(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

6 răspunsuri to “IX Despre Calomnie”

 1. Dl.Goe said

  N-am urmarit inca emisiunea dar cred ca are potential. Anonimatul (nu anonimitatea) a fost mereu suspectul numarul unu in materie de calomnie si nu sunt putine cazurile in care i-a fost refuzata prezumtia de nevinovatie. „Infinita abjectie” a anonimatului (subinteleasa) a fost folosita adesea ca prilej potrivit de a calomnia anonmitatea. Sunt curios daca d-ni Platon si Aristotel vor fi produs vreo atingere in aceasta directie.

 2. Serafina Dafinescu said

  Care dintre cei doi ar fi Platon si care Aristotel? Sunt tentata sa cred ca dl.Plesu e Platon, iar Aristotel e Gabriel.

  • arcaluigoe said

   Greu de spus. Pana in prezent oamenii de stiinta n-au tras la nicio concluzie. Poate ca intuitia d-voastra a functionat bine, poate nu. Ar trebui tinut seama de unele detalii. Cei doi anticii erau amandoi barbosi, dar mai plat era Platon. Cred ca mai jovial era Aristotel. Apoi nu uitati ca unul dintre ei a scris „Dialogurile de la Paltinis”. Celalalt nu dar in compensatie i-a fost consilier lui Alexandru Macedon… Asa incat ar putea fi si invers. Dar ce conteaza? Pentru o eventuala edificare am adaugat o poza recenta a celor doi in Pagina de start a dialogurilor dintre Platon si aristotel, contemporanii nostri.

 3. Dacă Aristotel este jovialul i se potriveşte lui Pleşu. Deja sunt derutată: tipul fără barbă o fi… Alexandru Macedon?

 4. Acestor dialoguri le lipseşte puţin „zvâc”. O înregistrare cu camera ascunsă de la chefurile unde spune Pleşu bancuri nu aveţi?

  • Dl.Goe said

   Ah, cata risipa de cuvinte am facut, incercand sa explic ce-i mai trebuie emisiunii si de ce ar fi bine sa continue (eventual si) aici in absenta unei inspiratii divine. Iata ce simplu era pana la concizie, da, asta-i lipseste „putin zvâc”. Cred ca este ceea ce i se poate adauga in hiperspatiu. Cu usurinta, as zice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: