(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

In apararea lui Ponta si Crin

Posted by Arca lui Goe pe august 8, 2012

Caragiale a fost doar un amârat lipsit de originalitate care a plagiat din viitor pe canale oculte: „Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper.” 🙄

Are cuvantul Crin Antonescu: „Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapa pana cand nu dau socoteala politic, ca eu nu ma ocup cu altceva, in fata cetatenilor Romaniei, pe care i-au mintit si-i mint, pe care i-au furat si-i mai fura inca pe unde mai sunt si pe care mai noi ii sfideaza, ii intimideaza in fiecare seara domnul Traian Basescu (…) Asta pana nu se termina, eu nu ma opresc, oricate amenintari, oricate insulte, oricate calomnii”, a sustinut Antonescu, intr-o emisiune la Antena 3.

Vom reveni in curand cu alte capete de aparare.

Până atunci un scurt comentariu literar:

Băiatul acesta, Crin Antonescu, pe care Andrei Pleşu il asemuia cu un Rica Venturiano tomnatec, lăsat să se exprime liber, trădează în fapt o asemănare vădita cu un alt personaj caragialesc şi anume cu Crăcănel. “Am să-l sfâşiu! (scrâşnind din dinţi şi zguduind din cap) Cu dinţii! Cu dinţii am sa-l rup!“ exclamă plin de curaj Crăcanel la adresa Bibicului care l-a tradus în amor. Amorul Crin-Crăcănelului este funcţia de preşedinte al Romaniei pe care Bibicul i-a furat-o. Băiatul acesta, Crin Antonescu trece prin personajele lui Caragiale cu o dezinvoltură demnă de invidiat. Nu demult a promis nesilit de nimeni că o să-si rază fafuridele din politica (a-la-carte) dacă Bibicul se va mai întoarce la Cotroceni, iar acuma se dă de ceasul morţii ca să nu i se ducă ambiţul, la ce-a ţinut el mai mult şi unde-şi imagina că are abonament. Problema este că amicul Ponta-Pampon, care ştie tactica procuraturii, pentru ca a fost el însuşi tist de vardişti, e pe cale să-l abandoneze pe micuţul Crin-Crăcănel (fost Căcărău bun). De unde şi tragi-comedia dell’Arte (belle arte, că e cam belită) în care se scaldă “floarea politicii româneşti”, gata sa recunoască orice, inclusiv că este un instrument folosit exclusiv pentru hărţuirea si eliminarea lui Traian Băsescu. Intr-o declaraţie anterioară afirma, într-o fraza abia înteleasă (plină de-nţelesuri) că (citez) “Traian Basescu ameninţă de când îl ştiu şi de când mă ştiu.” !!! Subconştientul, singurul pe care-l posedă, îl tradează, probînd că omuleţul se identifică total cu postura de inamic şi victimă a lui Basescu ce-l ameninţă de când se ştie el-Crinel, din frageda-i pruncie (înainte de asta nefiind nimic, identificându-se practic cu neantul). In politică, băiatul acesta, Crin Antonescu nu este decât o căpuşă grandomana pe pielea lui Traian Basescu, unde a fost plasat tocmai pentru că este lesne manevrabil şi că deşi-l poate încurca pe Basescu (nevoit să se tot scarpine), totuşi până la urmă o să i se poată da cu flit fără probleme, intrucat in abesnta lui Basescu nu va fi (doar) inutil, va fi NIMIC. Este din acest punct de vedere un Agamiţă Dandanache perfect, mult mai bun decât au fost Adrian Nastase si Mircea Geoana la vremea lor. Problema este însă că Bibicul se încapăţânează sa-l înfrunte pe Caragiale reuşind până acum să nu piarză nicio scrisorică şi niciun belet (roz) de amor. Si de aici blocajul şi drama celui care nu ştie să facă nimic (altceva). Ce-aţi vrea sa facă bietul băiat? Să-şi tragă un glonţ în pielea gâtului? Nu face el aşa ceva. Trebuie sa lupte până la capat. Că şi Garda Naţionala s-a desfiinţat.

22 răspunsuri sa “In apararea lui Ponta si Crin”

 1. Dl.Goe said

  Guvernul Romaniei a devenit de facto maciuca cu care Voiculescu incearca sa-i dea in cap lul Basescu, in aplauzele grele a canaliei de uliti. Ponta-mponul a inceput sa aiba contuzii. Guvern cu numele. In fond o unealta utilizata exclusiv ca arma de vanatoare impotriva unui cetatean cu tricou albastru, suspendat si incredibil de tenace. Recul, falca, limba, Inghitire.

  Apreciază

 2. d'Artagnan said

  Vai da ‘ce frumos e! Cre’ că doamnele e moarte dupe el!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Da, numai ca doamnele moarte nu voteaza. N-au dreptul!

   Apreciază

   • anonim pe arca said

    Daca sunteti pe faza , ascultati-l pe Crin .Veti avea material din plin pentru noi „capete de acuzare”.Acum ! Nici nu stiti ce pierdeti 🙂

    Apreciază

    • anonim pe arca said

     Erata – citat corect : ” alte capete de aparare ” . Subconstientul mi-a jucat feste .

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Aveti putina rabdare si in curand o sa soseasca subconstientul titular (un domn, unul Radu), aci, la fata locului. Si va fi plin de feste fistichii si fenechii. Serios, prapastios dar si foarte comic, si care va incerca, presupun, sa-i faca d-lui Antonescu o aparare siciliana. Ca din partea famigliei lui Voicu-lescu. Sper sa nu ma dezamageasca si sa ma scoata, prin boicot, de profet mincinos. Si asa sunt eu destul de amarat ca ma cenzureaza celalalt fun al lui Crin Antonescu.

     Apreciază

    • anonim pe arca said

     Pana ce va sosi „subconstietnul titular ” ,m-am gindit sa aduc aici o sosie – la fel de comica ,prapastioasa ,fistichie , nasparlie etc…

     Iata ce spune aici un domn cu nume si prenume :

     „Buna seara prieteni 🙂

     Voua va place ca traim intr-o Romanie a unui nene in tricou bleu care da dispozitii unor institutii ale statului, ce sa faca si cum sa faca, pe cine sa ancheteze si/sau sa aresteze, iar acestea sa le si execute chiar de-a doua zi ?!

     Pentru cine mai are macar un neuron functional este clar ca buna ziua ca acest nene in tricou bleu, daca doar din aceasta postura de simplu cetatean dintr-un garaj are (inca) atata putere ca atunci cand a avut absolut toata puterea din Romania, batjocorindu-ne pe toti de la Cotroceni, va dati seama ce-a putut sa faca timp de 8 ani ?!”

     Dupa ce, impreuna cu haita sa de infractori, a jefuit Romania de miliarde de euro, acum, cu o parte din acesti bani furati, conduce un atac marsav impotriva tuturor celor care nu sunt de acord cu el si cu haita sa, inclusiv impotriva unor institutii ale statului, amenintand si batjocorind 8,5 milioane de voturi. Asta inseamna ca si impotriva celor care au votat NU la referendum, pentru ca au avut ‘tupeul’ si curajul sa nesocoteasca ordinul sau de a nu vota deloc.

     Iar pentru HAOSUL in care risca sa se cufunde Romania, nu este de vina doar acest nene in tricou bleu dintr-un garaj, ci toti acei romani care din indolenta, puturosenie, indiferenta, o imensa prostie si un PUPINCURISM fata de un INFRACTOR, au considerat ca daca nu merg sa voteze la referendum o fac pentru a nu ‘legitima o asa-zisa lovitura de stat’ si alte idei paranoico-schizofrenice.

     Mai mult decat atat, acesti NEvotanti considera ca este un drept al lor ca prin neprezentarea la vot sa anuleze definitiv voturile exprimate de 8,5 milioane de cetateni romani. Cu alte cuvinte, nu conteaza ca 8,5 milioane de cateteni voteaza ci conteaza doar cei care nu vor sa voteze 😦

     Iar noi daca stam cu mainile-n san si asistam pasivi la aceasta batjocorire a noastra si chiar la o INFRACTIUNE impotriva noastra, si nu IESIM IN STRADA SA TERMINAM DEFINITIV CU ACEST NENE IN TRICOU BLEU, atunci chiar ca ne meritam soarta sa faca acest nene ce ‘vrea muschii lui’ cu noi toti si cu Romania.

     Iar daca asta vor majoritatea romanilor, eu le voi face pe plac!

     Curat murdar coane Fanica !!! ”

     p.s Marturisec ca ,la prima citire ,am crezut ca este o relatare la misto a vreunui discurs rostit de Crin sau de Ponta (ca nu prea se deosebesc intre ei ,cind il au ca subiect pe Traian Basescu ) Dar nu … din comentarii am inteles ca este o compozitie proprie , autentica ,izvorita din simtamintele lui curate si sincere. Oare sa mai pot vindeca oamenii acestia (intelectualii lui Crin si Ponta )in frunte cu ei , bineinteles ? Altfel ,odata cu „parastasul de 40 de zile „a referendumului , le mincam si lor coliva .

     Apreciază

    • anonim pe arca said

     Âu, Omul Negru a venit … si eu n-am vazut … Dar nu-i nimic ,eu am adus un mic adaos la, „Am sa-l sfâsiu ,tine-mă că-l omor „!!!

     p.s. din ciclu „de pe forumuri si facebook -uri adunate”

     Apreciază

    • anonim pe arca said

     Aici ceva de pe un blog de scriitor -din ciclu’ :”murim ,luptam pe Crin si Ponta ii aparam !

     „8.08.2012. Doamne, cum trecem dintr-o extremă în alta – ieri credeam că fostul președinte al României, Traian Băsescu va arunca la coșul de gunoi cele 7,4 milioane de voturi care au cerut demiterea lui (după ce a forțat Curtea Constituțională din România-CCR să publice în Monitorul Oficial o erată, prin care erau adăugați pe listele electorale permanente din țară și cetățenii români care au părăsit România, în acest fel crescând cifra celor ce trebuie să asigure cvorumul de 50 plus 1 al românilor cu drept de vot cu încă 2-3 milioane la referendumul din 29 iulie; în condițiile în care, vă amintiți, Băsescu și PDL au cerut inclusiv cetățenilor români plecați din România să boicoteze referendumul, să nu participe la vot). Azi, a ieșit iar președintele interimar Crin Antonescu la Palatul Cotroceni la o conferință de presă (ieri a fost prezent la Antena 3; repet, acest post de televiziune e mai eficient decât toți politicienii USL la un loc, le-a deschis tuturor ochii asupra mafiei politice conduse de Băsescu, care face ravagii; nu m-aș mira să aud mâine că directorul acestui post, Mihai Gâdea, va fi chemat la Parchetul General să dea cu subsemnatul, cum se spune, pentru orice vină inventată, de la calomnie și până la a fi participant la… lovitura de stat dată de USL; ați aflat, azi a fost pus sub urmărire penală și un secretar de stat de la MAI, dintre cei care și-au exprimat rezervele că mai sunt 18,2 milioane de români cu drept de vot; interesant însă, nimeni nu se atinge de fostul ministru al MAI, Ioan Rus – tot Crin Antonescu are dreptate, Ioan Rus trebuie să se ducă la… garaj să primească noi ordine, acolo unde are Băsescu… sediu de campanie). Cum spun, Crin Antonescu a venit cu legea în mână și a declarat că nicăieri în legea referendumului nu e trecut faptul că pe listele electorale permanente trebuie să fie trecuți și cetățenii români plecați din România: ”

     Restul vedeti aici :

     http://www.liviuioanstoiciu.ro/2012/08/ne-a-mai-venit-inima-la-loc-basescu-e-contrazis-de-antonescu-legea-referendumului-nu-cere-sa-se-numere-diaspora-cu-drept-de-vot-la-cvorum-ccr-emite-falsuri-penitari-si-zerodocti/

     Apreciază

  • Radu Humor said

   Vezi măi Goe că „doamnele alea moarte” votează cu Băsescu, nu c-ar fi moarte după el ( că i-au luat-o, din păcate, înainte 🙄 ), dar alți votanți nu prea mai are de unde scoate strâmbul ăsta al vostru !
   Pe care-l iubește la nebunie(curată) mușchetarul, în schimb nu-i place de mutra lui Antonescu( pariez că nici de numele lui), dar e vorba aia, cu gusturile…
   Dar de data asta n-o să țin cont de ea 😉

   Apreciază

 3. Gina Pistol said

  se zice ca pdl-ul a facut prost lucrurile bune, iar usl-ul a facut bine lucrurile rele . cind il vad pe domnu antonescu incep sa cred ca nici macar pe aste rele nu le poate face bine . rar se poate vedea un asa individ ridicol

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Pacat ca la noi, la tara, nu e niciodata momentul potrivit de a vorbi despre lucrurile bune. Suntem ocupati pana peste cap cu porcarii pe care am inceput sa le percepem ca fiind normale. Vom vedea in curand de ce anume trebuia trims Traian Basescu pe tusa macar o tura, cât sa iasa „grajdaru” din „pivniceru” sa dea cate o tzuica la toata lumea buna si o posirca la popor. Pe urma n-o sa mai conteze ca a fost suspendat ilegal, anti-constitutional, imoral, fara niciun temei anume. Ni se va spune sa ne calmam, sa coabitam, sa ne depolarizam. In fond nu se va fi intamplat nimica ma nene. Uite, Basescu al vostru e inapoi la Cotroceni. Ce nu merita si el asa o sperietura pentru ca a taiat pensiile si salariile?

   Apreciază

 4. Relu said

  Scrisoare către prietenii mei: 2012, vara frumoasă a tovarăşilor!
  de Catherine Durandin

  De mai multe săptămâni, un guvern de coaliţie socialist-liberală de la Bucureşti – condus de un Victor Ponta, „cârlan“ al lui Adrian Năstase şi al lui Ion Iliescu care îl susţin, asociat cu liberalul Crin Antonescu, care primeşte sprijinul lui Emil Constantinescu…!!! – dă spectacolul unei cuceriri a puterii, a tuturor puterilor, după un model leninist exemplar. Infiltrare în şi penetrare a lumii socialiste europene, dublu limbaj la adresa Uniunii Europene, propagandă naţionalistă şi manipularea alegerilor, trişare asupra titlurilor universitare uzurpate, totul făcut cu îndrăzneala celor care ştiu să utilizeze situaţia de nemulţumire a unei populaţii lovite de criza financiară şi economică.
  Anii trecuţi din 1989 până în prezent lasă amintiri sumbre, în ciuda momentelor de speranţă. În 1996, cei care manifestaseră în numele Libertăţii în zilele din de­cem­brie 1989, cei care cântaseră în primăvara lui 1990 „Jos comunismul…“ în Piaţa Uni­versităţii au vrut să creadă că vremea co­munismului şi a postcomunismului a tre­cut, că democraţia avea să triumfe odată cu alegerea lui Emil Constantinescu. Di­fi­cultăţile economice datorate în mare par­te jefuirii ţării de reţelele de nomenclatură nonepurate, tentativele de subversiune a pu­terii printr-o mineriadă în ianuarie 1999, contextul crizei din Kosovo, când opinia românească se simţea mai aproape de sârbii ortodocşi, şantajul reţelelor lui Ili­escu şi ai săi la adresa lui Constantinescu au dus la eşuarea acestei dinamici: Emil Constantinescu a renunţat să mai can­di­deze pentru un al doilea mandat. Rămân totuşi din acea perioadă avansul României către integrarea în NATO şi vizita mag­nifică a Papei Ioan Paul II la Bucureşti, în mai 1999, pentru a predica pacea, to­le­ranţa şi lupta împotriva sărăciei.
  Trecând în revistă paginile anilor scurşi de atunci, rămân şi alte etape pline de o di­na­mică a schimbării: ales preşedinte în 2004 împotriva lui Adrian Năstase, Traian Bă­sescu, popular, deschide calea unei Ro­mâ­nii atlantiste, membră a NATO, purtătoare a unei politici active în zona Mării Negre, aliată a Washingtonului, dispunând de ba­ze americane pe teritoriul său şi, în fine, mem­bră a Uniunii Europene în 2007. Aces­tea, împreună cu creşterea economică din anii 2000–2008, i-au putut face pe ro­mâni să spere la o banalizare senină a vie­ţii politice. Dar nu a fost totuşi „la vie en rose“: dosare dureroase, între care cel al romilor săraci şi mafioţi, nu au fost tra­ta­te. Corupţia a irumpt la toate nivelurile societăţii, dar încetul cu încetul, din 2007, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început să acţioneze serios. În fine, în 2006, puterea politică îşi ia res­pon­sa­bi­litatea condamnării crimelor comu­nis­mu­lui.
  Părea că e departe timpul când un pre­şe­dinte ca Ion Iliescu apela la minerii de pe Valea Jiului pentru a debarasa Bucureştiul de studenţii şi intelectualii opozanţi, mi­zând pe forţa brutală împotriva acestor in­telectuali pe care comunismul îi denunţa ca paraziţi, când nu erau agenţi ai pro­pagandei în serviciul regimului…
  Brusc, vântul îşi schimbă direcţia, odată cu criza din 2009/2010 care loveşte din plin România.
  Preşedintele Băsescu reacţionează în acord cu FMI şi pune în operă o politică drastică de austeritate, care nu e acceptată. Bă­sescu e izolat. El nu realizează amploarea frustrărilor şi a resentimentului, pro­fun­zimea mâniei şi a dezorientării. El nu rea­lizează că opinia populară se simte trădată în speranţele sale. Toate neregulile sis­te­mului, sănătatea publică dezastruoasă, co­rupţia şi scandalurile, bogaţii care-şi afi­şează cu aroganţă reuşita obţinută prin fra­udă îi sunt atunci atribuite. A-l da jos pe Băsescu, reales preşedinte în 2009 şi al că­rui mandat trebuia să se termine în 2014, devine o obsesie pentru multe părţi ale so­cietăţii.
  Atunci se întâmplă episodul straniu în ca­re liberalii şi liderul lor Crin Antonescu în­cheie un acord cu Mircea Geoană şi PSD, în noiembrie 2009.
  Demersul liberalilor rămâne o enigmă: de­sigur, cu această alianţă ei au şanse de a accede la putere. Dar ca să facă ce? Cum poate un om cu carte precum Crin An­to­nescu să accepte intruziunea lui Ion Ili­escu, odată raliat la USL? Cum poate el să accepte să coopereze solidar cu un prim ministru plagiator? Ca istoric, oare el a ui­tat procedeele de accedere la putere ale co­muniştilor din 1946/1947? A uitat cum to­varăşii, care nu aveau încă monopolul pu­terii în noiembrie 1946, au câştigat ale­gerile trucate şi apoi i-au eliminat pe cei care nu erau de partea lor?
  Cum se poate ca liberalii şi Crin Antonescu să coopereze într-un guvern ale cărui mi­nistere, între care şi cel al Justiţiei, se află în mâinile prietenilor lui Năstase?
  Ura împotriva lui Băsescu i-a orbit atât de tare pe toţi? Dar a-l da jos pe Băsescu nu constituie un proiect politic!
  În câteva săptămâni, direcţia Arhivelor Na­ţionale a fost schimbată: liberalii do­resc oare să pună botniţă cercetării isto­rice?
  S-a încercat schimbarea echipelor de con­ducere de la Institutul de Statistică: li­beralii vor ei oare să rivalizeze cu echipele de comunişti care manipulau cifrele? Să ci­tească atunci paginile scrise de Mihai Bo­tez despre minciuna comunistă!
  Preşedinţii Senatului şi Camerei De­pu­taţilor au fost demişi, Avocatul Poporului a fost înlocuit. Pentru a obţine cele 50+1 pro­cente la referendum, adică cvorumul care să confirme destituirea lui Băsescu, so­cialiştii şi liberalii nu au ezitat să ac­cepte un trucaj enorm, prin aşa-zişii tu­rişti, cei care au votat în penitenciare, ospicii şi spitale de provincie… In­for­maţiile au circulat imediat în România şi în presa internaţională! Oare liberalii, a căror tradiţie se hrănea din respectul legii, au devenit mutanţi?
  Rămân câteva locuri ale eticii: Direcţia Na­ţională Anticorupţie, salutată de către Uni­unea Europeană, de Ambasada Sta­telor Unite. Liberalii, asociaţi cu tovarăşii lor socialişti, vor avea oare îndrăzneala de a revoca condamnarea lui Adrian Năstase şi de a o evita pe cea a lui Dinu Patriciu?
  Să ne închipuim ziua de mâine. Azi, Crin Antonescu, preşedinte interimar, se ins­talează în postură de preşedinte, vorbeşte limbajul lui Kennedy într-un discurs pro­nunţat la Timişoara, refuză atenţionările de la UE în numele suveranităţii naţionale, e deci omul forte pentru viitor… Dar, în­conjurat de tovarăşi, care va fi marja lui de manevră? Doar dacă nu se converteşte la un socialism în versiune românească şi din liberal devine leninist. În vara aceasta, cu liste electorale revizuite, considerate sa­tisfăcătoare de USL în iunie, când a câş­tigat alegerile locale, dar refuzate în iulie, pentru că Băsescu a câştigat o bătălie. Am fi tentaţi să credem că această conversiune politică e iminentă!
  Atunci? Există în România, ca pre­tu­tin­deni, cei care mint prin omisiune, alţii prin negare, cetăţeni care acceptă alie­na­rea în numele confortului lor, apoi există cei care, în ciuda imensei lor tristeţi în fa­ţa unui asemenea rău, continuă să lupte în numele statului de drept – „the Rule of Law“.

  Traducere de MAGDA CÂRNECI
  * Catherine Durandin este istoric şi profesor universitar la Paris, autoarea volumului Moartea Ceauşeştilor: o lovitură de stat, Humanitas, 2011.
  Cuvinte cheie: plagiat, raspuns, universitate Catana, falsificat, CV, Ponta, master

  Apreciază

 5. Radu Humor said

  „Corupţia a irumpt la toate nivelurile societăţii, dar încetul cu încetul, din 2007, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început să acţioneze serios. În fine, în 2006, puterea politică îşi ia res­pon­sa­bi­litatea condamnării crimelor comu­nis­mu­lui.”

  Măcar asta are circumstanțe atenuante : scrie și ea după ce scriu niște nemernici care aduc imense deservicii României. Cea mai enervantă minciună este aia cu eficiența DNA. Un organism special creat de Băsescu spre a-și șantaja adversarii , neintâlnit în alte democrații, care în cei 4-5 ani de când tot suportă laudelele penibile ale UE n-a făcut decât câteva dosare, numărabile pe degetele a 2 mâini, și alea dosarele făcute unor adversari politici sau unora din propriul partid care refuzau să „scoată banul” ( un fel de arătare a pisicii, să nu înțeleagă greșit madam Catherin 😉 )
  Poate că ea nici nu știe cum a câștigat Băsescu alegerile din 2009, pierzându-le în RO și furate din afară :mrgreen: , n-are de unde să știe nici că Arhivele Statului deveniseră surse de împroprietărire a unor cetățeni străini, în special evrei, cu acte fabricate în funcție de ponturile plecate de acolo cu imobile și terenuri rămase neindentificate ;
  Și atunci de unde să știe ea că între alegerile locale și cele de Referendum sunt deosebiri mai mari decât dintre o ciorbă de burtă și un profiterol ?!
  Dar dacă iese un ban, ce-i pasă ei de reputație, mai ales când vede în ce cloacă se scaldă massmedia românească, plătită în schimb la fel de bine ca afară, de le mai rămâne ceva mărunțiș și pentru a plăti astfel de colaborări 😉

  Apreciază

  • Relu said

   amice cu ba pe-a ma-ti se poate continua la infinit . as putea proceda ca si tine afirmand scurt ca bati cimpii si ca insiri verzi si uscate ,acuzatii fara dovezi ,folclor uslinos, etc dar te-as intreba doua lucruri : cum ar putea basescu sa-i santajeze pe nesantajabili ,una la mina si doi ce bani iti ies tie s-o tii de-a matu gaia cu calomnii si alte afirmatii fara acoperire ? aud ? ca bonus ai putea sa-mi zici si mie de unde iei chestiile astea ,de unde le scoti ? noapte buna

   Apreciază

 6. INTJ said

  ca suspendatu’ nu stie engleza, asta nu (cred ca) mai mira pe nimeni dupa “dă dax cam from dă tracs“ (cica se traduce „dacii se trag din traci”) … da’ somnul ratiunii interimare (in parlament sau cine-stie-pe-unde) da clasa oricaror rate ce iasa din camioane. mai multe aici: http://blog.chestiiutile.com/blogaraie/politica/sa-vorbim-ienglezeste.html

  Apreciază

 7. Radu Humor said

  Uite ce zice unii ;):

  „1. Patapievici. 2009, exact în ziua turului doi, declara:

  “E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest”, a declarat Horia Patapievici, într-un interviu acordat La Vanguardia.

  (știu sigur că această declarație a dăunat cumplit imaginii lui Geoană – s.m.)

  2012, 31 iulie:

  “Nimeni din afara, in afara de partenerii nostri si care ne considera partenerii nostri de incredere – Consiliul Britanic, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultura, nimeni din strainatate nu va mai recunoaste in viitor ICR, institutia partenera pentru programele pe care noi le-am dezvoltat in ultimii sapte ani”, a spus Patapievici.

  Încă un om-instituţie care nu e în stare să-şi asume că a jucat jocul politic cu tot cu jegul aferent și că a pierdut. Artiştii sprijiniţi de institut trebuie să înveţe să-i apere depolitizarea FĂRĂ Patapievici, cel care încă din 2005 era invitat să demisioneze şi să o depolitizeze, fiind atunci total sprijinit de puterea nou-venită.”
  ( ordinarul ăsta nu trebuia numit acolo, la ICR, ci trebuia trimis în judecată pentru insulte și jigniri aduse poporului român pe care-l disprețuiește ca ultima stârpitură :mrgreen: )

  Apreciază

  • d'Artagnan said

   Bine, bine, da’ unde-i humorul?!
   Înțeleg să iei din manualul micului uslaș paragrafe întregi (apropo, tot timpul să folosești ghilimelele, ele s-au inventat să știi, nu ca pe vremea lui Ponta când încă nu apăruseră) dar măcar mai bagă o notă personală, o poantă ceva…un banc…cu ardeleni, cu moldoveni, cu Bulă, merge și cu Băsescu dar bagă ceva să ne amuzăm și noi. E prea sec așa, parcă citesc legislația rutieră, mă adoarme instantaneu.

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Nu te adoarme mustăciosule, că altfel nu apăreai așa de repede 😉
    Dimpotrivă, te scoală din sărite, și te face să sari din baie cu tot cu sărurile de pe tine, în apărarea celui care, sincer să fiu nici nu merită această paradă. Dar mă rog, dacă în loc de „noblesse oblige”, aplici cunoscutul vostru „ordinele se execută „, mai ales că „banii n-au miros ” , te/vă înțeleg !
    P.S.
    Uite si ceva 100% personal :
    Suspendarea și în curând demiterea lui Băsescu a avut darul de a ne lămuri definitiv cine ne sunt prietenii, dar mai ales cine ne sunt dușmanii !
    Din interior , dar și din exterior !
    Pentru că în afară de Băsescu cu ai lui, în frunte cu Monica Macovei, Cristian Preda, MRU, TRU și celelalte lepre portocalii, cu ajutorul acestor cozi de topor din extrerior, și-au dat arama pe față și cei de la UE, care s-au situat imediat de partea acestor trădători , reușind să declanșeze o scîrbă și o repulsie de neimaginat vis-a-vis de această făcătură iudeo-masonică, ce reușise să păcălească o groază de lume.
    E vorba de UE care deși începe să-și dea duhul ( SUA se pregătește pentru eventualitatea mai mult ca sigură a destrămării UE, protejându-și și asigurându-și afacerile din Europa, Anglia se pregătește la rândul ei să părăsească acest artificial țarc în care o mână de ovreiași reușiseră să strângă la grămadă, germani, francezi, spanioli, portughezi, polonezi, români,etc pe care-i supuneau unor degradări inimaginabile, mergând până la anularea suveranității, pe care unul ca Băsescu se și grăbise s-o ofere pe tavă în schimbul rămânerii la putere cu sprijinul acestor hiene politico-financiare, îndatorându-ne pentru 3-4 generații).
    Mai nou și Polonia vrea să-și construiască propriul scut, să nu mai depindă de străini !
    Sper însă ca toți să plătească după răul făcut României într-o perioadă atât de critică !

    Apreciază

    • d'Artagnan said

     Dar de ce să mă ”scoală din sărite”?! Nu voi să mă scoale nimeni, domn Președinte interimar zice că e rău să te scoale cineva din somn. Îți bulești tenul, dacă mă-nțelegi. În rest…știu, art.5, paragraful 4 din manual…plictisitor, pe bune!

     Apreciază

    • Relu said

     a devenit clar ,dusmanii din afara ne sunt uniunea europeana si america ,iar preteni rusia .mai ramine sa stabilim cine suntem „noi” astia aniiportocalii

     Apreciază

 8. Alina said

  //Vanessa Ferrari, gimnastă din Italia, consideră că i-a fost „furată” medalia de bronz. În finala de la sol, ea a obţinut 14.900 şi avea prezenţa pe podium aproape garantată. Numai că, după exerciţiul rusoaicei Alya Mustafina, arbitrii i-au dat acesteia un total de 14.900. Pe baza regulamentului, medalia de bronz a revenit rusoaicei.

  Supărată foc din cauza faptului că a pierdut medalia de bronz, Vanessa Ferrari s-a răzbunat şi pe Cătălina Ponor, cea care a luat medalia de argint: „Eram fericită la finele exerciţiului pentru că nu greşisem cu nimic. Meritam 15.200, cât a luat şi Ponor. Dar ea e din România. Nici măcar nu trebuia să fie în finală, pentru că greşise grav în calificări, dar au lăsat-o să participe oricum”, a spus Ferrari jurnaliştilor ziarului „La Repubblica”.//

  ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

  oare vom ajunge vreodata ziua in care lumea sa se plinga ,chiar si pe nedrept , ca politicienii, fotbalistii sau intelectualii nostri sunt favorizati pentru ca de… sint din romania ,asa cum se intimpla numai si numai la gimnastica feminina ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: