(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Disclaimer

ARCA LUI GOE Web Site este un (pseudo-)blog anonim si ventrilog oferit in special vizitatorilor anonimi. Accesul persoanelor publice este tolerat intru satisfacerea pe deplin a dreptului la libera exprimare. Vizionarea, participarea si/sau popularizarea acestui (pseudo-)blog precum si preluarea, citarea si/sau mentionarea  textelor  postate aici (articole, comentarii, note, ori fragmente ale acestora) presupune acceptarea formala a catorva condiții menționate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție  documentul postat aici, înainte de a viziona, participa, populariza, prelua, cita, mentiona  acest (pseudo-)blog:

ARCA LUI GOE este responsabilă pentru opiniile exprimate aici de “Autor”. Opiniile postate pe acest blog de “Autor” aparțin în exclusivitate Autorului. Ele nu implică, sub nici o formă, nicio instituție, organizatie, asociatie ori orice alt fel de grup organizat.

ARCA LUI GOE nu este responsabilă pentru conținutul opiniilor exprimate de participanţii la discuţiile purtate pe forumul acestui site. Această responsabilitate revine, integral, autorilor opiniilor postate. Acest lucru decurge SI din faptul ca:

ARCA LUI GOE este in mod IMPLICIT si EXPLICIT un site NEMODERAT. Administratorul site-ului are totusi latitudinea să elimina in mod cu totul si cu totul exceptional comentariile pe care le consideră neadecvate. Acest lucru se va intampla extrem de rar sau niciodata. Unul dintre obiectivele noastre importante este de a nu cenzura niciodata pe nimeni.

ARCA LUI GOE îşi rezervă dreptul de a înlocui cu (…) pasajele, expresiile etc. considerate neopotrivite spiritului de civilitate spre care tinde acest site.  In cazul foarte putin probabil in care o asemenea masura extrema se va intampla, acest lucru va fi mentionat in clar in corpul comentariului modificat.

ARCA LUI GOE vă invită să postați comentarii de o lungime rezonabilă și cât mai aproape de tema articolului comentat. In caz in care acest lucru nu va este la indemana aveti libertatea deplina de a posta orice va trece prin cap, in felul care va este cel mai confortabil.

Arca lui Goe poate refuza comentariile extrem de lungi și pe cele excesiv de off topic… dar NU o va face.

Materialele postate pe Arca lui Goe (articole, texte, comentarii ori fragmente din acestea) pot fi preluate si postate ca atatre, exclusiv ON LINE, in alte locatii Web PUBLICE, fara acordul nostru prealabil, cu conditia sa fie mentionata vizibil sursa originala: Arca lui Goe si sa fie insotita, la destinatie, de ancora/link/url spre locatia originala de la care au fost preluate.

In absenta unui acord bilateral care sa stipuleze in mod explicit altfel, vizitatorii anonimi sau publici care comenteaza liber pe Arca lui Goe, nu pot solicita drepturi intelectuale asupra comentariilor postate si nici drepturi financiare ori de alta natura decurgand din existenta acestor mesaje postate liber consimtit. Republicarea acestora sub egida „Arcei lui Goe” se va face indicand ad litteram pseudonimul sub care a fost postat comentariul impreuna cu data la care a fost postat initial.

Modificarea si/sau fragmentarea unor materiale postate pe Arca lui Goe (idei, articole, texte, comentarii ori parti ale acestora) in scopul de a fi integrate in alte articole sau materiale postate ONLINE, in alte locatii Web, se poate face NUMAI cu acordul explicit al Arcei lui Goe pentru fiecare text in parte. Acest acord va fi exprimat in clar prin note datate adaugate pe aceasta pagina.

Arca lui Goe NU acorda nimanui, in niciun context, dreptul implicit a include in surse OFF LINE (fisiere, documente tiparite,  publicatii tiparite, CD-uri, etc) materiale postate pe Arca lui Goe (articole, texte, comentarii ori fragmente din acestea). In mod exceptional acest lucru poate fi facut doar cu ACORDUL EXPLICIT al Arcei lui Goe, pentru fiecare text in parte. Acest acord va fi exprimat in clar prin note datate adaugate pe aceasta pagina.

Eventuale modificari ori adugiri necesare acestui Disclaimer vor fi operate exclusiv prin adaugarea unor mentiuni suplimentare incontinuarea acestui text si nu prin modificarea celui prezent.

* * *

4 răspunsuri to “Disclaimer”

  1. Maria said

    Apreciază

  2. Buzzers said

    What the success means?

    AT 5 – KEEPING YOUR TROUSERS DRY IS SUCCESS.
    AT 15 – SUCCESS IS HAVING SEX.
    AT 25 – SUCCESS IS HAVING MONEY.
    AT 35 – SUCCESS IS HAVING MONEY AND FAME
    AT 45 – SUCCESS IS HAVING FAME AND MONEY
    AT 55 – SUCCESS IS HAVING MONEY
    AT 65 – SUCCESS IS HAVING SEX
    AT 75 – SUCCESS IS KEEPING YOUR TROUSERS DRY ….

    Apreciază

Lasă un comentariu