(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

O seara cu regele p(l)escar.

Sara pe padina, zbuciumul suna din foale.

Dialoguri interzise. Din ciclul mari autori, mici incasari… Postate si retroactiv cenzurate ACI

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 14:54 – Poemul “Despre hipnotizori” este intr-adevar o piesa de arta. Maretia adiacenta nu sta insa in eventuala sa actualitate politica. Abilitatea sa de a crea emotii si nelinistii nu vine din contextul politic, relatia sa cu universalitatea rasarind direct din concubinajul cu conditia umana, in dimensiunea ei perena de peste epoci si mode.

P.S. Foarte inspirate alegrile grafice care ilustreaza fiecare topic.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 16:38 – @Goe, scuteşte-mă de consideraţiile tele de vajnic grădinar amator, ce vrei să vinzi castraveţi grădinarilor în Zarzavagia lor, clar cvartal hypercentral în viitor, de altfel, pulişor… Ia-ţi naiba seama, obrăznicătură ferentaristă ce eşti, deşi tu te-oi crede zeflemist uşor de bucuresci, ca orice sociopat de obor, te pomeneşti… .

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 16:50Un mic off topic pt feisbuccieni, prilejuit de ciocnirea mai mult or mai putin accidentala cu-o obraznicatura care ma hamaieste de multa vreme, de pe un site pe care se nebunec sa-l citeze & frecventeze multi oameni aparent seriosi, de altfel (“In Linie Dreapta“) :
“Dacă tu ai fi redactorul “Apelului către Europa”, al samizdatului “NU!” şi-al singurului proces prin care un scriitor rumân a dat în judecată o editură comunistă pentru că i-a încălcat libertatea de expresie (toate aceste fapte fiind UNICATE Ro, aloo), ai avea un ego tot atât de gonflat ca şi-al meu, priatelo. Ca oricărui homuleţ meschin la suflet şi îngust la minte ţie nu-ţi plac decât “modeştii”, neavând nici măcar atâta cultură încât să ştii vorba aia celebră a lui Th.Mann : “Numai golanii sunt modeşti!” E la mintea cocoşului – dar nu şi a dodoşului, după cum se vede – că orice personalitate autentică este orgolioasă în mod natural şi centrează lumea întreagă împrejurul său, iar cei care sunt “modeşti” sunt fie “golani”, cum le zice Mann, fie doar se prefac a fi “modeşti”, ca să-i păcălească pe proşti şi să-i potolească pe căţelandrii gălăgioşi, dar găunoşi şi complexaţi, ca alde tine. Or, io n-am niciun chef să fiu un astfel de “modest”, fiindcă nu mă gâdilă absolut deloc să mă placă homuleţii or curbuliţele de doi bani. Io nu sunt un gigolo pt mămici futulici şi nici un păcălici pt aricii pogonici, băiete.// PS – Ti-aş mai spune io – ca să-ţi potolesc lătratu de căţel now – că sunt şi auctorul “Poemului de oţel”, precum şi gânditoru “Planetei Ou”, dar faptele astea (la fel de unice) chiar că nu le percepe orice mbow, alou. De asemenea, ţi-aş mai preciza că io, deşi sunt mândru de-al meu ego, nu sunt totuşi un arogant (căci altfel nu m-aş îmbrăca la second hand, ca cel mai umil gigant, n-aşa…?), însă ar fi absolut inutil pentru un biet brigand nici prea deştept, nici prea berbant, ce mă hămăieşte ca un sulică frânaru din anonimatu-i bufant. Apropo, vrei dreq să taci odată din guriţa aia proastă şi să nu mă mai provoci ?? Sunt sătul – de-un paregzamplu – de teroriştii de la bancpost, care mă sună şi de 10 ori pe zi, să-mi reamintească ceea ce mi-au spus şi ieri, şi alaltăieri, şi, şi, iar io să le spun acelaşi lucru pe care li-l spun tot de 10 ori pe zi : şi anume că voi plăti rata când voi primi şomaju, şi gata ! Paa ! ”

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 17:15 – @AVP – Am cam bagat eu de seama ca singurul critic literar amator acreditat la curtea regelui Lear al Hyperspatilui este altul, nu dl.Goe. Sensibilitatea ta ma raneste si ma emotioneaza pana la hipnoza. In rest nu. Eu nu zeflemisem dar daca tu crezi ca zeflemeau este o alternativa interpretativa (sic) a sincerelor mele aprecieri asta spune mult nu despre cum ma percepi tu pe mine (zarzavagiu contra gradinar) ci cum anume percepi chiar poemul “Despre hipnotizori”: debil si sensibil la ironii. Pacat. Faptul ca tu-l crezi asa il chiar face asa. Din pacate. Fortandu-i pe cititori nenumiti stely (nestelii) sa-l priveasca mai circumspect intru corecta evaluare la pachet cu umilul autor.

P.S. In privinta logicii stai si mai bine. Se prea poate ca “doar” prostii/medocrii/golanii sa fie modesti. Dar din asta nu decurge in niciun fel ca arogantii si/sau fanfaronii ar fi “genii” sau ca n-ar fi prosti/mediocri/golani. Autorii pe care-i citezi plin de speranta n-au zis ca “mediocri si numai mediocri sunt modesti”. Din ce-au spus ei rezulta ca daca esti modest inseamna ca esti prost. Dar poti fi prost si fara sa fii modest. Eu de ex. Si nu sunt singurul exemplu din zona.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 17:47 – Mda… Nu voi mai schimba topicu pana cand nu-mi voi schimba starea de oboseala si de lehamite in care ma aflu, voila… Am redeschis comentariile si la topicurile mai vechi, asa ca daca simtiti cumva nevoia sa comentati pe-acolo, o puteti face.

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 18:06 – P.S. Decat sa ceri anonimilor sa taca mai bine fa ce stii: cenzureaza-i. Cat priveste neanonimatul in care te pretinzi e incurcatura la mijloc. Te afli in cel mai crunt anonimat. Iar pseudo-ne-anonimatul in care te ambalezi nu-ti slujeste ci dimpotriva. Multe dintre lucrurile (oricum multe nedemonstrabile) pe care le spui ar capata alta greutate daca ar veni de la un anonim “modest” si nu de la un sarman fudul din Corabia. Nu demonstratia este totul ci (si) abilitate de a convinge, de a fi credbil. Pseudo-ne-anonimatul tau submineaza orice credibilitate.

Ah, deci de aceea te imbraci tu de la second hand, ca sa eviti postura de arogant. Altminteri nu. Auzi dar de ce ar trebui sa conteze unde si cu ce te imbraci tu atunci cand faci arte sau (geo)politici? Separa dracu apele si lasa lamentatiile de pupaza din tei.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 19:21 – Exempli gratia… Mai e vreo îndoială că dacă ar fi fost contimporanu lu Christ, znobu ista (pentru care artişti mari sau gânditori epocali nu pot fi decât cei cu functii sau grade – didactice, kkdemice, administrative, publicitare or militare, tale quale – sau care locuiesc cel puţin dincoace de Bariera Vergului din Bucale) s-ar fi aflat nu doar între cei care-l vor fi scuipat pe cel ce-şi zicea Fiul predestinat, îns-ar fi stat neapărat între soldăţoii romani ce-l vor fi înţepat pe bietu “sonat”, întrucât ipochimenu Crucificat ar fi comis, el – “fiul de teslar şi de neam prost” – blasfemia, deci chiar mai mult decât nebunia or prostia fără rost, de a fi ignorat or chiar înfruntat telighenţia lu Anna şi Caiafa ce credea că cu ea, cu snobilimea sinedrială a lu pesce, fireşte, se termină Biblia, n-aşa…? Probabil că dacă lumeea ar fi rămas tot ca pe vremea ceaslovului lu Popa Dracu or Smântână, când dacă nu găseai vreun Iosif Vulcan ca să te publice într-o foaie de-un ban ce apărea – în cel mai felixit caz – o dată pe an sau cel mult pe lună, ai fi luat-o clar în mână, aloo, cu tot ingeniu ce-l vei fi moştenit de la a bătrână, căci nimeni n-ar fi auzit de tine, decât măicuţa cu brâu’ de lână şi poate – dintre străini – cel mult şoarecii din chilia or rumânia străbună sau beţivii de la bomba chiaună, şi deci dacă lumeea nu s-ar fi schimbat în mod atât de minunat, încât io să pot sta acilea, în al meu sat or pat şi să pot fi cunoscut chiar şi fără a fi publicat, de oricine are minte de intelighent adevărat şi suflet de nobil curat (iar nu de pizmaş rumânaş, de cârcotaş anonim & laş, ori de foodul d-ăla mprosst, dar cică de mare oraş, ute-l-aş…), atunci, da, s-ar fi phootut spune că mi-am ratat viaţa şi opera în corăbioara mea, helas, însă aşa numai cine nu vrea ori e orb / rău ca noaptea nu poate să-mi cunoască or guste creaţia, cu condiţia – păi cum drea – să fie, într-adevăr, ceva de ea… Or, chestia asta – că e, sau că nu e – ar fi fost tot aia chiar şi dacă aş fi trăit la Paris, în lupanare de cinismu şi de lene, bre, @goe… Pricepi mata ? Las’ să fiu io într-adevăr mare, iar tu să fii singura splendoare care ţine neapărat să-mi arate cât sunt – cică – de mic, căci nu-i absolut nemic, dle calic… lol

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 19:58 – AVEeeeee – Bre una vorbim basca ne intelegem.
“…pentru care artişti mari sau gânditori epocali nu pot fi decât cei cu functii sau grade – didactice, kkdemice, administrative, publicitare or militare, tale qual”…
Nici vorba de asa ceva fârtate. Nici vorba. Exista artisti si savanti mari ori chiar geniali fara recunoastere academica. Exista si academicieni prosti gramda. Dar asta nu inseamna defel, dupa cum tot incerci sa te alinti, ca cine n-are recunoastere academica e (musai) geniu. Pricepe odata ca nu e suficient (d.p.d.v. logic) sa te scuipe “znobii” si sa te judece Anna si Caiafa ca sa fi Isus Hristos. Alte argumente (nu) mai ai? Mergi pe apa? Atata vreme cat tu crezi ca esti mare (doar) pentru ca nu esti recunoscut ca atare si te dai de ceasul mortii de indata ce se indoieste cineva de logica (asta) a ta situatia e mai grava decat s-ar crede la prima vedere. Esti ceea ce esti daca esti nu pentru ca te adora anturajul tura vura si nici pentru ca te-njura anti-pariculele perfect simetrice cu cele care te lauda, si nici pentru ca te ignora pe buna dreptate toti cei care l-or fi apreciat candva pe artistu-l care-ai fi putut fi, si care au avut si au autoritatea de a face judecati de valoarea artistica potrivite in epoca. Artistul este peste persoana dupa cum bine ai pre-stabilit. Iar artistul nu are ego, daca e artist. Da-o-n pizda ma-si de persoana si n-o mai vâra cu de-a sila in fatza ca-l acopera de tot pe artistul care a fost, a fost, a fost. Si nu mai e.

P.S. Cu totul de neinteles ce legatura are Dl.Goe (mic, nemic, ca calic sau oricum altfel o fi) in toata povestea asta cu AVP? E doar aceeasi disperare orbitoare care-ti intuneca judecata si-ti soimåneste logica. Te agiti ca musca fara cap sa-l contesti pe vorbitor nebagand de seama ca asta e calea cea mai sigura de a-i valida spusele. Mai incearca o data Sam!

P.P.S. Dar nu-i asa ca dincolo de enervare iti face bine ca esti bagat in seama? Marturiseste-mi ca ne distram amandoi la fel de bine. Nu de alta dar nu mi-ar placea sa (må) râd de unul singur.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 20:39 – Bine, mhă, Goe. Acum vrei să mă laşi în pace ? Nu ţi-e destul că te ţii de capul meu cu tot felul de chestii care de care mai trampalii, împreună cu @humor al românchii, de un an întreg de zilişoare, aproape zi de zi… ? Când, de altfel, chiar tu mă numeşti undeva legendar, aşa cum îmi zice acilea şi un tânăr din cea mai nouă generaţie cu har, cum dreq de pot apărea alteori, tot în ochii tăi, un cioflingar, nestimate mărar… ? Nu cumva pentru că tu de fapt eşti un cam scârţar kknar, caruia îi pare rău a doua zi de mărgica pe care a făcut-o seara în dar…? Hai, fugi naiba d-aciia, căci tu o să mă mârâi chiar şi după ce-o să te-nchini la mine, în ortofoxu călindar…

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 20:49 – Apropo, mhă, cârcotaşule. Caută pe Google şi vezi câţi poeţi rumâni sunt numiţi – nu de către contimporanii lor, dar măcar post-mortem, aloo – geniali or legendari. Gata, am terminat-o cu tine. Dacă nu-ţi ţii fleanca, îţi tai iar muştiucu !

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 22:00 – Adica imi oferi libertatea de a tacea de buna voie in alternativa cu “tierea iar a muştiucului”? Nu e rau. Respiri si produci libertate. Stimabile pui prea mult pret pe declaratii. Faptul de a fi numit “genial sau/si legendar” sau viceversa este o declaratie, un enunt, care tine mai mult de subiect decat de obiect. Dupa ce ai fost genial pentru ca te-au scuipat “znobii” si te-a judecat Anna si Caiafa, acum esti “legendar” pentru ca “s-ar fi facut declaratii in acest sens”. Adevarul declarativ si politica prin decrete.

P.S. Si doua mici observatii intr-una singura. Nu laud intr-o zi pentru a regreta si a lua inapoi a doua zi. N-am procedat niciodata asa cu nicio persoana, nici cu studentii, prietenii sau dusmanii, cu atat mai putin as proceda astfel cu un necunoscut. Daca te-ai uita nitzelus mai atent ai vedea ca de fapt nu ma refer niciodata la persoana si aproape niciodata la personaj ci la spuse/fapte care pot fi si cel mai adese sunt extrem de variabile. Azi unele criticabile, mai incolo unele de laudat si tot asa. Faptul ca te consideri mereu egal cu o constanta universala e o alta bizarerie a ta. Esti constant doar cu tine insuti, variabil de la un moment la altul (prin fapte, vorbe) si variabil mai ales in raport cu abaterea fata de timpul prezent al unei lumi cu care nu (mai) tii pasul. Nazul. Prazul. Necazul. Haide nu mai fii suparat. In felul tau esti si tu centrul Universului. Pacat ca universul e infinit (sau nu e?), banalizand astfel chestia asta cu “centrul”.

P.P.S. Chiar daca Universul n-o fi infinit tot n-a facut nicio branza pentru ca este suficient de mare pentru a putea fi considerat asa. Cu aproximatie de miliarde si miliarde de megaparseci. Asa ca centrul este azi aici, maine-n Focsani. Fara probleme.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 22:32 – Zi-i @Goe şi trage apa, nu de alta, mey, ci ca să-i plece dreaqului odată (b)Arca. Când îţi spun io că eşti cam ediot, amice, şi că vbele şi declaraţiile tale se bat singure bot în vot, când la trap ca un camarot, când la galop ca mâna moartă de la tarot, după cum îi vine la gură-tastatură auctorului lor nu chiar netot, fie, dar cu caracter de piticot alunecos ca un pui de ilot, sârmos ca un drot şi cu aere de grande acort, nu mă crezi nici mort-copt, n-aşa… ? Nu intelighenţa e buba ta, bey, spuley, şi nici ştiinţa de a scârţa-scârţa pe hârtie, una mie, alta ţie şi cu totul alta la beţie or la mica fandacsie de după trezie, ci obrazu, bădie sau olelie/lie, cum ţi-o place ţie, fiţi-ar dreacii să-ţi fie…
Şi-acum vrei naiba să mă laşi în a mea melanholie, sau chiar îţi tai muştiucu, goarnă de butaforie ce eşti ?

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 23:24 – AVP – Furia si volptatea prin care de dedai limbajului licentios cu care incerci ca un disperart sa ambalezi referirile la “Dl.Goe” intregesc spectacolul lumii false in care traiesti pe blog ca-n viata. Viata prin declaratii si decrete. M-ai facut albie de porci. Deci ai rezolvat problema. Bravo. Dincolo de declaratii si mârlanii de mahala, ar trebui poate sa fi mai explicit in legatura cu pretinsele contradictii sesizate in declaratiile d-lui Goe si cu situatiile in care acelasi d.Goe n-a avut obraz. Mai baiete tu chiar te-oi crede vreun sfant din calendar caruia nu-i poti zice nici da-te mai incolo chiar cand vomita carabusi.

P.S. Felul insistent in care ma implori sa te las in pace ma copleseste. Este induiosator faptul ca ai prefera sa nu mai zic eu nimic decat sa-mi tai tu, cu curaj, ah, “musiucul”. Ca tu de mustiuc stii. Nu spera si nu ai teama.

Dl.Goe Says: 8 septembrie 2011 la 23:33 – Memento: Poemul “Despre hipnotizori” este intr-adevar o piesa de arta. Maretia adiacenta nu sta insa in eventuala sa actualitate politica. Abilitatea sa de a crea emotii si nelinistii nu vine din contextul politic, relatia sa cu universalitatea rasarind direct din concubinajul cu conditia umana, in dimensiunea ei perena de peste epoci si mode.

P.S. Foarte inspirate alegrile grafice care ilustreaza fiecare topic. Pe bune, na.

AVP Says: 8 septembrie 2011 la 23:55 –@Goe, “Despre hipnotizori” e deja o legenda vie a generatiei 80, nu era nevoie s-o descoperi tu si sa catadicsesti a-mi spune, magnanim, ca sunt si io pitor, pictor. Ai redescoperit roaba, caraghiozule, asta vroiam sa-ti zic, intr-un limbaj mai hartistic, ce-i drept. Iar cand iti spun sa ma lasi naiba in pace, vreau sa-ti sugerez ca n-am timp de taclale cu tine, tzica, nu ca mi-ar fi flica de-o tzacaneala pe fundu blogului cu alde @goe, adica. Ete-al dreaq spârnel, o crede ca regelui hypersptziului ii e flica de el… lol Ai plecat… ??

stely Says: 8 septembrie 2011 la 23:58 – AVP, Dar cu ceea ce a scris @Goe aici cum ramane ? .
“Poemul “Despre hipnotizori” este intr-adevar o piesa de arta. Maretia adiacenta nu sta insa in eventuala sa actualitate politica. Abilitatea sa de a crea emotii si nelinistii nu vine din contextul politic, relatia sa cu universalitatea rasarind direct din concubinajul cu conditia umana, in dimensiunea ei perena de peste epoci si mode.
P.S. Foarte inspirate alegrile grafice care ilustreaza fiecare topic.”
De ce nu ti-a placut ? Mie mi-a placut f.mult. Nu vad aici nici urma de “zeflemea” ,ci dimpotriva mi-a facut impresia ca a fost sincer si pe deasupra profesionist. ( specialist ,cu autoritate in materie ) Mi s-a parut ca l-ai crezut, daunazi ,cind a scapat “margica ” despre “Planeta Ou”. Eu asteptam cu nerabdare sa se tina de promisiunea facuta ,precum ca-ti va demonstra (cind va putea )ca a inteles “Planeta Ou” “mai bine si decit tine ,creatorul ei “.
Pai acum ce se va intimpla ?Poate sa spuna oricind ca el a vrut,dar tu nu l-ai lasat ,ca i-ai taiat “mustiucul” sau ca iata l-ai facut “albie de porci “pe degeaba.
p.s.Ma bucur ca finalul procesului este ,in sfirsit ,pe aproape .

AVP Says: 9 septembrie 2011 la 00:26 – Ca de obicei, dai drumu comentariului fara a verifica daca a mai postat cineva naintea ta, Stely Zau, a-l credita pe Goe in continuare cu-o opinie ce-ai spera ca va tine fie si cateva ore, acolosa, e o mica-mare eroare, dear surioare. Lui Goe nu merita decat sa-i tragi picioare spate-gios, necum sa-l iei in serios ori sa-l rogi, doamne fereste, mumos. Goe e un flecar-mistocar planturos si-un agresor periculos, intrucat la un moment dat devine f.insistent si ultrapleecticos.

Pe maine.

Dl.Goe Says: 9 septembrie 2011 la 00:28 – AVP – De vreme ce ai promovat “legenda vie a anilor 80″ pe blog, acum, azi, asta echivaleaza cu o invitatie la a exprima opinii in legatura cu ea. Nu? Ca nu era nevoie de opinia mea (ca si de alta opinie ori de reciclarea legendei) n-am nicio indoiala. Din nou prin exces de “influenta” logica ai vrea sa sugerezi ca daca ceva este nenecesar atunci pe cale de consecinta este musai indezirabil sau de interzis. Si atunci? De ce-ar fi necesar sa spui despre ceva ca este nenecesar?

Comentariul meu nu ti se adresa si nici nu viza in mod special “legenda” ca atare, ci era cat se poate de on topic vizavi de ideea ca acel poem ar fi pastrat vreo urma de coerenta de continuitate intre zona politicului de ieri si de azi (pe care l-ar fi prefigurat, anticipat, premeditat sau ma-sa-n cur mai stie ce). Am vrut asadar sa zic ca nu era nevoie de vreun pretext politic si de invocarea conditiilor mizerabile ale epocii tranzitiei pentru a invoca acel poem care se poate sustine foarte bine pe sine fara reazem. Politic sau cu ajutoare sociale.

De neinteleasa insistenta cu care afirmi ca tu, ca rege al hyperspatiului, ai treaba si n-ai timp de pierdut la taclale cu bufonul aceluiasi hyperspatiu, de vreme ce in loc sa-mi ignori mesajele (si era suficient sa-l fi ignorat pe primul) nu prididesti sa raspunzi, sa te scuzi, sa explici, sa califici, sa porcaiesti. Ai sau n-ai treaba? Ce treaba ai, ma rog frumos?

Dl.Goe Says: 9 septembrie 2011 la 00:37 – “agresor periculos”, intrucat la un moment dat devine “f.insistent” si “ultrapleecticos”. – Daca intr-adevar Dl.Goe reuseste performanta notabila de a fi in acelasi timp si “periculos” si “plicticos” (cum Dumnezeu o fi posibil?), atunci da, ar fi de admirat. Dar intrucat la AVP logica si fericirea sunt doua lucruri total diferite, nu-mi ramanee decat sa-mi asum faptul ca in “dialogul” meu cu AVP, cel mereu aflat in treaba, am reusit sa devin “ultrapleecticos”.

Pe poimaine.

AVP Says: 9 septembrie 2011 la 00:41 @goe wrote: Ce treaba ai, ma rog frumos?
Nu e treaba ta ce treaba am Dar ca unui simplu cetatean, hai sa-ti raspund, tontusi: 1) tocmai scriu o intampinare la procesu meu din care sper sa sug atata snaga – recte pamant agricol – din Planeta-Ou incat sa mai raman un pic viu, now ; 2) In acelasi timp, in vreme ce ma ciondaneam c-un mbow (oops), tocmai am creat un text nou, ce se va adauga la steelul avepianului show.
Acum iti spun noapte buna, tovarase de joaca al meu
Pe mâine, mey, rumâne.

Dl.Goe Says: 9 septembrie 2011 la 00:50 – Esti mare AVP (la cocurenta cu Cipi). Numai tu te puteai gandi la asemenea raspuns mestesugit. Noapte buna tovarase ludic, ma bucur ca, de joaca. Daca-chiar te-ai distrat si tu inseamna ca n-am pierdut timpul degeaba.

Pe poimaine.

“steelul avepianului show” – wow. Fericitule!

stely Says: 9 septembrie 2011 la 11:55 – AVP&Goe,
Ce fuse asta ,bre ? O”joaca”cu …prastia ,o “tzacaneala pe fundul blogului”, o” distractie in toata regula “? sau o bumbaceala cu” pumnii “ca la box.?Recunoasteti ca schimbul de replici , care la prima citire ar fi infuriat pe oricine ,a fost o demonstratie de “liubire”in toata regula ,caci “cine se tachineste se iubeste” ,nu ?
Orice s-a vrut sa fie ,mie mi-ati placut .M-am distrat ,zau Poate dupa “batalia “asta a sosit timpul sa incheiati un armistitiu .Tare m-as bucura sa vad o alta intrecere ,pe care “s-o priveasc din “hyperspatziu”plina de admiratie pentru amindoi. Hai “mey” rumanilor ,incercati ,ce “boalili “… ops

AVP Says: 9 septembrie 2011 la 12:55 – Stely, mă tem că-n bătălia asta – care nu durează de ieri, de azi – tu uiţi cam lejer cine-i agresorul şi cine, până la urmă, trebuie să-şi ceară iertare. Însă îţi mai spun ceva: chiar dacă @Dl Goe şi-ar cere spăşit şi sincer, acum, iertare, io nu i-aş da crezere decât după ce un an întreg mi-ar sta, cuminte, la picioare Crede-mă, mă pricep cât de cât la oameni şi la ouşoare.

Dl.Goe Says: 9 septembrie 2011 la 00:55 – Dragă doamnă Stely, AVP are dreptate. Se pricepe cât de cât la oameni şi la ouşoare. La câţiva/câteva măcar se pricepe. Nu pot sa spun că nu. Dar pentru că n-ar putea avea dreptate (doar) pentru că aşa declară Dl.Goe mă gândesc ca dreptatea sa să rezulte direct (prin emanare) dintr-un raspuns adresat generosului său mesaj. Cum ar fi:

Bătălie? Agresor? Iertare? Mangafaua, miercuri , Corabia?… Eşti terebil monşer când îţi căşună dumitale. Când îti spun eu că e încurcătură la mijloc. Stai fârtate. Ai puţintica rabdare. Mi-e frică de-o nenorocire. Ai înşelat o femeie. O femeie. Ochi alunecoşi, inimă zburdalnică. Dar acum ai de-a face cu un bărbat. Am să-ţi zdrobesc oasele. Eu n-am amagit nicio femeie. Ele m-au amagit pe mine.

Nu e frate nicio bătălie la mijloc (eu sunt pacifist, nu lupt contra guvernului), nici victime, nici agresori şi nici iertări sau scuze nu sunt necesare. E scamatorie. E iluzie oftica. Visezi? Ti-am scris eu dumitale vreun bileţel? Stii d-ta cu cine vorbeşti? Scoate beletul Năică. Ca să nu-ţi torn o rivoluţie. Ca la Ploieşti.

Despre despre partea închinarii însă domne să mă ierti. Spăşire, sinceritate şi-un an la picioare? Wow! Cam ca cine din zonă? Sunteţi aspru Majestate. Vă daţi de-a dura lex. Sed lex. Nu e rău. Eu pe domnia voastra nu v-aş înjosi atât de mult (v-aş ţine un pic mai sus, nu la picioare) şi nu pentru un an, ci mult mai scurt. Dar asta numai meşterul Dincă binagiul ţi-a facut-o. Ti-a tencuit numărul la poartă invers şi uite a iesit încurcătură. Să nu se mai întâmple. Ca n-oi fi vreun Tolstoi?

In final aş dori să-mi cer spăşit scuze. D-le Viorel Padină îmi cer scuze pentru că eşti prost-crescut, mitocan, bădăran, mârlan, grobian şi plin de purici şi totuşi stau de vorbă cu tine. Ca nimenea. Mă ierţi? In schimb şi eu te iert pentru că eşti fanfaraon, paranoic, agresiv, fricos, bigot, cenzurator şi corabian. Deal? Ok, aşa facem.

Ei, acuma nici textul acesta legitim, nu-i poate da dreptate d-lui Padina, dar ii ofera pretextul potrivit (cu mintea sa) de a clama faptul că iar a avut dreptate. Si clarviziune cosmică. Ceea ce îi e totuna. Si asta e important. Face bine la psihic. Domnia sa e in stare, ca nimeni altul, să anticipeze ca atunci cănd işi înjură vreun vecin va primi in scurta vreme ori un pumn, ori o palmă ori un şut in cur. Stie d-lui. Că se pricepe cât de cât la oameni şi la ouşoare.

AVP Says: 9 septembrie 2011 la 22:36 – Mda. Asta e situatia. La ce sa te-astepti de la ipochimenu ce gaseste ca versificatia de gang pe care rongo – alt arcadian – a postat-o pe blogu lui e cica “un poem”, sau care mai alaltarea nu vedea nicio diferenta intre AVP si Gabriela Stravinski. Cat despre Planeta-Ou se uita la ea nu ca vitzelu la poarta noua, ci ca unchi-sau. Sa trecem.

Dl.Goe Says: 9 septembrie 2011 la 22:52 – Savitsky nu Stravinski. Sa nu luam in desert pseudonimele literare ale altora.

P.S. Ma oboseste teribil sa tot corectez enunturile false pe care dl.Padina le tot pune pe seama d-lui Goe. Dar n-am de ales. Asadar afirm: Alaturi de asemanarile frapante exista (si) diferente notabile intre Dl.Padiana si D-na Savitsky.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: