(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Brânza de miel se întoarce… pe unda veselă

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 21, 2010

Culmea adopției ar fi ca Angelina Jolie să o înfieze pe Andreea Marin.

Dupa ce i-a desfiintat din condei pe Mircea Cartaresu, Adrian Nastase, Dorin Tudoran, Doina Cornea, Paul Goma, Adrian Paunescu, Mircea Ivanescu si altii,  geniul de la Corabia isi desavarseste opera adaugandu-i pe lista “impostorilor” care degeaba au notorietate daca nu au valoare, pe alti cativa. Ghiciti pe cine? Cioran, Noica (Plesu & Liiceanu y compris) Eliade, Manolescu si… Vlasie.  I-auzi ce zice valorosul anonim notoriu avp:

AVP Says:  21 octombrie 2010

“ Si mai slabiti-ma cu Cioran, aloo… “Pe culmile disperarii” e carticica unui liceean silitor si atat. Punct. Iar dupa aia, chiar ca nu ma intereseaza… Nu gasesc la Cioran – ca si la Noica sau Eliade, de altfel – nici macar o idee originala, necum un sistem propriu, ca ganditor, iar ca stil de scriitor are un patetism de retor limbut, si punct Parerea mea, a nu se supala… oops. Rog insistent sa nu confundati notorietatea sau celebritatea cu valoarea, aloo… Valoarea creatoare nu inseamna decat originalitate stricta, unicitate stilistica si ideatica. Adica genialitate.”

***

“Ce naiba ii tot dati zor cu Manolescu si Vlasie, cand ei au raspuns hat demult la virtualele voastre intrebari despre mine… ? Manolescu – neinvitandu-ma niciodata la emisiunea lui, “Profesiunea mea, cultura”, pe care a tinut-o ani de zile la Pro Tv (desi a invitat acolo tot felu de figuri…) si neintroducandu-ma in Istoria sa literara, iar Vlasie nepublicandu-mi nici pana acum nicio carte la editura unde l-a publicat pana si pe turnatorul meu…? E clar ca acesti oameni, cu care io am fost pretin bun pana la un moment dat, prefera acum sa nu fi existat… oops Sau cum dreaq sa va spun… ?”

Florin Iaru si Radu Humor (luati si dânsi abitir in vizor de catre vizir, micul om mare) ar trebui sa fie mandri vazand domniile lor in ce companie selecta sunt vârâti in acest fel.  In acelasi timp intelectualii Stelly si Iliesiu ar trebui sa se faca mici, mici de tot, constatand ca scara valorilor la musiu asta, avp, e setata pe invers. Viceversa.

P.S. Va rog sa nu confundati notorietatea cu valoare,  ci invers.  Adica sa confundati absenta notorietatii cu geniul. Si nu cu orice geniu ci cu unul anume ce raspunde la numele de avp. Cu ochii de faianta.

Aforism din gandirea geniului: „Valoarea creatoare nu inseamna decat originalitate stricta!”  De unde se poate deduce anvergura avepiana a creatiei caci dânsul, de original, e original: Nimanui nu i-a mai trecut prin minte sa-si faca auto-portret  pictat in cacat si bale si apoi sa sustina ca e  „sepia”. Este o originalitate stricta. Daca nici asta nu e, atunci care? Poate amplitudinea cu care-si da in petec „imediat in permanenta”. Pana la urma AVP-ica fara frica este o natura fericita. Ii trebuie foarte putin pentru a-si cladi increderea de sine. Vai, atat de putin. De aceea vocile sau dimpotriva tacerile fratilor, confratilor (!?) suratelor etc, si in subsidiar ale lui RaduH, nu-i pot tulbura nemurirea si nu-i pot clatina scaunelul pe care s-a urcat ca pe un piedestal. Ecce homo! Ganditorul de la Izbiceni.

UPDATE: Din ciclul „bizari in libertate”.  Si patriotul Mircea S. Bozan din Germania se mai intoarce odata. Dupa ce a furat un text si a fost prins cu mâta-n sac, un individ din pauza ratiunii, care a fost candva gazduit ca mare patriot cu bani si pe blogul plin de sperante al lui AVP,  face fel de fel de valuri si tumbe virtuale. Vine isi cere scuze, apoi contra-ataca si-si retrage scuzele sub alta semnatura, se da-n balci. Ameninta. Pumni, picioare, avocatie, agenturi. Are si prieteni pe masura care-i tin hangul. Auto intitulati „dementi” cu care se socializeaza in spume. Ii place si se complace. Aflu mai nou ca Dl. Goe e omul lui Adrian Nastase, iar de pe Arca lui Goe se lanseasa  „virusi” catre serverele Agentiei. Cum care agentie? Agentura d-lui cu furtul pe text. Puteti viziona AICI, un exemplu despre limitele libertatii de exprimare la primate. Aria calomniei la zevzeci. Natura moarta cu dementi! Nici nu stiu ce postura sa ma minuneze mai mult: cea de tzutzar Nastase sau cea de hacker la Agenturi!

19 răspunsuri sa “Brânza de miel se întoarce… pe unda veselă”

 1. Dl.Goe said

  UPDATE: Din ciclul „bizari in libertate”. Si patriotul Mircea S. Bozan din Germania se mai intoarce odata. Dupa ce a furat un text si a fost prins cu mâta-n sac, un individ din pauza ratiunii, care a fost candva gazduit ca mare patriot cu bani si pe blogul plin de sperante al lui AVP, face fel de fel de valuri si tumbe virtuale. Vine isi cere scuze, apoi contra-ataca si-si retrage scuzele sub alta semnatura, se da-n balci. Ameninta. Pumni, picioare, avocatie, agenturi. Are si prieteni pe masura care-i tin hangul. Auto intitulati „dementi” cu care se socializeaza in spume. Ii place si se complace. Aflu mai nou ca Dl. Goe e omul lui Adrian Nastase, iar de pe Arca lui Goe se lanseasa „virusi” catre serverele Agentiei. Cum care agentie? Agentura d-lui cu furtul pe text. Puteti viziona AICI, un exemplu despre limitele libertatii de exprimare la primate. Aria calomniei la zevzeci. Natura moarta cu dementi!

  21.10.2010Mesaj de la Mircea Bozan.
  Draga Nicoleta, draga Eusebiu
  Am dat mana libera avocatilor Agentiei, dupa incercarea derbedeilor de la arca lui goe de a ataca serverul nostru trimitand un virus-modul…
  Administratorul nostru de serviciu a descoperit acest atac duminica spre luni, izoland serverul cu pricina…
  Cred ca situatia a scapat astfel de sub control iar acest gen de indivizi trebuiesc trimisi la parnaie. Acolo este locul lor….
  Mit Freundliche Grüßen,
  mircea s. bozan

  Re: Dragă Mircea, îţi mulţumesc pentru înştiinţare, dar sincer îţi spun că mi se fâlfâie precum drapelul de pe ambasada Chinei! Ţin să punctez că mi se fâlfâie şi de site-urile Nicoletei de unde precum ai observat, mi-am luat catrafusele şi gaşca şi am evacuat zona! Pe imbecilul de la „Arca lui Goe”

  https://arcaluigoe.wordpress.com

  îl cunosc, este un ratat penibil. Este omul lui Adran Năstase! Fii sigur că după ce îmi termin vârtejul de treburi în care sunt vârât, am să-l caut ca să-i explic cum stă treaba (eu nu am bani de avocaţi, deci o să fiu nevoit să apelez la alte metode). Teoretic adminii site-urile PDL ar trebuie să caşte ochii, practic însă: timpul trece leafa merge, noi, admini suntem!

  Al tău amic dement,
  diaconu Eusebiu

  Publicat de Antideontologul la 12:16:00 Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog! Distribuiţi pe Twitter Distribuiţi pe Facebook Distribuiţi pe Google Buzz 14 comentarii:
  gheorghe dirlosan spunea…
  Sa-mi dai de stire cand te apuci de cotonogit, sunt cam „statut” si vreau sa-mi dezmortesc oasele!
  Tot un dement,dar mai mare decat tine(135kg.bre!).

  21.10.2010, 18:48:00
  Mircea S. Bozan spunea…
  Mersi fain pentru postarea mesajului Badie.
  Doamna Ajuta
  Va doresc la amandoi sanatate si zile senine

  21.10.2010, 20:10:00
  lulu spunea…
  Ghitaaaaaaaaaaa te salut cu drag si bine ai revenit printre noi! :))))
  Ma bucur ca esti in forma si gata de atac :))))
  Sa nu mai pleci dement mare ce esti tu dement, e mare nevoie de tine aici! hihihi! Toate au luat-o razna, ca la noi la nimeni!

  21.10.2010, 21:22:00
  Antideontologul spunea…
  1. Ghiţă vezi că ţi-am bagat invitaţia la administrare! Văd că nu ai răspund! Verifică e-mail!
  135??????????????? Nu eşti sănătos? Nu te-a dat Mioara afară din casă?
  :))))))
  2. K, Mirceo!
  3. Rejină ţi se făcu de păruială? Eşti îndrăcită?
  :)))))))

  21.10.2010, 21:31:00
  cactus flower spunea…
  Somnic pufos sa aveti dragilor!

  21.10.2010, 21:57:00
  cactus flower spunea…
  Mine se pare ca vom avea doi sarbatoriti…..

  21.10.2010, 21:58:00
  cactus flower spunea…
  maine

  21.10.2010, 21:59:00
  Anonim spunea…
  Ghitzaaaa … 135 kg?

  Treci repede pe salata, apa plata si sport la greu! Hihiii … Si din cand in cand, un piept de pui siliconat … ca si Zapa King! Moamaaa, sa vedeti ce mi-o incasez! 🙂 🙂 🙂

  21.10.2010, 23:18:00
  Antideontologul spunea…
  Siliconat? Nu poţi nici să-l sugi când eşti mic, nici să-l muşti când eşti în puterea vârstei şi nici măcar să-l molfăi când eşti boşorog!

  Zapa? Piept siliconat?
  Hiiiiiii haaaaaaa!
  ….ăsta precis l-a pus într-o cutie sub pat şi cum adoarme soaţa, cum harşti îl scoate şi mângâindul începe ….a visa eroic! Pardon! Erotic! Că deh, ar vrea el să mai fie erou, dar nu mai are armă! Ioc, nu mai ia pistolul foc!
  Hiiiiiihaaaaaaaa!

  21.10.2010, 23:57:00
  Antideontologul spunea…
  Io zic că mai bine, decât să se umfle de salată şi aplă plată mai bine caută o scândură! Una din aia care aleargă tare în jurul patului!

  22.10.2010, 00:01:00
  gheorghe dirlosan spunea…
  Stai linistit bre,ca sunt „tot o fibra si-un tendon” am slabit 25 de kg. in Spania si am de gand sa mai dau vreo 10 + 101 pumni!
  Va salut pe toti si ma pregatesc sa plec inapoi in Spania,ca de:nationalismul nu tine de foame.Sper sa am timp sa postez „impresiile mele” din Spania, deocamdata trebuiesc „periate” ca altfel diliu face ca trenul!
  La multi ani Lulu!(am aflat de la o prietena foarte draga mie!)La multi ani Zapa!
  Sa traiti bine!

  22.10.2010, 08:34:00
  gheorghe dirlosan spunea…
  Eusebio mai trimite odata, ca am sters toate e-mailurile cand am ajuns acasa vreo 1700!

  22.10.2010, 09:29:00
  cactus flower spunea…
  Buna dimineata,tuturor!

  22.10.2010, 09:35:00
  gheorghe dirlosan spunea…
  Hai sa va zic un banc de dimineata, auzit de mine in Spania:
  Cica un romanas (asa ca mine) a ajuns in Spania la munca.Un spaniol care avea nevoie de muncitori la angajat! Lucrau amandoi cot la cot, romanasul ca sa-l impresioneze, a inceput „sa rupa pamantul” cu munca.Dupa o vreme, spaniolul vazand ca nu mai poate tine pasul zice catre roman: „tranchilo amigo,tranchilo!”.Asta nimic, mai tare muncea!”Tranchilo,tranchilo!” Nimic al nostru!
  Apare un alt romanas. „Auzi mai frate?Ce are asta? Eu muncesc ca un nebun sa-l impresionez,si el tot zice ca trag chiulul?”

  22.10.2010, 09:39:00

  Trimiteţi un comentariu

  Apreciază

 2. radu said

  Urmeaza pe lista nulitatilor care nu se ridica la valoarea poetului nervos si cosmogonic toti laureatii premiului Nobel pentru Literatura.

  Apreciază

 3. Mirela Rogoz said

  Vai dar nici n-am stiut ca dl Manolescu a tinut emisiune de umor la proteve. Nu era cumva vacanta mare? Si cum adica nu l-a invitat? Pai Axinte cine era? Eu am trait mereu cu impresia ca Axinte e AVP. De-aia ma si uitam la emisiune.

  Apreciază

 4. Mirela Rogoz said

  Bozan? Da de unde-i mai scoateti domnule goe? din palarie. bozan asta nu e varianta light de la bojan care e de origine slava si inseamna razboinic? 🙂

  Apreciază

 5. Cluster said

  Lung prilej pentru toate activistele de PCR si analfabetele din preajma-i sa verse jeturi de laturi pe mormantul lui Paunescu doar ce-a fost deschis de „janiul din hypernor”: „A inceput judecata de apoi a poetului Adrian Paunescu…”.
  Mic om mai e si poetul „n-am bani” asta! 😦

  Apreciază

 6. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

  Apreciază

 7. Radu Humor said

  Din putul gandirii fara preput (adica fara perdea sau alte retineri) a lui Abalaru :

  „Mi-ar face placere sa comentam pe our blog paginile cioraniene care l-au determinat pe my friend sa afirme ca Emil Cioran e “cel mai profund si mai rafinat ganditor despre umanitate si Dzeu”. Io unul recunosc sincer ca inca nu le-am cetit… ”

  „My friend” fiind aici domnul Sorin Iliesiu care se dovedeste nu numai prieten ci si fan declarat al produselor marca AVP; iar ” our” este expresia lui preferata pentru blogul pe care se incapataneaza sa-l tina in si intre picioare ajutat de simpatica si lipsita de inhibitii si simt al masurii – doamna @Stely ;-).
  Expresia probabil ca-i aduce aminte de „Planeta OU”, o gaselnita a lui, mai bine zis, descoperire, prin podurile casei unde a stat in gazda !
  Ajunsi aici, ar fi interesant de stiut cam cate exemplare din ” Poemul de Otel” , opera lui de capatai (sa recunoastem ca-i tare de cap, cam in stilul lui Boc, alt incercator de oua rosii si mai nou, galbene crud ce se abat asupra fruntii sale , mai inalte decat el 😉 ), insa nu si de capatuiala, cum ar fi vrut si sperat el :
  sa se imbogateasca din prima ( cum au facut-o altii din Antene 🙄 ) !

  “ Si mai slabiti-ma cu Cioran, aloo… “Pe culmile disperarii” e carticica unui liceean silitor si atat. Punct. Iar dupa aia, chiar ca nu ma intereseaza… Nu gasesc la Cioran – ca si la Noica sau Eliade, de altfel – nici macar o idee originala, necum un sistem propriu, ca ganditor, iar ca stil de scriitor are un patetism de retor limbut, si punct… Parerea mea, a nu se supala… oops. Rog insistent sa nu confundati notorietatea sau celebritatea cu valoarea, aloo… Valoarea creatoare nu inseamna decat originalitate stricta, unicitate stilistica si ideatica. Adica genialitate.”

  ***
  V-ati prins ce mici sunt astia si ce mare-i el si original (mai mult originar de la atatea trimiteri 😳 ), ca doar nu s-or scula unii din morti sa-i dea cu stilul in cap, asa cum face el acum cand il bagatelizeaza si pe Marele Blond de pe urma caruia a profitat (mancat si mai ales baut de-a moaca) pana s-a prins ala si i-a aratat usa ( nu aia cu majuscule pentru emigrare 😉 )
  atunci cand i-au ajuns la ureche si alte vorbe decat cele citite prin Cenaclul de luni sau prin propria casa unde era tot un fel de cenaclu, dar permanent !
  Norocos, pana la un timp, Abalaru asta :
  Cu bautura si haleala se descurca de la Nichita, iar de cafele si tigari aveau grija sa nu-i lipseasca odiosii securisti care atata l-au anchetat pana l-au facut scapat 🙄
  Acum fara sa vrea Abalaru o comite :
  „Nu gasesc la Cioran, ca si la Noica sau Eliade, nici macar o idee originala, necum un sistem propriu…”
  Numai ca tot el recunoaste ca nici nu i-a citit (cel putin pe Cioran recunoaste aici oarecum rusinat :
  ” Io unul recunosc sincer, ca inca nu l-am citit !”

  Q E D !

  Apreciază

 8. Radu Humor said

  Comentariu care n-a aparut nici „In linie dreapta” nici macar asa, mai cotita 😉 :

  O sa ziceti ca parasc si eu afirmand ca e greu de crezut ca Abalaru Viorel (AVP), care a scris un ” Apel catre Europa” ( sa admitem ca-i al lui si nu al altcuiva 🙄 ) a fost tratat de securitate nu cu batai, ani de inchisoare si interdictii, cum au patit altii pentru vini mult mai mici , ci cu tigari si cafele, ba si cu interventia pentru plata salariului pe care cei de la CAP-ul unde care lucra nu vroiau sa il mai dea pentru dese lipsuri de la serviciu si alte indatoriri neonorate, fara ca si acesta la randul lui sa le fie recunoscator in vreun fel ? !
  Opera amintita , ce cuprinde in totalitate 57 de pagini, n-a fost urmata in plan literar sau chiar stiintific ( cum pretinde el ca ar fi unele), decat de o sustinuta activitate blogeristica in care s-a multumit sa-si tot dea cu „opera”/caramida in piept ajungand, din cauza varstei, sa coboare nivelul si sa se loveasca in parti mult mai dureroase !
  Faptul ca baneaza orice postare care nu seamana cu a de-acum celebrei @Stely(ana) , ba mai mult ca a initiat la randul lui mai multe pari, pe la toate organele si organismele pentru a-mi fi interzis dreptul de a mai folosi internetul, vorbeste de la sine de dizidenta asta clamata pe toate gardurile/blogurile, ce vine sa confirme zicala ca nu tot ce-i scris pe afara se gaseste si inauntru !

  P.S. Daca unul aduce la cunostinta unor institutii straine (ONG, Ambasade,massmedia) o parte din gravele incalcari ale legilor tarii de catre presedintele ei ( sa zicem Traian Basescu) aceasta poate fi considerata turnatorie, sau disperare ?!

  Apreciază

 9. Dl.Goe said

  Uneori ma gandesc ca-l judec prea aspru pe Viorel Padina. La urma urmei accesul la tehnologie si informatii poate da fiecaruia sansa de a fi un bun geo-strateg auto-didact. Exepmple sunt multe. Filmul de mai jos e o dovada ca se poate:

  Apreciază

 10. Dl.Goe said

  Florentina Borgovan Says:
  10 octombrie 2011 la 22:50

  @stely

  Paul Goma nu trece cu usurinta peste nimic. Asta il face indezirabil. In tzara lui Gore Pargu “ou tout est pris a la legere” un om ca Paul Goma e dinainte condamnat.
  La fel se intampla cu Viorel Padina.

  Am incercat sa-i dau si eu o replica nvinovata d-nei Borgovan dar cenzura nemiloasa nu mi-a dat voie. De ce oare? Sa fie calomnie la mijloc? Sa fie insulta?

  Si ce mare lucru zisesem:

  @Florentina Borgovan – Problema ar fi ca, spre deosebire de dl. Paul Goma, dl. Viorel Padina nu vorbeste franceza, ceea ce-l face indezirabil si la Paris. Dar poate ca vorbeste bulgara (un soi de romana vulgara) in stilul sau unic si irepetabil, generator de originalitate primara (basic instinct) presarata cu „oops”-uri, „my op”-uri, „my friend”-uri si altele asemenea care-l probeaza ca compatibil nu cu Parisul ci direct cu Washingtonul, care ne-a salvat. De comunism. Inclusiv pe dl. Sorin Cucerai. Ceea ce desigur l-ar califica pentru un exil la Vidin. Pe Padina nu pe Cucerai, off course. 😉

  Apreciază

 11. Dl.Goe said

  Oare AVP ar fi in stare sa-si doneze creierul? Ca sa ajute stiinta sa inainteze catre vârful sagetii timpului din vârful Palanetei Ou? Aceasta e intrebarea.

  P.S. Stire de ultima ora: AVP si-a „privatizat” blogul. Incepand de azi 10 Octombrie 2011, opinia publica si omenirea nu vor mai avea acces la inestimabilele profetii si informatii furnizate cu generozitate pana acum. Doar o mâna de alesi (din pacate mult mai putin de 12) vor beneficia de izvorul intelepciunii si talentului avepian, pe blogul transformat intr-un club privat. Presupun ca minunea nu va tine mai mult de trei zile.

  Apreciază

 12. Mitzaa Biciclista said

  Staţi un pic că am o vagă senzaţie că nu pricep filmul care se derulează. Adică nenea acesta cu un acut tic alalic în vorbire,atât de acut că se manifestă şi în scris (oops, oops, oops, atât de oops şi atât de des încât este mai degrabă evident decât amuzant), deci tocmai acest nene spune despre D-nii Cioran, Noica şi Eliade (tocmai M. Eliade?!!!!) că nu au avut niciodată idei originale?
  Adică nenea care a scris taman aceste….să le zic versuri? mi-e teamă că aduc o cruntă ofensă genului liric, dacă folosesc această denumire, sau mă rog…ce-or fi
  „Eram unicu’ fiu nascut viu,
  era opt în auz taman venise racheta Cruz.
  Asta o figura era, ca o vulpita amusina.
  Nu-s’ ce cauta poate ca dunarea.
  Poate patrida mea poate oltenia.
  Poate fete integre poate oile negre.
  Frunza alba de rai, ozene de pe plai !”
  :))) :)))) :)))) :)))) :)))) :)))) :)))) :))))) :)))))

  Eu NU SUNT scriitoare. Eu NU SUNT poetă. Eu NU SUNT artistă. Eu sunt UN OM SIMPLU
  Dar daţi-mi voie să-mi exprim părerea vis a vis de această….această….această….pfoai că nu-mi găsesc cuvintele

  Poezia-ţi, din păcate,
  În cuvinte-mperecheate,
  E o tristă încercare
  De-a părea că ai fi tare.

  N-ai mesajul prea concret.
  Nu transmite la obiect.
  De nu ştii, mai bine ai tace.
  E ruşine! Nu mai face!

  Rima, tonul, asonanţa,
  Nu exprimă doar substanţa,
  Ci transmite şi plăcerea
  Celui care-şi scrie vrerea!

  Nu-i păcat atât de mare,
  Cum e trista ignorare
  A unei reguli ce cunoşti .
  Este trist!Ne iei de proşti!

  Dar e foarte adevărat
  Un dicton de mult uitat
  Că în foaia de hârtie
  Poţi să scrii orice prostie!

  Apreciază

 13. Dl.Goe said

  Tanti Mitzo ti-ai dat foc la valiza si-ai bagat-o pe maneca. Daca afla geniul de la Corabia si/sau concubina literara (si nu vad cum ar putea sa nu afle) despre felul in care nu-i intelegi originalitatea stricta, unicitatea stilistica si ideatica, adica genialitatea te paste o pedeapsa crunta. Te va vârî cu de-a sila in tagma impostorilor si pizmasilor alaturi de alde Cioran, Noica (Plesu & Liiceanu y compris), Eliade, Manolescu si… Vlasie. Asadar nu te vad bine. In alta ordine de idei (vorba ‘ceea) iti urez mult succes si pe frontul pregatirilor de sarbatori. Cu drag al d-tale, dl.Goe.

  Apreciază

  • Mitzaa Biciclista said

   Mi-ar fi prea dulce o astfel de pedeapsă. Şi de data asta nu aş putea spune că e nemeritată din cauza culpei, ci din cauza celor prin faţa cărora nu mi-aş putea permite să trec.
   Mdară mă bucur totuşi că sunt vorbitoare de limbă dulce şi bogată care o să-mi permită să mă desfăşor după cum mi-i voia (şi putinţa) în caz că aş avea nevoie să mă apăr de atacuri, de orice fel.
   Până una alta eu urez sănătate. Şi multă minte. Mai ales celor care sunt în nevoie. 🙂

   Apreciază

  • Radu Humor said

   “Eram unicu’ fiu nascut viu,
   era opt în auz taman venise racheta Cruz.”
   Saracu’ , probabil ca de la racheta i se trage !
   Inseamna ce de atunci a ramas surd !
   Si eu credeam ca l-a ajuns printre usa vreo palma de-a lui Nichita !
   E o vorba: Surd- surd da le/se potriveste !
   Cu Stely Ana.
   Parca-ar fi rupti dintr-aceeasi imperechere..

   P.S.
   Mai nou, toate-s vechi ?
   Stiam ca pentru multi ani, dar nici n-am observat ca a trecut deja unul 🙄

   Doammne, cum mai trece vremea …
   Toate mandrele-mi spun nenea !
   Numai Kibby , abitir
   Ma trateaza cu sictir !

   Apreciază

 14. Kibby said

  .pfoai dna Mitza :)))))) lol
  dle Goe blogul dvs ma distrage la modul serios domne de la preocupariile dintre 9-17.
  vai de capu meu, pai pe linga nea Padina pina si radu cel humor devine simpatic (sictir bey)

  Apreciază

  • Kibby said

   noroc ca plec in vacanta

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    @Kibby – Vacanta placuta si toate cele bune. Va urez sa uitati cu desavarsire si detasare de tot stresul activitatilor dintre 9-17, indiferent de cat de placute erau. In privinta altor urari si uraturi ramane cum am stabilit inca de anul trecut pentru la anul si la multi ani. Detalii legale gasiti AICI: Upgreetings. Imi cer scuze pentu ca nu exista in inventar si versiunea quebecois a scrisorii oficiale de sarbatori. Sper ca nu veti considera acest lucru o discriminare. Va multumesc pentru intelegere. Cu drag, al dv. dl.Goe.

    Apreciază

 15. Kibby said

  Craciun Fericit!! si la multi ani!
  french is good, english is better

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: