(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Cea Mai Mare CMM

Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 15, 2012

in lucru (!)


Invazia Barbarilor

138 răspunsuri sa “Cea Mai Mare CMM”

 1. Radu Humor said

  Sper că urmează „aOleuvax/vox po puli… „

  Apreciază

 2. cooling pads said

  I’m tempted to say „what a load of crap!” just for the sake of irony, but I’ll refrain

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Final fericit ?

  Depinde pentru cine 😉

  Apreciază

 4. CMM said

  Eu, CMM, Prima și Ultima, niciodată singură, vă las, din Maimultdecâtatâtul meu, un Poem de weekend:

  am scris un poem străveziu

  voi ce v-aţi pus coliba
  cu faţa spre lună
  luaţi-l

  sîntem înconjuraţi de o brusă
  nebună
  vorbele noastre scîncesc
  în ceaun fierbe ceaiul
  de lobodă albastră şi mătrăgună

  Apreciază

 5. CMM said

  Ceva Mahler aveți, please..?

  Apreciază

 6. stely said

  Aha … prevad surprize … Felicitari pentru cei doi combatanti ! Astept topicul”Cea Mai Mare CMM ” cu acelasi interes ,da ceva mai relaxata Succes ! 🙂
  p.s. am o rugaminte pentru trolli : va rog sa pastrati curatenia pe b(Arca)lui goE !!

  Apreciază

 7. stely said

  …acum si aici nu ,dar am anticipat ca vor fi in curind … a,desigur ca este posibil ca wk sa fie un „sfetnic” bun .

  Apreciază

 8. Radu Humor said

  Goe, mi-e o scârbă de tine ….mai mare decât eşti !
  De mizerabil, nici nu mai vorbesc !
  Ia să văd dacă-mi ghiceşti motivele ? 🙄

  Apreciază

 9. arcaluigoe said

  Ce bizara intamplare – Gândesti la lup si Polichinelle da semnale ca-i prezent in prezent. Tocmai domnia sa, vizionarul prezent exclusiv in trecut, pana ieri..

  pe ecran

  adăugat de polichinelle la data de 15 Noiembrie 2012 07:11:26

  Regretatul Iurie Darie datorează sticlei totul. În primul rând, camera a știut să înregistreze masculinitatea ludică a unui actor de top. În „ofertaˮ Darie coabitau telegenic charisma scenică, ocheada ghidușă, o leonină imprevizibilitate și câteva, abia perceptibile, parfumuri basarabene. Așa s-a format, de-a lungul a șase decenii, un prestigiu de netăgăduit, un nume greu al artei dramatice românești. Din păcate, aceeași cameră a scormonit generos în anii de pe urmă ai actorului, livrând felii de grotesc atâtor curiozități impure. Iurie Darie locuit de o aventuroasă demență și încăput pe mîinile unei consoarte „zburdalniceˮ devenise „bibliografieˮ de can-can național. Bătrînul își pierduse discernămîntul și televiziunea înregistra lacom acest candriu episod prepostum. Și e, poate, în povestea lui Iurie Darie un sîmbure pedagogic, o lecție despre adevărul audiovizualului ultimilor ani: îmi sparg galantarul, îmi mătrășesc bibelourile, dar transmit. Transmit!

  Apreciază

  • Doppelgängerul lui Polichinelle said

   Și taman la catafalcul extravagant al lui Iurie… Morbid și manierist Polichinelle ăsta. Domʹle. Goe. Știi dumneata.

   psssss:

   Apreciază

   • CMM said

    Grozav. Așadar, aceeași regulă de alcătuire?
    Nu doar dl. Goe?
    GROZAV!

    Apreciază

   • CMM said

    Am recitit de curand „Experiences in a concentration camp”. Ce ciudațenie e (b)Arca asta?

    Apreciază

    • CMM said

     Iată ce zice Frankl, un supra-viețuitor: „[…}we could say that most men in a concentration camp believed that the real opportunities of life had passed. Yet, in reality, there was an opportunity and a challenge. One could make a victory of those experiences, turning life into an inner triumph, or one could ignore the challenge and simply vegetate, as did a majority of the prisoners”.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Apreciază

    • CMM said

     Hei, Osho mi se părea o modă. Prea mulți îl citau, fără sfârșit. Aici chiar mi-a plăcut. Așa gândesc și chinezii de la care am învățat eu căte ceva.

     Frumos e jocul contrariilor în preajma centrului, centru însemnand după mintea orizontală o discontinuitate. Am o imagine in minte cand spun asta. Spectacol. De pildă, cu un exemplu la îndemână, când Martor, când Troll, năucitor. Glisare extrem de fină și se arată celălalt. Pentru mintea verticală, ei lucrează mereu împreună spre a menține ființa. Și câte alte cupluri ca ei incă… în aceeași ființă. Nu se poate bine fără rau, noapte fără zi. Dar splendide sunt răsăriturile și amurgurile, când nu prea știi care pe care…E vremea sa merg la culcare.

     Apreciază

    • CMM said

     Cu Isus e un pic mai complicat în mintea mea. El e o contrapondere la Vechiul Testament. Bibliștii mai tineri și mai școliți comentează împreună Vechiul și Noul testament.

     Numai împreună lucrează bine, după principiul de care vorbeam.

     Apreciază

    • CMM said

     Cu Isus e un pic mai complicat în mintea mea. El e o contrapondere la Vechiul Testament. Bibliștii mai tineri și mai școliți comentează împreună Vechiul și Noul testament.

     Numai împreună lucrează bine, după principiul de care vorbeam

     Apreciază

 10. CMM said

  Mă simt onorată de prezența dvs. aici, lângă mine…Prezență nesperată.

  Iurie Darie …nu prea știu multe lucruri despre el ca actor.
  Dar nu el, actorul, e rostul zicerii dvs., bănuiesc.
  Poate ați vrut să vorbiți despre pericolele traiului in văzul lumii.
  Despre bucuriile și pericolele de a te expune, așa cum am făcut eu. Și așa cum nu o face d-l Goe.
  Imi permit să vă citesc așa, foarte personalizat, dat fiind că ați venit aici, un loc ce temporar e lumea mea. O lume provocatoare, pe care eu o trăiesc complet și o controlez parțial.
  Dl. Goe a pus și filmulețul despre pericolele expunerii pe facebook. (Mie îmi plăcea mai mult pianul trist).
  Sunteți în topic, așadar.

  Ce să vă spun…în felul meu sunt un explorator. Ce caut în lumea virtuală?

  Caut ceea ce caut și în viața reală, oameni cu care să pot comunica autentic. Orice relație poate schimba în noi ceva. Iar eu am nevoie „să fiu
  mai mult decât atât”, să nu mă osific în rolurile mele, să cresc, să devin. Pentru asta, risc. Aici, ca și în real.

  Pe (b)Arca aceasta m-a atras lumea dvs. Nu v-aș fi deranjat niciodată.
  M-aș fi mulțumit să vă citesc. Erați prea ireal, chiar și pentru mine. Mi-ar fi fost frică să nu stric ceva din alcătuirea dvs. cu vorbele mele prea grele, prea nisipii. Mi-ar fi plăcut să vă port cu mine așa cum purtam în tinerețe cărticelele mele talisman. Cu respect, cu bucurie, ca pe un dar din imaginar.

  Eu insă am început să activez cu alt rost pe aici. Prozaic rost. Dar tot o explorare și o maaare lecție mi-a fost.

  În preajma mea, persoane importante pentru mine, din țară și din afară, au emis două ipoteze:
  1. Sub masca dl. Goe se află un intelectual cultivat, care folosește o modalitate inedită de a-i stimula pe creatori, așadar cineva care provoacă tulburare CU UN SCOP TERAPEUTIC / FORMATIV.
  2. Sub masca dl.Goe se află o persoană care îi poate face pe cei ce intră în zona sa sufere pur și simplu, așadar cineva care provoacă tulburare FĂRĂ UN SCOP TERAPEUTIC / FORMATIV.

  Eu am avut curiozitatea să experimentez spre a verifica aceste ipoteze, în singurul mod care îmi era la îndemână. Am “activat” pe (b)Arcă folosind diferite nume, inclusiv pe cel real (vorba ceea, „cu mască și fără mască”). Am venit, am fugit, am revenit, cred că și pe dl.Goe l-am aiurit. Am postat cam mult, e drept, dar timpul meu disponibil era scurt, în sensul că nu-mi puteam permite să mă preocup de explorarea asta luni, ani de zile.

  CONCLUZIE:
  Ambele ipoteze s-au dovedit a fi adevărate, lucru pe care îl putem accepta operând cu o logică a terțiului inclus.

  Martor și Observator, Înger și Troll, în lumea lui Caragiale…parol!

  Însă…”lector in fabula” fiind, eu am trăit „mult mai mult decât atât”. „Multmaimultdecâtatâtul” meu, al celorlalți, al d-lui Goe însuși.

  Dl.Goe, CA NOI TOȚI, este tot ceea ce este „și mai mult decât atât”. Așadar, între 75% și 100% se lăfăie INFINITUL.

  Din motiv de „mai mult decat atât” mă mai aflu eu, acum, aici.

  Iar prezența domniei voastre e un premiu pentru mine.

  MORALA: Uneori, când te expui, n-ai parte doar de rele.

  Apreciază

 11. CMM said

  O, Doamne, am uitat. Desigur, postarea mea de mai sus e adresata d-lui Polichinelle.

  Apreciază

  • Polichinelle said

   @ CMM

   Într-adevăr, gazda Goe și-a populat extrem de pestriț cuirasatul. Cine ar fi anticipat un interlocutor de neverosimilitatea domniei voastre? Instalată la antipodul lui Radu Humor (un soi de ied toxic…), aveți o disponibilitate și o frăgezime tipice prunciei iscoditoare, dar trecută printr-un veritabil episod cu guvernantă. Mă tem însă că îmi confecționați o aură și o performanță de care n-am cum să mă achit. Mai degrabă decât virtuți apotropaice, am un set de calități dăunător paradoxale: aripi ce, odată puse în mișcare, scufundă în loc să înalțe, îndemînări ce-mi întind capcane, fidelități usturătoare, entuziasme retrograde. Nu-s bun de talisman care va să zică. Nici măcar de baliză…

   N-aș vedea în M. Goé nici un steroid artistic, nici un ghimpe fără noimă. El e mai degrabă un talentat prilejuitor: aerisește camera, pune masa, face focul, toarnă vinul, pregătește terenul, furnizează caloria optimă pentru o sumedenie de manifestări. Din stupizi scoate balauri de prostie, din naivi stoarce ridicol și neprihănire, din vanitoși culege tumori, din curioși decupează cordiale insomnii. Omul îmi pare opusul moderatorului nostru de televiziune. În loc să obtureze, încurajează; în loc să dăscălească, țopăie, uneori, sibilinic; în loc să se exhibe gros, își profilează musafirii. Nu un intelectual, așadar, ci un soi mai rar: o consistentă oportunitate, un loc de întâlnire, o ambianță vie. Ca o grădină.

   Apreciază

   • CMM said

    D-le Polichinelle, cu tot respectul, sunteți apotropaic în lumea mea și pentru mine exact în rolul și măsura în care eu vă învestesc.

    Cam așa cum mătrăguna, în cantitate potrivită, pentru boala potrivită, la timpul și la locul potrivit, însoțită de descântecul potrivit îngânat de omul potrivit poate face minuni.

    „Mai mult decât atât”, asta inseamnă pentru mine: provocare, intensă viețuire. O grădină labirintică, poate?

    O să vă fac o mărturisire: intelectualii nu m-au impresionat prea mult niciodată. De la grădini am învățat mai mult.

    Apreciază

   • Dl.Goe said

    Intoarcere lui/la „Polichinelle” ma tine-ntr-o perplexitate bine temperta inca din momentul in care, neuitandu-l pe Darie, si-a amintit si cuvantul, pe onomatopeicul, pe emblematicul, pe inspiratul „polichinelle”, cel atat de plin de seve straine si trimiteri in enigmatice deserturi. Desigur ca nu putem sti cu certitudine da/cå avem de a face cu acelasi Polichinelle. Cel mai probabil este vorba (poate fi) de o reverberatie spirituala peste timp sau de o intamplare inexplicabila si trecatoare, un fel de atingere cu substanta de demult a entitatii „polichinelle”. Nu stiu. Si nici nu-s informat. Pretextul celei de-a doua morti a lui Iurie Draie si a inmormantarii acestuia, in concubinaj cu faptul ca autorul de la baza textului comentat este (da, da) Adrian Cioroianu, ma pun in neagra incurcatura. Dar nu-mi fac griji. Inevitabil lucrurile se vor clarifica de la sine.

    P.S. Cred ca dl.Goe, daca-mi dati voie, ar putea trece drept un fel de Columb care n-a plecat sa ajunga in India si nici sa descopere America. A incasat fondurile si donatiile care sponzorizau aceste deziderate, acceptate formal, si dus a fost. Nu, n-a fugit pur si simplu cu banii, ci a plecat sa descopere ceva, fara sa stie ce. Ce s-o gasi. Daca s-o gasi. Trebuie sa se gaseasca. A consemnat tot ce a descoperit pana acum. A strans probe. Le-a depozitat pe Arca. In cala. Acuma a ajuns in Galapagos si aduna material pentru o teorie sau pentru altceva de acest gen literar. Desigur ca atent la sentimentele sponzorilor, spera ca pana la urma sa ajunga in India dupa ce va fi descoperit America, in treacat. Deocamdata habar n-are daca din ceea ce s-a strans in cala se poate incropi vreo descoperire sau vreun tezaur, ori macar marfa vandabila din care sa stranga bani de intors acasa (pentru a se intoarce; la inchisoare; pentru de/lapidare). Privesc cu curiozitate traseele d-lui Polichinelle pentru ca miscarile sale in HUVACA par pline de talcuri din care se pot procesa informatii utile in vederea planuitei intoarceri si/sau deplinei ratatciri a d-lui Goe.

    Apreciază

    • Polichinelle said

     Evident, e altul… Primul fusese cu majusculă, ăsta e diminuat și ceva mai zgîrcit (în manifestări). Asta fiindcă și el a fost pus în necropolă (țineți minte?). Dar, ca orice răposat zbanghiu, bîntuie, la răstimpuri, vitrina publică a lui Mircea Vasilescu. Să încerce dumnealor cu usturoi (+ o poză cu Mihail Neamțu în campanie electorală), hrean, tinctură de vîsc sau cu un dialog fluviu, pe prima pagină DV, între Oreste și Cristian Gava. Poate își găsește și Polichinelle-ajuns-polichinelle pacea tumulară.

     Bună comparația cu un explorator emancipat de birocrația destinației, a traseului prestabilit. Cred, însă, că aveți Nordul în sînge, ca să zic așa, că nu veți cunoaște inconvenientele derivei sterile sau prelungi. Și mai cred că vîsliți înconjurat de opiacee și mirodenii. E blindajul ideal. Nici nu v-am închipuit altfel: un amestec de șaman (răzgîiat) și bucătar (fără licență).

     Mă duc să-mi scobesc toracele cu un țăruș. Poate așa îi iese și lui polichinelle somnul de veci.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @polichinelle – Degeaba s-a trecut formal la grafia cu litera mica, ceruta de gradientul entropiei, caci in WordPress nu exista nume comune, locuri comune… Totul este readus automat la majusculinitate. Si mai presupun ca orice micsorare in afara este dublata de o crestere interioara. Care-i cauza si care-i efectul numai domnia voastra o veti fi stiind-o. Sau nu.

     Multumesc pentru semnalul de alarma in forma de creditare magnetica – vizavi de iluzoriul sens al Nordului – singura forma de responsabilizare care are cat de cat efect in cazul busolelor cu ace de goetit. Speriati de inexistenta Nordului Meta-Galactic ne-am putea consola ca cei care n-au o destinatie precisa nu se pot rataci. Dar se pot pierde. Pe sine de sine ca sa fiu firoscos pana la inceput. In anti-timp inceputul e sfarsitul. Presupun.

     Apreciază

    • CMM said

     @Dl. Goe. Nimic pretios n-ati adunat in cala. Asa e.
     Cine se aseamana se aduna.
     Regretele mele.

     Apreciază

     • Fiecare ii judeca pe ceilalti cu propria masura. Acum c-a ajuns in cala si nitzel „iosif” ce sa mai zicem? Toti se aseamănă ca toti sunt semeni. Dar mai ales se deo-sebesc, căci nihil sine deo, si Nilă fără prihana (dar cu raspunsul gata pregtit pentu orice intrebare. Elixir nu alta)….

      Apreciază

 12. Maria said

  As face o propunere de identitate pentru d-l Goe : Varujan Pambuccian

  Apreciază

  • CMM said

   Cum am mai spus într-un alt loc, eu iubesc jocul. Jocul cu mărgele de sticlă. Și nu ucid jucători, scoțându-i în realul prea grosier.

   D-nă Maria, vă respect imens.
   Respectați-mi și dumneavoastră Patria, Imnul și Drapelul.

   Ridica-ți-vă, se cântă Imnul, vă rog..

   Apreciază

  • CMM said

   D-nă Maria, vă respect imens.

   Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

   Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

   Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

   Apreciază

  • Radu Humor said

   Goe poate fi foarte bine Cineva, Varujan Vosganian de exemplu, sau cineva, ca Văru Jan .
   Are din toate câte puţin, dar mai ales din Ioneasca, Miculeasca, Popeasca şi celelalte şi din toţi, cîte-o grămadă 🙄
   De frustrări, de la AVP, de sclipiri de la Dorin Tudoran , de eclatări de la Polichinelle, de eschive de la muşchetari, de regrete de la NŢ, de ţâşniri arteziene de la Rongo, de euroi de la maramoi
   şi de înjurături de la mine 🙄
   Până la urmă cu Goe se întâmplă exact ce a vrut inspiratul lui creator : este luat drept delicatesă franţuzească mucegăită artificial, când el e doar o bucată de brânză bună uitată în burduful deschis, supusă în contact cu aerul (pe care şi-l dă 😉 ) inerentei deprecieri structurale :
   Arată ca o delicatesă, dar pute ca orice rht proaspăt fecat :mrgreen:

   După ce trece de faza de crustă, devenind aparent inofensiv, dacă nu calci în el (dacă-l calci pe coadă te umpli de insulte rafinate si jigniri ofuscate), ajunge chiar să devină folositor ca îngrăşământ natural, bineînţeles în combinaţie cu alte resturi animale sau vegetale intrate în putrefacţie.
   Din belşug aflate peste tot, dar mai ales în noua mişcare ( ARD) pe care a îmbrăţişat-o cu un entuziasm pompieristic .
   Nimic nu se pierde , totul se transformă :
   Din personaj nuvelistic , în lacheu bloggeristic…..

   Apreciază

  • Dl.Goe said

   Nu-i o oferta rea dar de… printre atatia vepei parca nu m-as da de buna seama. Mai bine Victor Pitzurca.

   Apreciază

 13. CMM said

  D-nă Maria, vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridica-ți-vă, vă rog.

  Apreciază

 14. CMM said

  D-nă Maria, vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

  Apreciază

 15. CMM said

  @Maria
  D-nă Maria, vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

  Apreciază

 16. CMM said

  D-nă Maria, vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

  Apreciază

 17. olimox said

  D-nă Maria, vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

  Nu am putut posta ca CMM. Folosesc contul fratelui meu, dar sunt tot eu, CMM.

  Apreciază

 18. CMMM said

  D-nă Maria,
  Vă asigur de tot respectful meu.
  Vă respect imens.

  Vă rog, respectați-mi și dvs. Patria, Imnul și Drapelul ei.

  Eu iubesc Jocul cu mărgele de sticlă, uneori chiar patria mea, cum am mai spus. Nu-mi place să scot jucătorii în realul prea grosier. E o crimă la adresa jocului și la adresa lor, a jucătorilor.

  Se cântă Imnul, ridicați-vă, vă rog.

  Apreciază

 19. CMMM said

  @dl. Goe
  Va rog sa verificati, ca administrator, de ce nu reusesc sa postez la dvs. de pe PC ul meu.

  Apreciază

 20. CMM said

  Daca nu reusiti sa rezolvati, voi fi nevoita, cu regret, sa ma opresc aici.

  Apreciază

 21. olimox said

  Ce se intampla cu pagina asta, stie Cineva?

  Apreciază

 22. ox said

  Ce se intampla cu pagina asta?

  Apreciază

 23. Mitzaa Biciclista said

  Bună seara, domnule Goe și stimabili oaspeți, frecvenți ori ba, ai acestei arce propagandistice de bună dispoziție în spirit caragialesc.
  Mi-a fost dor de domniile voastre.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   „Dar tu pe mine nu ma-ntrebi?” (O Noapte Furtunoasa, Actul I, Scena IX).

   Presupun ca v-ati alimentat serios cu „realitate” de-ati lipsit la apelul nominal atata amar de vreme de pe scena Hyperspatiului din Universul Virtual al Anonimatului Clandestin si Amator.

   Apreciază

   • Mitzaa Biciclista said

    Drept să spui, dom’ Goe, fusei într-o binemeritată vacanţă. Lungă şi departe. P’ormă m-apucai de treabă că mă luară de odihnită. Şi uite aşa, una după alta, fugiră zilele, ca nălucile după un pahar plin cu apă şi gheaţă băut pe nerăsuflate.
    Simţii însă că-mi lipseşte oarece…
    P.S. Universul ăsta Virtual al domniei voastre, aş zice că e mai degrabă Clandestin decât Amator 😛

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Pai cam asa se-ntampla. Ce? Nu stim (si) noi? Bine ca nu va epuizarati de tot dupa ce va luara de odihnita si va mai ramase nitel elan pentru dorinte virtuale. Bine ati revenit. Si pe la noi dar mai ales asa, mai in general prin Hyperspatiul Universului Virtual al Anonimatului Clandestin si Amator.

     P.S. In sensul ca suntem mari amatori de profesionism. Amatori profesionisti prin formatie si vocatie. Dar numai si numai aici, in acest spatiu simfonic, consacrat ratarilor plenare si nedureroase. Altii insa (dupa cum se vede prin preajma) nu-s asa de norocosi si, impinsi de michiduta, si-au adus ratarile dureroase si incurabile aici. Cica la tratament. Dar trufia, boala care l-a vindecat pe om de nemurire (aoleu, uite ce da din domnul Goe cand il las de capul lui) nu se vindeca aici ci se consolideaza. Spre binele celor care sunt bine izolati pe interfata cu realitatea (aia nevirtuala), unde nu mai au nici un pic de trufie-n ei.

     Apreciază

     • Mitzaa Biciclista said

      Aşi, musiu! Nu vă mai plângeţi dară, că de v-am înţeles bine, arca e construită tocmai ca să încapă toate celea, şi animale şi restul. Plus că, dacă ar fi să mă iau numai după aducerile aminte din ceva scrieri mai vechi de p’acilea, aş zice că râdeţi pe-nfundate. Şi încă nu v-a trecut! Nici motiv de vindec nu-i!

      Apreciază

    • CMM said

     @Dl. Goe
     M-ați convins: „trufia, boala care l-a vindecat pe om de nemurire (aoleu, uite ce da din domnul Goe cand il las de capul lui) nu se vindeca aici ci se consolideaza”.
     M-a convins si d-na Mitzaa Biciclista: „Ar putea să fie brusa nebună?
     Întreb numai…”

     Asadar, nu va mai pierdeti vremea cu pagina asta, va sugerez cu respect.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Mitzaa Biciclista – Aducerile d-voastra aminte sunt foarte exacte. Citindu-va mesajele am impresia ca nu e vorba de o memorie pur mecanica ci de una care va ingaduie sa reconstituiti si emotiile respective. Da, da, da, pe arca incap toate celea. Cele care nu… in cap nu din din cauza de incapere hotarasc sa-si ia lumea-n cap. Apropo…

     P.S. Entitatea CMM este mai delicata decat v-ati putea imagina. V-as ruga sa folositi manusi. Ca Lucian.

     Apreciază

 24. CMM said

  Proba

  Apreciază

 25. CMM said

  Ei, au aparut gramada. proba ca nu prea am control in acest labirint. D-le Goe, aveti piinea si cutitul, stergeti, va rog mesajele ce se repeta.
  Desigur, doar daca vreti.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Lasati la latitudinnea d-lui Goe sa stabileasca ce anume se repeta? Dar curajoasa mai sunteti.

   Apreciază

   • CMM said

    Da, am incredere ca sunteti alfabetizat.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Dl.Goe este doar partial alfabeizat. Ca orice re-petent. Dar si domnia voastra ati stat prea mult prin preajma tzaranului de la Corabia si v-ati cam dezalfabettyzat. De unde si abundenta redundantelor si a repetitiilor in special la nivel logic. Totusi pe Arca (spre deosebire de Corabie) pana si dreptul la redundanta (un caz particular de libera exprimare) este garantat. Ca nu ne-om contamina cu totii de avepita acuta.

     Nu uitati sa mentionati adresa blogului ca sa va trec in blogroll.

     Apreciază

  • Dl.Goe said

   AVP Says: 19 noiembrie 2012 la 12:28

   @CMM – Putin n-are niciun amestec. E vba de securistu nea goe pambuccistoe, care a demonstrat in ochii unora – cu concursu tau generos, de altfel oops – ca tu esti o hiistericuta cam tra-la-la, cum ar venea, daca nu dusa cu pluta pe Dambovita, apa rea, si deci si io, si Planeta mea, pe care tu ne admirai pana mai alaltarea, asijderea, pai cum drea… Asa i-au alungat d-aciia pe toti admiratorii, sustinatorii si sponsorii lu mandea, ca sa raman singur cuc pe feisbuc si necunoscut, asa cum au primit ordin sa faca haat demult, iar iei – tovii si baietii zmecherei – sa va aiba mereu la pascut si la futut, mey… Asta e situatia si natia de gugustiuci, vitei, purcei & znobitei.

   Apreciază

 26. CMM said

  Mai tineti pagina asta mult pe aici?
  Am semnale ca lumea s-a plictisit de ea.

  Apreciază

  • CMM said

   Probabil acum urmeaza ceva urat, meritat de prostia, trufia, veleitarismul meu.
   Multumesc.
   M-ati convins sa-mi fac propriul blog.

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    „M-ati convins sa-mi fac propriul blog.”

    Vai! Vai! Vai! Nu ma asteptam sa am un asemenea succes rapid. Chiar va faceti? Voi pastra ca pe un talisman comentariul in care recunoasteti ca v-as fi convins sa iesiti din starea de „presupunere”. Succes.

    P.S. Nu va inteleg nici erorile de anticipare si nici spaimele referitoare la viitorul continut al actualului „topic”. Ceva foarte urat nu poate fi decat foarte frumos. Ca o lovitura cu o sticla de champanie data in moalele capului la lansarea pe apa, in blogosfera. Asa se procedeaza pentru ca ambarcatiunea sa fe durabila si sa fie ferita de alte ghinioane mai mari. Sper sa nu se scufunde din atata lucru.

    Apreciază

    • CMM said

     Nu am spaime, am SCÂRBA. Intre75% si 100%, o mare SCÂRBA. Dupa episodul de azi cu blocarea comentariilor, e tot ce mai pot avea. SCÂRBA.
     Ai dreptate, Radu Humor.

     Apreciază

    • CMM said

     @Dl. Ggoe
     Iar ma blocati. Repet: tot ce simt e Scârbă, dupa blocarile de azi.

     Intre755 si 100%, SCÂRBă. Atat. Nu ma mai puteti uimi. E tot ce pot astepta, vedea. O maaare SCÂRBĂ.

     Aveti dreptate, Radu Humor.

     Oricum va arata noul topic, mie imi ramâne SCÂRBA.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @CMM – „Ai dreptate Radu Humor” !!! 🙄 😛

     Sunteti tare. Prea tare. Nu va iscalesc. Sa va dascaleasca AVP.

     Madame nu inteleg despre ce blocare faceti vorbire. Acuma nu degeaba-l invocati pe Radu Humor, cu care ati mai fost asemanata azi si cu care se vede treaba ca v-ati dori alianta (numai sa vrea si dânsul), caci prea departe de el nu va situati. Ca troll vreau sa zic. Ba chiar in abundenta il intreceti fara efort. Mai aveti un pic de lucru (dar nu mult) in ceea ce priveste intensitatea delirului. Sunt convins ca veti recupera repede Ramnerea in urma. Dar, apropo, ati vizionat filmul? Cel cu „Invazia Barbarilor”? Este o capodopera pe care n-ar trebui s-o ratati. V-ar ajuta la ameliorarea spaimelor pe care le aveti in legatura cu viitorul continut al topicului, spaime care va vin cunoscandu-va atat de bine, in intimitatea d-voastra intima. Sau SCARBA, in fine ce-oti avea si d-voastra pe acolo.

     Apreciază

    • CMM said

     Atat: Scârba.

     Apreciază

  • Dl.Goe said

   Semnalele de la Corabia nu se pun, iar celelalte vi se transpun. Interesul pentru aceasta pagina a fost mere egal cu sine insusi, acelasi ca-n prima zi. D-voastra sunteti alta. Mereu alta.

   Apreciază

   • CMM said

    Deja m-am PLICTISIT.

    De propria -mi prostie. Dvs., ceilalti, sunteti OK. Aveti respectul si recunostinta mea ca m-ati acceptat cu atata generozitate pe aici.
    Renuntati, nu renuntati la topicul asta, MULTUMESC.

    Apreciază

 27. CMM said

  @Dl. Ggoe
  Iar ma blocati. Repet: tot ce simt e Scârbă, dupa blocarile de azi.

  Intre755 si 100%, SCÂRBă. Atat. Nu ma mai puteti uimi. E tot ce pot astepta, vedea. O maaare SCÂRBĂ.

  Aveti dreptate, Radu Humor.

  Oricum va arata noul topic, mie imi ramâne SCÂRBA.

  Apreciază

 28. CMM said

  SCÂRBA nu mi-a trezit-o nimeni pana acum. Voi ramane sa o savurez. Multumesc.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Impresia mea este, cu toata consideratia, ca nu mai aveti scapare, si ca va trebui sa va intoarceti, la AVP, pe blogul de la Corabia, in genunchi, si sa-i spuneti, cu lacrimi in ochi „Aveti dreptate Viorel Abalaru. Iertati-ma. In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit si am lins mana care m-a batut”. Va fi fericit sa va primeasca. Ca ilustrare a dreptatii sale. Caci dansul asa-si demonstreaza intotdeauna teoremele: da cateva exemple. Generalizarea-i gata. Mai ales ca memoria virtuala e ultra-scurta, ancorata exclusiv in prezentul clipei. Apoi ca Viorel si asa uita de la mana pana la gura. Sa stiti ca sunt tare curios sa vad ce ton veti aborda pe blogul de la Corabia.

   Apreciază

 29. CMM said

  Atat: SCARBA.

  Apreciază

 30. CMM said

  MARELE INVINGATOR: DL.GOE.

  Va dedic toate murdariile pe care le veti scrie. CURAJ!

  Apreciază

 31. CMM said

  Am nevoie sa fac provizii de SCÂRBA.
  Un sentiment MISTO!

  Leac pentru prostia mea si a universului din care fac parte. Am inceput cu mine, sa nu traumatizez universul.

  Poate reusesc sa pun deoparte si ceva URĂ.

  Pentru BINELE meu si al Universului lucrati.

  CURAJ, NU ABANDONATI!

  Apreciază

 32. IlIl said

  @CMM ai dat in mintea copiilor.
  Interesant cum 2 specimene (cmm si goe) care tin in brate caricaturile de „dreapta” (CMM din prostie si uzare neuronica, Goe din interes limbistic), nu se inteleg. Deloc. O pocneste Goe din toante directiile. Tolomaca sta si inghite. Spera sa faca. Gaura-n apa. O scuipa AVP, ea ii da cu experimentu. Lu peste.

  Continuati va rog.

  Apreciază

 33. CMM said

  Iata ce mai puteti provoca:

  Common Negative Feelings

  See also long list of more feeling words.

  Dignity/
  Respect/Self-Worth

  Ashamed
  Beaten down
  Cut down
  Criticized
  Dehumanized
  Disrespected
  Embarrassed
  Humiliated
  Inferior
  Insulted
  Invalidated
  Labeled
  Lectured to
  Mocked
  Offended
  Put down
  Resentful
  Ridiculed
  Stereotyped
  Teased
  Underestimated
  Worthless

  Freedom/Control

  Bossed around
  Controlled
  Imposed upon
  Imprisoned
  Inhibited
  Invaded
  Forced
  Manipulated
  Obligated
  Over-controlled
  Over-ruled
  Powerless
  Pressured
  Restricted
  Suffocated
  Trapped

  Love/Connection/
  Importance

  Abandoned
  Alone
  Brushed off
  Confused
  Disapproved of
  Discouraged
  Ignored
  Insignificant
  Invisible
  Left out
  Lonely
  Misunderstood
  Neglected
  Rejected
  Uncared about
  Unheard
  Unknown
  Unimportant
  Uninformed
  Unloved
  Unsupported
  Unwanted

  Justice/Truth

  Accused
  Blamed
  Cheated
  Disbelieved
  Falsely accused
  Guilt-tripped
  Interrogated
  Judged
  Lied about
  Lied to
  Misled
  Punished
  Robbed

  Safety

  Abused
  Afraid
  Attacked
  Defensive
  Frightened
  Insecure
  Intimidated
  Over-protected
  Scared
  Terrified
  Threatened
  Under-protected
  Unsafe
  Violated

  Trust
  Cynical
  Guarded
  Skeptical
  Suspicious
  Untrusted
  Untrusting
  LUCRATI, NUABANDONATI!!

  Apreciază

 34. CMM said

  Si… a propos…Cu transdisciplinaritatea cum mai stati?

  Pe urma, va trebui RAUL sa-l integrati.

  Ei, acu ma opresc.

  AVIZ detractorilor: Aici am putut delira, era pagina mea. S-o faceti si voi cand asa ceva veti avea.

  DELIR PLACUT TUTUROR SI FIECARUIA IN PARTE!

  Apreciază

 35. CMM said

  Mi-am propus sa ajung la100, numeric 1. Nu mai am heliu.

  Dau muzica de fundal dramatic, de inghitit de 5 ori:

  Acu puteti revizui.

  Apreciază

 36. CMM said

  Apreciază

 37. CMM said

  Apreciază

 38. CMM said

  Apreciază

 39. CMM said

  Apreciază

 40. CMM said

  Multumesc pentru ca nu m-ati blocat si m-ati lasat sa-mi aduc toti prietenii aici.
  Gata, v-am furnizat dstul material.
  Acum sa vad ce faceti cu el.
  Estimez ca ceva fff murdar, dar de slaba calitate artistica.

  SPOR LA MUNCA!
  PRODUCETI CAT MAI MULTE SENTIMENTE NEGATIVE!

  Apreciază

 41. CMM said

  Record de tampenii adunate e o pagina!
  Si nu uitati… transdisciplinaritatea!

  Apreciază

 42. IlIl said

  catindata cu mustati (de „dreapta” desigur):

  Apreciază

  • arcaluigoe said

   @IlIl – Esti un contrapunct (contrapunctul necesar) venit din senin, taman la pont, ca un Stavrid strecurat intr-o conserva cu sardine care combate bine. Nici daca te-as fi inventat n-ai fi fost asa de nimerit ca OBSERVATOR. Dar. Caci exista si un dar. Crezi tu oare ca poza propusa de tine poate avea vreun impact cat de cat? Poate ea (poza ta) sa tina pasul cu auto-portretul pe care si-l face artist(ic)a CMM? Esti visator. Fluviala, plina de draci, artist(ic)a CMM reuseste sa-i smulga o contributie pictoreasca si acuarelistlui dunarean AVP care nu se sfieste sa puna culorile potrivite pe panzele albe ale auto-prtretului doamnei CMM la maturitate:

   Apreciază

 43. Dl.Goe said

  Wow! Oare asa o arata Potopul? Inundatie cu cmm-mea, dobermanca corabianului, care a plouat intr-o noapte cat latra altii intr-o luna la luna. S-a inrosit puntea cu sangele verde al celei ce a fost CMM, comentator, experimentator si victima, concubina iubitoare a iertatorului AVP, el insusi un munte de pietate care, dupa ce-a renegat-o, a primit-o inapoi pe fiica sa cea risipitoare, spre intristarea si deznadejdea tåcutå si tacitå a celei nerisipitoare, spre gloria pre-postuma a Planetei Ou si-a maretilor ei sinceri si competenti admiratori:

  Apreciază

 44. CMM said

  Vai, vai, vai, dl.GOE copy-paste!

  Vino, Lume, sa-l vezi!

  Apreciază

 45. CMM said

  Dl. Goe copy-paste, vino, Lume să îl vezi!

  Apreciază

 46. olimox said

  Dl. Goe copy-paste, vino, Lume să îl vezi!
  PANA DE IMAGINATIE

  Apreciază

 47. CMM said

  Dl.Goe copy-paste, lume, lume vin’ sa-l vezi!

  Apreciază

 48. CMM said

  Asadar, COPY-PASTE, un nou indiciu…

  Apreciază

 49. CMM said

  Am depasit toate recordurile de cretinatati pe o pagina. SPLENDID!
  Noi, prin noi, cu noi, pentru noi!

  Apreciază

 50. CMM said

  Urmeaza ceva spectaculos, dar de mine pre-vazut.

  Apreciază

 51. CMM said

  Domnule Goe, sunteti jenant de previzibil. Si opriti comentarii la spam.

  Apreciază

 52. CMM said

  http://www.sisif.ro/internview/582/Daca-stiinta-si-religia-vor-accepta-sa-dialogheze–atunci-orbul-va-vedea-si-surdul-va-auzi–Basarab-Nicolescu-.html
  De aici aveti de invatat.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Despre ce anume ar trebui sa dialogheze stiinta si religia? Sau aveti in vedere un dialog asa…mai in general, mai abstract? Si-apoi cine sunt doamnele astea doua? Si care sa le fie purtatorii de cuvant? (Stephen Hawking si papa Benedict moderati de Viorel Padina). Cand vor accepta sa dialogheze (in favoarea surzilor si orbilor) cred ca cel mai potrivit subiect, pentru debut cel putin, ar fi acelasi cu cel al actualului topic de pe Arca, subiect pe care-l comentati atat de on topic: Caderea CeMeMe de pe Pluta Medusei. Alunecarea-n pustiu.

   Apreciază

   • Vali. Da, Vali said

    Pesemne feeria era despre o șuetă bolîndă între superstiție (dvs. ați întîlnit mulți credincioși? eu doar vreo doi…) și autosuficiența raționalismului de laborator.

    Mai bine nenea ăsta care îl iubește pe Van Morrison și îi închină un omagiu sonor:

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Greu, greu, prea greu, de pastrat secretul lui Polichinelle. V-as intelege! Dar mi se strange inima amintindu-mi ca tot asa a inceput si Medusa sa de/cada. Ma rog domnia voastra, chiar fâlfâind invers din aripi, aveti un echilibru interior de o mie de ori mai stabil decat al tuturor rebeliunlor minerale si zoomorfe la un loc.

     P.S. Ati intalnit doi credinciosi? Sunteti printre privilegiati. Eu nici macar un stiintific adevarat, identificabil, n-am intalnit pana acum. Daca exista ori una ori alta printre cei intalniti de dl.Goe nu am inca de stire. Imi ingadui din cand in cand sa-l consider, provizoriu, pe cate unul/una ori una, ori alta, atunci cand am de rezolvat vreo ecuatie matriceala virtuala (cu transpozitii) dar dupa ce obtin solutia, de regula sunt fortzat sa-i eliberez de conditia de inger in care s-au potrivit la un moment dat. Pe moment.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Super-misto propunerea muzicala. Ar merge cu un pahar de hennessy båut in compania urâtului åstuia cu cercel la o vorba despre facerea lumii la libera sa alegere.

     Apreciază

    • Maria said

     Apreciază

 53. CMM said

  Multumesc, wordpress.
  Astept creatiile originale ale domnului Goe. Cu muuult interes.

  Apreciază

 54. CMM said

  IATA SI UN DOMN PE PAGINA ASTA:

  Apreciază

 55. CMM said

  IATA SI UN DOMN PE PAGINA ASTA

  Apreciază

 56. CMM said

  Iata un cautator de ADEVAR de la care am invatat IMENS.

  Apreciază

 57. CMM said

  CMM Says:
  20 noiembrie 2012 la 20:37
  Hei, nu e Barna, e Copy-Paste !

  CMM Says:
  20 noiembrie 2012 la 21:06
  Dl. Goe se lauda ca nu opreste nimic la spam. Mie mi-a oprit. Iata, iar l-am testat.
  AVP, din toate momelile noastre a muscat.

  CMM Says:
  20 noiembrie 2012 la 21:40
  Hai sa vorbim despre ceva mai frumos. Iata o informatie interesanta pentru cine ar vrea sa faca exegeza Planetei-Ou:
  http://www.sisif.ro/internview/582/Daca-stiinta-si-religia-vor-accepta-sa-dialogheze–atunci-orbul-va-vedea-si-surdul-va-auzi—Basarab-Nicolescu-.html

  Apreciază

 58. Maria said

  Este mare lucru ca d-l Goe poate trece trept atit de multa lume !

  Apreciază

 59. CMM said

  „LASĂ-I SĂ MOARĂ PROȘTI!”

  Așa e, dom’ Mitică, PROSTIA salvează Romania.

  FINITA LA COMEDIA.

  Apreciază

 60. CMM said

  Abia acum, cu mintea românului / româncei de pe urmă am înțeles cum procedați:

  Mă țineți pe lista de moderare, ca nu cumva sa aduc maaari daune Arcei.

  Pacat ca nu m-am prins mai repede.

  Am vrut sa stiti, in trufia mea amplificabilă, ca totusi m-am prins pana la urma.

  Am invatat enorm pe aceasta Arca. M-am învățat. Zău că mă plac. Asa imperfecta, extrem de imperfecta.

  E acesta un mesaj privat ori neprivat, la alegerea libera a moderatorului blogului, dl.Goe..

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Carmen, madam, tanti, las-o-n balta cå måcåne. Ia o pauza, ia vacanta, ia distanta. Du-te la o stire, du-te la mânåstire. Relaxeaza-te, reinventeaza-te. Da-ti un ragaz. Nu-ti mai turna gaz. In cap… ca sa faci direct cenuså. Nu må face så-mi fie milå de tine / cåci n-am chef de implicari sentimentale in Hyperspatiul Universului Virtual al Anonimatului Clandestin si Amator. Nu te pedepsi cu moartea doar pentru ca ai alunecat in aceasta catastrofa in care s-a pierdut tot ce-ai avut. Te-ai compromis ca personaj (anonim), ca persoana (anonima), ca profesionist, ca amator. Dar… e mare lucru ca ai avut ce compromite… nu ca altii. Inteleg, ai fost viteaza, ai fost titireaza, ai experimentat varandu-te cu de-a sila in experiment, pierzand orice control in favoarea propriului EGO (oricat ai incerca sa te minti cu disperarea ca nu). E momentul sa te duci la refacere, la recuperare. Tu nu esti ca Radu Humor. Ai ce reface, ai ce recupera. Incepe prin a medita la lucrurile prostesti pe care le-ai facut si in special la cele mizere. Revizuieste-ti logica si certitudinile dubioase la care ai ajuns pe baza ei. Nu incerca sa ghicesti care-i rostul acestei predici si ce anume o urmari dl.Goe predicand-o. Urmeaz-o si atât. Ca sa poti deveni ceea ce esti. Si mai mult decât atât.

   P.S. – „Mă țineți pe lista de moderare, ca nu cumva sa aduc maaari daune Arcei.” – Nu! N-ai ghicit. Deci nu esti vindecata.

   P.P.S.- „E acesta un mesaj privat ori neprivat, la alegerea libera a moderatorului blogului, dl.Goe.” – Nu. Nici asta nu-i adevarat. Minti.
   .

   🙄 Hai sa vedem cum vei proceda!

   Apreciază

   • CMM said

    E opinia dumneavoastra.
    Am inteles, nu e locul meu aici.
    Perect, nu vă voi mai deranja.

    Prietenii mă accepta cu toate pierderile mele.
    Cu imperfectiunile si greselile mele.
    Nu regret nimic din ce am facut, am avut propriile mele scopuri de invătare.

    Eu cred ca si dumneavoastra ati avea mult de recuperat. E usor sa fii, cu masca, cel mai tare din parcare.
    Pe bune, trufia dvs, e mult mai mare.
    Iar cei ce vin pe aici si va canta, cu modestie, osanale, sunt mai rau ca Humor si ca mine.
    Humor e fratele meu. Pentru mine, mai de pret ca dumneavoastra. El are curajul sa existe asa cum e.

    Si mai apoi, Ce vă autorizeaza sa-mi dati lectii?
    Titlurile, patalamalele, experientele incontrolabile?

    Sunt vie, exist, ma simt bine fara permisiunea dvs. Nu ma puteti sterge ca pe un fisier virtual.

    Tineti asta cat vreti la moderare.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Din punctul de vedere al d-lui Goe (posesor de (b)Arca) orice vietate este recuperabila sau reciclabila (sub aspect genetic sau macar agricol: lâna, lapte, branza, oua, carne. D-voastra bunaoara, golita de alte sensuri, ramaneti o inepuizabila sursa de amuzament (ca si fratele d-voastra Humor):

     I-auzi: (a)„Pentru mine, mai de pret ca dumneavoastra.” – Domnia voastra chiar ati scris si publicat o carte despre utilizarea limbii romane?

     (b)„Si mai apoi, Ce vă autorizeaza sa-mi dati lectii?
     Titlurile, patalamalele, experientele incontrolabile?”
     – Din faptul ca va dau lectii de doua ori degeaba (adica in mod gratuit si fara efecte notabile) nu rezulta ca n-as fi autorizat s-o fac. D-voastra imi acordati in permanenta aceasta autorizatie. In plus practica demonstreaza cå.

     (c) „Tineti asta cat vreti la moderare.” – Pe (b)Arca lui Goe nu exista moderare. Iar ati dat-o in bara.

     (d) „Sunt vie, exist, ma simt bine fara permisiunea dvs. Nu ma puteti sterge ca pe un fisier virtual.” – Pardon. Faptul ca va simtiti bine (ca nu aveti dureri) nu inseamna nimic. Ca nu doare. Imi acordati, vad, puteri discretionare. Noi nu stergem fisiere. Nu este nevoie. Este suficient sa le editam. Apoi le arhivam.

     P.S. Vad ca ati reactionat prompt, intocmai si la timp, urmand cu sfintenie ordinele bine formulate ale d-lui Goe de a nu parasi puntea inainte de a vi se ingadui.

     Apreciază

 61. CMM said

  CONCLUZIE

  – Plin de Gol
  – CMM nu este Femeia Visurilor

  PS. Posibil: Este Ocean (Abundență), Spontaneitate (Veveriță toxică / netoxică), Fragmentarium (Artizanat) etc. etc. etc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: