(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Mica Publicitate

Aceasta pagina de mica publicitate gratuita nu este una obisnuita. Sunt acceptate anunturi publicitatre specifice activitatilor virtuale care „converg catre” sau „rezoneaza cu” obiectivele declarate al Arcei lui Goe. Eventual vor fi admise si anunturi mortuare la rubrica „De ce se…?” Am deschis aceasta pagina pentru ca am eu insumi un anunt extrem de imortant de facut din gama celor recomandate. Asadar:

 

Caut blog-Troll cu studii superioare. Experienta in domeniu minim 5 ani. Ofer conditii deosebite. Rog seriozitate.

 CV-urile si scrisorile de intentie pot fi depuse zilnic intre orele 0:00 si 23:59. 

 

In cazul in care vor exista si alte anunturi serioase, cereri sau oferte similare, care bat cu spiritul arcei, acestea vor fi preluate  din rubrica de comentarii si vor fi avansate in pagina, pe prima pozitie, pe care vor ramane pana cand un nou anunt din (alte masti) aceeasi gama va fi postat, daca va fi postat.

24 răspunsuri sa “Mica Publicitate”

 1. Dl.Goe said

  Caut blog-Troll cu studii superioare. Experienta in domeniu minim 5 ani. Ofer conditii deosebite. 🙄 Rog seriozitate. 😉

  Apreciază

 2. raduhumor said

  Pai, ceea ce cautati dvs. !
  Pe langa altele…

  Apreciază

 3. raduhumor said

  Vad ca nu vad o postare cu Ciutacu ….

  Apreciază

  • arcaluigoe said

   @Raduhumor – Unde vedeti ca n-o vedeti? Aduceti-o aici. Sau vreti rubrica speciala pentru Victoras? Il am pe catastif, asta e de-al ciocoilor si trebuie sa se prezante la exercit pana-n ziua. Dar n-am vreme acuma de categorii noi si mici. Postati-o si d-voastra deocamdata la O-O-O.

   Apreciază

 4. il said

  Vreau sa va intreb daca este de pus semnul egalitatii intre Goe si Domnul Goe. Am mai mult decit o curiozitate ,am un interes .Ce-i drept ,intelectual.

  Apreciază

  • Tanti Mitza said

   @Il – Intrebarea dv. mi se pare amasurat de grea. Tinind cont de interesul intelectual care va excede curiozitatea presupun ca este o intrebare ca vrea sa-mi testeze perspicacitatea. Semnul egalitatii intre Goe si Domnul Goe??? Adica intre cine si cine? Sa-mi imaginez ca intre Goe proprietarul Arcei si Dl.Goe semnatarul comentariilor? Asa dupa cum am mai explicat si pe alt blog Goe/Dl.Goe a devenit posesor de (b)Arca de salvare a sufletelor virtuale, dupa o lunga meditatie a mamitzichii. Personajul d-lui Caragiale era, prin profilul sau, un candidat extrem de serios pentru a ilustra felul de a fi al majoritatii entitatilor virtuale (fie ele bloggeri, admini, trolli sau simpli vizitatori-comentatori). Ceea ce mai lipsea, dincolo de râzgâiala specifica s-a completat prin aceea ca (si aici inspiratia sau inteligenta lui nenea Iancu a fost decisiva) anagramat GOE devine EGO, adica exact motorul magic ce misca blogosfera de colo pana colo prin hiper-spatii. Arca lui Goe este deopotriva si Arca lui Ego. Dar, ca si Noe care nu s-a salvat doar pe sine, Goe are sansa sa mai salveze si alte entitati din fauna si flora virtuala. Daca nu, nu. Importanta este incercarea si incordarea, pentru ca, nu-i asa, drumul catre fericire e mai important decat fericirea insasi. Sunt convins ca raspunsul meu n-are cum sa va satisfaca, de vreme ce raspunde doar la o intrebare presupusa. Daca de fapt ati vrut sa intrebati altceva va astept cu clarificari. Daca v-ati lamurit deja, cu atat mai rau pentru Dl.Goe si cu atat mai bine pentru dv. Cu drag, tanti Mitza.

   P.S. Cu mici permutari, combinari si (re)arananjamente, Dl.Goe devine e-Gold. 🙄 Astept Rosia Montana. Sau mai bine pe Hannah Montana (ca e si dansa tot o d-soara Goe, mama, mama).

   Apreciază

 5. il said

  Descoperind undeva ,în spaţiul virtual , intervenţia plină de har şi amar a numitului Goe ,am tresărit deunăzi cînd am dat peste acest blog ,în care Dl.Goe se mişcă în voie .Reformulez întrebarea :
  Goe acela este Dl. Goe acesta? Ţin minte că i-am transmis atunci , să tot fie un an , într-un moment de voioasă simpatie : ” Goe ,Goe ,nu fi cuminte ! ” Ceea ce îi urez şi acum .

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   In lumea atat de densa a virtualului atemporal, un an este o masura mult prea mare pentru capacitatea de memorare (vai) atat de limitata a cuiva obisnuit sa scrie mesaje ce sunt destinate sa supravietuiasca o zi sau mai putin. Intrucat memoria este cea cu care uitam, nu pot nici confirma nici infirma faptul de a fi sau nu ACEL Goe. Inclin sa cred ca nu, pentru ca nu-mi imaginez ca as fi putut uita un indemn atat de profund precum: „Goe, Goe nu fi cuminte”. Putem insa clarifica problema daca veti veni cu link-ul potrivit.

   Apreciază

 6. il said

  Evident ,ce am scris este valabil dacă Goe =Dl. Goe .

  Apreciază

 7. il said

  Nu pot să vă trimit la o adresă virtuală după toate regulile .Dar vă întreb direct dacă aţi scris şi mai scrieţi pe blogul http://www.gabrielacretu.ro Analiza stilistică pe care o fac intuitiv ,fără compas ,îmi spune că n-am greşit .

  Apreciază

  • Tanti Mitza said

   Nu faceti lucrurile sa fie mai simple. Cred ca am scris candva pe blogul Gabrielei Cretu, dar nu in prezent, nu in ultimele 5-6 luni, ceea ce sugereaza ca Goe al dv. nu e Dl.Goe al nostru. Dar pana la urma ce conteaza? Conteaza textele nu pseudonimele. Parerea mea este ca puteti „frecventa” cati (d-ni)Goe doriti fara sa se iste niciun conflict din cauza asta. Va urez inspiratie.

   Apreciază

 8. lost said

  Bau ! Ecineva p’aci ?

  Apreciază

 9. Dl.Goe said

  @Lost – Depinde pe cine cautati, dl.Lost. Deocamdata ecoul: Bau, bau! (Numai sa nu va speriati)

  Apreciază

 10. Dl.Goe said

  Dupa o lunga perioada de testare a numitului Radu Humor (in lipsa de alta oferta serioasa), (b)Arca lui Goe si-a gasit in sfarsit trolull cautat in persoana d-nei, de buna voie si nesilita de nimeni, C M M. De altfel precedentul catindat nici nu indeplinea cerintele neavand studii superioare si fiind deasemenea deficitar la capitolul „munca independenta responsabila si eficienta in conditii de minima supervizare”, fiind un troll mototol. Ii multzumim totusi lui Radu Humor pentru felul in care a suplinit pana acum rolul de troll si-il rugam sa nu se descurajeze. Nu s-au terminat ministerele. Ii recomandam cu caldura ministerul pescuitului dunaren (unde de curand a si pupapt ceea ce scuipase). Totodata, fiind in asentimentul tuturor, as dori sa-i uram succes deplin in cariera, noului troll oficial al (b)Arcei lui Goe, despre care suntem siguri ca va face tun pe senin. Vivat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: