(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Lumea cum fu ?! Cam da ! (9)

Posted by Arca lui Goe pe februarie 17, 2017

Blondele de altå datå!

wp_dailysanctuary-com_2015_03_rp082

 

Pentru lamuriri epistemologice a se revedea episodul pilot (AICI)

6 răspunsuri sa “Lumea cum fu ?! Cam da ! (9)”

 1. d'Artagnan said

  Apreciază

 2. Dl.Goe said

  Desigur ca unele poze sunt per se mai spectaculoase decat altele. Cea din topicul actual poate parea chiar banala si fara prea mult sex-apeal. O blonda face reclama unui dispozitiv care pulverizeaza pe piele o solutie maronie simulandu-se astfel bronzarea. Ce mare chestie? Marea chestie ar fi ca dispozitivul respectiv este oferit publicului in anul 1949. Pare un dispozitiv destul de sofisticat si masiv, care incorporeaza resurse materiale si munca destul de semnificative. O risipa. O tampenie. Un moft. Cam cu asta se ocupau unii americani prin 1949 (unii ca producatori, distribuitori, altii ca consumatori). Enormitatea devine mai evidenta daca incercam sa ne amintim cu ce se ocupau in aceeasi perioada germanii, francezii, italienii, rusii, polonezii, romanii, chinezii… etc.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Presedintele american Donald Trump este convins ca dusmanul Americii este presa. El a facut aceasta afirmatie vineri dupa-amiaza, intr-o postare pe Twitter.

   Mai mult, acesta a nominalizat cateva institutii de presa care, spune el, ar emite stiri false. A mentionat insa ca acestea nu sunt dusmanii sai, ci ai intregului popor american.

   „Presa cu stirile ei false (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) nu este dusmanul meu, este dusmanul poporului american”, a scris Donald Trump pe Twitter.

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    De unde se vede ca dl.Donald (cu arama pe fata) a inceput sa semene din ce in ce mai tare cu arhetipalul Radu Humor, ceea ce este ingrozitor… tinand seama de pozitia detinuta momentan de catre dl.Donald, favoritul unora printre care si al lui nea Tudoran (fost „conul Dorin”). Orbirea mofluzului banatzean transplantat in mediu American este la fel de intristatoare.

    Sper ca America va avea mijloace mai potivite sa-l tina in frâu pe dl.Donald (autorul unei revolutii portocalii de mai mai mare râsul) decat are mediul virtual de pe la noi in strunirea razilor nostri. Asadar se intoarce era ticalosilor, revolutia lipsei de bun-simt si de „common sens”, in care poti sa spui fara teama (de ridicol) si fara rusinea: Dai in mine (?)… Dai in fabrici si uzine…

    Nu ma intelege gresit. Nu sustin ca alde @nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN, ori ceilalti omisi de dl.Donald (amicii sai) ar fi fiind chiar prietenii poporului American, dar de aici si pana la a sugera ca din cotra, dl.Donald ar fi fiind prietenul poporului, daca nu cumva chiar poporul el insusi in persoana, este o distanta… ca de la o galaxie la alta. Care nu poate fi strabatuta pe jos, ci doar cu gandul… care se sparie… Bine, unii precum nea Tudoran (fost „conul Dorin”) nu are de ce sa o strabat, fiind deja acolo, la fata tumefiată a locului.

    Apreciază

   • Dl.Goe said

    Teribilul avertisment al lui McCain: ”Prieteni, nu va faceti iluzii: traim timpuri primejdioase…”

    REMARKS BY SASC CHAIRMAN JOHN McCAIN AT THE 2017 MUNICH SECURITY CONFERENCE

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: