(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Pagina lui Greblea

Aceasta este paragina trolului nostru, robul lui Dumnezeu, Iosif Greblea (vol I.). Domnia sa a activat cu zel si daruire castigandu-si dreptul la o paragina personala. Toate comentariile facute de catre domnia sa pe Arca, in forma originala, cea propusa de autor, vor fi transferate aici, in aceasta pagina special dedicata cunoscutului anonim omonim, asigurindu-i-se astfel libertatea deplina de exprimare si dreptul neingradit la opinie. Urez succes domniei sale cat si cititorilor sai.

Adam2 În răspuns la Stely.Foarte nostim acest domn Presura. Eu am fotografiat gaurile negre înca din 2018, si nimeni nu mi-a propus vreun premiu, ba dimpotriva, au râs de mine si m-au batjocorit. Ca cica ca telefonul meu nu-i CoVidat cu technoLojia G5 ! 🙂 )))))

Iosif Când va spuneam (999)Noi unA ca sunteti naufragiati, blocAti cu (b)ArcA pe ArrAyArAt, esuati învaluiti de ceata densa, nu ne credeati, peste picior, cu ironie si cinism batjocoritor firesc, uvintele ni le tratati. Noi zicem ca la vârsta d-voastra, mai bine sah sa practicati, si veti fi mult avantajati. Este doar un îndemn prietenesc, însa normal, onest…firesc. No offens. Socialismul tenisului feminin

Iosif Ahaa…!
https://www.youtube.com/watch?v=Z6mmpUoP9rg
Iosif 😀 😀 😀 😀 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))………………………………………………………………………………….
Iosif 😀 😀 😀 😀 😀 )))))

Adam2: Pentru ce te făleşti cu răutatea ta, asupritorule? Bunătatea lui Dumnezeu ţine în veci.Limba ta nu născoceşte decât răutate, ca un brici ascuţit, viclean ce eşti ! Tu iubeşti mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât adevărul…(AAAE).
Iosif: Zice Goe cu Humor, si mai trage un „fâss” Stare de gol

Adam2
Iosif https://www.youtube.com/watch?v=BlgYG4PaiXw
Iosif 🙂 😀 😀 )))))…tic- tac, tic- tac, tic- taaachOO !!!
Iosif .…pârtz.
Iosif .…fâsss.

2 răspunsuri sa “Pagina lui Greblea”

  1. Greblea draga ti-am facut pagina speciala in care sa te manifesti plenar si nestigherit. Si tu ce faci? „Te râzi” hlizindu-te in iconite, atunci cand nu produci simple pârtz-uri ori fâsu-uri… etalandu-ti fara rusine natura precara. Haide domnule, cred ca in materie de troll si mascota pe Arca lui Goe, poti mai mult, mai artistic, mai divin…

    Apreciază

  2. RALG said

    Dedicatie lui Iosif:

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: