(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Psihoterapie la tot cartierul – Original

Cresterea necontenita a nivelului de trai poate fi redata prin anumiti indicatori de consum pe cap de locuitor. De ex. cantitatea de carne, de bere, de sapun, de pasta de dinti pe cap de locuitor, ori numarul cartilor editate, ori a biletelor vandute la teatru ori in statiunile de odihna, toate, desigur, pe cap de locuitor. Nu este de mirare ca avand atatea lucruri pe cap oamenii au tendinta de a se aliena. La inceput se alieneaza ei intre ei (adica de altii) dupa care, inevitabil, incep sa se alieneze de ei insisi (reusind solitar aceasta performanta chiar daca, in mod normal, pentru a te putea aliena de tine insuti ai mare nevoie de solidaritatea si ajutorul altora, binevoitori). In acest context devine semnificativ, ca indice al cresterii necontenite a nivelului de trai, numarul de psihoterapeuti pe cap de locuitor. Se pare ca in  raport cu epoca de aur, la acest capitol, stam extraordinar de bine, in zilele noastre. Exista palete largi de specializari si o pleiada formidabila de specialisiti in domeniul psihoterapeutic (specialisti care nu risca somajul) in contextul acumularii unor tensiuni psihologice si a unui stres informational extrem de mare, generat de dinamica vietii politice, sociale, economice (la scara locala si globala, aproape acelasi lucru) si mai ales de catre mass media si mediile virtuale de informare si socializare. Prin urmare, desi  clienti s-ar gasi pentru toata lumea, totusi specialistii au decis sa-si recruteze clientela inclusiv online din mediile virtuale. De ex. portalul Hot news ro are in permanenta oferte tentante de consultanta psihologica pentru cei aflati in situatie. Zilnic avem cate un anunt de genul:

Alice Dinca – Psiholog – Psihoterapie Integrativa si Trainer Dezvoltare personala si transpersonala

– trimite o intrebare gratis psihologului sau vorbeste-i pe chat despre problemele tale
– consiliere psihologica online preturi incepand de la 25 ron / sedinta

– Ai grija de sufletul tau pentru ca nimeni altcineva nu o va face

sub o deviza cu un impact devastator (inclusiv pentru atei): „Psihologii sunt doctorii sufletului”!

Cu exceptiile de rigoare (care confirma regula) majoritatea specialistilor, promovati la preturi incepand de la 25 ron / sedinta, pe portalul sugestiv intitulat „Hot news”, sunt femei tinere, frumoase, atragatoare, cu sex appeal, cu dinti sclipitori si cu ochi stralucitori, radiind energie, optimism, incantare, senin, armonie sufleteasca si o netzarmurita bucurie de viata incat este inevitabil sa nu te intrebi carui segment de piata i se adreseaza oferta, si daca nu cumva aceasta campanie are menirea sa-i faca si pe cei sanatosi sa simta nevoia de consultanta psihoterapeutica. Se intampla insa ca, depasind cadrul publicitar cu vedere online, unii dintre specialistii nostri, deficitari in materie de ocupare profesionala in real, sa coboare adanc in virtual, incercand sa compenseze prin activitati voluntare (care dau dependenta) ceea ce le lipseste acasa sau la cabinet. Avem exemple. Intrucat acest gen de ratare intra (la limita) sub incidenta tematica a Arcei lui Goe (sub egida simfoniei ratarii), consideram ca  ar putea fi interesanta o dezbatere pe aceasta tema nebuneasca despre nebuni in cautarea nebunilor. In masura interesului si a disponibilitatilor spatio-temporale vom propune intr-un episod viitor un punct de intrare intr-o  astfel de dezbatere.

PsihoExpert_AliceDinca PsihoExpert_CristinaZaharia PsihoExpert_DeliaCiobancan
08_psihoexpert_LuminitaCarminaCodrescu 05_psihoexpert_carmenmariamecu 07_psihoexpert_ioanaMihaelaRadu
09_psihoexpert_ManuelaSofiaNicolae 03_psihoexpert_deliarodica 06_psihoexpert_alinaoltean

Sursele fotografiilor si ale detaliilor tehnice se  gasesc aici: Top Experti si aici: Despre suflet.

  • Trimite o intrebare gratis psihologului sau vorbeste-i pe chat despre problemele tale
  • Consiliere psihologica online – preturi incepand de la 25 ron / sedinta
  • Ai grija de sufletul tau  pentru ca nimeni altcineva nu o va face
  • Creati-va un cont si beneficiati imediat de asistenta psihologica
  • Trimiteti gratis o intrebare unui psiholog oricand
  • Discutati pe chat pentru raspunsuri rapide – terapie psihologica online direct de acasa

– Nu ii mai intelegi pe cei din jur si nici pe tine? Stres, tristete, anxietate, insomnii, certuri, fobii? Emotiile te coplesesc si nu mai stii incotro sa mergi?

– Discuta acum cu un psiholog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: