre autorul ”Echipei G” și personajele din echipă (Goe, Ralg, Arca) este ca aceea dintre autorul Clancy și personajul său, detectivul Wilbram.
Mă refer la construcția de realitate a minții celor doi autori, numită impropriu ”delir”.

Autorul Echipei vorbește undeva, la începutul revenirii mele pe această (b)Arcă -revenire în formă binevoitoare- despre aderența sa la teoria lui Unamuno privind raportul autor-personaje.
Căutați și veți găsi.
Enjoy!

====================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/13 la 7:06 pm – Referendum dum!

POUR LES CONNAISSEURS

Paul Cornea, un om și un profesor model (pe care am onoarea să-l cunosc și despre a cărui carte ”Introducere în teoria lecturii” am scris) despre polemică și mitocănie:

”-Ce va deranjeaza in lumea culturala de astazi?
-Eu sint mai optimist decit multi dintre voi. Nu ma deranjeaza ca sint polemici, ma deranjeaza ca ele se degradeaza repede, ca ajung la procese de intentie si etichetari penibile. Limbajul trivial si caderea in mahalagisme si mitocanie – asta e foarte neplacut”. (În ”Observatorul cultural”)

În HUVACA, la fel ca și în Real.
========================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/13 la 7:51 pm

Multumesc pentru această de-banare.

<== n.b. Este de neinteles de ce anume insista tanti Mecu cu aceste minciuni sfruntate aruncate in contra oricarei evidente. Sustine ca ar fi banata pe Arca lui Goe. Uluitor!

==================================================================================

Radu Humor
Înscris în 2013/09/14 la 12:19 am

Uite umor de calitate, ageamiule !
Ce te tot scremi să-ţi iasă 😆

Pur si simplu, CRIN!! 🙂 🙂 fara comentarii

„-Ce faceţi, vă puneţi tot PSD-ul în cap?
-Este o veche plăcere a mea. Serios. De 20 de ani.”

memorabil. 🙂 🙂

Marius Mina spune:
vineri 13 septembrie 2013 la 11:07:16 pm
Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana în pat cu deputatul Ponta Viorel Victor

=====================================================================================

Radu Humor
Înscris în 2013/09/13 la 11:14 pm | In reply to Stely.

Chiar am din ce în ce mai mult convingerea că eşti Costică Brădăţan.
Mai ales că l-am şi m-a cunoscut !
Se cunoaşte că ai fost crescut de mătuşa ta ( de altfel o femeie excepţională), care n-a putut să scoată mai mult din tine !
îN SCHIMB AU REUŞIT SĂ SCOATĂ ALŢII
Ce-a ieşit e de domeniul patologicului 🙄

====================================================================================

Radu Humor
Înscris în 2013/09/14 la 1:29 pm

Radu Humor says:
Your comment is awaiting moderation.
September 13, 2013 at 11:15 pm

O postare excepţională !
Interesantă confirmare a păcălelii româneşti, pentru care nu plăteşte nimeni, dintre cei vinovaţi şi desigur cetăteanul furnică va fi în final, cel care “cumpără” ţepe:
– 1996, RAC Deva încheie un protocol cu Vasile-Frank Timis (de origine român, interlop din zona Borşa)” reprezentant investitor” al firmei Gabriele Resources Ltd, pentru concesionarea unor halde de steril aurifer din zona perimetrală Roşia Montană, protocol total ascuns faţă de opinia publică. În această afacere fiind implicat şi Ioan Gaf Deac, politician în domeniul diplomaţiei româneşti ( ambasador);
– 1997, ia fiinţă societatea mixtă Rosia Montană Gold Corporation, prin fuziunea RAC Deva cu Gabriele Resources Ltd, deşi specialişti ai ANRM (Agenţia Naţională a Resurselor Miniere) sesizează ministerul industriilor la acea vreme, de anumite ilegalităţi cu privire la această fuziune;
-1999-2000 are loc o dilatare a perimetrului concesionat, de la 12 la 22 şi ulterior la 42,3 Km p., prin realizarea unui acord secret semnat se pare de ministrul industriilor la acea vreme Berceanu;
– 2013 urmează o desecretizare a conţinutului acorcului, mai puţin anexele acestui acord, ce rămân în continuare sub protecţia secretizării şi tot în acest an are loc crearea unui proiect de lege special pentru Proiectul Roşia Montană, dat spre dezbatere parlamentului român.
sursa http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1231554-frank-timis-inhatat-aurul-din-apuseni-printr-caruta-falsuri-iar-tariceanu-inchis-ochii.htm
Şi atunci dacă tot vorbim de secret şi secretizare pe bani publici şi proiecte publice, în interes public, cum să nu dai dreptate spuselor preşedintelui USA – John F. Kennedy în ultimul său discurs nov.1963 la Dalas Texas, unde pe 22 nov.1963, este ucis mişeleşte, lîngă soţia lui, în propia maşină, prin împuşcare!
“Doamnelor şi domnilor,
Cuvântul “secret” în sine este incompatibil cu o societate liberă şi transparentă. Şi noi, ca naţiune…prin moştenire şi prin istorie, luptăm împotriva societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi faptelor secrete. Şi asta, pentru că ni se opune la scară mondială,… o conspiraţie monolitică şi nemiloasă… care se bazează, cu prioritate, pe mijloace suversive, pentru a-şi extinde sfera de influenţă, pe infiltrare în locul invaziei, pe subversiune în locul alegerilor libere…pe intimidare în locul voinţei libere.
Este un sistem care a reunit vaste resurse materiale şi umane… în construirea unei maşini foarte eficiente şi strâns sudate…ce combină acţiuni militare, diplomatice, informaţionale, economice, ştiinţifice şi politice. Activităţile ei pregătitoare sunt ascunse, nu publicate. Greşelile ei sunt îngropate, nu afişate ca ştire de primă pagină. Dizidenţii ei sunt reduşi la tăcere, nu preţuiţi. Nici o cheltuială nu este contestată, nici un secret nu este desvăluit. Din acest motiv, legiuitorul atenian Solon… a decretat că săvârşeşte o crimă…orice cetăţean care se retrage din controversă.
Vă cer ajutorul în datoria uriaşă pe care o am… de a informa şi alerta poporul american, cu credinţa că, datorită ajutorului vostru, omul va fi ceea ce s-a născut să fie: liber şi independent.”
sursa http://www.youtube.com/watch?v=SmcY5rpimfk
Atâta timp cât ucigaşii lui JFK fac încă legea în America, (şi) acest popor îşi merită soarta !

=====================================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/14 la 2:09 am

1. Unora nu le place Zacharias. Nouă ne-a plăcut cum cântă Mozart. Acu` ajunserăm acasă.

2. A propos de Basarab Nicolescu:

”Departe griva de iepure”, d-le G!

Cum spunea cineva, intre 75% și 100%, Infinitul. Infinitul de posibilități. Greu de digerat pentru o minte nedeprinsă cu statistica.

=====================================================================================================

<== n.b. Somnambula Tanti Margi Cememitza, acompaniata de infantele råduhu, ne mai trage o Nocturna neve continuând in puterea noptii, sarabanda platitudinilor „istetze” asezonate (pentru coloratura si pentru atenuarea monotoniei) cu perle de prostie pura. Probabil ca dânsei ii suna extrem de inteligent, inclusiv misterioasa formula „d-le G.” 😯 ori referirile la infinit si statistica, adica taman d-ei care cu alta ocazie si-a dat in petic afirmand ca matematica si statistica sunt niste prostii. Te pomemenesti ca se vrea auto-ironica mintea de pe urma a babei noaptea.  Tttt…

================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/14 la 8:18 pm

@Autorul Echipei ”G”.

Până acum n-am avut vreme să-ți citesc injuriile.
Azi le-am văzut pe toate.
Îți mulțumescpentru faptul că te arăți lumii așa cum ești.

Injuriile tale mă onorează. Laudele mi-ar fi făcut rău.

=====================================================================

<== n.b. Draga Babetzicå nu te speria. Este un simplu experiment care, dupa cate se vede, ca functioneaza perfect. O adresare mai plastica (dar nu frusta) si in spiritul deplin al adevarului fiintei tale (nici vorba de vreo insulta; minti ca de obicei) este (cel putin pana acuma) singura cale care te face sa „fi” demna si atenta in exprimare.  Dorind sa faci contrast cu mârlanul d.G. te dai supla si educata. Aiurea. Abia acum ti se face educatia potrivita care sa cosmetizeze cat de cat carentele grave care ti-au marcat copilaria. Profita. Nu de asta te afli aici? Ca n-oi fi aici din masochism. 

P.S. Apropo de „aratatul in fata lumii asa cum suntem”, draga babetzica trebuie sa te dezamagesc si sa te avertizez totodata. Nu ne vede nicio lume mai draga Carmen. In afara de administrator (care vine aici din obligatie) si de matale care vii pentru ca esti ceea ce esti, nu mai vine nimeni. Pagina asta nu are nici vizite si nici comentarii. Situatia ma ingrijoreaza pentru ca se pare ca nu se justifica in niciun fel eforul nostru de a intretine aceasta pagina. Sfatul nostru ar fi sa-ti pui mintea la contributie, sa te consulti cu dl.Mecu, cu tanti Mita si cu altii (pe care ai ah onoarea sa-i cunosti) sa sa produci ceva vandabil altfel vom fi obligati sa luam masuri de reducere a timpului acordat mentinerii acestei pagini. Må ai inteles?

=========================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/15 la 2:43 am

Cine a trebuit să vadă, a văzut pagina, stimate d-le autor al Echipei ”G”.

Am și eu un fișier cu ea. Mulțumesc pentru tot efortul depus de către domnia ta. Remarcabil.

PS. Nu uita să consemnezi ora la care am scris. Tot Zacharias, și în noaptea asta, la Ateneu. Acum e 2h și 40 min. la mine. Să scrii cu roșu. ”Roșu vertical”.

PPS.Toată recunoștința și compasiunea mea și a prietenilor mei.

================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/15 la 10:00 am

Stimate d-le G, neostenit administrator,

Mă întreb dacă ai reușit să exprimi toată furia acumulată împotrivă-mi, dacă ai trăit un catharsis plenar, demn de o tragedie antică în contemporaneitate.

Poate da. Poate vei putea privi lumea cu ochi mai proaspeți și mai buni.
Poate vei putea construi o realitate mai suportabilă pentru domnia ta, pentru vizitatorii domniei tale, precum și pentru cei pe care îi vei mai vizita cu intenții de binefăcător.

==============================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/15 la 11:41 am

@G

Dincolo de dușmănia ancestrală dintre noi, îți mulțumesc pentru sugestia de a citi ”Întrerupătorul”.
Interesant autor H. Salem ăsta. Mare demontator de clișee.

Nu ricana, nu mârâi, nu înjura, nu profera jigniri, abține-te măcar 5 minute. Poate îți vin idei mai bune. Poate mai ai sugestii benefice de lectură pentru mine și vizitatorii tăi.

=========================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/17 la 10:32 am

@ G

Ai fost supus unui test de stres.
N-ai rezistat.
Ți-ai exhibit frustrarea, lipsa de umor, mitocănia genuină.

Final trist în romanul meu on line.

PS. Am pariat că nu vei publica acest mesaj.

=============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/17 la 11:44 am

@ G

Tot comportamentul domniei tale în raport cu mine arată, demonstrează, că ești prizonierul clișeelor minții domniei tale.

Vrei să fii, vrei să pari altfel: Liber, liberal și liberator.
Unii te cred. Eu, nu.

PS. Am pariat că nu vei publica acest mesaj.

=============================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/17 la 12:06 pm

@ G
Micile mișelii ale domniei tale, precum măsluirea mesajelor, publicarea lor fără context, alegerea unora spre publicare și ascunderea altora, despre care crezi că te-ar dezavantaja, toate acestea mă amuză.

Felul în care te exprimi nu mă impresionează. Am lucrat cu ”comportamentali”.

PS. Am pariat că nu vei publica nici acest mesaj. Din 3 pariuri, poate caștig măcar unul.

==============================================================================

<== n.b. Aceasta pagina (Me Cu & Co) este o replica la scara mica a intregii HUVACA care probeaza structura fractalica a acestui univers. Cele doua fragmente care compun nucleul acestei pagini – HU (Humor) si VACA (Margi, vacutza plavanå si nazdravanå adica ca sfânta in aceasta mica Indie (gura de rai de la bordul Arcei) scena a unei admirabile anti-mioritze cu vacå in loc de oaie) – sunt prea destul pentru a da o ilustrare pertinenta a modului in care functioneaza HUVACA cea mare. De la HU-VACA cea mica (deux pieces) la HUVACA cea mare, transformarea este pe intelesul oricui are minimale abilitati analitice si sintetice.  Vom reveni cu concluzii de inadata ce Våcutza plavana cu lânå plåvitza va incheia ciclul zilelor in care gura nu-i mai tace si iarba nu-i mai place. Vom chema si un anti-câine (iepurele cel mai mare dusman al câinelui, in special al celui comunitar) pentru a evidentia meritele vacii (sfinte) Mecu.  De la „Ubu Roi” la „Iepurele si Mecu, roiu”… O noua drama shakespeariana in pregatire: Anti-Miorita cu vaci qui rit sau cu rât.

=================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/18 la 8:57 am

@ G

Vrei să demonstrezi omenirii (miliardelor) care îți contemplă blogul că ești ”cel mai tare din parcare”.
Bine.
Îți cedez locul I cu cununiță.

Depui mult mai mult efort ca mine. Meriți laurii.
Enjoy!

PS. Nici tramvaiul 16 nu mai e ce a fost.

=================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/18 la 2:25 pm

@G

Vrei să demonstrezi omenirii (miliardelor) care îți contemplă blogul că ești ”cel mai tare din parcare”.
Bine.
Îți cedez locul I cu cununiță.

Depui mult mai mult efort ca mine. Meriți laurii.
Enjoy!

PS. Mi-ai dedicat până acum 4 topicuri. Dețin un record pe bărcuța ta. Multă muncă. Utilă?! Ce iluzii, spaime, vise/visuri te animă.? Oricum, n-ai reușit să devii dușmanul meu preferat.

==================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/18 la 2:36 pm

@G

Vrei să demonstrezi omenirii (miliardelor) care îți contemplă blogul că ești ”cel mai tare din parcare”.
Bine.
Îți cedez locul I cu cununiță.

Depui mult mai mult efort ca mine. Meriți laurii.
Enjoy!

PS. Mi-ai dedicat până acum 4 topicuri. Dețin un record pe bărcuța ta. Multă muncă. Utilă?! Ce iluzii, spaime, vise/visuri te animă.? Oricum, n-ai reușit să devii dușmanul meu preferat.

PPS. Sper sa intre, cu latența de rigoare, si ăsta. Îl trimit a doua oară, pentru mai multa siguranță. Pana acum, primul nu se vede.

====================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/18 la 5:49 pm

@Eternizatul G

Multumesc.
Mi-ai postat comentariul in toate cele 3 variante, cu o latenta mai mica decât de obicei.

Felicitari d-le G, Premiant Absolut !

Chapeau!

=======================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/20 la 12:41 pm

DECLARAȚIE

Îl iert, cu compasiune, pe anonimul G, în toate variantele sale, pentru agresivitățile și necuviințele compuse de el pentru această pagină.

Și pentru idea de a produce pagina aceasta, precum și celelalte 3, îl iert.

Îl iert, pentru că nu a înțeles și nu înțelege ce face.

========================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/20 la 3:04 pm

ERATA: ideea.

========================================================================================

<== n.b. Tocmai cand ne pregateam sa zicem ca iata, de trei zile-ncoace gura-i tace si iarba-i cam place, iarba fumata si-a facut iarasi efectul asupra vacutezi plavane dar si nazdravane si, trezita cam brusc din visare, iat-o pe måmåitza ca deschide guritza, nu spre glasuire ci spre pomenire, producand iarasi vechile refrene cu care se adoarme singura atunci cand vrea sa se auda vorbind. N-a rezistat decat doua zile. Tttt. Si uite asa se amana iarasi concluziile in pagina lu’ Me Cu & Co.  Må tanti Mecu Roiu… Nu ti-am spus sa ne ierti pe la alte mese ca n-avem schimbat? Ca ti-am spus. Probabil ca-ti face placere sa cersesti gratis in van. Treaba dumitale. Ti-am facut tarc sa te manifesti liber in gol cat poftesti. Dar daca nu atragi public  si pe nimeni nu intereseaza spectacolul plat pe care-l joci matale, ce sa-ti facem ma tannti ma? Ca n-avem ce.

==========

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/21 la 7:30 am

@G ”durul”:

Poemul ”Planeta-Ou”, de Viorel Padina, a apărut în revista ”Poezia”(director Cassian Maria Spiridon), numărul din septembrie 2013.
Studiul meu despre acest poem poate fi citit în același număr.

PS. Vituperează, spumegă, fumegă, acu’ ai motiv.

Te înțeleg și te iert. For ever.

===========================================================================

<== n.b. Interesant este ca gaina babei cotcodaceste despre margica pe care a ouat-o alaturi de oul fåtat de geniul corabian, mai intai aici, pe Arca lui Goe. Induiosator.

=============

Radu Humor
Înscris în 2013/09/22 la 3:35 pm

Până şi subconştientul unui subdezvoltat mental ar fi putut ajunge la o concluzie asemănătoare :
De ce să nu vorbim toţi o singură limbă, adică aia pe care ar putea-o înţelege până şi el ?!
Profund !
Cum ziceţi voi, de vi se înmoaie picioarele şi cădeţi în patru labe, de unde altfel se simt şi se văd toate !
Dacă s-ar putea ca toţi (dacă nu, măcar românii 😉 ) să aibă aceeaşi limbă !
Cu care să-şi pupe-n coor conducătorul ! Acum de vapoare !
Că ălaltul, intoxicat cu plumbi, a rămas cu mult mai puţini admiratori !

Vorba cuiva :
Ai vrut să faci pe imbecilul şi ţi-a reuşit de minune !
Nici nu zici că se putea mai bine 😆

Chiar şi stelele din cer,
ar cădea de li se cer
să-călzească-a lor lumină,
astfel de lume cretină…

P.S. Ia-te bă de mână cu ăsta şi mai puneţi de-o bambuleală !

P.S. În schimb, mi-ar părea rău să închizi blogul chiar acum când iese pe piaţă studiul despre voi …..

=====================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/22 la 10:39 pm

http://marginaliamarginalia.wordpress.com/2013/09/22/o-premiera-planeta-ou-se-roteste-in-lumea-de-hartie/

=-====================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/25 la 10:24 am | In reply to Stely.

@ALL

Cu respect vă amintesc: ”dorințele” sunt ale Ego-ului cu ”E, surioarele iluziilor. ”Nevoile” sunt ale egoului, cu ”e”, condiții obiective de existenta a persoanei in lume.

Detasarea deplina de dorinte si de nevoi e a iluminaților, ea duce dincolo de granitele egoului.
Si…sunt in lume persoane care traiesc –pur si simplu- consumand doar lumina.

====================================================================================

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/25 la 10:51 am | In reply to RALG.

@ALL

PS. Desigur, ultima mea afirmatie (“Si…sunt in lume persoane care traiesc –pur si simplu- consumand doar lumina”) poate fi inteleasa “ad literam” ori simbolic, la voia ori la nevoia cititorului.

====================================================================================

<== n.b. Si uite asa tanti Mmmargi Cememista continuaaaaa sa-si livreze intelepciunea „to all” (ca e si poligloata ‘mneaei). Madame, respectu’ ca respectu’ dar cum stai cu ridicolu’? Stai bineee… Vivat imunitatea la ridicol care le ingaduie unor babette nashpette sa-si iasa din sine (adica din plictiseala) si sa se reproduca in public, perpetuandu-se, sterpe ca Euterpe, in elegii fara numar, fara numar, fara numar.  Mecu roiu.

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/26 la 4:29 pm

@G ”Duru”

Bărcuța dumitale e inutilă și sterilă. Nu a produs texte geniale, nu a lansat anonimi geniali, nu a transformat ceva, undeva.

Matale ai o răutate infantilă. Așa e. (N-ai unde o revărsa, că oamenii nu te mai primesc pe la blogurile lor).

Și ești tare, tare urâțel.

Că proiectezi asupră-mi ce te doare, aici e Marele Mister.

Dar eu te iert, cu milă infinită. Te iert și -încă- te observ.

Ia de la Mama, că tot mă vezi, în infantilismul tău, ca pe o mamă universală, ia de la mama un cântecel, poate îți ostoiește frica de dispariție din HUVACA. Hai, Pa!

<== n.b. Bizar. Cea devenita direct „mamaie” se viseaza „mamå”. E si asta o tema. ==> „Bărcuța dumitale e inutilă și sterilă. Nu a produs texte geniale, nu a lansat anonimi geniali, nu a transformat ceva, undeva.” Tttt. Interesant mod de a vorbi despre Mecu. Genial. Genialul involuntar. Poate n-ai bagat matale de seama, dar noi, in dialog, vorbim amandoi despre „mecu”, doar despre mecu.

P.S. Si haide ma tanti nu mai fi asa de trista si de amarnica. Nu s-au terminat nici misterele, nici ministerele.

=-=-=-

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/26 la 7:46 pm

@ G ”Duru”

Ai ascuns pagina Mecu.

Ți-e frică de ”efectul de bumerang”.
Pot înțelege asta. Mila și compasiunea mea și a prietenilor mei, for ever.

P.S. E bine pusă la păstrare în fișierele mele. O voi folosi.

Mulțumesc, te-ai ostenit mult să te arăți așa cum ești, dincolo de aparențele de ”Guru al HUVACĂI”.

<== n.b. Tanti Margi Cememita, mimetica creatura, docila, puerila, propune, in replica la simbolistica arcadiana, formula „G Duru”. Fa-boo-loasa måmåitza. Isi confunda constant dorintele cu realitatea pe care apoi se chinuie sa le re/nege.  Tanti, dupa ce ca e taratå, mai e si neatenta. I-a disparut pagina Mecu din ochi si pac ii e teama de tradare. Contraataca amenintand ca va folosi o copie pusa la pastrare. O sa se pieptene cu ea direct pe creierul mic.

Cum sa ne fie teama de ”efectul de bumerang” ma tanti? Ne-ar avantaja enorm un asemenea efect dar din pacate nu suntem in Australia ci in HUVACA. Efectul de bumerang consta in aceea ca atunci cand nu nimeresti cioara din prima bumerangul se intoarce la proprietar si-l invita sa mai traga o data. Aici nu e cazul pentru ca tinta noastra nu-i o cioara ci o vacuta plavana, marisoara, care nu poate fi ratata.

Ma tanti ma, visezi la „prietenii” aia imaginari pe care-i invoci cu dor si speranta, din clipa in care te-am creat huvachiana. Si, ai naibi de sadici, pas de a se arata. Aaaaa dar sa nu fiu nedrept, nu se arata aici dar reprezinta un grup numeros de admiratori care te inconjoara cu dragoste si generozitate pe blogul matale. Prin reprezentatul lor si al celui mai numeros popor, poporul chinez. Te-ai inspirat de la avepica si ti-ai creat  si matale un Cykyry-cå ca sa te amagesti ca ai fi bagata in seama. Ttt, sfâsietor. Mai tare decat fetitza cu chibriturile.  Acuma cu prietenii aia imaginari pe care-i tot invoci a spaima, fereste-te de „efectul de domino” care se poate declansa in orice moment… Push over, tanti.

===============

Marginalia non turpia
Înscris în 2013/09/26 la 10:09 pm

@G ”Duru”

Inspirat spus:

”pe septembrie 26, 2013 la 7:27 PMPorthos
Goe,

Tu nu poți discuta fără să-ți insulți interlocutorii. Îți urmez sfatul și de acum te las să-ți consumi “perlele” liniștit. Tu le faci, tu le mănânci”.

Nu dispera. Ti se mai inchide o ușă. Doar atât. Padina, Tudoran, Nimeni, Decablog etc. etc.etc.

Dar te reinventezi tu.

Ori, poate, pleci. C-o moarte virtuală toți suntem datori.

=============================================================

<== n.b. Induiosatoare babutzå, ce tremurat de clatini…  De cate ori ai promis må tu solemn cå de data asta gata, pleci, definitiv, irevocabil, ca abandonezi Arca? De zeci de ori. Nu må tanti må, nu pleci nicaieri, ca n-ai unde. Un’ sa te duci?  La Padina, la Tudoran, la Nimeni, la Decablog etc.? (Tu? Du-te ! Mecu Roiu). Pai n-ai unde baby, caci aici ai tu cele mai consistente visuri despre faptul ca ai exista, aici ai (in gura) „prieteni” imaginari, invocati din senin, aici esti bagata in seama de ai ajuns sa te crezi „interlocutor”, aici bumerangul iti sta pe gura ca sursa unica de senzatii. Asa ca nu-ti mai face iluzii mamaie. Nu pleci nicaieri, oricate morti virtuale ai visa si invoca cu speranta, in lipsa de orice alta speranta. lasciate ogni speranza ma tanti.

Post Scriptum: Se pare ca trollul Carmen-Maria Mecu a intrat, in sfarsit, in vacanta, in greva sau in recesiune. Nu conteaza. Sunt mai mult de trei zile de cand gura-i tace. Acest detaliu reprezinta una dintre conditiile necesare pentru formularea promiselor concluzii vizavi de activitatile simptomatice ale acestei creaturi ridicole, activitati purtate pe Arca lui Goe si in hypespatiile adiacente.

==========================

Radu Humor
Înscris în 2013/10/03 la 9:52 am

Ca să lovească în Iliescu, care poate fi lejet judecat pentru alte păcate, îngălatul ăsta de Tăpălabătristă ajunge să condamne pe cei care-şi iubesc ţara şi o doresc liberă şi independentă !
Netoţii ăştia ar putea să-şi observe stăpânii cam cum tratează problema naţionalismului.
Să vadă că pentru ţara lor, israel, sunt în stare să facă oricând, moarte de om !
Dar românii n-au voie să-şi iubească ţara, ci trebuie s-o aştearnă la picioarele oricărui vântură lume, cu tot ce are ea mai bun,
primind în schimb, second handurile lor şi toate produsele modificate genetic, cancerigene şi lipsite de calitate !
Cât despre Băsescu, afirmaţia că a pus justiţia să lucreze, este perfect adevărată, numai că a asmuţit-o doar asupra adversarilor politici.
Cei care au furat pentru ei, sau pentru sistemul străinez (tot un drac!) fiind atent protejaţi şi lăsaţi să ducî în voie ţara de râpă,
sărăcind-o şi pustiind-o mai rău decţt au făcut-o năvălirile barbare !
Iar atacul acestui soios la adresa breslei din care face parte (până şi aşa unul!) este de-a dreptul abjectă :
“retele sociale, Facebook, puzderia de bloguri si site-uri”, iată principalii vinovaţi, de toate relele, luate din cârca lui Băsescu
şi aruncate spre cei puţini care mai au curajul şi demnitatea de a spune adevărul despre situaţia dezastruoasă în care au adus România
aceşti trădători/vânzători de ţară din interior, cu hienele internaţionaliste, aceleaşi de când lumea !

================================================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/10/08 la 4:24 pm

@Cine vrea sa citeasc[

Eu mi-am terminat munca pe acest blog, ca și pe cele adiacente.

Cine sunt?
Un ”om cu realizari” în real? Un ”om cum nu trebuie ” in virtual?

N-aveți decât să mă vedeți exact așa cum puteți și cum vă place.

În ce mă privește, îmi descos ușurel etichetele, toate etichetele, și spun: ”Eu sunt”.

Credeți-mă, e singurul lucru important. Experimentați!

<== n.b. Musca la arat  (aka „omul cu realizari”, „umila persoana umana”, etc) si-a terminat MUNCA. Wow. Si muncå, si da-i. Acum se duce la odihna. La båi. Du-te båi tanti si pitulå-te… // P.S. Dar daca-ti descosi etichetele n-or sa se vada mai clar tatuajele? Dar cusaturile? Esti. Dincolo de etichete. Nimic.

====================

marginalia non turpia
Înscris în 2013/10/08 la 9:10 pm

On topic, despre marea plictiseală. Valabil la orice postare goenică.

Ei, Goitza, lumea nu-i alcătuită bine.
Doamne-Doamne nu te-a luat consultant și a greșit profund.

Noi ne pierdem vremea pe pagina Mecu. Chiar și la o privire fugară, se vede că ai scris ceva mai mult ca mine.
Ai mai mult timp de irosit. Și venin de istovit. Roșu și negru.

Eu sunt Nimic pentru domnia ta. Domnia ta ești Nimeni pentru mine.

MARE PLICTISEALĂ.

PS. La prima mea venire pe barcă, totul părea mai interesant. M-ai cam dezamăgit.

<== n.b. Atinsa de stenahorie, vadit disperata de intarzierea aparitiei acestei agramate proclamatii, tanti Mitza Cememista a venit dupa noi in cârciuma, milogindu-se sa-o bagam in seama si sa-i postam mesajul degrab, ca e de importanta universala si nu ingaduie amanare.

Mecu se intoarce:

Creatura Mecu, troll pe Arca lui Goe (unde se exprima in absoluta libertate), zbir la ea „acasa” pe blogul personal (unde cenzureaza abuziv), ni se adreseaza prin „intermediari”, postand la Hanul Muschetarilor un comentariu adresat „d-lui Goe” pe care il redam si comentam (printre randuri) mai la vale:

D=L GOE IMI SCRIE:
Dl.Goe commented on Melc, melc, codobelc… Terifiantele mărunțișuri ale vieții.

Mult stimata si iubita d-na Carmen-Maria Mecu, dorim sa va transmitem pe aceasta cale salutari si mult succes in proiectele d-voastra literare si stiintifice. Ni s-a adus la cunostiinta ca aveti in atentie ideea de a produce o lucrarea (roman) care sa redea experienele d-voastra personale in lumea virtuala si care sa includa anumite referiri la persoane si/sau personaje/entitati virtuale precum “dl.Goe”, “Arca lui Goe”, “HUVACA”, etc. Consideram ca ideea poate fi binevenita, utila chiar, atata vreme cat sunt respectate normele deontologice in vigoare, Dorim sa va atragem atentia, in mod expres dar/si absolut amical, asupra faptului ca nu puteti folosi in lucrarea d-voastra texte sau fragmente de texte care au fost publicate (intr-o forma sau alta) pe Arca lui Goe nici in forma lor originala nici modificandu-le in vreun fel. Procedand in in consecinta veti evita aparitia unor situatii stanjenitoare de natura morala si legala. Asigurandu-va de intreaga noastra consideratia va dorim toate cele bine si va uram succes in toate proiectele intreprinse, pe care suntem convinsi ca le veti duce la bun sfarsit cu profesionalism, intr-o maniera onesta si decenta.

Cu stima
Redactia “Arca lui Goe”

RASPUND:

Nu sunt morale si legale paginile:

1. ”Mecu. Pagina lui’ Me Cu & Co”., unde mi-ați reprodus fotografia de pe blog, fara permisiune.

Raspuns dl.Goe: Va inselati stimata doamna. Poza creaturii nu a fost preluata fara permisiunea d-voastra. Nici macar nu a fost preluata. Este o referinta URL la fotografia postata public de catre chiar domnia voastra pe blogul personal. Cu un click pe poza va puteti lamuri in aceasta privinta. Asadar este vizibila o imagine publica asupra careia aveti controlul deplin. Daca o stergeti sau o editati la sursa aceste modificari se vor reflecta aici (tot in spatiul public, non-profit) in mod automat. Nu este necesara nicio permisiune pentru a face refereire la ceva postat deja in spatiul public. De altfel aceasta referire nu a fost facuta prima oara pe Arca lui Goe in aceasta pagina a lu’ Mecu ci in pagina [Te plac deci faci lucruri bune si frumoase] unde mi-ati multumit frumos (dupa cum se si cuvenea) pentru acest gest gentil. Faptul ca acum ati decis sa va contraziceti tine de natura d-voastra si de inconsistenta specifica.

Nu mai vorbesc de limbajul suburban. Asta e conditie de existenta pentru dv.

Comentariu dl.Goe: Iarasi va inselati. Nu exista nimic suburban sau obscen in raspunsurile d-lui Goe adresate mesajelor d-voastra nesolicitate cu care ati bombardat Arca lui Goe in calitate de troll. Este pur si simplu vorba de pamflet in cel mai curat stil cu putinta. Revedeti materia din urma ca sa va lamuriti. De altfel activitatea de troll a domniei voastre, agresivitatea, calomnia (la adresa d-lui Goe dar si a unor persoane fizice reale), lipsa de respect pentru dreptul la anonimat si celelalte activitati subversive desfasurate in blogosfera sunt in curs de documentare. In mod categoric activitatea d-voastra pe Arca lui Goe si in spatiile conexe, precum si hartuirea unor persoane fizice in spatiul privat (pe e-mail), abuzurile, calomnia, presiunia psihologica, santajul, va fac totalmente incompatiila cu activitatea de psihoterapeut, si va pun intr-o postura jenanta ca fiinta umana. Vom avea ocazia sa detaliem, sa exemplificam, sa clarificam.

2. Posts Tagged ‘Carmen Maria Mecu’. And psychotherapy for all

unde ați reprodus fara permisiune poze ale psihoterapeutilor și ați vorbit despre psihoterapie in limbaj suburban.

Raspuns dl.Goe:  Va inselati iarasi. Este vorba despre fotografii publice, comentate in cea mai potrivita maniera cu putinta. „Suburbanul” se afla in capul d-voastra. Ceea ce insa mi se pare bizar este faptul ca aveti o memorie foarte scurta. Domnia voastra le-ati numit pe domnitele care-si fac reclama online la servicii de psihoterapie nici mai mult nici mai putin decat „prostituate”. Va fi poate nevoie sa justificati faptul ca ati folosit acel atribut calificativ

Mai sunt câteva, le-m menționat pe cele mai imorale.

Comentariu dl.Goe: Deci nu, paginile pe care le invocati nu sunt nici imorale nici ilegale ci sunt un raspuns firesc, in acord cu deontologia comunicarii in spatiul virtual, pentru contracararea actiunilor agresive ale unui troll (posibil bolnav mintal). Si chiar daca prin absurd ar avea ceva imoral, asta nu ar putea justifica plagiatul, furtul, calomnia, asupra carora v-am atentionat in mod pasnic, onest, decent. Practic domnia voastra acceptati ca avertismentul meu se refera la niste riscuri reale in cadrul activitatilor d-voastra dar ca acestea s-ar putea justifica prin faptul ca si altii ar fi comis „ilegalitati imorale” (sic). Nici vorba. Mai meditati.

PS. Fiți fără grijă, sunt om de carte. Știu sa scriu.

Comentariu dl.Goe: Sunteti om cu carte? Wow. Ce carte? Capra cu trei iezi probabil. Va recomand „Ivan Turbinca”. Probabil ca mai aveti si alte carti. Motiv pentru care jucati „septic” si „popa-prostu” cu dl.Mecu, in serile de toamna tarzie in care va plictisiti teribil cand nu puteti sa va manifestati ca troll sociopat in spatiul virtual.

* * *

28 răspunsuri sa “Mecu”

 1. Dl.Goe said

  In atentia publicului. Pe puntea Arcei lui Goe avem in zona menajeriei o sectiune noua: Pagina lu’ Mecu. Curiosii sunt invitati s-o viziteze, iar curajosii sa o comenteze. Atentia d-voastra o va mentine in priza pe d-na Mecu, aceasta fiara huvachiana, care adasta captiva pe Arca lui Goe spre deliciul publicului.. Nu ratati. Va rugam nu hraniti animalele.

  Apreciază

 2. Stely said

  ” Curiosii sunt invitati s-o viziteze, iar curajosii sa o comenteze. ”

  De vizitat o vizitam , dar „curajosi” nu prea suntem ca sa o comentam…

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Zi, mă ceva de Supercupă !
  Extraordinară finală !

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Intr-adevar a fost un spectacol magnific. As spune mai multe dar din pacate (sau din fericire) aici si acum nu este contextul potrivit. N-am pentru cine sa prezint aici cronici sportive. In schimb va invit pe d-voastra sa aduceti un copy-paste despre conspiratia mondiala (ceva care sa va mearga la suflet; aveti suflet nu?). Am vazut ca domnia voastra n-aveti probleme din astea cu ce-i adecvat si ce nu e.

   Apreciază

 4. RALG said

  Atentie! S-a bagat marfa la mecu.

  Apreciază

 5. Dl.Goe said

  Am constatat o bogata si interesanta activitate in spam. In deplin acord cu deontologia comunicarii, cu dreptul la libera exprimare, (dar desigur si cu dreptul la replica, desi aici nu este vorba de asa ceva) periodic (si sistematic), extragem mesajele ajunse in spam fara intentia autorilor si le vizibilizam pe Arca lui Goe. Activitatea aceasta consumatoare de timp ne relava unele aspecte interesante ale vietii.

  P.S. Dupa cum poate ati observat, penru simplificare, am reprodus in Pagina lu’ Mecu si mesajele lu’ Humor, ca fiind din aceeasi gama. Vom continua sa le oferim atentia si timpul nostru (in limita posibilitatilor) pentru a-i lasa sa se bucure deplin de libertatea de exprimare pe Arca lui Goe chiar daca (asa dupa cum era de asteptat) mesajele lor prin care il vizeaza personal pe personajul dl.Goe nu prea intereseaza pe nimeni.

  Apreciază

 6. Dl.Goe said

  Se pare ca Carmen-Maria lu’ Mecu – umila persoana umana – a terminat ce avea de spus. Lasata sa se manifeste liber (fara ajutor, imbolduri, incurajari, atzatzari) s-a epizat in 5 replici. Ttttt. Vai de steaua noastra norocoasa, cu ce hal de trolli ne-am pricopsit.

  Apreciază

 7. Dl.Goe said

  A-o-leu! De ce ne-a fost frica n-am scapat. Mecu s-a „intremat” si s-a intors la lupta. O biata baba tzicnita care a imbatranit degeaba (aka umila persoana umana) continua sa isi caute cu indarjire justificarea existentiala… pe Arca lui Goe (taman aci) reproducandu-se cu sârg si jind alaturi de companionul ei Radu Humor, intr-o competitie fara sfarsit: cel mai comic dintre doi. Eroi. Martiri ai exprimarii libere acordata pe Arca lui Goe inclusiv celor cu probleme psihice grave. Nu ratati actualizarile de pe Pagina lu’ Mecu & Co. Ca nu stiti ce pierdeti.

  Apreciază

 8. RALG said

  Masca Rada si Baba Radu – un cuplu de comici mici care fac galagia mare.

  Baba Me cu Baba Hu. Ho. Animalutze animatoare pe Arca… Mai mare dragul.

  Apreciază

 9. RALG said

  Båbutza tzicnitå e tenace. Nu se lasa. Se crede in-ven-tivå. Si da-i. Si lupta.

  Refren: Baba Me cu Baba Hu. Ho. Animalutze animatoare pe Arca… Mai mare dragul.

  Apreciază

 10. RALG said

  Nu d-na Carmen-Maria Mecu, n-o sa scrieti niciodata niciun topic interesant, nici despre anonimat nici despre altceva si nici altceva. N-aveti niciun fel de talent literar sau de alta natura care sa va faca apta pentru asa ceva. Sunteti victima a iluziei care le face pe fetele urate sa creada ca sunt musai destepte… nefiind frumoase. Sunteti fada in mod irecuperabil. Faptul ca ati imbatranit degeaba devenind o biata babutza tzicnita care se plictiseste pe-acasa cautandu-si ocupatii si hobbyuri nu va califica pentru nimic. Sunteti o amatoare in toate, mare amatoare de orice si atat. In HUVACA aveti insa voie sa va imaginati ba scriitoare, ba psiholoaga, ba manipulatoare, ba sanatoasa mintal, ba critic literar, ba Dumnezeu, ba una cu Universul, ba martora a levitatiei la femeile simple, ba ucenic, ba maestru zen, ba credincioasa, ba Masca, ba Medusa etc, etc… Sunteti o musca. O simpla musca fara cap, dezgustatoare, care se screme din rarunchi sa-si promoveze inutila fiinta pe unde apuca. Musca la Ararat.

  Apreciază

 11. RALG said

  Carmen-Maria Mecu, babeta slinoasa si libidinoasa, care se crede languroasa, continua sa emita ineptii si sa minta cu nerusinare, incercand sa profite de faptul ca, momental, n-avem chef sa comentam punctual fiecare tâmpenie pe care o debiteaza. Ii uram succes, spor si prolificitate „intelectuala”. Decontul la vremea potrivita.

  Apreciază

 12. RALG said

  Atentie: Tanti Mecu are (iarasi) opinii (platitudini) si doreste sa dialogheze cu domni de varste apropiate in vederea stabilirii unor relatii principiale de durata. Vezi comentariul Înscris în 2013/09/11 la 8:35 pm. Va rugam sa n-o impiedicati sa dialogheze chiar daca pentru asta va fi nevoie sa o injurati. Poate n-ati bagat de seama dar ii place la nebunie sa fie injurata si sa auda obscenitati. Sunt (singurele) lucruri care o stimuleaza… intelectual.

  Apreciază

 13. Marginalia non turpia said

  @Autorul Echipei ”G”.

  Până acum n-am avut vreme să-ți citesc injuriile.
  Azi le-am văzut pe toate.
  Îți mulțumescpentru faptul că te arăți lumii așa cum ești.

  Injuriile tale mă onorează. Laudele mi-ar fi făcut rău.

  Apreciază

 14. arcaluigoe said

  Marfa la Mecu…

  Apreciază

 15. Marginalia non turpia said

  Cine a trebuit să vadă, a văzut pagina, stimate d-le autor al Echipei ”G”.

  Am și eu un fișier cu ea. Mulțumesc pentru tot efortul depus de către domnia ta. Remarcabil.

  PS. Nu uita să consemnezi ora la care am scris. Tot Zacharias, și în noaptea asta, la Ateneu. Acum e 2h și 40 min. la mine. Să scrii cu roșu. ”Roșu vertical”.

  PPS.Toată recunoștința și compasiunea mea și a prietenilor mei.

  Apreciază

 16. arcaluigoe said

  Iarasi s-a bagat Marfa la Mecu… In pofida vârstei Margi e buna de lapte.

  Apreciază

 17. Marginalia non turpia said

  @G

  Vrei să demonstrezi omenirii (miliardelor) care îți contemplă blogul că ești ”cel mai tare din parcare”.
  Bine.
  Îți cedez locul I cu cununiță.

  Depui mult mai mult efort ca mine. Meriți laurii.
  Enjoy!

  PS. Mi-ai dedicat până acum 4 topicuri. Dețin un record pe bărcuța ta. Multă muncă. Utilă?! Ce iluzii, spaime, vise/visuri te animă.? Oricum, n-ai reușit să devii dușmanul meu preferat.

  Apreciază

 18. Marginalia non turpia said

  @G

  Vrei să demonstrezi omenirii (miliardelor) care îți contemplă blogul că ești ”cel mai tare din parcare”.
  Bine.
  Îți cedez locul I cu cununiță.

  Depui mult mai mult efort ca mine. Meriți laurii.
  Enjoy!

  PS. Mi-ai dedicat până acum 4 topicuri. Dețin un record pe bărcuța ta. Multă muncă. Utilă?! Ce iluzii, spaime, vise/visuri te animă.? Oricum, n-ai reușit să devii dușmanul meu preferat.

  PPS. Sper sa intre, cu latența de rigoare, si ăsta. Îl trimit a doua oară, pentru mai multa siguranță. Pana acum, primul nu se vede.

  Apreciază

 19. Marginalia non turpia said

  @Eternizatul G

  Mulțumesc.
  Mi-ai postat comentariul in toate cele 3 variante, cu o latență mai mică decât de obicei.

  Felicitări d-le G, Premiant Absolut !

  Chapeau!

  Apreciază

 20. Marginalia non turpia said

  DECLARAȚIE

  Îl iert, cu compasiune, pe anonimul G, în toate variantele sale, pentru agresivitățile și necuviințele compuse de el pentru această pagină.

  Și pentru idea de a produce pagina aceasta, precum și celelalte 3, îl iert.

  Îl iert, pentru că nu a înțeles și nu înțelege ce face.

  Apreciază

 21. Marginalia non turpia said

  ERATA: ideea.

  Apreciază

 22. Marginalia non turpia said

  @G ”durul”:

  Poemul ”Planeta-Ou”, de Viorel Padina, a apărut în revista ”Poezia”(director Cassian Maria Spiridon), numărul din septembrie 2013.
  Studiul meu despre acest poem poate fi citit în același număr.

  PS. Vituperează, spumegă, fumegă, acu’ ai motiv.

  Te înțeleg și te iert. For ever.

  Apreciază

  • RALG said

   Porcul meu nu e vacă, nici cal şi nici asin: e porc. El ştie lucrul ăsta şi nu se supără. Câteodată e mai puţin modest cât un afiş. I se citeşte bucuria în ochi. Porcul meu e fericit că-i porc. Dacă ar fi încă prea nerod să jongleze cu metafizica (acest obicei exclusiv al altora), e cert că s-ar ruga în toată ziua: „mulţumesc, o, Doamne, că m-ai făcut porc şi nu vacă, [sau] cal, sau altfel de asin“. Dar porcul meu nu-şi ascunde orgoliul cum ai pune un inel într-o cutiuţă de catifea. E prea cinic.

   Porcul n-are multe idei – ca şi oamenii. Şi-mi pare bine. Nu-mi place să mă regăsesc în toată lumea. Dar are câteva idei esenţiale: ideea-mocirlă, ideea-varz­ă, ideea-fericire, ideea-excrement. Porcul iubeşte realitatea. Realitatea e mocirla, varza, fericirea, excrementul. De aceea nu prea e pornit pe dificile abstracţii. El cunoaşte planta: legumă. Şi nici nu există. Porcul meu e un Dumnezeu pe mici raporturi.

   Viaţa, aici lângă ferma unde au înfrunzit broaştele, se reduce la două fenomene: plăcerea şi neplăcerea. Pentru porcul meu, plăcerea e virtutea. Or, porcul meu ţine să aibă virtuţi, cum un pom ţine să aibă fructe. Dar dacă ar trebui să umble după virtuţi – adică după plăceri –, adio, fericirea! Fiindcă fericirea stă în nemişcare. Porcul meu e mai inteligent. El ştie că simţurile mint şi că fericirea nu stă în lucru, ci în conştiinţa lucrului. Se opreşte la prima băltoagă, la primul cartof, la prima râmă. O declară în prealabil plăcere. Şi plăcerea-i gata. De altfel, porcul ştie că plăcerea nu e în lucru, ci în funcţiune. A mânca e o virtute. Nu importă ce. A dormi e o virtute. Nu importă cum. A trăi e suprema virtute.

   Dar porcul e un degenerat. Născut dintr-o rasă de feudali, a ajuns slugă. Plecat dintr-o rasă de elită, a ajuns un mediocru. Păros şi cu robinete de piele pe burtă, are mai mulţi puieţi de câţi îngăduie eticheta. Porcul meu e scroafă. Dar imediat după întâia tinereţe trântită într-un noroi, ca într-un peisaj, revine la eredita[t]ea confuză. Trecutul e un catalog de bălării şi de ruini. Scroafa mea e bătrână. Dinţii se surpă şi mărarul încetează din plăceri. Dar poţi avea, cu dinţii stricaţi, amintiri! Atunci scroafa îşi aminteşte de viaţa din păduri.

   *

   Scroafa crede în metempsihoză. Se pipăie la bot şi se miră că nu-şi găseşte colţii. Ar vrea să se repeadă la câne, dar n-are cu ce să-l spargă. Ar vrea să umble în cuirasă şi să fie mândră, dar e domestică. Asia din largi platouri o ispiteşte: florile de lotus se mănâncă? Ar iubi singurătatea. Ar iubi viaţa, cum iubeşti o agonie. Dar scroafa mea e prea scroafă ca să iubească viaţa pentru ceea ce nu-i poate da. Simţul istoric e o aberaţie de-o clipă. Bunul-simţ îl leapădă la locul lui: dincolo de memorie. Şi revin iar în plan mocirla, cartoful, excrementul şi fericirea. PORCUL de B. Fundoianu (1921) – Din dictionarul meu domestic

   Apreciază

 23. arcaluigoe said

  Atentie, Mecu se afunda. Pagina lu’ Me Cu & Co se muta AICI intr-un cat mai din subterana calei Arcei lui Goe. Cat a stat pe punte, la vedere. n-a facut valuri (doar vânturi), n-a stârnit ecouri, n-a trezit interes, solidaritate, curiozitate ori alte emotii sau efecte. Tanti Margi Cememista nu se vinde. E vremea sa o trimitem la depozit (depozitul de nisip), in cala arcei, in semn de ocrotire. Ca sa n-o sufle vantul desertului. Chiar daca publicul din staluri n-a crezut ca poate fi si-un accident adevarat (si totusi n-a fluierat… iar specacolul nu l-a agreat si nici nu l-a dezagreat ori dezagregat, råmânând, el publicul, nemuritor si rece, indiferent la drama babei), trebuie spus ca experimentul a reusit. Motiv pentru care-l si arhivam cu mare grija, cu dragoste chiar, spre invechire si innobilare. Intr-un viitor potrivit, anumite detalii contextuale ii vor putea vizibiliza si amplifica potentialul esential, aflat acum in stare latenta. Pana atunci, odihneasca-se in pace.

  Pentru istorici, accesul in arhiva catre pagina lu’Me Cu & Co se face prin Noduri si semne, intrarea din fund, din josul pagini, sectiune Bonus/uri, fara parola si fara bonuri de ordine.

  Apreciază

 24. arcaluigoe said

  Marfa la Mecu

  Apreciază

 25. arcaluigoe said

  Post Scriptum: Se pare ca trollul Carmen-Maria Mecu a intrat, in sfarsit, in vacanta, in greva sau in recesiune. Nu conteaza. Sunt mai mult de trei zile de cand gura-i tace. Acest detaliu reprezinta una dintre conditiile necesare pentru formularea promiselor concluzii vizavi de activitatile simptomatice ale acestei creaturi ridicole, activitati purtate pe Arca lui Goe si in hypespatiile adiacente.

  Apreciază

 26. RALG said

  Marfa la Mecu:

  Mecu iese din silentio stampa pentru a se da iarasi in stamba. A se vedea magistralul mesajul Înscris în 2013/10/08 la 4:24 pm, in pagina omonima. Ridicolul fara limite.

  P.S. In exact acelasi fel ca si dublul ei R. Humo, speriata ca mesajul nu va fi postat si se va pierde in neant s-a grabit sa-l posteze si pe alte bloguri, profitand de libertatea de a face zgomot. Stearpa libertate isi mai alege si Mecu. Roiu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: