(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Restituiri XIV

O restituire din 1983… adica de acum… 30 de ani

avpZiar

O i-lustrare perfecta

a faptului ca defectele se accentueaza cu vârsta,

în timp ce calitatile se est-om-peazå.

Un răspuns sa “Restituiri XIV”

 1. Stely said

  Hmmm …daca are trece pe-aci AVP(Viorel Padina ) si ar vedea „restituirea „, ar spune cam asa :”fugi „bey”d’aci si nu mai vinde castraveti la garadinar ” 🙂 Asta doar daca nu ati citit topicul lui de aici :

  http://viorelpadina.wordpress.com/2011/07/20/un-interviu-iepocal/

  …sau l-ati citit si aveti acum la indemana alte” restituiri”(comentarii on -topic ) de-ale Dlui Goe, care au fost cenzurate de el atunci ?
  Stiam de de interviu , dar l-am adus aici pentru comentariile on topic. Sunt cit se poate de edificatoare . Aveti sa vedeti , in caz ca veti avea curiozitatea sa le ctiti. Spun doar, pentru cei care nu stiu ,de faptul ca cei trei comentatori au fost unii dintre cei mai fideli admiratori ai lui. De atunci incercau sa-i spuna un anume adevar, pe care daca l-ar fi luat in seama, avind in vedere ca pina atunci ii gratula ca find „cei mai alesi prieteni” (onesti ,fideli, nobili, drepti etc…) poate nu ar fi ajuns aici : parasit si dezavuat de absolut toti. Macar acum( in al „13-lea ceas ) daca si-ar da seama ca l-au parasit, nu din cauza de „talibanism portokakiu ” (asa cum spune) ci ca au vazut ca el nu mai este acelasi cu Viorel Padina, admirat de ei pentru scrierile si faptele lui cele trecute (iata) pe care abia ce le cunoscusera …
  Sigur ca multi il apreciau numai pentru optinile lui politice si mai putin pentru scrierile lui , pe care fie nu le intelegeau, fie nu aveau timp sa le citeasca. Aici sunt multe de spus , dar nu cred ca mai are rost … Cert este ca „Stely” i-a dat de curind lovitura de gratie. Poate a fost cam dura, dar cine stie … ??

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: