(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

8 pentru 21

Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 13, 2021

Cei 8 cavaleri ai tenisului în 2021
si toamna continuă…

A început ATP World Finals, ultima mare competiție de tenis a anului 2021, avându-i ca protagoniști pe „Albă ca Zăpada” si „Cei 7 pitici”, după cum se vede si în poza postată mai sus, un „instantaneu” surprins in timp ce finaliștii făceau si ei o promenadă ca băieți prin oraș (Torino sub asaltul toamnei). Novak Djokovic, ditamai măgădanul, s-a băgat si el intre cei mici de la gimnaziu. El (la cei 34 de anișori ai săi) ar fi trebuit sa fie la liceu, nu să lozească cu puștimea de gimnaziu pe străzile din Torino, ca măgarul între oi. Probabil că a rămas repetent de nenumărate ori, an de an, de-a ajuns in postura asta. Novak al nostru încă se încăpățânează să fie dinozaurul care nu se dă dus nici cu meteoritul, nici cu alte apocalipse, strecurându-se în poze din astea de final de an printre fel de fel de generații schimbătoare. Oare o mai reuși si la anul? In fine, din poză se vede că „măgarul” este destul de firav si de pipernicit în comparație cu oile din turmă, ajunse vlăjgani in lege. Poate ca de fapt nu este măgarul, ci lupul între oi, ori poate că (mai mult ca sigur) nu-i intre oi, ci intre lupii cei tineri, deocamdată ca șef de haită, mascul alfa, la care ceilalți se uită zâmbitori si cu respect, ca la o legendă ce este. Ce-o fi în sufletul lui de relicvă vie numai el stie.

Intre timp s-a organizat si pentru cei din școala primară a tenisului o competiție drăguță (Next Generation ATP Finals) in care s-au întrecut pe sine candidații serioși care or înlocui ca mâine generația Medvedev-Zverev-Tsitsipas, în încercarea de a prinde un loc în fotografia de sfârșit de an alături de Novak Djokovic. Energie, foame si talent cât cuprinde. A câștigat Carlos Alcaraz, dar merită să-i menționăm pe toți, întrucât vom tot avea de-a face cu ei de acum încolo:

Jannik Sinner (ITA)
Félix Auger-Aliassime (CAN)
Carlos Alcaraz (ESP)
Sebastian Korda (USA)
Jenson Brooksby (USA)
Lorenzo Musetti (ITA)
Brandon Nakashima (USA)
Juan Manuel Cerúndolo (ARG)
Sebastián Báez (ARG)
Holger Rune (DEN)
Hugo Gaston (FRA)

E-PI-LOG: S-a încheiat si basmul celor mai de poveste tenismeni pe anul acesta. Un basm în care s-au întrecut în trecut (deja) în vorbe de tenis 8 voinici care s-au făcut cu Sinner 9 si cu Norrie 10. A câștigat șezătoarea Făt Frumos din lacrimă, Sasha Zverev, care a spus ce-a mai frumoasă poveste, despre cum s-a luptat el cu balaurul cel fioros (Novak) , si cu zmeul cel groaznic (ca Ivan, Daniil), răpunându-i pe amândoi, unu-doi, mondial. A învins Făt Frumos pentru că a mâncat cărbuni aprinși si s-au descătușat energiile în dânsul. Cam era cazul. In tenis semne bune anul are, anul care vine, vine, vine… Calcă totul în picioare… Novak, Daniil, Sasha si Stephanos vor avea de aparat reduta… Si poate nu doar în contra celui de-Al treilea val, ci si în contra tripletei RafaelAndyRoger, care o mai zvâcni odată ca niciodată. Numai de nu s-ar băga alte zâzanii si pandemii în ecuația tenisului pentru a strica planurile si fiesta…

32 răspunsuri to “8 pentru 21”

  1. Radu Humor said

    Mesajul troll-ului Radu Humor a fost mutat AICI.

    Apreciază

  2. Radu Humor said

    Mesajul troll-ului Radu Humor a fost mutat AICI.

    Apreciază

  3. Radu Humor said

    Mesajul troll-ului Radu Humor a fost mutat AICI.

    Apreciază

  4. A început ATP World Finals, ultima mare competiție de tenis a anului 2021, avându-i ca protagoniști pe „Albă ca Zăpada” si „Cei 7 pitici”, după cum se vede si în poza postată mai sus, un „instantaneu” surprins in timp ce finaliștii făceau si ei o promenadă ca băieți prin oraș (Torino sub asaltul toamnei). Novak Djokovic, ditamai măgădanul, s-a băgat si el intre cei mici de la gimnaziu. El (la cei 34 de anișori ai săi) ar fi trebuit sa fie la liceu, nu să lozească cu puștimea de gimnaziu pe străzile din Torino, ca măgarul între oi. Probabil că a rămas repetent de nenumărate ori, an de an, de-a ajuns in postura asta. Novak al nostru încă se încăpățânează să fie dinozaurul care nu se dă dus nici cu meteoritul, nici cu alte apocalipse, strecurându-se în poze din astea de final de an printre fel de fel de generații schimbătoare. Oare o mai reuși si la anul? In fine, din poză se vede că „măgarul” este destul de firav si de pipernicit în comparație cu oile din turmă, ajunse vlăjgani in lege. Poate ca de fapt nu este măgarul, ci lupul între oi, ori poate că (mai mult ca sigur) nu-i intre oi, ci intre lupii cei tineri, deocamdată ca șef de haită, mascul alfa, la care ceilalți se uită zâmbitori si cu respect, ca la o legendă ce este. Ce-o fi în sufletul lui de relicvă vie numai el stie.

    Intre timp s-a organizat si pentru cei din școala primară a tenisului o competiție drăguță (Next Generation ATP Finals) in care s-au întrecut pe sine candidații serioși care or înlocui ca mâine generația Medvedev-Zverev-Tsitsipas, în încercarea de a prinde un loc în fotografia de sfârșit de an alături de Novak Djokovic. Energie, foame si talent cât cuprinde. A câștigat Carlos Alcaraz, dar merită să-i menționăm pe toți, întrucât vom tot avea de-a face cu ei de acum încolo:

    Jannik Sinner (ITA)
    Félix Auger-Aliassime (CAN)
    Carlos Alcaraz (ESP)
    Sebastian Korda (USA)
    Jenson Brooksby (USA)
    Lorenzo Musetti (ITA)
    Brandon Nakashima (USA)
    Juan Manuel Cerúndolo (ARG)
    Sebastián Báez (ARG)
    Holger Rune (DEN)
    Hugo Gaston (FRA)

    Apreciază

  5. Radu Humor said

    Să vă spun o poveste. Repet: o poveste. Primită recent…..

    Va fi o lume în care nu banii vor constitui forma de plată ci like-urile. A avea multe like-uri va echivala cu a avea un venit consistent. Iar like-urile vor fi primite în funcție de gradul de fidelitate față de statul antihristic. Ești văzut prin poze mărșăluind cu stegulețul curcubeu la o paradă gay?! Primești like-uri! Deci ai acces la produse și servicii. Nu te implici?! Ești sărac! Comentezi împotrivă?! Deja aduci a infractor. Iar în cazuri extreme se va apela la soluția finală: eliminarea din rețea. Care erau semnele în arenele romane prin care se hotăra rămânerea sau nu în viață a celui aflat în arenă?! Degetul mare ridicat – like: rămâi în viață. Degetul mare îndreptat în jos – dislike: mori! Astfel că deconectarea va însemna moartea. Ce rețea a dresat omenirea cu like-uri și dislike-uri?! Facebook! Compania „Facebook” și-a schimbat de curând denumirea în „Meta” ceea ce în ebraică înseamnă „moarte”. Dar platforma își păstrează numele: „facebook”. O fi un fel de cartea morților?!

    Numai că toate astea trebuie organizate. Așa că înainte de toate a fost necesar un șoc puternic pentru a genera și menține panica și confuzia. S-a întâmplat acum un an și ceva.
    Trebuie eliminați banii. Se rezolvă! Pentru a evita infectarea cu și răspândirea virusului folosiți pe cât posibil cardul (mai întâi „pe cât posibil” dar conform ferestrei lui Overtone va merge spre „obligatoriu”).
    Oamenii trebuie conectați la o rețea, nu neapărat din cele ce au funcționat și încă funcționează până acum ci să fie prinși într-o rețea. Celor ce DEMULT au organizat toate astea le-a mers din plin antrenând utilizatorii să posteze orice banalități. „Cutărescu se află în cutare loc și se simte bine” …Ce fain e nu-i așa?! Când de fapt se testau calitatea semnalului și precizia locației. Cât despre normalizarea homosexualității aici s-a lucrat intens ani de zile!

    Iar confuzia și panica e întreținută de propagandă. Este imperios necesar vaccinul! Altfel rasa umană aproape că va dispărea. Omul trebuie conectat. Iar asta nu se face cu una cu două… mai bine zis cu unul cu două… valuri… Ci cu câteva unul după altul. Iar pentru această conectare e nevoie de o infrastructură specială. I se spune tehnologie 5G. Ca să fie instalată în voie trebuie ca plebea să nu încurce așa că trebuie arestată la domiciliu. Se numește carantină și/sau lockdown. Iar conectarea asta nu se face cu obiecte ținute prin buzunare sau atașate de haine ci trebuie să fie sigură, permanentă și deosebită așa că prin instalarea infrastructurii înțelegem și introducerea în corpul uman a unor obiecte. Dacă cineva are reticențe nu e lăsat la magazin, nici la examene, etc. Iar pentru a obișnui pe toți cu conectarea e nevoie de învățământ online. Dar toate astea nu merg așa pe nepusă masă așa că: cazurile de îmbolnăviri cresc vertiginos, spitalele nu mai fac față, secțiile de terapie sunt pline, medicii sunt epuizați, virusul a suferit mutații, noi cazuri și din nou crește numărul cazurilor…

    Și cine mână gloata la injectat?! Persoane cu studii superioare! Astfel propaganda poartă haina erudiției. Profesori universitari, persoane cu stadiu de zeci de ani în învățământ, academicieni, doctori docenți, etc. Astfel că propagandiștii vaccinării sunt inteligenți, responsabili, civilizați iar anti-vacciniștii sunt proști, nătângi, neghiobi, „de la Cuca Măcăii”, de la curu’ vacii, iresponsabili, terminați.

    Așadar ce a cultivat școala superioară în studenți?! Cei care acum sunt miniștri, deputați, senatori, medici, etc. La ce bun locurile la specializările de „inginerie” într-o țară cu industria distrusă?! La ce bun atâtea locuri în studenție câtă vreme după terminarea studiilor nu există posibilitatea de angajare în conformitate cu studiile finalizate?! Și totuși au fost înscriși studenți. De ce?! Pentru ca sub pretextul studiului să aibă loc îndoctrinarea!! A avut loc o „inginerie” la toate facultățile. Nu i s-a oferit un post de muncă potrivit cu diploma dar avem produsul finit: un absolvent satisfăcut că a terminat facultatea (eventual masterul și/sau doctoratul) dar spălat pe creier, promotor al tuturor inovațiilor societății dresate decenii prin mass media și consum (LGBT, avort, vaccin, transhumanism), fascinat de tehnologie. Studentele nu se aleg cu loc de muncă dar deja au fost înveninate de feminism și își vor întemeia greu o familie.

    Ba la sfârșit de studii se mai și maimuțăresc îmbrăcând roba și toca.

    Observați cine sunt invocați în propagandă: specialiști, experți, „grupul de comunicare strategică” (sună pompos nu?!). Erudiții ăștia știu că bacteriile și virusurile sunt microscopice și intră și ies din gura omului oricum ar acoperi-o câtă vreme respiră. Dar e nevoie de mască?! Da! Medical vorbind?! Nu! Ci pentru a se întreține tensiunea în societate și a se adânci schisma dintre oameni. Poate că pe o parte din studenți nu îi duce capu’ și sunt convinși că „masca salvează vieți” totodată dezinfectându-se obsesiv la fiecare 45 de minute. Iar cine a trecut prin studii superioare dar din care nu s-a reușit obținerea acelui produs finit descris mai sus acela/aceea nu se va putea angaja. Face parte din tabăra de proști periculoși pentru societate. Felicitări celor ce vor avea demnitatea ca după absolvirea doctoratului să măture străzile neparticipând la modelarea lumii după planul puternicilor lumii și vai de cei ce se vor coborî la josnicia de profesori universitari cu statut de câini fideli sistemului!

    Este doar o poveste! Sau și dreptul la povești a fost anulat și nu sunt eu la curent?!…

    Apreciază

    • @Radu Humor – Mă plictisești ! Esti caraghios ! Felul in care te ei in serios este hilar dar n-are haz. Esti un imbecil de duzină… care cară de colo, colo, fără nicio noimă, niște tâmpenii produse de minți înguste care n-au altă treabă… Faptul că cărându-le (plin de importanță si fudulie) le acorzi credit exprimând in mod implicit aderenta la conținutul respectiv este de fapt o etalare vulgara a ceea ce ești, un redus mintal, spălat pe creier care vede înțelepciune in niște enunțuri simple sub aspect semantic, numai bune de a fi înțelese de către inșii cu creierul mic si neted. Faptul că ai impresia că poți înțelege semantic propozițiile respective te umple de satisfacții, mândrie si recunoștință… si de dorința de a împărtăși înțelepciunea respectivă cu toți compatibili. Ti-ai găsit rostul. Bravo. Băi băiatule, măi fecior tomnatic, textele pe care le promovezi sunt stupide. Iar tu ești plictisitor, anost, inutil… si foarte off topic.

      Apreciază

      • O.R. said

        Fiti antene! S-a intamplat intamplarea.
        Un tip din UK a calatorit in timp si a petrecut 6 ore in anul 8973.
        Tipul care a fost testat si cu poligraful si a trecut testul a spus ca oamenii erau asemanatori cu cyborgii hibrizi umani si acum vine si partea wow omuletii aveau inima de aur si partea si mai wow,wow acestia erau nemuritori. Comunicarea se facea prin telepatie cu toate ca se vorbea fluent engleza. Toti aveau implantat cip care scana nstantaneu creierul și traducea cuvinte în orice limba. Tipul nu a vrut sa ramana acolo fiindca cerul era rosu, radiatii peste tot si poluare. Destul de interesanta perspectiva de viitor.

        Apreciază

  6. Normal ar fi să i se facă loc în poză si lui Jannik Sinner… primul din next, next generation, care răzbate până aici… 🙂

    Apreciază

  7. fotosinteză12 said

    Sper că dna Stely este bine împreună cu cei dragi. Ne lipsește.

    Apreciat de 1 persoană

    • D-na Stely este un personaj legendar in lumile virtuale si, in aceasta calitate, parte esentiala a mini-lumii Arca lui Goe, pasger de lux, matelot de nadejde, obsrvator si spectator fondator. Este asadar normal ca atunci cand lipseste sa i se re/simta absenta. Sper alaturi de d-voastra ca dincolo de lunea virtuala in care ne invartim impreuna, acolo in realitatea cotindiana a d-nei Stely, toate sunt bine si la locul lor, si ca vom auzi curand de bine de d-ei si/sau de la d-ei. Cred ca putem incheia aceasta fotosinteza urandu-i doamnei Stely cele bine din partea tuturor personajelor care-i sunt lipsa si sa auzim de bine.

      Apreciat de 1 persoană

    • Stely said

      Sunt aici , cum altfel, cu gandul si sufletul la Arca lui Goe . Va vad zi de zi , cum altfel , dar mai mult sunt cu ochii ba pe Torino, ba pe Guadalajara unde se desfasoara cele doua turnee ale celor mai buni tenismeni/e profesionisti din lume: 8 +2(doi) „cavaleri” si 8+2(doua) domnisoare surprinzatoare . Meciuri care mai de care mai frumoase si spectaculoase.

      Va multumesc pentru grija, urari si indeosebi pentru vorbele frumoase. Promit ca voi face tot posibilul sa ies din starea de blocaj in care ma aflu ca sa revin pe Arca lui Goe cu aceiasi bucurie si tupeu, gata pentru calatoriile ce vor urma . Pe curand . 🤗
      P.S. Am avut ceva emotii la meciurile lui Djokovic . M-am bucurat ca si-a luat revansa cu Medvedev la Paris . Cred ca va repeta figura si la Torino . Asa cum a jucat azi cu Rublev este posibil. Mi-a parut rau de Tsitsipas ca s-a retras ,dar si de Maria Sakkari compatrioata sa. care a piedut cu Kontaveit . Ma bucur insa ca a ajuns in finala( la fete ) o tenismena din vechea generatie . Mai au ceva de spus pana ce vor fi inlocuiti incet de cei tineri . Asadar , Hai Garbine si Nole !! 😇

      Apreciat de 3 persoane

  8. Tenisul produce vesti:

    Naomi Osaka, șocată de dispariția jucătoarei Shuai Peng . In schimb nimeni nu pare șocat de dispariția jucătoarei Naomi Osaka din tenis.

    In turneul campioanelor la fete au ajuns in finală cele mai in formă: Kontaveit si Muguruza… Traditional tin cu Garbine dar cred ca Anett e net mai in forma la ora asta. Merg pe mâna ei. 🙂

    La băieți mă întreb dacă o fi posibilă o finală Cameron Norrie vs Patrick Sinner.

    Apreciază

    • Stely said

      La fete ati mers pe mana cui nu trebuia , acum sa va vad la baieti , intrucat „posibila finala ” intre Norrie si Sinner prezisa retoric de dvs a fost doar gluma , nu-i asa ? Pe Norrie l-a facut praf Djokovic: 6-1 , 6-2. Ma si mir cum de v-ati gandit ca va trece de el !? Astept cu nerabdare semifinalele. Merg pana la capat pe mana lui Djokovic. La modul cum a jucat pana acum nu vad cum ar putea sa piarda turneul . 🎉

      Apreciat de 1 persoană

      • Când învinge cine-mi doresc eu să învingă, nu cine credeam eu c-o să învingă, n-am de ce sa fiu supărat. Dimpotriva. 🙂

        La băieți șansele teoretice cele mai mari de a juca finala le au Medvedev si Zverev, dar, teoria ca teoria… Practic va câștiga artistul.

        Apreciază

    • Stely said

      Trebuie sa va spun ca (eu) ma simt putin cam vinovata de omisiunea mea referitoare la unul dintre cei mai buni dublisti romani , care a fost prezent printre cele 8 perechi de ” cavaleri ” la Turneul Campionilor de la Torino , acolo unde si-a anuntat retragerea definitiva din competitiile de tenis. Cu atat mai vinovata ma simt cu cat n-am pomenit niciodata de prestatiile lui excelente timp de 15 ani nentrerupti. Iar acum iata ca s-a retras si mai mult ca sigur nu-l vom mai putea vedea jucand . Doar , poate , saptamana viitoare cand va fi prezent impreuna cu echipa Romaniei la barajul cu Peru pentru calificarea la turneul final al Cupei Devis . Imi amintesc printre primele lui competitii din Cupa Devis pe formatul vechi , cand el si Florin Mergea au batut echipa Columbiei la ea acasa . Din ce imi amintesc erau la prima lor participare urmand sa joace cu echipa de dublu,a lor ce la momentul acela era printre cele mai puternice echipe din lume. Intr-o atmosfera incendiara cu un public ostil au reusit sa-i invinga.
      Cititi aici ce palmares bogat are :
      https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/horia-retragere-atp-647282.html

      Apreciat de 1 persoană

  9. neamtu tiganu said

    Zverev are gagica noua pe Sophia Thomalla (32), o fata cu experienta. El are 24. Sophia e specialista in sportivi, inainte de Zverev a fost cu un portar, Loris Karius, care a jucat si la Liverpool, dar a facut niste gafe mari si a fost dat afara, prin Turcia. Sophia a stat si ea cu el in Turcia.
    Sophia e fata lui Simone Thomalla, actrita, care a fost combinata tot in lumea sportului cu Rudi Asauer, un manager f popular al lui Schalke 04. L-a lasat cind acesta a facut, cum se numeste boala aia cind uiti, nu-mi amintesc.

    Mi-e greu sa cred ca Zverev are o sansa, atita timp cit e cu Sophia.

    Apreciat de 1 persoană

  10. neamtu tiganu said

    A fost aleasa pasarea anului in Germania, der Wiedehopf. E o pasare motata si frumusica, tot mai rara prin Germania, desi, odata cu incalzirea globala se pare ca are mai multe sanse, deoarece e mare iubitoare de caldura.
    Nu prea am stiut ce pasare mareata si exotica e, pina cind am citit Pupaza din tei. Da, Wiedehopf e pupaza, si se numeste asa, pe romaneste, pt ca face pu-pu-pu-pa. Si pe nemteste face tot asa.
    Ce nu ne-a spus insa baietu lu Stefan a Petrei, e ca pupaza e o pasare f imputita, nu prea-si face curat in cuib si atunci cind e atacata emite niste mirosuri insuportabile. De aceea mai nimeni nu se baga peste ea. Oare baietu nu a simtit asa ceva? Sau de ce nu ne-a spus? O fi avut Corona?

    Apreciază

    • Am impresia că decernarea trofeului miss Rara Avis in Germania, taman pupezei, a avut darul să-i bulverseze pe toți cucii din public, făcându-i să producă mesaje cam haotice, în care, colac peste pupăză, este invocată cam cu forța si madam Corona. In plus ca da, unele pupeze miros urat, dar, in mod categoric, nu toate. Poate cele expirate.

      Pasarea anului? De ce nu si mamiferul anului? Sau reptila săptămânii, ori amfibianul zilei, pestele lunii… Flori, fete, filme sau băieți. Am impresia că se ascunde ceva sexist in predilecția pentru păsărici. De ce oare? Mai ales că în zilele noastre poți găsi o femeie cât ai zice… pește. 🙂

      Apreciază

  11. Radu Humor said

    Vaccinurile ARNm anti-Covid cresc semnificativ riscul de a dezvolta afecțiuni cardiace, arată un studiu realizat în SUA
    Posted in Coronavirus, SUA, vaccin, vaccinare in masa by Vali on noiembrie 22, 2021
    Sursa: https://www.smartradio.ro/vaccinurile-arnm-anti-covid-cresc-semnificativ-riscul-de-a-dezvolta-afectiuni-cardiace-arata-un-studiu-realizat-in-sua/

    (Sandor Ujvari/MTI via AP)

    Cercetătorii au folosit testul PLUS Cardiac (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA), o analiză validată clinic a mai multor biomarkeri proteici care generează un scor care prezice riscul pe 5 ani (procent de șansă) de apariție a unui sindrom coronarian acut (SCA). Odată cu apariția vaccinurilor ARNm anti-Covid-19 de la Moderna și Pfizer, la majoritatea pacienților au avut loc schimbări dramatice în scorul PULS.
    Un total de 566 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 28 și 97 de ani, număr echivalent de femei si bărbați, monitorizați într-un program de cardiologie preventivă, au făcut câte un nou test PULS la 2 până la 10 săptămâni după a doua doză a vaccinului anti-Covid și a fost comparat cu scorul PULS anterior efectuat cu 3-5 luni înainte de vaccinare.

    Linia de bază IL-16 a crescut de la 35 = / – 20 peste normă la 82 = / – 75 peste normă, post-vacccinare; sFas a crescut de la 22 +/- 15 peste normă la 46 = / – 24 peste normă, după inoculare; HGF a crescut de la 42 +/- 12 peste normă la 86 +/- 31 peste normă.

    Modificările au dus la o creștere a scorului PULS de la 11% la 25% în privința riscul de a dezvolta SCA (criza cardiaca) la 5 ani. La momentul prezentului raport, modificările persistă cel puțin 2,5 luni după a doua doză de vaccin. Concluzionăm că vacurile ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T în mușchiul cardiac și pot explica observațiile de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare.

    Sursa: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

    Apreciază

    • Fecior ești idiot sau jigodie? Sau si, si? Tu remarci care este topicul curent? Cine crezi c-ar putea fi interesat de diversiunile si de obsesiile tale de dobitoc netrebnic? Esti un gunoi, un zgomot de fond, o pleavă. Esti mai decăzut chiar si decât Iosif.

      Apreciază

    • O.R. said

      Matale iti e frica sa nu care cumva sa mori de inima sau sa nu care cumva sa mori de tromboza sau sa nu mori ca slabeste muschiul cardiac de la ARN. Eu zic sa va relaxati ceva mai mult, cu siguranta veti scapa de frica. Va recomand un videoclip frumos.

      Apreciază

  12. ADMINUS said

    E-PI-LOG: S-a încheiat si basmul celor mai de poveste tenismeni pe anul acesta. Un basm în care s-au întrecut în trecut (deja) în vorbe de tenis 8 voinici care s-au făcut cu Sinner 9 si cu Norrie 10. A câștigat șezătoarea Făt Frumos din lacrimă, Sasha Zverev, care a spus ce-a mai frumoasă poveste, despre cum s-a luptat el cu balaurul cel fioros (Novak) , si cu zmeul cel groaznic (ca Ivan, Daniil), răpunându-i pe amândoi, unu-doi, mondial. A învins Făt Frumos pentru că a mâncat cărbuni aprinși si s-au descătușat energiile în dânsul. Cam era cazul. In tenis semne bune anul are, anul care vine, vine, vine… Calcă totul în picioare… Novak, Daniil, Sasha si Stephanos vor avea de aparat reduta… Si poate nu doar în contra celui de-Al treilea val, ci si în contra tripletei RafaelAndyRoger, care o mai zvâcni odată ca niciodată. Numai de nu s-ar băga alte zâzanii si pandemii în ecuația tenisului pentru a strica planurile si fiesta…

    Apreciază

Lasă un comentariu