(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

S-TEMA

Cicada 3301: An Internet Mystery

4 răspunsuri to “S-TEMA”

  1. Nu uita de: Bancul Zilei | Cinci Minutele Zilei | Poezia Săptămânii | Tema Săptămânii | EXPLICATIE!

    Rugă:Minte – în atenția telespectatorilor. Zona comentariilor este deschisă… pentru comentarii, pentru replici, pentru sugestii si reclamații si chiar pentru „dezbatere” pe tema săptămânii si exemplificări pe gustul vizitatorilor… Dar… l-as ruga pe distinsul vizitator să fie cu măsură si să nu inunde cu comentarii off topic. Frumos ar fi să zici ceva cu sens despre tema săptămânii si/sau despre emoția ne inefabilă pe care ti-o fi produs-o (daca simți că ai cuvinte-n tine), sau, dacă vrei, poți să-i acorzi o notă, într-un comentariu scurt. De ex. „Subiect de nota 5(cinci)”. T-as rămâne recunoscător dacă în zona de comentarii de la rubrica asta ai evita să postezi (încorporezi) clipuri. In timp s-ar aduna prea multe si pagină s-ar încarcă din ce în ce mai greu. Dacă vrei musai să atragi atenția spre conținutul unui clip pune doar ancora către el, de ex asa: Avem timp – Octavian Paler

    Mulțumesc pentru înțelegere!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Stely said

    Cine se incumeta sa vizioneze video-clipul de mai sus este musai sa-l vizioneze si pe acesta:

    Crypto și viața: reacția mea la Cătălin Moise

    P.S. In opinia mea Catalin… este mult mai convingator , obiectiv si optimist. Convingator in sensul ca il combate cu multa pertinenta pe Moise . Plus ca „pica” pe sentimentul meu anume ca criptomonedele, in special bitcoinul, sunt de neoprit . De fapt pretul bitcoinului a crescut enorm fata de anul trecut.

    Apreciază

    • Mai multe opinii, din mai multe perspective, pot fi de folos pentru înțelegerea fenomenului. Moise n-are multe defecte dar alea pe care le are sunt capitale. E marxist sadea de la mama sa. Vorbește frumos si cu convingere, spune adesea lucruri interesante, majoritar preluate ca atare de la alții si/sau din cărți, ambalându-le atractiv, pe înțelesul publicului obișnuit, publicul țintă, din gama celor cu inteligenta si educație peste medie (votanți de Dan Nicusor nu de Piedone sau alte paparude), dar si când dă cu bâta-n baltă, spune prostii cât casa si face stropi otova. In legătura cu bitcoin-ul este in mare măsură paralel cu întâmplarea. Filolog. Filozof (materialist si nedialectic). Dar, na acuma, e băiat simpatic, bine intenționat, si merită urmărit.

      Apreciat de 1 persoană

    • @Stely – Vă rog să nu mai includeți video in comentarii, ci să puneți link-ul către acel video. Am modificat comentariul d-voastră ca să fie acoperită această condiție. Mai devreme sau mai târziu pagina aceasta se va aglomera cu comentarii si dacă vom tot include video se va îngreuna teribil. Mulțumesc pentru înțelegere.

      Apreciază

Lasă un comentariu