(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

2017 – La multi ani!

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 1, 2016

7 răspunsuri sa “2017 – La multi ani!”

 1. Stely said

  Şi totuşi… cu gândul la momentele plăcute, petrecute cândva pe Arca lui Goe, vă doresc – un An Nou fericit. La Multi Ani !

  Apreciază

  • arcaluigoe said

   @Stely,

   Cu gandul la nimic… anume, va multumim pentru indrazneala cu care, calcandu-va pe inima, ati venit cu urari de anul nou, si va dorim la randul nostru un an nou cu sanatate, cu bucurii, cu succese si alte euforii, asa cum vi le doriti (desi ati merita mult mai mult). Anul acesta si la multi ani.

   P.S. Presupun ca primele doua cuvinte din mesajul d-voatra de Revelion sunt un inceput de citat din Paunesu (Si totusi exista iubire, si totusi exista blestem… 🙂 cat si faptul ca dati „lumii” „o stire” 🙂 🙂 feed… back ).

   P.P.S. Sa stiti ca v-am remarcat (usor) in grupul vizitatorilor constanti ai Arcei lui Goe din ultimele cateva luni (fiind remarcabila) desi v-ati tot straduit sa va pitulati in spatele celorlalti (ca si cand n-ati fi stiind ca sunt transparenti)… Ati fost asadar, ca America, un fel de leader from behind. In aceasta calitate va rugam sa le transmiteti tuturor cunostintelor comune urarile noastre de bine pentru anul nou. (Este desigur o rugaminte formala, retorica ca sa zic asa, intrucat, prin mediumul care sunteti s-au si transmis deja. 🙂 )

   La multi ani!

   Apreciază

 2. Dl.Goe said

  Conul Dorin (o vulpe bearcå) continua sa-si interpreteze redundant elegia la toaca (tocata in re minnor): visand rate si lupte de clase, clasate. Aparent intamplator, odele sale republicane adresate lui Dorel Trump nu-i mai apar pe Republica.Ro. De ce oare?

  Apreciază

 3. Dl.Goe said

  Buletin meteo-RO-logic: Anul nou continua minunat (firesc) in prelungirea celui vechi, in Romania – Arca mioriticei populatii carpato-danubiano-pontice, ce infrunta cu seninatate potopul lin curgator al istoriei (si geografiei). Cei care se revendica discret (cu indreptatire mai mult sau mai putin imaginara) de partea „elitelor” (sau chiar ca parte integranta a acestora) isi exprima cu patos (spumegand pe alocuri) pseudo-revolta in contra guvernului banditesc (si miselesc). In zadar. E democratie, iar guvernul acesta (condus de dl.Dragnea) este cel mai reprezentativ cu putinta pentru sus-numita populatie. Spre deosebire de totalitarism, in democratie nu este permis ca binele sa fie facut cu forta. In intelepciunea si ingeniozitatea sa „poporul” a ales ceea ce-i prieste cel mai mult, ceea ce i se potriveste cel mai bine, ceea ce-l streseaza cel mai putin. Suntem un popor calm, doritor de pace, liniste, intelegere si pomeni. Nunti, botezuri… Ne intelegem, oameni suntem. Vrem sa fim lasati in pace, in neschimbare, in Las Fierbinti-ul nostru bi-milenar. Nu ne mai tarati si nu ne mai impingeti care stresul mileniului 3. Nu ne trebuie. Dati-ne pace! Dati-ne un spor, o alocatie, o indemnizatie, un ajutor social, o pensie, o scutire, o gratiere, o amnistie, o amnezie. Vom fi fericiti. Veti fi (si voi) multumiti. Nu ne trebuie altceva. Carcotasi (nefericitilor) nu mai dati vina pe PSD! PSD-ul este efectul, nu cauza. Reformarea Romaniei nu se poate face pe cale politica, in democratie. Poate prin râs. Haz de necaz si satira. Detasare, umor… Hotzomanii PSD-isti n-au ajuns hotzeste sa conduca tara, ci au fost desemnati, cinstit, de catre popor, in deplina cunostinta de cauza, fiind alesi dupa chipul si asemanarea lui, a poprului. Mai mare hazul. Sa ne bucuram asadar. Sa ne râdem, daca tot ne-am facut de râs (neam facut de râs). Cei care au umor sa treaca urgent la treaba. Faceti-i de râs pe gogomanii alesi de popor. Cat se mai poate. Spor! Pe cei facuti de râs ca lumea, poporul (rusinos) se va sfii sa-i mai aleaga. Sa speram ca-n doua-trei generatii, acolo, se vor epuiza candidatii rizibili.

  Apreciază

 4. Dl.Goe said

  Care esti ba dân Republica Moldova? De-ai lu Dodon? Da’ dân Brazilia?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: