(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

LCFCD (108) – Instrumentistii

Posted by Arca lui Goe pe decembrie 15, 2017

Lumea cum fu ?! Cam da!

… Cazul instrumental al substantivelor exista doar in limba rusa…

pre-Text: Lume, lume… Hello world!

 

 

   

O fotografie echi-valenta cu o mie de cuvinte !
(dar care or fi alea?)

Text: Loc pentru explicatii inventive:

Muzicienii s-au dus, dar muzica lor a ramas. Omenirea încå danseazå dupå muzica intonatå atunci.

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

3 răspunsuri to “LCFCD (108) – Instrumentistii”

  1. Inceputul sfârsitului, in varianta Americana. Probabil ca s-au inspirait masiv din Parlamentul Romaniei.

    Apreciază

  2. Con-semnari a-sincrone: Doua stiri aparent fara legatura una cu alta, in realitate insa foarte dependente una de alta (cum anume nu stau sa explic acuma, mai ales ca, in con-text, nici n-am cui 🙂 si nici de ce). Iata:

    (1) In Romania sunt 384 de firme cu actiuni la purtator. Toate lucreaza cu statul

    (2) Cetatenii Republicii Moldova inclina mai mult spre Rusia decat spre Romania – sondaj – Numarul cetatenilor moldoveni care se pronunta in favoarea unirii cu Rusia este cu aproximativ 11% mai mare decat al celor care doresc unirea cu Romania, potrivit unui sondaj de opinie publicat de Institutul de Politici Publice din Republica Moldova, relateaza site-ul agentiei Tass.

    Apreciază

  3. Aho-aho copii si frati… „Comunismul” american continua sa-si dea nestingherit in petic, in pofida efectelor devastatoare pe care le-a produs deja (dintre care e suficient sa amintim numai unul si bun, dar foarte rau: aducerea in postura de ditamai presedinte al Americii a unui papitoi båtrân si daunator). Stangismele rasuflate ale „corectitudinii politice” continua sa fie vârate intr-o veselie pe gâtul consumatorilor/contribuabililor, parand a nu se observa deloc faptul ca s-a trecut de mult de pragul de sus al satietatii, cu asemenea enormitatii (fumate si la noi in epoaca de aur a societatii multilateral dezvoltate): I-auzi (inca) una:

    Toate actritele se vor imbraca in negru la Globurile de Aur.„Sper ca jurnalistii care vor fi prezenti langa covorul rosu vor intreba despre puterea pe care media o are de a influenta lumea. La Globurile de Aur au fost nominalizati cinci barbati albi la categoria regie. Barbatii albi nu sunt singurii oameni care fac filme bune. Ei sunt insa singurii carora li se recunosc meritele. Sa vorbim despre acest lucru pe covorul rosu”, a spus regizorul Jennifer Siebel Newsom, cea care a initiat campania „#AskHerMore” (Intreab-o mai multe – n.red.).

    * * *
    In loc sa se intrebe care ar fi explicatia faptului ca cei mai buni regizori sunt cu preponderenta barbati albi, adeptul (adepta) corectitudinii politice o ia pe scurtatura direct pe aratura, furnizand solutia finala a problemei prin ascunderea completa a acesteia. Solutia ar fi ca acordarea premiilor sa se faca intr-o „egalitate”, adica proportional, pentru toate „speciile” de regizori in functie de ponderea populatiei care se (re)gaseste in semnalmentele grupurilor, pe baza de sex, rasa, religie, varsta, (dez)orientare sexuala sau politica (cam tot aceea) si sau altele asemenea… Ce criterii estetice sau financiare tovarasi? Unde e dreptatea? Totusi, in loc de „#AskHerMore” n-ar fi mai nimerit så „#AskPublicMore”? Nu?

    Inadecvarea si persistenta in inadecvare poate avea efecte dintre cele mai tragice. Asemenea rahaturi l-au propulsat in postura de lider al lumii pe papitzoiul Donald Trump. Se pare ca nu-i destul. Producatorii si furnizorii de rahat comunistoid continua procesul de productie si comercializare fortata. Trump e o gluma (care se ingroasa pe zi ce trece). Dar se poate si mai rau. Ce va aduce continuarea acestei inadecvåri vadite? Dumnezeu cu mila! Se pare ca omenirii i s-a urat iarasi cu binele. Plictiseala mare, tovarasi! Hai la lupta cea mare!

    Apreciază

Lasă un comentariu