(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Siberia monamour

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 6, 2013

N-am vazut inca Siberiade dar am vazut Siberia monamour. Palinca n-a ajuns si a trebuit sa completam cu tequila:

13 răspunsuri sa “Siberia monamour”

 1. Maria said

  Apreciază

 2. Maria said

  Apreciază

 3. Maria said

  Apreciază

 4. Maria said

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Sincer sa fiu n-am inteles nimic. Pentru niciuna dintre cele 4 dedicatii ale noptii… nu vad legatura… Si nici nu vad de ce-ar trebui sa-mi incordez imaginatia pentru a gasi vreuna…

   Apreciază

 5. Stely said

  Am vazut filmul ,desi am avut momente cind am vrut sa-l abandonez. Filmul a fost dur , dar faptul ca am sperat ca se va termina cu bine m-a determinat sa-l vad pina la capat. Si… da , ceea ce parea ca imposibil -salvarea unor fiinte nevinovate -s-a realizat . Dragostea ,curajul , sacrificiul singurului om la care demnitatea umana a ramas nestirbita , nu au fost insa deajuns . A fost nevoie ca unul dintre bestiile cu chip de om sa revina la sentimente umane si sa acorde ajutorul de care era nevoie.
  P.S. Desi am vazut filmul inca de aseara, mi-a fost imposibil sa scriu ceva . Orice scriam imi parea banal . Prin urmare am sters ,cu gind s-o las pe @Maria sa”scrie „ea, asa cum se pricepe. Maria a „scris” dar , desi am inteles ce a dorit sa transmita , dorinta de comunicare m-a determinat sa revin cu un alt comentariu . Nici ala nu mi-a placut . Prin urmare din nou l-am dat „boalii „de comentariu.
  Ceva insa s-a intimplat . Am ctit un articol despre Dan Voiculescu , care mi-a readus nevoia de comunicare ,poate chiar speranta . Faptul ca nimeni si nimic nu-l impiedica sa-si duca planurile malefice la indeplinire , ma exaspereaza. Cu atit mai mult cu cit , iata ,il stie o lume intreaga, dar care se arata pina acum neputincioasa . Ma rog din tot sufletul ca Victor Ponta sa i se alature cu curaj lui Traian Basescu ca sa duca ( impreuna )la indeplinire obiectivele ce tin de interesul general , iar pe individul Dan Voiculescu sa-l lase in seama justitiei.

  „Cauza obstinaţiei luptei lui Voiculescu împotriva preşedintelui Băsescu şi a justiţiei rezidă probabil în teama oligarhului de a ajunge după
  gratii şi de a împărtăşi soarta ex-premierului Adrian Năstase şi a altor miniştri şi parlamentari”, scrie Karl-Peter Schwarz în Frankfurter Allgemeine Zeitung, amintind de învinuirea de corupţie la adresa lui Felix, în legătură cu privatizarea extrem de avantajoasă a Institutului de Cercetări Alimentare.

  Ceea ce autorul prestigiosului ziar german n-a mai inclus în consistentul său text ar trebui să facă obiectul unor viitoare articole şi analize. E vorba de ceea ce eu aş numi restul de piloni ai „imperiului securităţii”. În cauză e extinsa reţea securisto – nomenclaturisto – interlopă care susţine ansamblul puterii USL-iste.”

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/deutsche-welle-omul-care-poseda-cea-mai-mare-putere-in-romania

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ce-i drept, e drept, filmul e dur dar cu moderatie. Exista altele si mai dure, si mai exista viata care intotdeauna bate filmul… Niciuna dintre bestiile la care v-ati putea sa va fi referit nu mi s-a parut in niciun moment al filmului c-ar fi o bestie veritabila. In fapt acest film nu contine nicio bestie. Desigur este o opinie personala contestabila ca orice alta opinie.

   P.S. Am impresia ca partea a doua a mesajului d-voastra se potriveste cumva cu mesajele d-nei Maria.

   Apreciază

 6. Aramis said

  Aveti gusturi interesante. Vizionarea a fost un experiment, sau o secventa printre preocupari?
  Tequila nu intra in cliseu. Vodca dadea mai bine in poza. 🙂

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Paleta preferintelor mele cinematografice este extrem de larga. Sunt un gurmand omnivor. Filmele provenite din spatiul slav constituie o secventa printre preocuparile mele cinematografice, dar intrucat este o preocuparea careia, din cauza unui (foarte) complex de imprejurari nu i-am mai dat curs de foarat multa vreme, vizionarea in particular a acestui film poate fi considerata o experienta. Reusita. Caut sa revad „Pace noului venit”.

   P.S. Da, probabil ca sub aspect ideologic vodca ar fi dat mai bine in poza, dar din motive personale, (extrem de) bine intemeiate, pentru mine vodca nu (mai) poate fi decat cel mult un ingredient in cocktail-uri. La fel gin-ul. 😉 In plus ca acompaniamentul alcoolic mentionat mai sus era pregatit (psihologic) pentru alte filme, nu pentru aceasta. Am fost practic fortat sa improvizez. Dar, daca nu sunt indiscret, d-voastra ce film mi-ati recomanda pentru restul de tequila care a ramas in sticla?

   Apreciază

   • Aramis said

    V-as recomanda „Never on Sunday”, cu Melina Mercouri si Jules Dassin. Este o poveste care se poate aplica Greciei (pe care o iubesc) foarte bine. Sigur ca v-as recomanda ca dupa tequila sa luati un ouzo, dar nu stiu daca va pricepeti sa preparati mezedes.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Nu-s profesionist dar nu ma feresc sa improvizez… chiar si un meze ca sa mearga ouzo… In caz c-o sa mai ramana ouzo o sa fac legatura cu alte filme, cu alte bauturi, cu alte aperitive si asa mai departe… Multumesc pentru recomandari…

     Apreciază

 7. ex-p said

  Un film pe care îl poți consuma tihnit cu gașcă, în singurătate, lîngă un cîine cumsecade sau alături de o mătușă înțeleaptă :

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: